Skithus

Nej ni något pepparkakshus blev det inte riktigt! Blev arg ganska fort och hade sönder det ist, ja alltså tålamod är inte riktigt min kompis! Johan var dock duktig och sen bestämde jag mig för att greja lite med honom på hans dass ist (läs ta över hans jobb, haha) så var med och pillade lite där ist. Men pyntade några pepparkakor iaf som vi ska fika med snart. Sen passade vi på att klippa Mollys klor efter det, mutade henne med bacon och falukorv, haha!

Vi hade ju köpt en sån där färdig modell till stora huset (Dasset designade jag själv) men det var riktigt dåligt, efter att jag hade haft sönder taket så tittade jag på resten av bitarna och tänkte om jag skulle göra något med dom och då var i princip alla delar av, så då hade jag ju fått laga allt, så det var lika bra att jag hade sönder det!!

Nåå vill ni se lite bilder nu då? Klart ni vill!








Dålig bild den sista för det ser verkligen mysigt ut på långt håll när det står vid ljusen i fönstret, haha!


Pepparkakshus

L* kom ju hit och bakade lite pepparkakor med mig och så funderade vi lite på vad mer för grejer vi kan göra när vi ses, hon cyklade hem vid fem och då började jag med maten. Ska äta nu så fort Johan kommer ut ur duschen, potatismos och falukorv i ugnen blir det idag, ska bli riktigt gott!
    Ikväll ska Jompa och jag dricka glögg och göra vårat pepparkakshus, jag är dock lite rädd att Johan ska sabba mitt så jag har fixat iordning ett litet utedass som han ska få pynta så tar jag stora huset, haha! Får se vem som lyckas bäst, men mysigt ska det verkligen bli!




Jag googlade fram lite inspirationsbilder ;)


nygjorda pepparkakor och mammas hemmagjord...

imag0536 (MMS)

nygjorda pepparkakor och mammas hemmagjorda saft, precis som när man var liten!


matten gick bra så jag festade till det oc...

imag0534 (MMS)

matten gick bra så jag festade till det och gjorde en räksallad till lunch!


30 november 2011

Hej på er!
Vaknade strax innan nio i morse och gick ut en sväng med Molly direkt, har ätit frukost och läst lite bloggar ett tag nu. Ska sätta mig med matten en stund nu och sen får jag se om Anna och jag ska ner på stan en sväng sen vid tre kommer L* hit och då ska vi baka lite pepparkakor, trevligt!


Nu ska jag titta på filmen the help och ät...

Nu ska jag titta på filmen the help och äta mandariner, Mums!


29 november 2011

Jag har suttit i skolan i flera timmar idag, ska göra prov nästa vecka så det gäller att ge allt just nu! Ska byta om strax och dra ut på en pw med Anna, har egentligen mma idag men Johanna kunde inte idag och jag ville inte gå på det själv, såg såklart smset för sent också för att kunna gå på box och kicken så ah det får bli en pw idag!


Pepparkaksbak

Full fart har det varit idag, tjejorna och jag bakade och pysslade i fem timmar, haha! Jag lyckades ha sönder ett av mina hjärtan och mina stjärnor blev brända men annars är jag nöjd! Vi lyssnade på julmusik, drack julmust, gjorde pepparkakshjärtan, satte nejlikor i apelsiner och sen planerade vi lite inför vår nyårsmiddag. Har varit riktigt roligt men känner mig riktigt trött nu. Kom hem vid nio och var inte alls hungrig eftersom jag åt så himla mycket pepparkaksdeg, haha! Men gjorde klämmackor och det var riktigt gott! Ska slappa ett tag i soffan nu innan det är dags att gå och sova, håller tummarna för lite snö tills i morgon!


julpyssel

imag0529 (MMS)

julpyssel


Kvällens inspiration



Det här är kvällens inspiration för mig själv. Det
ska bli så himla mysigt att sitta med mina fina
tjejor och baka, dricka julmust och lyssna på
julmusik och bara vara. Jag längtar till kvällen!


28 november 2011

Godmorgon!
Jag sprang upp i morse för att se om det hade kommit någon snö, men nej, dock är det lite is på vattenpölarna så det närmar sig! Har varit ute en sväng med Molly sen ätit frukost, ska leta på lite papper till bilen och göra mig iordning nu. Först måste Johan och jag få igång min gamla bil med startkablar sen ska vi ut med den till pappa och tömma den på saker och ställa av den sen ska den bli kvar där. Hoppas jag hinner hem och äta lite lunch sen innan jag ska iväg och jobba 13-16 för direkt efter jobbet så ska jag kila hem till Johanna där hon, jag, Anna och Madde ska göra stora pepparkakshjärtan och julpyssla lite, mys!!


