Frukost!

Turkiskyoghurt, honung och smultron och en ostfralla till det, inte helt fel!

Vet inte riktigt vad dagen bjuder på idag, vi måste iaf handla och så ska jag jogga med Jossan, sen får vi se vad det blir..


29 juni 2013

Hejsan!
Idag har vi spenderat dagen hos sväronen, tyvärr var ju inte vädret det bästa men vi hade det trevligt ändå. J och jag plockade smultron och sen blev vi bjudna på rabarberpaj och jordgubbar, så himla gott!
Neah låg på golvet och tjoade som en galning, kom även små skratt ett par gånger, såå gulligt!
 
Nu ska vi nog snart äta mat och sen får jag se vad det blir, hemmamys blir det iaf! Vid två i natt ska jag köra hem Elin till Arboga som är på möhippa här i stan, får se hur pigg jag är då! haha!

Bra fredag!

Efter fika på Max med Linda och Sandra så drog jag hem och gav Neah lunch och sen gjorde jag oordning en pizzasallad innan Sandra kom hit och så gick vi ut och gick med hundarna i typ 1.5h. Nu har Nefis och jag slappat lite här hemma och så fort J kommer hem så ska jag dra ut på en pw med Jossan innan det blir pizzabakning och fredagsmys här hemma!


28 juni 2013

God morgon fredag!
Jag har precis ätit frukost så nu ska jag ta och fixa mig lite, halv elva ska jag träffa Linda och Sandra på max för att ta en lyxshake och snacka lite, ska bli riktigt trevligt! Måste göra iordning en pizzasallad idag också men ah det är det jag vet, får se vad dagen mer bjuder på!
 
Trevlig helg hörrni!

Du är det finaste jag vet!


Dammsugare!

Nu har jag äntligen en, så nu ska alla hundhår bort!!

Nu ska lillfisan matas klart och sen ska hon få sig ett bad, får se om jag gör henne sällskap!


27 juni 2013

Fyyy fan vilken jävla natt! Igår innan Anna och jag drog ut och sprang så fick jag för mig att vi skulle testa att dricka en varsin Celsius (massa koffein så man ska orka mer) och ja man fick ju världens kick av dom, dock blev det nästan som en nikokick så jag mådde illa och blev helt vimsig, men jävlar vad bra man sprang på dom! Men, jag som aldrig får i mig koffein annars (dricker lixom inte ens te) reagerade ju rätt rejält. Låg vaken till tre i natt speedad som en hamster på tjack och sen efter det vaknade jag ca 3ggr per timme fram till klockan sex och efter det vaknade jag var femte minut, halv åtta gav jag upp helt.. Så ja, aldrig mer det där på kvällen!
 
Nu börjar jag dock känna mig lite tung i huvudet så får se om jag ska vila en stund eller ta mig ut på en promenad.. Vid tolv kommer Anna hit och så ska vi (läs hon) göra bananpannkakor till lunch, mums! Sen ikväll kommer en tjej och lämnar av en "stående" damsugare som jag köpt! Ska även passa på att beställa lite proteinpulver idag!
 
Nu när jag klarade att springa fem km så skulle jag få en belöning, hade bestämt att jag skulle köpa xlash för att odla lite ögonbryn där dom inte växer så bra, haha! Ska kika lite vad det kostar och se om det är något jag kan köpa snart eller om jag ska vänta lite..
 
Nä nu måste jag ta tag i och göra något.. Ha en bra dag!

Jag kan jag!

Alltså jag är så jäävla bra faktiskt! Idag sprang jag äntligen hela 5an, slog min bästa tid för i år på 3km också, så jävla bra känns det! Det tog mig bara ca tre månader, en graviditet och en månad att fixa det, haha! Åh vad jag är nöjd med mig själv! Och med Anna så klart som också tog sig runt med mig!
Nu laddar jag om för att göra mitt bästa på blodomloppet i Örebro (blev ändrat) i augusti!


26 juni 2013

Hej regniga onsdag!
Idag vaknade vi vid åtta efter nio timmars sömn för mamman, borträkat ca 30 minuters matning, såå skönt! Nu har vi ätit frukost och gjort oss klara för dagen osv och nu är Anna här när som helst så jag ska skynda ut med Molly och sen blir det en tripp till Dollarstore, yeey!
 
Oj nu kom Anna, full fart!

