Bara massa gott!

Jag tror dom känner mig bra! Svärmamsen kom hit med bananer, wienerbröd och stockholmare. Min favoritfrukt, favoritfika och favoritkorv, underbart!


29 augusti 2013

Idag ville Neah ta morgon redan vid sju men det var inte jag så sugen på så vi råkade somna om i stora sängen till halv tio, haha!
Så fort Neah har ätit upp nu ska vi gå ut på en pw med Molly, sen ska jag hem och duscha och runt ett kommer svärmamsen hit och hälsar på!

Vid typ 16 ska jag iväg och träffa Louise, det var ett tag sen så det ska bli riktigt roligt! Kommer säkert umgås hela kvällen så Nefis får väl vara med ett tag innan hon ska hem och sova!


Nya skor!

Nu är dom mina! Nya promenadskor som belöning för att jag joggade 1mil! Yey!!


28 augusti 2013

Hejsan!
Igår kväll blev det en lång promenad med Jossan efter maten, skönt!

Idag sov vi till nio som dom senaste dagarna, underbart! Annars så har vi ätit frukost, vikt tvätt osv. Efter att vi har ätit lunch ska vi träffa Jonna och gå ut och gå och sen ska vi nog gå till Lidl och kika lite..


<3


27 augusti 2013

Skötväskan är packad och Neah äter frukost, om en stund kommer Sandra och hämtar oss och sen ska vi åka till Västerås och kila runt i lite butiker. Det var ett tag sen vi umgicks så det ska bli riktigt roligt!

Sångstund


25 augusti 2013

Det blev en riktigt mysig kväll igår, vi gjorde egen plankstek, sen år vi kladdkaka och egengjord glass, mums! Dock var jag så mätt att jag inte orkade äta frukost förrän klockan ett idag, haha!

Idag blev det mysmorgon med Neah och sen när hon hade ätit vid halv elva så gick vi ut på en promenad. J är så bakis så jag åkte och veckohandlade själv och så fick N vara hemma med honom.

Nu sitter jag i solen på balkongen och slappar i brist på annat att göra.. Ska göra ta tacos om nån timme och sen ska vi gå hem till Måns och Johanna och träffa lilla bebisen och kolla på fotboll. Det ska bli såååå kul att få titta på henne!


24 augusti 2013

Hej på er!
Jag ska ta och ge Neah lite lunch nu och sen ska hela familjen ut och gå en sväng. Ikväll ska J träffa sina kompisar för att spela poker och sen gå ut så jag har bjudit in Anna och Jossan för att käka och mysa, ska bli kul!


23 augusti 2013

Fredag!!!
Idag sov Neah och jag till halv nio, jag var helt slut efter igår så det var skönt!
Sen har vi varit ute och gått med Molly, tvättat och ätit lunch, Neah fick lite gröt som hon smaskade i sig!

Nu ska vi greja lite en stund sen vid halv tre kommer Anna hit och då ska vi åka och handla inför kvällens grillning med Sväronen. Sen när J kommer hem ska vi ner på stan och kolla efter en present till Johanna och Måns lilla bebis innan vi åker till landet. Det här kommer bli en såå bra dag!

(Bilderna är från igår då Neah fick smaka lite blåbär)


Jag klarade milen!

1 mil på 1.03 om man kollade min klocka, Elin och Isak kom ca 30 sekunder efter och ja Stina var inne en bra stund innan mig!

Men ja, fy fan vad bra! Hade som mest sprungit 7.6km innan och det bara en gång så jag är väldigt nöjd!


22 augusti 2013

Hejsan torsdag!
Igår innan Neah somnade så bestämde vi att vi skulle ta en liten sovmorgon och det verkade hon komma ihåg så i morse sov vi till halv nio, skööönt!
Nu har vi ätit frukost, jag har diskat och ringt lite samtal, så nu ska vi ta en promenad med Molly. Idag är det äntligen dags för blodomloppet i Örebro! Jag har tränat nästan exakt 3 månader och idag ska jag försöka att springa hela milen! Men eftersom jag måste ta mig till Örebro ganska tidigt så hinner inte Johan hem så idag ska vi ha barnvakt åt Neah för första gången! Eller okej mamma hade henne 20 minuter när jag joggade för ett tag sen men nu blir det typ 1 timme till 1 1/2 timme, späännande! Fast jag vet att svärmammsen kommer kunna underhålla henne perfekt och dom kommer nog få det riktigt mysigt ihop!

