Kärlek på livet

Jag har haft en underbar helg med världens bästa vänner! Det blev grillning och kubb här ikväll med Jossan, Johan, Johanna, Måns, Peter och Bobba, såå mysigt! Nu ska jag längta ihjäl mig till nästa lördag då det blir lite äventyr igen, vet inte om hela gänget ska med eller om vi blir några stycken bara, i vilket fall som helst så längtar jag! Nu ska jag nöjt krypa ner i min efterlängtade säng och gosa med mina hjärtan!


31 juli 2011

Jag sitter hemma hos Jossans föräldrar och hon är inne på toan, lär ta ett tag så jag hinner skriva lite här..

Igår blev det en sjukt lyckad kväll! Tror det var typ 15st som dök upp, vi spelade beer pong och hade askul helt enkelt, drog ut till qwarn och umgicks med massa folk och sådär. Jag åkte hem och somnade vid fem men killarna drog till donken, Johan hade lyckats köpa tre hela menyer och två cheeseburgare, dock åt han inte allt, haha! Jag käkade det till frukost, sjukt gott! När jag vaknade i morse så låg Peter på soffan så jag och Johan satte oss och pratade med honom en stund innan han åkte hem. Sen cyklade jag ner till Jossan för att sola, dock försvann solen direkt så nu sitter vi och försöker komma på saker att göra. Vi funderar på att grilla med gänget ikväll så vi får se om dom är sugna, men nu ska jag nog lura ut Jossan på en promenad eller något, orkar inte sitta inne, har så sjukt mycket energi!!

Jag vill åka iväg på massa resor men jobbar i veckan och när jag blir ledig så jobbar Jossan, såå dumt! Men livet leker och jag med det!

30 juli 2011

Jag har nyss varit ute på en pw för mig själv (går lite fortare när inte Molly är med) och nu äter jag lite frukost, ska snart in i duschen sen vika massa tvätt och fixa iordning lite här hemma och efter det ska jag börja fixa mig inför ikväll. Jompa har en liten födelsedagsfest (aka korvfest med killarna, Jossan och jag, haha!) och jag har hört rykten om att grabbarna dyker upp tidigt, yey! Jag är sååå taggad, ska leta på lite lekar och grejer tror jag med, typ bearpong osv, kommer nog bli spår som fan!


Min kväll

När jag kom hem från jobbet så var grabbarna här och fikade så vi planerade lite inför morgondagens fest osv, kul! Sen drog Jompa och tränade och kvar blev jag med tvätten, nu är iaf tvätten klar, räkningarna betalade, kebaben i magen och vi myser i soffan till en film, underbart!


Monster vovven

imag0065 (MMS)

Monster vovven


Jag som trodde att jag skulle jobba lite k...

Jag som trodde att jag skulle jobba lite kort idag men nej 8 timmar, blöh jag vill ha helg!


29 juli 2011

Blööh jag är trött, trött, trött!! Men ska snart dra iväg och jobba några timmar och sen tar jag heelg! Jompa och Molly tog helg igår så nu ligger dom där inne som små grisar och sover, haha! Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag/ikväll, kan inte bestämma om jag vill vara hemma och mysa eller om jag vill hitta på saker, men ah time will tell..


Nu har vi kalasat för fullt!

Oj vilket kalas det blev, två stora kisspölar gjorda av Agnes själv och ett sprucket glas, massa fina presenter till Jompa och mätta gäster på kakor, bullar och tårta. Dock blev det mycket fika kvar som Johan nog ska bjuda grabbarna på och jobbet så slipper jag stoppa frysen full, haha! Johan har iaf fått massa fint idag, öl och ett "ölställ", roliga egenpåhittade presentkort, lotter, en solstol med ölhållare, en agillytitunnel, godis och massa mer. Av mig fick han en keps, en t-shirt, mjukisbyxor och lite godis. Sen fick Johan och jag ett paket tillsammans av min moster med hennes man som vi skulle öppna senare så när nästan alla gått så öppnade vi och då var det kroppspennor, hahahha!
    Nu är vi helt slut efter att ha städat undan och haft oss så ska slappa en stund nu och kanske ta en dusch innan det är dags att krypa ner i sängen!


Hahahah!


Födelsedagsbarnet!

Grattis på födelsedagen älskling! Hoppas du gillade presenterna och att du får en jätte bra dag med massa gott fika, Jag älskar dig!


28 juli 2011

Hej på er!
Jag har nyss varit ute på en pw och sen ätit frukost, ska vattna lite nu och diska upp dom stora sakerna i diskhon så det inte tar så mycket plats ikväll då det kommer massa folk och ska fika och fira Jompa. Sen ska jag göra mig klar och cykla till jobbet, 10-16 är det idag och sen ska jag hem och ställa iordning allt tills kl sex då dom kommer, mysigt!


27 juli 2011

Hej på er!
Orkade inte skriva i morse innan jag drog till jobbet. Det har ju varit jätte varmt idag så vi har varit ute i solen hela dagen, solat och plaskat lite med fötterna. Har precis ätit två finncrisps och ska snart göra en frusen cheesecake tills i morgon och när det är klart är det dags att börja med maten. Sen vet jag inte vad jag ska göra ikväll, klippa Mollys klor och lite sånt bara..


Sex education

Bullarna blev klara för ett litet tag sen, mycket fina blev dom trots mitt lilla utbrott här hemma. Ska titta på sex education nu som handlar lite om dom med olika funktionshinder/utvecklingsstörningar, hur dom ser på sex osv intressant tror jag! Ska väcka min lilla vovvebebis så hon kan hålla mig sällskap innan det är dags att göra mat också..


Bulljävlar

Jag är så arg så jag inte vet var jag ska ta vägen! Och varför!? Jo för att vi typ inte har något socker och jag har nyss gjort en stor bulldeg, har fått hacka sönder lite sockerbitar för att dryga ut det lite.. Och ja jag borde nog äta ist så skulle jag inte alls bry mig om det här, men hinner jag det!? Nej för jag ska ju baka ut dom där jävla bullarna!


26 juli 2011

Jag hann allt jag skulle igår, awsome! Har varit ute på en pw nu sen ätit massa frukost så nu ska jag slänga på mig lite andra kläder sen är det jobb till fyra som gäller. Efter det så ska jag hem och baka bullar och sen försöka planera in en träff med L*, har dock massor att göra i veckan så det kan bli lite svårt, men det löser sig!


