En romantisk middag för två, mysigt som fa...

dsc01500 (MMS)

En romantisk middag för två, mysigt som fan är det faktiskt haha


Efter att Anna och jag hade varit ute och ...

Efter att Anna och jag hade varit ute och gått en långpromenad så kom vi på att vi ville åka till västerås och testa sushi så nu har vi fixat oss och sitter i bilen på väg dit, trevlans med lite spontanitet såhär mitt i veckan;)


31 augusti 2010

Jag har haft en seg förmiddag, har städat akvariet och bara slappat. Anna ringde nyss och frågade vad jag gjorde "Jag döör i mitt tråkiga liv" Fick ett asgarv tillbaka, haha jaja så kan det vara. Ska kila över till henne nu så ska vi ut och gå och sen får vi se vad som händer. se ya

Lugnet i huset är tillbaka

Nu har Agnes och Malin precis åkt hem och Anna har också kilat hem nu, vi har haft fullt upp hela dagen och lekt på!
När vi hade hämtat dom på dagis åkte vi hem och fikade sen ut och lekte några timmar innan det var dags att kila hem och laga mat, och efter maten har vi legat i soffan och tittat på Puh och heffaklumpen, galet bra film! Nu ska jag strax in i duschen och sen ska jag slappa i soffan heela kvällen, Johan ska iväg och träffa sina kompisar och jag ska bara njuta av tystnaden, haha!


30 augusti 2010

Idag är det full rulle hela dagen. Vaknade vid nio och nu har jag ätit, diskat och städat lägenheten och strax ska jag fixa mig innan jag ska kila bort till Elins jobb och hämta hennes bil. Ska hinna laga mat och försöka hinna fixa i akvariet också och sen runt ett ska jag åka och hämta Anna sen hämtar vi ungarna på dagis i Arboga och så åker vi hit och leker, Elin jobbar till halv sju så det blir en heldag med tjejerna :)


29 augusti 2010

Kvällen igår blev riktigt lyckad och språrad, som vanligt! Vaknade upp vid tolv och mådde inte speciellt bra idag låg på soffan till tre sen sov jag en timme till så nu är jag mig själv igen. Har precis ätit laxsås och pasta som jag fixade iordning och nu väntar jag på att älsklingen och jag ska gå och veckohandla, och en hel del onyttigt hade jag tänkt få med mig hem till kvällen! Nej nu ska jag börja göra mig i ordning

Idag flyttar förresten min Jossimutt hemifrån och iväg till storstaden, helt sjukt att min lilla har blivit så stor, haha! Nu kommer jag inte heller få betalt längre av hennes mamma för att jag är hennes vän, så hur ska jag försörja mig nu Jossan!? Ja det här var inte så bra tänkt va? Hmm, dumma dej att bara flytta sådär utan mig, men jag kommer och hälsar på, vänta du, mig blir du inte av med!




28 augusti 2010

Jag har precis duschat och torkat håret, ska snart göra lite schnitzel och klyftpotatis och sen är det dags att fixa sig inför kvällen, blir förfest här och sen utgång :D


Solen skiner så nu ska jag och johan ut oc...

dsc01495 (MMS)

Solen skiner så nu ska jag och johan ut och gå i våra nya skor, lovely!


Jag har slängt ihop varsin räksallad åt jo...

dsc01483 (MMS)

Jag har slängt ihop varsin räksallad åt johan och mig så när han kommer hem kan vi äntligen äta:D


27 augusti 2010

Idag gick jag upp rekord tidigt för att vara mig själv, tjugo över sjuuu (paus för reaktioner)
Har nyss fixat mig klart och ska dra iväg och möta upp Isak och sen åker vi till örebro och umgås med Stina och Benji, blir nice som fan, speciellt eftersom Stina ska bjuda mig på mat, haha!
Nej nu är det bråttom, ha en bra dag


jobbletande

Jag har hunnit vara hemma ett litet tag nu, Linda och jag var ju som sagt ute och letade jobb och vi fick ganska många positiva svar faktiskt så det är bara vänta och se om någon ringer, det roligaste vore ju om vi hamnade på samma ställe, haha! Usch nu är jag galet trött så ska slappa ett tag i soffan sen får jag se vad jag orkar göra..


