Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem...

Nu sitter jag äntligen på tåget på väg hem, det har verkligen varit en lång dag, först för att jag inte mår speciellt bra och sen för att när jag ska tagga till och ringa massor sista två timmarna så lägger vara servrar av så vi bara kunde sitta där och glo, lagom kul! Nu vill jag bara hem och äta gott, bada och sen dricka glögg med min älskling!


30 november 2010

Sitter på jobbet med ont i nacken, ryggen och feber, så jävla ovärt!!! Usch har inte tid att vara mer sjuk nu än min hosta, har verkligen ingen ork och jag får verkligen kämpa för att få något gjort idag, men nu är det bara två timmar kvar sen åker jag hem och vilar och hoppas att jag mår bättre i morgon..

~

"Vart du än går -Gå med hela ditt hjärta"

Utmaning dag nr 27

"Varför gör du den här 30 dagars utmaningen?"

Jag tyckte dom flesta frågorna kunde vara ganska roliga att svara på och då skulle jag iaf ha någon sak att skriva om varje dag om jag inte kom på något annat. Dock är det lite drygt att komma ihåg det när jag jobbar så ibland kommer det två åt gången, men det tycker jag inte gör så mycket :)


Fullt upp idag

Efter jobbet idag gick jag och två tjejer från jobbet upp på stan så köpte jag en till julklapp till Johan, det är inte ens december än och jag är klar med alla julklappar, sjukt skönt! När jag kom till Köping åkte Johan och jag och veckohandlade direkt och sen hem och käkade mat. Ska hoppa in i duschen nu sen ska vi dricka lite glögg och äta några pepparkakor, mys!


Jompa

Johan Claesson, Jag älskar dig hjärtat ♥

Jag har pyntat min tråkiga plats med en to...

dsc01567 (MMS)

Jag har pyntat min tråkiga plats med en tomte bla. Haha


Sitter på tåget, var helt säker på att det...

Sitter på tåget, var helt säker på att det skulle vara sent men nej det är i tid, mycket skönt! Funderar på att köpa johans sista julklapp idag efter jobbet..


Toppendag

Jag har haft fullt upp och en jätte bra dag! Åkte som sagt ut till Johans föräldrar och fikade och så fick jag en bakbok av Johans mormor där det var massa olika kladdkakor (hon vet ju att jag gillar att baka) och så fick Johan en fin prydnadstomte. Efter att vi hade varit där åkte vi hem och fortsatte att fixa med min dator som vi har ominstalerat totalt eftersom den var så konstig, men nu börjar det snart bli klart tror jag..
     Har nyss ätit bakpotatis, fläskfile, sallad och romsås så nu är vi mätta och belåtna här, ska lägga mig i badet en stund och köra en inpackning och lite sånt sen blir det antingen tv spel och massa gott att äta eller tv mys och massa gott att äta ikväll, måste ladda upp inför ännu en jobbvecka :)


28 november 2010

Usch min dator håller på och segar så mycket och nu har vi sett att i någon konstig mapp har jag typ dubletter av alla inställningar och skit.. Så nu ska vi ominstalera hela datorn så hoppas jag på att den blir lite vettigare igen..

Sen vid två ska Jag, Johan, mormoren och förhoppningsvis Anna ut till deras föräldrar och adventsfika och bara umgås, ska bli riktigt mysigt!


Första advent

Nu är äntligen första advent här med massa snö och mys, och med advent kommer måånga fördelar. För Johan och jag har satt upp lite regler för att inte tjata ut julen. Men idag får man börja köpa hem pepparkakor, skumtomtar, glögg och göra julgodis och lussekatter, okej jag tjuvstartade liite igår.. Sen får man såklart sätta upp alla fina stjärnor och saker i fönstrena. Dom andra julprydnaderna och julgranen får vänta till iaf veckan innan julafton. Guud vad jag längtar!!

Får man börja säga God Jul till folk nu!? :D

Utmaning dag nr 24 och 25

"Ett brev till dina föräldrar"
Jag skulle kunna skriva så mycket till och om mina föräldrar men det räcker med att säga att jag Älskar dom mer än allt och att jag saknar och tänker på dom hela tiden! Jag är så fruktansvärt glad att just dom är mina föräldrar och att dom alltid finns där för mig!

"Vad jag skulle hitta i din väska"
I min väska hittar man det mesta under en vanlig dag, massa lipsyl/läppglans, hårspray, smink, hörlurar, mobilen, nyckar, hårnålar, huvudvärksabletter, vatten, frukt och massa annat just för den dagen..


Utmaning dag nr 26

"Din favorit tid på året"

Jag har alltid svarat sommaren, men nu har jag insett att jag gillar nästan alla årstider och hela året i sig. Vintern är mörk, vit, kall, luktar gott och romantiskt. Våren är full av energi, grönska, hela världen mår plötsligt lite bättre. Sommaren är varm, underbar och alla är så glada under sommaren, utekvällar med vänner osv. Hösten är lugn, mycket färger och mysiga hemmakvällar..
     Under alla årstider har jag inte någon speciell tid som jag gillar extra mycket, jag har insett att jag ska vara så glad för att jag får leva och uppleva hela åren om och om igen, så ja jag älskar precis hela året!


Hemmafix

Oj oj, nu har vi städat som tokar här hemma, betalat räkningar och varit iväg och handlat, så sjukt fint har vi det nu! Mitt i allt har jag haft sjukt ont i magen också, lagom kul..
     När vi var iväg och handlade övertalade jag Johan att köpa en liten påse med skumtomtar, det är så himla gott! Gick och åt på vägen hem från affären sen, haha.

Nu ska jag kika runt lite på datorn sen ducha och efter det börja laga mat, ikväll ska vi äta naco tallrik, mums! Johan sitter förövrigt och tittar på två olika fotbollsmatcher, en på datorn och en på tv'n, haha fattar inte hur han orkar koncentrera sig på en match ens.. :P



Jag säger alltid att skumtomtar smakar
som kärlek, och det gör dom verkligen!


27 november 2010

Vaknade vid halv tolv idag och har nyss ätit frukost, så fort Johan har ätit färdigt ska vi börja storstäda lägenheten och sen ska vi plocka fram alla advents saker, måste få på lite julmusik också! Efter det tror jag vi måste iväg och handla innan jag fixar mig för sen ikväll ska jag spendera kvällen med mina älskade tjejor!

Dagens utmaning från igår och idag ska jag försöka få upp men vet inte om jag hinner, Jossan har beställt en kladdkaka som jag ska försöka hinna göra, men vi får väl se haha!


26 november 2010

Har försökt uppdatera från mobilen flera gånger men inte fan har det fungerat..
På jobbet satt jag iaf med Madde och lyssnade när hon ringde kunder, hon är verkligen the shit, bäst i hela företaget! Efter jobbet sprang jag som en tok till tåget men när jag väl kom fram var det försenat, haha! Sen när jag kom hem åkte Johan och jag till Isak och Sandra för att fira hennes födelsedag i efterhand, träffade nästan hela familjen där också, har saknat alla så sjukt mycket! Efter det drog vi hem till pappa och hämtade min bil, sen blev det köping och kebab. Har nyss moffat massa och nu tittar vi på film, jag är dock inte så koncentrerad utan vill mest sova, haha!


Äntligen på tåget, det var försenat med ty...

Äntligen på tåget, det var försenat med typ en kvart, men det gör ju inte så mycket för jag hinner ändå i tid till jobbet. Idag hoppas jag verkligen att jag säljer något!


Usch jag har inte en speciellt bra dag ida...