Fullrulle med bakningen

Slutade jobbet vid fyra, cyklade hem direkt sen iväg och veckohandla för mig själv. Började baka direkt när jag kom hem så nu har jag gjort snickers, märtas skurna chokladkakor, muffins och kokostoppar och så har jag ringt och pratat lite med mormor, allt det på knapt tre timmar! Ibland är jag effektiv! Nu ska jag ut med soporna och kissa Molly sen när jag kommer in ska jag städa om jag hinner innan Johan kommer från träningen. Annars tar jag det i morgon, han ska iaf få skura badrummet och göra rent akvariet, det äckligaste av allt alltså, hehe!

Och morotskakan på jobbet blev asgod! Är nästan sugen på att göra en tills på torsdag men tror inte jag hinner, måste göra bullar och en cheesecake också, och kanske flera kakor? haha jag älskar verkligen att baka!


Drömmen vore ju att få ha en sån här fining
att baka med, inte en sketen elvisp!


Bakning på jobbet!

imag0060 (MMS)

Bakning på jobbet!


Grattis!!!

Ett stort Grattis till världens bästa Louise på 21årsdagen! Hoppas du får en toppendag med massa gott att äta och trevligt folk!


En bild tagen för exakt två år sedan idag!


25 juli 2011

Hej på dig måndag!
Jag har hunnit vara ute på en pw och ätit lite frukost, ska snart fixa mig för sen är det jobb 10-16. Efter jobbet så funderar jag på att dra och veckohandla själv, Jompa tränar och jag måste verkligen handla för att sen kunna baka saker tills Johans kalas på torsdag, har en del kvar att baka. Måste städa här hemma också men får se om jag hinner idag eller om jag får ta det i morgon kanske, får göra så gott jag jag iaf!


Äggen var slut så det blev ingen bakning s...

Äggen var slut så det blev ingen bakning så vi beställde pizza och medan vi väntade så passade jag på att ta en dusch med hårinpackning och en ansiktsmask. Nu ligger jag proppmätt i soffan och tittar på film, mys!


24 juli 2011

Tjohoo!
Jag åkte ju till Jossan igår som ni vet, kom dit och så drog vi hem till henne och började grilla nästan direkt, kött, sallad och minibaguetter med ost blev det, så himla gott! Sen satte vi oss vid datorn och bölade loss till massa klipp på youtube, haha så störda! Efter det bestämde vi oss för att vi nog var lite sugna på party men jag hade ju bara med mjukiskläder typ så fick låna en klänning och smink av henne. Vid nio tog vi bussen bort till universitetet där vi mötte upp Ivarr och hänge med "hem" till honom, var inte alls mycket folk där dock men ah det var helt okej. När dom skulle dra till krogen så ville Jossan och jag inte riktigt åka än så vi bestämde att vi skulle gå ca 3km in till stan, ganska snart insåg vi dock att vi inte alls viste var vi var. Fick leta på en att fråga om vägen som bara pratade på engelska och sen fick vi chansa och bara gå vilket gjorde att vi var ganska vilse, haha!
       När vi väl kom in till stan så kom vi på att vi ville hälsa på S på hennes jobb (hon jobbar natt) så vi gick ditt och pratade lite sen vidare till donken för att käka cheeseburgare. Efter det pallade vi inte att stå i kö så vi skulle ta bussen hem till Jossan. Då ser hon plötsligt att bussen kommer så hon skrek att vi var tvugna att sprina till stationen, när vi väl är framme där så hade hon tydligen sett fel och det var inte vår buss. Då hade det lagom börjat regna lite också och våran buss skulle inte komma på en timme så vi gick hem till henne ist vilket är ett par km. Somnade ganska snart när vi väl kom hem efter vårat äventyr och sådär.

Idag vaknade vi vid tolv och käkade frukost till Hitta nemo, åkte hem vid tre och när Jompa mötte upp mig så gick vi till Netto och handlade lite. Nu ska jag baka lite till hans födelsedag och sen ska vi nog köpa pizza. Handling och städning tar vi i morgon ist, nu är båda för trötta!


Rädda och vilse i Örebro och för att göra ...

imag0055 (MMS)

Rädda och vilse i Örebro och för att göra det lite bättre så fick jossan nyss flaskan i ögat.,haha


Sitter på en buss på väg till en universit...

Sitter på en buss på väg till en universitetsfest i lånade kläder och smink, spontant när den är som bäst ;-)


Gillat är gott!

imag0047 (MMS)

Gillat är gott!


GulleJossan

1311429261885_r (MMS)

GulleJossan


GulleJossan

1311429261885_r (MMS)

GulleJossan


23 juli 2011

Hej på er!
Jag vaknade vid tio idag och så blev det massa mys i sängen med mina hjärtan, gick upp vid halv elva och gjorde gröt till frukost, sen har jag bakat två sorters kakor och chokladmuffins, dock glömde Jompa muffinsen i ugnen när jag duchade så dom har jag kastat bort nu. Kom på för en stund sen att jag skulle åka till öre halv tre så har stresspackat och fixat mig och nu är allt klart, får baka resten en annan dag för nu ska jag åka till Jossan och mysa. Vi ska grilla, spela massa kort och bara umgås, lovely!


Mysfredag

Hej bloggisch fans ;)
Efter jobbet åkte jag iväg med Anna på lite ärenden sen mötte vi upp Jompa för att handla, efter det åkte vi ut till sväronen och hämtade Molly och fikade. Nu har jag maten i ugnen, kycklingklubbor med klyftpotatis sen en smaskig sallad, har vikt tvätt och haft mig lite också så nu hoppas jag maten snart är klar. Sitter just nu och lyssnar på musik och är såå partysugen, ska till örebro i morgon kväll så får se om det blir någon vild utgång, hehe. Ikväll ska Jompa och jag ha myskväll iaf, vi har handlat massa onyttigt som vi ska trycka i oss till någon film, wunderbart!


