Stressigt och tröttigt

Gud vilken stress jag har haft ett tag idag! Jobbet gick bra och allt rullade på men sen när jag slutade var det asvarmt och så skulle jag stressa hem, hämta bilen, hämta Molly sen stressa hem igen, allt på 30minuter, efter det kastade vi oss i bilen och åkte till valpkursen i hettan. Men kursen gick bra och det var riktigt roligt! Både Johan och jag längtar tills nästa vecka för då skulle vi göra massa roliga saker dock är det sista gången och det känns inte så roligt. Efter kursen köpte vi mat på sibylla vilket jag såklart ångrar nu efteråt, känns så dumt att äta sån mat när man har tränat och hållit på i veckan, men jaja man måste ju äta! Nu blir det bara slapp i soffan resten av kvällen, är sjukt trött!

Sen fick jag hem maaassa viktiga papper idag som måste läsas igenom men det ska jag nog göra i helgen, orkar inte ta tag i det nu och jag måste verkligen läsa dom ordentligt..


Första färdiga jordgubben från balkongen :D

resize_image_136 (MMS)

Första färdiga jordgubben från balkongen :D


30 juni 2011

Hej på er!
Gick som vanligt upp vid åtta och drog med mig Molly ut på en pw, har nyss ätit en awsome frukost med en smörgås, en finncrisp, ett ägg och lite jordgubbskräm med mjölk, mums! Det är en timme kvar till jag börjar jobba men jag är typ klar, ska borsta tänderna och byta om bara, så tror jag ska passa på att packa lite till valpkursen i kväll. Jobbar till fyra sen drar jag hem och hämtar bilen sen iväg och hämtar Mollsan sen invänta Jompa och klockan fem är det valpkurs, alltid lite stressigt men vi gör så gott det går för att komma i tid och oftast hinner vi!

Trodde förresten att det skulle regna idag men det verkar ju inte som det just nu, håller tummarna för att jag kan åka iväg med någon elev och bada idag, har inte haft turen i veckan att få åka med men idag kanske, har alltid med mig badkläderna för säkerhetsskull, haha!


29 juni 2011

Det blev en skön dag på jobbet idag, det blåste ju lite så det var inte olidligt att vara ute med ungdommarna heller. Efter jobbet åkte jag hem till en väldigt tom lägenhet, Mollsan var ute hos sväronen och Jompa drog och hämtade henne, så jag satte mig och bara slappade ett tag innan jag fixade maten och sånt. Nu har vi ätit och fixat iordning matlådorna så nu väntar jag in Louise för vi ska ut på en pw, andra för idag men det är verkligen något jag gillar, orkar inte träna hemma varje kväll men en pw är det inga problem med, speciellt inte om man har en kompis att gå med!

Har hunnit träna Molly en snabbis också och nu fixar hon typ uppgiften tills i morgon på hundkusen, najs!


Precis som igår så tar jag en pw med Molly...

resize_image_123 (MMS)

Precis som igår så tar jag en pw med Molly direkt när jag vaknar innan jag går hem och äter för sen är det jobb 10-16 :)


Full rulle

Jag har varit igång hela tiden sen jag kom hem från jobbet med att fixa i sängen, skriva rent papper och ja massa sånt, har suttit vid datorn i tio minuter nu så ska ta och träna Molly nu sen träna lite själv och efter det blir det väl en dusch. Sen lär väl klockan vara typ sovdags men annars så kanske jag hinner kika lite på tv..

Känner mig lite stressad när jag håller på med saker hela tiden så här men känner att jag måste på något vis, tänker typ att gör jag det nu har jag det gjort men jag kommer bara på massa nytt att göra hela tiden.. Aja nu längtar jag bara efter att få gå och lägga mig ikväll i den nybäddade sängen med helt nya sängkläder!

Förresten, jag glömde ju! Mötet idag gick jätte bra och jag kommer bli kontaktperson åt den här tjejen, på tisdag ska vi antagligen ses och hitta på något, kuligt!


Jag jobbade ju till fyra sen hem och ut me...

resize_image_118 (MMS)

Jag jobbade ju till fyra sen hem och ut med Molly, sen har jag diskat ett berg med disk, bytt sängkläder, rensat bort massa sängkläder och nu ska jag sätta mig och äta :)


I'm a happy happy girl, with a happy happy smile




Sol och bad

Louise och Christian kom ut med Snobben till hundbadet så låg vi där och solade och badade hela dagen, sjukt skönt! Efter det drog Jompa och jag till intersport och jag köpte ett par mjukistrekvartsbyxor och ett par knälånga shorts, sen veckohandlade vi. Nu har Jompa kastat in första tvätten i maskinen, jag har redovisat sökta jobb och maten är på spisen/grillen, idag blir det kött, sallad, färskpotatis och tzatziki, mums!

Ska ut och göra klart det dära nu sen efter maten har jag massor jag skulle behöva göra, men det är bara att sätta fart!


Veckans planer

Måndag - Vi är lediga men jag har massor att göra, ska tvätta, redovisa sökta jobb, träna, veckohandla, betala räkningar osv.

Tisdag - Möte med tjejen och mamman till hon jag kanske ska bli kontaktperson åt vid 10 sen jobb 12-16. 

Onsdag - Jobb 10-16

Torsdag - Jobb 10-16 sen hundkurs 17-19

Fredag - Jobb 10-17, lämna in lönepapper till chefen

Och jaa det är väl ungefär det, ska försöka hinna träna typ varje kväll också, men får se hur det går haha:P


27 juni 2011

Hej soliga måndag!
Johan är ledig idag and so am I, lovely!! Har ätit och varit ute med Molly så nu ska vi göra oss klara och åka ut till hundbadet ett tag, får se om det är skönt där annars åker vi vidare till svärpappsen och solar lite. Ska iaf bli mysigt att vara vi tre hela dagen för i morgon och resten av veckan jobbar Jompa och jag så då hinner vi inte ses såå mycket och inte Mollsan heller..

Nej göra sig klar var det!


Mördarvovven


Söndagsmys

resize_image_102 (MMS)

Söndagsmys


Älskade kompisar

Fick se lite bilder från midsommar från Peters kamera, så mycket roligt! Slänger upp två bilder från när vi låg i soffan och slumrade lite på morgonkvisten, så mycket närhet, så mycket kärlek!



Alla är inte med på bilderna så klart, några var i köket men vi tröttmössor sov en stund, så sjukt skönt var det! Älskar att Johan ligger på mage på Tomis mage med huvudet på hans mage och att Johanna inte ens fick plats så hon ligger på golvet och trycker upp huvudet hos oss andra, haha!