Usch jag har inte en speciellt bra dag idag, glömde lägga upp dagens utmaning igår och mitt blogg sms kom inte upp i morse.. Sitter iaf på jobbet nu, bara två timmar kvar och typ tre timmar kvar tills jag är hemma, wiihoo


Haha sötJohan! "Du e e e e e mitt a a a a ...

dsc01566 (MMS)

Haha sötJohan! "Du e e e e e mitt a a a a allt" står det sen har han tejpat fast lappen på min väska, bra sätt att vakna till:)


Utmaning dag nr 23

"Något du längtar mycket efter"

Jag längtar så sjukt mycket till julen i år! Har nog inte varit såhär peppad på flera år men det känns så bra att få pynta hela lägenheten precis som vi vill och sen har jag verkligen lyckats köpa bra julklappar och grejer. Åh det ska bli så härligt!! :D


BAJS"!"!!

Åhhh!!! Jag har sms bloggat flera ggr idag men inget jävla sms kommer ju upp!!! Aja skit samma, sitter iaf på jobbet och längtar hem, trodde precis att jag såg en häst utanför fönstret här mitt i centrum men ah det varen cykel, haha!
Glömde förresten lägga upp utmaningen igår så slänger upp den snart..

Utmaning dag nr 22 (en dag sent)

"Vad gör dig annorlunda än alla andra?"

Precis allt, ingen är den andra lik! Dock har jag många likheter med andra, men ja jag vet inte vad man ska skriva.. Knasig utmaning haha!

Hemma från joppet

Sådär nu är jag hemma igen och har hunnit få i mig lite mumsig mat som älsklingen har lagat. Det har rullat på bra på jobbet idag, dock har det varit en hel del telefonstrul så vi har fått tagit "rast" hela tiden, men det är ju också helt okej haha. Idag fick vi veta hur vi jobbar under jul också, vi jobbar halvdag den 23e och sen är vi lediga till den 4e januari, känns så skönt att få vara ledig! Sen berättade Alex också att dom flesta säljer första gången efter typ två veckor och vi har ju bara ringt i 1,5 dagar så vi behöver ju inte stressa ihjäl oss över det..

Nu ska jag kika runt lite på nätet och sen ska jag bara slappa ikväll, inga måsten alls!


Jaha här kom jag taggad på jobb men först ...

Jaha här kom jag taggad på jobb men först hade dom möblerat om hela kontoret så vi fick fixa oss nya platser och nu har alla telefoner lagt att så vi sitter här och läser tidningar, sover och har oss i väntan på att dom ska bli fixade.. Haha slappt!


God morgon, nu har jag precis satt mig på ...

God morgon, nu har jag precis satt mig på tåget, har sjukt ont i magen idag så jag hoppas det går över snart.. Vi ska förövrigt skriva på anställningsbeviset idag. Och idag vill jag verkligen sälja något!


Utmaning dag nr 20 och 21

"Någon du ser dig själv gifta/ att vara med i framtiden"
Absolut är det Johan jag vill dela mitt liv med och jag hoppas verkligen att vi kommer hålla ihop länge!




"En bild på något som gör dig glad"
Mina älskade syskonbarn, det räcker att säga så!




Sliten brutta, ja tack!

Det kommer verkligen inte bli mycket bloggande nu när jag jobbar känner jag, iaf inte i början. När jag väl kommer hem vill jag bara slänga mig på soffan och ta det lugnt eller fixa med lite saker så jag hinner umgås med Johan innan det är dags att sova..

Idag fick vi iaf ringa våra första kunder, eller okej vi har ringt nästan hela dagen, ringde typ 35 samtal idag och fick iaf två kunder var ganska intresserade så jag ska ringa dom igen och tjata lite, sen var det flera som jag inte fick tag på så jag ska ringa dom i morgon typ.. Ska sätta mig och läsa igenom anställningsbeviset nu för i morgon ska vi skriva på det, ruligt!

Nu hoppas jag maten är klar snart och sen ska jag försöka att bara ta det lugnt ikväll, måste lära mig slappna av och varva ner efter sånna här dagar med full fart..


Sådär nu sitter jag på tåget på g mot väst...

Sådär nu sitter jag på tåget på g mot västerås, idag börjar vi jobba vanliga tider och idag ska vi få börja att ringa kunder, jag dör! Haha! Nej nu ska jag repetera lite från igår, ses


Stress

Usch jag stressar runt så mycket här hemma så jag får ont i magen, har så mycket jag behöver fixa med inför i morgon! Skiter i dagens utmaning och kör två i morgon ist. Nu ska jag fixa det sista och sen spela lite super mario innan jag måste sova

Hemma efter jobb

Nu är jag hemma igen efter en heldag med jobb! Vi har mest fått lyssnat på samtal, fått massa information och valt platser idag. Vi är fyra nya tjejer som kommer sitta tillsammans och fy fan vad kul vi kommer få, har skrattat så vi gråtit idag haha! Under lunchen gick vi iväg och köpte kina mat, så himla gott var det!
      I morgon ringer vi förresten vårat första kundsamtal, sjukt nervöst är det!

Nu när jag kom hem så hade Johan köpt sig ett Wii med två olika dosor, en ratt och sen supermario, wii sports och mariokart, så jävla roligt! Har suttit och spelat en snabbis nu och det blir nog att resten av kvällen med, ska renskriva lite papper från idag med bara.

Nej nu ska jag köra en bana till och sen äta lite carbonara som Johan har gjort, vi hörs senare



22 november 2010

Hej där, just nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost. Tror helt seriöst att jag spyr snart, frukost är verkligen inte min grej! Men ska försöka lite till sen fixa mig och sen dra mot Västerås för första dagen på nya jobbet, ska bli spännande! Börjar inte fören nio idag och skulle visst sluta lite tidigare med troligtvis vilket känns helt okej!


Utmaning dag nr 19

"Smeknamn som du har: Varför har du dem?"

Jag har inte direkt något seriöst smeknamn. Om man inte ränkar Älskling, Mongo, Sarren, Pucko, Gumman, Knäppo, Snygging, Knasfia, Dunderklumpen eller något av dom andra namnen mina vänner och Jompa ibland kommer på. Och varför? Tjaa, kärt barn har många namn? ;)


Slappsöndag

Jag och Johan spelade ett bra tag, två världar klarade vi. Eller vi och vi jag är sjukt ringrostig så Johan fixade det mesta själv, haha! Sen drog han på träning så jag har duschat, kollat på oth och nu har jag gjort en sallad och fixat lite med maten så vi bara kan slänga på ugnen och stekpannan när han är på väg. Ikväll ska vi äta fläskkotletter med pommes, bea och sallad. Ska fixa naglarna nu lite fort innan han hör av sig.. 
     Sen skulle jag tro att resten av kvällen spenderas i soffan med super mario och lakritspipor, ett perfekt sätt att tagga inför första jobbveckan som mediesäljare!


Jag i rött och Johan i grönt, haha!


Super mario <3

Sådär nu har vi varit iväg och handlat, hittade bra adventsljus, en bra tidning och lite annat roligt också. Nu har jag precis lagt kvällens kött i marinad, pratat lite med pappa, ska skicka iväg ett mail nu sen tror jag att lite mer av viktigheterna är gjorda så nu ska jag spela super mario på nintendo 8bitars som Johan precis hämtade upp ur förrådet, sjukt kul!!! :D

21 november 2010

Idag vaknade jag vid tio, smög upp och gjorde scones och kokade kaffe till älsklingen sen väckte jag honom och bjöd på en mysig söndagsfrukost med ljus och grejer. Efter det satte vi oss och skrev en inköpslista och en matsedel till veckan, ska kika lite på nätet nu sen ska vi fixa oss och gå och handla. Har en hel del att göra i dag så det är bara att sätta igång, vi hörs senare!

Förresten, Johan sitter och tittar på nintendo wii det röda som är någon specialutgåva dom har just nu, då får man med supermario och det måste ju verkligen vara det roligaste spelet som existerar! Hoppas han bestämmer sig för att köpa det i julklapp till sig själv! Och appropå julkalappar så tror jag att jag har kommit på vad jag ska ge Johan som sista julklapp och då är jag alltså klar så fort jag har fixat det, härligt!