Sköna söndag

Jag har hunnit med en hel del idag tycker jag med tanke på att jag bara låg i soffan i flera timmar, var iväg och veckohandlade, städade av här hemma sen kom Isak och Sandra med Ludde så gick vi ut på en promenad, skönt med frisk luft! Sen åkte Sandra och jag till nya Indiska här i stan och jag köpte mat sen vidare till Chili namnam där vi köpte mat till henne och Johan och sen till en pizzeria för att köpa kebabsallad till Isak, haha! Min mat var dock inte speciellt god men det var kul att testa på.
    Dom åkte för en stund sen och jag har planerat min mysiga morgondag lite, ska snart ta en dusch sen ska jag övertala älsklingen att titta på lite Heroes med mig, mys!


27 november 2011

Blev väckt av pappa som ringde vid halv tolv idag och sen har jag bara legat i soffan och så fram tills nu, sitter och tittar på The playboy mansion. Haha sa nyss till Johan att det stressar mig att Hugh börjar bli så gammal, lixom vem ska föra allt vidare sen? Varför har han inte gjort någon på smällen än eller adopterat en son som fixar det efter honom? Haha!

Kvällen igår var riktigt rolig! Förfersten var bra men 100% party var ganska kass, gick inte att dansa eller så och det var ju det jag ville göra, men kul att träffa massa folk!

Ska ta och damsuga en sväng här hemma snart sen kommer Sandra in till stan om ett tag så då ska vi ut och gå med hundarna, ska bli skönt med lite luft! Sen måste jag iväg och handla och lite sånt, men det tar jag senare!


mysig adventsfrkost med ostfrallor och var...

imag0517 (MMS)

mysig adventsfrkost med ostfrallor och varm oboy :)


Party problemen

Hittade två julklappar på stan, en bh och en tvålpump sen köpte vi lite frallor och sånt gott! Har duschat och delat en pizza med Jompa, är så äckligt mätt just nu men gott var det! Ska bli riktigt trevligt ikväll dock har jag abslout inte ett skit att ha på mig! Har ett linne som jag aldrig har använt men känner mig som en jävla flodhäst i det, åååh!!! Sitter och tjurar i soffan och sminkvägrar en stund till innan jag måste ta tag i det och leta i garderoben en sista gång! Men men, så snart alkoholen börjar flöda så släpper jag alla bekymmer! ;)


26 november 2011

God morgon fina lördag!
Vaknade efter en skön sovmorgon vid halv elva, gick ut i solen och den galna blåsten för en promenad med Molly, när vi kom in fick hon en present som var ett grisöra. Haha hon har aldrig fått något sånt förrut så nu har hon spenderat 30minuter med att bara ligga och glo på den och slicka på golvet där den legat, haha!
    Ska göra mig iordning strax sen ska Johan och jag gå ner på stan en stund och titta lite efter julklappar och lite sånt, ska bli mysigt! Ikväll blir det nog förfest här och sen utgång verkar det som, roligt!


Grattis!!

Grattis på 1års dagen min fina bebis!



Fredagsmys

Pyntade som sagt lite efter jobbet, men bara pyttelite! Johan vägrar erkänna att det snart är jul så jag fick absolut inte ta fram juliga saker! En adventsstake, en stjärna, julgardiner och adventsljusstaken var det enda jag fick ta fram, haha! Sen tog vi oss en promenad med Molly till affären och köpte läsk och lite sånt. Har ätit tacos och om ett tag ska vi kika på film och äta popcorn och dumle med pepparkakssmak, gotti!

Sitter och planerar helgen lite, kommer nog bli bra det här!




idag åkte lite adventsgrejer fram, kan doc...

imag0515 (MMS)

idag åkte lite adventsgrejer fram, kan dock inte bestämma vad jag tycker om gardinerna än, det är så ovant haha


25 november 2011

God morgon fredag!
Jag vaknade vid halv nio idag så nu har jag fått iväg lite mejl, ätit frukost och ska göra mig iordning lite fort nu. Tänkte åka in till skolan en timme typ 10-11 sen hem och äta lite lunch innan det är dags för jobb 13-16.


Virrpanna!

Hahaha jag insåg precis att jag har gått och trott att det var fredag idag och att jag ska jobba mina fredagtider, kom på precis att jag börjar/slutar 30minuter senare idag, tur att jag inte hann iväg till jobbet bara! haha


24 november 2011

Det blev bara massa slapp efter jobbet igår, jag var så himla trött! Skulle kolla på film men första filmen funkade inte ljudet på och den andra var det så dålig kvalite på så jag bara låg i soffan tillslut. Johan var snäll och gjorde maten så det enda jag gjorde efter jobbet igår var att plugga lite annars var det bara massa slapp!