Älskade kompisar

Fick se lite bilder från midsommar från Peters kamera, så mycket roligt! Slänger upp två bilder från när vi låg i soffan och slumrade lite på morgonkvisten, så mycket närhet, så mycket kärlek!



Alla är inte med på bilderna så klart, några var i köket men vi tröttmössor sov en stund, så sjukt skönt var det! Älskar att Johan ligger på mage på Tomis mage med huvudet på hans mage och att Johanna inte ens fick plats så hon ligger på golvet och trycker upp huvudet hos oss andra, haha!


Tipspromenad

Jag tänkte förklara hur dom gjorde det med tipspromenaden som var så rolig, ni kanske behöver lite roligare frågor någon gång och då är dom här väldigt bra! Inled allt med några seriösa frågor som "hur stavas..." osv för att folk ska tro att det är på allvar, det gör det roligare när man inser hur fel det var, hahah!

Vem sväljer - Då ska man sätta två tamponger i munnen och sen dricka upp ett glas med vatten/alkohol. Den som dricker upp fortast är den som "sväljer"

Vem kämpar hårdast i sängen - Kör limbo tills alla utom en har fallit.

Seriöst, vem kämpar hårdast - Kör limbo igen fast nu med nya personer.

Vem är mest högljud i sängen - Stoppa i ett kex i munnen och den som visslar först vinner.

Vem tar mest i munnen / får in mest - Alla ska stoppa in en marsmallow åt gången samtidigt, man får inte tugga på dom. Den som lyckas stoppa in flest marsmallows vinner.

Vem slickar bäst - Den här var lite svår, antingen kan man äta en sockrad munk utan att slicka sig om läpparna, men vi körde med att den som åt upp en munk fortast vann.

Vem suger bäst - Då fyller man tre glas med vatten/alkohol och så ska man dricka upp så fort man kan med ett sugrör. Den som dricker upp fortast vinner.

Vilka juckar hårdast - Då är det lag om två och två och man ska ha sönder två ballonger var med hjälp av godkända sexställningar. Dom som har sönder sina ballonger först vinner.

Vem är mest hålvan - Man knyter ett snöre runt midjan med en penna i änden och den som lyckas få pennan i hålet på en flaska först vinner.

Vem får upp den fortast - Här ska man pumpa upp en ballong med en cykelpump, den som får sin ballong att smälla först vinner.

Sen ska så klart det finnas tre personer på varje som svarsallternativ, jag är smickrad över att så många av mina vänner gissade på mig, dock hade dom sjukt fel! hahaha! Men eftersom allt blev som en tävling sen där man hejade hela tiden på den man hade gissat på så blev det väldigt roligt och alla kämpar som tokar och hejar på för fullt!


Äntligen mat!

resize_image_101 (MMS)

Äntligen mat!


Flytt

Vi har hållit på och hjälpt Johans mormor att flytta hela dagen, Johan och alla karlar körde flyttlassen och Anna, jag, svärmamsen och Annas "moster" packade upp allt, och mormoren så klart! Vid fem åkte jag och Anna hit och gick ut med Molly sen stannade jag kvar hemma för dom skulle äta pizza och jag ville inte ha det. Håller på med kycklingklubbor, couscous, sallad och lite sånt nu, ska bli så gott! Sen fick vi även en slant var av mormoren som tack för hjälpen, alldeles för mycket men det är svårt att säga nej fint. Jompa fick iaf pengarna av mig så är jag skyldig honom liite mindre nu, hah!

Nej nu ska jag ut och titta till maten, hörs senare!


26 juni 2011

Har kastat i mig lite frukost, ska ut med Molly nu sen ska jag iväg och hjälpa Johans mormor att flytta!


Tjejmys in my heart!

resize_image_937 (MMS)

Tjejmys in my heart!


Våran Midsommarkväll

Vilken underbar kväll vi hade igår!
Johan, Jossan och jag blev hämtade av Peter och så åkte vi ut till Maddes föräldrar i medåker dit även hela gänget på ca 10st kom, vi började med att grilla och sen satte vi oss på altanen och åt, sjöng snapsvisor och shottade. Efter maten lyssnades det på massa musik sen var det dags för tipspromenad, först trodde vi det var seriöst då första frågan var "hur många slag slår hjärtat på en minut" men efter några frågor började det spåra ut och då var det typ "vem suger bäst", "vilka knullar hårdast" osv, alla var med på lite olika frågor. Efter att vi hade gått färdigt så var vi ju tvugna att kolla vem som vann, då fick man göra olika tävlingar för att kolla vad som var rätt, tex "vem sväljer" då skulle man dricka upp vatten med sugrör så fort som möjligt osv, så himla roligt! Det slutade med att Vippe spräckte sönder hela sina byxor dock, hahaha! Sen fortsatte festen i flera timmar!
      När alla började bli trötta så mosade vi ihop oss i en hörnsoffa, Jag och jossan låg bredvid barandra och Måns låg skavfötters med oss i ena änden, på andra sidan låg Tomi med Johan på sig och sen låg Madde skavfötters med Johan fast på hans rygg. Johanna la sig på golvet men med huvudet i soffan och sen somnade alla så ett tag, ahah! Efter det gick vi in till ett sovrum och så kröp några upp i sängen och några låg på en madrass och pratade lite tills taxin kom. Taxibussarna hade slutat gå så Johan, Jossan och jag tog en bil, när vi kom hem insåg vi dock att ingen hade nycklar hem så vi fick ringa och väcka en mindre glad Anna som skulle upp en timme senare typ vid sex, men hon kom iaf efter en stund så vi kunde gå in och sova, äntligen! hah!

Spårad kväll med mycket sång, dans, mat, prat och bara bra saker! Tack till Madde och dom andra som fixade det så himla bra!


25 juni 2011

Usch jag är såå sliten! Sitter i soffan i min onepiece och med ruffsigt hår, pratar med brudarna och försöker planera kvällen. Jossan, Anna och jag ska köpa kebab, annat gott och så ska vi krypa upp i Annas soffa och mysa och titta på film hela kvällen, får se om någon annan också ska med eller om det bara blir vi. Mysigt ska det iaf bli! Nu längtar jag dock bara mest efter min bebis men Anna skulle ta med henne hem hit sen när hon kommer så då hinner jag pussas lite!


Tokbebis ♥


Vilken natt!

Gud vilken natt! Den har verkligen innehållit allt en midsommar ska innehålla och lite till, hahaha! Berättar mer sen när jag piggnar till, haha!


Äntligen hemma efter att ha glömt nycklarn...