26 augusti 2010

Idag släpade jag mig upp vid nio, har nyss ätit frulle och nu ska jag göra mig i ordning, vid halv elva ska jag träffa Linda på stan så ska vi kila runt och lämna ut våra cv'n på lite olika ställen och sen hoppas på något litet jobb.. Aja nej nu måste jag bli klar, see ya


Jag har nyss tagit ett skönt bad, nu sitte...

Jag har nyss tagit ett skönt bad, nu sitter jag med en ansiktsmask, te och tittar på livet på bb, hoppas min förkylning och mitt pizzaface blir lite bättre nu..


Jag var iväg och köpte nya skor, dom är ru...

dsc01480 (MMS)

Jag var iväg och köpte nya skor, dom är rundade under så det ska träna knän och rumpa mycket, jag har hört att dom är riktigt bra! Efter det var vi hem till johans föräldrar och så gav jag dom äppelmos och så blev vi bjudna på glass, nu är vi hemma igen och lagar baconbiffar, mumms!


Blööäh

Jag har fortfarande inte flyttat mig från soffan, eller okej var ner till källaren en sväng och hämtade pärmen till mina recept men annars har jag bara suttit här. Har as ont i halsen och nu har jag tydligen fått lite feber igen, så jävla ovärt!!!!


25 augusti 2010

Idag skulle jag upp kl åtta hade jag tänkt, men var helt förstörd i halsen så sov till halv tio ist, mycket skönt!
Idag har jag inte så mycket planerat, just nu sitter jag och river ut recept ur massa tidningar som jag ska sätta in i en pärm och senare ska jag och Johan ut till hans föräldrar och ge dom äppelmos och få ett recept och sen ska jag nog titta på nya träningsskor och ja det är nog allt jag ska göra idag haha :P


Kom precis hem till jossan, nu blir det ot...

Kom precis hem till jossan, nu blir det oth och ostbågar, lovely!:D


Åh älskade, Älskade mormor! Gud vad skönt ...

Åh älskade, Älskade mormor! Gud vad skönt att äntligen få träffa henne och höra hennes röst och känna hennes mjuka händer i mina. Min fina underbara mormor <3


Jag sitter i bilen med min moster Lena och...

Jag sitter i bilen med min moster Lena och hennes man Jonas just nu, vi är på väg till eskilstuna och ska hälsa på mormor, jag längtar tills vi är framme, jag saknar henne så galet mycket!


För ett tag sen kom vi hem från morfar, ...

För ett tag sen kom vi hem från morfar, mamma och jag. Jag fick en jätte fin duk när vi var där och så lovade han mig en annan fin till senare, lilla morfar. När vi kom hem satte jag och mamma oss ute och skalade äpplen till äppelmoset men mitt i allt började det regna så vi sprang in med alla saker, nu står allt på spisen och nu skiner solen igen, haha!


24 augusti 2010

Usch, i natt drömde jag mardrömmar och när jag vaknade hörde jag fortfarade samma ljud så jag blev sjukt rädd, men sen insåg jag att ljudet var "regnstormen"  som var utanför, haha!
Gick upp vid åtta idag och nu har jag nyss ätit, ska snart slänga ihop lite saker och sen åka hem till mamma över dagen, ska koka äppelmos och umgås med mamma och morfar. Får se om jag ska åka till mormor på lassarettet idag också, men har jätte ont i halsen så vet inte om jag får..
    Nej nu måste jag göra mig i ordning, tjao

En garderob full med minnen

Jag håller på och river ut allt vi har i den inbygda garderoben och försöker bestämma vad som ska slängas, vad som ska ner i förrådet osv, allt skit har vi stoppat in där. Men även en hel del kul saker, mycket minnen!