Typ såhäär taggad är jag nu ;)


22 juli 2011

Idag vaknade jag tiiidigt av att det bara small och small, yes massa åska var det! Höll på i flera timmar och det dånade verkligen ashögt! Jag är absolut inte rädd för åska men det är liite jobbigt när det låter såå högt att man vaknar med ett ryck varje gång det smäller. Har iaf varit ute med vovven i regnet och sen ätit, ska leta på några kläder nu och sånt sen iväg och jobba 10-16 innan jag tar helg, yey! Har inget planerat alls i helgen än så länge vilket känns ganska skönt faktiskt!

Oj nu vräker det verkligen ner igen, tror jag tar bilen till jobbet, haha!


Rubrik?

Efter jobbet så mötte jag upp L* sen gick vi till stan och kollade i massa affärer, jag hittade några presenter tills när Jompa fyller och sådär. Kom hem strax efter sex och sen när Vovven och Jomp kom hem så blev det massa bus, annars så har jag mest bara slappat och pratat med mamsen i telefon. Ska snart gå och sova för jag är riktigt trött, men snart är det helg!


Johan åt upp allt bröd hemma till frukost ...

Johan åt upp allt bröd hemma till frukost och blodpudding till lunch, sen stan direkt efter jobbet, jag kommer svälta ihjäl!


21 juli 2011

Hej där gråa torsdag!
Veckan börjar närma sig slutet eller ja arbetsveckan alltså, jag har inlett min morgon som vanligt, en pw, frukost sen lite fix. Ska cykla iväg till jobbet om en stund och jobba 10-16 och efter det ska jag möta upp L* på stan och så ska vi kika i lite affärer någon timme. Och ah det är typ min dag det!
    Nu på morgonen kom jag även på att jag skulle byta handväska ett tag, slet ut alla mina ut garderoben men jag hittade ingen jag gillade speciellt mycket, fick ta en tillslut men nej jag är inte nöjd. Förstår inte hur mina typ 15 väskor kunde bli så tråkiga och likadana? Stackars mig! Haha


20 juli 2011

Hej på er gullefjun!
Jag vaknade i morse och hade sovit 45minuter för länge men jag hann ändå med allt jag skulle innan jag drog och jobbade 8 timmar. Idag så åkte vi till Arboga och kanalcafet och fikade och tittade på slussningen med jobbet, väldigt mysigt! Sen vid fyra när jag slutade så drog jag hem och bytte om inför en 8km pw med Louise, nu har jag precis duschat och väntar på att maten ska bli klar innan jag börjar fixa med disken och lite sånt som ska göras. Har lite måsten att hinna med ikväll innan det blir slapp i soffan, dock mest roliga måsten men ändå.. Sovmorgon till åtta i morgon iaf så jag hinner!


Ligger på golvet och leker med nya telefon...

Ligger på golvet och leker med nya telefonen, bege!


Wiie, ny mobil! Dock hittar jag inte minne...

resize_image_-12 (MMS)

Wiie, ny mobil! Dock hittar jag inte minneskortet som skulle ingå, hmm.. Får kolla ordentligt när jag kommer hem:)


19 juli 2011

Hej soliga tisdag! Jag har hunnit vara ute på en pw, ätit och suttit massor vid datorn, ska ta och göra mig iordning nu sen är det jobb 10-16, dock så ska vi antagligen iväg och kolla mobil idag och isf tänkte jag sluta 15.30. Sväronen skulle höra av sig om vi ska åka, isf skulle dom hämta mig strax efter halv fyra för sen åker vi och hämtar älsklingen på hans jobb sen iväg och kolla på en ny dataskärm åt honom (han ska få en av sväronen som födelsedagspresent) och sen ska jag kolla på en mobelil, wiie!


Mobilmobilmobilmobulmobilmobullmovbulmobulmobilbomil

Efter jobbet åkte jag hem och la mig på soffan och där låg jag säkert mer än en timme, nu har vi ätit och sånt så nu sitter jag och planerar mobilköp för fullt, blir helt pirrig av bara tanken, hahaha! Ska träna snart tror jag iaf och ja sen bara ligga på soffan hela kvällen! Har ont i kroppen och huvudvärk så jag tänker inte göra något alls mer än kolla efter mobiler!


En htc desire funderar jag på!


18 juli 2011

Blöööääh god morgon! Eller är den så god? Nej faktiskt inte! Är sjukt trött, mår illa och har ont i magen, lite typsikt mig när jag är riktigt trött.. Ska iaf snart borsta tänderna sen ta bilen ner till jobbet, vägrar cykla i regnet, det räcker att ha varit ute med vovven, hah!

Fan.... Måste springa ut och kolla så det verkligen var laktosfri mjölk jag nyss åt, annars kanske jag mår dåligt av helt fel anledning...


Söndagsplikter

Linda plockade upp mig sen åkte vi till Kungsör och hämtade Jennifer, efter det blev det en tur på tuna park där jag köpte lite ramar för att sätta foton på Molly i och sen en födelsedagspresent till Jompa. Kom hem igen vid fyra och då hade hjärtat diskat och gjort rent akvariet så jag skrev en inköpslista och så åkte vi och veckohandlade. När vi kom hem mötte vi min moster och hennes man så dom följde men in en stund och pratade, när dom åkt så damsög, vattnade, torkade badrummet och bäddade jag och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Hamburgare i bröd med pommes blir det idag, fort och gott! Ikväll ska jag nog ta ett bad med lite hårinpackning och ansiktsmask och bara ladda inför jobb i morgon, mys!


17 juli 2011

God morgon söndag!
Jag vaknade vid halv elva och var ut en sväng med vovven, ska äta frukost nu sen fixa mig för sen ska Linda och jag dra iväg till tuna park ett tag, trevlans!


Men malin har du tappat tänden!? Ja... Men...

resize_image_-15 (MMS)

Men malin har du tappat tänden!? Ja... Men vad gjorde du då? Jag tuggade på något hårt, en kärna.. Haha :)


Maaaat

resize_image_-15 (MMS)

Maaaat


Nu åker vi!

Nu ska vi packa ihop maten och Mollsan sen åka iväg, jag längtar efter att få äta all god mat och umgås med dom bästa i världen, nämligen mig själv! Haha, nej men familjen så klart!


Mina kusiner, bror, jag och min syster
för väldigt måna år sedan, 2005 typ?


