Nybadad

Jag la mig i badkaret och körde i lite hårinpackningar och grejer och ah jag fastnade där inne med min bok i 1.5 timme, haha! Sen ville Johan äta pizza med grabbarna och jag orkade inte laga mat så nu sitter jag och kikar på familjen annorlunda och äter ännu en skål med mysli, gotti!


Bilddagboken.se

Jag och en elev pratade lite om bilddagboken.se idag så jag loggade in där för en liten stund sen bara för att kika, hade fått ett mail av en också..

"Hej! va vacker du va gumman!
så här är de, ja har fotfetisch vilket innebär att ja älskar o gulla me fina fötter!
så nu undrar jag om du har fina fötter som gillar o bli gullade med!
men främst av allt undrar jag va tycker du om dina fötter?"

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!


En liten present från min älskling

Jag har verkligen världens bästa Jomp! Johan blir alltid arg på mig när jag sitter och läser och det är lite små mörkt "Det är inte konstigt att du behöver glasögon när det är kolsvart i rummet!!!" brukar han skrika, haha! Så när jag kom hem idag fick jag en liten present, sötplutten hade beställt en liten lampa som man fäster i boken så man kan läsa i mörker, och ja det är verkligen något jag kommer använda. Tack älskling!

Förresten, gud vad jag saknar Ikea! Förut var det typ mitt andra hem och nu har jag inte varit där på jag vet inte hur länge, känns inte helt okej!


Sent mellan mål, mysli och ciabatabröd med...

resize_image_127 (MMS)

Sent mellan mål, mysli och ciabatabröd med tonfiskröra, mums!


Hämtade ut mina glasögon idag, ovant men a...

resize_image_127 (MMS)

Hämtade ut mina glasögon idag, ovant men ah det kommer nog bli bra


31 januari 2011

Igår lyckades jag somna strax efter tolv skulle jag tro, vaknade halv fem i morse och kunde inte somna om, kul! Släpade mig iaf upp vid halv sju och är nu färdigfixad och allt sånt, ska kila iväg och jobba 8-14.30 om några minuter. Känns som om det kommer bli en låång dag..


Fullfart på min lugna söndag

Oj vilken dag! Städade ju och hade mig hela dagen sen vid fem åkte Anna och jag och skulle titta när Johan spelade cup, munktorp vann och vann så till slut var dom i finalen och kom tvåa, sjukt duktigt! Anna och jag var riktiga nervvrak tillslut, haha! Kastade mig iaf i bilen när det var slut typ vid kvart i tio och åkte hem och lagade mat, älsklingen och jag har ätit nu och nu skulle jag verkligen behöva sova eftersom jag ska upp halv sju i morgon, men är för mycket uppe i varv just nu så ska nog lägga mig och läsa och försöka varva ner så jag orkar jobba i morgon..

Hoppas förresten mina glasögon kommer i morgon för när vi kollade på matcherna kunde jag knappt se ansiktena på killarna som spelade om dom inte var riktigt nära, lite jobbigt..


Mycket sen middag, men så gott! Bakadpotat...

resize_image_120 (MMS)

Mycket sen middag, men så gott! Bakadpotatis, tonfisk röra, kotlett och sallad.


Anna och jag sitter och tittar när Johan o...

Anna och jag sitter och tittar när Johan och hans jag spelar, Anna är livrädd att Johan ska skada sig och jag sitter och kommenterar folks hår, haha! Jaja munktorp leder iaf just nu:)


Äntligen har jag köpt nya blommor till kök...

resize_image_118 (MMS)

Äntligen har jag köpt nya blommor till köket, är riktigt nöjd!


Städat och haft mig

Sådär, nu är kylen/frysen fulla och lägenheten är skinande ren igen, skönt! Ska strax förbereda lite inför maten ikväll och sen kanske Anna och jag iaf ska iväg och titta när Johan spelar. Dom hade vunnit matchen så nu är dom typ i final eller något (om jag fattade det rätt) så det vore kul att titta på. Matchen är iaf halv sex så får se då hur vi gör. Funderar på att kila ner och boka tvätt tid när jag ändå är igång och håller på här hemma, men får se om jag orkar, måste fixa naglarna och lite sånt viktigare först haha!


30 januari 2011

Hej där, har inte riktigt haft tid att skriva fören nu. Hade en jättemysig kväll med hjärtat igår, vi kikade på film och åt grönsaker med dipp, gott! 
    Låg och drog mig ända till tolv idag och sen gick jag upp och åt, diskade, har skrivit inköpslista och veckans matschema. Skulle först iväg på fotboll också men det blev lite strul så Anna och jag ska dra och handla nu ist och sen ska jag nog ta tag i städningen här hemma när jag kommer hem, känns som att det är dammigt och äckligt! Och ja det är ungefär det jag har tänkt göra idag, ska bara slappa och ta det lugnt sen innan det är dags att göra god söndagsmiddag.


Ändrade planer

Jag och hjärtat bokade av bowlingen ikväll trots allt, jag är så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen och min tå värker så sjukt mycket att jag bara vill gnälla om det hela tiden. Har nyss tagit en dusch så snart ska vi till affären och handla lite gott, jag är jättesugen på morötter, kål och dipp så det ska jag nog ha. Sen får det bli lite film mys hemma innan jag kan inta sängen, känns otroligt skönt måste jag säga! Det är så mycket på gång framöver, har varje lördag bokad i en månad så jag känner just nu att jag bara måste få vara hemma och ta det lugnt..


Hemma och gör mig redo för bowling

Jag kom precis hem från Arboga, först var vi hos Elin hela dagen så ungarna kunde få leka och vi kunde sitta och prata och sen åkte vi ut till Isak och Sandra för födelsedagsfika, mycket gott hade dom! Linda åkte med mig tillbaka till Köping så har nyss lämnat henne. Ska strax in och duscha och sen ska jag göra mig iordning för vid tio blir det bowling med Sandra, Isak, Johan och Linda, och ja jag lär väl förlora som vanligt, haha!

Dock är jag sjukt trött och skulle behöva bara vara hemma och ta det lugnt, men det tror jag att jag gör i morgon, har dock en hel del att göra då med men ah det är iaf bara saker hemma.. Får bli en slapparsöndag!


29 januari 2011

Jag hade inte tid att blogga något mer igår kväll men Anna kom iaf över så hade vi en sån där vanlig hysteriskt skratt kväll, lite senare kom Lousie och så åkte vi till donken för att fika lite. Kan stolt säga att jag bara åt morötter och äpplen och vatten, haha. Sen drog vi hit och så kom Linda över och så satt vi bara och pratade till typ klockan två då alla drog och jag somnade som en stock..

Nu äter jag frukost för fullt, ska snart fixa mig lite fort sen åka till Arboga för att umgås med Elin och Stina och ungarna. Senare ska vi åka ut till Isak som har 25års kalas, fast han fyller nästa vecka. Tror det blir en riktigt rolig dag faktiskt!


Maten blev precis klar, köttfärspaj med fr...

resize_image_102 (MMS)

Maten blev precis klar, köttfärspaj med franska smaker och en god sallad blev det, gott som fan!


Äntligen helg

Att komma hem från jobbet klockan ett och möta en sovande pojkvän är inte helt okej!
Med det sagt kan jag börja mitt inlägg, haha! Idag hade vi ju en ganska kort dag i skolan men det har verkligen varit full fart hela dagen, först hade vi gymnastik och jag var med och spelade fotboll, lyckades även sparka en kille under foten så pass att jag tror jag har fått typ en spricka eller en stukning i stortån, haha! (han hade alltså skor på sig och jag bara strumpor) 
    Sen har jag även hunnit vara med några av mina killar i klassen på deras musik och alltså det är helt sjukt vad bra dom är! Dom spelar gitarr, keyboard och bas och dom har ett band där dom sjunger och spelar. Tror dom är typ 8st allt som allt och alltså när dom spelade och sjöng satt jag och hade gåshud över hela kroppen, helt sjuk!