Fick sovmorgon till halv nio idag sen har jag varit ute och gått med Molly, ätit frukost och läst massa bloggar. Ska ta och vika lite tvätt, plocka lite och fixa mig innan jag ska äta lite lunch sen blir det jobb 13-16. Ikväll vid 18 är det även dags för box och kick, ska bli riktigt roligt!

EN månad kvar till julafton idag, yeeey!!


Vila i frid fina du!


Ta ett djupt andetag och tänk att smärtan snart är borta, slut 
dina fina ögon och våga släpp taget. Sov så gott Casper♥ 


23 november 2011

Jag hade en riktigt bra dag igår, en låång dag men den var bra! Efter träningen så blev det en dusch sen fotboll med Måns, Johanna och Johan och när den slutade satt vi och bara pratade ett tag. Kom i säng vid tolv och somnade direkt och sen upp nu idag strax innan sju, är inte så farligt trött men det kommer nog senare. Har iaf sovit väldigt gott i natt!

Nu ska jag ta och borsta tänderna och göra mig klar för att jobba 8-14.15 och sen ska jag nog plugga lite matte när jag kommer hem hade jag tänkt!


22 november 2011

God morgon på er!
Jag har suttit och ätit och sånt i snart en timme ska ta och göra mig klar sen ta mig iväg till jobbet, idag har jag ganska fullt upp men det ska bli roligt! Först jobb 7.30-14.15, skola direkt efter det till 17 och efter det ska jag hem och äta lite. Sen är det äntligen dags för lite mma 20-21.30 och efter det hänger Johanna med hit för då ska vi titta på fotboll med grabbarna! Kan tänka mig att jag kommer vara helt slut ikväll!


Jobbeli

Fick stanna kvar och jobba på fritte idag till 17.30 så 10 timmars jobb har jag avklarat idag, har mer planerat i veckan vilket verkligen känns toppen! Har nyss rullat ett gäng köttbullar som snart är klara, till det blir det kokt potatis, brunsås och svartvinbärsgele, mums! Tvättar gör vi också här hemma, bara tre maskiner kvar, haha! Full fart ska det vara! Och jag längtar verkligen till en lika fullspäckad dag i morgon med roligheter!


21 november 2011

Godmorgon måndag!
Gick upp kl sex idag efter att ha sovit halvdåligt hela natten, har vaknat, varit varm, frusit osv.. Är dock väldigt avundsjuk på mina hjärtan som ligger och sover just nu, skulle gärna krypa ner och kramas en stund! Men jag ska göra mig klar sen åka och jobba 8.30-14.30 och det är roligt det med!


Min söndag

Efter att ha kalasat hos Isak och Sandra ett tag så åkte vi över till pappa och lämnade Johans bil och hämatade hem min nya, min gamla vägrade starta när vi skulle åka så den ska jag lämna över i veckan. Efter det så åkte vi hem och planerade lite mat sen iväg och veckohandlade, efter det har jag städat lite, gjort rent akvariet och sånt, Jompa fick greja med maten. Snart är maten klar idag blir det potatisgrattäng, kyckling och en god sallad! Efter maten ska jag ta en dusch och mysa in mig i min onepiece och slappa i soffan, är lite sugen på popcorn också!


Molly lånade Luddes och Caspers tuggben, haha!


20 november 2011

Hallå där!
Har ätit lite frukost och ska snart göra mig klar för att åka till Isak och Sandra för att kalasa Sandra, ska ta med Molly också så hundarna får leka!

Igår blev det en riktigt bra dag! Linda och jag åkte ju hem till Sandra där även deras småsystrar var så bakade vi lite och pratade massor, stannade där och åt Tacos och sen bestämde vi att vi skulle se Twilight med Jennifer, så nu har jag gått på den två gånger redan, men så sjukt värt! hahaha!
    Linda och jag segade lite väl mycket där ett tag så 30 minuter innan vi skulle vara på bion kastade vi oss ut mot bilen i mörkret, först skrämde Casper oss och och sen lyckades jag kliva i hundskit, så jävla typiskt! Haha! Åkte fort hem hit så jag fick göra rent skorna och sen slänga ihop lite grejer innan vi åkte till bion. Var riktigt kul att träffa Jennifer också, var väldigt länge sen!
    Efter bion så åkte Jennifer hem och Linda och jag åkte hem till henne och tittade på tv och sen ett avsnitt med Det okända som var från Arboga, så skjukt läskigt! Kom hem typ halv tre tror jag och somnade runt tre efter en riktigt rolig dag!


