Pepparkaksformar

Idag har jag diskat upp pepparkaksformarna jag har fått av mormor, vissa som hon ärvt av sin mamma. Nu måste jag bara hitta en fin burk till dom! 






Ny overall

Jag har haft så himla svårt att hitta en vinteroverall till Neah! Jag har haft en idé i huvudet om hur jag önskade att den såg ut men har inte alls hittat någon och dom enda jag har gillat har kostat över 1000kr och det vägrar jag lägga när hon är så liten och mest sitter i vagnen. Så fick jag tipset att kolla in tradera och där hittade jag en overall som jag blev såå kär i! En Molo pyxis, nypris ligger på ca 1400kr för en i Neahs storlek men jag vann den här för lite mer än 500kr. Den är begagnad men jag hoppas att den ska vara så fin som den är på bilderna! För jag älskar hur den ser ut på bilderna! Nu behöver jag bara köpa tossor att ha till!
 
Så nu hoppas jag att vi får hem den snart!
 
(Säljarens bilder som jag lånade från annonsen)
 

3 november 2013

Hej!
Redan söndag idag men Johan är ledig två dagar till så det känns inte så fel ändå! Vi ska snart ta och åka och handla och sen idag är det projekt "få Neah att sova i sitt rum" så vi ska flytta tillbaka sängen till hennes rum osv så får vi se i natt hur det går.. Senare ska jag iväg och köra ett box och kick pass också och ja det är väl ungefär det jag har kommit på hittills som jag ska göra idag!

Skumbad

Neah älskar verkligen att bada så häromdagen kröp vi alla ner i badkaret och badade skumbad. Neah plaskade runt och hade superkul, precis som Johan och jag! 






2 november 2013

Idag är det lördag den 2 november 2013 och det betyder att Johan och jag har varit tillsammans i 4år och 6månader och vi har även varit förlovade i 6månader och om två dagar blir vår älskade lilla prinsessa 7månader!
Dom här åren vi har haft tillsammans är verkligen dom bästa i mitt liv och vi har gjort så mycket roligt och upplevt helt underbara saker tillsammans! Ett liv utan Johan är verkligen inget jag kan tänka mig!
 
 
Om ett tag när Neah har fått lite lunch så ska vi åka hem till sväronen och träna lite och sen tänkte vi bjuda på lite fika som jag bakat under veckan. Sen ikväll ska vi ha myskväll, lilla familjen bara! Vi ska köpa någon god mat (om något är öppet) och så ska jag fixa pannacotta till efterrätt och sen blir det bara massa mys!
 
Ha en toppendag hörrni, för det ska vi ha!
 

Gårdagen!

Igår plingade det på dörren och faster Anna klev inte, Neah blir så galet glad varje gång hon kommer! Spelar ingen roll om det gått flera veckor sen dom sågs senast så blir hon ändå superglad! Jag lagade potatisbullar till lunch och sen drog Anna och jag och handlade lite och när vi kom hem igen så gjorde jag havrebollar, sååå gott!
 
På kvällen så kom Måns, Johanna och Nellie över hit och dom hade med sig massor med gott! Glögg, lussekatter och julmust och så bjöd vi på havrebollar och så tittade vi äntligen på Dumma mig 2. Riktig rolig var den och vi hade en supermysig kväll även om vi alla var väldigt trötta.
 
Vi fick även inbjudan till Nellies dop, Johanna hade gjort en egen inbjudan som var så himla fin! Och så frågade dom om vi ville bli Nellies Gudföräldrar, wihuu! Tänk att världens finaste tjejer är min bebis och min blivande guddotter, inte helt fel!
 

Att ta kort på dom här två tillsammans var ju inte det lättaste..

RSS 2.0