Utmaning dag nr 18

"Planer / drömmar / mål du har"

Herre gud jag skulle kunna skriva en hel bok om alla planer, drömmar och mål jag har med mitt liv. Men med ett ord kan jag beskriva allt med och det är Lycka. Allt jag vill med mitt liv är att vara lycklig och lycka är inte ett slutgiltigt mål utan det är ett känsloläge. Därför bestämmer man själv när man är lycklig och det är inte en bestående sak, ena dagen är man det och nästa kanske man är lite mindre lycklig. Mina planer, mina drömmar och mitt mål med mitt liv är att leva det till fullo och vara lycklig så mycket det bara går! Jag ska ha ett jobb jag gillar, skaffa en underbar familj och bara vara lycklig!


Hemma från bion

Nu är jag hemma igen från bion, filmen var faktiskt riktigt bra! Jag har alltid gillat just den här boken väldigt mycket så ja jag är inte besviken! Nu längtar jag som fan tills sista delen kommer bara. Har bestämt mig för att skaffa alla filmer och böcker också, ska ha ett museum där jag kan låtsas vara Harry själv, haha!
   
Nej jag börjar bli skapligt trött så jag ska kika på dagens utmaning nu sen krypa ner i den sköna sängen, god natt!


@ Holmgrens

Sådär, nu har jag kalasat med massa god mat hela dagen, kom hem till Louise för typ en och en halv timme sen. Blir slapp ett par timmar nu sen vid nio ska hon, jag och Johan på Harry Potter på bio. Jag hoppas verkligen att filmen är bra men har hört mycket olika åsikter om den, men men det återstår att se..

20 november 2010

Jag har haft en mysig morgon med älsklingen, sitter mätt och nöjd nu. Känns som att det kommer bli en bra dag idag, det är snö på marken, vid två ska vi till Johans kusin Ida och fira att hon fyller 20 snart och sen ikväll blir det bio, mys!

Tror dock jag har några timmar oplanerade efter kalaset så vad ska jag göra då? Förslag någon? :)


Utmaning dag nr 17

"Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför"

Jag antar att man inte direkt kan säga en rollfigur i någon serie eftersom det inte är en riktig person, så hmm..
Hahaha jag skulle vilja vara Johan för en dag, skulle gå runt naken och pilla på mig själv bara för att känna hur det kändes, sen skulle jag ha massa sex och sen skulle jag gå runt på stan och se om man blev bemött annorlunda i typ butiker bara för att man är kille..

Inte så seriöst svar, men fan jag vet inte, Mitt liv är så pass bra just nu så jag vill inte riktigt byta med någon..


Filmkväll

Nej nu har jag bestämt mig för att det får bli en lugn filmkväll med hjärtat här hemma ikväll, känner mig sjukt trött redan så det är lika bra att jag tar det lugnt ikväll. Har massor att göra hela helgen och vill ändå vara pigg till på måndag så det här blir nog bra!


Min dag so far

Har haft en en riktigt bra dag idag!
Började dagen med kalas på jobbet för en elev som fyllde sen har dagen rullat på ganska fort, slutade vid ett och klockan två åkte Johan, jag och Anna till västerås. Jag hittade sista julklappen till stina, sen julklappar till Elisabeth och en almanacka åt mig inför nästa år, Johan hittade en fin julklapp till sin mamma med. Så nu har jag handlat julklappar till alla, dock ska jag köpa typ en grej till åt Johan tror jag.. 
      Efter det drog vi till jula och köpte lite saker åt deras pappa och sen drog vi till max och käkade, sjukt gott! Nu har vi nästan nyss landat hemma, tror vi skjuter upp bion till i morgon kväll, dock vet jag inte om jag vill ta det lugnt bara eller om jag vill hitta på något ikväll haha!

Förresten, idag när jag skulle gå hem från jobbet sa personalen att om jag inte trivs på det nya jobbet så skulle jag skriva upp mig på vikarielistan så skulle dom ringa mig direkt, känns bra att ha en reservplan iaf!


En sån här förpackning råkade visst följa med hem också ;)


19 november 2010

God morgon fredag!
Har precis fixat mig färdigt, ska slänga på mig ytterkläderna och dra till jobbet där det är kalas och massa roligheter idag, slutar kl ett och efter det ska Johan och jag åka till västerås en sväng. Sen ikväll kanske det blir bio, en väldigt bra dag med andra ord!


I söndags gav jag bort det sista hemmagjor...

I söndags gav jag bort det sista hemmagjorda fikat ur frysen eftersom vi aldrig äter upp det, nu i flera dagar har johan och jag klagat på att vi aldrig har fikabröd hemma, tippat! Nej nu blir det robinson och sen ska jag vika tvätt, fixa inför i morgon och sen sova:)


Utmaning dag nr 16

"En annan bild på dig själv"



25 december 09 :)

Valet och kvalet

Säger man så? Valet och kvalet? Jag är i valet och kvalet med..? Äsch jag säger iaf så nu!
Ringde precis till chefen för sär och träningsskolorna och berättade att jag har fått ett annat jobb så dom måste ta bort mig från vikarielistan. Sen berättade jag idag på jobbet att jag inte kommer fortsätta och dom blev verkligen besvikna och sa att dom hade hoppats att jag inte skulle få jobbet för dom ville att jag skulle vara kvar där. Usch det känns så dåligt att sluta där när jag äntligen har hamnat på ett jobb som jag alltid har velat ha, i flera år har jag kämpat för att få ett jobb precis som det här och nu efter tre dagar måste jag sluta.. MEN jag tror även det nya jobbet kommer vara kul och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas, och skulle jag i värsta fall inte gilla det så är jag välkommen tillbaka till träningsskolan. Men allt handlar ju om pengar just nu, jag måste ju prioritera ett heltidsjobb framför en osäker vikarietjänst, men det är verkligen tråkigt, jag önskar att jag kunde göra båda sakerna!

Nej jag får sluta i morgon och känna att jag har gjort bra ifrån mig, ha bra minnen därifrån och veta att jag är välkommen tillbaka och sen på måndag ska jag börja mitt nya jobb, ge mig in i alla utmaningar jag kan och verkligen ha as roligt! Ska bli sjukt jävla rik där också! :D

Slut för idag, tack för idag, vi ses igen i morgon, tack och adjö!

Sådär, nu har jag hunnit hem och så har jag hunnit prata med Anna en sväng..
Började ju dagen med bad på lasarettet med en elev, sjukt varmt vatten! Sen åkte vi buss till skolan och åt lunch med dom andra. Efter vilan gick vi till Scheele skolan där det var syslöjd och efter den lämnade jag en elev på bussen, pratade med en av tjejerna från igår och sen gick jag och den sista eleven tillbaka till skolan där jag lämnade honom till fritte och hämtade mina saker så jag kunde gå hem. Har haft sjukt roligt idag också måste jag säga!

Förresten, min förkylning är fortfarande helt kaos, trots att jag lever på hostmedicin slutar jag inte hosta och idag har jag snorat och varit täppt konstant! Så jävla drygt! Hoppas det blir bättre under helgen så jag kan jobba ordentligt på måndag!

Nu ska jag gå och snyta mig, ta näsdroppar, äta frukt och sen invänta kvällen så jag får sova, haha!


18 november 2010

God morgon folks!
Inatt har jag sovit som en stock, dock drömt massa jobbiga drömmar men det är alltid skönt att vakna upp och inse att dom inte stämmer.. Nu har jag nyss ätit och fixat mig, om typ en kvart ska Johan som är uppe och tvättar få skjutsa mig till lasarettet för jag ska dit och bada med en elev, mycket roligt blir det nog! Kommer vara där ett bra tag för sen ska vi tillbaka till lunchen sen är det bara lite mer än två timmar kvar av min dag..
       Förresten, kofeintabletter, är det någon som har tagit sånna? Jag insåg precis att när jag börjar jobba i västerås så om jag åker tåg eller bil så måste jag nog gå upp nästan senast 05.30 och det vet jag inte hur jag kommer klara. Jag blir sjukt illamående när jag är trött och skit, så jag fúnderar om kofeintabletter kan vara något för mig kanske, skriv gärna om ni vet något om det!

