Dagens shopping :)

img_8328 (MMS)

Dagens shopping :)


30 april 2012

Pigg och glad och frukosten ligger i magen! Ska ta och göra mig klar nu för sen ska älsklingen och jag åka till Åsby och titta lite där och sen gå och köpa kött som vi ska grilla ikväll, mums! Efter det blir det väl hem och förbereda maten, fixa sig och sen cykla hem till Peters föräldrars hus där vi ska grilla och dricka, ska bli så himla roligt!!

Ha en underbar Valborg!


Love Life!

UNDERBAR DAG!!
Anna och jag cyklade ut i solen till sväronen och sen har vi suttit i solen heela dagen! Förrutom en stund då vi var in och blev bjudna på lunch och fika. Cyklade hem till stan för ca en timme sen och medan Anna kolla saker på datorn så hann jag damsuga, damtorka, vattna blommor och torka av i badrummet. Nu kom Johan hem så vi två ska åka och handla lite medan Anna är hem och hämtar lite saker och sen ska vi göra varma mackor och slappa här ikväll, mys!!


Älskade vovve!

img_4022 (MMS)

Älskade vovve!


Min fina!

img_0152 (MMS)

Min fina!


29 april 2012

Åh vilken morgon och vilken sol!
Jag sitter och slänger i mig frukost nu, egentligen skulle Johan ta ut min cykel och pumpa den på landet men den gick inte in i bilen så om fem minuter ska Anna och jag köra ut Johan så han och deras pappa kan åka iväg och köpa en grejs och sen ska Anna och jag låna cykelhållaren, hämta cyklarna i stan och köra ut dom och pumpa dom. Därefter köra in dom till stan och sen cykla i solen ut, haha! Dumma, dumma pump som inte vill pumpa här hemma! Men det ska bli skönt att cykla!


Min fina fina cykel!

img_6124 (MMS)

Min fina fina cykel!


28 april 2012

Jag har precis lyckats få upp Johan ur sängen, själv har jag varit ute med Molly och ätit frukost, ska ta och göra mig iordnign nu för idag ska vi åka till Biltema i örebro och kolla efter en cykel till mig, hoppas verkligen jag hittar en! Sen i eftermiddag/ikväll ska jag umgås med Jossan (och kanske Anna?) vet inte alls vad vi ska göra men ah det blir nog bra!


27 april 2012

Fina underbara stormfredag!
I morse hann jag lagom stiga upp och då fick jag ett sms från Anna "Pling plong" och där stod hon utanför dörren med färska frallor, det är vänskap det! Åt en riktig brakfrukost med frallorna, yoghurt och ägg, mums! Vi bestämde oss att åka på cykeljakt här i stan men hittade inget tyvärr och efter det åkte jag direkt till jobbet. Sen när jag kom hem hade vi ju fått lite olika grejer som vi beställt så satt och testade alla skal till mobilen och testade nya wii dosan, funny!


Pappa var nyss förbi och hämtade min cykel som jag har valt att sälja, min fina, älskade cykel! Men orkar inte fixa nytt hjul och grejer så därför sålde jag den till en pappa känner.
    Snart ska vi ta och äta mat, kycklinglår, pommes och sallad, ska bli såå gott! Sen blir det mys med mina hjärtan hela kvällen! Ska ladda inför helgen då jag planerar att ha massa roligt! haha!


Ena paketet med mobilgrejer har kommit! Tr...

img_5327 (MMS)

Ena paketet med mobilgrejer har kommit! Tre skal, två väskor och en Wii kontroll, awsome! Frågan är bara, vilket skal ska man använda först?


26 april 2012

Hej på er!
Jobbade kort idag så var hemma redan vid två och då skyndade jag ner till frisören här bredvid och i princip skrek "klipp av mig håreeeet!!" när jag klev in, var så ortoligt trött på mitt slitna, fula hår! Så klapp gjorde hon men nu känner jag att jag nästan tog i lite väl, fick vääldigt kort hår, tog av mer än 5cm.. Men jag hoppas det blir bättre när man har fixat det lite själv och alla skarpa kanter försvinner..

