31 oktober 2012

Inte direkt snyggt men väldigt bra när man vill ha just dom svarta jeansen på sig men dom blivit lite för tighta i midjan, haha!


<3


<3


30 oktober 2012

God morgon hjärtegull!

Jag vaknade upp och var ganska pigg idag, drömde dock helt sjuka drömmar som J inte ens ville höra när jag berättade, haha! Undrar när mina drömmar gick från störda till helt jävla galna?

Har ätit frukost nu så ska ta och göra mig klar för jobb, gå ut med Molly och sen åka iväg. Idag är det mattelektion som gäller och sen är det komvuxmöte hela eftermiddagen, vet inte riktigt vad det är men det märker jag väl.. Men ah, den här dagen rullar nog på ganska fort tror jag!

 

Funderar på om jag ska ta någon magbild i veckan kanske? Inte för att det har hänt så mycket men lite, dock måste jag hitta några kläder som funkar att ta i, dom avklädda vill ni nog inte behöva se, haha!

 

Ha en bra dag!


Jag är så otroligt lycklig!

Jag är så himla glad och det känns väldigt roligt att äntligen få berätta om alla mina och Johans hemligheter! Allt i mitt liv går så himla bra just nu! Jag har fått ett jobb tills jag ska gå på mammaledighet, jag och Johan får vår lilla prinsessa i April och i december flyttar vi till en mycket större lägenhet, en stor trea!
 
Tänkte skriva lite om graviditeten hittills, vi fick veta det i v.5 då jag hade haft ont i magen i flera dagar och sen skulle Johan och Johanna ha sin 25+24års fest på lördagen så testade mig för säkerhetsskull och då +ade jag direkt! Känslan just då var helt otrolig, grät, skrattate och var så himla glad! Efter det så har det bara rullat på, har mått som en påse skit, har sovit så otroligt mycket och mått väldigt illa men sen några veckor tillbaka så känns äntligen allt lite bättre igen! Väldigt skönt att börja känna sig lite som sig själv igen och nu kan vi börja blicka frammåt massa mer, lovely!
 
Haha ja och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, undrar ni något får ni fråga!
 
Puss på livet!
 

I'm so happy!!

Äntligen har drömmen slagit in, i början på april kommer våran prinsessa! <3


29 oktober 2012

Måndag igen och nu börjar vi jobbvecka två på särvux, den här veckan är det höstlov så jag har inga lektioner som jag brukar ha utan har massa planeringstid, dock så ska jag idag ha första mattelektionen med en tjej jag ska hjälpa med lite extra matte, ska bli kul!
 
Idag blir en bra dag!

Oct. 28, 2012

Vilken bra höstdag jag haft! det blev en 2.5h lång promenad i solen och kylan med Jossan sen åt jag snabbnudlar i mitt underställ när jag kom hem, kändes som om jag satt i en fjällstuga någon stans, haha! Sen har jag haft långkok med kalops på spisen som vi åt med hemmagjord inlagd gurka som mamma gjort, så himla gott! Hämtade även hem en glad Molly från landet på eftermiddagen.
Nu ska jag slappa lite och sen lägga mig med en bra tidning i sängen, sen är jag verkligen laddad för nästa vecka som har massa roligheter på gå gång!


Frisk luft och sol!

Nu blir det en skön promenad i solen med Jossan!


Mjaooo

God morgon och fy fan vad kallt det är!! Tror verkligen värmen måste vridas upp nu!
Igår kväll var det ju maskeradfest, riktigt roligt faktiskt! Idag ska vi hämta Molly på landet och handla, men den stora frågan är ju nu, vad ska jag äta till frukost? Tacos?


27 oktober 2012

God morgon!
Jag har sovit som en prinsessa i natt men drömt massa knasiga drömmar, fast dom var ändå rätt roliga! Vaknade vid nio idag och då låg både J, jag och Molly kvar och mös i sängen ett tag, skönt! Jag har fått ont i halsen, så himla tråkigt då det är halloweenfest ikväll så nu laddar jag med honungsvatten och äggsmörgåsar, mums!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske träffa Anna ett tag hoppas jag på men annars så går nog hela dagen åt till att fixa inför ikväll, ska bli riktigt roligt! Vi ska ut till Odensvi där Bobba och hans tjej har fixat en halloweenfest, ska bli kul att se vad alla klär ut sig till!  

Trött och envis Sara

Johan och jag bestämde att vi skulle se en film och slappa nu ikväll..
J- vad ska vi se då?
S- Harry Potter!
J- men den har vi inte så det går inte. Välj något annat..
S- (viskar) men jag vill se Harry Potter..
J- *börjar rabbla massa filmförslag*
(10 minuter senare)
S- vet du vad som annars vore mysigt? Att gå och sova!