Äntligen hemma efter att ha glömt nycklarna på landet osv haha


Nu tar vi taxin hem, slitna jävlar haha

Nu tar vi taxin hem, slitna jävlar haha


Midsommar afton

Hej på er och Glad midsommar!
Johan och jag har gjort oss sommarfina nu så vi ska ta och åka ut till mormor och morfar om en liten stund, jag har lovat att vi ska komma lite tidigare och duka och sånt. Sen blir det tidig lunch där med min släkt. Efter det åker vi ut till sväronen en stund och så ska Molly få stanna där. När vi kommer hem så blir det fix och sen ska vi dra ut med gänget till medåker för att grilla, leka lekar och bara ha roligt hela kvällen / natten. Vi var ju där förra året också och det var sjukt roligt! Får se om vi sover kvar där också eller om vi fixar någon skjuts hem, time will tell!


Full fart

Hallå där!
Efter hundkursen så skyndade vi hem och åt mat och så fixade jag iordning en potatissallad som vi ska äta i morgon när vi grillar. Nu ska jag fixa naglarna sen ta en dusch och fixa mig inför i morgon, jag längtar!


Shopping! Jompa hade köpt en liten grill o...

resize_image_754 (MMS)

Shopping! Jompa hade köpt en liten grill och två solstolar idag och jag hämtade ut sängkläderna som hade kommit. Dock fattades ett sätt men men..


Bra dag!

Hos veterinären gick allt super, Molly var jätte lugn och i ena örat var infektionen borta och det var bara lite kvar i det andra, men det är nog borta snart! Och så fick jag nyss sms om att våra sängkläder har kommit så efter hundkursen måste vi åka och handla lite att ha till grillningen i morgon sen ska vi hämta ut sängkläderna innan det är dags att åka hem och äta och fixa det sista, wiie!!

Nu ska jag koka lite makaroner så jag står mig tills ikväll..


23 juni 2011

Hej regniga torsdag!
Jag är så sur just nu! Jag hade planerat att ta en pw idag med när jag vaknade och ändå skulle ut med Mollsan men ist har jag sovit skit illa inatt eftersom det har åskat så hela sängen skakade sen har det varit strömavbrott i typ fyra timmar med såg jag och nu bara öser det ner regn. Dock får det hellre regna idag än i morgon så klart men ändå! Jag ville ju ut och gå mycket och sen insåg jag när jag var ut och kissade M att min "regnjacka" läcker in när det regnar så här mycket, kul! Ska slöa inne hela förmiddagen nu sen klockan två ska jag till veterinären med M på återbesök, Anna ska följa med ifall om hon skulle få för sig att krångla lite.. Efter det ska jag hem och fixa iordning för klockan fem är det valpkurs, utomhus och varken J eller jag har ju några regnkläder så det kommer ju inte bli så roligt, hoppas att det hinner sluta regna!

Har även hunnit ringa till en som har hand om det där med kontaktperson eftersom jag ville veta om mötet blir av nästa vecka, men hon var ledig så jag lämnade ett meddelande och hoppas att hon ringer på måndag.


Älskar mitt nya "godis" nagellack, ska kry...

resize_image_681 (MMS)

Älskar mitt nya "godis" nagellack, ska krypa ner med mina hjärtan nu och njuta av att äntligen få sova, är så trött!


Träning

Efter shopping och grejer så drog jag hem och pratade lite med Jompa innan han skulle iväg och spela match sen var jag ut med Molly en sväng. Efter det "gymmade" jag lite hemma, gjorde sittups och sånt och sen kom Anna och så åkte vi lite inlines. Nu ska jag laga lite mat och sen ta en dusch innan jag tar kväller, skönt med lite träning har det iaf varit! Det är dags att jag kommer igång nu efter mina månader med sjukdommar! Go Sara!


Dagens mini shopping plus lite mat och gre...

resize_image_658 (MMS)

Dagens mini shopping plus lite mat och grejer till nästa vecka ;)


22 juni 2011

Jag har ätit massa frukost, diskat, vikt tvätt, bokat in mer jobb, kollat upp vilka dagar vi behöver hundvakt osv nu på förmiddagen. Sitter och inväntar Anna nu så ska jag ut med M en snabbis innan Anna och jag ska iväg till h&m och titta lite sen ska vi nog även kika lite på netto eftersom dom öppnar idag, hah!


Är ute på en pw med Molly, sen blir det en...

resize_image_634 (MMS)

Är ute på en pw med Molly, sen blir det en brak frukost när vi kommer hem :)


Skafferi pytt

Jag har mest grejat runt här hemma idag och så var Anna, jag och Linda till donken och fikade lite, systemet har jag också hunnit vara till men jag fick springa som en tok i regnet, haha! Jompa och jag lagade skafferi pyttipanna idag också, alltså en pytt på typ det man har hemma, korv, potatis, bacon, svamp osv. Sen har jag tagit ett varmt bad, haft hårinpackning, ansinktsmask och så har jag färgat ögonfransarna. Nu ska jag slappa i soffan en stund innan det är dags att sova med mitt hjärta.


Haha jag flyttade några böcker nyss och då...

Haha jag flyttade några böcker nyss och då trillar det ut ett recept på kladdkaka som jag har letat efter sen vi flyttade hit. Tydligen hade jag lagt det i en bok när jag packade ihop mitt rum för över ett år sedan och totalt glömt det, haha


21 juni 2011

Molly och jag var trötta i morse så vi låg i sängen och fiffilurade enda till halv tio innan vi gick ut och gick en timme, träffade även på en granne med hund som jag pratade med ett tag. Kul att andra ser framstegen i Mollys personlighet och sånt! Efter det blev det lite frukost och så har jag suttit vid datorn. Ska vika lite tvätt nu, plocka undan disk, fixa mig, förbereda lite inför maten ikväll och sen typ diska om jag orkar innan det är dags att äta lite lunch till ett avsnitt av celebrity rehab..


Helt sjukt men väldigt intressant!


Snurrig kväll

Fy fan vilken eftermiddag, haha! Anna gav förslag på hur jag skulle sy sjalen och eftersom jag bara hade så lätta allternativ så trodde jag hennes ideér var bäst (brukar alltid tro att hon har rätt av någon dum anledning) så ja då gjorde jag som hon sa och det fick vi ångra stort, hahaha! Det blev så jävla komplicerat och kaos och det slutade med att vi båda höll på att bryta ihop för vi var så arga. Efter att det äntligen blev klart, ganska sött blev det med så gick vi iaf hem hit och gjorde mat. Jag testade något nytt som blev helt okej. Sen gick vi ut och gick med Molly och så pratade jag om kläder och inser att jag totalt glömt bort kvällens tvätt-tid så vi halft springer tillbaka och ner i tvättstugan (2 timmar sena) och ser att allt är fullbokat i nästan en vecka så det var bara att sätta igång. Nu är allt upphängt i lägenheten överallt eftersom jag inte hann torka det så nu gäller det att hålla Molly borta från det, hehe.