Vid tre kom L hit och då hade vi lite hemma spa med ansiktsmask, målade naglarna, fikade, kollade på massa bra serier och sen så vågade jag hennes hår, så himla fint blev det!

Hade noll ork till att laga mat sen när jag hade följt henne en bit på väg hem så slängde in lite potatisgrattäng som jag hittade i frysen i ugnen och sen stekte jag lite korv, ganska gott faktiskt!

Nu ska jag nog ta mig en dusch och hoppas på att Jompa kommer hem från träningen snart så jag får pussa lite på honom!


25 april 2012

Godmorgon!
Idag har jag en låång jobbdag framför mig, 7.30-19, puh! Är Apt möte ikväll så det är därför det drar över tiden så mycket, men det brukar ändå kunna vara ganska trevligt och intressant! Ska ta cykeln ner till jobbet idag iaf, orkar inte gå hem efter mötet för då blir klockan så mycket och Johan spelar match så måste hem och göra mat och antagligen gå ut med Molly direkt.. Men jaja, solen är framme så det blir nog en bra dag det här, hej och hå!

2 dagar till löning förresten, trevligt!


Efter 2.5km gav bambis  inlines upp, "Aja ...

img_5524 (MMS)

Efter 2.5km gav bambis  inlines upp, "Aja nu har du iaf en anledning till att slippa undan" sa Johan, haha!


Perfekt!

Åh jag älskar känslan när man inte haft en så jätte bra dag och sen slutar den med att bli något bra! Gick till Kihlmansgatan och skulle titta på mitt schema och det visade sig vara riktigt bra! Dom trodde jag skulle bli besviken för att jag fick mindre timmar än dom hade sagt från början men ist blev jag riktigt glad! Kände att det skulle bli lite tufft att jobba hela vårterminen och sen hela sommaren med bara en veckas ledigt, men nu hade dom råkat lägga det så jag nästan får en till vecka ledigt och så kommer jag bara jobba strax över halvtid. Det betyder att jag vissa dagar kommer jobba typ 7-11, perfekt!! 
   Är så himla glad! Nu kommer jag få testa något nytt och spännande (älskar dock mitt nuvarande jobb men ändå) och tjäna lite pengar men ändå få vara ledig lite och njuta av solen, var dessutom ledig den helgen vi har pratat om att ha Johans 25års fest så det gjorde det ännu bättre! Såg dock att jag kommer jobba på hans födelsedag och hela den helgen men ah det går nog att lösa!



Typ såhär glad och lättad är jag nu!


23 april 2012

God morgon måndag!
Idag har jag bara tryckt fram klockan hela tiden så nu är jag lite sen, har dessutom ont i magen på toppen av det, men ah det blir nog bra så fort jag kommer till jobbet! Ska göra mig klar lite fort nu och sen är det jobb 7.30-16 som gäller, direkt efter jobbet idag ska jag iväg till Kihlmansgatan och titta på mitt schema över sommaren, ska bli spännande! Hoppas jag lyckas få ledigt lite därikring Johan fyller också!

Ha en bra dag!


Hur firar man sin kärlek?

Om nästan exakt en vecka så har Johan och jag tre år tillsammans, det betyder att vi har träffats i tre år och fyra månader, helt sjukt! På ett sätt känns det som om det var igår vi träffades men samtidigt känns det som om jag har känt honom hela livet, tokigt det där.. Men det svåra är ju nu, hur ska man fira? Något vore ju roligt att göra men vad? Det är på en tisdag så ska man göra något måste det nästan vara på helgen efter eftersom helgen innan är valborg. Men ja, bio, laga mat, gå ut och äta? Jag tycker det är jätte svårt att komma på något så nu vill jag ha era absolut bästa tips! Throw them at me!


22 april 2012

Hej på dig söndag!
Vaknade strax innan tio idag och tog en lång promenad med Molly innan jag gjorde lite äggröra och finnkrisp till frukost, mums! Annars då, Johan har precis dragit iväg och ska fira sin farmor och idag var det bara släkten som fick komma, inga respektive och så, lite tråkigt men jag kan förstå att det blir lite för mycket folk. Hoppas bara han kommer hem ganska snart igen så jag får spendera lite tid med honom! Men ah jag ska bara slappa runt här hemma, skriva inköpslistan och sånt där som måste göras..