Ah det var lite om dagen.. Ikväll ska jag nog umgås med Anna tror jag, båda är övergivna av våra killar så då passar det med en tjejkväll, haha! Jomp ska iväg och spela cup igen, får se om jag ska dra och kika eller inte, men dom spelar så jävla sent, tror sista matchen var tolv och då är säkert jag helt död, haha..

Nej nu ska jag rota lite i skåpen här hemma efter något ätbart, seee yaa


28 januari 2011

Ska kila iväg och jobba dom sista timmarna innan vi tar helg, 8-13, skööönt! :D


Känner mig konstig

Usch jag är helt slut idag, ont i huvudet och ena stunden håller jag på att somna och nästa stund skrattar jag helt hysteriskt! Har varit jätte hungrig sen jag kom hem men när vi väl skulle äta kunde jag bara ta typ 4 tuggor sen trodde jag att jag skulle spy, är fortfarande "mätt".. Men men jag är säkert bara trött eller något, sitter och tittar på Sexlingar i familjen nu och när det slutar ska jag packa i ordning inför i morgon och sen ska jag krypar ner i sängen och läsa lite och sen sova. Äntligen helg i morgon!


Kladdkaka

Efter en timmes skrikande om att vi inte hade något gott att ha till mellanmål hemma, bara massa halvgoda mandariner..

Sara- Ja, jag gör en kladdkaka!!
Johan- Ja det har jag med varit sjukt sugen på, men bara om du gör den du gjorde sist!
Sara- Nej jag ska göra med mint i, ingen annan!
Johan- Nej då får du inte göra någon!!

Och ja där blev det ingen kladdkaka för någon av oss, så vi åt varsitt ägg och inväntar att det blir dags att laga mat, haha!


Hemma efter jobbet

Hej där, nu är jag hemma efter en heldag med min grabbar och tjejer. Eller ja eftersom jag bor mitt emot skolan så har jag varit hemma en stund men men. Dagen har rullat på bra, det har varit mycket att göra hela dagen, men man märker att det snart är slut på veckan för allas ork och humör börjar sänkas. Men i morgon är det fredag och då får vi äntligen lite helg!

Har ingen aning om vad jag sak göra nu, har ont i huvudet så ska nog leta på något att äta, är dock sjukt sugen på sushi! Annaaaaa?? ;)


27 januari 2011

Sådär, nu är jag fixad och klar, ska strax kila iväg och jobba 8-15 och idag ska det bli en bra dag! Annars har jag inte alls så mycket planer för dagen, fixade disken och vek all tvätt igår så det slipper jag idag så jaa får väl se vad jag hittar på..

Ha en bra dag!


Trött och huvudvärk

Nu är jag hemma igen efter möten och samtal. Jag kan inte direkt berätta om vad som hänt men det uppstod iaf en väldigt allvarlig situation idag på jobbet vilket inte var det roligaste.. 
    Har så sjukt ont i huvudet just nu efter allt som har hänt idag, känner att det bara går runt, runt med tankar, men det är skönt att man har så bra arbetskamrater som man verkligen kan prata med. Dock kommer jag inte arbeta riktigt likadant längre eftersom det blir en säkerhetsrisk för mig, men då lägger vi energin på annat när jag är där. Det viktigaste är iaf att jag verkligen trivs på skolan och det är verkligen något jag vill jobba med!

Nu ska jag slappa och sen ta en skön dusch, ikväll är det ju äntligen sveriges mästerkock igen!



Blev en virrig text men som sagt har jag haft en jobbig dag och allt bara snurrar i mitt huvud just nu..


Hemskt

Har nyss haft den värsta förmiddagen i mitt liv, men jag är starkare än så! Ska tillbaka senare på möte och försöka lösa resten..

Men i ett jobb som mitt måste man nog vara beredd på det mesta, ska ta det lite lugnt nu och sen lägga det här bakom mig och ta nya tag!


26 januari 2011

Goood morgon!
Haha igår gick jag och la mig klockan åtta, sket i duschen och bara kröp ner i sängen och skulle läsa en stund innan jag skulle sova, slutade med att vid elva kunde jag lägga ifrån mig boken men tänkte att jag skulle ju ändå få sova länge eftersom jag inte skulle upp fören halv nio.. Men klockan sju vaknar jag av något ljud som jag inte alls fattade vad det var, efter några minuter inser Johan och jag att det var hemtelefonen som hade ringt så vi kolla numret och det var en chef troligtvis från någon av dom andra skolorna jag är vikarie på. Så antagligen behövde väl dom ha in någon men jag jobbar ju redan idag och dom ringde inte igen så ja, det löste sig nog. Dock hade jag jätte svårt att somna om efter det eftersom jag trodde dom skulle ringa igen så jag ville vara beredd, men men..

Nej nu börjar jag om 15 minuter så ska väl börja stänga av datorn och sånt och sen kila över gården och in i skolporten, haha!


En trött Saris

Klockan är inte ens åtta och jag är helt slut i huvudet! Men så blir det väl efter en fullspäckad dag! Har iaf ring mina föräldrar och smörat lite för att försöka skramla lite till glasögonen, ser förhoppningsvis ett litet resultat i morgon på kontot, haha!
     Var ju även iväg och fikade med Linda, verkligen jätte mysigt! Har lixom inte träffat henne på typ 25 dagar och det är nog rekordet sen jag vi blev kompisar för typ 4(?)år sen, min Lindapinda.

Nej nu ska jag släpa mig in i duschen och sen tror jag att jag intar sängläge och börjar på andra boken i millenium serien..


En ängel

Läraren- Är det någon som vet vad en ängel är?
Elev- Den är gul.. Och snäll
Läraren- Ja det stämmer och s....
Elev- OCH den är underbar och gör så man inte drömmer mardrömmar!!

Haha alltså mina elever kan fan vara sjukt underbara ibland! Detta sagt av en elev som jag tror är ungefär 15år. Även om dagar som den här är otroooligt påfrestande för temperamentet så kommer något så litet så går man ist hem med världens leénde!


Och så blev man glasögonorm och snart mass...

Och så blev man glasögonorm och snart massa pengar fattigare, värdelöst!


25 januari 2011

Sådär, nu är jag nästan helt färdig så nu har jag 30minuter innan jag börjar jobba, ska vara på scheele idag. Har dock ingen aning om vad/var jag ska göra/vara men det löser sig nog när jag kommer dit antar jag.. Jobbar iaf 8-14 idag sen klockan tre ska jag göra en synundersökning på stan, funderar på att hämta lite resekataloger också. Sen kanske det blir en fika med Linda senare också, får se lite vad det blir :)


Ett bad med en bra bok

La mig i badkaret för ett tag sen med inpackningar och min braiga bok, tror jag låg där och hörde Johan sjunga för full hals utanför i över en timme. Är sjukt trött nu så ska krypa ner i en nybäddad säng och fortsätta läsa tills det är dags att sova, ska ju upp ganska tidigt i morgon och jobba, awsome!


Sitter i bilen på väg till sväronen, vi sk...

Sitter i bilen på väg till sväronen, vi ska ge dom lite rostbiff och så ska vi fika lite, trevlans


Solsemesterplaner

Johan och jag sitter och pratar om var vi ska åka på semester i år, alltså solsemester. Tror vi kommer åka bara vi två iaf och i år blir det antaligen bara en vecka ist för två som förra året. Men den stora frågan är ju vart man ska åka, har hört att många pratar om Grekland, har ni några tips? Tror iaf att det bli i maj vi åker, det är ju stax efter vår tvåårsdag och precis innan sommaren sätter igång här, tycker det känns bäst att åka då faktiskt.. Dock ska ju jag upp till Abisko i slutet på maj tror jag det var så får se hur jag ska fixa det, kanske hinner åka innan det eller något..