Nej nu ska jag snyta mig och kolla så alla saker är packade och sen är det dags att börja bege mig. Ha en bra dag!


Utmaning dag nr 15

"Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar"
Jag har ingen ipod så jag sätter på en av våra spotify listor, dock en där alla har lagt in musik så allt är inte mitt, haha!

Billionaire- Travie McCoy Feat Bruno Mars
Ballroom blitz- Sweet
2012 (It ain't the end) - Jay Sean och Nicki Minaj
Dead end - Johnossi
Can't touch it - Ricki-Lee Coulter
All night long - Alexandra Burke
Boyfriends hate me - Space cowboys
Free Fallin' - Tom Petty and the Heartbreakers
In my head - Jason Derulo
Wrap U around me - Sean Kingston


Mitt körkorts 1års dag

Och förresten, Idag har jag haft mitt körkort i exakt ett år. Grattis älskade körkortet :D

FY FAN VILKEN BRA DAAAAAG

HAR JAG SAGT ATT DET HÄR ÄR EN BRA DAG ELLER!???
Blev uppring från jobbet i västerås för en stund sen och jag har fått jobbet där, börjar på måndag!! Det känns som att det verkligen rullar på nu, jobb resten av veckan, säger upp mig på fredag och på måndag börjar jag på Swemedia, känns tråkigt att säga upp sig här efter tre dagar men en heltidstjänst väger ju verkligen mer än en vikarietjänst, även om det är roligt! 

Jobbet för dom som inte vet är som medieförsäljare, jag ska sitta på ett glassigt kontor med ca 20 andra ganska unga personer och ringa runt till företag och sälja saker, tror det kommer bli riktigt roligt och en kul utmaning. Wihuuu jag är så jävla taggad!!!




En så rolig dag!

Hallå!
Kom hem för ett litet tag sen men har suttit och pratat med Anna i telefon och berättat om min dag med barnen på träningsskolan. Det var tydligen tre ordinarie personal borta så har jag tur kanske jag kan få jobba lite nästa vecka med, om dom inte kommer tillbaka då.. Alltså jag har haft så sjukt jävla roligt, jag har ont i kinderna för att jag har skrattat så himla mycket! Har haft tre timmar gymnastik idag blandannat, har spelat lite innebandy och sånt. I morgon ska jag och en elev och bada, ska bli sjukt skönt, dock känns det lite tidigt att börja bada åtta haha!
       Jag känner att jag är så uppe i varv, skulle kunna skriva flera sidor om hur roligt det har varit men det är svårt att förklara utan att gå in för mycket på saker och ja det är svårt att förstå hur kul det är om man inte har jobbat med liknande saker.

Nu vill jag fortsätta hitta på saker men vet inte vad, ska försöka få med Johan på att hitta på något!

17 november 2010

God morgon!
Nu har jag ätit och fixat mig, ska kolla så jag har allt med mig nu och sen kila iväg till "Nyckel", ska börja att ha gympa med en klass och sen resten av tiden ska jag vara med en annan klass. Slutar vid 14.00 idag tror jag, aja önska mig lycka till! Se ya


Utmaning dag nr 14

"En bild på dig och din familj"

Jag har inga bilder på hela familjen på datorn, och dom jag har är sen jag var liten. Så slänger upp en bild på mig, mina sykon och mina kusiner, Vi är ju ändå som en familj!


För blod är tjockare än vatten ♥


Bra dag!

Vilken bra dag det har varit!
Var ju som sagt ner på stan med Anna och kikade lite, så jag köpte hårinpackning och sånt, sen gick vi hit och socialade ett tag. Efter det drog Johan och jag till "Nyckel" för att titta vart jag ska i morgon, haha missade skylten typ två gånger men nu tror jag att jag vet vart jag ska. 
     Lagade nyss köttfärsås och spagetti med älsklingen, så gott! Ska vila magen en stund nu sen lägga mig i ett varmt bad och köra lite hårinpackning, kropps skrubb och lite sånt som behövs nu när det är kallt och torrt i luften. Kan även behöva göra det så jag slappnar av och kan somna ikväll, förstår inte hur jag ska ta mig upp i morgon, men börjar ju inte fören nio så det är ju inte jätte tidigt..

Förresten, har ni sett min nya design? Patricia har varit in här och grejat lite, tycker det blev riktigt fint! Så tack Patricia :)


Åh nyckelbergskolans träningsskola ringde ...

Åh nyckelbergskolans träningsskola ringde mig nyss så nu ska jag dit och jobba resten av veckan, gud vad roligt!


16 november 2010

God middag!
Sov verkligen för länge idag med, men just nu är jag så himla trött, kanske blir så när man går hemma mycket, så ett jobb skulle inte sitta fel.. Käkade en stor och god frukost/lunch och nu har jag nyss fixat mig så ska strax möta upp Anna för en tur ner till stan. Vet inte riktigt vad jag ska göra annars idag, men det visar sig :)


Utmaning dag nr 13 (en dag sent)

"En bild på ditt rum"

Eftersom jag inte bor hemma och har ett rum så får ni se lite bilder på lägenheten ist.
Har dock inte så många bra så det blir på vardagsrummet, hallen och badrummet, köket och sovrummet skiter jag i

Bajsdator, lyckades inte få upp några bilder och sen kom aldrig inlägget upp på blogg.se så ja, alla bilder finns ju på min facebook så titta där ist :)




Back home

Sådär, nu har jag varit hos doktorn och sen veckohandlat, vi köpte lite gravad lax som var så sjukt god! Hos doktorn fick jag ta blodprov så ska dom se om jag har någon brist i mitt imunförsvar, sen ska jag bli tillbakakallad senare för att kolla så jag inte har astma.

Ska kika lite på tv nu och sen börja med maten, ikväll blir det laxpaket i ugnen (lax och potatis) så galet gott!


Host, snor, harkel, snyyyyyt

Jag är så otroligt seg och orkeslös! Men jag har iaf lyckats damsuga, plocka upp kläder, skriva veckans matlista och inköpslista och lite sånt. Ska slappa en stund nu sen vid tre fick jag tid hos min doktor i Arboga så ska jag se vad dom tycker om min hosta, folk orkar tydligen inte höra min hosta längre, haha!


15 november 2010

Usch, jag har sovit som en kratta, hostat hela natten och skit, somnade sent och vaknade halv elva. Jag orkar inte ta tag i dagen känner jag. Ska göra lite försök med frukost, skriver mer sen ist.. 

Grattis på farsdag pappa!

Grattis på farsdag pappa!


Jag älskar dig ♥


Utmaning dag nr 11 och 12

"En annan bild på dig och dina vänner"
- En spårad kväll som slutade i en brottningsmatch på golvet mellan mig, Jossan och Linda, haha





"Varför började du att blogga?"

Jag älskar att skriva och berätta vad jag gör eller skriva vad jag tycker om olika saker. På bilddagboken funkade det ganska bra i början men där ville man inte skriva längre texter så i flera månader läste jag olika bloggar och tänkte på att skaffa en egen men trodde att jag skulle tröttna så fort och då kändes det onödigt. Men till slut tog jag tag i det och ja så har det bara rullat på. Jag tycker det är jätte roligt att skriva och älskar att se att folk läser det jag skriver, jag hoppas att när jag blir äldre ska jag komma ihåg den här bloggen så jag kan gå in och läsa..

Hemma och mätta på fika och mat

Kom hem för typ en halvtimme sen, vi har verkligen varit runt överallt och fikat idag, men trevligt är det! Sen gav mamma mig 200kr så att jag ska gå till doktorn med min hosta, eftersom jag tyckte det är så dyrt. Men i morgon ska jag ringa runt och kolla om jag får komma till någon, tack mamma!

