Fredagsmys!

Neah sover i sin säng sen ett par timmar, vi har ätit god mat och nu blir det film, varsitt glas rose och lite gott att smaska på, underbart!


"Jag har en överraskning åt dig i min blöja"


Slagstaglass!


Zalando

Tack Linda för presentkortet, nu har Neah fått lite fint till sitt rum!


30 maj 2013

Jag kom precis in efter en timmes promenad med Jonna, vi har gått och pratat och planerat glass ätning, haha!
Annars så har jag inte gjort så mycket idag, Neah har varit gnällig så jag har mest vaggat runt på henne..

När J kommer hem blir det iaf träning! Jag ska jogga och han vet jag inte vad han ska göra, får se om jag måste jogga med vagnen eller om vi kan lösa det på något vis..


Griffeltavla

För inte så länge sen så köpte jag en liten griffeltavla, passade på och målade den vit nu på fm. Hade tänkt att den skulle kunna hänga i Neahs rum men hittar ingen bra plats för den så ja, jag får fundera lite till!

Tips på var jag annars kan hänga den?


Trött bebis!

Halv nio vaknade jag, nu har jag ätit frukost och grejat och Neah ligger fortfarande i sin säng och sover, trötta lilla pluttan!
Idag blir det en lugn hemmadag tror jag, har lite småsaker jag behöver fixa med.


28 maj 2013

Hejsan!
Klockan är bara tolv och jag har redan hunnit tvätta, gått en promenad med Molly, köpt frimärken och postat brev, lagt in bilder i datorn, kollat på greys och massa mer. Nu ska jag äta lite lunch innan Neah vill ha mat och sen ska vi ta en promenad med Maria och Vilja!
 
När Jompa kommer hem ska jag ta mig ut och springa en sväng!
 

27 maj 2013

Fullt upp här hemma idag! Jag har städat, vikt tvätt och grejat med allt möjligt! Neah har mest varit gnällig och trött hela dagen och nu har hon precis ätit så nu myser vi i soffan framför Greys anatomy och väntar på att Johan ska komma hem!


26 maj 2013

Hej!
Idag är det ju mors dag, min allra första mors dag! Så dagen startade jag med min första sovmorgon sen Neah föddes och sov till elva, så himla skönt! Sen var vi ut till sväronen och fikade, handlade, jag drog ut och joggade en sväng och sen har jag blivit bjuden på sushi, sååå gott! Nu ska vi snart ta och lägga oss, vi är trötta alla tre ikväll!
 
Neah har sovit nästan hela dagen, det har varit mycket hela veckan med besök och ärenden här och där så i morgon ska vi bara vara hemma och ta det lugnt har jag tänkt!
 
Sov så gott hörrni!
 

Lillstrumpan


25 maj 2013

Hej lördag!
Idag står grillning och umgänge med min familj + Sandra, Bettan och barnen (extrafamiljen) på schemat! Har inte gjort mycket alls idag hittills, bara förberett maten lite och nu ska jag ta och göra mig helt klar så vi kan åka sen när Neah har ätit och allt sånt, ska bli så kul!

24 maj 2013

Hej solen, äntligen  tittar du fram!
Idag ska bli en bra fredag, det har jag bestämt sen länge! Om en stund kommer Anna hit och när Neah har ätit sin lunch så ska vi gå ner på stan och titta på marknaden, det är ju köpingsyran nu i helgen. Vi blir säkert kvar på stan hela eftermiddagen, äter lunch där och köper remmar, precis som varje år, haha! Sen ikväll kommer även Jossam hit och så ska vi tjejer laga mat och mysa, ska bli riktigt trevligt!

Första badet tillsammans!

Ikväll tog vi det första badet tillsammans Neah och jag och hon log och "pratade" nästan hela tiden, så otroligt mysigt!


23 maj 2013

Hej på er!
Jag har grejat på för fullt hittills idag! Efter att Neah och jag hade fått i oss lite frukost så stoppade jag henne i bärselet och började med disken, sen kom Anna och gosade med Neah och så diskade jag klart, klapp Molly och tog en promenad med Molly. Nu har Neah precis fått lunch så nu ska vi kila iväg och leta efter en klänning till Anna!

Hej och hå!


Lilla monstret!

