Nu är vi fixade och klara, kass bild men m...

dsc01437 (MMS)

Nu är vi fixade och klara, kass bild men men;)


31 juli 2010

Hej där, jag har ganska nyss vaknat, har hunnit slänga i mig lite frukost också. Strax ska jag in i duschen och sen börja fixa lite inför ikväll för då kommer det massa trevliga hit och så ska vi ha födelsedagsfest för Johan som följs av utgång på Qwarn, kommer nog bli awsome!



"Det är dags för fredagsmys lalla laa" räk...

dsc01432 (MMS)

"Det är dags för fredagsmys lalla laa" räkor, kräftor, ostar, kex, melon, vindruvor och min älskling, en perfekt start på en förhoppningsvis kanon helg:)


30 juli 2010

Jag är helt död, så slut men idag är det fredag och i helgen är jag ledig, det ska bli så underbart! Äsch jag ska inte klaga på att jag är trött, jobbar bara 7.30-12.30 idag och det går säkert ganska fort, dock hoppas jag att det inte regnar så mycket för vi skulle behöva iväg en sväng. Måste och lämna in lite papper idag också och ja sen ska jag hem till soffan tills Johan kommer hem, haha! Nu ska jag borsta mina tänder så jag blir klar någon gång, se ya


Dags för jobb igen

Jag har damsugit, diskat och annars bara legat i soffan hela dagen, känner mig febrig och helt väck men så kanske det kan vara efter en fullspäckad vecka med för lite sömn.. Aja käkade nyss piroger och feferonis, lovely! Och nu ska jag strax springa ut med soporna och sen åka till jobbet för fyra för timmar, sen är det bara sex timmar i morgon och sen är det äntligen helg, som jag ska njuta!

Såg förresten att det nästan bara är kvällsjobb nästa vecka också, känns sådär, jobbar måndag, onsdag, fredag och söndag, trodde det skulle bli en slapp vecka men tydligen inte, aja efter det är jag ledig en hel vecka och då kommer ändligen Louise hem :D


Tårta

Tänkte ge er två bilder på min supersnyggasupergoda tårta
från igår och självklart en bild på födelsedagsbarnet, haha ♥








29 juli 2010

God morgon!
Usch idag ville jag verkligen inte gå upp, somnade för sent igår och sen har jag sovit dåligt hela natten, sådär kul när klockan ringer strax innan sex.. Men men, det är bara att ta sig i kragen och gå upp, är strax färdig för att åka och jobba idag, dock jobbar jag ganska skönt 7.30-9.30 och 16.30-20.30. Lite tråkigt bara att jobba kväll så mycket eftersom jag bara hinner träffa Johan någon/några timmar på kvällen, men så kan det vara ibland, jobbade ju nästan bara dag förra veckan..
Aja ska kila iväg nu, hörs sen bloggisch

Kalas

Nuuu har alla åkt hem, kalaset var jätte bra och det gick åt av kakor och tårta.
Nu ska Johan sätta sig och skrapa sina 40 lotter han har fått haha, miljonär fru nästa kanske? ;)

28 juli 2010

Grattis världens bästa älskling på 23 års dagen!
Innan Johan åkte till jobbet idag fick han öppna sina paket, en äggkokare i form av ett ägg, en keps, lite strumpor och 700kr till nya träningsskor fick han och ja jag hoppas han blev glad. Ikväll kommer lite folk hit och ska fira honom så jag ska ställa mig och diska nu, sen duscha och så kommer Anna över senare så ska det bakas två sorters kakor till och sen ska såklart tårtan göras. Måste hinna iväg och handla också, kanske är dags att sätta fart! Det här kommer bli en bra dag :D


27 juli 2010

åååh jag är så trött! Varför gick jag inte och la mig tidigare igår när jag hade tänkt?
Aja, ska typ borsta tänderna och göra mig klar det sista för idag blir det jobb 7.30-12.30 och 14.00-20.30 måste jag säga att jag längtar tills dagen är över? Jag vill bara hem och sova! Och med det här vädret kan man ju knapt vara ute heller, så idag lär bli en inne dag, sådär kul..
Förresten, hur vet man att man är inskriven på af? Jag skrev över mig till köping från arboga när jag flyttade hit i maj men har inte hört något från dom alls på hela tiden, det känns lite konsigt?