Ska snart kila och lägga mig med mitt hjärta. Och appropå hjärta så tror jag inte att Jompa är lika kär i mig som jag är i honom....

S- Men Johaaaaaaan, snälla!
J - Leave me aloooneeeee!!

Hahahahhaha!!!!!


Prinsessan!

resize_image_489 (MMS)

Prinsessan!


Ner på stan en sväng

Jag har inte gjort något speciellt idag, har lekt med Molly och sen tränat henne och hon fixade "vacker tass" så fint, filmade det till Jompa med, hehe! Sen har jag ringt och ringt massa samtal och till slut fick jag tag i en person så nu väntar jag bara på en tid för ett möte med en tjej som jag kanske ska bli kontaktperson åt, ska träffa henne och hennes föräldrar och se hur det känns, spännande!

Nu ska jag och Molly kila över till Anna, M får stanna där en stund medan vi springer ner på stan och köper lite tyg, jag ska låna symanskinen sen och sy en sjal / scarf till M, hoppas det blir bra!


Något sånt här hade jag tänkt, dock vet jag inte om den ska knytas på eller sitta på halsbandet. Vill
ju inte att den glider runt massor och stör och det gör den nog tyvärr om den sitter på halsbandet..


Mys i soffan till regnet och pirr i magen!

resize_image_472 (MMS)

Mys i soffan till regnet och pirr i magen!


Städning och andra söndagssaker

Nu har vi busat massor med Molly, städat och varit och handlat. Jag håller på och fixar färskpotatis, fisk och dill och äggsås, mums! Efter maten funderar jag på att lägga mig i badkaret en stund innan det blir någon film eller något med lite gott! Regn passar perfekt till söndagsmyset!


Kexchoklad med banan, ska testa den ikväll, både banan och
choklad är ju jätte gott så det kommer nog smaka smaskens!


19 juni 2011

Det blev sent igår så jag sov ända till elva idag, låg och filurade ett tag och sen dök Jompa och Molly upp med frukost på sängen, myyys! Så vi åt och sen låg alla tre och gosade ett bra tag. Skulle ta tag i städningen direkt efter men fastnade lite i super mario på fejjan, haha! Älskar det, hade det när jag var liten på datorn med och det är ju såå kul! Men ah nu ska jag städa och fixa akvariet och Jomp ska diska, sen ska vi nog ut och busa med bebisen innan vi måste dra och handla.


Ibland är han bäst min johan, ganska ofta ...

resize_image_381 (MMS)

Ibland är han bäst min johan, ganska ofta faktiskt! Frukost på sängen mys, lovely!


Popcorn, red riding hood, one piece och mi...

resize_image_334 (MMS)

Popcorn, red riding hood, one piece och mina hjärtan, mys!


Mollyfix gör Sara trött igen

Jag drog ju hem till Louise idag med Molly, hon hade askul och ville busa med deras hund men han orkade inte med henne så han låg bara och sov. Dom fick gäster också så då åt vi smörgåstårta, mums! Vid tre drog hon, jag och Jonna till Arboga, träffade på lite trevligt folk och kollade som sagt på karnevalståget. Kom hem vid sju och då gjorde Jompa iordning färskpotatis, köttbullar och sill, efter det har vi gjort rent Mollys öron och klippt hennes klor, ska snart spruta i lite medicin i öronen med fast nu sover hon så väntar en stund. Hade tänkt att jag skulle hitta på något roligt ikväll men nu är jag supertrött igen så ska nog stanna hemma med mina hjärtan, ta en skön promenad och kolla på någon film typ. Låter bra!


18 juni 2011

Hej där!
Det blev en skön kväll hemma med Jompa och Anna igår, vi kikade på senaste fast and the furioust filmen och bara slappade, alla var sjukt trötta så tror vi somnade redan vid halv ett. Sov som en stock i natt innan det var dags att kila ut med Molly, nu ska jag fixa mig lite sen ska jag och M åka hem till Louise så hundarna får leka lite. Sen ska jag lämna M hemma och så ska Louise och jag dra till Arboga och kika på karnevalståget och kolla lite på marknaden, tror en av mina elever ska gå i tåget med så det kan bli lite kul att se!

Kommer nog hem vid sex så då är det väl dags att fixa mat och sen får jag se vad som händer..


Min längtan till landet

Jag har alltid sagt att jag kommer bo i stan under mitt liv sen jag flyttade till vår lägenhet. Jag har alltid tyckt att det är så jobbigt att bo på landet, det ska eldas, skottas, vattnas, byggas och hållas på. Men som nu när man är hemma ett dygn så är det verkligen mysigt! Man kan sitta ute och det är inte massa bilar, man kan gå långa promenader, det finns färska frukter och bär, svamp i skogen och massa sånt som jag gillar att hålla på med. Det är speciellt nu under sommaren jag märker hur mitt bundunge hjärta längtar hem till landet och redan nu vet jag att jag kommer återvända. Kanske inte än men en dag och vad gör det då att få elda lite, det är ju ändå ganska mysigt och oj vad mycket mysiga saker man kan göra då, elda korv inne osv. Om man tänker efter så är nog allt det jobbiga ganska mysigt igentligen, iaf när man har valt det själv.

Först vill jag nog ha ett hus i stan, eller i utkanten av stan så länge jag är i den här åldern. Men jag vill ha möjlighet till att odla och hålla på. Men om ett par år ska jag ut på landet igen!



Vägen framför pappas hus


Min dag

Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet! Vi har hyrt film, ätit godis, paj och druckit läsk, sen har vi kramats massor, riktigt fredagsmys! Ringde nyss Jompa och påminde honom om att hämta Molly och lite sånt sen bestämde vi att han skulle handla så skulle jag göra en paj åt honom ikväll, jag själv tycker inte om frukten men jag kan ju äta degen, hehe!

Nu ska jag slappa lite med datorn innan Jomp och Molly kommer för då blir det nog livat, vi måste ju ge mediciner och klippa klor ikväll och så ska jag börja med maten ganska snart så det inte blir så sent..