Next up, tv-spel :D

resize_image_-15 (MMS)

Next up, tv-spel :D


16 juli 2011

God morgon på er!
Jag har nyss duchat och ska snart äta frukost innan jag påbörjar dagen. Efter frukosten ska jag förbereda lite tills grillningen ikväll sen ska Jompa och jag ta vovven på en promenad till Måns och Johanna och hämta våran kamera och få låna en tvspelsdosa och ett spel av dom, efter det så ska vi väl typ hem och fixa oss sen vid tre taget åker vi till Arboga och hem till pappa där mina syskon är, ska umgås där en stund innan vi kilar vidare till mamma där det är grillning! Sandra har kommit hem från Abisko med Matilda så dom ska få doppresenten och sen ska det som sagt grillas, mormor och morfar, Lena, Jonas, Elisabeth, Mamma, Isak, Elin och Magnus med barn och Stina och Ed med barn kommer, riktigt roligt ska det bli!
     Synd bara att det inte är bättre väder, men man kan ju inte få allt..


Underbara fredag

Jag har haft en bra dag på jobbet, asnice med pizza till lunch och alla älskade det! Direkt efter jobbet drog Jompa och jag och handlade sen vidare till sväronen för att hämta Molly. Nu har vi en tacopaj i ugnen som vi snart ska mumsa i oss, efter det blir det mys en stund med vovven för sen kommer Måns och Johanna förbi lite fort innan vi drar på bion med hela gänget, såå kul! Vi har laddat upp med massa godis och läsk, jag älskar att gå på bio!


15 juli 2011

God morgon underbara fredag! Yes det ska bli en bra fredag idag trots att det regnar och är mörkt ute! Ska göra mig klar nu sen iväg till jobbet 8-16 och idag har vi pratat med rektorn så vi ska få köpa pizza till lunch, mums! Riktigt fredagsmys har vi planerat att ha! Efter jobbet måste jag iväg och handla inför grillning i morgon, göra mat, vika tvätt och gosa med Molly för sen kl nio ska jag se nya Harry Potter filmen. Det är jag, Johan, Jossan, Johanna, Måns, Tomi, Bobba och Peter som ska gå och det ska bli väldigt roligt! Sist vi alla skulle gå tänkte vi inte på att boka platser så vi fick sitta längst fram men nu har jag fixat bra platser till oss, haha!

Nej nu måste jag göra mig klar, ha en bra dag!


Dumma kropp

Åååh jag insåg precis att jag inte har varit ute på någon pw idag men nu har jag ont i halsen, fryser, är trött och har svin ont i mitt dumma knä så vågar inte anstränga mig. Får se om jag går ut senare eller om det blir vila idag så jag inte blir sjuk, har ju så mycket roligt att göra i helgen!


Jobb och plugg

Nu är jag hemma från jobbet igen och jag måste säga att jag verkligen älskar mitt jobb! All personal och alla elever är så underbara och jag skrattar nästan hela dagarna! Jag skulle så gärna vilja få ett vik. till hösten men tyvärr ligger folk innan mig för att få dom, dock fick jag höra idag att dom andra tre som är timmisar med mig på mina ställen har fått andra jobb eller fått vik. så det är bara jag kvar där som oftast är där, så har jag tur kommer jag få jobba massor! Dock kommer dom så klart få in andra vikarier men jag ligger väldigt bra till, awsome! Fast helst skulle jag vilja plugga nu till hösten (alltså mer än bara matten som är tänkt nu) så jag kan få fast jobb snart men hösten 2012 då ska jag fan också få plugga!

Nu ska jag slappa vid datorn en stund innan Jompa kommer hem med Molly (hon får sova hemma ikväll ist) sen ska jag laga mat och mysa med mina hjärtan!


14 juli 2011

Woop woop, slänger i mig en alvedon och trampar iväg till jobbet 8-16, fast först ska jag pussa massor på min bebis som ska sova borta ikväll!


Hela min dag

Heeej på er! Nu sitter jag vid datorn igen efter en toppendag! Louise och jag drog ju iväg och handlade melon och lite mackor sen plockade vi upp Jossan och skulle dra till malmön men när vi kommer en bit på vägen inser vi att dom skulle stänga av den vägen hela förmiddagen för reparation så vi vände och drog ut till gropen ist. Där var vi och solade och badade hela dagen, väldigt mysigt! Det var vi och två tjejer vid hela gropen så det var väldigt lugnt och skönt, Jossan åkte hem vid två och då spelade Louise och jag kort och åt massa vattenmelon, mums!

Vid fyra åkte jag hem och gick ut med Molly sen direkt vidare till Johans föräldrar där dom, Johan, jag, Anna och mormoren grillade massa kött och halloumi, åt potatisgrattäng, sallad och annat gott! Sen fick vi glass med någon kaka till och jordgubbar och hallon till efterrätt, så himla gott! Vid halv åtta ungefär åkte vi hem mätta och nöjda.
     Vi har precis slängt på två snabba maskiner med tvätt och så, ska nog ta en dusch snart sen bara slappa. Ska fixa lite saker tills i morgon också för sväronen ville att Molly skulle sova hos dom i morgon när dom ändå var hundvakt och ja det är ju så klart okej! Vi sa att dom får säga till om dom vill ha kvar henne lite ibland sådär nu när dom ska ha henne i typ tre veckor varje dag, fast sååå ofta får hon inte sova kvar, vi vill ju ha hem henne också, lilla pluttan!


Tröttisen


13 juli 2011

God morgon på er! Hoppas ni har det lika soligt och fint som jag har på min lediga dag!
Nu på morgonen har jag hunnit vara ute på en pw, ätit frukost, läst massa bloggar, bokat 8 biljetter till Harry Potter på fredag, ringt och väckt Louise så hon skulle hinna göra sig klar och planerat en awsome sol och bad dag med mina tjejor! Ni hör ju, skapligt effektiv har jag varit!

Först skulle vi ut till hundbadet och bada med Mollsan men eftersom hon har börjat löpa lite lite så blir det bara dumt mot alla andra hundar och hon själv vill bara sova hela tiden, så det är bättre att hon är hemma. Ska ut med henne innan vi åker så klarar hon sig ett tag, lilla stumpan!