Nu ska jag ta och sova, har haft en riktig...

Nu ska jag ta och sova, har haft en riktigt bra kväll sen jag kom hem, johan gjorde pannkakor till mig sen hade han gjort en latte också och nu avslutade jag kvällen med att jaga en naken johan i lägenheten och snärta honom med en handduk, hahahaha! Sjukt kul syn!! <3


26 juli 2010

Hej där!
Har precis sminkat mig och sånt så nu kommer Anna när som helst så ska vi iväg och leta efter något att ge Johan när han fyller på onsdag, trevlans!
Sen blir det jobb 14.00-20.30 här i närheten och ja det är nog allt för idag, hörs kanske senare :)


Det har varit en slapp dag, vaknade vid ha...

Det har varit en slapp dag, vaknade vid halv ett och så har jag bakat drömmar, nu ska jag göra havreflarn och senare kanske jag ska baka lite till tills johan fyller, kul kul:)


Nu orkar jag inte mer, sängen nästa. Men j...

Nu orkar jag inte mer, sängen nästa. Men jag har haft en riktigt bra och spårad kväll, tack för det älsklingar


Utgång? Ja tack!

Något måste man ju göra med den här helgen så en spontan utgång får det bli ikväll, ska upp till Linda för förkrök med henne, Jennifer och Fredrikarna, ska försöka tjata med mig Anna också. Det här kan bli en bra kväll :D


Jag är uttråkad, har inget planerat idag.....

Jag är uttråkad, har inget planerat idag.. Ska lägga mig i soffan och spela lite:)


Grejilurande

Jag jobbade till kl två idag precis som jag trodde, var en väldigt lugn förmiddag och sen på eftermiddagen var vi iväg och handlade med en annan personal, mycket trevligt! Har förresten haft en väldigt bra arbetsvecka och jag hoppas verkligen att nästa vecka bli lika bra.
Nu när jag har varit hemma en stund så har jag plockat, dammat, damsugit och torkat golven här i lägenheten, sen fixat lite med inköpslistan så Johan och jag kan dra och handla när han kommer hem. Har även fixat lite med jobbpapper. Ja och just ja, jag satt och täntke planera maten inför nästa vecka men insåg att jag jobbar kväll måndag, tisdag och torsdag och på onsdag fyller Johan så då kanske vi ska ut och äta och att planera maten till nästa fredag, det orkar jag inte göra, haha!
Nej nu ska jag fixa klart lite och sen lägga mig i soffan tills älsklingen kommer hem :)


23 juli 2010

God morgon, har nu har jag precis gjort mig klar och om en stund ska jag ta cykeln iväg till jobbet, börjar halv åtta men idag vet jag inte riktigt när jag slutar, tror det kan bli runt två iaf. Och vad ska jag göra efter det då? Har ingen aning, jag har inte ett dugg planerat på hela helgen, både skönt och tråkigt men ja, jag har lite jag skulle behöva fixa men får väl se vad det blir, hehe. Nej nu ska jag kila, ha det


Såg förresten att mitt sms inte kom upp igår, skrev iaf typ att vi aldrig fick besök för att dom fick förhinder och att jag ist spenderade hela kvällen i soffan eftersom jag var så sjukt trött, tror jag somnade vid tio sen, mycket skönt!


22 juli 2010

Nu har jag precis fixat mig så nu ska jag ta bilen och åka iväg till min brukare för dagen, jobbar 7.30-16.30 och sen när jag kommer hem ska Johans mamma, pappa och mormor komma och hälsa på :)


Lax och potatis i folie, Smaskens!

dsc01427 (MMS)

Lax och potatis i folie, Smaskens!


dagen som varit

Anna och jag gick ju som sagt ner på stan, hittade en eventuell present till Louise sen har jag hittat tre små saker till Johan, efter ett tag gick vi till Café latte och käkade och tog det lite lungt innan vi drog ut till Big in för lite mer shopping. Runt tre cyklade vi hit så färgade Anna ögonfransarna och jag slog in paketen och så kikade vi lite videos på youtube, haha. När Johan kom hem åkte vi till jysk för att titta efter ett skoställ men dom var slut så vi har reserverat ett tills på måndag, nu ska jag äta min glass och sen börja med maten, lax och potatis paket i ugnen ska det bli idag, mumsigt!