17 juni 2011

Hej på er!
Jompa och jag gick upp kvart i sex för att hinna spruta i ett medel i Mollys öron så hon ska må bättre, när det var gjort insåg jag att jag hade sjukt mycket tid innan jag skulle börja jobba så jag gick och la mig 40 minuter till, kunde inte sova men det var skönt att bara slappa lite. Nu har jag nyss ätit lite så ska göra mig klar och allt sånt innan jag drar iväg och jobbar 8-16. Ska bli roligt men jag är välidigt trött så jag hoppas jag blir piggare snart! Och Molly ska så klart inte sitta hemma, utan hon får åka ut till sväronen och leka, lovely för henne!


Veterinärbesök

Jaha, Jästsvamp visade det sig att Molly hade i öronen, tydligen något dom kan få ofta om dom har hängande öron. Om en vecka ska vi tillbaka igen och kolla om det blir bättre, blir det inte det så ska dom undersöka så det inte är av någon allergi. Men alltså fy fan vad dyrt det är, det är ju inte ens normalt! Bara undersökningen kostade 600 sen för att dom skrev ut ett recept 85 kr, sen fick jag ju ändå betala det jag skulle hämta ut, som man ändå kunde köpa receptfritt men då skulle man kalla det något annat. Tur att hon på apoteket var så ärlig så jag vet om det återkommer, då kan vi ju köpa det direkt och testa innan vi går till veterinären..

Nej nu ska jag ut och plantera av mig lite irritation över priserna! Fast jag är självklart jätte glad att vi kommer få bort det, men inte så kul att lägga ut så mycket pengar!

Och vi fick hoppa över hundkursen för först kom vi inte in direkt så vi var där till fem sen satt jag en halvtimme på apoteket och väntade på min tur, sen var Molly så himla trött så vi åkte hem och lät henne sova ist. Lilla bebisen!


Busiga lilla tjejen!


ett veterinärbesök senare och 1300kr fatti...

ett veterinärbesök senare och 1300kr fattigare, kul med återbesök om en vecka igen:s


Mormor

Kom på att ni kanske inte förstår varför vi sprang till morfar hela tiden idag men det är för att min mormor ligger på lasarettet igen, hon har varit där i ungefär två veckor och under den tiden har morfar behövt hjälp hemma med maten och att hålla lite koll på medicinerna. Fast i morgon skulle dom kolla lite prover på mormor och sen om vi har tur skulle hon få komma hem igen i helgen. För nu mådde hon bra igen som tur var!


16 juni 2011

En bil kommer lastad med en trött Sara och en trött Molly! Ja så var det precis nyss när vi körde hem, Molly sov hela vägen!

Jag åkte ju hem till Elisabeth igår där vi åt smörgåstårta och kalasade och vid nio tiden åkte jag hem till pappa och lämnade min bil, började gå med Molly mot mamma innan hon kom och plockade upp oss. Vi satte oss  och tittade på tv ett tag innan vi gick och la oss sen, först skulle Molly ligga i min säng men efter ett tag skickade jag ner henne i sin egen.
    Vid halv åtta vaknade jag idag och sen gick vi upp vid åtta och åt frukost, efter det kilade vi över till morfar och såg till att han fick sina mediciner osv. Sen gick vi ner till sjön och tömde båten på vatten, blev väl en 3km så Molly blev riktigt trött. Efter det gick vi till morfar igen och lagade lite lunch, jag passade på att äta lite smultron och rabarber (med socker) och så kokade jag rabarberkräm till morfar så han har till frukost. Efter det gick vi hem till mamma igen sen vid två körde hon mig till pappa som hade lagat mitt avgasrör till bilen.

Kom precis hem och insåg att jag har glömt smörgåstårtan och tårtan hemma i mammas kyl som jag fick med som mat till ikväll åt mig och Jompa, oj vad ledsen han ska bli!

Nu ska jag slappa en stund sen ut med Molly lite fort innan Jompa kommer hem lite tidigare från jobbet för att följa med till veterinären, så håll tummarna för att det inte är något farligt! Efter det är det valpkurs, eller den hinner nog börja innan vi är klara men får se hur vi ska göra. Beror lite på om vad veterinären säger och hur pigg Molly är, är hon för trött får vi nog stanna hemma. Det har varit mycket nu senaste dagen så hon sover som en stock just nu!


"finns det ingen rock i himlen tänker jag ...

resize_image_661 (MMS)

"finns det ingen rock i himlen tänker jag aldrig dö"


Kul att det började regna när jag skulle u...

Kul att det började regna när jag skulle ut och plantera, aja jag får väl titta på tv så länge ;)


Jag drog iväg för mig själv och köpte lite...

resize_image_445 (MMS)

Jag drog iväg för mig själv och köpte lite frön till balkongen och det var riktigt mysigt att bara gå runt där själv. Nu ska jag ut och plantera morötter, två sorters sallad, rädisor och gräslök. Efter det ska jag packa och göra mig klar för arboga:)


15 juni 2011

Hej på dig kära onsdag!
Jag ska snart in i duschen och sen ska jag tjata på Anna om att hon ska med mig och köpa lite fröer som jag kan plantera och kanske kika efter något mer kul. Sen måste jag vika lite tvätt och sånt också. Vid fem ska jag och Molly åka hem till Elisabeth i Arboga och fira att hon fyllde år förra veckan, smörgåstårta skulle vi få, mums! Efter det så åker vi hem till mamma för myskväll och så sover vi där tills i morgon.

Dom ringde självklart från jobbet idag och undrade om jag kunde komma i morgon, men jag sa nej eftersom jag även ska iväg till veterinären med Molly men på fredag ska jag in och jobba hela dagen, yey!


Chili nam nam

Usch jag har fått jätte ont i huvudet efter att ha grejat hela dagen, ska ta något litet att äta nu sen börja med tvätten. När Jompa kommer från träningen vid halv åtta så ska vi köpa mat på Chili nam nam och åka ut till sväronen och bjuda dom på det eftersom dom har varit snälla och haft hand om Molly så mycket, får se om Anna också följer med :)

Efter att ha städat och bestämt en sovaöve...

resize_image_-43 (MMS)

Efter att ha städat och bestämt en sovaöver dejt med mamma tills i morgon så slängde jag ihop en snabb räksallad som jag ska äta när jag söker jobb och sen ska louise och jag ut med hundarna en sväng.


Kärlek


Gulle!


14 juni 2011

Idag vaknade jag pigg som en lärka vid åtta men låg och mös i sängen till nio, har ätit och allt sånt som vanligt nu på morgonen och sen har jag ringt till veterinären. Dom trodde att Molly kanske har rävskabb eller svamp i öronen, usch! Men fick en tid redan på torsdag så det känns väldigt bra! Idag har jag inget roligt alls planerat, ska städa, diska, pumpa min cykel och sånt. Sen hoppas jag att Anna vill hänga med mig och köpa lite frön till balkongen också!