21 augusti 2013

Hej där!
Neah ligger just nu och sover och när hon vaknar så ska hon få lite mat. Nu på fm så har jag varit ute och gått med Molly, städat och sen gjorde jag korvstroganoff till lunch, mums!
 
Om ett tag kommer Maria och Vilja hit också, en liten playdate. Ska bli riktigt trevligt!

20 augusti 2013

Hejsan!
Idag mötte Neah och jag upp Johanna I och Lovelia på stan vid elva och sen gick vi i butiker, åt lunch och bara satt och snackade hela dagen. Tjejerna fick sitta i vår vagn tillsammans och det tyckte dom var såååå kul, haha!
Hittade även en fin höstjacka till Neah, 63kr på rean, helt perfekt!

När Johan sen kom hem så drog jag ut och sprang en sväng innan jag lagade mat och lite sånt. Nu blir det slapp i soffan resten av kvällen!


19 augusti 2013

Hejsan!
Idag har jag tvättat massor, är uppe i 4e maskinen nu men sen är jag klar! Sen kom Sandra med barnen in till Köping och umgicks så vi var ute i en lekpark i flera timmar, så skönt att sitta och prata och busa med barnen!
 
Nu har nyss Jompa och jag ätit, idag rullade jag köttbullar och till det blev det potatis, brunsås, rödavinbärsgele, inlagd gurka och stekta vaxbönor, mums!
 
Ska slappa ett tag nu sen kommer Måns och Johanna hit för att kolla på fotboll, det är tydligen en asviktig match ikväll, haha!

Våran underbara vardag!

Nu är sommaren typ över och vi är tillbaka i vardagen igen, det här är vad vi gör om dagarna;
Attack biter allt vi kan, Ser söt ut, Övar på att vända från rygg till mage, snart ska det gå! Försöker lära oss krypa och skriker/skrattar oss hesa!

Eller okej, jag kan faktiskt det mesta av det där men Nefis behöver öva lite!


Morot

Tack mamma för den fina moroten... Den fick inte ingå i Neahs puré, haha!


Spring!!

Inte ens regn, åska och blixtar stoppade oss! 7.6km joggning med Elin som uppladdning inför blodomloppet på torsdag!


17 augusti 2013

Hejsan!
Igår blev det bara en slapp dag här hemma, Anna var förbi en snabbis och sen när Jossan slutade så drog hon och jag ut på en lång pw, så skönt! Börjar bli lite förkyld så vågar inte ta ut mig för mycket, ska ju springa blodomloppet på torsdag och vill verkligen inte bli sjuk tills dess!
På kvällen när Neah badat, ätit och somnat så blev det filmmys med Jompa!
 
Idag då, har inte haft så mycket för mig idag heller, har förberett lite inför kvällen, vi ska iväg och spela volleyboll och grilla med min släkt så jag har förberett lite mat. Har även gjort potatispure till Neah, tror det är hennes favorit hittills! Nu håller jag på och kokar nappar, nappflaskor osv, the fabulous Life of småbarnsmamman, haha!
 
Ska snart börja fixa mig och sen ska vi väl åka, ska bli såå kul!
 
 
Och ja, det måste jag ju berätta! Igår hittade jag en vit liten prick i Neahs mun, första tanden har äntligen börjat synas lite smått! Så nu väntar vi med spänning på att den ska spricka igenom, våran lilla fisrumpa!

Torsdag

Efter föräldragruppen idag så gick jag och tre andra mammor och åt lunch, riktigt trevligt! Nu har jag klippt ner lite blommor, haha! Mormor sa åt mig igår att göra det så nu är det gjort iaf!

Ska strax göra mig klar sen ska vi till Ica och hämta ett paket och efter det ska vi till Sväronen och grilla, ska bli gott!


På bilden är det Neah som säger hej, till sig själv!


15 augusti 2013

Hej på er!
Jag har precis ätit klart min frukost, jordgubbskvarg, muuuums! Så nu ska jag ta och göra mig iordning, kl tio är det träff med mammagruppen och idag ska det pratas om mat för småttingarna, kul!