Nu ska jag dra och möta upp anna sen ska v...

dsc01425 (MMS)

Nu ska jag dra och möta upp anna sen ska vi ner på stan ett tag, jag ska leta födelsedagspresenter, trevlans:)


Kärlek

Hur arg och sur jag än blir, hur dumma saker jag än säger och hur mycket du än går mig på nerverna så är verkligen du den bästa! Du är allt jag behöver och allt jag vill ha, tack för att du är den du är och att du är just min. Jag älskar dig Johan ♥


21 juli 2010

God-ledig-idag-morgon:)
Nu har jag precis läst klart alla bloggar jag läser, och det är sjukt många! Från början läste jag kanske tre olika men nu har jag blivit fast för nästan alla och det är runt 13 olika bloggar, inte konstigt att det tar sån tid för mig vid datorn varje morgon, haha!
Aja men idag då, ska strax försöka fixa någon god frukost och äta i den sköna soffan och senare tror jag att jag ska umgås med Anna, vad vi ska göra vet jag dock inte riktigt än, men det löser sig. Ha det så länge


Nu har jag hunnit vara hemma och äta, doc...

Nu har jag hunnit vara hemma och äta, dock hann jag inte ens vara hemma en timme innan det var dags att börja gå tillbaka till jobbet igen. Men ja, bara några timmar kvar nu. Är hemma typ tjugo i nio ikväll:)


20 juli 2010

Idag har jag en sån där dag som man inte direkt kan se fram emot, eller ja jag ser fram emot att den ska ta slut, för idag jobbar jag nämligen 7.30-12.30 och 14.00-20.30 och på den korta stunden i mellan ska jag hinna hem och äta. Usch det känns som att det här kommer bli en såå lång dag, men ja, vi får väl se..


Sara Dagen

När jag kom hem från jobbet så diskade jag och käkade. Senare mötte jag upp Anna och så drog vi och handlade lite, jag skulle kika på en bh men kom ist hem med en klänning, en stor t-shirt och ett linne, allt för bara ca200. Sen när Johan kom hem hade han köpt rosor och oreos till mig bara för att jag har namnsdag, mysen! 
Nej nu ska jag mysa vidare i min sköna t-shirt och sen fixa lite hallon mouse till efterrätt.







Förresten, strax kommer det upp lite nya bilder på facebook på hemmet, nya soffan och lite sånt där, kika vetja!


Nu har jag stått och gjort massa piroger, ...

dsc01422 (MMS)

Nu har jag stått och gjort massa piroger, speciellt vackra blev dom inte men riktigt goda!


Nu har jag lämnat min brukare på ett ställ...

Nu har jag lämnat min brukare på ett ställe så nu får jag sluta för idag. Ska börja gå hemåt nu och fixa någon lunch, jag är sjukt hungrig!


19 juli 2010

God morgon!
Nu har jag precis borstat tänderna och plattat håret, om några minuter ska jag kila iväg till min brukare här närmast och jobba 7.30-12.30, lite lagom kort sådär :)

Ja förrsten, i lördags kväll var pappa här en stund och fikade och precis när han skulle gå, vad ser vi? Jo att det är ett litet hål i en soffkudde, sådär lagom kul. Som tur var gick det bara att vända på kudden, men ändå...


Sådär nu har jag precis varit ute och spru...

Sådär nu har jag precis varit ute och sprungit en sväng med jossan, ska slänga ihop en pizza deg nu och sen ta en dusch och ja sen baka pizza:d


18 juli 2010

Hej där!
Jag har haft en ganska slapp morgon, gick upp vid tio och la mig med täcket i soffan och tittade på saltkråkan och efter det åt jag och Johan jätte mycket frukost (i alla fall jag), sen planerade vi lite mat inför veckan och så gick vi och handlade och sånt där. Men ja just ja, precis innan vi skulle iväg så skulle Johan ut och skruva fast styret lite bättre på cykeln han har fått av mig och så kommer han in direkt och är as arg, då har någon snott cykeln, så jävla surt! Just vid vårat hus verklar alla bli av med sina cyklar! Men det sjuka är att den här stod i cykelstället och allt medan Anna har sin cykel står bredvid stället men nej den tog dom inte, haha. Tur för Anna dock.
Det positiva i det här är att då kanske jag kan köpa en ny cykel till Johan när han fyller, dock vet han ju om det då men det är ju något han behöver, så ja nu måste jag leta efter en ny åt honom, tradera nästa?