My man, the famous SegJohan

Killar fixar sig ju knapt, men vem är det man måste vänta på när man bara ska slänga på sig lite kläder och gå till affären, eller vänta, vem är det man alltid får vänta på när man ska iväg!? Jo Johan! Segare människa får man ju leta efter, jag undrar vad han egentligen gör när han "Fixar" sig haha, Segproppen ♥


23 augusti 2010

God morgon!
Jag har nyss pratat med mamma och bestämt att jag ska åka till henne i morgon och umgås, kanske ska åka med min moster och hälsa på mormor också, får se. Så just nu sitter jag och försöker planera resten av veckan men eftersom det ska anpassas efter andra så är det inte så lätt.. Nej nu ska jag göra mig i ordning ist och ta med mig Johan och handla mat inför veckan, hörs senare :)

Förresten, glöm allt jag sa om min förkylning, vaknade med äckelont i halsen och jätte hostig idag..


22 augusti 2010

Den här helgen har varit en riktigt släkt helg, mycket mysigt!
Idag bestämdes det att vi skulle åka ut och fika hos Johans föräldrar så vi plockade upp Anna och deras mormor och så åke vi dit. Massa gott fika blev det och sen kollade vi i fotoalbum, söta ungar dom där två var alltså! Speciellt en viss flodhästJohan, hahahhahaha!! (Förlåt Johan) Sen kopierade/skrev vi ut lite bilder som vi har ramat in här hemma och satt upp i sovrummet, en bild på Johan som liten och en på Johan och hans mormor och morfar, samma på mig men mina bilder blev inte så bra så ska hem till mamma någon dag och leta efter andra bilder.
     Nu ska jag kila lite på tv och sen blir det varma mackor till mat och film mys, idag är det dock Johans tur att välja film, hoppas inte det blir någon så kass som sist!

Förresten, efter mina sjukveckor så tror jag faktiskt att jag börjar bli lite bättre nu, hostar bara lite på morgonen nu men jag är dock ganska snorig fortfarande...




Världens finaste lilla Johan ♥


21 augusti 2010

Förkyld eller inte, just nu vill jag ha luft och inte sitta här hemma i lägenheten! Johan och jag har nyss städat och fixat för fiskarna och snart ska vi göra oss iordning och åka hem till pappa och träffa honom, Stina, Ed och Benjamin sen åker vi över till mamma lite senare, sådär lagom ansträngande när man är äckelförkyld..
     Ikväll blir det nog som vanligt  en hemma-filmkväll så vi blir friska snart.. Nej men ha en bra dag hörrni!


Hasselbackspotatis, grillat kött, sallad o...

dsc01453 (MMS)

Hasselbackspotatis, grillat kött, sallad och tzatziki, mumma! Och ikväll blir det film, grönsaker och dipp:)


20 augusti 2010

Idag vaknade jag och Johan vid elva taget, precis när vi gått upp ringer Isak och ville komma på kaffe och när han dykt upp kom även Sandra förbi en stund, mycket trevligt! Efter att dom hade försvunnit iväg så åkte vi och handlade och nu har vi precis kommit hem. Jag är helt slut, jätte ont i nacken och ont i huvudet och totalt genom förkyld som vanligt, börjar även känna mig febrig igen. Så jag har pratat med jobbet och ska inte jobba i helgen som det var tänkt, usch det suger verkligen att vara sjuk och inte kunna jobba! Har snart varit sjuk i tre jävla veckor, totalt meningslöst!!
     Nej nu ska jag vila en stund innan oth..


Syskonskap

Isak har nyss varit här och druckit te och varit sjuk med mig, det är så bra med någon som förstår en och tänker på samma sätt, någon som man kan prata med allt om och som kan dela ens hemligheter. Någon man alltid har roligt tillsammans med och någon som alltid står vid ens sida. Det är precis såhär det ska vara med syskon, tur att just jag har fått dom bästa!