Blodomloppet!

Efter en del tjat från Elin så har jag nu gått med på att springa blodomloppet i Västerås i augusti, en mil dessutom. Har inte ens klarat att springa 5km i sträck än så jag har ju lite att jobba på, haha! Men mitt mål är att springa minst 5km sen resten får jag se vad det blir, jogga, pw eller blanda lite.. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Vi är ett lag som har anmält oss, Elin, Isak, jag och sen två jobbarkompisar till Elin. Haha kan tänka mig att det blir en tävling mellan oss syskon!
 
Slänger in en bild från när jag och Nefis i magen trä
 
 
 

25 juni 2013

Idag har vi haft en lugn slappardag här hemma. Blev en promenad på förmiddagen och sen har jag grejat med lite pyssel till dopet och sådär. Nu har nyss lilla familjen varit ute och gått ett tag så nu hoppas jag att Jompa tänkte börja med maten för jag är riktigt hungrig!

24 juni 2013

Hej på dig måndag!
Jag tvättar för fullt här hemma och så har jag precis diskat, nu ska jag byta om och ta mig en promenad med Molly och Nefis. Skulle behöva städa idag också men det får jag se om jag hinner med..

Ska hinna träna också men det blir som vanligt när Johan kommer hem, ska bli riktigt skönt faktiskt!


Söndagsmys!

Lillfisan ligger i sin säng sen ca 30 minuter och övar på att få in hela näven i munnen, sånt är viktigt att kunna! Fast det har varit tyst en stund så jag misstänker att hon sover nu!

Nu ska jag äta popcorn och se om Jompa vill spela lite tv-spel med mig innan det är dags att sova..

Jag köpte ett citrusträd idag förresten, tycker dom är så fina och luktar så gott!


23 juni 2013

Hejsan!
Jag sitter just nu i bilen på väg till Västerås, Johan, Neah och jag ska kolla på lite saker till dopet och kolla lite grejer på Ikea som vi behöver framöver, ska bli riktigt mysigt!
Sen ska vi veckohandla och hämta hem Molly. Blir nog en bra söndag det här!


21 juni 2013

Glad midsommar hörrni!
Just nu sitter jag och äter lite jordgubbskvarg till frukost, såå gott! Ska snart göra mig iordning och äntligen få ta på mig min fina nya klänning, haha! Sen ska vi åka och lämna kladdkakan hos Jossan och sen vidare till Arboga och äta lunch med min släkt hos mormor och morfar innan vi går iväg och tittar när barnen dansar kring midsommarstången. Spenderar nog resten av dagen hemma hos mamma sen innan vi ska dra över till Isak och Sandra och grilla med vänner, ska bli riktigt trevligt!
 
Nefis första midsommar och hon tycker det är sååå spännande! haha!
 
Ha en superbra dag och ät massor med jordgubbar!

20 juni 2013

Hej på er!
Jag kom precis in från en 30 minuters promenad med Molly, ska snart äta lunch och sen ta tag i dagens to do lista. Ska förbereda lite mat tills i morgon och plocka ihop lite saker som ska med sen ska jag göra en kladdkaka som ska vara tårtbotten i en tårta Jossan ska göra, ska bli sååå gott!
När Johan kommer hem så ska vi åka ut till Sväronen och lämna Molly, dom ville få låna henne några dagar och sen tänkte jag jogga hem så jag får träningen gjord!

Och ja det är väl ungefär så min dag ser ut! Längtar tills i morgon så jag får spendera lite tid med släkten och vänner!


Mys på morfars hängmatta!

Direkt när vi kom tillbaka till Köping så åkte vi och handlade mat till midsommar, nu har jag en supertrött bebis som slumrar i mitt knä! Ska snart ta och göra korvstroganoff, mums!!

Pussade nyss Neah på kinden och då log hon i sömnen, trodde det var en slump så gjorde det tre ggr till och hon log då med, vad då kärlek!


19 juni 2013

Nu ska jag stoppa in Nefis, Molly och mig själv i bilen och sen ska vi åka och betala för babysimmet och sen vidare hem till pappa för en heldag i solen, sköönt!

Idag är en bra dag!