Fan nu regnar det också, men vi ges inte u...

dsc01420 (MMS)

Fan nu regnar det också, men vi ger inte upp vi inte!


Nej men ingen sol blev det så vi åkte hem ...

dsc01419 (MMS)

Nej men ingen sol blev det så vi åkte hem och spelade tp och nu har jossan och jag picknick på balkongen ist, gott!


17 juli 2010

Bråttom, bråttom!
Har stressat runt nu på morgonen och nu ska Johan, Jossan och jag iväg och sola och bada, lovely! Nej, måste kila nu....


Försvunnet sms

Såg precis att mitt inlägg jag sms'ade in igår inte finns alls här, så tänkte slänga in det nu ifall om det är något ni inte fattade igår. Iaf så skickade jag det precis när vi åkte från hallsta igår

"Wiihuuu! Johan, Jag och Peter är iväg och hämtar vår nya soffa och på dom två sekunderna vi var inne i affären hann jag även slita åt mig en lampa som jag ville ha, wen äkta Asp är vad jag är, haha! Åh vasd jag är glad, livet leker och allt är så jävla bra!"

Hmmpf så glad var jag innan jag insåg vilket helvete det var att bygga ihop skiten! haha

Stress och slit, men bra blir det

Åååhh vilken stress och vilket slit det har varit idag!
När jag slutade jobbet halv fem skyndade jag mig hem så hämtade Johan upp mig, på två timmar hann vi hyra släpkärra, hämta Peter, dra till hallsta och hämta soffan och köpa en lampa, åka hem och packa ur soffan, packa in den gamla, köra det till Johans föräldrar och sen tillbaka med kärran. Sjukt stressigt var det!
          Sen kom Johan och jag hem till bombnedslaget och skulle slänga ihop soffan, något vi trodde skulle vara gjort i ett naffs men nu har vi hållit på sen klockan sju eftersom sakerna inte alls passade som dom skulle, vi tappade bort saker i röran osv. Sen under den tiden hann jag även laga lite mat och så nu har vi äntligen hunnit ut med allt skräp och ställt i ordning lite mer. Men ja, jag ser att vi verkligen behöver städa efter det här..

Nej usch nu är jag så slut i huvudet och kroppen, har slitit sen halv åtta i morse och nu är klockan typ halv elva.. Haha nej nu ska jag knacka på toadörren för jag tror faktiskt älsklings Johan har somnat där inne och jag vill in och duscha..

Puss på er


16 juli 2010

God morgon!
Nu ska jag och min onda mage åka och jobba 7.30-16.30 hos X, trevlans


Nu är jag hemma igen och sitter och äter l...

Nu är jag hemma igen och sitter och äter lunch, nudlar och musslor haha. Kanske inte den bästa blandningen men är man sugen på något så är man:)


15 juli 2010

Jag har precis smörjt in mig med solskyddsfaktor på axlarna för idag ska jag verkligen inte bli röd! Strax ska jag dra och hämta Jossan och så åker vi som vanligt till malmön, men idag ska vi bara dit några timmar eftersom hon jobbar vid fyra så vad ska jag hitta på senare? Hör av er om ni har några ideér :)

Förövrigt saknar jag min Johan, trots att han bara är på jobbet och jag träffade honom i morse senast så saknar jag honom redan, men det är väl det som kallas kärlek?


Sommardagar

Jag hade verkligen en kanon dag på malmön idag med tjejerna, dock är jag lite röd nu men det är så det ska vara. När jag kom hem drog Johan och jag och köpte två nya fiskar, Rambo och Lenny 2 och efter det lagade jag korvstroganoff. Vid halv sju drog vi iväg på en cykeltur runt ullvi och lite sånt sen nu blir det snart duschen och sen lite melon som kvällsgodis, mys :)


14 juli 2010

Nu har jag diskat, vikt all tvätt, varit ute med soporna och plockat här hemma så nu ska jag typ sätta upp håret och vid elva så kommer Anna hit så ska vi dra och hämta Jossan och sen åka ut till Malmön hela dagen för sol och bad, mycket skönt!