Fast ja, det viktigaste är ju att pengarna rullar in så man har råd, även om min resa blir betald av Johan (födelsedagspresent från förra året) så måste jag ju ha fickpengar. Och sen om man sak ta en sista minuten eller boka redan nu snart, och fan mitt pass går väl ut i april tror jag så det måste ju förnyas.. Men ja kom gärna med lite ideér och tips tack!


Efter lite ärenden på stan gick johan och ...

resize_image_659 (MMS)

Efter lite ärenden på stan gick johan och jag och köpte lite nya köksknivar som jag velat ha länge och en slags rivgrej. Vi köpte även med en macka från bvur som vi ska dela på med en kopp kaffe, mys!


24 januari 2011

Just nu sitter jag vid datorn och ska snart börja fixa mig. Som vanligt kom jag inte upp när jag skulle, hade klockan på vid halv nio, snozade, stängde av klockan, skulle gå upp men somnade om. Vaknade tio, skulle vända mig om och säga till Johan men måste somnat i vändningen så strax innan elva vaknade jag. Men så blir det väl när man är uppe länge på kvällen, haha.

Men som sagt, ska fixa mig nu sen ska Johan och jag kila ner på stan och göra lite ärenden och sen får vi se vad vi hittar på, kanske en tur till hans mormor om hon är hemma eller något annat roligt.


Jag är fan en mästare på att laga mat! Ros...

resize_image_589 (MMS)

Jag är fan en mästare på att laga mat! Rostbiffen som jag gjorde blev jätte god, sen är det hasselbackspotatis, sås och sallad, så gott! Senare blir det lite godis och film med hjärtat


Svårt att komma på maträtter att laga?

Har du svårt att komma på mat att laga på kvällarna? Då har jag ett tips som jag tycker är väldigt bra! Jag har en liten röd skrivbok sen jag gick i skolan där jag skriver upp alla rätter jag kan laga och som Johan och jag gillar så när jag skriver veckans matschema här hemma plockar jag nästan alltid fram den för att få lite ideér. Nästan alltid ser man saker som man har glömt bort att man kan laga eller att man gillar. På det sättet kan man lättare variera sin mat och då vet jag vad både Johan och jag gillar att äta.

Att jag sedan skriver ett schema varje söndag över vad vi ska äta gör det mycket lättare att handla och då är det lättare att få in fisk, pasta, potatis och sånt som man bör äta varje vecka. Dessutom är det lättare att slippa äta samma mat hela tiden eller att man köper massa onyttigt för att man inte vet vad man ska göra för mat. Sen följer vi så klart inte det slaviskt hela tiden men för det mesta gör vi det och om vi skulle hoppa över en dag för att vi kanske inte äter hemma eller liknande så är det ju bara att spara den rätten till nästa vecka eller skjuta allt en dag senare..

Hoppas ni gillar mitt lilla tips!


Johan sover och jag har nyss städat lite, ...

resize_image_576 (MMS)

Johan sover och jag har nyss städat lite, inväntar att rostbiffen ska bli klar och så skriver jag veckans matschema och inköpslista, trevlig söndag :)


Rostbiff

Killarna håller på och packar ihop så jag ska ställa mig och testa att göra en stor rostbiff, kan bli jättebra och det kan bli världens kaos! Haha. Sen ska jag försöka planera dagen, men ja viktigast är att jag inte misslyckas med den 2.7kg tunga steken..


23 januari 2011

Jag är trött, trött, trött! Sitter på golvet i vardagrummet med min dator medans killarna sitter med sina stora åbäken i hela rummet, haha! Har ingen aning om vad som händer idag, orkar inte göra något alls just nu iaf.. Skulle behöva handla, kolla upp det där med rostbiff och sen pratade vi om att åka ut till Johans föräldrar senare men vi får väl se vad det blir, killarna kanske vill lana hela dagen, haha...

Nej nu ska jag återfå känseln i rumpan så ha en bra dag..


Filmkväll sen styckning

Jag har haft en jättemysig kväll med Louise och Jonna så käkade dom chips och jag vindruvor och tittade på Letters to Juliet, mycket bra film! Kom hem vid ett och mötte ett gäng killar som sitter här och lanar, haha! Sen kom Anna över så vi har styckat massa kött till grytbitar (normalt att göra mitt i natten, men men) så jag kan göra typ kallopps och sånt, fast jag har ingen aning om hur man gör så det får jag lära mig, haha! Alltså det är helt sjukt hur mycket kött vi har hemma nu, och det enda vi betalade för var styckningen så 115kr har jag betalat, inte helt fel! Har en stooor stek så i morgon ska jag göra rostbiff tror jag, mums!!

Nej nu ska jag krypa ner i min säng, läsa och tänka på vilket underbart liv jag har, kärlek på er!


Nu har jag 8.5kg köttfärs, en gigantisk st...

Nu har jag 8.5kg köttfärs, en gigantisk stek som jag ska testa göra rostbiff på, en fin file och sen massa grytbitar så jag kan göra grytor. Inte helt fel med en pappa som är bonde!


Huvudvärk

När jag ska läsa i min bok tar det två minuter innan jag har huvudvärk, jag får ont i huvudet av att sitta vid datorn och titta på tv och när jag kör bil ser jag inte vad det står på vägskyltarna fören jag i princip är bredvid dom.. Dags att göra en synundersökning kanske..


22 januari 2011

Efter pizzabakningen, som förövrigt blev sjukt bra!! Åkte ju Anna och jag till Jossan i örebro och vi hade verkligen såå kul! Vi skrattade så vi hade ont i magen och ja allt var så mysigt och roligt, vi tog en tur till donken för lite glass och äckligt fika och sen spelade vi lite spel. Tror jag var hemma vid halv tre ungefär och då blev det sängen nästan direkt..

Har bara suttit vid datorn hittills idag, är trött och seg men ska väl snart ta mig en dusch och äta lite lunch eller något. Tror jag ska umgås lite med Louise idag också men det får nog bli lite senare när jag har blivit lite piggare haha.


En tur till öre

Jag kastar in Anna och skumtomtarna i bilen och så åker vi hem till Jossan i öre och umgås, myyyys!! :D


Pizzabakning

Johan, Jag och Anna håller på och bakar acapulcoPizzor för full halls, hoppas det blir lika gott som jag har tänkt det, haha.


Min hemmakarl Johan

Min Jompa har blivit en riktig hemmakarl! I förrgår både diskade, tvättade han och i två dagar har han lagat jätte god mat! Min älskade Jomp! Kanske blir jag som får jobba och Johan får bli min hemmaman? Det är ju iaf så det är just nu, haha! Kärlek påt ♥


21 januari 2011

Hej där!
Har inte bloggat tidigare idag eftersom jag inte direkt har haft något att säga och det har jag nog inte nu heller igentligen, haha! Har bara slappat och fixat mig lite hittills, ska snart göra mig klar och sen ska jag nog gå till Kicks med Anna.
    Annars så sitter jag och funderar över vad jag vill göra ikväll, ska prata mer om det med Anna och så får jag se sen..

Nej nu ska jag fixa håret, see yaaa

Sallad

Johan har tjatat om att få köpa pizza idag fast vi ska baka det hemma i morgon, haha! Men nu har han övertalat Anna och mig att bjuda oss på varsin sallad så han ska kunna köpa pizza. Vi ska strax kila iväg och sen gå hem till Anna och äta och umgås :)


Lugn dag hemma

Har mest hållit på och grejat här hemma och sen släpade jag med Johan på en sväng till Lidl, dock tänkte jag kolla på blommor men kom inte på fören vi var framme att dom skulle komma nästa vecka.. Nu ska jag ställa mig och baka lite eftersom Johan vägrade köpa glass åt mig, haha! Sen är det nog dags att laga lite mat. Ikväll ska vi nog kila över till Anna och umgås en sväng tror jag, treeevlans!