Eftersom jag var extra trött inatt så bestämde Neah sig för att inte vara trött.. Först tog det ett bra tag innan hon somnade men hon nöjde sig som tur var med att bara böka runt lite i sib säng.. Sen när hon vaknade vid fyra och skulle äta så passade hon på att bajsa ner sig totalt och bli superpigg! Så när jag la henne så spottade hon direkt ut nappen och varje gång jag skulle stoppa tillbaka den så bara flinade hon åt mig och "pratade". Två timmar höll vi på innan jag tröttnade och la henne i vår säng där vi krånglade runt till typ åtta innan hon somnade ett tag.. Lilla busbebis!


22 maj 2013

Igår så kom Anna hit på förmiddagen och var social och sen på eftermiddagen så stoppade jag in Neah och Molly i bilen och åkte hem till Elin där även Sandra och barnen var, riktigt trevligt att bara få sitta och prata och bli bjuden på god mat!

Nu har jag praxis fixat mig, satt på en tvätt och Neah har ålat ur sina byxor. Om ett tag kommer Anna hit och då blir det en promenad och fixa lite ärenden, behöver bland annat lite nya blommor!

Hoppas att jag hinner ut och springa en sväng idag med, det vore väldigt skönt'


Bra dag!

Vilken bra dag det blev idag!
Efter bm så gick jag hem och åt lunch sen kom Sandra och barnen hit så gick vi ut i lekparken, när hon åkte hem så drog Johan och jag och handlade, hämtade en bil hos Sväronen och sen drog vi ut på en joggingtur. J fick springa med Neah i vagnen och det gick riktigt bra! Nu har vi precis ätit hemmagjord pizza och jag myser med Neah i soffan framför biggest loser, bra avslut på dagen!


20 maj 2013

Hejsan!
Jag sitter just nu utanför vårdcentralen och gungar på Neah i vagnen. Har tid hos min bm halv men var så rädd att bli sen så allt gick i superfart hemma och nu är jag redan här, haha!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, vi måste handla, jag skulle behöva städa, jag vill hinna jogga osv, får se vad jag hinner med!


Gissa vad jag har gjort idag ;)


18 maj 2013

God morgon!
Jag har legat och gosat med Neah och gett henne frukost, nu får hon mysa med pappa så hoppar jag in i duschen. Idag ska vi på dop för Vilja och sen ikväll ska vi grilla och se på melodifestivalen med kompisar, det kommer bli en så bra dag!

Och igår kväll var vi hos Sväronen och grillade, väldigt bra start på helgen!


Neah drömmer om sin pappa


17 maj 2013

Igår både joggade jag och körde lite styrke, fösta gången på tio månader och det var jobbigt men det gick bättre än förväntat! Firade med att bli bjuden på mat hos Jossan efter med henne och Sandra!

Nu ska jag stoppa ner Neah i vagnen så hon får sova lite och så ska jag gå till Apoteket och köpa lite nödvändigheter, sen får vi se vad vi hittar på..


16 maj 2013

Hejpa!
Neah ligger och sover och jag har precis gjort mig iordning, strax ska vi hoppa in i bilen och åka till BVC. Jag har först en tid hos min bm och sen efter så ska Neah till BVC och mätas, vägas osv. Ska bli kul att se hur mycket hon har växt på dom här tre veckorna sen vi var där sist!

Idag hoppas jag att solen håller sig framme så man kan få njuta lite på balkongen! Hoppas även att bm säger att det är okej att jogga nu för då ska jag nog försöka ta mig ut en sväng senare!

Idag blir nog en bra dag!


Pimpad mobil!

Dålig bild men nu är mobilen iaf lite finare än innan!

https://cdn3.cdnme.se/1878156/6-3/pic_51936e09ddf2b33d31c9f7ea.jpg" class="image">


Underbara, fina, trollunge!


15 maj 2013

Vilken bra dag det var igår! Vi passade på och åkte ut till sväronen efter att vi hade hämtat ringarna också, fikade och pratade ett par timmar, så himla trevligt! Och ja, appropå ringarna! Dom är sååå fina och jag hade en sån sjuk jävla tur! Min ring skulle bli väldigt dyr så för att dra ner kostnaden med några tusen så valde jag att ha fejkade stenar som ser ut som diamanter men inte är det, men sen hade dom råkat beställa fel. Så nu fick jag diamanter iaf men behövde inte betala för det eftersom det var dom som hade gjort fel, så sjukt men ja, det tackar man ju inte nej till! haha! Lycka!
 