Idag vaknade jag till en bebis med ett stort leende och som direkt började "prata" med mig, älskade skruttan! Efter frukost, gos och lite sånt så kom Anna hit och vi gick iväg och käkade sushi till lunch, galet gott! Blev en sväng på stan också, köpte inget kul alls utan bara nya pipar/nappar till nappflaskorna. När vi var på väg hem från stan fick jag ett samtal om att Neah har fått en plats på babysimmet i Arboga i höst. Vi har stått som reserv ett tag så det är såå kul att vi fick en plats! yeey! 
Anna drog sen hem vid fyra typ och när Johan kom hem vid fem tiden så drog jag på mig träningskläderna och joggade ut till sväronen och lånade en bil tills i morgon.
    Nu på kvällen har jag även hunnit att boka doptårtor hos Anette, ska bli såå kul att se hur dom blir sen!
 
Nu ska jag snart ta och lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova tror jag!
 
 

16 juni 2013

Idag har vi som vanligt handlat och så tvingade jag med mig Johan ut på en joggningtur. Nu är jag nyduschad och ska dricka en smoothie jag gjort med hallon, banan, apelsinjuice, turkisk yoghurt och mjölk, mums!

Ikväll ska pluttan badas, vi ska göra hamburgare och så kommer nog Anna hit och umgås ett tag!


Sovmorgon och lyxfrulle!


Kväll!

Jag vann canastan idag, wiie!

Nu är maten i ugnen, Neah och jag myser och när vi ätit så kommer Jossan, Måns och Johanna över för att kika på film!


Canasta

Det blev en riktigt skön kväll igår, Tomi och Bobba kom över och kollade på film och sådär.

Nu är jag på väg hem till Jossan, hon, jag och Johanna ska sitta i solen på balkongen och spela canasta och ha det skönt!


Drömmar!

Idag sitter jag och drömmer om massa saker jag skulle vilja köpa, tänk om man var gjord av pengar!
Det jag mest vill ha är som alltid ett hus, men som det ser ut idag så verkar det ju tyvärr inte vara det lättaste att fixa, drömmen vore ju om man kunde hitta ett hus att hyra! Sen skulle jag vilja ha en bil till så Neah och jag kunde göra massa utflykter, en mysig "barbapappanalle" till Nefis och en sån där smidig damsugare så jag kunde dammsuga bort Mollys äckliga hår varje dag!
 
En ställbar säng vore också helt underbart! Tänk vad skönt när man matar Nefis på natten eller att halvligga och läsa i! Dock skulle det vara skönt med en ny säng även om den inte är ställbar för våran börjar bli så sliten! Men ah, kanske efter sommaren!
 
Nej nu ska jag ut på blocket och drömma vidare! haha!
 
 
 
 

14 juni 2013

Hejsan fredag!
Idag vaknade Neah och kunde inte somna om strax innan åtta så jag tog över henne till våran säng för att mysa lite, men jag måste somnat om för helt plötsligt vaknade jag av att Neah sög på min näsa och körde upp ett finger i min näsborre, haha! Men ja, jag får väl skylla mig själv som låg så nära när hon tappade sin napp!
 
Ni sitter jag och lyssnar på när hon brummar som en björn i sömnen, efter att hon fått lite lunch så blir det nog en promenad med Maria och Vilja! Och ja, sen är det helg, wihii! Vet inte vad vi ska hitta på ikväll, det ända jag är säker på är att jag ska äta tacos och det ska bli såååå gott!
 

Torsdagsgott!

Efter att ha tvingat mig själv att träna idag så är jag sååå värd vattenmelon!


Tio veckor!

Idag blir min fina dotter hela tio veckor! Det firar vi med massa bus, gos och en promenad i regnet! Jag älskar dig min fina prinsessa! <3


12 juni 2013

Hej på er!
När Neah har ätit klart så ska jag hoppa i min klänning och sen ska vi åka till Arboga och gå på skolavslutning för mina elever som jag jobbade med när jag var gravid med Neah, ska bli riktigt roligt!
Efter det så tänkte jag åka hem till pappa och umgås, har packat bikini ifall om solen håller sig framme, hehe!

Det här blir nog en riktigt bra dag!


11 juni 2013

Hejsan!
Idag har jag spenderat dagen med Louise och Jonna, vi låg och solade ett tag sen drog vi och åt milkshake, mums!
När Johan kom hem så drog jag ut och joggade, varmt som fan och orienteringslaget varvade mig typ tusen gånger när dom löptränade men skönt ändå!