Nu ska jag slappa en stund sen ikväll ska Johan, jag och Anna ha filmkväll, kommer dock inte ihåg vad filmen hette men den ska vara bra tydligen haha :)


14 november 2010

Jennifer kom och hämtade mig igår och så drog vi till Linda där Sara och Ullis redan var, blev massa snack och skratt innan Jag och Jennifer drog hem igen vid tolv. Men riktigt mysigt var det!

Nu ska jag fixa mig lite fort sen åka hem till pappa och gratta honom på fars dag, ska även lämna min bil där så ska han få besikta och byta till vinterdäck på den, sen ska vi förbi mamma en sväng och hämta papper och lämna av lite saker. Vid fyra ska vi ut till Johans föräldrar och äta och gratta hans pappa på fars dag. Tror det kommer bli en riktigt bra dag det här!


Fix

Har spenderat dagen i sängen med min godispåse och en sjukt bra bok! Nu har jag nyss fixat mig och ätit klyftpotatis, bea och fläskfile, ska snart fixa det sista innan jag åker hem till Linda Älskling för 20års fest! 
     Johan och killarna spelar förresten fortfarande, hur fan orkar dom? Hahaha!


50 frågor (Yes jag har tråkigt)

Senaste:
1. Meningen du sa?: Det var jag (som nös)
2. Personen du pratade med?: Peter
3. Du fick sms av?: Linda
4. Du kramade?: Johan
 
Idag:
5. Kläder?: Mjukiskläder, ska snart in i duschen
6. Bättre än igår?: Nope
 
Imorgon:
7. Är det: Söndag
8. Planer: Fira fars dag
 
Favorit:
10. Nummer?: 2
11. Färg?: Har ingen
12. Årstid?: Sommar!!
 
Frågor och svar:
13. Saknar du någon? Jao
14. Humör för tillfället?: Trött och seg
15. Det första du gjorde i morse?: Skrattade åt killarna som sov överallt
16. Vad åt du sist?: En macka
17. Vad irriterar du dig på?: Folk som inte lyssnar
19. Vem tänker du på just nu?: Johan 
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Nej han spelar data hahah
21. Vart reste du sist?: Turkiet <3
22. Vad gjorde du igår kväll?: Tittade på film hos Louise och Jonna
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Båda tror jag
24. Ler du ofta?: Typ alltid
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Nästan alltid
27. I vems säng sov du i natt?: Min och Johans
28. Vilken färg har din tröja? Grå
 
Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Ja..
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja..
31. Gråter du när du skadar dig?: Det är lite olika på hur ont det gör
 
Lycka:
32. Är du en glad person?: Yes
33. Vad gör dig glad?: Vänner, familj och Johan
34. Önskar du att du var lyckligare?: Nej
36. Kan musik göra dig glad?: Absolut!
 
Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: Ja
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: Ja
39. Har du en flick/pojkvän?: Ja
40. Är du nöjd med det?: Självklart
41. Är du kär?: JAAAAA
 
Hat:
41. Vem hatar du verkligen?: Ingen
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: När jag var liten, absolut haha
43. Är du en mobbare?: Nej
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: Ja, många gånger!
45. Har du blivit sviken någon gång?: Ja
 
Skolan:
46. Gillar du skolan?: Ja gymnasiet iaf
48. Värsta ämne?: Det var natur på gymnasiet
49. Har du spytt i skolan nån gång?: Ja...
50. Är skolmaten god?: Ja, på ullvi

13 november 2010

Vaknade vid nio i morse av att Johan kom in och la sig, sen vaknade jag igen vid halv ett typ då vi gick upp, haha Tomi och Bobba trängdes i soffan och Peter stackarn "sov" i Johans datastol. Försökte skrapa fram lite frulle till alla men hade inte så mycket hemma.. Ska sätta mig och limma en låda nu tror jag när dom spelar sen duscha och fixa för ikväll ska jag till Linda och fira hennes 20årsdag. Tråkigt bara att jag inte kan dricka eller gå ut, vet inte hur dom andra heller gör dock men jaja vi får nog sjukt roligt ändå :D


Hemma hos Lanpojkarna

Nu har jag nyss kommit hem efter en sjukt rolig kväll med Jonna och Louise, vi har skrattat så jag har kramp i magen, haha! Johan har ju killarna här och dom har typ fortfarande inte kommit igång med spelandet, bra lankväll lixom hahhaha! Men ja, ska snart lägga mig tror jag men lär väl sova med öronproppar så slipper jag höra killarnas försök till manliga vrål..

Och förresten, Ett stort GRATTIS till min Älskade Linda som faktiskt fyller år idag! (klockan är ju över 00.00) Hoppas du får en underbar dag och en rolig kväll gumman! ♥


Äntligen är det fredag så jag kan äta mass...

dsc01563 (MMS)

Äntligen är det fredag så jag kan äta massa godis, jag som varit sugen hela veckan:D så nu blir det avatar för tusende gången och godis


Utmaning dag nr 10

"Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg"
  
Jag har inga speciella låtar jag lyssnar på när jag är glad, ledsen, uttråkad eller arg. Förut när jag var yngre hade jag en speciell låt till allt och just en låt grät jag alltid till.
    Men nu när jag är arg eller ledsen så lyssnar jag oftast inte på musik utan jag går till Johan och söker tröst. När jag är uttråkad vet jag inte vad jag gör. Och när jag är glad så lyssnar jag på all party musik jag kan hitta, något som får igång en så man kan dansa och sjunga, det är glädje!

Rubrik?

Jävla AF!! Efter en blöt dag på stan kommer jag hem och har fått ett brev av af där dom tydligen har skrivit av mig, så fick dra tillbaka dit och fixa allt. Det är fan bara massa krångel med dom!!

Aja nu ska jag ta det lugnt en stund och snart kommer väl Johans pojkar hit så ska möta upp Louise och Jonna senare och köpa godis och så ska jag äta hos dom ikväll innan vi kollar på film.


12 november 2010

Usch idag vaknade jag med lite feber, men börjar redan känna mig lite bättre. Har nyss fixat mig och tvättat alla mina sminkborstar och nu inväntar jag Louise. Vi ska ner på stan och lämna ett cv och lite sånt. Sen efter det ska jag hem och vila, laga mat osv och sen ikväll ska Johan ha lan här så jag ska hem till Louise och ha filmkväll med henne och Jonna, mys! :)


Utmaning dag nr 9

"Något du är stolt över de senaste dagarna"

Jag är stolt över (och jag vet att det här låter sjukt töntigt) att jag har sagt nej till att festa i helgen eftersom jag är sjuk. Jag är en sån som alltid vill festa och gör det även om jag är sjuk och har gjort i allt för många månader. Och det har nu gjort så att mitt imunförsvar är riktigt dåligt och jag hela tiden blir sjuk och har svårt för att bli frisk, för det mesta byter mina sjukdommar ut varandra. Men nu har jag bestämt mig för att inte festa fören jag är ordentligt frisk, för kul om jag skulle få ett jobb nu och jag är såhär förkyld, det skulle inte gå.

Så nej, ingen fest för mig!

En lugn dag

Idag umgicks jag med Louise som sagt, sen vid halv sju gick hon hem så då åt jag och Johan och efter det har jag bara tagit det lugnt ooch tittat på oth och Robinson. Nyss pratade jag med mamma, mycket mysigt! Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa lite i min bok och hoppas att min förkylning från helvetet ska börja gå över!


11 november 2010

Nu har jag diskat, vikt tvätt, kollat på hund och plockat runt här hemma, ska byta om nu och sen invänta Louise för en tripp till Ica, jag ska hämta ut en julklapp jag beställt. Sen tror jag nog att jag ska umgås med Louise resten av dagen, kanske söka lite mer jobb också om jag hinner medan hon är på ett möte..


Per Moberg

I love Per Moberg! Och nu gör han julbord på tv, underbart! GE MIG JUUUUUL


Utmaning dag nr 8

"Mål på kort sikt för denna månad och varför"

Mitt mål den här månaden är att söka massa jobb och förhoppningsvis lyckas få ett jobb. Nu måste jag verkligen fixa pengar!