När man har hjärtat utanpå kroppen

Att mötas av det här när man ska sova, det finns inget bättre! <3


15 augusti 2013

Hallå hallå!
Idag när Neah hade ätit vid halv elva så hoppade vi in i bilen och åkte hem till min mormor, jag blev bjuden på god mat och en äppelpaj till efterrätt, smaskigt! Hon kan det där med mat min mormor och oj vilka goda såser hon kan göra!
Stannade kvar till strax innan tre innan vi åkte hem till en förkyld Jompa..

Nu har jag varit ut på en timmes pw för mig själv, riktigt skönt!

Om en stund blir det mat, sen ska jag duscha innan jag skuttar upp i soffan och tar kväller!


Vill men kan inte riktigt!

Neah har börjat med en ny grej dom senaste dagarna, hon vill så gärna rulla runt från rygg till mage men det går inte riktigt. Även i sängen när hon ska sova ligger hon och försöker rulla över till mage, blir inte förvånad om hon har lyckats typ i morgonbitti så hon ligger på mage när jag ska plocka upp henne! Haha!


13 augusti 2013

Hejsan!
Idag efter lunch så ska jag, Neah och Molly åka till Arboga och hälsa på Elin där även Sandra och hennes barn kommer vara, ska bli riktigt mysigt! På vägen dit funderar jag på att springa in på dollarstore och köpa lite schampo och sånt, men får se vad jag hinner med!

Ha en bra dag hörrni!


Majspure

Idag bjöds det på egenlagad majspure, inte såååå gott..


12 augusti 2013

Hej på dig måndag!
Jag har en tvätt med sängkläder igång just nu, har precis diskat och nu äter Neah lite. Idag ska jag testa att göra egen majspure till Nefis tänkte jag, ska tvätta lite handdukar och sen blir det nog en promenad med Maria senare!

Ska även planera in lite roligheter för veckan och ikväll ska jag ut till Sväronen och låna en bil ett par dagar, funderar på att jogga ut!


11 augusti 2013

Hejsan!
Igår så åkte vi till Arboga och gick på Namngivelsekalas för Sandras minsta flicka, Amanda! Riktigt fint och mysigt!
När vi kom hem så slappade vi hela kvällen, när Neah hade somnat så kröp vi upp i soffan med massor av godis och tittade på film!
 
Idag har vi som vanligt veckohandlat, så har vi båda tränat och nu har vi precis ätit lasagne. Johan och Neah ligger i badkaret just nu och badar och jag ska väl snart ta och fixa lite kvällsmat till Neah så hon får komma i säng sen. Senare blir det jordgubbar och mjölk till efterrätt och så ska jag nog kolla på en film, J ville sitta vid datorn, haha!

Godis!

Idag kom pappa hem med en helt egen godispåse till mig.. 1/3 av min vikt och nästan lika stor som mig, najs!! // Neah, 4månader


Uppsala

Jag har ju helt glömt bort att berätta om vad vi hittade på i Uppsala i måndags!
Det var jag, Anna och svärmamsen som åkte över dagen, en liten semestertripp! När vi kom dit så började vi att kika runt i massa roliga prylbutiker innan vi blev sugna på lunch så vi gick till ett café och åt salami och brie baguetter, såå gott! Sen gick vi och kollade i en stoooor kyrka, så himla mäktigt! Dessutom spelade en karl på ett piano under hela tiden vi var där inne så musiken bara dånade. Blev ett stopp för kaffe/chailatte också innan vi kom på att vi ville äta yoghurtglass också, haha! Dom hade så man kunde välja en eller två smaker och sen hade dom typ 30 olika toppings som man kunde ta, jag tog vanilj och chokladglass med jordgubbar, såå gott!
 
En tur till torget blev det också för att kolla grönsaks/fruktstånden, synd bara att det var så varmt annars hade jag handlat massor! Vi fortsatte sedan vår shopping runt i alla möjliga butiker och vi höll på ända tills dom började släcka kring oss i en butik, haha! Efter en heldag med springande i butiker var vi trötta i fötterna och sugna på god mat så vi gick till ett italienskt ställe och åt, jag tog parmalindad sparris som var gratinerad med gorgonsolaost till förrätt med ett glas Cosmopolitan och till varmrätt blev det pastakuddar fyllda med karljohansvamp och en sås på gorgonsolaost och massa smörstekta kantareller. Blev ett gott glas vin till det också och allt var så himla gott men sen rullade vi alla iväg till bilen väldigt trötta och mätta!
 
