En snabbis på Ikea

När J kom hem så kastade Anna och jag oss in i bilen, nu är vi på g till Ikea för att köpa lite småsaker jag behöver och sen ska vi handla massa saker till vår grillning ikväll med sväronen. Riktigt mysigt ska det bli!


30 april 2013

Hej där!
Idag när Neah hade fått frukost så kom Anna hit och mös med henne så jag kunde fixa mig och gå en kortis med Molly. Sen åkte vi till BVC en sväng och nu sover pluttan och Anna har precis gjort brunch till oss. Bananpannkakor, mackor och risifrutti, vardagslyx!


29 april 2013

Hejsan svejsan!
Idag släpade jag ut Molly, vagn och bebis för en promenad och på väg tillbaka så mötte jag Maria så då gick jag en sväng till med henne innan vi gick hem hit och fikade och pratade. Sen när Victor slutade så kom även han hit och var social, riktigt trevligt! Fick även ett tips för att få bort allt jäkla skum ur ersättningen som jag ska prova sen!

Nu ska jag mysa med min sovande plutta och vänta på att J kommer hem från jobbet!


28 april 2013

God morgon söndag!
Jag sitter men Neah i knät just nu och försöker få henne att sova lite, något hon inte är så sugen på.. När hon somnat ska jag göra mig iordning för vid ett så kommer Louise och Jonna hit och umgås ett tag, ska bli riktigt trevligt! Annars så måste jag komma ihåg att betala räkningarna idag och ah det är väl typ det..
 

Kex och ost!

Ätarkvällen fortsätter!


Mums!

Jag ska äta som om jag aldrig ätit förut!


27 april 2013

Åh vilken underbar dag, har sånna vårkänslor och känner mig så galet lycklig just nu!
Idag kom Johans moster, henne man, en av hans kusiner, Anna och mormoren hit och hälsade på, så himla trevligt! Neah fick typ ett par hängselbyxor med massa volanger, riktigt sött! Hon kommer se ut som en liten bakelse i dom i sommar!
Efter att dom hade varit här så stoppade jag Neah i vagnen och så gick Jossan, jag och Anna till Ica och handlade lite och bara snackade. Jag och Anna köpte olika kex och ost till ikväll och så ska vi äta sushi, något jag har längtat efter heeela graviditeten, ska bli så gott och mysigt!
 
Nu ligger pluttan fortfarande och sover i vagnen men snart ska hon nog äta och sen blir det slapp, mys och massa gott att äta hela kvällen!

26 april 2013

Hej där!
Neah har senaste dagarna börjat med något nytt, när hon har ätit på morgonen så krånglar hon runt tills hon blir övertrött så hon måste bli buren hela tiden tills hon är så extremt trött att hon somnar flera timmar senare. Så idag höll hon på till strax efter elva och då kunde jag få i mig lite frukost och få klä på mig. När hon vaknat så fick hon äta sen gick vi ut på en lång promenad med Maria och Vilja, Molly fick också följa med så klart!
Riktigt skönt var det att bara gå och prata!

Kom in igen för ett tag sen så nu har jag slängt på en tvätt med Neahs kläder och sorterat massa tvätt som vi ska köra i stora tvättstugan ikväll.
Nu borde prinsessan vakna igen när som helst och vara hungrig och sen kommer nog J hem snart!

Trevlig helg på er!


25 april 2013

Hej på er!
Min infektion i livmodern blev riktigt jobbig under helgen så jag spydde, var yr, hade feber och fick kramper så hela helgen låg jag i princip i sängen och kunde inte alls ta hand om Neah. Johan gav mig henne när hon var hungrig och sen efter hon hade ätit fick han ta henne direkt, har aldrig känt mig så värdelös men som tur var hade jag J som hjälpte mig! Var dålig även måndag och tisdag så J fick stanna hemma och ta hand om Neah, vi beslutade även då att börja med ersättning så länge jag är sjuk då antibiotikan gav N jätteont i magen så hon bara skrek hela tiden. Nu mår vi bra igen och igår började J att jobba, N älskar ersättningen och nu börjar allt äntligen kännas lite lättare!
Neah sover mer regelbundet och djupare nu och har inte alls speciellt mycket ont i magen längre, så himla skönt! Det finns verkligen inget värre än när ens bebis har ont!
 
Idag hade vi ett besök hos bvc inbokat så svärpappsen kom och skjutsade oss dit, pluttan växer så det knakar och allt såg bra ut! När vi kom hem så stoppade jag henne i vagnen och sen mötte jag upp Jonna för en lååång promenad på 1.5h i solen, så himla skönt!
 