Haha, jaja så kan det gå om man är trött och inte får sin vilja fram! Ligger i den nybäddade sängen och väntar på J nu, ska bli såå skönt att sova!


Mums!!

Pepparkakor och julmust!


26 oktober 2012

Hej på dig!
Idag vaknade jag förvånad av att klockan ringde och undrade vad fan det var som lät, insåg ganska snart att jag hade sovit 11 timmar och att klockan var på för att jag inte skulle missa tvättstugan, men jaja är man förkyld så är man! Känner mig iaf mycket bättre nu efter så mycket sömn!
   Håller ju som sagt på och tvättar, nu ska det sista bara torka så är det klart sen, skönt! Annars så ska jag ta tag i disken och kanske damsuga lite fort medan Jompa och Molly är på landet och blåser löv. Sen får jag se om J behövde åka till västerås för då åker jag väldigt gärna med! Annars så vet jag inte vad vi ska göra, hoppas J vill göra något roligt iaf!

Fikatime

Jag är helt slut efter dagens jobb, tror jag håller på att bli sjuk så efter fikat med L så skyndade jag hem och nu blir det soffläge hela kvällen! Välkommen helg!


25 oktober 2012

God morgon!
Jag har precis ätit frukost, tror dock jag åt lite för mycket för nu känner jag mig som en fotboll! Men men, bra med lite energi! haha! Ska göra mig klar och dra till jobbet om en stund och idag har jag full rulle med lektioner, möten och annat kul, perfekt! Sen efter jobbet så skyndar jag hem till köping och så ska jag träffa L på stan för en fika, ska bli trevligt! Och efter det har jag heeelg! Jobbar ju inte fredagar, yeeeey!

Godis

Det är jobbigt när man är så trött och bara vill gå och sova men sambon har en godispåse som han ska äta av senare och jag vill också ha så får allt vara vaken ett tag till! Haha!


23 oktober 2012

Hej där!
Haft en bra dag? I do! Har haft massor att greja med hela dagen och nu kanske jag även ska få ett till "uppdrag" utanför särvux, berättar dock mer när jag vet hur det blir, hehe!
Har iaf varit ut och hämtat Molly på landet och slängt av Jompa i joggingspåret, ska nog förbereda maten nu innan J kommer tillbaka, vi ska göra fläsk, mos och skysås, mums!! Sen blir det soffan hela kvällen, mys!


Första dagen på jobbet

Hej på er solstrålar!
Jag är helt slut efter idag! Haha, inte för att dagen var såå ansträngande men jag har haft elefantöron hela dagen för att ta in allt osv.. Tänkte att jag skulle berätta vad det är jag ska göra, tänkte att jag kanske inte direkt har skrivit om det?
Jag ska iaf jobba på Särvux i Arboga, särvux är precis som komvux men för elever som tidigare gått på särskola, träningsskola eller som inte klarar av komvux pga något funktionshinder/utvecklingsstörning/funktionsnedsättning osv. Så jag kommer jobba som lärare där, nu i början ska jag gå bredvid och vara med på lektioner men jag har även väldigt mycket planeringstid där jag ska planera, utvärdera och leta upp nya uppgifter till lektionerna och längre fram ska jag även hålla egna lektioner. Dessutom har jag även gått med på att hjälpa några elever som läser historia upp till 9an, dom läser på distans så jag ska väl träffa dom någon gång i veckan och hjälpa dom lite om dom har kört fast..
 
Känns helt galet allt det här, jag tycker det låter som världens största ansvar men jag tror att det rullar på bra när jag väl lär mig, det ska iaf bli väldigt spännande och en stor erfarenhet! Och eftersom dom har valt just mig så tror ju även dom på mig, det känns bra!
 

22 oktober 2012

Tjenixen!
Jag sitter och äter lite frukost, går väldigt segt idag så tror jag tar och ger upp nu så jag hinner göra mig iordning! Eftersom Molly sov hos sväronen i natt så har jag iaf lite extra tid men ska väl ta och fixa mig nu sen åka iväg till nya jobbet, idag är det mycket lektioner så får träffa många olika elever, ska bli riktigt roligt!
 
Wish me luck!

Söndagsmys

Johan och jag har precis tagit en dusch, jag har tänt lite ljus i lägenheten och nu ska vi krypa upp i soffan med lite gott och titta på film, bra avslut på helgen!
 
Köpte lite vindruvor när vi var och handlade så jag hoppas verkligen dom är goda!