Tvätt tids tjuv!

"åh jävla idioter och sno tvätt tider!! Men har iaf lämnat ett arg lapp och tar dom inte bort kläderna inom en timme kastar jag ur dom, sätter in mina och sätter dit låset på dörren. Skrattar bäst som skrattar sist!"


För ett tag sen när vi gick ner kom det en tant som hade tagit fel dag tydligen men då tyckte hon att hon ändå kunde få torka sina kläder i torkrummet under våran tid fast då sa jag nej för vi vill ju kunna låsa in våra kläder. Sen när vi står och väntar på att hon ska gå så vi kan låsa så ställer hon sig och sorterar tvätten, helt störd!

Hatar folk som stör tvätt tiden! Tur att vi har den sista tiden idag så vi förhoppningsvis kan dra över lite om det behövs..



Jag överlevde!

Yes, Anna och jag tog oss både till västerås och hem oskadda. Först shoppade jag lite julklappar, hittade en till till Johan, en till till Stina, sen en julklapp till Elin från Johan och sen en present till Linda. Anna hittade ett par as snygga skor också! Efter lite shopping gick jag på mötet om jobbet och det verkade faktiskt riktigt roligt, var typ mest ungdommar som jobbade där och det var endast under dagtid vilket inte är så vanligt, så dom skulle ringa och så får vi se hur det blir. Får jag jobbet så börjar jag om typ två veckor tror jag. Haha ja och alltså jobbet är som mediesäljare, så man ringer runt till företag och säljer saker.
       Lite senare gick vi till donken och tog en chicken wrap och vilade benen innan vi åkte hem igen. Nu ska jag sortera tvätten för snart börjar vår tvätt tid, sen sen jag laga lite mat och slappa, min förkylning vägrar försvinna så ska försöka vila bort den lite..

Just nu sitter anna och jag i bilen på väg...

Just nu sitter anna och jag i bilen på väg till västerås, jag ska på ett möte kl ett om ett jobb, har dock fortfarande inte kommit på vilket jobb det är men det löser sig nog och sen ska vi kolla lite på julklappar. Nu på morgonen har jag hunnit Damsuga och fixat innan det var dags att gräva fram bilen och då träffade vi en jätte trevlig granne som vi kunde prata lite med. Nej nu måste jag hålla koll på anna när hon kör så vi tar oss fram levande, haha


Börjar dagen med en brakfrukost med smörgå...

dsc01561 (MMS)

Börjar dagen med en brakfrukost med smörgås, ägg, avocado och vaniljyoghurt:)


Utmaning dag nr 7

"En bild av någon / något som har störst inverkan på dig"



Mamma har enormt stor inverkan på mig, varför kan jag inte riktigt förklara utan det känns bara naturligt att det är så. Man lyssnar ju alltid mycket på sin mamma och man gör allt för att göra henne stolt och bli den personen hon vill att man ska vara. Alltid när jag är på väg att göra saker som jag är osäker på om jag bör göra eller inte så tänker jag på vad mamma skulle tycka och känna, är det något hon skulle ogilla så gör jag oftast inte det. Det låter lite konstigt kanske men det är svårt att förklara, men självklart vill man göra sina föräldrar stolta!


Snö!

Idag kom den första ordentliga snön för iår som verkligen ingen kan ha missat och jag måste säga att det finns många negativa saker med snö, nästan fler än dom positiva men ändå Älskar jag det! Det blir så ljust och det hör ju verkligen vintern till, det finns inget bättre än att ha snö kring jul och eftersom jag längtar till julen så är snön mycket välkommen!
      Dessutom luktar det gott på något vis och tänk om det inte fanns snö för alla barn, det vore ju helt sjukt! Dock behöver det ju inte komma överdrivet mycket men lite är helt okej. Nu leker barnen för fullt på skolgården här utanför, hör deras lek och rop ända in hit, så mysigt!



Hemma igen

Nu är jag hemma igen i min nästan igensnöade lägenhet. Först stretade jag i motvind hela vägen till Louise och sen vidare till Anna (Louises mammas kompis) och där bakade vi lussekatter och fikade. Sen gick Louise och jag ut med hunderna och gick i stormen i typ 40 minuter och sen hem till henne där vi har slappat och bara tagit det lugnt. Blev upp-plockad av Johan för typ en halvtimme sen och nu har vi lagom hunnit in och jag har fått igång all mat på spisen.

Ikväll får det bli en mycket lugn kväll, känner mig febrig och har hostat konstant hela dagen så börjar bli hes och skit. Så det blir mysigt att se snön yra runt ute och sitta inne i soffan med tända ljus och bara mysa ikväll :)


9 november 2010

Nu har jag ringt om ett jobb, ätit frukost och fixat mig. Ska slänga på mig lite kläder nu och sen gå och möta Louise för att sedan gå hem till Louises mamma och hennes kompis för att baka lussekatter. Efter det vet jag inte vad det blir riktigt, men hänger nog där hela dagen iaf skulle jag tro :)
    
Nej nu ska jag kila iväg, se ya


Utmaning dag nr 6

"Favorit superhjälten och varför"



Det är helt klart min mormor. Hon har ett underbart liv med en man som hon alltid har hållit ihop med och barn, barnbarn och barnbarns barn som älskar henne så mycket man kan älska någon! Hon är en sån som tar hand om alla och gör att alla känner sig välkommna och jag vet faktiskt ingen som är så älskad och omtyckt av precis alla i sin omgivning.
     Även om mormor börjar bli äldre och äldre håller hon fortfarande igång med det ena och det andra, som vävning för alla tanter i byn osv..

När jag var liten gjorde hon alltid egen sås just till mig bara för att jag gillade den så mycket, jag har faktiskt i princip växt upp hemma hos mormor och morfar eftersom jag inte gick på dagis utan var där om jag inte kunde vara hemma med pappa. 
 
Min mormor är verkligen bäst! Och god mat lagar hon också!


Dags för ett skumbad

Nu har jag mailat alla jobb jag sökt en andra gång och så har jag hunnit läsa massa bloggar. Nu ska jag tappa upp ett varmt skumbad och bara mysa ner mig och skrubba och göra massa nödvändigt, sen ska jag fixa mina naglar och efter det lägga mig i soffan och ligga där precis hela kvällen, mys!

Hur många gånger kan man förresten nysa på en dag? Tycker jag skriker "Atjooooo" hela tiden, knasigt..


Min dag hittills

Anna och jag kilade ner på stan förut och jag lyckades köpa julklappar till Louise och efter det hämtade vi upp Johan och nu har vi veckohandlat igen. På willys bjöd dom på pepparkakor med ädelost på och det var så sjukt gott så jag köpte osten men får ju inte äta pepparkakor än så äter det på rån ist, fortfarande sjukt gott!
    Just nu så kokar potatisen på för fullt, ska fixa mos och köttbullar och lite stekt lök till kom jag på att jag vill ha. Efter det så ska jag skicka ut mail till alla jobb jag har sökt med ett nytt cv tror jag..

Haha förresten, när jag var nere på stan med Anna så ringde en kille från ett jobb jag sökt idag, så på onsdag ska jag på möte om jobbet. Dock har jag totalt glömt vad det var för jobb och han sa det aldrig så jag måste leta igenom min mail efter vilket jobb det är jag ska till, haha så knasigt men ganska typiskt mig!


HELVETEEE"!!!!!!!!

Jävla skit!!!
Kul att inse att mitt cv som jag har sökt alla jobb med i princip bara går att öppna på min dator!! Hoppas iaf att några är tillräckligt intresserade för att maila tillbaka och be om ett nytt.. Kul när man har sökt massa jobb.. FAN!!!!