20 januari 2011

Åh vilket väder! Solen bara skiner och skiner och jag har fått ont i halsen, bah! Ska pilla i mig något att äta nu iaf och sen vika all tvätt från igår, får se vad jag ska hitta på sen..


Scrubs

För nästan exakt ett år sedan när både jag och Johan var arbetslösa under några veckor så bodde jag i princip hemma hos honom och då spenderade vi nästan all våran vakna tid till att titta på alla scrubs säsonger och äta massa mackor och grejer till det. Dock finns det nio olika säsonger och jag tror bara att vi har sett till sjuan ungefär så nu har vi bestämt att vi ska titta på dom sista, det ska bli så mysigt att göra precis som förra året. Jag, älsklingen och scrubs, vilka minnen! 


Det snurrar i min skalle

Jag har så många frågor som snurrar runt i mitt huvud! Idag insåg jag att jag kanske vet vad jag vill göra med mitt liv och det betyder att jag måste plugga vidare för att säkra mina kort men det är så mycket frågor kring det där med att plugga och jag har ingen aning om var man ska vända sig för att få hjälp och råd. Jag har skrivit ner massor av mina tankar och så ska jag tänka vidare och börja kolla upp lite allternativ. Gud vad svårt det är! Hur ska jag kunna säga redan nu vad jag vill göra resten av mitt liv när jag inte ens har levt halva mitt liv än?

Men det viktigaste är att jag verkligen tänker igenom det här noga, vänder för- och nackdelar mot varandra och inte bara börjar göra massor innan jag är säker som jag alltid annars gör. Hoppas att min älskling som är iväg och tränar kommer hem snart så jag har någon att bolla mina ideér med!

Usch jag får ont i magen av att vara såhär förvirrad, jag är rädd för att testa och rädd för att ångra mig..


Att äta kall köttfärssås är såå gott!

Att äta kall köttfärssås är såå gott!


Hemma och redo för en kväll med Per Moberg

Kom hem för ungefär en halvtimme sen från Louise, vi gjorde en kladdkaka och bara satt och pratade massor med Jonna, vi kan verkligen prata om allt och det är såå skönt! Vi pratade om allt från killar, sex och framtiden.. 
     På väg till Louise mötte vi även Måns och Johanna och det är tydligen många fester på g, nice!

Nu ska jag invänta Sveriges mästerkock med älskade Per och så ska jag äta lite köttfärsås och spagetti som Johan har lagat till det, mys!


Mina bruttor som jag har känt i nästan 9 år.
Bilden tror jag är typ 2(?) år gammal, haha


Vänner

Jag får ångest av att sitta inne/hemma i det här vädret så Johan får greja med tvätten så ska jag ta mig en promenad hem till Louise och umgås ett tag, trevlans!


Äntligen är det vår

Nu är det vår på riktigt! I morse när jag vaknade hörde jag massa fåglar kvittra och nu har solen visat sig hela dagen, äntligen!

Jag kom ganska precis hem från jobbet, det har rullat på bra hela dagen, jag har mest varit med klassen idag ist för med "min" elev. Men det känns bra att testa på lite olika saker så jag kan hoppa in lite där jag behövs. Har precis varit nere med första tvätten med Johan så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ville åka ut till sväronen och säga hej ikväll men Johan tränar så jag antar att jag mest blir hemma idag, men då kan jag passa på och läsa lite i boken..


19 januari 2011

Godmorgon!
Nu är jag fixad och klar, ska snart kila över till scheele och jobba 10-14 idag igen, men det är faktiskt sista dagen som jag har planerat, sen får dom ringa in mig om dom behöver mig.
     Efter jobbet ska jag hem och ta tag i tvätten och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske fortsätta läsa i boken jag började på igår..


Älsklingen lagar någon rätt han nyss hitta...

resize_image_155 (MMS)

Älsklingen lagar någon rätt han nyss hittade på och jag skriver upp lite nya recept i min "skriva själv kokbok"


En promenad till biblioteket

Jag och älsklingen tog oss en skön promenad till biblioteket där jag skaffade mig ett lånekort och sen lånade jag alla milennium böckerna. Lite seg är jag allt som inte har läst dom än men har sagt jätte länge att jag ska läsa dom men har inte lyckats få tag i dom när jag har känt för det så nu lånade jag dom så ska börja läsa ikväll, mys!




"Smalgryta" med fisk

Kommer ni ihåg "smalgrytan" som jag lagade igår? Jag tyckte den var såå god så jag måste ge er receptet, först trodde jag inte att jag skulle gilla den men när jag väl började äta var den jätte god! Ni måste testa den!



Receptet är på fyra personer och som med alla recept kan man byta ut och lägga till saker man vill ha. Eftersom det är en smalgryta så äter man den bara så eller med lite bröd, fast det går även att äta potatis till om man vill men det blir mastigare än man tror..

Ingrediensser
500 g fiskfilé, t.ex. kolja
2 st gula lökar
3 st vitlöksklyftor
olja
1 st paprika av valfri färg
1 st burk hela tomater
2 dl vitt vin
1 st fiskbuljongtärning
Salt
Peppar
Citron

Gör så här

1. Hacka eller skiva lök och vitlök och fräs i olja.
2. Skär paprikan i bitar och fräs den också.
3. Häll på tomatburken och vinet.
4. Lägg i fiskbuljongtärningen och salta.
5. Låt puttra 15 minuter utan lock.
6. Lägg i fisken i bitar och låt den bli klar.
7. Smaka av med salt, peppar och citron.

Bilden och receptet är taget från www.recept.nu


Småseg efter jobbet..

Sådär, nu har jag jobbat och haft mig, eller okej jag slutade ju vid två och efter det gjorde jag iordning lite mellanmål till mig själv som jag åt vid datorn. Jobbet gick bra idag även om vi hade några väldigt turbollenta timmar, men det är nog bättre i morgon..

Nu ska jag fixa iväg ett viktigt mail, kolla lite på tv och fundera ut vad jag ska göra av den här kvällningen. Är lite småseg och har huvudvärk så får se om jag orkar göra så mycket..


18 januari 2010

Dags för jobb igen, 10-14 :)

Dumma mage

Jag hatar verkligen min mage! Den är så känslig mot allt jag äter..

Jag måste lära mig att jag inte kan äta chips, absolut inte ostbågar (som jag älskar), inte mc donalds och om jag äter godis kan jag bara äta typ max sju bitar. Och om jag äter något av det? Ja då får jag så sjukt ont i magen och mår riktigt illa! Och har jag som nu i helgen ätit massa godis har jag sånt sjukt socker sug i flera dagar efter det så jag inte vet var jag ska ta vägen, finns inget förutom godis och skit som får stop på det och det vägrar jag äta. Tur att viljan är starkare än begäret..

Hatar att min mage är så känslig, om jag ätar sånna saker ofta så blir den ju så klart tåligare men eftersom jag bara äter sånt på helgerna hinner den bli jätte känslig under veckan. Jag vill absolut inte sluta helt med sånt som jag verkligen gillar men jag måste verkligen börja tänka om det verkligen är värt att må så dåligt varje gång jag vill ha något sånt... Buhuu I'm sad!


I-lands problem AB


En såkallad smalgryta med fisk, gott!

resize_image_695 (MMS)

En såkallad smalgryta med fisk, gott!