19 november 2011

Hej på er!
Vaknade utvilad och pigg vid tio, tog en promenad med Molly sen frukost, dusch och sånt där! Nu sitter jag och väntar på Linda, vi ska ut till Sandra en sväng, Linda ska färga håret och jag hakar på, haha!

Bion igår, herre guuud vad bra den var! Skulle gärna gå och se den igen, igen och igen! Var helt lyrisk när filmen slutade! Längtar tills jag kan köpa den så jag får böla hur mycket jag vill till vissa scener, kände inte direkt att jag ville göra det i biosalongen, haha!


18 november 2011

Hej på er!
Blev inringd till jobb i morse så det var bara att skynda iväg så först jobbade jag 8-13 och det var så himla roligt! Sen 13-16 som vanligt på fredagar, gick till badet med fritte så eleverna fick bada, skönt att få tiden att gå lite fortare! Direkt efter jobbet så åkte Jompa och jag och handlade lite att ha på våra pizzor som snart är klara, sen ska vi slappa i soffan med Mollsan ett tag. Vid nio ska vi iväg och se nyaste Twilight filmen på bio, åh jag är såå spänd! Johan bjuder mig på bionn ist för en annan födelsedagspresent som jag skulle fått. Ska bli så mysigt att krypa ner med popcorn, lite godis och bara njuta av filmen!


17 november 09-11

Idag fyller mitt körkort två år förresten, no more prövotid!! Grattis på't!


Tröttare än tröttast!

Åh jag är helt slut! Har haft en riktigt tuff dag idag, jobbade dessutom över lite också sen åkte Jompa och jag till nya ica maxi och handlade, dock gick vi mest igenom fort och tog det vi skulle ha, väl framme vid kassa kom vi på att vi skulle köpt allt inför helgen också ju men då orkade vi inte gå tillbaka.. Johan står och gör pannkakor nu och det ska bli såå gott! Sen ska jag unna mig lite choklad ikväll, är så galet sugen på det! Ska bara ligga i soffan och slappa hela kvällen!


17 november 2011

God morgon!
Har ätit frukost och läst massa bloggar, ska gå och göra mig klar nu och kolla så jag har badkläder och allt packat. 8-13.30 blir det jobb på samma ställe som igår och sen tar jag skolbussen vidare och jobbar 13.30-16.30, awsome! Ska bada idag också, är verkligen inte sugen men jaja måste man så måste man! Nej ska väl göra mig klar så jag hinner i tid!

Och ja, den här veckan skulle jag börjat träna tänkte jag, men i tisdags hade jag ont i halsen och idag är jag så jävla snorig och halsen kliar så ah, nu siktar jag vidare mot nästa vecka!


Matte eller tv? Svårt val det där

Jag har haft en toppendag på jobbet idag! Musik, gympa och massa roligheter. Fick även se att någon har skrivit "toppentjej!" vid mitt namn på vikarielistan, har jobbat där max 5 ggr på ett år så jag är sjukt stolt över att dom skrivit så om mig och att dom gillar mig! (Och att det bara står så på mig av alla namn, haha!)
   Efter jobbet så åkte Johan och jag till pappa och hämtade min bil och lite sånt, kom hem vid tre och kokade lite potatis som jag ska steka till maten senare, skulle plugga lite matte tänkte jag men råkade fasta totalt framför tv'n, får se om jag orkar ta tag i det strax eller inte, det vore ju bra! Haha!

Ska iaf göra iordning en skål med fil, sönderbrutna mariekex och lite hallonsylt eller jordgubbssylt i, låter det gott? Haha kan tänka mig att det låter sjukt äckligt men mormor gjorde alltid så till mig när jag var minde och jag älskar det!


16 november 2011

God morgon!
Vaknade av mig själv minuterna innan klockan ringde idag så det var lite skönt, är dock väldigt seg just nu! Ska göra mig klar nu sen iväg och jobba 8-14.30, efter det så ska Johan och jag åka till pappa och hämta min vanliga bil så jag kan köra tiden ut med den och så ska jag fira pappa lite i efterskott på farsdag. Och ah det är typ min dag det tror jag!