Idag vaknade vi halv nio typ och Neah ligger och fiffilurar bredvid mig och jag har ätit frukost och grejat, ska göra mig klar det sista nu sen mata henne och så blir det en promenad i solen med Maria och Vilja! Sen ska jag nog sitta på balkongen och sola om solen håller sig framme!
 

Yeey!!

Vilken underbar dag! Fick träffa Sandra och hennes fina familj, jag har bokat dopet och ikväll ska vi få hämta våra ringar!!


Playdate

Ska försöka rulla av mig pluttan nu och börja göra oss redo för dagen, om någon timme kommer Sandra med familj till Köping och så ska vi ha en playdate i lekparken. Har inte träffat dom sen i början på min och hennes graviditet så det ska bli såå kul!


13 maj 2013

God lunch (?) på er!
Inatt sov Neah riktigt bra, hon åt vid tio igår kväll sen la jag henne i sin säng och där somnade hon själv, sov till halv fem i morse och då åt hon lite och så la jag ner henne i sin säng igen så hon fick sova vidare där. Vid halv åtta hade hon lite ont i magen så då fick hon komma över och sova på mig och så sov hon till typ halv tio, såå skönt eftersom hon inte sov så bra i helgen!
 
Har precis städat och fixat lite här hemma, När Neah vaknar igen så ska hon få lunch och sen ska vi gå ut och träffa Maria och Vilja, blir säkert en promenad och sen ska vi nog sitta lite i solen om den är framme. Skulle behöva tvätta lite men det tar jag nog ikväll ist!
 
Ha en bra dag hörrni!

11 maj 2013

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår och det var så kul att umgås med tjejorna! Neah fick presenter från Madde och Linda, såå fina!

Låg i sängen länge idag och sen har jag bara varit ute med Molly och tittat på tv. Nu hoppas jag att solen ska hålla sig framme så jag kan njuta lite på balkongen innan det är dags att laga mat osv. Ikväll kommer Måns och Johanna hit och umgås, det var ett tag sen så det ska bli kul!


Helt okej!


10 maj 2013

Hej där!
Igår tog Johan och jag det mest lugnt, diskade, var ute på en långpromenad osv. Sen igår kväll åkte jag och hämtade Anna i Västerås och så har hon sovit här, mys!

Idag var vi (Anna och jag) en sväng till affären och nu sitter vi och solar på balkongen, Neah sover så gott i vagnen här bredvid. Om ett tag ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig lite för ikväll kommer brudarna över för att ha tjejkväll! Vi ska köpa mat, äta fruktsallad med mjukglass (sån man gör själv, hoppas det blir gott!), sen har jag köpt lite chips och ostbågar som vi kan smaska på. Får se om jag tar mig något glas vin också kanske, det är så gott när det är fint väder på något vis..

Nej nu ska jag njuta vidare lite till innan pluttan vaknar och vill ha mat!

Ha det så bra!


Min lilla kärlek

Dina armar runt min hals, att känna dina små andetag mot min hud, höra dina tysta snarkningar i örat och känna hur du pillar in stortån i min navel, det är bland det bästa jag vet. För mig är du så viktig, för mig är du allt! Det är för dig som solen går upp!
 

8 maj 2013

Idag slutade J tidigt så kl ett åkte vi ut till Sväronen och sen har vi varit där och slappat i solen och ätit glass, så himla skönt!
Nu kom vi precis hem och så fort Neah har ätit så ska J åka inlines och jag ska ta mig en pw med barnvagnen!


Sool

Herre Gud vilket väder det är idag! Victor kom ner och mötte mig och Maria på stan och så åt vi (jag) glass i solen och bara njöt. Shoppade lite också, leggins, filt och rosetter till mitt lilla troll!


7 maj 2013

God morgon!
Här tog vi morgon redan halv åtta idag (började vid sex) men så kan det vara när bebis har ont i magen! Vi har mest slappat fram tills nu och så fort pluttan har ätit klart så ska vi ta oss en promenad i solen. I eftermiddag ska vi kila ner på stan en sväng med Maria och Vilja, ska leta efter tofsar till Neah!

Ha en bra dag i solen finingar!


6 maj 2013

Hej på dig måndag!
Igår så gjorde vi det vanliga, veckohandlade och sådär och sen åkte vi hem till Elisabeth vid fyra och blev bjudna på mat och umgicks lite med Sandra, Isak, Mamma, mormor och morfar. Mycket trevligt!
 