Vid halv elva kommer Louise hit så då ska jag vara packad och klar med kortlek, bollar, bullar och grejer sen åker vi till Ica och köper melon och grejer innan vi plockar upp Jossan och åker till Malmön! Efter allt bad och sol så vid fem ska jag till sväronen där dom ska bjuda på grillat, tror mormoren och Anna med skulle komma, väldigt mysigt ska det bli!

Nej nu ska jag packa!


Regn regn regn

Louise och jag pw'ade 6km i spöregn, haha! Efter det blev det duschen direkt och sen mat, Jompa berättade även att vi blev hembjudna till hans föräldrar att grilla i morgon, mysigt! Har suttit vid datorn en stund nu och funderat över när man ska passa på att se nya Harry Potter och lite sånt, ska försöka få låna tv'n en stund av Jompa innan Måns och Johanna kommer förbi och lämnar våran kamera som vi glömt hos dom och lite sånt. Sen ska jag slappa heela kvällen så jag är pigg för äventyr i morgon!


Och iväg igen

Har precis kommit hem från jobbet och slängt i mig två finn crisp så nu ska jag byta om för om några minuter ska Louise och jag ut på en pw! Är dock sjukt trött och jag har varit hungrig hela dagen för det var inte så mättande mat, men hoppas jag blir piggare av en promenad iaf!


12 juli 2011

Eftersom filmen var så lång igår och jag var töntigt pigg så somnade jag inte fören bortåt ett och sen upp idag vid sex, är inte såå trött än men det slår säkert till lagom när jag kommer till jobbet! Ska iväg och jobba 8-16 och sen ska nog jag och Louise ut på en pw när jag slutat, najs!


Filmkväll för mig själv

Nu har jag damsugit och haft mig här hemma OCH haft skattjakt efter Mollys försvunna ben, har vändit upp och ner på hela soffan, rivit ut saker ur garderoberna och ja gjort allt men nej inget ben! Jag blir galen! Funderar på att dra och köpa ett ben till sen sitta och titta på henne hela tiden för att se var hon tar vägen med det, dock är det ju inte så bra om hon nu skulle äta upp allt och sen då få trycka tre ben på ganska kort tid, hon blir nog glad men inte magen.. Jaja jag får väl erkänna mig besegrad för stunden, ska kolla på Harry Potter - The deathly Hallows del ett för att minnas allt tills det är dags att se den på bio, wiie!


ÅH min hund gör mig galen!!

För någon vecka sen insåg Johan och jag att Mollys tuggben var spårlöst borta och det är så pass stort så det finns inte en chans att hon skulle ha ätit upp det. Vi letade som tokar men kunde inte hitta det, vi antog då att vi måste ha glömt det typ i bilen eller på malmön, så när jag var på djuraffären idag köpte jag ett nytt ben till henne eftersom det är bra för tänderna. Direkt när jag kom hem gav jag henne det men tio minuter senare var det spårlöst borta, nu har både Jossan, Johan och jag letat igenom hela lägenheten, lyft på soffkuddar och haft oss men nej det är borta! Hon kan inte ha ätit upp det så hon måste ju ha gömt det (tror det har att göra med att hon snart ska löpa dock) men det sjuka är att vi tre vuxna människor blir överlistade av en snart 8månaders valp på golvnivå, var fan kan hon ha gömt det!?

Ikväll ska jag leta en gång till och om det inte kommer fram kommer hon inte få några nya ben på väääldigt länge! En sak om hon skulle plocka fram dom efter ett tag men det gör hon ju inte heller. Vi till och med gav henne ett miniben och spionerade på henne för att se om hon åt upp det lilla eller om hon gömde det också, men nej det åt hon upp, smarta hundfan!


Min söta bebis som driver mig till vansinne!


Min dag med vänner

Mysdag med vänner har jag haft idag! Först mötte jag upp Jossan på stan och så handlade jag massa saker till Molly, det mesta från min lilla lista sen köpte Jossan fika åt oss som vi åt här hemma på balkongen. Vid ett kilade vi hem till Louise så att hundarna skulle kunna leka, det gick sådär kan jag säga! Molly ska snart börja löpa antagligen för Snobben var på och skulle slicka/jucka på henne konstant, vilket inte Molly gillade, ahah! Vi solade iaf ett tag sen vid fyra åkte vi och Anna ut till Malmön för att ta oss ett dopp, väldigt skönt! Kom hem för en liten stund sen så nu har jag lax i ugnen och färskpotatis på spisen, mums!


11 juli 2011

Hej måndag!
Jag gick upp strax efter åtta idag och som vanligt blev det en pw direkt, har ätit och läst massa bloggar nu. Jossan och jag hade planerat att åka och sola och bada hela dagen idag men just nu är det massa moln så vi ska kila ner på stan en sväng för jag måste lämna lite papper och sen om det blir sol så skyndar vi oss hem och hämtar Molly och badkläderna då och drar iväg! Kom igen nu solen!!


Nu blir det filmmys med mina tröttingar :)

resize_image_-20 (MMS)

Nu blir det filmmys med mina tröttingar :)


Sara vill shoppa Mollysaker

Jag ska tjata på Jompa om att åka iväg till typ västerås någon dag och kolla på typ djurmagazinet, jag har lite saker jag vill handla till Mollsan som lite olika sorters godis för att träna inkallningar bättre, en nagelfil så hon och jag slipper dela, en namnbricka gärna med våra nr på baksidan, en visselpipa till olika komandon osv..


10 juli 2011

Hallå där!
Kvällen igårt blev riktigt lyckad! Först var Anna, Jossan och jag här och fixade oss innan vi kilade över till Johanna dit även Madde, Sara, Jenny och Sandra kom för massa snack, spel och roligheter! När det var dags att dra mot krogen smsade grabbarna och sa att vi var bjudna till deras killfest som bestod av Tomi, Peter, Johan, Bobba och Torparn, haha! Så vi kilade över dit och där spelades det in någon sjuk dokusåpa grejs som jag hoppas att jag slipper se, vill inte veta vad jag svarade på frågorna dom ställde, haha! Senare blev det en tur till Donken med Tomi, Bobba, Peter, Johan och Anna innan vi kilade hem vid typ tre taget. Somnade direkt när jag kom hem och sov till halv ett idag, har bara slappat i soffan med datorn sen dess och nu ska jag nog försöka få låna tv'n en stund innan det är dags att göra sig klar och dra och handla lite. Måste ut med Mollsan snart också, hon är också jätte trött efter ett roligt dygn hos sväronen!