8 november 2010

Idag vaknade jag pigg vid halv nio, småsegade lite och gick sen upp vid nio taget och gjorde frukost och lite sånt. Nu har jag precis mailat ett ställe om jobb och sen försökt få tag i en chef på ett annat ställe, dock fick jag inte tag i honom men eftersom man måste bli kopplad så vill jag inte ringa flera gånger på raken haha, men ska ringa senare igen och i morgon i värsta fall. Funderar på att ringa till ytterligare ett ställe men vet inte vilket nummer det är så får fundera lite till, ska iaf kolla lite på af's hemsida nu om jag hittar något och sen ska jag fixa mig och hoppas på att Anna vill hänga med mig ner på stan en sväng :)


Utmaning dag nr 5

"En bild av någonstans du har varit"



I slutet av april åkte Johan och jag till Turkiet i två veckor, det var första gången jag var på solsemester och under våra veckor där firade vi även vår 1års dag. Det var verkligen två underbara veckor och jag skulle verkligen kunna åka dit igen!


Mätt och belåten

Nu har vi nyss ätit tacopaj som jag fixade iordning, blir slapp i soffan nu och senare Beck och lite godis, får se om Anna kommer över och tittar med oss eller om det blir en myskväll med hjärtat, vilket som så blir det supermys. Älskar mitt liv ♥

Dock älskar jag inte min förkylning! Har ont i nacken och öronen är trånga, på natten hostar jag för att det kliar i hela halsen så jag inte kan sova och på dagarna är jag slämmig i halsen och hostar så det bara rinner tårar. Och till det har jag ont i halsen och får huvudvärk typ hela tiden, sen att gå och vara törstig dygnet runt är inte heller såå kul.. Minus på förkylningar alltså!


Ut till sväronen och umgås lite

Jag blir så sjukt uttråkad här hemma så nu har jag övertalat Johan om att vi ska åka hem till hans föräldrar och umgås lite, trevlans!


7 november 2010

Vaknade vid elva idag och hittills har jag bara suttit vid datorn och segat. Känner att jag vill göra något idag men vet inte vad eller om jag orkar, har sovit så sjukt dåligt i natt och vaknat med världens hostatacker till och från så är inte så pigg direkt. Och natten igår kunde jag inte heller sova så bra eftersom jag vaknade hela tiden och hostade osv.

Tror jag ska ställa mig och göra lite frukost nu och se om halsontet, hostan och segheten i huvudet släpper lite så jag kanske kan få hitta på något idag, annars får det bli en heldag här hemma och det är det tråkigaste som finns, jag blir så sjukt uttråkad! Nej, frukost var det ja..


Utmaning dag nr 4

"En vana som du önskar att du inte har"

Jag har faktiskt ganska många dåliga vanor men den senaste och mest irreterande är att så fort jag sitter och tittar på tv, ligger och funderar eller bara kopplar bort omvärlden så sitter jag och drar i hårstråna i ögonbrynen och ögonfransarna och vilken vettig människa som helst inser ju att det inte fungerar att göra så, då lossnar ju håren. Men nej jag sitter och drar och drar och vipps så har jag helt plötsligt ett ögonbryn med nästan inga hårstrån, haha och ja det låter faktiskt helt sjukt men nu har det gått så långt att Johan alltid måste säga till mig eller rycka tag i min hand för att jag inte märker att jag gör det själv och jag måste ju sluta. Haha jag ser framför mig hur jag blir som hon tjejen i filmen 100 girls eller vad den heter, hon som har ryckt bort hela sina ögonbryn, jag menar hur snyggt är det!? Nej, det är verkligen en ovana jag måste sluta med!


6 november 2010

Hej bloggen!
Nu har jag äntligen kommit hem till underbara köping igen, haha! Nej men ah nu är jag hemma igen, igår åkte jag ju och hämtade Linda och sen åkte vi hem till Jossan (som dock gav oss fel vägbeskrivning, tur att vi är smartare än så!) och sen nästan direkt drog vi iväg och köpte godis, chips, dipp och kebab. Fast ja kebab ska man verkligen bara köpa i KAK då får man den iaf som man vill. Efter att vi hade ätit så kollade vi på film och sen blev det bara massa mys innan vi somnade runt tre, tror det är rekord för hur länge Jossan har varit vaken på en fredag, haha!
      Idag vaknade vi vid halv tolv och åt och fixade oss och sen drog vi ner på stan en sväng, jag köpte lite transparant puder och dom andra köpte lite annat smink. Efter några timmar på stan gick vi i kylan den långa vägen tillbaka och sen slängde vi oss i soffan när vi kom tillbaka och tittade på film och åt massa godis och grejer, mycket skönt! Och ja sen efter det någon gång packade vi ihop våra saker och drog hemmåt.

Ska sätta mig och läsa lite bloggar nu och kanske dricka lite te eftersom min hals är helt kaos, måste försöka fixa lite mat med eftersom jag bara har ätit frukost idag, dock är jag verkligen inte hungrig men det kommer nog :)


Utmaning dag nr 3

"En bild på dig och dina vänner"


Jag, Jossan, Linda och Esmeralda


Det finns ju så sjukt många bilder på mig och mina vänner, men den här bilden valde jag idag eftersom det var en så bra dag, så sjukt mycket glädje och det är en sån dag man alltid önskar att man fick uppleva igen. Som ni ser är det en bild från studenten när vi precis har gått ut från skolan och har kommit upp på våran vagn och ska få åka runt och sjunga och skrika ut våran glädje, en sån sjuk upplevelse! Jag älskar den här bilden för när man ser den kommer vi alltid minnas hur bra det kändes, vi klarade det!


Bilder från 1,5års middagen

Slänger upp lite bilder från min och Johans 1,5års middag i tisdags som ni kanske vill se, till förrätt var det en skagentoast, till varmrätt klyftpotatis, fläsk kotlett, rödvinsås och sallad och till efterrätt var det hallonmouse :)

 

 

 

 


5 november 2010

Hej där.
Har precis tryckt i mig lite frukost så nu är jag redo att börja med dagen. Jag ska fixa lite med julklapparna snart, duscha, fixa mig, baka en eller två kladdkakor och sen fixa med massa annat här hemma och sen vid fem ska jag och Linda åka till Jossan i öre och ha en myskväll och sova där. Tror det blir en tripp ner på stan sen i morgon med innan vi åker hem igen, mycket mysigt ska det bli!

Nej nu ska jag gå in och pussa lite på älsklingen innan jag börjar greja :)


Julklapps fix

Nu har jag varit duktig och kluppit ihop och beställt en kalender till mormor och morfar i julklapp från alla barnbarnen med respektive, mycket snyggt blir det! Ska försöka få med mig hjärtat och sova nu och drömma om en rolig morgondag, sov så gott!


En rolig dag börjar gå mot sitt slut

Idag har jag haft en dag där det har varit full fart precis hela dagen, men det har varit riktigt kul!
Började ju dagen med att dra till stan med Louise och titta på julklappar, hittade julklappar till Benjamin, Malin och Agnes och sen en liten sak till Johan. Sen hittade jag även en jätte fin adventsjusstake som jag ska lägga kanelstänger i och sen skära till röda blockljus och ha i, det kommer bli så jävla snyggt!
     Efter flera timmar på stan åkte vi hem till Louise och fikade, tittade på hennes nya kläder och sen fick hon aggera lite sminkdocka åt mig. Drog hem till typ sju och åt mat och sen följde jag med Anna och handlade en snabbis. Har nästan nyss landat i soffan och nu blir det Robinson och slapp hela kvällen.

Förresten, måste ju visa lite bilder från min och Johans 1,5års middag, men slänger upp dom i ett inlägg senare eller i morgon :)


Haha försökte visa hur adventsljusstaken ser ut, men ja typ såhär
kommer det nog bli, får ta en bild sen när jag har tid ist, haha


Utmaning dag nr 2

"Meningen bakom ditt blogg namn"

Haha, ja det här blir ju en sjukt tråkig punkt för mig eftersom jag inte har något blogg namn och adressen till min blogg är ju ganska självklar. Men ja, jag har funderat lite över att göra mig ett blogg namn men kommer inte på något men är det någon som har en idé så är det välkommet :)


4 november 2010

God morgon!
Idag har jag faktiskt varit vaken till och från sedan halv nio och vid nio gick jag upp, har jag precis ätit färska frallor till frukost, ska ställa mig och diska nu och sen fixa mig. Idag tänkte jag lura med mig Louise ner på stan för att kolla på julklappar och sen ska jag hänga med henne hem och se vad hon har hittat för roligheter på ullared. Eftersom jag själv inte har shoppingpengar så får jag njuta och låtsas att  jag shoppat genom henne, haha låter helt stört men så är det när man är beroende av shopping..