Johan&Sara tid

Jag kom precis på att Johan tar helg ikväll och jobbar inte fören på tisdag vilket betyder att vi kan ha massa film mys nu när båda är lite sjuka, bara massa Johan&Sara tid ♥


19 augusti 2010

Jaha idag då, det får bli en riktigt soff dag idag för jag mår kass igen, känner mig febrig, har ont i halsen, ont i huvudet och massa annat mys, precis som oftast dom senaste dagarna. Men Isak skulle iaf komma förbi och fika en stund idag och sen måste jag tvätta, sådär kul men det måste ju göras.
   Nej nu ska jag fortsätta slappa i soffan och lyssna på när någon elefant springer runt på våningen över

Som jag har suktat efter dom här flingorna...

dsc01451 (MMS)

Som jag har suktat efter dom här flingorna, mina favoriter sen jag var liten och nu har jag äntligen köpt dom igen. Dom smakar fortfarande lika magiskt, kärlek på dom!


Just nu sitter jag hos Anna, hon, johan oc...

Just nu sitter jag hos Anna, hon, johan och jag ska göra middag och titta på drömkåken, det blir bakad potatis, kött och sallad och till efterrätt blir det jordgubbsmouse, härligt:)


Nu ska jag cykla hem till Jossan, hon har ...

Nu ska jag cykla hem till Jossan, hon har spelat in one tree hill åt mig för att jag inte har kunnat kolla så nu ska jag titta ikapp, det är vänskap:d


50 Cent

Frukost och 50 Cent´s snygga face på tv, yummie!!


17 augusti 2010

Jag hade verkligen en toppen tid med tjejerna igår, älskade tjejor!

Idag vaknade jag halv elva (!) och fick lite panik över att jag sovit så länge så skyndade mig in i dushen och sen har jag fixat med allt jag skulle göra idag, eller okej, nästan allt. Nu har jag precis fixat mig lite så strax ska jag åka och hämta Jossan sen bär det av mot örebro där jag ska vara barnvakt åt min söting Benjamin, lovely!




En nästan exakt 1år gammal bild ♥


Vi kom precis på att vi skulle dra till vä...

Vi kom precis på att vi skulle dra till västerås allihopa och titta i deras sexbutik haha;)


Fika för fikaproffs;)

dsc01450 (MMS)

Fika för fikaproffs;)


Just nu står jag och väntar på anna och...

Just nu står jag och väntar på anna och när hon kommer ska vi kila ner på stan och träffa jossan och linda för en fika, får se om louise kommer också. Ikväll är sista kvällen för louise hemma så jag spenderar nog kvällen med henne:)


Lasagne och film mys

Jag har bara legat i soffan hela dagen och slappat och tittat på Hulk Hogan knows best, haha! Gjorde nyss en lasagne till kvällsmat och Johan sa att det var en av dom bästa han har ätit, inte illa när man alltid blir jämförd med hans matgud till mamma! Nu ska vi strax slå på den sista Sagan om ringen filmen och mysa ner oss i soffan med lite gott :)


15 augusti 2010

Det har varit en slapp förmiddag här hemma, gick upp och fixade mig för att dra till Arboga men ångrade mig ganska snabbt igen, känner mig sjukt sliten och febrig så jag orkar inte direkt göra något alls. Så Johan och jag har instalerat massa saker till min nya dator så nu är den färdig för användning, dock måste vi fixa en rauter för nu har jag tagit hans internet.
    Nej nu ska jag fortsätta att titta på The girls of the playboy mansion :)


Nu är jag en egen dator rikare, härligt! d...

Nu är jag en egen dator rikare, härligt! dock mycket fattigare men det är väl sånt man får ta. Jag älskar min johan extra mycket idag förresten, det känns bra!


14 augusti 2010

Hej där!
Jag börjar äntligen att känna mig lite mer som mig själv sen igår, blev lite mycket dricka och vattenpipa där ett tag tror jag men ja det var en bra kväll. Jossan hängde med hem hit och sov och älsklings Johan hade fixat med täcken och grejer. Vaknade vid tolv idag och sen har jag bara slappat, har endast ätit skorpor för vi har ingen frukost och typ ingen mat hemma, haha. Men strax ska vi dra iväg och titta på en dator till mig och sen handla och sen ska vi baka pizza, lovely! Ikväll blir det bio, Inception med Johan, Louise och kanske Anna, det känns som att det här kan bli en riktigt bra dag, om man bortser från bristen på mat, haha.