Mums! Fick till och med en extra rulle, haha!

img_9644 (MMS)

Mums! Fick till och med en extra rulle, haha!


21 april 2012

Hej på er!
Idag tog jag en lååång sovmorgon, förrutom den timmen jag låg vaken vid åtta och lyssnade på våra hödljudda grannar, sen låg jag och pratade med Jossan ett tag. Annars så har jag städat och vikt tvätt idag och sen kom en kille hit och köpte min Htc, hoppas hans flickvänn blir nöjd med den! Blev en promenad med Molly för en stund sen och nyss pratade jag med Johanna om att hon och Anna ska komma över ikväll och dricka lite vin och titta på film, mys!


Frågan är ju om det är jag eller ungarna k...

img_8094 (MMS)

Frågan är ju om det är jag eller ungarna kommer tycka det här är roligast, haha!


20 april 2012

Hej på er!
Vilket tråkigt jävla väder! Regn och snö, kan säga att det inte var såå kul att gå ut med Molly tidigare i morse. Har nyss ätit lunch nu iaf och ska ta och göra mig klar inför jobbet, jobbar till fyra sen är det dags att åka till Arboga för att ha kräftskiva med familjen, ska bli riktigt roligt! Hinner dock inte fixa mig efter jobbet så får göra det nu!


Maaat

img_7753 (MMS)

Maaat


Att gå in på dollarstore med tanken att ma...

Att gå in på dollarstore med tanken att man inte ska handla något var väl inte det smartaste, tur att det är så sjukt billigt! Haha


19 april 2012

God morgon tordag!
Jag har nyss ätit frukost och ska ta och göra mig klar, idag är det utflyktsdag på jobbet! Efter jobbet ska jag träffa L, det var ett tag sen nu, sjukdommar, påsk och sånt har kommit i mellan men idag blir det en tripp till Dollarstore och förmodligen lite fika efter det, ska bli roligt!

Ha en bra dag!


Sjukt mätt efter kebaben, nu ligger jag i ...

img_1099 (MMS)

Sjukt mätt efter kebaben, nu ligger jag i sängen och tittar på världens bästa serie! Bara två avsnitt kvar sen slipper jag äckelryssen och ska kika på filmerna, lovely!


18 april 2012

Vilken start på veckan jag har haft! I söndags lämnade jag bilen hos pappa för att kunna sälja den, varje morgon efter det har det sen regnat eller snöat och i går kväll snodde någon alltså däcket på min cykel, kul!!
Aja, det är väl bara att gå från och med nu, haha!


Kom hem vid halv sex idag och har bara suttit vid datorn sen dess, ska ta en dusch nu och greja lite här hemma för sen kommer nog Jompa hem med mat. Han har tjatat om kebab i flera dagar så idag gick jag med på att äta en kebabsallad, suck vad jobbigt.. haha! ;)

Nejfan nu ska jag ta tag i något, snart är det helg, upp med humöret!


Ååh vad nödvändigt! Hoppas mitt däck/hjul ...

img_7769 (MMS)

Ååh vad nödvändigt! Hoppas mitt däck/hjul gör dig lycklig! Men min fråga är nu, anmäler man  sånt här??


17 april 2012

Idag bäddade jag rent i sängen, med rosa lakan.. Tror det är dags att tvätta snart, haha!
Appropå bädda rent, hur ofta bäddar ni rent? Vi gör det en gång i veckan och byter handdukar osv, kanske inte exakt varje vecka men nästan. Lästa för typ ett år sedan om all hud och allt äckligt som bli i sängen så därför tycker jag det är så äckligt att inte bädda rent ofta, hade jag ork skulle jag säkert göra det oftare men det skulle aldrig Johan gå med på, haha!

Har inte gjort så mycket sen jag slutade jobbet idag, kom hem typ halv sex och sen har jag diskat, suttit i soffan och ah det är typ allt, skönt! Ska ta mig en snabb dusch nu och sedan ska jag ta datorn och sätta mig i sängen och titta på sex and the city, hoppas jag kan somna tidigt också!