På vägen hem var vi så trötta så vi skrattade åt precis allt, eller ja, vi skrattade nog mest hela dagen, underbart!
 
Lite shopping blev det ju så klart också, jag köpte ett par mönstrade leggins, solglasögon och mascara till mig, J fick en visp han tjatat om (haha) och Neah fick hårspännen, drägelhaklapp och sen köpte svärmamsen en klänning och en väska till henne, bortskämda lilla prinsessan!
 
Det var i alla fall en helt underbar och lång dag med massa roligt att titta på och självklart det bästa sällskapet! Någon jag mer än gärna gör om flera gånger!
 
Vid 22.30 någon gång var vi hemma och då släpade jag mig i säng nästan direkt, helt slut efter en så bra dag!

9 augusti 2013

Hej där!
Idag ville Neah ta morgon redan kl sju, men det ville inte jag så jag gosade ner henne bredvid mig så hon somnade om och sen sov vi till halv tio, haha! Annars så har vi ätit frukost, jag har vikt massa tvätt och plockat här hemma och nu har jag precis sannerat mitt hem från massa bajs, tack Nefis! Så nu är så klart en maskin med tvätt igång igen, jag som äntligen var klar, haha!
 
Tror jag ska bjuda Neah på en sked gröt nu innan det är dags för oss att äta lunch och sen ta oss ut på en långpromenad med Molly. När Johan kommer hem så ska vi åka till Arboga med Måns och Johanna, Isak ska ro i medeltidsrodden och Neah har tjatat om att få titta på morbror! Sen ska vi gå ut och äta något också är det tänkt, så Neah får somna i vagnen ikväll, mysigt!

8 augusti 2013

Regn, regn och regn, ja så har dagen sett ut idag! Men vi har haft en riktigt bra dag iaf! Jossan och Johanna kom över hit och spelade kort ett par timmar, riktigt trevligt och så vann jag, hehe! Sen har jag tittat lite på en serie och vid fem så kom Elin hit och så drog vi ut och joggade 5km i skogen i spöregn. Varmt med regnjacka men skönt med regn i ansiktet!
 
Nu har vi ätit och duschat, Neah sover och jag ska ta och slappa i soffan resten av kvällen, skönt!

4 månaders kontroll på BVC!

Nu är vi hemma igen från BVC, Nefis väger nu 6096gram och är hela 61.2cm lång, min duktiga tjej! Huvudet växer också så det knakar så vi får nog en smart liten tjej, haha! Hon ligger lite under "medel" på alla kurvor men följer ändå sin igen kurva och utvecklas tydligen väldigt bra!
Vår bvcsköterska J blev väldigt imponerad av att Neah så gärna vill sitta upp och j trodde att hon snart tar sig upp själv! Hon tyckte även det var roligt att Neah är så himla med och nyfiken, haha hon brås nog på sin mor!

Vi pratade även lite om mat och hon tyckte det var bra att vi börjat lite smått och berömde oss för att vi tycker det är så roligt. Fick även en liten bok med tips om mat också, kul!

Men ja, allt såg väldigt bra ut och det är alltid skönt att få beröm och höra att man gör rätt, jag växer flera cm varje gång!


7 augusti 2013

Hej där!
Idag är vardagen tillbaka till det vanliga, J jobbar och Neah och jag ska till bvc vid 11. Annars så skulle nog Anna droppa förbi en stund innan hon åker hem till Uppsala igen och sen senare så ska jag nog ut på en pw med en av mammorna från mammagrupen. Ska bli riktigt trevligt!

6 augusti 2013

Hej på er!
Imorse var jag heelt slut så jag sov till halv elva och mina första ord till Johan var "jag tänker spendera dagen i sängen idag!" Haha!
Men efter en stund tog jag mig upp och efter lite frukost så tog vi en promenad till h&m men jag hittade tyvärr inte det jag ville ha.. Annars idag så tvättar vi, städar och jag har varit ute och joggat och tagit en pw. Neah och Molly tog jag med så Neah fick åka sittvagn för första gången, har aldrig sett henne ha så stora ögon som då!