Haha förresten, igår kväll bestämde jag mig för att titta på film, Jompa hade ingen lust så jag satte mig vid min dator med hörlurar för att inte störa/bli störd. Johan satte sig bredvid bara för att hjälpa mig lite fort och sen satt han kvar, först trodde jag han tittade på tv men efter ett tag insåg jag att han kikade på filmen som jag såg på. Hela filmen satt han där och tittade utan ljud och med bara bild och text. När jag efter filmen frågade varför han inte bad mig ta bort hörlurarna svarade han "Men jag skulle ju inte titta på heela filmen.." Haha


Balkongsinredning

Jag sitter i planteringstankar och lite inredningsfunderingar.. Våran balkong har alltid varit så tråkig så nu har jag lagt ut en "bambumatta" och det blev fint, sen har jag ju planterat jordgubbar, tomat, gurka, dill och vitlök och idag fick vi två blomlådor av Jompas mormor som vi ska plantera i. Funderar på att sätta sallad, morötter (som J har bestämt) men sen vet jag inte riktigt, kanske rädisor eller något. Blommor har jag hoppat helt men kanske någon liten att ha på bordet, det är ju bättre med saker man kan äta! Sen skulle jag vilja ha någon lykta eller något fint också men får se vad jag hittar på, har ni några ideér?

Sitter och googlar bilder på balkonger nu och det är så mycket jag skulle vilja göra, ha massa blommor och grönsaker, ha en solstol eller två och en fin matta och finare möbler. Men ah, helst skulle jag nog vilja ha en stor altan till ett fint hus!


Min dag hittills

Vi kom till örebro redan halv åtta i morse och då började vi leka för fulla muggar! Vid nio gick vi ut till lekparken där Benjamin cyklade och hade sig, sen drog vi till donken för lite lunch, B fick en happy meal och Louise och jag åt en varsin sallad. Sen gick vi hem och då somnade B direkt eftersom han var så trött, L och jag småkollade på tv och pratade lite tills Ed kom hem.

Vid tre var vi hemma i Köping och då drog jag ner på stan med Anna, vi tänkte lyxa lite med en fika så hon köpte en istea och jag en islatte, det var så sjukt äckligt alltså! Jag älskar att göra islatte själv men den där kunde jag inte dricka, tog två små sippar sen lämnade vi allt vi hade köpt och drog. På vägen hem mötte vi Johanna som jag sen gick med och pratade sista biten och nu sitter jag här i soffan och är trött. Jag är täppt i näsan och känner mig seg i huvudet och nu ringde nyss Anna och Johan och sa att det nog är något strul med Mollys öron för hon har kliat sig sjukt mycket den senaste tiden. Men dom hade inte tidsbokning på djurkliniken nu så får ringa i morgon och prata med dom, usch stackarn!


Min lilla bebis!


Full fart i lekparken!

resize_image_-14 (MMS)

Full fart i lekparken!


13 juni 2011

Tidig morgon, jo jag tackar ja! Har varit vaken sen strax efter fem, men är faktiskt inte såå trött. Har precis ätit frukost så nu ska jag göra mig iordning och sen gå ut med Molly. Efter det så ska jag åka och hämta Louise och sen bär det av till örebro för jag har lovat att vara barnvakt åt Benjamin idag. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute vid "plaskdammen" och sola och bada!


........

Efter att jag kom hem från Arboga strax efter fem så skrev jag en inköpslista och sen drog Jompa och jag och handlade, efter det lagade vi mat och jag planterade lite. Sen blev det en promenad med Molly och lite träning med henne, nu har jag duschat och skrivit rent lite papper från hundkursen så nu ska jag slappa i soffan tills det är dags att sova. Mys!


Färskpotatis, kyckling, sallad, tzatziki o...

resize_image_-19 (MMS)

Färskpotatis, kyckling, sallad, tzatziki och majskolv, mums!


Johan fixar maten och jag planterar. Jordg...

resize_image_-19 (MMS)

Johan fixar maten och jag planterar. Jordgubbar, dill, tomat och gurka :)


12 juni 2011

God morgon!
Efter att vi kom hem från sväronen igår vid fem/sex så gjorde vi tacos, var ute med Molly i skogen och sen blev det film mys. Nu ska jag fixa mig för att sen åkte hem till mamma lite fort och få en gurkplanta och sen ska jag åka över till pappa där jag ska umgås ett tag med Stina och Benjamin, Molly får såklart hänga på! Jompa ska spela en match som skulle vara kul att se men tror inte jag hinner tillbaka i tid.. Sen hade vi pratat om att grilla men nu blev inget bestämt så jag får väl se vad det blir, allt löser sig!


Benji plutt för något år sedan!


Vi sitter uppe på trappen hos sväronen med...

resize_image_-29 (MMS)

Vi sitter uppe på trappen hos sväronen med Molly i knät och tittar och lyssnar på åskan, så mysigt! Luktar gott gör det också


11 juni 2011

Hallå!
Idag var vi så trötta alla tre så jag vaknade inte fören strax innan elva och då fick jag väcka en snarkande Molly så vi kunde gå ut en sväng. Nu ska jag packa ihop lite saker sen ska vi åka ut till sväronen och fira Johans mamma som fyllde igår och sen ska vi lägga oss och sola och bara ha det bra!


Jobb och lite därtill

Hej på er!
Jag har haft en väldigt bra dag på jobbet! Fick lite mer arbetspass och så var vi upp på stan och tittade på studenterna, mysigt! Efter jobbet så mötte jag upp Jompa och så åkte vi och handlade hundmat, ny tankeleksak till Molly och lite godis till henne, efter det så åkte vi hem till sväronen och hämtade Mollsan. Direkt när vi kom hem så drog J iväg på träning och jag har grejat lite här hemma. Ska väl snart ut med Molly tror jag men ska försöka övertala Anna att ta en promenad, efter det blir det typ att laga mat och sen ska jag nog bara slappa i soffan!


10 juni 2011

Hej fredag!
Jag ska fixa mig och kila ut med Molly som vanligt och sen ska jag dra till Klubben och jobba, 10-16 blir det idag med. Ska bli kul att se dom eleverna som kommer efter studenten och dom som tog igår, vi pratade massor om det igår så jag vet att det är många som har fjärilar i magen!

Om ni inte riktigt förstår det där med klubben så kan jag säga att det är ett fritte som tillhör sär och träningsskolorna och det är elever där från högstadiet och gymnasiet, riktigt roligt ställe! 