Nu har pappa J nyss kommit hem och han var och hämtade hem en trött Molly som har varit hos sväronen några dagar, äntligen är vår fina familj samlad och mår bra!

Hate it!

Jag mår inte bra, inget går som det ska och just nu tycker jag bara att allt är så jävla kass!! Jag skriver igen när saker och ting börjar ordna upp sig igen!

Klagoinlägg

Hemsk jävla helg är vad det har varit här hemma! Det enda bra är väl att Neah har sovit bra på nätterna men ist har hon haft massa ont i magen på dagarna, snuttan! Hoppas verkligen inte det är antibiotikan som gör det då jag ska äta den i tio dagar....
Igår orkade jag bara vara social en stund sen fick jag gå och lägga mig medan gästerna fortfarande var kvar, kändes så klart inte kul men jag var så yr/hade ont att jag inte kunde sitta uppe. Mådde skit hela dagen/kvällen sen och fixade inte ens att ta hand om prinsessan, ammade henne när hon var hungrig men resten av tiden fick J ha henne och jag låg i sängen. Vilket var det absolut värsta, att känna att man inte räcker till... Sen idag vaknade jag och mådde relativt bra men nästan direkt så kom febern krypandes igen och ja hittills har dagen spenderats i sängen.. J har inte ens fått åka och handla för jag var så rädd att Neah skulle vakna och jag inte fixade att bära henne när jag hade så ont/var så yr..
      Nu börjar jag dock känna mig liiite piggare, fixar fortfarande inte att göra typ något men börjar få tillbaka matlusten lite så jag hoppas att det håller på och vänder nu.
 
I morgon börjar J jobba och jag hoppas verkligen att jag ska må tillräckligt bra så att jag klara att ta hand om Neah själv, men i värsta fall får J stanna hemma.. Men ja, vi håller tummarna för att jag ska må bra i morgon!
 
 
Jag har verkligen världens bästa sambo, något jag märker mer och mer!  Neah kunde verkligen inte fått en bättre pappa. Jag vet att han kommer finnas där för oss i vått och torrt!

Ibland kan man ju hålla sig för skratt!

Igår kväll var jag helt slut och ville sova redan klockan sju men då bestämde bebis sig för att vara vaken från sju till halv tolv. När jag sen bestämmer att nej nu ska vi sova så spyr hon ner hela våran säng och somnar sen nöjd och glad i sin torra sköna säng..
Vaknade vid sju i morse av att jag hade såna sjuka kramper i magen att jag spydde, grät, vart yr, varm osv. Jag har fått en infektion i livmodern fick jag veta igår..  Nu har jag även fått feber och om en stund kommer sväronen, J's farmor, faster och kanske kusin hit och hälsar på. Men med lite piller i kroppen så ska jag nog orka vara social ett tag iaf!
 
Skönt att Neah iaf sov väldigt bra i natt och i morse!
 
Ha en bra dag!
 
 
 

19 april 2013

God morgon fredag!
Vi har varit iväg på ett bvc besök nu på morgonen, prinsessan har vuxit 3.3cm sen hon föddes och gått upp en hel del i vikt, så skönt att höra! Nu ska hon bara växa några cm till sen kan vi börja ha henne i bärselet, det tror jag att hon kommer gilla! Vi fick även ett återbesök redan nästa vecka eftersom hennes mage krånglar en del men det kan tydligen bero lite på att hon går upp en del i vikt just nu, hoppas iaf att det blir bättre snart!
 
Annars så ska vi åka till kvinnokliniken till klockan ett, jag har haft sjukt ont i magen i flera dagar och dom tyckte jag skulle komma in och kolla upp det. Sjukt drygt men det är lika bra så att man vet vad det kan vara..
 
Lite senare kommer Bobba, Tomi och Peter över för en fika och för att hälsa på vår lilla tjej, ska bli riktigt trevligt!
 
Älskade lilla hjärtat!

18 april 2013

Hejsan!
Idag blir Neah två veckor och det firade hon med att sova riktigt bra inatt!
Idag har vi gjort klart hennes avtryck så nu ska dom bara upp på väggen, sen har vi städat, vikt tvätt och grejat. Nu ska pluttan äta klart sen ska vi ta oss en liten promenad innan vi går hem och lagar mat!


17 april 2013

Hej på er!
Idag har vi tvättat och myst här hemma hela dagen, vi har även passat på och gjort avgjutningar på prinsessans fötter och händer. Ska måla ramarna ikväll eller i morgon, ska bli kul att se hur det blir när det är klart!