Idag har jag tittat på några Greys anatomy avsnitt, jag ska se om allt från början tänkte jag då jag aldrig direkt har följt det utan bara sett lite strö avsnitt här och där, riktigt bra är det! Sen har jag varit ute på en skön promenad med Molly och Neah, städat hela lägenheten har jag också hunnit med, ska bara bädda rent så är jag klar sen. Nu blir det en liten sen lunch innan pluttan ska ha mat igen.
 
 
Idag vid halv sex så ska jag äntligen få klippa mig, är så himla trött på mitt hår och skulle verkligen vilja ha en förändring men just nu har jag inte kommit på hur jag ska göra. Toppar det nog bara som vanligt och så får jag komma på något roligare till nästa gång!
 

4 maj 2013

Hej på er!
Idag när vi hade matat Neah och gjort oss klara så åkte vi till Guldhuset i Munktorp och tittade på massa förlovningsringar, efter typ en timme hade vi hittat dom perfekta och även en doppresent. Så nu hoppas vi att dom två veckorna går fort så vi får våra ringar! 
    När vi kom hem blev det en skön promenad och nu har Neah fått prova bärselen för första gången och så passade vi på att koka lite nappar och sånt.
 
Nu blir det snart lite mat och sen ikväll kommer Jossan över för att umgås, men mest vill hon nog gosa med Neah, hehe!
 
Underbar lördag och ikväll ska jag smaka mitt första glas vin på lääänge!

Morgonmys!


Den största kärleken!

Tänk att man kan älska någon så mycket! Du är det finaste jag vet och jag kan aldrig se mig mätt på dig! Jag är så otroligt stolt över att du är våran, pappa och jag kommer alltid skydda dig vår skatt! Din lycka är allt för oss! <3


Min lilla tjej!

Tänk att den här lilla pluttan redan är fyra veckor! Igår log hon stort och idag vände hon från mage till rygg två gånger!! Jag är så stolt så jag nästan spricker!! <3


3 maj 2013

Hej soliga fredag!
Idag tog Neah och jag en skööön sovmorgon till tio och sen har vi bara ätit frukost och fixat oss här hemma. Nu ska vi ta oss en promenad med Molly och sen ska vi gå hem till Maria och Vilja och umgås!


Lycka!

Åh jag är så glad!! Johan gick precis ner på knä och frågade om jag vill förlova mig med honom! Jag är fortfarande helt chockad! Det hör är en av dom bästa dagarna i mitt liv!!

Jag älskar dig Johan!


Puuss


2 maj 2013

Idag firar ju som sagt Johan och jag fyra år tillsammans, helt galet vad tiden går fort! Det blir inget stort firande utan vi ska bara laga lite god mat och mysa tillsammans.
 
Neah blir ju även fyra veckor idag och hon slår på stort! Först sov hon i sin säng hela natten, jag la bara ner henne igen när hon ätit och så somnade hon lugnt igen. Vid sju fick hon komma upp i våran säng och sova en stund på mitt bröst, så himla mysigt! Sen passade hon även på att ligga i babygymmet en bra stund så att jag fick klä på mig och göra frukost, när hon sen tröttnade på det så fick hon ligga lite i min famn och somnade nästan direkt, snuttan! Innan hon somnade hann hon dock med att ge mig ett stooort leende, jag smälte totalt! Önskar att jag kunde fått med det på ett kort!
      Det går så fort med Neah nu! Hon orkar hålla upp huvudet lite, hon växer så det knakar och hon har börjat ge oss små leenden till och från och någon enstaka gång har det även kommit ett litet joller, vår fina prinsessa!
 
Nu ska jag äta upp min frukost och fixa lite innan hon vaknar och vill ha lunch, sen blir det en promenad i solen och efter det kommer Johanna över och umgås lite, ska bli så kul! Känns som om jag inte sett henne och babykulan på länge!

Magiska talet 4

Idag firar Johan och jag fyra underbara år tillsammans och Neah blir fyra veckor just idag. Jag älskar er till månen och tillbaka! <3


1 maj 2013

Hoppas ni hade en trevlig Valborg igår! Vi hade det riktigt mysigt ute hos Sväronen även om Neah var lite gnällig.. Kom hem vid elva och då var vi helt slut alla tre och sov som stockar sen!
Nu sitter vi i bilen och är på väg till Arboga, vi ska hälsa på min mormor och morfar, dom har aldrig träffat Neah så det ska bli roligt!


RSS 2.0