Förresten, i morse när jag gick upp så fick jag se att våran nya fisk Lenny låg död på botten. Redan när vi köpte honom så påpekade jag för Johan att han var väldigt tjock, han såg lixom svullen ut över hela magen och så nu är han död, efter två dagar. Så jävla dåligt! Johan och jag ska ner senare och klaga, för jag tycker verkligen inte det kan vara vårat fel..


Melon, ghost wisperer och johan, lovely kv...

dsc01418 (MMS)

Melon, ghost wisperer och johan, lovely kväll:)


Hemma igen

Nu har jag komit hem från Landet, dock blåste det så mycket så  vi kunde inte åka ut med båten så ist var vi hos Elisabeth hela dagen och så badade vi i kanalen. Tvätta bilen han jag och ungarna också med så nu är den så fin så! Strax börjar tvätt tiden så det är väl ungefär det jag ska roa mig med ikväll, måste komma på någon mat med, men vad?


13 juli 2010

God morgon sköningar!
Jag ska strax slänga i mig ltie frukost och sen åka till Arboga för att åka ut på sjön med mamma, Bettan, Elin och snorungarna, ska bli så lovely! Har itne varit ut ågot alls i år så jag längtar! Slänger upp en bild jag tog förra året (med mobilaen!!) så ni kan njuta lika mycket som jag kommer göra. Se ya



Fiskar

Vi var iväg och handlade två fiskar till idag så nu har vi Göte, Lenny och Sickan :)




Jag, peter, anna och jompa ligger och sola...

Jag, peter, anna och jompa ligger och solar ute på malmön, så galet skönt! Senare ska johan och jag köpa några fiskar till och sen ska vi nog ut och springa. Bra dag!


11 juli 2010

God morgon!
Nu har jag precis blivit klar och om en stund ska jag åka iväg till X och jobba, 10.00-13.00 och 15.00-20.30 känns som att det kan bli en lång dag i värmen och jag tror jag får stanna inne..
Wiie nu såg jag precis att Jossan hade mms:at en bild på en väska (Hon är i ullared), precis en sån jag vill ha så hon ska få köpa den till mig, fler väskor är alltid kul!
Nej nu måste jag fixa det sista, se ya


10 juli 2010

Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter en heldag på Kolmården, hur bra som helst har det verkligen varit! Och ett nytt akvarium till Göte har vi med hem, så omnågra dagar ska vi införskaffa några lekkamrater till honom. Nu är jag trött och varm så snart ska jag slänga mig in i duschen och sen sova så jag orkar jobba i morgon..


God morgon. Just nu sitter jag i bilen på...

God morgon. Just nu sitter jag i bilen på väg till arboga där vi ska möta upp min familj med respektive och barn osv för att åka till kolmården. Det ska bli jätte roligt att åka dit men framförallt roligt att precis alla åker tillsammans, det här kommer bli en så bra dag! Ha det bra ni med


Nu blir det kycklingwook, måste säga att w...

dsc01417 (MMS)

Nu blir det kycklingwook, måste säga att wookpannan är ett av dom bästa köpen vi gjort!


Johan har lärt mig att spela hans tv spel ...

Johan har lärt mig att spela hans tv spel så nu har jag spelat hela dagen och klarat ut typ halva spelet, as kul är det!


Jag har inte orkat blogga, har en ganska d...

Jag har inte orkat blogga, har en ganska dålig dag, känner mig lite nere och allt är bara tråkigt. Ska lägga mig och läsa en tidning lite så får jag se om jag hittar på något att göra. Vi hörs


Klyftpotatisen är i ugnen, köttet ligger...