Min dag so far

Det gick bra att jobba/gå dubbelt idag, har inte så mycket mer än det att säga. Jag kommer vara med en elev och vi sitter ensamma i en sal och är bara vi två hela dagen i princip, men det är bra. Sen träffar jag ju även personal på dom andra avdelningarna så då får dom ju ett ansikte till mitt namn på vikarielistan så då kanske dom tar in en också. Sen frågade dom om jag kunde jobba onsdag också och det gör jag gärna!
      Efter jobbet gick Johan och jag och bokade tvätt tid och sen drog vi och veckohandlade, jag är såå sugen på allt vi ska äta i veckan, haha! Ska slappa lite i soffan en stund sen börja med maten, jag ska göra någon slags fisk gryta som jag fått recept på av Anna, hoppas den blir god!


17 januari 2011

Godmorgon! Här sitter jag fixad och klar och bara väntar in minuterna så jag ska kunna kila över till scheele och jobba några timmar. Eller jobba och jobba, jag ska gå dubbelt med en annan personal om jag fattade det rätt för att jag kan bli aktuell för att hoppa in och vara med en kille och då behöver vi ju ha träffats lite innan. Så jag ska dit till tio idag och så slutar jag vid två, då ska jag hem och skriva en inköpslista hade jag tänkt och sen dra och handla..

Nej nu ska jag kolla så jag har koll på allt en sista gång innan jag kilar iväg, ha en bra dag!







Puss på Johan ♥


Ett varmt och skönt bad senare

Jag har precis tagit ett skönt bad för att varva ner lite, körde på hårinpackning och allt sånt skönt när jag ändå var igång, ska snart börja med maten tror jag om inte Johan sätter igång. Tror det blir film och ännu mer godis ikväll, bara sitta och ta det lugnt..


Färdigstädat

Sådär, nu är alla julsaker ihop plockade och nere i källaren, lägenheten är skinande ren, disken är diskad och blommorna vattnade. Tråkigt bara att man fick göra allt själv, men så är det ibland, men nej jag är inte bitter! Johan ska iaf fixa akvariet och har skurat badrummet så man ska vara glad för det lilla..

Nu ska jag ta min godispåse och krypa upp i soffan och vara nöjd över att jag slitit så bra och tagga till inför lite jobb i morgon..


Världens bästa vänner

Jag har verkligen världens bästa vänner, tack för att ni finns i medgångar och motgångar! Jag älskar er så galet mycket!


16 januari 2011

Hej där, blev inte mycket uppdatering igår inte, men hade så mycket annat för mig, haha!

När jag vaknat och fixat mig åkte jag till Louise där vi monterade upp en ny säng och bar en upp en soffa åt henne från källaren, höll på med det i princip hela dagen tills jag åkte hem typ vid sju. Sen vid åtta kom jag på att hon och jag skulle våldgästa Jossan, Louise 1 och Sophia i örebro och sen sova där så vi kastade oss i bilen och åkte dit.
     Blev kortspel och sång för full halls med alla och sen när Louise 1 och Sophia dragit hem så satt Jossan, Louise 2 och jag och bara pratade massor. Vid halv tre bestämde jag mig för att vi skulle köra hem i snöstormen iaf eftersom jag glömt mina tabletter och massa sånt, så vi gav oss ut i snöstormen men det gick bra, tog bara ganska lång tid att komma hem.
      Väl hemma i hallen mötte jag en kanonfull Johan som frågade mig vad jag hade gjort ikväll tre gånger (då är det inte ens charmigt) så jag låg och småpratade med honom till halv fem ungefär innan jag somnade.

Har nyss tvingat mig upp nu, skulle vilja sova mer men eftersom jag ska jobba lite i morgon behöver jag somna lite tidigare ikväll. Sen hade Johan och jag sagt att vi skulle storstäda idag men vi får väl se hur det går för han lär ju vara bakis som en gris, rätt åt honom dock! Hahah!


Jag är så jävla spontan!

Jag är så jävla spontan!


15 januari 2011

Hej där!
Idag tog jag en rejäl sovmorgon och sov till halv tolv, sen gick jag upp och satt vid datorn, duschade, åt frukost och bara tog det lugnt, ingen stress här inte! Ska dra iväg till Louise nu och hjälpa henne att ta in lite nya möbler i hennes rum och lite sånt. 
      Jag funderar på att göra något med Isak och Sandra ikväll men får se vad det blir, får inte tag i Johan så jag kan planera något eftersom han är iväg på fotbollscup..

Nej nu ska jag göra mig klar, ciao


Filmkväll med hjärtat

Johan och jag bestämde oss för att ha en hemmakväll idag, båda var trötta och ville bara få ta det lugnt. Så vi åkte och handlade med Anna, jag köpe en stoor godispåse som jag har längtat efter länge och sen hängde vi med Anna hem och hämtade en film som jag ville se. Filmen heter Just cause och gick på tv i veckan och då såg Johan och jag början på den men sen gick vi och sov ist och den verkade så sjukt bra så jag var tvungen att se hela nu, det ångrar jag rejält! Mitt i allt tar filmen en total vändning och ja jag hatar den nu helt enkelt, och som ett plus på det mår jag illa efter godiset, min kropp är inte van vid såna onyttigheter just nu..

Nu ska jag försöka roa mig med något en stund innan jag kan lägga mig och sova. Hoppas ni har en bra fredag!


Fundering på nyårslöftet

Satt och funderade över mitt nyårslöfte (att ta hand om mig själv och min kropp bättre) och jag måste säga att jag har börjat bra iaf! Tränar hemma och går ut och går nästan alla dagar i veckan, äter inte alls så onyttigt men unnar mig på helgerna, fast det gjorde jag inte innan heller men men. Och sen nu tatueringen bara för att unna mig något annat. Jag tycker jag är duktig, haha, även om det bara har gått två veckor..


Tacopaj och sallad, mums!

resize_image_-18 (MMS)

Tacopaj och sallad, mums!


Live Love Laugh

Jag älskar verkligen den här tatueringen! I flera år har jag velat ha en text på foten men jag har aldrig hittat någon som känns som "min" text, men sen när jag såg orden Live Love Laugh på Lindas blogg så kändes som så rätt från början att jag snodde dom till min blogg direkt, haha! Och när Elin satt och pratade om sin kommanande tatuering i förrgår så började jag verkligen fundera så när jag kom hem och gick in på min blogg och såg dom där orden kändes det så självklart att det var just dom orden jag skulle ha. Sagt och gjort så två dagar senare pryder den nu min fot och jag är verkligen jätte nöjd!


Här är en bild som Malin tog precis när tatueringen var klar

"Live your life, Love much, Laugh often"


Underbara fredag

Vilken bra dag jag har haft/har! Först tatueringen som jag är såå nöjd med, sen hem till Elin där jag fick i mig iaf fyra godisar och massa prat med henne och Louise och efter ett tag ringde dom från ett ställe så jag ska dit och jobba några timmar på måndag och tisdag. Ska snart göra en mumsig taco paj också, perfekt fredag verkligen! Vet dock inte vad jag ska göra ikväll men vad det än blir så är det säkert kanooon!


Färdig och jätte nöjd! Malin Carper är ver...

resize_image_-20 (MMS)

Färdig och jätte nöjd! Malin Carper är verkligen super duktig! Inte så bra bild men jag fixar en bättre sen :)


14 januari 2010

Goood morgon underbara freeeedaaaaaaag!!
Vaknade vid nio och har bara suttit vid datorn tills nu, ska fixa lite frukost om några minuter och sen göra mig i ordning. Vid elva ska jag hämta Louise sen tanka och fixa ut lite pengar och sen vid tolv ska jag vara hos Malin för att fixa tatueringen, wiihii!!
    När den är klar ska vi nog åka hem till Elin och ungarna en stund och hälsa på och sen åker vi väl hem till Köping. Har ingen aning om vad det blir i kväll men det löser sig. Det ända jag vill är att få köpa en påse med lösgodis, har inte ätit godis/chips på iaf två veckor och inte pizza/donken på fyra veckor så nu är jag så sjukt sugen på något haha!