15 november 2011

Vaknade vid nio idag och sen har jag bara slappat, ätit och sånt, har även fått lite mer jobb i veckan, kanon! Har en hel del att fixa med i veckan men det är typ bara roligheter. Sen vill jag verkligen att min förkylning ska gå över så jag får träna, skulle träna ikväll men hade ont i halsen igen när jag vaknade så får se senare hur jag gör.. Nej nu ska jag ta och göra mig klar för sen ska jag in till skolan och plugga vid ett, får se om jag ska åka och hämta bilen eller träna ikväll!


Ny bil

Jag var ganska optimistisk om att få en ny bil /byta med pappa men efter att ha pratat med honom och googlat på bilder så är jag inte så pepp längre och när pappa avslutade med att säga "Den är vit, eller ja med lite oranga fläckar" så känner jag mig verkligen inte glad.. Alltså min bil var en jävla rosthög men jag gillade den, fast ska vara glad att jag ens har en bil! Hoppas dock att den ser liite bättre ut än jag har tänkt, haha!


Ja, någon sånhär verkar det bli, haha!

Har dock massa småsaker som måste
fixas men det kommer väl efter som..


14 november 2011

Hej måndag!
Jag har haft en riktigt bra start på min vecka idag! Blev väckt 7.20 av att dom undrade om jag kunde jobba så gjorde mig iordning och åkte ner och jobbade 8-14.30, hann med flera sköna promenader under dagen! Sen efter jobbet så kom L* som jag är kontaktperson åt hem hit och så bjöd jag på fika innan vi gick ut och gick med Molly, passade på att gå in till stan och lämna papper på försäkringskassan också. När jag lämnat av L hemma så gick jag hem med Molly och tog sen bilen ut till sväronen och hämtade Jompa. Ska slappa ett tag nu innan jag börjar med maten, kräftstjärtspasta ska jag göra idag, mums!

Pappa var och besiktade min bil idag och ah det blev dödsdommen där, den är totalt sönderrostad och det visste jag ju men hoppades att det skulle gå att fixa. Köpte den ju för 2år sen och då sa vi att jag nog kunde ha den ett år typ men ah två år gick den iaf! Ska köra med den månaden ut sen har pappa en bil som han skulle göra iordning som jag får ta över! Verkligen tur att han hade den bilen för annars har jag fått vara utan bil och det vill jag inte! Vet dock inte alls vad det är för bil så ska ringa pappa senare och prata om allt som måste fixas nu när jag byter.


Min eftermiddag

Det blev massa gott fika hos sväronen och sen stod jag ute i min fina vinterjacka och tittade på när Johan och Molly sprang som tokar på gräsmattan, haha! Damsög och lagade mat samtidigt sen och efter att ha ätit så har jag torkat golv, vattnat och lite sånt där. Nu ska jag krypa upp i soffan och bläddra i en hundtidning medan Jompa diskar färdigt för sen ska vi ta oss ett bad tillsammans, mysigt! Sen får det bli film eller lite Heroes ikväll, bra avslut på en bra vecka! Hoppas dock på mycket, mycket jobb i veckan som kommer!


kokboksmat, fläskkotlett med mangofräs och...

imag0499 (MMS)

kokboksmat, fläskkotlett med mangofräs och ris!


13 november 2011

Fars dag idag! Jag har ringt och pratat lite med pappa men åker ut och "firar" honom en annan dag! Nu ska jag skriva inköpslista, planera lite mat och sen göra mig klar och åka och handla. Vid tre ska vi ut till Johans föräldrar och fika och sen måste det damsugas, torkas golv och diskas här hemma. Så vi har lite att greja med idag, jag vill dock helst bara att det ska snöa så jag får krypa upp i soffan med mina hundtidningar och läsa, hah!

Idag ska vi börja med en ny grej, Jompa och jag. Vi har bestämt att varje söndag så ska vi testa att göra en helt ny maträtt, så vi ska kolla i kokböcker och titta ut olika saker som vi vill testa på och så på söndagarna så gör vi det, kommer nog bli spännande!

Och ett stort GRATTIS till finaste Linda som fyller 21 år idag!


har fått ett gäng hundtidningar av Sandra ...

imag0498 (MMS)

har fått ett gäng hundtidningar av Sandra som jag ska kika i, kan nog finnas mycket kul att läsa :)


12 november 2011

Vi hade verkligen en toppenkväll igår! Vid sex kom vi hem till Isak och Sandra där alla förrutom Jompa svidade om till onepiece, haha! Käkade tacos och snackade massor innan vi tittade på två filmer. Var så kul att se Molly leka så himla mycket också, verkligen inte rädd längre! Först snodde hon deras leksaker ur munnen på dom sen tog hon deras ben, när min primadonna kliver in i huset är det ingen tvekan om vem som bestämmer! haha! Kom hem strax efter tolv tror jag och i morse sov jag ända till elva! Molly sov vid mina fötter helt slut hon med, pluttan!