12 april 2013

Jag sitter och matar ett trött litet troll just nu och när hon är klar ska vi hoppa in i bilen och åka ut till Sväronen, J ska byta däck på bilen och Neah och jag tar oss nog en liten promenad!


15 april 2013

Hej på dig måndag!
Vi har varit ner på stan en sväng idag, J gick en sväng med Molly och vagnen medan jag handlade lite på apoteket och leksaksaffären, köpte en badtermometer, borste, magdroppar mot hennes onda mage och sen vyssan lull tassar till spjälsängen blandannat. Hoppas att tassarna ska vara bra och att det ska funka att vagga Neah till sömns lite när hon ligger i sägen lite halvvaken. Just nu ligger hon och sover i vagnen och J är iväg och handlar.. Det var en stökig natt här i natt så nu ska vi bara slappa resten av dagen och ikväll ska Neah få sig ett bad igen, hoppas hon gillar det mer den här gången, haha!
 

Spänning!

Det blev lite för spännande med match för pluttan idag!


14 april 2013

Hejsan!
Sluttan ligger och sover just nu så jag ska passa på och vika lite tvätt (fattar inte hur mycket en bebis kan smutsa ner varje dag, haha!) och sen om ett tag så ska J ut och springa och jag ska ta en promenad med Molly och Neah. Jossan har varit förkyld så hon har inte fått hälsa på än men hon ska möta upp oss och ta en promenad med oss idag iaf, så får hon kika på Neah lite. Och ah, ikväll är det fotboll så då kanske Måns och Johanna kommer över och kikar på matchen med oss, men det har vi inte riktigt bestämt säkert än..
 
Annars så ska jag försöka komma i säng tidigt ikväll, känns som om dygnet är totalt felvänt just nu men det kan ju bero på att vi har en bebis som inte vill sova fören tolv och gärna är vaken ett par timmar innan det och sen helst sover hela förmiddagen.. Men men, så kan det vara!
 

12 april 2013

Hej på er!
Inatt sov prinsessan första natten i spjälsängen, så skönt för J och mig att kunna bre ut oss ordentligt i sängen och även hon sov bra! Får hoppas att det håller i sig!
Idag kom bvc och min bm på hembesök, allt såg bra ut och Neah har gått upp från 3225gram till 3370gram på 8dagar, perfekt! Det var lite kul att dom även var väldigt positiva till att vi har börjat med napp, för på bb fick man nästan smäll på fingrarna bara man nämnde nappen. Så det känns bra att veta att vi inte gjort något fel som har börjat att ha nappen ibland!
 
Nu ska vi snart kila ut på en promenad och sen ska vi köpa något gott bröd att äta till lunch!
 
Trevlig helg!

11 april 2013

Idag blir vår lilla prinsessa en heeel vecka, herre gud vad fort det har gått! Och idag när jag ställde mig på vågen så fick jag se att alla mina graviditetskilon är borta, väger nu samma som i v.8, det ska firas med en promenad i solen medan Jompa tar sig en joggingtur!
 
Måste bara passa på och säga Stort Tack till alla som har varit här och gett Neah så fina saker! Håller på och tvättar upp lite nya kläder för fullt just nu. Vår lilla tjej kunde verkligen inte ha fått bättre människor runt sig som älskar henne så mycket som vi och alla andra gör!

Lek från min babyshower

På min babyshower lekte vi en lek där alla fick gissa när prinsessan skulle komma osv. här har vi det efterlängtade resultatet!
 
Nu har jag kollat vem som kom närmast med datum, mått och vikt på vår prinsessa! Hon kom 4/4, 47cm lång och vägde 3225gram och dom som var närmast var Anna som gissade på 4/4, 3450gram och 50cm och Elin som gissade på 3/4, 3150gram och 48cm lång! :D
 

10 april 2013

Hej på er!
Natten började perfekt här hemma och prinsessan sov från halv tolv till tre, men efter det började magen bråka och sen sov hon lite oroligt tätt intill mig fram till nio taget (med paus för mat) då det var dags att gå upp och hon sket ner hela skötbordet för sjuttioelfte gången, haha! Tur att vi skrattar åt det än så länge!
 
När hon väl somnat igen så passade jag på att äta frukost, plocka undan disk, plocka fram kläder osv. Det gäller ju att passa på då man inte vet när hon tänker vakna igen, haha!
Idag kommer Elin och Stina hit med ungarna så innan dess tänkte jag försöka hinna dammsuga och städa lite, får se hur det går med det, haha!
 