Nej frukost var det ja, hörs senare :)


Tatuering nr två


Kall promenad

Usch det är typ 12 minus ute och Anna tvingar mig att gå ut och gå med henne, kan säga att jag kommer ha termobyxor och hela skiten på mig, haha!


Tatuering i morgon!!!!!

Wiiiiiieeee!! I morgon kl 12 ska jag göra tatuering nummer 3! Börjar dock få lite panik eftersom jag inte vet hur jag vill placera den, men hoppas att vi kommer på något bra i morgon:)


13 januari 2011

God morgon!
Idag blev jag väckt klockan åtta av att ett företag ringde mig angående ett jobb men jag tackade nej direkt för jag känner att på det stället är det redan massa krångel just nu och för tillfället passar det inte mig alls.. Somnade om efter det och nu har jag precis ätit en kanon god frukost! Sitter nu och läser lite bloggar och ska snart börja fixa mig. Vid ett kommer Louise så ska hon följa med mig ner på stan, jag ska in på af på något litet möte först och sen ska jag kolla runt lite vad tatueringen jag vill ha kan komma att kosta, spännande! Min dröm är att dom säger att dom har tid nu och tar typ 500 för det, men hur troligt är det, haha!

Nej hörni det var nog allt jag har att skriva, vi hörs senare!


Tatuering nr ett, "familj"


Sveriges mästerkock

Åh nu börjar äntligen sveriges mästerkok med min älskling Per Moberg, lycka!!! :D

Johan och jag var ute och gick tidigare id...

resize_image_-35 (MMS)

Johan och jag var ute och gick tidigare idag och då passade vi på att gå till djuraffären och köpa lite saker till akvariet, synns inte så bra men fint blev det. Vi köpte även fin lite dyrare mat just för guldfiskar, men självklart vill våra fiskar inte ens äta den, haha!


Mina kakor jag bakade, birgits mandelsnäck...

resize_image_-36 (MMS)

Mina kakor jag bakade, birgits mandelsnäckor heter dom, slängde på lite sylt på några, helt okej gott:) nu ska jag ta och göra mat ist


Tatuerings funderingar

Åh jag kom precis på en tatuering som jag vill göra, när jag fick upp den i huvudet kändes det såå naturligt! Det är något jag har tänkt på länge men inte riktigt fått till vriktigt rätt i huvudet, måste kika runt lite och fundera lite till..

Förresten håller jag på och bakar, vad det ska bli får ni se sen :)


12 januari 2011

Gick upp vid tio idag, fortfarande försent men en timme närmare mitt mål, haha!
Ligger fortfarande i soffan, har inte ätit eller ens klätt på mig, men jag är såå omotiverad idag känner jag. Är inte hungrig för fem öre, är trött och allt känns bara blööh! Funderar på att baka lite kakor idag bara för att ha något att göra och sen kanske kila iväg och köpa ny mat till fiskarna, men får väl se vad jag hittar på.

Nej nu ska jag rycka upp mig och ta tag i dagen, puss på rumpan

Mörkt bröd med keso och gravad lax

resize_image_-43 (MMS)

Mörkt bröd med keso och gravad lax och några oliver, vardagslyx när den är som bäst!


Hemma igen

Sådär, nu är jag hemma igen.
Efter mycket om och men åkte Elin och jag hem till henne med tjejerna och bara tog det lugnt och umgicks. Jag passade även på att plocka med mig lite ätbart hem, haha, gravad lax som jag ska smaska lite på senare sen lite vitt vin som jag ska laga mat på i helgen.

Johan och Anna hämtade mig vid sex och så åkte vi till farmors hus, Anna hittade lite saker, Johan med och jag också såklart. Fick med en ugnsform, kött termometer, glöggmuggar, ölglas och lite smått och gott till hem.

Nu ska jag slappa i soffan hela kvällen och försöka komma på något roligt jag kan göra i morgon :)


Skönt, barnakuten tyckte vi skulle vänta o...

Skönt, barnakuten tyckte vi skulle vänta och se så hon inte blev sämre så vi åker hem till dom ist och bara tar det lugnt:)


Jaha och här sitter vi på vårdcentralen me...

resize_image_-45 (MMS)

Jaha och här sitter vi på vårdcentralen med en sjuk Malin och nu kom nyss doktorn och sa att vi bör åka till barnakuten med henne. Lilla stora tjejen som har varit så duktig och tagit blodprov och allt..


Disk, disk, disk. Tänk oo man kunde ha en ...

resize_image_-47 (MMS)

Disk, disk, disk. Tänk oo man kunde ha en liten fisk som simmade runt och fixade disken, hmm jag kanske ska träna våra guldfiskar...


11 januari 2011

God morgon!
Har precis ätit lite frukost och suttit ett tag vid datorn så nu ska jag ta tag i dagen, tänkte börja med att vika tvätt, fixa mig och sen ska jag packa ihop lite badkläder. Strax efter ett kommer Elin och hämtar mig och så ska jag följa med henne hem och umgås med henne och småtjejerna (som dock inte är så små längre), vid fyra är det dags för simskola så jag ska följa med för att hjälpa Elin lite. Brukar bli riktigt roligt och sen avslutar ofta Agnes och jag det i bubbelpolen, Puddingen gillar det lika mycket som jag!

När vi är klara där så kommer Johan och Anna till Arboga och möter upp oss och så ska vi åka till farmors hus och titta på lite mer saker som vi kanske ska ta därifrån, hoppas vi hittar det vi vill ha.. Roligast vore det att hitta någon gömd skatt vilket jag och mina syskon pratade massor om sist, dock hittade vi ingen haha!

Förresten, igår när Louise var här så körde vi Wii sports i över två timmar, kan säga att båda har den sjukaste träningsvärken idag! Men så blir det väl när man hoppar runt som en tok, haha!


Hemmakväll med Louise

Louise var extremt uttråkad idag sa hon så nu har hon tjatat till sig att få komma hit och titta på när jag tvättar och håller på, haha! Tror vi ska köra lite wii också, var ett tag sen.

Förresten, är det någon som vet var man kan köra Power Yoga här i Köping? Det ska gärna vara i en förening där man kan gå på flera pass än bara yogan, jag är väldigt tacksam för tips!


Hårtbröd med keso och svarta oliver får bl...

resize_image_-54 (MMS)

Hårtbröd med keso och svarta oliver får bli mitt mellanmål idag, gott!


Okej!? Jag har hunnit halka fyra gånger på...

Okej!? Jag har hunnit halka fyra gånger på hundra meter från mitt hus... På en sandad väg, inte okej!!


10 januari 2010

Nej nu måste jag börja att göra mig iordning, ska vara på Af om en timme för nå skit möte. Efter det kanske Jompa och jag ska iväg och veckohandla och sen vet jag inte vad jag ska göra mer, har iaf tvätt tid ikväll..


Ut och resa

Nu ska jag krypa ner i sängen med mitt hjärta och fundera ut vart vi ska resa i år (att det är en solsemester är såklart redan bestämt) och när man ska åka.. Hoppas vi kan komma iväg ungefär som förra året, runt våran 2års dag, eller kanske lite senare då det är ännu varmare.. Men den stora frågan är vart man ska åka.. ♥




Popcorn, morötter och dipp och inseption m...

resize_image_-60 (MMS)

Popcorn, morötter och dipp och inseption med mitt hjärta


9 januari 2011

Idag vaknade jag vid elva men låg kvar och mös ända till tolv, sen gick jag upp och duschade och nu har jag precis ätit lite frukost. Tänkte ställa mig och diska snart och sen vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog bara att pula lite här hemma för strax innan fyra är det dags för mig och Jompa att bege oss till Arboga och hem till mamma. Hon ska bjuda på mat idag eftersom hon fyllde i veckan men då orkade hon inte bli firad så ikväll ska alla dit, mys!