Blev en promenad och dusch och sånt på morgonen. Sitter och tittar lite på tv nu och planerar kvällen, blir film med några flickor, mys! Ska tvinga dom att spela wii och sånt med mig också, haha!


Fredagsmys

Jag har haft en bra eftermiddag på jobbet, gjorde kladdkaka med två elever och det var väldigt uppskattat! Efter jobbet så sålde jag en av Johans tavlor och sen har jag tagit en promenad med Molly. När Jompa har duschat och gjort sig klar så ska vi dra och handla lite chips och sånt sen ska jag ta bilen till pappa och Johan får ta sin bil, efter att ha lämnat min bil ska vi hem till Isak och Sandra och äta tacos och se på film, mys!


11 november 2011

Sov och sov och sov i morse, blev väckt kl tio och låg och bara slappade ett tag till efter det. Skönt med en så slapp förmiddag när man bara hostar och har sig, tittar på tv just nu men funderar på om jag ska sätta mig med matten eller inte. Börjar dock jobba 13-16 och måste hinna ut med Molly innan det och göra mig iordning så får se vad jag hinner med..


10 november 2011

Skulle tagit mig upp lite tidigare idag och pluggat lite men blev väckt av Johan vid tio som sa att han hade råkat stänga av klockan, har ätit och sånt och ligger fortfarande i soffan. Har fortfarande ont som fan i halsen och har hostat mig hes hela natten, är så trött och sliten nu! Ska ligga i soffa och sen äta lunch innan jag måste göra mig klar och åka och jobba 13.30-16.30, skönt att det är en kort dag! Blir så klart ingen träning ikväll och det gör mig så sjukt bitter, men men det är bara att härda ut och hoppas på att jag blir frisk snart!


Vi har precis lämnat av molly hos svärpapp...

Vi har precis lämnat av molly hos svärpappsen och nu ska vi åka till dollarstore lite fort, sen in på subbway och köpa med lunch till senare och efter det ska vi hem till mamma och måla lite. Vid fem ska jag iväg på möte på jobbet också, tror det här blir en bra dag! :)


Mollyfix

Ikväll gjorde Johan och jag lite olika toast's som vi åt till kvällsmat och tittade på Heroes samtidigt, riktigt mysigt! Efter det bestämde jag att det var dags för lite Mollyfix. Först klapp vi klorna och det gillar hon verkligen inte och vad gör jag då, jo på sista klon så piper hon till lite tyst och så ser jag hur det böjar pulsera ut massor med blod! Har aldrig varit med om det förut (att klippa i pulpan alltså) men vi satte på lite bomullspads direkt..
    Fortsatte sen med att borsta henne ordentligt och sen klippa håret mellan tassarna och lite sånt som måste göras ibland. Efter ett tag åkte så klart bomullen av, men då hade det redan slutat blöda. Man har ju hört massa skräck hisorier där det blöder massor och länge och hunden verkligen skriker, men det verkar som att jag precis träffade lite på kanten eftersom hon knapt märkte det själv och det slutade blöda på typ en kvart, skönt i "mammahjärtat" måste jag säga! Efter det fick hon ett gott ben och var så nöjd så!

Ska ta en dusch nu och sen krypa upp med mina hjärtan och se på lite mer Heroes innan det är dags att sova!


8 november 2011

Hej där tisdag!
Johan har dragit iväg hem till mamma en sväng för att måla lite åt henne, jag vill också åka dit men nej jag måste in till skolan. Har tre kapitel kvar och snart är terminen slut, finns inte en chans att jag hinner men det gör inte så mycket, fast nu vill jag ju bara åka ut på landet! Men blir det inget jobb i morgon så kan jag åka ut då iaf! Ingen mma blir det idag heller, har fortfarande äckligt ont i halsen, så värdelöst! Blöh känns inte som om det här blir en bra dag..


Kurera halsen lite


Inne på affären köpte jag det bästa jag kunde hitta
för att kurera min hals, glögg och glass, awsome!
Så nu ska vi börja titta på serien Heroes och mysa! 


Städning av förrådet

Jag har haft en riktigt bra med min Jompa idag! När han åkte drog till stan så diskade och städade jag och när han kom hem så fixade han akvariet. Efter det har vi tagit kort på lite olika saker som vi ska försöka sälja för någon billig peng och så körde vi lite saker till tippen, efter det tog vi med oss Molly på en promenad till affären. Mina julklappar till ungarna har kommit och en grej var verkligen awsome! Sen var jag in och handlade lite till min onda hals också, nu ska jag snart laga lite mat och sen lägga in bilder på allt jag vill få bort!