Idag blir det nog bara massa slapp iaf, mys med mina hjärtan och film hade jag tänkt till ikväll. Jompa och jag ska äta tacos som vi har längtat efter men vi har inte hunnit äta med varandra sen i typ onsdags eller torsdags så ikväll ska vi mysa loss!


Full fart

Eftersom solen var seg och Anna hade huvudvärk så drog Jossan och jag ut på en 7km pw ist, mycket skönt och varmt! Nu har jag även duschat, diskat massor och sådär, ska dra på mig ett par shorts nu sen åka ut och lämna Molly hos sväronen. Efter det ska jag hem och äta och sen vid fyra kommer Jossan och Anna för fix innan vi drar över till Johanna där vi har tjejkväll/förfest och sen blir det utgång med massa dans!


9 juli 2011

Jag, Jossan och Anna hade planerat att dra iväg och sola och bada ett par timmar nu idag innan det var dags att fixa sig för tjejfesten ikväll med brudarna. Men när jag gick upp var det bara massa moln, nu börjar det dock bli mer och mer sol men tjejerna har inte vaknat än. Ska äta lite frukost nu och sen får jag se om dom hinner vakna i tid så vi hinner iväg om nu solen stannar kvar, annars blir det slapp här hemma tills dom kommer och fixar sig här, yey!


Äntligen är spriten hemma! Ah och johan me...

resize_image_206 (MMS)

Äntligen är spriten hemma! Ah och johan med då;)


Jossan vill att jag ska göra en kladdkaka ...

Jossan vill att jag ska göra en kladdkaka så ja det är väl bara att gå och handla då;)


Bråttom med massa kul

Oj vilken stressig men bra dag jag har haft!
Åkte till komvux i morse och ansökte till matte b kursen sen vidare till jobbet där vi tydligen skulle åka till ett fik ute i skogen (har glömt vad det hette redan) och där var det full rulle med att ha koll på eleverna! Sen kom vi inte till jobbet fören ett och då skulle jag ju ha slutat men jag stannade och fixade med maten och sånt eftersom dom var för få annars, sen när jag äntligen kunde slutavid två så hade jag jätte bråttom hem till Molly men då blir jag stoppad av en kille på parkeringen som vill ha starthjälp eftersom han mekade. Fick snällt förklara flera gånger att jag hade skitbråttom, haha!
     Ut med Mollsan sen iaf och sen direkt vidare ut till Sandras pappa så fick Molly och Ludde busa, riktigt roligt hade dom! Vi passade på att bada lite i polen med hennes lillasyster också, skönt! Nu kom jag hem för ca 15minuter sen och har hunnit packa upp, slänga in kyckling i ugnen och nu ska jag dra och hämta Jossan på stationen. Sen blir det hem och laga mat åt oss sen mys hela kvällen!

Oj jävlar nu måste jag verkligen åka!


8 juli 2011

Hej på dig varma fredag! Trodde Molly och jag skulle flyta bort när vi var ute och pw'ade i morse, men skönt ändå! Har ätit och allt sånt nu, skrivit en säljlapp som jag ska sätta på komvux om att jag säljer mina engelskaböcker och så. Ska åka dit strax eftersom dom öppnar nu vid nio och så ska jag se om jag kan få skriva in mig på matte B till hösten, efter det drar jag direkt till jobber och jobbar 10-13 och efter det hoppas jag att det är soligt och varmt så kanske jag och Sandra kan dra ut till hundbadet med vilddjuren våra!

Ikväll ska jag iaf träffa Jossan, ska hämta henne på stationen när hon kommer från öre och så blir det mys och festtagg tills i morgon, yeeey!

Killarna är snart framme i Tyskland fick jag höra, trötta var dom så det blir nog en lång väg hem!


Kvällen

Nu har vi avslutat valpkursen och fått diplom, mycket roligt har det varit! Sen har jag gosat med Jompa och nu har han precis dragit iväg med grabbarna till Tyskland för en 24h spritshoppingsresa, hah! Kommer sakna honom massor trots att det är så kort tid men det är så klart super roligt gör honom! Nu ska jag kika på tv och mysa med Molly tills det är sovdags, är dock inte såå taggad på att sova ensam (med min fega hund) i våran läskiga lägenhet, hah!



Ha det såå roligt så ses vi snart. Jag älskar dig!


Hemma en snabbis

Nu är vi hemma igen efter lite solning vid Malmön, Jompa måste iväg och handla lite inför ikväll och jag ska nog kanske sola lite mer på balkongen om jag orkar eller något. Vid halv fem åker vi iaf iväg till kungsör för sista gången på valpkursen, vi ska ut i skogen och göra massa roliga saker! Efter det så blir det hem och äta lite mat och ja sen drar nog Jompa till Tyskland!


7 juli 2011

Hej på er!
Jag orkade aldrig se klart på filmen med Jompa igår så vid halv tolv gick jag och la mig. Har nyss varit ute på en pw med en motsträvig Molly, dock var hon sjukt duktig när vi mötte andra hundar, hon låtsades inte ens som om hon såg dom, duktiga tjejen! För er som inte vet så har hon haft väldigt svårt för andra hundar, ingen har fått komma nära men nu blir det bara bättre och bättre, nu vill hon leka när hon ser andra hundar, dock får hon ju oftast inte det. Det är onödigt att hälsa på hundar man inte kommer träffa ofta eftersom om hon bara träffar den en gång bygger det ingen relation och då är det meningslöst för hundarna..
    Nu sitter jag iaf och bara väntar på att klockan ska bli elva, en och en halv timme kvar, för då får jag väcka Jompa med frukost och sen kan vi dra iväg och sola och bada om vädret tillåter. Men eftersom han drar till tyskland ikväll så vill han få sova lite först..

Förövrigt är jag lite bitter nu på morgonen, jag hade en riktigt bra dröm men den kom lixom aldrig till slutet för min klocka väckte mig hela tiden, dom så fortsatte den när jag somnade om. Sen när jag tänkte somna om för sista gången för att få vara med i slutet så får jag veta att Jomp inte hade varit ute med Molly sista svängen så jag var verkligen tvungen att gå upp direkt och gå ut med henne, suuurt! Min dröm hade kunnat bli awsome men nej då.. Hahah!