Jag orkar inte riktigt skriva från har int...

img_9067 (MMS)

Jag orkar inte riktigt skriva från har inte så mycket att skriva om heller, det är bara det gamla vanliga med jobb och sånt. Ist får ni lite bilder nu och då på olika saker, här får ni en på mysvovven som har legat i sängen och sovit sen jag kom hem. Att vara social är tydligen inte viktigt idag, hon hälsade inte ens när jag kom hem utan gick bara och sov, haha!


Hittepå mat, hariconverts, babybladspenat,...

img_5076 (MMS)

Hittepå mat, hariconverts, babybladspenat, bacon och vitlök i grädde och spagetti till det, riktigt gott!


5års kalas!

img_5664 (MMS)

5års kalas!


15 april 2012

Hej på er!
Vi tog en lång sovmorgon idag, gick ut med Molly en sväng direkt när jag vaknade och sen blev det fruksot och läsa lite bloggar. Ska göra mig klar nu sen måste vi åka och handla, jag har ett stort diskberg som jag skulle behöva ta hand om och sen måste jag ut till pappa och lämna min bil, den ska jag nämnligen försöka få såld och sen ska jag inte ha någon bil till iaf i höst, kanon! Sen ska vi även hem till Elin idag och fira Malin som fyller 5år i morgon, ska bli riktigt trevligt! Men ja, det är lite vi ska hinna med så det är väl bara att sätta fart!


Toppen grillkväll!

img_9761 (MMS)

Toppen grillkväll!


14 april 2012

Vilket väder och vilken dag!
Solen har varit framme hela dagen så vid halv ett kilade jag och Molly över till Anna och efter ett tag där så gick vi ner på stan och åt glass i solen, så skönt! Kom hem vid tre och sen har jag bara grejat runt hemma. Måns och Johanna hörde av sig och undrade om vi ville komma över till dom och grilla idag, så om någon minut ska vi kila iväg till affären och handla kött och sånt sen hem till dom och grilla, ska bli riktigt gott!


Mums

img_9996 (MMS)

Mums


Efterrätt!

img_2173 (MMS)

Efterrätt!


13 april 2012

Hej undarbara fredag!
Vaknade upp utvilad och glad i morse och började direkt leka med min nya telefon, såå roligt! Blev amerikanska pankakor till frukost och sen var det bråttom till jobbet, haha! Slutade vid fyra och har sen fortsatt att leka med telefonen ännu mer lär nog hållas ett tag till tror jag. Om ett tag kommer Johanna och Måns hit och då ska vi göra tacos och sen spela lite wii, ska bli riktigt trevligt!


Johan blev avundsjuk på min nya telefon så...

imag0436 (MMS)

Johan blev avundsjuk på min nya telefon så han köpte sig en iphone han med!


Mums!

imag0435 (MMS)

Mums!


Mums!

imag0435 (MMS)

Mums!


12 april 2012

Hej på er!
Idag slutade jag tidigt så skyndade hem och slängde mig i soffan och tittade lite på satc, nu har jag precis bakat lite kladdkakemuffins, gott att ha i frysen! Igår var Måns och Johanna här och tittade på fotboll och då bestämde vi att vi ska ha tacos/spelkväll i morgon, så måste kolla vad vi har och vad som behöver handlas, ska också läsa på lite om drulleförsäkringar som Johan hade tittat på så jag slipper allt krångel med mobilen om jag skulle råka ha sönder den nya, haha!

Igår fick jag förresten mitt nya simkort och idag mitt bankomatkort, najs! Simkortet låses upp i natt så i morgon får jag äntligen använda min Ajfåån, yeeey!

Nej nu ska jag störa mig lite mer på Unga mödrar på tv och sen ska jag ta tag i tacosgrejerna och maten!