Klyftpotatisen är i ugnen, köttet ligger på grillen och nu ska jag försöka mig på att göra kanderade äpplen för första gången. Senare kommer jossan hit och så ska vi titta på glee:)


8 juli 2010

Nu är nog Anna här när som helst, vi åka till malmön och sola och bada hela dagen, ska bli riktigt roligt med lite AnnaSara tid! Men ja först ska hon såklart hälsa på sin brorson Göte först ;)


Travie McCoy feat Bruno Mars - Billionaire

Jag är kär Så jävla Kär!!!!! Lyssna och älska, se och älska!!





http://www.youtube.com/watch?v=8aRor905cCw

Och vem vann på kubb? Jo sara. Och vem va...

Och vem vann på kubb? Jo sara. Och vem vann på TP? Jo sara. Och vem vann på badminton? Okej ingen, haha. Men ganska jämnt var det, det visar bara på hur lika vi är jossi possi mutti och jag;)


Efter jobbet cyklade jag hem till jossan o...

dsc01414 (MMS)

Efter jobbet cyklade jag hem till jossan och nu har jag druckit lite lunch, strax ska vi spela lite kubb i solen och lite sånt innan jag måste hem och göra mig redo för jobb igen:)


7 juli 2010

Nu är jag snart färdig att dra iväg och jobba, idag går jag delad tur så det blir mellan 7.30-11.30 och 16.30-20.30 men sen har jag inget förren på söndag så vitt jag vet.. Tiden idag när jag inte jobbar har jag ingen aning om vad jag ska göra så det är bara att höra av sig med ideér ;)


Just nu ligger jag i sängen, johan och ja...

Just nu ligger jag i sängen, johan och jag var ute och sprang tidigare sen käkade vi kebab så nu mår jag illa som fan och har ont i huvudet. Ska läsa lite i min make up store tidning och sen ska jag försöka sova, tidigt och bra. Sov så gott


Jossan rider "woho! Nej jag vill inte! Haha"

dsc01413 (MMS)

Jossan rider "woho! Nej jag vill inte! Haha"


Me and my girls

Jag har precis ätit lite lunch och snart ska jag åka och hämta upp Jossan sen ska vi ut till Linda och vidare till stallet för att kika på Lindas häst. Och ja sen får vi väl se vad vi hittar på :)



6 juli 2010

Jag har haft en väldigt lugn morgon här hemma, gick upp vid nio och käkade och sånt sen vek jag all tvätt från igår och sånt. Nu känner jag mig sjukt uttråkad och jag vet inte alls vad jag ska hitta på... Blöäh



Förresten jag måste ha hjälp!
Johan fyller ju 23 i slutet på den här månaden och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska köpa till honom, parfym och smycke har han redan fått (dom säkra korten) så det kan jag ju inte köpa, så ja kom med ideér för jag börjar få panik!


5 juli 2010

God morgon bloggen!
Jag har precis fixat mig färdigt och snart ska jag dra iväg och jobba, 7.30-12.30. Kort och skönt! Efter jobber har jag ingen aning om vad jag ska göra, eller okej jag har inget planerat på hela dagen förutom att jag har tvätt tid från 18.30-21.30(?) och så ska jag nog hinna ut och springa något och just ja jag ska nog lämna in tapetproverna med och tala om vad vi vill ha för något, men men får se vad jag hinner med. Ha en bra dag


Nu har vi äntligen bestämt tapeter till lä...

dsc01412 (MMS)

Nu har vi äntligen bestämt tapeter till lägenheten, nervöst som fan men det ska bli kul att se det när det är klart!


Kväll

Hej där!
Jag har haft en lugn och skön dag idag, johan och Jag har mest slappat och bara varit. En sväng förbi Tomi har vi även varit så Johan  kunde få lite mer dataspel och sen köpte vi varsin glass som vi mumsade på när vi gick hem igen. Vi har även ägnat massa tid åt att beundra Göte och planera för att köpa ett större akvarium och kanske köpa en till fisk, haha jag älskar det! Nu ska vi snart krypa upp i sofan med lite gott och kika på någon film, Göte får dock nöja sig med sin illaluktande mat, haha

Jag ringde till mamma och skulle berätta om Göte:
S- Mamma! Du har fått ett barnbarn
M- :O ( Helt tyst och låter som om hon ska svimma)
S- En FISK, En FISK (Skriker)
M- Åh!! Jag tänkte väl, herre gud!