Myskväll

Nu har mamma och Elisabeth varit här och fikat, tvätten har blivit klar, jag har bestämt vilken alkohol jag vill ha från tyskland och nu ska jag kika på en film med mina hjärtan och bara mysa!


pannkaka of jordgubbar, banan och glass, m...

resize_image_187 (MMS)

pannkaka of jordgubbar, banan och glass, mums!


Iväg och träffa Anna

Mötet var faktiskt riktigt bra och hon jag träffade var verkligen jätte trevlig! Nu har jag iaf gjort dom flesta måstena för dagen så Mollsan och jag ska kila över till Anna ett tag och vara lite sociala, trevlans!


Haha va fan, jag skulle tydligen vara på e...

Haha va fan, jag skulle tydligen vara på ett möte idag som jag inte ens blivit kallad till, dom ringde nu och sa att hon iaf var sjuk men att det vore bra om jag bara kunde komma förbi.. Jaja iväg på något sökajobb grejs då!


6 juli 2011

Hej på er!
Jag har som vanligt varit ute på en pw och sen ätit frukost och suttit vid datorn, ska ta och göra mig i ordning nu sen kila över till scheele och se om någon är där så jag kan lämna in lite lönepapper. Efter det ska jag diska, rensa lite i mina små odlingar på balkongen och sådär. Hoppas på att Anna har tid att ses ett tag när hon slutar vid ett också, sen ikväll är det tvättstuga och så kommer Mamma och Elisabeth över och fikar. Jag har handlat glass, chokladsås som stelnar och så tänkte jag typ koka upp lite jordgubbar så det blir som varma bär att bjuda på, gott huh!?


Molly är så sällskapssjuk så vi skiter i a...

Molly är så sällskapssjuk så vi skiter i att springa och går ut på en ordentlig promenad med henne ist!


Ikea shopping


Hemma från Ikea

Nuu är jag hemma igen! Jag hämtade upp L* på stan sen åkte vi till Ikea och gick runt där, åt lunch osv. Jag var osäker på vägen dit men L* Hade bättre koll så hon förklarade vägen, haha! När vi kom hem till köping igen så åkte vi hem till mig så fick hon se hur jag bor och träffa Molly, tog en liten promenad och så fick hon hålla Mollsan vilket hon verkligen gillade. Efter det lämnade vi Molly och så gick vi hem till henne där hon, jag och hennes mamma skulle skriva på lite papper som jag sen postade på vägen hem. Träffade även på Maria när jag var på väg hem så stod och pratade med henne ett tag, mycket trevligt! Nu ska jag gosa loss med min bebis ett tag och sen när Jompa kommer hem ska vi ut och springa, usch!


Förlovning

Såg precis att min syster Stina har förlovat sig när hon och hennes karl var på Kreta, stort Grattis till er!

Insåg också precis att nu är alla mina syskon förlovade utom jag, men ah en dag ska jag med, dock inte på ett tag, haha! Men ja, sen är ju mina syskon så himla gamla så det är väl bäst att dom passar på ;) Hahaha


Grattis igen Stina och Ed, nu längtar vi
tills det stora syrianska bröllopet! ;)


5 juli 2011

Hej på er!
Idag släpade jag mig upp kvart över åtta och gick ut på en pw med Mollsan, efter det har jag bara ätit frukost och suttit vid datorn och segat. Ska ta och fixa mig nu och så för vid elva ska jag möta upp L* och sen åker vi till Ikea i västerås ett tag och shoppar lite, tror det blir lunch eller fika också. Efter det ska vi möta upp hennes mamma för att fixa massa papper som jag sen tänkte passa på att posta, så ja jag blir nog borta hela dagen!


Min kväll

Louise och jag pw'ade 8km så nu är jag slut i vaderna! Efter vår promenad så satt vi här och pratade lite innan jag ringde och planerade lite med L* tills i morgon och så ringde jag mamma och Bettan och planerade in en fika. Nu sitter jag med huvudvärk och är jätte trött så ska nog kolla lite på tv innan det är dags att sova, om jag kan övertala Jompa att lämna tillbaka tv'n som han har som dataskärm, haha..


Snart dags för en pw

Hej på er!
Tror ni jag var i tid till jobbet i morse? Nehej då, men kom bara liiite sent.. Men ja, dagen har gått så fort och varit riktigt roligt, jag och två elever var upp på stan och kollade lite och när vi kom tillbaka fick vi marängswish (?) med jordgubbar till fika, såå gott! Har nästan nyss kommit hem så ska byta om nu sen dra ut på en lång pw med Louise, känner att jag måste röra på mig!

I morgon ska jag träffa L* (Tjejen jag är kontaktperson åt) och jag hade lovat att vi skulle åka och bada om det var fint väder men nu ska det regna så jag funderar på om vi ska åka till V-ås och gå på ikea och shoppa lite eller om vi ska gå och fika här i stan. Ska kolla kontot ikväll och se vad jag har råd med, haha!


4 juli 2011

Ont i magen och trött, jag är inte såå taggad att jobba 7.30-16.00, men det är bara att bita ihop! Och nu såg jag att jag ska dra om en kvart och jag har inte klätt på mig, borstat tänderna, plattat håret eller fixat något annat än, bra där Sara!


Skulder att betala

Jag hatar att betala av en skuld och inse att man har hur mycket pengar som helst kvar att betala av, men jag antar att det är så det går när man går hela hösten utan jobb och några bidrag. Men jag kämpar på, jobbar och sliter och betalar det lilla jag kan, vill ha det gjort helst igår så klart men snart så! Då är det bara börja bygga upp sig mentalt igen för dom gigantiska skulderna som kommer när jag börjar plugga, men sånna har ju alla, right?

Johaaaan, kan jag inte få betala i natura??


Hur träningen har gått

Alla måsten som städning och sånt är fixat och så har vi klippt Mollys klor och borstat henne och haft lite hundmassage och massa mys. Kom precis ut ur duschen och sitter i min one piece  nu, snart blir det film och massa gott med mina hjärtan. Ikväll ska vi unna oss och äta lite av allt vi har hemma så det blir morötter och dipp, glass med maränger och jordgubbar och varsin chokladbit, mums!