Matlagning

Jag, Jonna och Louise har bestämt oss för att stå för matlagningen hemma hos dom ikväll, så nyss var vi iväg och handlade allt vi behövde. Vi ska äta Enpanadas (?) som Louise och Jonna håller på med nu och sen blir det ostbricka efter det och lite senare blir det vaniljpannacotta som jag håller på och grejar med nu, kommer bli såå gott! Vi är lite sugna på att åka pulka senare så får se om vi hinner eller om det blir en mysig kväll här i mitt andra hem med mina älskade tjejer :) (Även om dom bråkar som småbarn för stunden, haha!)

8 januari 2011

Efter en helmysig och rolig kväll med Johan och Anna så sov jag ända till ett idag, mycket skönt! Har precis ätit mat till frukost, inte så nyttigt kanske men jag älskar det! Finns inget bättre än att äta mat ist för någon tråkig gammal macka, jag har aldrig gillat frukost och det är bara under dom senaste åren jag ens har börjat äta det, men får jag chansen att ta mat så gör jag det direkt, ahah!

Ska leta på några kläder nu och sen åka dra till Louise, vet inte vad vi ska hitta på men det löser sig, skoj skoj!


Maten är äntligen klar, Anna och jag är et...

resize_image_-79 (MMS)

Maten är äntligen klar, Anna och jag är ett sjukt bra team haha!


Matlaning med Anna

Vi var vi ju ner på stan lite tidigare och så följde Anna med också, först gick vi till apoteket där jag hämtade ut mina tabletter, fick betala runt 300 men tydligen skulle dom egentligen kostat över 1000kr, helt sjukt!!!
      När vi hade varit där gick vi till Hemköp och handlade lite gott till våran middag ikväll. Så just nu håller Anna och jag på med potatisgrattäng, kycklingklubbor, stekta färska champinjoner och en god sallad. Vi köpte även lite grönsaker som vi kan dippa senare. Dock får vi se om det blir en mysig hemmakväll eller om vi hittar på något vi vill iväg och göra, Anna och jag har en liten plan, får se om vi kan få några att hänga med på den, haha!


7 januari 2011

Hallå där, har inte orkat blogga tidigare idag, eller okej jag glömde bort det..
Vaknade vid elva idag, gick upp och duschade och käkade, sen har jag suttit och pratat med Anna i telefon ett tag och nyss diskade jag, damorkade lite och sen vattnade jag blommorna medan älsklingen damsög. Ska fixa mig lite nu sen ska vi kila ner på stan, jag måste hämta ut lite tabletter och så behöver vi handla lite.

Jag sitter och funderar över kvällen, vet inte vad jag ska göra och jag vet inte vad jag vill göra heller, svårt!


Inte trött och sugen på donken, stackars mig!

Jag är inte inte trött alls och vill inte sova, funderar på att vara vaken länge så jag blir super duper trött! Hahah!
Förresten är jag jätte sugen på donken, jobbigt!

Massa fynd från farmor

Som jag sa tidigare hittade jag massa fina saker hos min farmor, skulle kunnat ta med mig hur mycket mer som helst men sen måste man ju få plats med allt också, men det här är iaf det som fick följa med hem idag. Jag tror jag ska ta med Johan dit någon dag och se om det finns något mer vi vill ha, hehe..



Två handväskor
En weekendbag
Två sjalar
En ute och inne termometer
Äppelförvarare
Soppslev
Kuljärn eller köttbullsjärn
En "naggare" (Ser ut som en slicare till pizza men ska användas till att vecka kanter när jag gör tex piroger)
Muffinsplåt
Galler att ställa varma bakverk på
Formar till tex mazariner
En mortel
Vitt pärlhalsband
Svart pärlarmband
Nålar
Se inte, Hör inte, Tala inte apor (prydnad)
En prydnadsglaskula
Plåster
Kylskåpsmagnettomte
Vibrerande massageBi
Halmdjur
Glasskål som jag ska ha frukt i 
Och till sist tog jag en ängel att ha på väggen som jag ska se om mamma vill ha eftersom hon gillar änglar

 


Tröttmössa

Nu har jag landat hemma igen och fått i mig lite mat efter en underbar dag!
Började ju som sagt med att åka hem till pappa och mötte upp mina syskon med barn och Sandra, vi alla gick ut och åkte pulka och sen drog hundarna ungarna på bobbar, sen fick Casper dra Isak, helt sjukt stark hund! Efter det blev det lite fika för att bli varma igen.

Vid halv ett åkte jag och tjejerna över till mamma och Elisabeth och åt mat, så gott!! Sen vid halv tre gick vi upp till hjälmareborg där det var dans runt granen, lottdragning och så kom tomten och lämnade godispåsar till alla barn. Efter det åkte vi direkt hem till farmors hus som hon precis har flyttat ifrån och så fick vi ta allt vi ville ha, det fanns så mycket att ta men man får ju försöka begränsa sig lite och tänka på att det ska vara saker man använder. Jag hittade en hel den saker som jag tänkte visa lite senare..

Nu ska jag titta lite på tv och bara ta det lugnt, är helt slut!


6 januari 2011

God morgon folks!
Gick upp strax innan nio idag och nu har jag precis ätit och läst lite bloggar, ska fixa mig lite fort nu sen åka hem till pappa. Jag och mina syskon med syskonbarn ska ha en heldag på landet så vi börjar hos pappa med pulkaåkning, sen till mamma för lunch och efter det ska vi till hjälmareborg där granen ska dansas ut och ungarna får träffa tomten igen. Senare ska alla hem till farmors hus, hon har flyttat in på ett ålderdomshem och kan ju såklart inte ta med saker från ett helt hus så vi ska få kika lite och se om det är något vi skulle vilja ha. 
 
Jaao det är väl i det stora hela vad som händer idag, ska bli sååå kul!

Nej nu ska jag göra mig klar så jag kan åka, seee yaaa


Förresten, Mia, berätta gärna sen om äppelcidervinäger tabletterna funkar, drar dom ner lite på hungern så man kan äta lite mindre är det verkligen något för mig, haha!


Skön hemmakväll

Jag har har en riktigt myskväll, efter maten fixade jag naglarna, sen tränade jag och efter det la jag mig i ett skönt bad med en hårinpackning och lite sånt. Har precis krupit upp i soffan, ska snart göra lite popcorn och mysa vidare, skön kväll!


Pannaka med banan och hallonsylt, mums!

resize_image_-96 (MMS)

Pannaka med banan och hallonsylt, mums!


Välplanerad släkt?

Satt och tänke på att det är lite roligt hur alla i min familj fyller, mamma fyllde igår, morfar idag och Elin fyller om 4 dagar. Och så är det nästan alltid det är jag och Victor som är ganska ensamma när vi fyller men annars så är det nästan alltid flera stycken på en och samma gång, välplanerad släkt tror jag! ;)


5 januari 2011

Hej, nu äntligen sitter jag vid en dator haha.
Jag hade ställt klockan på nio i morse för sen skulle Johan och jag åka och fira min morfar som fyller 80 idag, men halv tolv vaknade jag och insåg att klockan inte hade ringt så vi kastade på oss kläderna och åkte direkt. Strax efter tolv var vi hos mormor och morfar där vi blev bjudna på fika och efter det åkte vi och Elin med ungarna hem till pappa för att åka lite pulka, mycket roligt!

I morgon ska mina syskon ha en heldag på landet med ungarna och göra massa roligt, men eftersom jag inte har några pengar ansåg jag att jag fick hoppa över det för att spara bensinen, men då gav min snälla syster Elin mig 100kr att tanka för så att jag skulle kunna komma och vara med dom, och så lovade jag att jag ska åka och bada med henne och tjejerna nästa vecka. Tack så jätte mycket Elin!