Och innan jag drar så vill jag passa på att säga Grattis till svärmamsen på födelsedagen och Grattis Elin till studenten!


Stressig kväll

Oj vad trött jag är!
På jobbet var det skolavslutning och massa sånt så har fikat med tårta flera gånger, skyndade hem efter jobbet och fick åka ut till sväronen och hämta Molly. När Jompa kom så drog vi till hundkursen lite försenade och det första Molly gjorde var att kissa och bajsa, haha! Sen efter kursen var vi tvugna att handla lite men efter det drog vi hem och lagade lite mat. Nu har vi ätit och snart ska jag ta en dusch, sen funderar jag på att beställa lite nya sängkläder för skattepengarna om jag orkar.


9 juni 2011

Hej där!
Jag har i vanlig ordning ätit lite frukost och ska snart gå och typ borsta tänderna och fixa håret, smink orkar jag inte med när det är så varmt! Sen ska jag iväg och jobba 10-16 på klubben, dock vet jag inte om det är fritte hela dagen eller om jag ska in i någon skolklass några timmar eller något, men det märker jag nog när jag kommer dit.. Hoppas att det inte blir allt för varmt idag för jag har inga bra jobbkläder och sen är det hundkurs ikväll och det är bara jobbigt om det är för varmt..


Var är världen påväg?

Idag när jag var ute och gick så hade jag korta shorts och ett grått enkelt linne på mig. Då mötte jag en tant på en sådär 60-70år, alltså hon hade iaf hänghud och rynkor men det är inte det första jag ser, nej utan hon hade nästan exakt samma kläder som mig! Andra shorts men dock kortare än mina egna, det såg ut som rutiga trosor typ. Och då när jag går där och kikar på henne så tittar hon på mig med en sådan blick som sa typ "Du och jag, vi spelar i samma lag" (som att vi vore lika gamla) Alltså jag har aldrig och då menar jag ALDRIG blivit så förolämpad av en blick!


Min eftermiddag

Efter jobbet gick jag hem till min älskade prinsessa och så tog vi oss en promenad och när vi kom hem så övade vi lite lydnad och sånt. Efter lite grejande så gick Anna och jag till Lidl och handlade lite småsaker och sen drog jag hem och gjorde en islatte och åt lite finnkrisps, så gott! Islatte är verkligen min nya besatthet! 
    Nu var nyss Johan hem och vände på fem minuter för han har match så jag blir helt själv ikväll. Ska laga lite kläder nu och sen sy ihop Mollys älskade tiger som har spruckit i hela nacken och sen ska jag laga lite mat. Får se vad det blir efter det, är sugen på en lång promenad men får se hur vädret är och om någon vill med! 


Min älskling!


8 juni 2011

Oj tidig morgon, inte såå kul! Men nu är jag uppe och har ätit frukost iaf, ska borsta tänderna och sen gå ut med Mollsan en sväng innan det är dags att kila över till nyckel. Fast idag ska jag vara på särskolan 8-13 för typ andra gången, spännande!

Och förresten var är mitt oväder? Jag har ju faktiskt längtat lite, men när jag slutar idag så hoppas jag att det har kommit och hunnit gå igen!


Middag

Efter en islatte och en promenad med hundarna så åkte Anna, Louise och jag ut med hundarna till hundbadet och Molly badade för första gången! Dock inte så frivilligt eftersom jag fick bära i henne men när hon väl var i gick det bra! Nu har jag duschat och fixat mig så om några minuter ska jag kila iväg på middag med mina lärarkollegor, så himla roligt ska det bli!

Nu ska jag skynda mig, ha det så bra i värmen!


Full fart Sara

Klockan är bara elva och jag har redan hunnit diska, varit iväg med papper, planterat tomater och plockat lite i lägenheten. Nu ska jag springa ner och boka tvättstugan, skriva recept, ringa mamma och sen äta lite lunch för sen kommer Louise och Snobben hit, Louise och jag ska skruva upp en hylla och sen ska vi nog sätta oss på gräset någon stans med hundarna och bara snacka. Ska bli väldigt skönt!


7 juni 2011

Kul att vakna upp av att det låter massor i trappen och inse att "Faaan det var idag dom skulle runt i alla lägenheter i porten och borra" så jag kastade på mig kläderna och 10 minuter från att jag insåg det så ringde det på dörren, haha! Och okej det är ju skönt att få det avklarat direkt på morgonen tänkte jag men nej då avslutar dom med att säga "vi kommer tillbaka i eftermiddag och kontrollmäter" kul!

Aja men nu är jag ju vaken iaf (skulle dock ändå upp senast nio) så det är väl bara att ta med Molly ut en sväng och se ta tag i dagen, jag måste diska, plantera och lite sånt. Ikväll ska jag bort på middag så jag måste nog bestämma kläder också!


Måndagsmys

Onepiece, lösgodis och fruktsoda med citron i. Jag älskar mitt liv!


Som söndag, fast en måndag

Vilken underbar dag!!
Vi åkte ju ut till Johans föräldrar och där spenderade vi hela dagen med att spela krocket, leka med Molly, sola, sola och sola! Vid sex åkte vi hem och damsög och lite sånt sen åkte vi och veckohandlade. Nu har vi nyss ätit mat, vi gjorde pastasallad med skruvade makaroner i olika färger, gurka, tomat, sallad, rödlök, oliver och jätte god fetaost som bara föll isär. Sen skulle vi ha grillad kyckling i men dom var slut så vi köpte kött och gjorde små bitar av och blandade i och det blev jätte gott! Till det hade vi någon slags kebabsås som vi köpte. Nu ska jag slappa vid datorn en stund och sen blir det film och godis med hjärtat, söndagsmys på en måndag, lovely!

 


6 juni 2011

Måndag, ledigt och sool! Kan det bli bättre!? Johan och jag ska slänga i oss frukosten av frallor och fruktsallad nu sen åker vi och Mollsan ut till sväronen för att sola hela dagen. Alla måsten som att städa, handla osv får vänta tills ikväll, love life!


Storshopping!

Nu har jag krupit ner i soffan till bb i min nya onepiece, hihi! Skickade nyss en bild med allt jag handlat men nej det kom inte upp, men jag har handlat massor! Köpte tre baslinnen, ett spettslinne, ett finare linne, en t-shirt, en tunn tröja, korta blåa shorts, parfym, hylla och ljusstakar till sovrummet och det bästa av allt, min onepiece! Vågar dock inte kolla kontot nu, haha!