10 april 2012

Hej på er!
Orkade inte skriva i morse innan jobbet, var vaken sent igår och upp tidigt idag, men har faktiskt inte varit så himla trött idag vilket var skönt! Jobbade som vanligt och efter jobbet fick jag stå under ett tak och vänta i regnet och vänta på att Johan som var sen skulle hämta mig, haha! Sen blev det mat och slapp, har inte haft något speciellt att göra alls faktiskt, skönt!



Det hände något så sjukt obehagligt nyss när jag tog ett bad, jag hade precis badat klart och duschade av kroppen och stog och fudnerade över lite saker och då får jag ett sjukt tryck över bröstet, mitt på bröstkorgen så gör det så himla ont i typ revbenen och alla muskler. Fick hjärtklappning, blev varm och kunde inte andas, började känna som att jag skulle svimma och tänkte att fan jag kan ju inte svimma i badkaret när jag är ensam hemma. Så fick skynda mig ut ur duschen och sätta mig i soffan. Känner fortfarande att det trycker och känner mig lite konstig, men tycker mest det var så sjukt konstigt. Fattar inte alls vad det kan ha varit?


Måånday

Det blev full fart idag trots allt, skönt! Städade hela lägenheten, bäddade rent osv sen åt jag lite lunch till Satc, efter det kom Sandra och hämtade upp mig och så åkte vi ut till hennes pappa och pratade lite med Mimmi och hennes moster, var riktigt trevligt även om hundarna inte riktigt fattade att dom skulle busa av sig, haha! Sen när jag kom hem så fixade jag klart inköpslistan och när Johan kom så åkte vi och veckohandlade. Hittade mandelmjöl på ica så nu slipper jag mala eget om jag ska göra macrons, tror jag ska göra det i helgen!

Nu hoppas jag maten snart ska vara klar, är så hungrig! Idag blir det klyftpotatis, grillat kött, bbqsås och en sallad, ska bli så gott efter all julmat! Sen ska jag nog plocka fram min chokladhare och titta lite på Alcatraz med min älskling, perfekt avslut på ledigheten!


mmm, finns det något bättre än choklad?


Kom på att jag skulle visa Johans gigantis...

imag0421 (MMS)

Kom på att jag skulle visa Johans gigantiska påskägg, sen i det där låg det även en snygg t-shirt. Själv fick jag massa godis, en chokladhare, ansiktsskrubb och ett jätte fint armband i mitt!


9 april 2012

Goood morgon måndag!
Sista lediga dagen innan jobbet börjar i morgon igen, startade med en sovmorgon som resulterade i en dryg huvudvärk! Har ätit frukost och läst bloggar ett tag och nu ska jag slänga upp balkongdörren så fort Johan har försvunnit iväg på match och sen ska jag ta och städa lite! Får se hur lång tid det tar och vad jag ska hitta på efter, kanske blir en hemmadag idag.


ShoppingSara

Hej på er!
Haft en bra dag hittills? Det har verkligen jag! Hittade äntligen ett par Ray barn kopior som var fina inne på ginatricot för 60kr och så köpte jag mig en telefooon! Köpte en Iphone 4, skyddsplast och en siliconram att ha runt, dock kunde dom inte klippa mitt kort så det har jag beställt ett. Så i slutet på veckan får jag nya simkortet så jag kan använda den och då någon gång skulle visst mitt nya bankomatkort komma också, perfekt! Sitter just nu och kollar på lite olika grejer till telefonen på Dealextreme, har plockat ihop sju olika saker för 130kr, blandannat tre skal, sladdar och lite sånt. Åh så kul det ska bli att få testa den sen! Skulle vilja packa upp allt nu men det är onödigt ifall det blir något fel med kortet!


Nya kompisen!


8 april 2012

God morgon!
Jag ska bara fixa håret och sen åka och hämta Jossan, vi ska åka till Västerås och titta på en ny mobil åt mig. Dock så har min gamla hoppat igång igen helt plötsligt, men ah nej tror jag ska försöka sälja den billigt ist eftersom den har lite skavanker och sen skaffa mig en ny som jag försäkrar och sånt så jag verkligen har något att lita på!

Senare idag ska vi åka och fira Johans kusiner som har fyllt år, fast det är inte fören ikväll. Har aldrig varit hemma hos dom förut så det ska iaf bli riktigt roligt!