Och förresten, var fan tar alla mina saker vägen!? Varje dag så försvinner saker som jag får leta som en idiot efter och sen poppar dom fram där jag precis har letat. Nu är mina nya fingervantar borta och jag orkar verkligen inte hålla på och leta!!


7 november 2011

Måndag och Johans första dag som arbetslös, det firade vi genom att sova ut ordentligt i morse! Vaknade strax efter tio med äckelont i halsen och nacken, kul! Har legat i soffan tills nu, Jompa ska nog ner på stan snart och jag ska ta tag i lägenheten. Idag ska vi städa, diska och lite sånt här hemma, men mest ska jag fundera ut hur jag ska få mitt halsont att gå över, har ju kommit och gått sen i onsdags och det är verkligen värdelöst!

Har ni några tips på hur man får halsont att gå över?


Söndagsmys i julens anda


Vi skulle inte äta/dricka sånt här fören tidigast i slutet på november men vi kunde inte hålla
oss idag när vi var till affären! Så det här har vi dukat fram och ska mysa till med massa
tända ljus och en bra film. Glöggen har vi aldrig testat förrut så det ska bli spännande!


6 november 2011

Åh vilken kväääll!!
Vi hade verkligen en toppenkväll igår! Först åkte vi till Jossan där vi drack varsit glas vin och pratade lite. Sen in till Conventum där vi fick en fördrink och gick runt och tittade på alla "aktiviteter" sen var det dags att sätta sig till bords. Smördegsinbakad lax med spenat och något ris till varmrätt, inte speciellt gott tyvärr men efterrätten var super! Det var hasselnötschokladmouse med halloncurl, mums!

Efter det så beställde vi in lite mer att dricka och sen drog showen igång och det har helt otroligt! Alla stod och sjöng och dansade och stämningen var verkligen på topp! Fulla av energi åkte vi hem till Jossan igen till typ tolv där vi åt korv med bröd och tittade på tv en stund innan vi somnade. Sov som en stock och drömde om alla snygga killar hela natten, haha!

Efter frukost så packade vi ihop allt och åkte hem till köping, var hemma strax innan tolv så nu har vi hunnit iväg och handlat och lite sånt, ska strax åka iväg till mamma för middag med släkten, mys!


Kvällens absolut hetaste kille!


5 november 2011

Idag vaknade vi vid tio och sen låg vi och mös med Molly till typ elva, har ätit lite frukost, duschat och torkat håret nu. Ska ta och våga håret och sen sminka mig, packa och äta lite lunch, halv tre kommer Jossans mamma Yvonne och hennes vännina och hämtar mig och då åker vi till Jossan i örebro. Där blir det nog något glas vin innan vi åker in till Conventum och går på Ladies night! Ska bli riktigt roligt! Sover kvar i öre ikväll och kommer hem någon gång i morgon, kanon!


Min fredag

Efter jobbet idag så åkte jag direkt hem till Louises föräldrar, vi satt i källaren med Jonna och hennes Kille och åt lite godis och bara pratade, så mysigt! Vid sju åkte jag ut till sväronen för att hämta Molly och Anna, pratade en stund där innan vi åkte hem hit så jag kunde göra mig lite mat. Anna åkte hem strax innan åtta och då satte jag mig och åt mat. Nu kom Johan hem för inte så länge sen så om någon timme blir det säkert film och popcorn, fredagsmyyyys!


4 november 2011

God morgon fredag!
Jag vaknade vid åtta idag och låg och drog mig ett bra tag i sängen, nu ska jag ta och göra mig klar inför jobbet 11-17 och direkt efter det ska jag träffa Louise en stund. Har inte träffat henne på flera veckor så det är kul att vi iaf kan få till det en liten stund! Efter det ska jag ut till sväronen och hämta Molly, sen hem och laga lite mat till mig själv, Jompa är på after work så han dyker nog upp senare!

Och min förkylning går åt rätt håll! Har inte så ont i halsen längra, har börjat hosta lite men hosta kan man iaf träna med sen! :K


Jobbfunderingar

Jag har nyss ätit lite glass, inte speciellt gott alls faktiskt men det var riktigt skönt i halsen! Fick ett samtal för ett tag sen, jag skulle jobba 7.30-17.30 i morgon men sen hade dom så få elever så då skickades jag vidare till ett annat ställe och ska jobba 11-17 eftersom jag var lovad att jobba. Kan inte bestämma mig för vad jag tycker om det dock, är glad att det inte blir en såå lång dag eftersom jag är förkyld men samtidigt är jag lite bitter, det är ju stor skillnad i pengar och jag blir så osäker på sånna här ändringar. Det finns vissa som säger att om man är lovad en tid så ska man skriva upp den tiden, men nu när min blir ändrad så fattar jag noll? Dom bokade ju in mig på en heldag men sen blir det inte så, måste nog komma på vem jag ska prata med på jobbet som har koll på allt sånt, lite klurigt är det ju, det handlar ju om pengar!