Nej disken var det ju, hörs senare!


Sjuk och på dåligt humör

Att vara sjuk och på dåligt humör, finns det något värre eller!?
Usch, just nu hatar jag allt det här, ska äta lite mat snart och hoppas att humöret går lite uppåt, annars blir det en kväll i badkaret...


Utmaning dag nr 1

"En nyligen tagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv"



- Att bli lämnad av någon som står mig nära är min största skräck

- Jag älskar mat

- Jag är ett kontrollfreak

- Jag längtar så galet till julen

- Jag tycker om att läsa

- Jag tycker inte om förrändringar

- Jag är en dålig förlorare

- Jag är laktos allergiker

- Jag blir lätt sjuk

- Jag gillar inte orättvisa

- Jag har aldrig haft hål i mina tänder
 
- Jag fick min tumme slagen ur led av min gamla bästa kompis

- Jag dagdrömmer väldigt mycket

- Jag saknar mina föräldrar nästan varje dag

- Jag älskar mitt liv och alla som finns i det!

Dag för dag utmaningar

Dag 1 - En nyligen tagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
Dag 2 - Meningen bakom ditt blogg namn
Dag 3 - En bild på dig och dina vänner
Dag 4 - En vana som du önskar att du inte har
Dag 5 - En bild av någonstans du har varit
Dag 6 - Favorit superhjälten och varför
Dag 7 - En bild av någon / något som har störst inverkan på dig
Dag 8 - Mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 9 - Något du är stolt över de senaste dagarna
Dag 10- Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, arg
Dag 11 - En annan bild på dig och dina vänner
Dag 12 - Varför började du att blogga?
Dag 13 - En bild på ditt rum
Dag 14 - En bild på dig och din familj
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar
Dag 16 - En annan bild på dig själv
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har
Dag 19 – Smeknamn som du har: Varför har du dem?
Dag 20 - Någon du ser dig själv gifta/ att vara med i framtiden
Dag 21 - En bild på något som gör dig glad
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra?
Dag 23 - Något du längtar mycket efter
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar
Dag 25 - Vad jag skulle hitta i din väska
Dag 26 - Din favorit tid på året
Dag 27 - Varför gör du den här 30 dagars utmaningen?
Dag 28 - En bild på dig själv förra året och nu, hur har du ändrar sedan dess?
Dag 29 – Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 30 - Din favorit låt

Jag snodde listan av Mia som snoddde den av Sabina, men så kan det vara ;)

3 november 2010

Oj vad klockan är mycket!
Imorse när vi vaknade här hemma så mådde båda dåligt, Johan har haft feber till och från hela natten, båda hostar och jag har ont i halsen så vi tänkte försöka sova bort det. Sen vaknade vi vid tolv, men nej det känns typ likadant fortfarande tyvärr.. Ska fixa lite frukost snart och sen blir det nog lugnt här hemma hela dagen, ska kanske kila till affären en sväng bara och köpa fläskfile också, nu när den är så billig, haha!


Världens roligaste video!

Hahaha jag dör! Älskar den här videon! I lördags körde vi den här flera varv och så dansade vi till/som killen i den, hahaha så jävla roligt!

Det är alltså en 15årig kille som sitter och mimar till massa olika låtar, den här låten är Only girl in the world och den är charmig, egen och så sjukt rolig!




http://www.youtube.com/watch?v=OTya267fe1Y


Världens bästa svärfar!

Efter massa fikande åkte jag, Anna och Johans mamma in till stan och handlade lite åt dom och samtidigt gick Johan och hans pappa ut och fixade det sista på min bil. Så när vi skulle åka hem kunde jag ta min Knäcken hem! Så skönt att den äntligen är fixad, jag har verkligen världens bästa svärfar!

Nej nu ropar Johan från köket, dags att springa dit och fortsätta med maten, det ska bli så gott!


Ut till sväronen och fika

Linda och jag åkte ner på stan tidigare och då tittade jag på lite julklappar åt ungarna, tror jag ska kila ner i morgon eller något och titta lite mer. Nu har jag precis sökt lite jobb och sånt, men det är så tråkigt när det nästan inte finns något!

Nej nu ska jag byta om och sen ska hjärtat och jag åka ut till sväronen och Anna och bjuda på lite tårta. Efter det blir det att åka hem och börja med våran middag till kvällen, det ska bli så mysigt! Jag älskar min Johan!!


2maj 2009 och 2 november 2010

Idag har Johan och jag varit tillsammans i 1,5år och om exakt 7 dagar har Johan och jag bott 6 månader i lägenheten, det är helt galet vad fort tiden går! 
  
Johan och jag ska fira lite genom att laga en mysig trerätters ikväll. Till förrätt blir det en toast skagen, till varmrätt kött, klyftpotatis, rödvinsås och sallad såklart och till efterrätt blir det hallonmouse, tror det kommer bli så sjukt gott!




Jag är så glad att jag har dig hjärtat, att jag har någon som alltid ställer upp och finns där för mig, att ha någon som delar min dåliga humor och står ut med alla mina knasigheter. Du är mitt allt Johan!

 

 


2 november 2010

Hej härliga dag!
Har nyss ätit frukost och ska snart börja vika tvätt, försöka stuva undan julsakerna i garderoben, förbereda lite mat till kvällen, göra ett test på internet och skriva lite viktiga saker. Sen vid kl två ska jag till Af på möte igen och ja det är väl typ det jag lär hinna under dagen känns det som.. Nej kanske är dags att sätta igång nu då :)


Saker vi handlat idag

Vi var ju som jag sa iväg och handlade idag så tänkte berätta vad vi har köpt, nästan allt är julsaker, men det är bara kul. Jag älskar julen och jag längtar så galet tills jag får börja julpynta!

En plastgran (jag trodde aldrig jag skulle överge den riktiga granen, men fan jag vill ju ha en fin gran, inte en sne och gles, haha)
Massa röda julgranskulor
Julstjärna (att ha i granen)
Silverglitter till granen
Röda ljus
Glögg (som jag absolut inte får dricka fören 1 december)
Julklappspapper
Paketsnören
Paketetiketter
Adventsljusstake
Julgransljus
En köttkniv
Knivslipare
Present till Benjamins 2års dag
Diskborstar

Sjukt mycket saker ser jag att det blev nu, men ja så kan det vara, I LOVE IT!
Nej nu ska jag ta en dusch och fundera ut vad jag ska hinna med i morgon..


Hemma efter massa shopping

Jag har precis kommit hem från Ikea, Maxi och Rusta med Johan och Anna, sjukt mycket saker har vi fått med oss hem. Men nu ska jag laga lite mat innan vi svälter ihjäl, berättar vad vi har handlat lite senare ist..

Förresten, eftersom det krånglade med tvättmaskinerna imorse så fick vi ta upp alla tvätt till lägenheten helt blöt och så har vi fått hänga kläder typ överallt, kan säga att lägenheten inte luktar gott! Luktar typ gamla unkna handdukar, usch!


1 november 2010

Ny dag, nu vecka, ny månad
Idag är det tvätttning som gäller, dock är det något fel på maskinerna så vi har precis ringt vaktmästaren så att han kan komma och fixa det, för just nu är alla våra kläder inlåsta i maskinerna, haha! När det är fixat så ska vi iaf kila iväg och veckohandla och sen hem och diska och greja lite tills tvätten är klar runt två. Får se om det blir en trip till Ikea sen eller om vi hittar på något annat :)


RSS 2.0