Efter att vi hade varit inne i stan åkte vi ut till Ikea och sen citygross och handlade lite grillsaker och sen åkte vi hem till sväronen och grillade med dom. Vi åt sååå mycket mat, kött, kyckling, korvar, grillad färskpotatis, potatissallad, tomater, bea och massa gott. Sen blev det lite tårta till efterrätt, så himla mysigt! Vid nio taget så var vi så trötta och mätta att vi packade ihop och åkte hem. Nu blir det mys i soffan resten av kvällen för sen har jag massor jag vill göra i morgon!



Gjorde ett litet kollage med några av sakerna!


Dagens shopping: tre baslinnen, ett spetts...

resize_image_-79 (MMS)

Dagens shopping: tre baslinnen, ett spettslinne och ett finare linne, en t-shirt, korta shorts, tunn tröja, parfym, hylla och ljus till sovrummet och det bästa av allt, en onepice!


5 juni 2011

Hej där!
Dom senaste dagarna har Johan och jag inte umgåtts så mycket, det har varit träningar, jobb och kompisar men idag ska vi ha en dag bara för oss. Molly ska ut till sväronen ett tag så ska vi åka till västerås och shoppa lite, får se om vi ska grilla med sväronen sen eller om det bara blir att sola lite. Vilket som så kommer det bli en kanon dag!


Sol sol sol

Jossan och jag solade och spelade Canasta ute på Malmön och jag vaann!!! Så jävla skönt! Haha! Sen tog vi det första doppet också, sjukt kallt! Men det har varit väldigt skönt och nu har jag slappat inne en stund, ska ut med Molly nu sen tror jag att jag ska ta en dusch och smörja in kroppen, är lite röd på axlarna.. Ikväll hoppas jag att Anna vill köpa thai med mig för Jossan ska grilla hemma, får se vad vi hittar på sen!


4 juni 2011

Nu lever jag igen! Jag skulle ju bara ta något glas med vin igår men det blev visst lite mer än så.. Men ah kvällen var väl okej, absolut inte mer än okej men det var nog inte min typ av människor bara, tog min cykel och vinglade hem vid tolv iaf. Vaknade vid tio idag och nu har jag ätit frukost, ska kasta ihop lite saker nu och sen ska Jossan och jag ta bilen ut till malmön för att sola, kanske doppa fötterna med. Molly får vara med Jompa tills han ska dra sen får hon vara själv en stund tills vi kommer tillbaka. Ikväll ska Jossan, jag och Molly ha mys här, Jossan vill äta kebab, jag vill ha thai och Molly får hundmat, haha!

Nej nu ska jag kasta på mig bikinin! 23 grader i skuggan redan ju!


Full fart i värmen

Vilken bra dag jag har haft! Kom till Louise vid typ ett och så la vi oss i solen direkt, vi solade, spelade kort, drack is latte och sånt hela dagen. Vid fyra gick vi in och åt mat och duschade innan vi gick en sväng med hundarna. Sen drog vi ner till stan och mötte upp Anna och jag köpte nya bikinitrosor och så var vi in på systemet en sväng. Nu ska jag leta på lite kläder för vid typ sju halv åtta ska jag möta upp Louise och Christian så ska vi iväg på en liten fest. Dom ska dock vara nyktra och jag ska nog bara dricka lite vin, måste ju kunna cykla hem efter ;)


3 juni 2011

Vilket väder! Jag vaknade upp pigg idag och såg att det var nästan 20grader ute strax efter nio (i skuggan så klart) och blev överlycklig! Har varit ute med M och ätit och lite sånt. Nu sitter jag och väntar på att Louise ska höra av sig för då ska vi ner på stan en snabbis och sen ska vi hämta Molly och gå hem till henne så ska hundarna få leka och vi ska sola, skön fredag!


Är arg på min dumma förkylning och trött e...

resize_image_-10 (MMS)

Är arg på min dumma förkylning och trött efter hundkursen så nu lyxar jag med lite glass jag hittade i frysen :)


Valpkurs

Johan och jag bestämde oss för att vara hemma idad, så jag har vikt lite tvätt, bakat ostfrallor och lite sånt. Nu ska jag byta om och så ska vi ta Molly och åka iväg på valpkursen, mycket kul!


Jag tänker på dig

Hatar dåliga besked, men nu håller vi tummarna!


Jag träffade på en snygging på bion igår, ...

resize_image_-10 (MMS)

Jag träffade på en snygging på bion igår, hahahahahaha!


2 juni 2011

God morgon!
Vad ska man hitta på idag då? Jag vill göra allt och lite till men det vill inte Jompa, ikväll är det iaf valpkurs men vi har ju hela dagen att spendera innan det. Allt känns så mycket lättare om det skulle komma lite sol men ah Jompa ska diska nu sen får vi väl se vad vi ska hitta på!


Hahahahahahahaha!

resize_image_-11 (MMS)

Hahahahahahahaha!


Bio

När älsklingen kom hem så sa han att han skulle bjuda mig på bio för att fira engelskan, så nu ska vi ut med Molly lite fort och sen åka och titta på den nya pirates of the carabien i 3d. Egentligen hade vi velat se den vanligt men äsch det här kommer bli så mysigt ändå!

Puss på min älskling!


Kärlek på mitt liv!

Fy fan vilken bra daaag!!
Först hade jag en underbar dag med mina kärleksfulla elever och så blev jag bjuden till en middag för all personal inom sär och träningsskolorna och sen träffade jag min engelskalärare. Säg hej till mvg barnet Saraa!! På en månad och en vecka klarade jag av det och det är sjukt bra, alla andra höll på längre och ett mvg var verkligen inte vad jag väntade mig! Nu håller jag på och tvättar för sen kanske jag och Anna ska ut och gå med Mollsan. Ikväll ska jag fira med hjärtat och baka massa god pizza, yey!

Love life!


Glädje!


Fy fan vad jag är bra!

Fy fan vad jag är bra!


1 juni 2011

God morgon!
Idag var jag också sjukt trött, vaknade inte ens när Johan gick upp men vid halv sju var det bara att släpa sig upp, har precis ätit frukost så nu ska jag gå och fixa mig och sen ut med Mollsan. Idag är det mycket jag ska hinna med, eller nej inte egentligen men allt ligger så tätt så det är lite bråttom med allt, först jobbar jag 8-13 på Nyckel, efter det ska jag hem och ut med M lite fort sen 13.30 ska jag träffa min engelskalärare och få veta betyget (håll tummarna!!) och sen vid 14.00 börjar min tid i tvättstugan så då skulle jag behöva vara hemma tills det så jag verkligen hinner klart! Om jag inte känner mig så förkyld sen som jag gör nu så hoppas jag att jag hinner ut och gå en sväng med senare..


RSS 2.0