Nu ska jag slappa lite vid datorn innan det är dags att göra pannkakor till mat och sen ikväll vet jag inte vad som händer direkt, blir nog soffhäng här hemma..


Vi är ute i pulkabacken, försovde mig i mo...

resize_image_-98 (MMS)

Vi är ute i pulkabacken, försovde mig i morse så hann inte Blogga haha


Grattis mamma!

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!


Hemma igen

Kom hem från Louise strax efter fem, vi har mest suttit och pratat hela dagen, just nu står maten på spisen här hemma och jag tittar lite på 16 and pregnant. Har ingen aning vad som händer ikväll men troligtvis blir det nog bara massa slapp hemma :)


Mooot Holmgrenarna

Har slängt på mig massa mjukiskläder och ska nu ta mig en promenad hem till sjuklingen Louise för att vara lite social, trevlans!


4 januari 2011

Hade klockan ställd strax innan nio idag och tänkte att jag skulle snouza (?) två gånger typ sen gå upp, men när klockan ringt en gång så stängde tydligen mobilen av sig eftersom det var dåligt batteri så halv elva vaknade jag och undrade vad fan som hade hänt, sjukt irreterande då jag ändå var ganska pigg när klockan ringde. Ska iaf gör mig iordning nu sen se vad jag ska hitta på idag, är trött på att vara hemma..


Räksallad med fetaost och hemma gjorda vit...

resize_image_-11 (MMS)

Räksallad med fetaost och hemma gjorda vitlökskrutonger kan fixa vilken tråkig kväll som helst ;)


Jag blir galen!!

Jävla idiot grej!! Ska fan aldrig baka ******** igen!! Jag blir galen jävla kladd skit!!!

3 januari 2011

Nu har jag några minuter över för att blogga, hehe.
Anna frågade mig tidigare idag om jag skulle med henne och bara fixa två saker lite snabbt, jootjena! Slutade med att vi var runt i halva stan och gjorde ärenden, haha! Sen när jag kom hem så drog jag ut och sprang/gick lite och efter det blev det lite mer träning här hemma. Efter det lagade jag mat och nu har jag precis ätit, ska ställa mig och baka lite nu tänkte jag, kan inte säga vad eftersom det är till en person som fyller i veckan och den kanske läser min blogg, man vet ju aldrig.. Men ja det ska bli spännande för jag har aldrig gjort det här förut så ska dra på en smet nu sen duscha och sen baka på.


Har inte haft tid att Blogga innan, jag oc...

Har inte haft tid att Blogga innan, jag och Anna är ute och flänger, vi ska fixa lite till sen ska Johan och jag ut och springa en sväng..


Topp tre köpen 2010

Jag orkar inte skriva en hel summering av 2010 så jag gör min egna lilla lista..

Topp tre köpen 2010:

1. Lägenheten

2. Turkietresan

3. Allt gott jag har ätit under hela året, matvrak javisst! haha




Mätt och belåten

Johan och jag åt klyftpotatis, schnitzel (?), bea och sallad till middag så nu ligger jag som en jäst sill i soffan och tittar på lite fängelseprogram på tv igen. Johan ska iväg en stund nu sen kommer han och killarna hit och ska titta på film och eftersom jag är för slö för att resa mig så stannar jag hemma och umgås med dom ikväll :)


Hemma mys med Claessonarna

Johan, Anna och jag åkte och handlade och sen har Johan rensat äckelavloppen i badrummet, Anna har spelat super mario och jag har suttit som ett nervvrak bredvid och försökt förklara hur man gör, haha! Ska snart ställa mig och göra lite mat och sen funderar jag på om jag ska baka lite eller om jag ska försöka göra något annat roligt ikväll..


2 januari 2011

Jag hade tänkt att jag skulle somna tidigt igår, eller tidigt och tidigt men kanske bortåt tolv men nej klockan tre låg jag och babblade på i sängen som vanligt vilket gjorde att jag sov som en gris ända till halv tolv idag. Och okej det är söndag så det är ju lite okej att sova länge då men samtidigt känns det så himla onödigt, jag kommer aldrig lyckas vända tillbaka mitt dygn! Hade även tänkt gå ut och gå när jag vaknade innan frukosten men nu känns det inte lika kul när klockan snart är halv ett och jag har en del annat att göra..

Jaja får se om jag hinner gå ut senare och kanske kommer upp tidigare i morgon ist!

Och ja idag då.. Ska väl äta frukost snart fast jag inte ens är hungrig, sen skriva en inköpslista för veckan och dra och veckohandla, skulle behöva diska lite, slänga alla flaskor och skit sen nyår och sen skulle jag vilja göra något roligt för jag känner mig sjukt uttråkad och instängd här hemma.. Men jag får se var dagen tar mig!


Johan och anna drog iväg och skulle köpa c...

resize_image_-12 (MMS)

Johan och anna drog iväg och skulle köpa chips och dipp och jag ligger och tittar på mamma mia så länge, mys!


Gårdagens outfitt

resize_image_-13 (MMS)

Gårdagens outfitt


Fängelser, instutioner, behandlingshem

Jag sitter och tittar på National Geograpic där dom kör massa olika program om människor på fängelser, jag sitter här med munnen öppen och tefatsstora ögon. Jag har alltid varit väldigt facinerad av instutioner, problemmänniskor och olika gäng, och jag har ju redan jobbat lite med "problem männiksor" och droger och det är verkligen jätte intressant även om man måste vara på sin vakt hela tiden! I några år nu har jag sagt att jag skulle vilja jobba på en anstallt som kriminalvårdare och jag tycker fortfarande att det skulle vara väldigt intressant, eller så skulle jag kunna tänka mig att jobba på behandlingshem som tidigare eller "psykhem". Men för att utbilda sig på riktigt och få dom tuffaste jobben måste man oftast vara minst 21 år, så jag har ju iaf ett år minst till på mig att fundera..

Men ja vi får väl se, vad ska du bli när du blir stor?


2010/2011

Tänkte berätta lite om min dag/kväll/natt igår.

Johan, jag, Anna, Philip och sväronen åt nyårsmiddag på dagen, till förrätt fick vi en brödkorg fylld med skagenröra, avocado och massa gott, sen klyftpotatis, whiskeysås, klyftpotatis, oxfile, fläskfile och baconlindad sparris till varmrätt och sen till efterrätt åt vi panacotta med hallon, såå gott! Var verkligen jätte mysigt men det var lite tråkigt att alla skulle iväg så vi inte kunde stanna längre..
     När vi kom hem igen så duschade jag och sminkade mig sen kom Peter över och så satt vi och pratade och små drack tills alla andra kom hit. Tror vi blev runt 13 st som var här hemma. Till tolvslaget gich alla ner till torget och firade in det nya året och efter det var det meningen att vi skulle gå ut på krogen men Jossan och Jag hade ingen lust så efter en kisspaus hos Peter så drog Tomi, Johan, Peter, Jossan, Linda och jag hem hit ist och festade vidare och fixade lite mat. Jossan kokade spagetti och åt med köttbullar och jag och killarna ställde oss och gjorde massa varma mackor. Johan hittade mackor och grejer fortfarande i ugnen för en stund sen, haha! Vid fyra taget någon gång drog alla hem och jag och Johan somnade på stört!

Kvällen blev väl inte direkt som planerad men jag tror att alla verkligen hade jätte roligt i alla fall, tack så mycket för alla som var med! :)


1 januari 2011

Kvällen igår blev inte alls som planerad men den blev sjukt bra ändå! Orkar dock inte skriva nu så berättar mer senare, tänkte bara berätta att jag lever, see yaa

RSS 2.0