Nej men är det någon som vill köpa min telefon då förresten? Inget överpris och man kan få med en del grejer!


7 april 2012

Igår snöade och regnade det, idag skiner solen, perfekt för en påsk på landet! Har ätit lite frukost nyss så ska ta och göra mig klar nu, slå in paket osv. För idag fyller även pappa år, GRATTIS ÄLSKADE PAPPA! Så om ett tag ska vi åka ut till pappa och fira honom med en påsklunch, sen senare ska vi till Johans föräldrar och äta påskmiddag och till sist ikväll så kommer Jossan hit och äter påskgodis med mig, lovely day!


Bra jobbat Sara!

Nej men tjena klantarsel!
Har lyckats ha sönder min mobil, IGEN! Andra gången på typ 6 månader och nu totalvägrar den att starta, tror det är dags att skaffa en ny om den nu inte hoppar igång. Och då är ju den stora frågan, vad fan ska man ha? Lite tråkigt att köpa en likadan, vet inte om jag vill ha någon annan android direkt och känner mig lite sugen på att testa en Iphone. Dom är ju så smidiga med att det är så lätt att köpa saker till dom, fast dom är så sjukt dyra! Ska nog kolla upp lite olika mobiler iaf och kolla när man kan åka och kolla på någon för vill inte vara utan mobil speciellt länge!



?


Glad Påsk!

Hej på er och GLAD PÅSK!
Jag vaknade ganska tidigt idag men fick ligga länge och vänta på att mina hjärtan skulle vakna, när alla var uppe så fixade jag lite frukost, amerikanska pannkakor, mums! Efter frukosten så gömde Johan och jag påskägg åt varandra, så kul att se den andra leta sen, haha! Johan fick två påskägg, ett med typ nötter och sånt och ett med massa godis och en snygg t-shirt. I mina påskägg var det en chokladhare, ansiktsskrubb, ett armband och massa gott godis! Tror dock vi skämmer bort varandra en del men äsch det är så mysigt!

Har nyss tagit en lång dusch och nu ska jag snart torka håret och fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll, strax efter tre ska vi åka och lämna Molly hos sväronen och sen ska vi åka hem till min moster och hennes man. Där är det den årliga middagen som vi alltid har på långfredagen, ska bli såå mysigt och gott! Och så längtar jag så fruktansvärt mycket efter min mormor och morfar som kommer ikväll, så det ska bli så skönt att få träffa dom!


Brunch!

imag0432 (MMS)

Brunch!


Ligger bredvid två tröttmössor som inte vi...

imag0427 (MMS)

Ligger bredvid två tröttmössor som inte vill vakna, haha!


5 april 2012

Skärtorsdagen idag och solen skiner!
Vaknade vid tio idag och sen tog jag en skön promenad i solen med Molly, blev en god frukost efter det och nu ska jag ta och göra mig iordning för sen ska jag och Johan ner till banken en sväng så jag kan fixa ett nytt bankomatkort. Sen ska vi svänga förbi svärpappsen en snabbis så Johan kan hämta sin jacka. Annars vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på idag, hoppas Johan försvinner iväg en stund idag så jag hinner fixa hans påskägg också, hehe!

Ikväll ska jag hem till Louise och ha filmkväll, ska bli riktigt mysigt!


Sara Hjärta Sol

Jag har haft en riktigt toppen dag men nu börjar jag verkligen bli trött! Att vara ute en hel dag tar verkligen på krafterna! När vi kom ut till landet idag så tog jag en lång promenad med Molly i solen innan jag la mig i en solstol och läste lite och bara slappade. Sen vid halv tre kom Anna ut och hämtade mig och så åkte vi och handlade lite, handlade lite till Johans påskägg och sen lite mat och sånt.

Sen när Anna hade åkt hem igen så tog Johan och jag tag i maten, vi grillade kött, kyckling, korv, halloumi och till det hade vi potatisgrattäng, så himla gott blev det! Var riktigt mysigt att sitta och äta och prata ett tag.