Nu ska jag stoppa Neah i säng sen fixa lite mat!


10 juni 2013

Hejsan måndag!
Neah och jag har spenderat förmiddagen med att städa, har bara badrummet kvar men det får jag ta senare. Nu ska jag fixa mig sen gå ut med Molly innan Neah ska få lunch och sen ska vi gå på första föräldragruppen på bvc. Hoppas att det ska vara trevligt och att jag träffar på några trevliga mammor!
 
Sen när J kommer från jobbet så ska vi åka ut till landet och fira svärmammsen som fyller år, Grattis!

9 juni 2013

Hallå där!
Vi har precis varit och veckohandlat och nu är vi hemma och ger Neah lite lunch. Ska göra mig klar för om 20 minuter ska vi åka till Arboga och fira Johans kusin som fyllt 16, ska bli riktigt trevligt!

Neah fick ett nytt gosedjur idag som är så söt, perfekta mönster och färger för en bebis!


8 juni 2013

Ännu en toppendag har passerat och ännu är den inte riktigt slut!
Jag började dagen med en sovmorgon till tio idag, älsklingen tog Neah så jag skulle få sova, såå skönt! När vi var klara för dagen sen så åkte vi till sväronen där vi spenderade dagen i solen och bara hade det bra och åt rabarberpaj, mums! Kom hem vid fyra tiden ungefär och då drog jag ut och joggade en sväng, fjärde gången den här veckan så jag är väldigt nöjd! Sen blev det matlagning, dusch osv.
 
Nu ska J och jag krypa upp i soffan och titta på film och äta lite naturgodis!
 

7 juni 2013

Hej på er!
Vilken toppendag jag haft idag! Vaknade vi halv nio och sen blev det frukost och mys med Neahplutt, vid tolv taget kom Jossan hit och sen la vi oss i solen ett par timmar, sååå skönt! Dock har jag lyckats bränna mina lår lite, inte lika skönt! När J kom hem från jobbet sen så tog vi oss en promenad till Ica och handlade mat tills ikväll, helstekt kyckling fylld med vitlök och bacon med klyftpotatis och sen blir det melon och naturgodis ikväll, mums! Vi ska tydligen titta på fotboll ikväll, men jaja, bara jag får kramas lite med J så är jag nöjd!

6 juni 2013

Neah och jag myser i soffan, snart ska jag väcka J och ge Neah frukost och sen ska vi göra oss klara för en dag på landet hos sväronen. Vi ska njuta i solen och ikväll ska vi grilla, det kommer bli en såå bra dag!


5 juni 2013

Förmiddagen idag har väl inte varit den roligaste, blev väckt tidigt av grannarna, Neah har varit supergnällig osv. Men nu sitter jag i solen med Neah i vagnen och tittar på när Johan och Tomi spelar tennis, trevlans!
Ska försöka ta mig ut och jogga lite senare och sen blir det nog bara hemma mys!


4 juni 2013

Jag halvligger just nu i soffan med Neah på bröstet och så kikar vi på biggest loser. Om ett tag ska vi göra oss klara och gå ner på stan och träffa Johanna I och Lovelia, ska bli riktigt trevligt!


Till min stora "lilla" kärlek!

Tänk att du mitt lilla hjärta på minuten redan är två månader gammal, att så himla mycket har hänt på den här korta tiden och att du på dom här två månaderna har blivit den viktigaste i mitt liv, den jag skulle göra precis allt för!
 
Jag älskar dom små ljuden du gör när du sover, dock inte dina björngrymtningar, men att du låter och sova så mycket på nätterna, det älskar jag! Jag älskar hur du njuter när du äter, att jag får tårar i ögonen av stolthet och glädje när du ler. Jag älskar din lukt när jag begraver näsan i ditt mjuka hår och jag älskar att se hur lugn du blir när jag smeker din kind. Jag älskar att du börjar le och prata så fort jag närmar mig dig och jag älskar att känna hur trygg du är hos mig och att veta att jag är en av dom viktigaste i ditt liv.
     Jag älskar hur förvånad du blev här om dagen när du råkade pilla upp ett finger i näsan på dig själv och jag älskar att du kan fisa högre än någon annan jag känner. Jag älskar att du alltid gör dom äckligaste bajsblöjorna när det är Johans tur att byta och jag älskar att du inte bajsade på mig när vi badade ihop, även fast jag vet att du försökte. 
 