Hahahha stackars mamma, jag trodde hon skulle dö en skvätt där :P





George Göte Claesson


4 juli 2010

God morgon alla bakis och inte bakisar där ute!
Jag är så glad! Hade verkligen en sjukt bra kväll igår! IDet droppade in folk lite hur som helst mellan sex och innan krogen, tror vi var runt 20 st så vår lilla lägenhet var verkligen full! Vi fick lite pressenter också, George Göte (Fisken) som jag skrev om tidigare, ostbågar, en flaska vin och så en bukett blommor, snälla människor! När vi hade varit här miljoner timmar så gick vi till B&S och dansade loss i värmen med sjukt mycket folk och när det var dags att gå hem så köpte Johan, jag och Linda kebab som vi gick hit och smaskade på innan vi somnade.
Men ja, en asbra kväll var det verkligen som sagt!
Nu skulle jag behöva äta och duscha, mina fötter är svarta(?) och jag känner mig sådär lagom fresh efter att ha klivi i klibbiga saker på golvet så städa skulle också behövas.. Äh jag tar det där senare...


George Göte Claesson ♥


En fisk! Vi har fått en fisk i inflyttning...

dsc01411 (MMS)

En fisk! Vi har fått en fisk i inflyttningspresent, georg göte claesson heter han:d


Just nu är johan och jag på väg ut till...

Just nu är johan och jag på väg ut till malmön för sol och bad några timmar för sen måste vi hem och fixa oss för ikväll har vi äntligen vår inflyttnings fest! Jag är så taggad och jag tror det kommer bli sjukt roligt!


Hemma igen

Sådär nu är jag hemma igen. Eller okej jag har varit hemma ett tag men inte orkat sitta vid datorn. Jobbet har flytit på idag, dock var det lite surt att sitta precis vid ett fönster som pekade rakt mot det spegelblanka vattnet 100m bort och se hur termometern bara tickade upp, hmmm.. MEN i morgon ska fan jag också få sola, ett tag iaf! Förresten, idag hann  jag inte äta riktig lunch så i 9 timmar har jag bara stått mig på en Nutrilett dryck, (gå ner i vikt smörja) men alltså det funkade verkligen, helt sjukt! Trodde aldrig att jag skulle bli mätt på en liten "festis" men ja, jag stod mig hela vägen till bilen där jag hittade en påse godis, haha
Nu tror jag att Johan och jag ska dra och handla något gott till mat ikväll och sen vet jag inte vad vi ska hitta på, blir nog lungt här hemma skulle jag tro..


~14 månader~

14 månader ♥


2 juli 2010

God-Jättetidig-Morgon!
Ja, man kan ju undra vad jag gör uppe redan nu, idag är det jobb som gäller, 7.30-16.30 så det blir en ganska lång dag. Tror inte jag har jobbat så länge i sträck hos någon brukare innan faktiskt. Så ganska nervös är jag, speciellt eftersom personen har flyttat och sånt så det blir massa nytt.. Men det är väl bara att göra det bästa av det hela så löser det sig nog. Ha en bra dag förresten, hörde att det ska bli sjukt varmt, idag när jag ska sitta inne hela dagen, fun!

Sa yaaa


Bio ikväll

Sådär, nu har jag storstädat lägenheten inför helgen och så har jag varit iväg och lämnat mina lönepapper och lite sånt där. Nu ska jag repetera lite saker inför jobbet i morgon och sen är det nästan dags att börja med maten för kl sex ska Johan, Jag och Jossan iväg och titta på Twilight filmen, Eclipse. Jag har bara hört massa bra om den här filmen så jag hoppas verkligen att den inte ska bli någon besvikelse, men bara det är lite avklädda hunkar så är jag nöjd..



1 juli 2010

Yes, jag är vaken efter många om och med, vid tio släpade jag mig upp, förstår inte hur jag ens kan sova när jag mest slappar under dagarna (?)
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra mer än att plocka upp mina kläder från golvet och leta efter något att ha på mig tills på lördag. Skulle behöva städa inför festen med och det kan ju vara bra att göra idag men får se om jag hittar på något annat ist haha. Och ja, måste ner till jobbet med lönepapper med, men det får bli om ett tag:)


RSS 2.0