Förresten, jag tänkte ju att jag skulle säga hur det gick med träningen i veckan! Jag sa ju förra söndagen att jag skulle försöka träna/gå ut och gå varje dag hela veckan och jag tycker att jag har lyckats bra! Måndag till fredag powerwalkade jag 30 minuter varje morgon sen måndag och tisdag så tränade jag även hemma med sittups och sånt. I onsdags gick även en 6km lång pw på kvällen och sen idag så var jag ute och gick i skogen i 60 minuter, duktigt va? Självklart skulle jag kunnat träna mer tycker jag nog, men det får jag försöka göra den här veckan! Och ingen köpmat ska jag få äta, om jag köper mat så måste det vara en sallad, ingen kebab, hamburgare eller thai! Och som vanligt bara godis på helgen och jag får bara köpa en gång under helgen!


Fina tårtan! Dock glömde jag att jag inte ...

resize_image_160 (MMS)

Fina tårtan! Dock glömde jag att jag inte tål mjölk så bra så jag gjorde den på vanlig grädde vilket gör att jag sitter med ont i magen nu, men det var det lätt värt!


Jag har nästan städat klart lägenheten men...

Jag har nästan städat klart lägenheten men nu tar vi en paus och åker ut till sväronen, ska bjuda dom på tårtan sen ska vi ut i skogen med Molly och träna inkallning och leka ett tag innan vi åker hem och städar klart, handlar och gör mat :)


3 juli 2011

Ställde mig och gjorde klart tårtan så fort jag vaknade och sen blev det massa frukost efter det, har nyss skrivit en matlista och inköpslista och sånt. Vet inte vad jag ska hitta på idag, hoppades ju på att kunna sola men det verkar man ju inte kunna, måste iaf handla och typ damsuga och diska idag sen kanske åka ut till sväronen och låta dom testa tårtan men jag vill hitta på något mer också. Har umgåtts med Jompa precis hela helgen så det har varit mysigt, men nu är jag sugen på att hitta på något roligt, med eller utan honom, haha. Men men, ska sitta här en stund till sen börja ta tag i lite saker här hemma och sen får jag väl se vad jag hittar på..


Efterrätt på Maddes "altan" :)

resize_image_153 (MMS)

Efterrätt på Maddes "altan" :)


Grillkväll

Första lagret på tårtan är fixat, tio påsar med jordgubbar är tvättade, rensade och nere i frysen, har lagt upp lite bebisbilder på Molly på fejjan som vi fick idag och nu ska jag göra lite jordgubbskräm till frukosten i morgon. Peter smsade också Jompa nyss och frågade om vi skulle dra ihop en grillning ikväll och vi var så klart sugna, har marinerat lite kyckling nu så om typ en timme ska vi hem till Madde för att grilla, Mollsan med så klart. Vi sa att vi bjuder på efterrätt så vi släpar med lite jordgubbar, glass och maränger, kärlek på livet!


Molly med ett av sina syskon


Massa jordgubbar att använda

Med 7kg jordgubbar, nästan 15 liter så finns det ju massor man kan göra med dom! Vi har liite ideér men flera vill vi ha! Vi har iaf tänkt göra:

En tårta, ska göra den ikväll tills i morgon och se om den är god, isf ska vi ha den när Jompa fyller.
Jordgubbskräm, känns nyttigare än den man köper.
Äta som dom är så klart!
Äta med glass och maränger ikväll.
Jordgubbs paj
Och ja det är nog det vi kommit på, har ni några mer tips? Sen fryser vi väl ner det i omgångar så klart så man kan ta fram och använda lite när man vill


2 juli 2011

Igår kväll så blev det bara slapp här hemma, Jompa satt vid datorn och jag kikade lite på tv. Drog iväg en sväng med Anna också vid elvataget och ah sen blev det typ sängen. Idag har vi varit och plockat jordgubbar som ni kanske har sett, asgott verkligen! Efter att vi hade lämnat jordgubbarna hemma och Molly så drog vi till skinngubben där Johan köpte regnkläder och nya skor sen åkte vi och handlade lite. Nu ska vi äta en macka och sen tvätta alla jordgubbar och sen ska jag nog experimentera lite med dom. Ikväll blir det filmmys här hemma med massa jordgubbar tror jag, Jompa och jag har ju ändå 2år och 2månader hehe.


7kg kärlek!

resize_image_150 (MMS)

7kg kärlek!


Mums!

resize_image_150 (MMS)

Mums!


Johan, jag och svärmamsen är på g till säb...

Johan, jag och svärmamsen är på g till säbygubben för att plocka jordgubbar, mums!


Mobil djungeln

Efter jobbet så drog Jompa och jag ut till sväronen och fikade och var sociala ett tag innan vi tog med Molly hem, så nu sitter vi vid varsin dator och ska väl snart göra lite mat. Båda sitter och kollar på mobiler för vi vill ha nya, dock vet ingen vad man ska ha, har ni några förslag? Jag vill kunna ha massa appar och sånt men ah vet ju absolut inget om mobiler så ge mig lite info och tips tack!

Ikväll blir det nog bara mys här hemma, Jompa och jag var osams i natt på varsit håll så vi behöver nog umgås. Haha alltså Johan drömde att vi bråkade och jag vaknade inatt av att Johan skällde ut mig totalt så jag sov oroligt efter det för att jag inte visste om han hade menat allvar eller pratat i sömnen, hahaha! Stört men ah ändå ganska vanligt här hemma..


?


1 juli 2011

Jaha, har ätit och pw'at som vanligt nu på morgonen, ska ta och göra mig iordning strax och sen dra och jobba 10-17. Eftersom det skulle bli regn idag tänkte jag ta på mig typ leggins och någon långärmad men nu kommer solen fram så det får nog bli korta shorts och typ ett linne idag med, vägrar svettas extra mycket! Får nog stoppa ner en tröja med ifall om det blir sämre väder sen och jag cyklar ju.. Har ingen aning om vad vi ska göra på jobbet idag, jag vet vilka jag har ansvar för men inte med vem eller så, men men det löser sig. Efter jobbet vet jag inte riktigt heller, får se om man åker ut till sväronen ett tag och är där eller något..


TokMolly

resize_image_140 (MMS)

TokMolly


RSS 2.0