Förstår om det blir väldigt mycket bebis prat just nu, men ah det är ju det mitt liv kretsar kring och jag antar att dom flesta av er som läser min blogg är nyfikna på hur vårat nya liv med vår fina tjej går..
 
Nej nu börjar det lukta och spraka här bredvid, mot skötbordet!

Badbruden?

Vilket väder det har varit idag! Vi kom ut på en lång och skön promenad i solen, precis vad kroppen behövde!
Nu ikväll fick Neah sitt första bad..... Det slutade med en arg bebis och en nerkissad mamma, haha! Men nöjd och trött var hon iaf efter och nu har hon sovit en bra stund! Ska försöka komma i säng snart så vi är pigga i morgon!


9 april 2013

Jag sitter med en snuttande Neah i famnen vilket jag i princip har gjort hela dagen, haha! Hon var snuttig och ville vara nära hela morgonen så vi kom inte upp ur sängen förrän vid elva då jag fick henne att sova och kunde lägga ner henne, sen hann jag lagom göra frukost så vaknade hon och var hungrig och sen låg och och snuttade i två timmar och vägrade att somna om. J drog iväg och fixade lite ärenden och när han kom hem fick han ta henne en stund men då passa hon på och bajsa ner sig haha! Så nu är hon nybytt och ligger och äter igen, hoppas hon vill somna snart då hon lär vara galet övertrött och sen hoppas jag att vi kan ta oss ut på en liten promenad, hehe!

Nu ser jag att ögonlocken börjar bli tunga så nu ska jag pussa på henne medan hon inte kan hugga mig i näsan, min fina!


8 april 2013

Livet rullar på fort här hemma och bloggen känner jag inte riktigt att jag hinner med, men det förstår ni säkert!

Vi njuter iaf för fullt av våran prinsessa och vi kunde inte må bättre!


Nu åker vi hem, lilla familjen!


Älskade lilla grodan!


18 december 2012 / 4 april 2013

Tänk att det är den 4e april redan och idag är vår lilla prinsessa beräknad att födas! Just nu när jag skriver det här är det den 18 december 2012, jag är i v. 25 (24+4) och nu känns det som om det är ganska lång tid kvar! Tänk om hon redan har hunnit komma när ni läser det här, eller om hon har bestämt sig för att stanna lite extra i magen? Det är ju så varmt och skönt där inne så jag är inte förvånad om hon har stannat lite extra..  
 
Just för stunden är hon inte så vild, men oj vad hon kan sprattla runt om hon vill! Undersökningar hos bm gillar hon inte, hon vill inte att man lyssnar på hjärtljudet eller gör ul, spännande att se om hon är lika busig när hon kommer ut! Men något hon gillar är när J håller på magen, först stannar hon gärna upp lite men sen sprattlar och sparkar hon som en galning för att visa att hon känner av honom, så underbart!
 
Dagarna just nu går så himla fort! Tycker nyss att jag fick veta att jag var gravid och jag hoppas att det kommer kännas som att tiden går lika fort nu i slutet av graviditeten. Vi längtar så fruktansvärt efter vår lilla bebis fast vi vill gärna att hon stannar kvar i magen ett tag till, vi är inte riktigt redo med alla saker eller mentalt för att ta emot henne än, men snart så är vi redo och då får du komma när du vill vårat lilla hjärta!
 
Vi längtar så fruktansvärt mycket efter dig!
 

Nu är hon här, vår lilla prinsessa <3


Kom ut nu bebis!


2 april 2013

God morgon tisdag!
Idag vaknade jag vid halv åtta, skönt att vrida tillbaka dygnet lite efter den här helgen med väldigt mycket sovmornar, haha! Har varit ute med Molly, ätit och ah sånt där som jag alltid gör. Nu ska jag ta och göra mig iordning för om typ en timme kommer Louise och Jonna hit och ska umgås lite, så får vi väl se vad vi är sugna på att göra. Ska iaf bli väldigt trevligt!
 
Jonna, jag och Louise 2006 under en semester på västkusten, haha!

Lovely!


1 april 2013

Hej på er!
Idag är jag så himla trött! Har även ont i huvudet och är lite uttråkad men orkar inte riktigt göra något heller.. Johan har ju "söndag" idag så han vill mest greja här hemma. Jag tror jag ska ta och sätta mig i solen på balkongen en stund med en bra tidning och bara försöka slappna av ett tag och hoppas att jag får lite ny energi!

RSS 2.0