Kom hem vid sju ungefär och då slappade vi en stund innan vi tog en dusch och nu sitter jag och såsar i soffan. Anna är här en stund och hämtar en grej. Blir nog en film innan vi somnar ikväll också, skönt!


4 april 2012

Hej soliga lediga onsdag!
Om några minuter ska vi åka ut till sväronen där vi ska spendera dagen, Johan ska hjälpa sin pappa med en trasig bil och jag ska slappa i solen med en tidning, gå ut och gå med Molly osv. Sen frammåt kvällen ska vi nog grilla där ute, hoppas på att Anna och Philip också ska vara med men inget är helt klart än. Vet bara att jag ska iväg och handla med Anna en sväng vid halv tre, måste fixa med Johans påskägg och sen köpa lite till knytisen hos pappa på lördag, men ah en riktigt bra dag lär det iaf bli!


3 april 2012

Idag jobbade jag 8-17 och sen kom Johan och Molly och mötte mig innan vi gick hem och J fixade mat. Tog en extra ledig dag eftersom jag har ett par dagar som jag behöver ta ut så blir ledig i morgon också, så himla skönt!

Börjar bli riktigt trött redan fast är samtidigt ganska uttråkad så ska ta och skura av badrummet lite om en stund sen ska jag nog kolla på satc och bara slappa, längtar tills jag får krypa ner i sängen ikväll! Skulle dock vilja gå ut och gå en sväng men vill inte gå ensam så hoppar nog över det idag..


Måndag

Jag har haft en bra ledig måndag idag!
Gick hem till Louise med Molly och lät hundarna leka ute där ett tag innan vi gick in och pratade och fikade ett par timmar. Gick hem igen efter det och tog tag i diskberget och lite sånt, sen kom Anna hit och så gick vi ut på en pw, gick 6km, skönt! Sen var det bara att inta köket där Johan och jag gjorde prioger, käkade framför tv'n och nu har jag precis tagit en dusch, vi sitter och tittar på programmet "Älskling du har blivit en tjockis" haha, klockrent namn men väldigt inspirerande och kul att diskutera kring. En liten dröm jag har är att få vara med i något liknande, gärna typ biggest loser. Sen vet jag att jag inte är sååå fet, men skulle vilja få testa det där att träna flera gånger om dagen, bli pressad till bristningsgränsen hela tiden och få hjälp med kosten. Självklart skulle man kunna göra det hemma men då är det inte lika lätt, tyvärr!


Hemmagjord prog fylld med ost, skinka och ...

imag0417 (MMS)

Hemmagjord prog fylld med ost, skinka och tomatsås och en god sallad till det!


2 april 2012

Hej måndag!
Jag har en ledig dag idag så snart ska jag höra av mig till Louise och sen ska vi ta en promenad med hundarna och efter det kila hem till henne där hundarna ska få leka och vi ska ta en fika. Ska ta med lite fika som jag köpte igår, hoppas det slutar blåsa så vi kan sitta ute i solen och njuta!

Sen måste jag hem och ta tag i disken, har inga tallrikar kvar, hahaha! Sen frammåt kvällen ska jag nog träna lite med Anna, blir nog en pw. Och ja det är vad jag har tänkt att hinna med idag.


2år och 11månader med mitt hjärta idag också ♥


Slapparkväll

Peter kom hit till oss ikväll så vi har ätit mat från Chili namnam och tittat på film, nu kikar vi på någon film som går på tv, jag tänker dock smyga iväg och lägga mig nu. Är så sjukt trött så killarna får kika vidare själva!


Delicatos outlet, lätt dagens bästa ;)

imag0410 (MMS)

Delicatos outlet, lätt dagens bästa ;)


1 april 2012

Hmm. såg att mitt inlägg från igår inte kom upp fören nu, knas men jaja..

God morgon förresten!
Jag har nyss ätit frukost och ska göra mig iordning nu innan vi ska åka ut till sväronen och lämna Molly sen plocka upp Johanna och Måns för att åka till Vingåkers outlet och titta lite, är mest sugen på att titta på Iittalas outlet, hehe!

Ha en bra söndag!


RSS 2.0