Jag älskar dig så otroligt mycket och att just du är en blandning av min stora kärlek och mig gör att jag älskar dig tusen gånger mer!
 
Min fina dotter, du är mitt allt!
 

Måndagslyx

Vilken bra kväll/eftermiddag vi har haft! Vid tre tog jag mig en promenad med Molly och sen efter det drog jag ut och sprang med Neah i vagnen. Sjukt jobbigt att koncentrera sig på att springa på gräs och samtidigt styra vagnen som jag hade bredvid mig på asfalten, men det gick! Efter det drog jag hem och gjorde lite styrke/busade med Neah, haha! Senare kom Måns och Johanna hit och hämtade oss, Johan också så klart och så åkte vi till Slagsta och åt glass. Haha andra gången på några dagar jag är där och jag ska dit typ nästa vecka men det är ju såå sjukt gott! Får träna lite extra helt enkelt!
När vi kom hem blev det mat och ett bad för Neah innan vi la henne i sin säng och när jag kollade till henne typ två minuter senare så sov hon redan gott, mys! Själv har jag ätit varma mackor och nu ska jag ta och lägga mig!
 
Dagens bästa är dock att Måns och Johanna sa ja till att bli Neahs gudföräldrar, wihii! Neah blev så glad! Även om glassen ligger tätt där efter, haha!
 
 
 
 

Träning!

Efter en joggingtur så kör vi lite styrke i gymmet, askul om man frågar Neah! Så kul att man måste ligga och tjoa med sin ljusaste och finaste röst, wiiioooo!!


3 juni 2013

Hejsan!
Idag vaknade jag strax efter åtta av att Neah låg och gjorde något som lät som att hon skrattade i sin säng, helt tokig var hon! Håller på och tvättar och grejar nu och när hon har ätit vid tio så ska jag kila ner till h&m och köpa lite kläder som Johan och jag la undan igår. Hoppas solen håller sig framme så man kan sola lite också! Sen ska jag försöka ta mig ut och jogga med vagnen vid fyra innan J kommer hem. Har inte tränat sen i torsdags så det behövs verkligen!

Ikväll ska vi umgås med Måns och Johanna, blir säkert en glass i solen!


Blommor

Johan och jag fick en så otroligt fin bukett blommor idag som ett grattis till Neah och vår förlovning. Jag älskar att ha fina blommor så nu ska jag kämpa för att hålla dom vid liv!


2 juni 2013

Hej på er!
Söndag nu igen alltså, blöh! Har alltid söndagsångest fast jag inte själv jobbar men har alltid lite ångest för att J ska jobba, vill ju ha honom hemma med oss! Men men, den här veckan är ju bra med en röd dag osv!
 
Idag har vi varit en sväng till h&m, hittade en klänning som jag ääälskar som jag ska ha på midsommar och sen veckohandlade vi. När vi kom hem så städade vi och sen kom Johans släktingar hit, Jeppe, Sussi och Jacke, vi fikade och umgicks ett tag, himla trevligt! Neah fick fina presenter också och passade på att testa rösten lite extra med brölande och skrik bara för att tacka, haha! Hela helgen har hon smajlat och "pratat"/skrikit massor, alltså inte "jagärledsen" skrik utan mer, upptäcker sin röst skrik, sååå kul!
 
Nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen och planera min vecka lite!
 

Min dag!

Det blev en tur ut till sväronen idag, vi glassade i solen och bara hade det bra, passade även på att fixa Annas hår eftersom hon skulle på bröllop. Riktigt fin blev hon!
Vi blev bjudna på korv med bröd till lunch, att något så enkelt kan vara så gott! Sen åkte vi hem, jag blev trött och somnade i sängen och sen kom Neah in och mös med mig ett tag! Nu blir det snart mat, färskpotatis, kycklingfiléer, tzatziki och en stor sallad, ska bli mums! Sen blir det nog film och så ska jag äta popcorn, har varit sugen på det länge! Väldigt skönt att bara krypa upp i soffan och mysa på kvällarna!
 
Mamma och Neah mys i sängen!
 

1 juni 2013

Solen skiner och vi kastar i oss frukost för att hinna fånga lite värme, tror det blir en tur ut till Sväronen!


RSS 2.0