Nu ska jag hem och sova, spårad kväll!

Nu ska jag hem och sova, spårad kväll!


Vi sitter på ett fik och nyss hade ett par...

Vi sitter på ett fik och nyss hade ett par världens bråk bredvid oss och nu drog han och hon sitter och grinar, helt jävla sjukt!


13 augusti 2010

Kuuul att vakna kl åtta när man tänkte sova liite längre så man är pigg inför partyt ikväll, men jajaj bara att gå upp antar jag.. Har setat vid datorn bara typ och nu ska jag ta min förkylda kropp in i duschen och sen göra mig i ordning, halv elva ska jag plocka upp Louise, Jonna och Ante för att åka till Arboga och kolla lite på marknaden sen ska vi hem och fixa oss och sen är det äntligen dags att fira Jonnas 18års dag på riktigt :D




Förresten, det var lite krångel med mina inlägg igår så dom kom upp lite konstigt men aja


Fixad och klar för kalas:)

dsc01445 (MMS)

Fixad och klar för kalas:)


Nu har vi kalasat hela dagen och precis ät...

Nu har vi kalasat hela dagen och precis ätit en thai bufe och nu tar vi varsit glas vin, så gott!


12 augusti 2010

Åh jag är så glad, mitt liv är så bra!!!
Har precis ringt runt på alla Holmgrens mobiler för att få tag i Louise som var på rymmen, haha! Men nu är dagen planerad iaf, jag ska göra mig i ordning och sen möta upp Louise och hennes mamma och sen följa med dom hem och fira Jonnas 18års dag med deras släkt, awsome :D




Grattis Pluttan! ♥


Just nu sitter jag och louises mamma i bil...

Just nu sitter jag och louises mamma i bilen på g till flygplatsen, nu är det inte långt kvar:d


11 augusti 2010

Idag blir det en hemmafixardag efter gårdagens bravader. När Johans pappa skulle borra ett håll till spegeln började borren brinna, haha! Sen åkte vi med dom hem och skulle hämta en annan borrmaskin men den var borta så vi letade i säkert över en timme och tillslut fick vi ta någon gammal avdankad borrmaskin som efter mycket slit gjorde jobbet haha.
    Nu på förmiddagen har jag diskat, släpat ner massa saker i förrådet och vikit all tvätt, ska snart titta på city akuten och sen ska lägenheten städas. Inte speciellt roliga saker men jag gör det nu för ikväll hämtar vi Louise på flygplatsen och sen har jag verkligen inte tid med sånt här :D


Nu ska vi äntligen äta efter kvällens även...

dsc01442 (MMS)

Nu ska vi äntligen äta efter kvällens äventyr:)


Ny micro

Jag har haft en riktigt bra dag med Anna, Jossan och hunden Maja!
Nu har Johan och jag precis varit iväg och köpt en ny micro men självklart var sladden för kort så vi måste fixa en förlängningssladd, strax kommer snart Johans föräldrar så ska vi äta glasstårta och fika, sen ska dom hjälpa oss att sätta upp nya tavlan och lite sånt :)



Förresten!
Tack alla som har hållit tummarna för min älskade mormor, dom lyckades väcka henne igår och nu hoppas vi allt ska bli bra igen ♥


Snart är hon här!