Nu ska jag ta och göra en tacopaj och sen hoppa in och duscha! Hoppas på att J vill kika på någon film ikväll också!


5 augusti 2013

Hej på er!
Jag sitter just nu i bilen på väg till Uppsala med Anna och svärmamsen. Vi ska ha en minisemester över dagen och gå på stan, kolla i massa butiker, äta god middag och kanske dricka någon drink.
Jag har aldrig varit ifrån Neah mer än ett par timmar så det känns lite konstigt men jag vet att J och hon kommer ha det roligt och mysigt med en dag för dom själva!

Nu ska jag njuta av egentlig hela dagen! Ha det så bra!


4 augusti 2013

Hej soliga söndag!
Vi spenderar dagen här ute hos Sväronen idag med, Johan och jag har spelat strandtennis och volleyboll nästan hela dagen, så kul! Nu ska vi kasta på oss kläderna och så ska svärmamsen, Anna, Johan, jag och Neah åka till slagsta och äta glass, en försenad födelsedagspresent till svärmamsen.
Sen måste vi iväg och handla och så blir det mys i soffan med med mina fina ikväll!


På bilden har vi världens tuffaste 4månaders, dagen till ära!

https://cdn2.cdnme.se/1878156/6-3/pic_51fe60e5e087c339771cfc53.jpg" class="image">


3 augusti 2013

Hej på dig lördag!
Johan är ledig måndag och tisdag så idag börjar vi vår långhelg tillsammans, mys! Neah och jag smög upp vid halv nio idag då J var så trött så fick han sova lite till, men nu har vi alla ätit och packat våra saker så nu ska vi hoppa in i bilen och åka ut till sväronen. Idag beräknas det bli årets varmaste dag så vi ska slappa i solen där ute, ska tjata på J om att vi ska spela krocket också, haha!
 
Ikväll ska vi umgås med Måns och Johanna, vi ska kika film och så får vi se om vi ska äta ihop eller hur vi gör, ska iaf bli mysigt!
 
 

Två dagar på landet!

Åh vad Neah och jag hade det bra hos mamma på landet! När vi kom dit så bakade vi bröd, eller jag bakade och mamma lekte med Neah, sen gjorde mamma lunch, plättar med nygjord hallonsylt som fortfarande var ljummen och glass, sååå gott! Senare kom Stina med familj förbi och Alicia och Neah busade i vagnen, haha!

Efter ett tag promenerade vi över till Isak där vi rökte fisk, grillade och åt kräftor, mums! Blev en riktigt trevlig kväll och Neah ville absolut vara vaken och vara med! Men hon somnade fort i vagnen på väg hem och sov gott vidare på madrassen hos mamma!

Vid sju igår vaknade hon och ville ta morgon så då fick hon komma upp i min säng och gosa en timme innan vi gick upp. Så fort mamma kom ner så drog jag ut och joggade en sväng innan jag dundrade in hemma och vrålade att jag var ashungrig!! Haha!
Efter en stooor frukost och en dusch så satt vi bara på altanen och mös ett bra tag innan det var dags att göra sig klar och åka till Örebro på Alicias 1års kalas.

Kom hem till Köping till fem och sen blev det en trött kväll i soffan!


1 augusti 2013

Frukosten är uppäten, Neah sitter och leker bil i sin "jag ser ut som en cupcake" outfit, nu ska jag bara packa ihop våra saker och sen åker vi på äventyr! Hehe! Vi ska nämligen bli hämtade av mamma och sen ska vi hem till henne, vi ska baka bröd, äta kräftor, grilla och röka fisk ihop med mina syskon. Sen ska Nefis och jag sova kvar, första gången borta för henne så det är ju lite spännande! Och i morgon ska vi åka till Örebro på kalas för Alicia som fyller 1år, stora tjejen!
 
Det ska bli riktigt kul och mysigt så nu ska jag skynda mig att packa allt så jag är klar när mamma kommer! Dock tyckte J att det var lite jobbigt att han inte skulle få säga god natt till Nefis ikväll, men han får nog ringa ;)

RSS 2.0