3 november 2011

Åh jag är så besviken på min kropp! Jag hade planerat in massa träning och sånt nu i veckan men känner mig jätte förkyld idag med, så ingen träning igår och inte idag heller. Har ont i halsen, snor i hela huvudet och allmänt tät och så ringde mamma och sa att bilskatten har kommit, askul, verkligen askul!! OCH så verkar ett paket jag beställt från kina ha fastnat i tullen, så det måste jag försöka lösa idag! Så idag ska jag bara sitta inne och inte göra något alls, bara vara och sådär!

Igår kväll var iaf jätte mysigt! Johanna, Måns, jag och Johan drog och åt på chili nam nam och satt där och pratade massor och sen hämtade vi Molly och gick hem till dom och tittade på fotbollen, City vann så det kunde ju inte bli bättre! Dock var jag väldigt trött så direkt när vi kom hem så somnade jag.


jag har verkligen världens bästa pojkvän! ...

imag0475 (MMS)

jag har verkligen världens bästa pojkvän! tack så mycket älskling, jag älskar dig!


Kärlek


Idag har Jompa och jag 2år och 6månader, det käns som igår när jag
träffade honom första gången, jag älskar dig så otroligt mycket Johan!!

En bild dagen innan julafton för 2 år sen, precis
innan vi åkte till örebro och spelade bingolotto! 
Haha på något sätt tycker jag Johan ser så liten
ut här, eller det gör vi båda faktiskt.


2 november 2011

Usch idag vaknade jag upp med jätteont i halsen! Gick ut och gick med Molly och nu sitter jag med min frukost och tittar på tredje twilightfilmen och en stor kopp te, mys! Har inte mycket alls att göra idag, ska diska och försöka plugga lite, hoppas att halsen går över för då ska jag ut och jogga eller ta en längre pw!

Ikväll när Johan kommer hem ska jag laga riktigt god mat åt oss och bara mysa och sen senare vid typ nio ska vi gå över till Måns och Johanna och titta på fotboll. Grabbarnas lag spelar så det måste vi så klart se, haha! ;)


Träning

Jag har haft en bra dag idag! Jag har storstädat, kollat på film, lagat Mollys leksak, lämnat tillbaka skjortan och mejlat med sidan där jag köpte mina träningssaker. Ett av benskydden var trasiga så ska få 150kr som kompensation och så lagar jag det själv, perfekt! Kom dock på att jag måste ha en ask att lägga mitt tandskydd i så ska kolla på klubben om dom vet var man kan få tag i det. Måste förresten träna själv idag, Johanna hade lite annat som hon var tvungen att göra och jag vill inte gå på mma'n själv så tänkte köra Box och kick ist, najs! Önskar dock att jag vore tillräckligt modig för att gå till mma'n, men det kommer!


Duktiga Sara

Nuu har jag storstädat lägengeten, var helt svettig till slut, så skitigt var det här hemma, hahaa! Molly hjälpte för en gångs skull till med att inte släpa fram massa skit när jag städade utan låg mest och tittade på, ett stort framsteg! Nu blir det lite lunch och twilight och så ska jag nog laga Mollys älskade räv under tiden också, får se om jag hinner iväg och lämna tillbaka skjortan också eller om jag struntar i det..

Sitter och funderar ut lite julklappar med, iiih jag längtar såå!!


1 november 2011

Åh jag är så trött, vaknade vid nio men gick inte upp fören halv tio och tog en promenad med Molly, har ätit lite och sånt nu. Jag sitter i soffan och tänker att det vore skönt att hämta mitt täcke och titta på andra twilightfilmen med Molly, men samtidigt har jag massor att göra och jag vet ju inte om jag får jobba i morgon osv. Samtidigt så skulle jag kunna göra allt jag ska först och sen titta på film, men att titta på film förlorar sin glans lite när det är typ kl tre på dagen.. Åh svårt!
     Känner mig dessutom lite sjuk, hängig och förkyld men jag inbillar mig bara för att jag är trött, det fattar till och med jag! Åh det är inte lätt det här, bestäm åt mig!!


RSS 2.0