Nu är det inte långt kvar tills hon är här!! Louise kommer hem i morgon kväll och stannar en hel vecka! Jag kan inte ens förstå att hon snart är här, jag har inte träffat henne sen i julas och jag har inte hört hennes röst på flera månader eftersom det har varit massa strul med datorn. Men snart, snart är hon här!!! :D




På lördag är det exakt ett år sedan den här bilden togs :)


10 augusti 2010

Nu har jag tvättat sen klockan sju och snart tror jag allt är klart, jag är så galet trött och kan för stunden inte andas. Jag hatar att vara förkyld!
Igår hade jag massor jag skulle göra men efter solningen med Anna och efter att vi hade handlat så orkade jag inte mer för jag började känna mig febrig så jag spenderade hela dagen i soffan.
Idag ska jag träffa Jossan lite senare och köpa presenter åt Jonna och titta på One tree hill, äntligen ska vi börja se säsongen vi inte har sett! Jag skulle behöva diska, städa akvariet och plocka lite här hemma med så det ska jag försöka göra snart.
Ikväll ska vi äntligen få upp den stora tavlan och spegeln i hallen och ja efter allt det är jag nog helt död igen...


9 augusti 2010

Hej där!
Jag hade jätte svårt att sova vid sex taget i morse men lyckades somna om till nio iaf. Usch jag är helt slut, är dunderförkyld och mår bara bläh! Men jag har lite att fixa med så det är bara att köra igång, ska ner och boka tvätt-tid nu sen slänga lite kartonger från igår, sen ska Anna och jag iväg och sola, Skönt! Behöver handla, städa akvariet, bära ner saker till källaren och handla lite med Jossan också, men får se vad jag orkar och hinner med idag. Nej nu måste jag kila, tjao

Johan och jag har varit i västerås hela ...

Johan och jag har varit i västerås hela dagen och nu ska vi ta och åka hem. Vi har handlat massor verkligen, johan handlade några t-shirtar och jag en klänning och ett linne, sen har vi handlat ett soffbord, datastol, en stor och fyra små tavlor, en handduk, presenter, stolsdynor, fyra klappstolar och klister blommor som vi ska försöka fästa i badrummet. Nu ska vi hem och skruva upp allt efter renoveringen och packa upp allt nytt:)


7 augusti 2010

Det har varit en lugn dag här hemma, jag är förkyld och super trött och Johan är bara trött så vi har mest slappat, vi åkte och skulle titta på en ny micro och ett soffbord men då hade allt redan stängt så vi drog till Willys och handlade ist, nu har vi nyss ätit laxhamburgare och jag är så galet mätt! Ska lägga mig hos Johan i soffan och bara slappa, kika film och äta massa onyttigt hela kvällen, då kanske jag blir frisk :)


Veckan som gått

Jag tänkte lägga upp lite vad som hänt varje dag i veckan, mest för att jag själv ska hålla koll när jag läser det här om hundra år, sjukt gammal kommer jag förövrigt vara då, någon lär ju läsa högt för mig....

Onsdag- Jag vaknade ju upp hos Jossan och vi slappade mest hela dagen innan jag drog iväg och jobbade några timmar. När jag slutade fick jag se att jag hade masa missade samtal och ett sms om att jag skulle ringa mamma. Det visade sig att mormor hade blivit väldigt sjuk efter operationen hon hade gjort och att dom hade fått söva henne för att lungorna och hjärtat inte riktigt orkade.

Torsdag- Gick upp tidigt som sjutton och åkte direkt hem till mamma, var där runt sju och då berättade hon och Elisabeth lite mer om vad som hade hänt. Vi gick över till morfar och jag fixade köttfärslimpa till lunch, stackars morfar var så förvirrad och orolig. På eftermiddagen åkte vi alla + Jonas, Lena och Oscar in till lasarettet för att hälsa på mormor. Läkaren berättade att hon verkade reagera lite bättre på medicinerna och att hjärtat var fullt friskt, dock hade hon blodförgiftning och det gjorde henne så himla dålig. Jag klarade aldrig av att gå in i hennes rum, det var så mycket maskiner och slangar och det är inget sätt jag vill minnas min mormor på om det skulle gå åt fel håll.
     På kvällen grillade vi lite och sen sov vi tidigt.

Fredag- Mamma och jag grejade lite hemma hos henne, jag plockade ihop lite saker jag skulle ta med hem och sen gick vi över till morfar och åt. Lena ringde och berättade att mormor hade blivit ännu lite bättre och att det blir lite bättre för varje gång dom undersöker henne, så nu fortsätter vi bara att hoppas!
     Lite senare åkte mamma, jag och Elisabeth till E-tuna och letade efter ett utebord till Elisabeth, jag kom hem med silicon muffinsformar, en ny spikmatta, en sak till Louise och sen fick jag ett förkläde och en tårtspade av Elisabeth i inflyttningspresent.
     När vi landat hemma hos mamma igen tog jag bilen hem till köping och min älskade Johan och tittade på dom nya tapeterna, mycket fina är dom!


Det blir så konstigt att skriva och försöka förklara allt som har hänt så här, det har varit så mycket känslor dom här senaste dagarna och jag har aldrig mått så här dåligt! Men när man skriver är det svårt att få texten att stämma med känslorna så därför får det bli såhär, dom som känner mig väl vet hur jag känner och texten är mest till för att jag själv ska kunna minnas..





Jag Älskar Dig!


Åh kul att vakna kvart i åtta på en lördag...

Åh kul att vakna kvart i åtta på en lördag, aja jag lägger mig i soffan och tittar på nanny och hostar vidare


Vi har fått kort på vårat fadderbarn, Inou...

dsc01441 (MMS)

Vi har fått kort på vårat fadderbarn, Inoussa heter han och är fyra år:)


6 augusti 2010

Sedan jag skrev senast, kan det varit i tisdags? Har det hänt så otroligt mycket och jag tror inte att jag någonsin har mått såhär dåligt! Jag tänkte skriva ett inlägg senare om allt som har hänt men just nu hinner jag inte.
      Jag har ganska nyss kommit hem till den nytapetserade lägenheten, mycket fin är den och vi har flyttat tillbaka dom mesta möblerna så nu ska vi dra och köpa donken och sen bara ta det lugnt, jag har ju nästan inte träffat älsklingen på hela veckan ♥


Jag har inte riktigt orken att blogga just...

Jag har inte riktigt orken att blogga just nu, det har hänt något i släkten som tar all min energi, just nu bor jag hos mamma men åker nog hem i morgon igen.


Kvällens planer

Nu ska jag strax åka hem och titta hur det ser ut i lägenheten och fixa iordning lite innan jag ska till Jossan, ikväll sover jag där och sen är jag där i morgon tills det är dags att jobba. Tror vi ska (läs jag ska) baka kladdkaka ikväll, Jossans favorit och ja, något ska hon väl ha för att jag kommer dit och äter upp deras mat, haha ;)



Bilder

Jag ska föra över alla mina bilder och viktiga saker till en extern hårddisk och ta med hem idag så nu rensar jag bilder för fullt, hittade några som jag av någon anledning alltid har älskat och använt mycket







3 augusti 2010

Sådär nu är jag vaken igen, eller okej jag har varit det en stund, har rotat runt i pappas kyl och frys och planerat ut vad jag ska laga för delikat lunch till oss. Nu sitter jag på Ikeas hemsida och kikar lite, Johan och jag har sagt länge att vissa saker ska vi köpa när vi fått nya tapeter och nu när vi får det är det ju bara att leta. Nytt soffbord, stor tavla till vardagsrummet, nya vardagsrumsmatta, sängstomme, datastol osv är väl det som är först på listan sen vill vi gärna byta ut tv'n och databordet osv men det får vänta lite till.. Och just ja, en micro tänkte vi kolla på ikväll men Johan har match och jag ska sova hos Jossan så det får väl bli någon annan gång, vi skulle iväg på lördag och leta efter lite saker men då har visst Johan match igen så vi får väl se hur det blir..
Nu ska jag leta vidare, ciaoo

Hej där, jag har ganska nyss kommit hem t...

Hej där, jag har ganska nyss kommit hem till pappa men han var inte hemma så nu har jag krupit ner i hans säng för att försöka sova lite, sov så himla dåligt i natt. Jag insåg i morse att det kan bli omöjligt att sova hemma i veckan så jag måste fundera på om jag ska bo någon annan stans eller inte...


Mitt hem ser ut som en krigsson, jag hatar...

Mitt hem ser ut som en krigsson, jag hatar sånt här, det gör mig så himla stressad. Jag vill bara kräkas på alla saker här som bara tar plats och är ivägen. Funderar på att flytta bort den här veckan, men får väl se på onsdag då jag måste hem igen.


Renovering av slottet

Oj, Johan ringde förut och berättade att dom ska komma och byta tapeterna i hallen, vardagsrummet och sovrummet, i MORGON! Vi trodde det inte skulle bli gjort fören i höst men dom hade tydligen tid nu. Det tråkiga är bara att jag antingen är ledig eller jobbar kväll hela veckan så jag tänkte få sova ikapp lite och bara få vara hemma. Men eftersom dom kör 7.15 till troligen kl 4 hela veckan så är det ju bara att glömma, i morgon flyr jag hem till pappa och resten av veckan håller jag på och planerar ut mina flyktställen. Jag är även väldigt nervös över tapetvalen, hoppas allt blir bra!
      Nej nu börjar unga mödrar så ska kika på det innan det är dags att äta och dra till jobbet igen för sen ikväll måste vi ju flytta på typ alla möbler och plocka ner tavlor och gardiner och sånt...


2 augusti 2010

God morgon!
Jag ska strax borsta tänderna och åka iväg och jobba, 7.30-9.30 och 16.30-20.30, skönt att komma hem  igen snart haha. Nej ah jag vet inte alls vad som händer idag, tror det blir slapp hemma bara, kan vara skönt. Nu måste jag kila, tjao

Förresten, idag har johan och jag 15 månader, grattis på oss ♥


Fadderbarn

I flera år har jag velat ha ett fadderbarn, det är ju verkligen något som behövs och eftersom man kan ha bild och brevväxling blir det väldigt personligt. Idag började jag och Johan prata om att skaffa ett fadderbarn och nyss hittade jag en sida som verkade passa bra och nu har vi skickat iväg ett mail om att bli faddrar så i veckan förhoppningsvis får vi hem ett brev med ett barn dom har valt åt oss, spännande! Det här har jag velat göra så länge och nu när jag äntligen har fixat det så känns det så bra i magen, 200kr i månaden kan jag lätt skänka för att göra någon annans liv så mycket bättre!

 


Gårdagen

Herre gud, man ska vara glad att man lever!
Kvällen igår började med att massa folk drullade in, tror vi var runt 15 st och efter en vild förfest drog nästan alla mot qwarn, dock inte Johan (födelsedagsbarnet själv) för han hade fått i sig lite för mycket så han fick åka hem, haha. På qwarn var det mycket folk och mycket dricka. Vid stängníng drog jag, Jossan och Anna hem till köping igen och till kebaben för mat och sen hem till Anna för vi kom på att vi skulle köra en tjej sleep over där, haha sjukt spårat blev det och vi hade riktigt rolig hela natten, tror vi somnade runt fem och sen vaknade jag och Anna ensama med ansiktena ihoptryckta vid nio haha. Jossan kom indrullandes efter en stund sen låg vi där och summerade natten en stund innan vi tog oss ut på balkongen för lite frisk luft. Nu är jag hemma igen och Anna har nyss dragit, hon jag och johan har legat i sängen och pratat om vad som hände, eftersom Johan misade det, haah ;)
Nej ska tjocka lite chips nu och sen städa upp all skit! 

Tack alla för en så galet bra kväll!

Anna- Hon ba "Gaaahahhahaha" med saliv i hela munnen...
HAHAHAHAHAHAH


Jag lever bloggen, bara så du vet. Vaknade...

Jag lever bloggen, bara så du vet. Vaknade upp efter fyra timmar i fel säng med en sliten brutta bredvid mig och en annan i fel rum, men kul hade vi;) haha


RSS 2.0