21 oktober 2012

God morgon middag!
Idag blev det en lååång sovmorgon, kom hem väldigt sent igår! Vi var ju som sagt hem till Torparn där det var lite fest, riktigt trevligt och så himla kul att träffa grabbarna igen som jag inte träffat på ett tag! Iaf så mitt under allt så börjar filmen Paranromal activity på tv och trots att jag hatar allt som har med skräck och sånt att göra så kunde jag inte sluta titta när alla fastnade i filmen, haha! Var faktiskt inte så rädd utan tyckte den mest var obehaglig förrutom en gång då jag hoppade på Peter och skrek för jag blev så rädd, hahaha! Iaf så sen drog Jossan och jag och hämtade Molly typ elva och så åkte vi hem till henne och kikade på tv, bestämde mig för att jag absolut inte tänkte åka hem till lägenheten själv så la mig och sov på hennes soffa till två och då åkte jag och hämtade Jompa som hade varit ute, så somnade nog inte fören bortåt tre igår.. Haha så typiskt mig att vara så töntig!!
 
Idag blir det nog mest slapp här hemma, J sover och Molly och jag slappar i soffan, måste dock damsuga av lite och sen åka och handla men det får nog vara det vi gör idag och sen ska jag ladda inför första riktiga jobbveckan på nya jobbet! Har ju inte jobbat ordentligt sen typ augusti så det blir nog lite ovant första dagarna!

Kvällens planer

Har fixat mig lite och om en stund ska J och jag åka och hämta Jossan sen hem till Torparn där det är lite fest, Jossan och jag ska mest säga hej och snacka lite för sen tänkte vi dra hem och ha myskväll, hon är sjuk så lugnt får det bli!


20 oktober 2012

Morsning korsning!
Vi blev kvar rätt sent hos Måns och Johanna igår, först lagade vi tacos, så galet gott! Sen hade jag med lite smörkola som vi smaskade på när vi spelade Mariocart på wii, efter ett tag plockade Johanna fram chokladmouse som hon hade gjort, himla smaskigt! Efter att vi hade fikat så tog Måns fram cheesballs och så spelade vi Super Mario på wii, rullade typ hem sen men det var en riktigt rolig kväll!
 
Idag sov vi länge hela familjen och så har vi ärit frukost i lugn och ro, nu ska vi ta och göra oss iordning och sen ska vi åka ut till sväronen. Vi tänkte gå ut med Molly i skogen och leka och sen ska vi nog bara umgås lite, har inte träffat dom på länge då jag har haft massa annat för mig när J åkt dit så det ska bli kul!
 
Ikväll då? Det är fest hos en gemensam killkompis till oss men jag har inte bestämt mig för om jag vill gå eller inte, lutar nog åt det iaf och annars kanske det blir myskväll med Jossan, får se lite senare tror jag!
 
Ha en bra dag!

19 oktober 2012

Jag har precis duschat och nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen ska jag, Johan och Molly kila över till Johanna och Måns för att äta tacos och umgås, ska bli riktigt trevligt!

Wiiihuuu

I LOVE MY LIFE!!!!!!
Pratade nyss med rektorn för Särvux i Arboga och på måndag skriver jag på papper för en tjänst på 80% fram till April, wiiiieeeeeee!!!!!!!
 

Kvällspyssel

Jag blev så godissugen och lite pysselsugen nu på kvällen så jag gjorde lite smörkola med lite chokladsmak att ha till helgen, mums!!


Spel ÄÄÅR viktigt!

Åh jag löste det! Började nästan grina där ett tag!! Hhaha!'
 
Tapped Out

18 oktober 2012

Hej på er!
Jag var iväg och provjobbade idag med och sen satt jag och en personal och pratade igenom en del frågor jag har ett tag så nu känns allt väldigt mycket bättre! Ska prata med rektorn nu bara och göra allt klart men går det som jag vill så börjar jag jobba nästa vecka, wiihu!!
 
Kom hem typ halv ett och då blev det en promenad med Molly och sen lite lunch innan jag tog en skön pn, perfekt! Nu sitter jag och skriker åt min telefon för en så sjukt töntig sak egentligen.. Men alltså jag har blivit helt beroende av ett spel på telefonen Taped Out - The Simpsons och sen igår eftermiddag så har jag inte kunnat komma in på spelet och nu startade jag om telefonen och nu har spelet börjat om från början!??? Så håller på och försöker fixa det nu, hade ju kommit värsta långt och var sjuktligt nöjd över det, haha! Igår sa jag till J, "Jag har halloweenpimpat hos mina Simpsonsar idag!! Jag ska visa dig sen!" J- "Åh, I can't wait..........." Hahaha! Jaja, men kul är det! Så nu måste jag fixa det här annars dör jag!!

Otursmorgon

Usch vilken jävla otursmorgon jag hade i morse! Först det där med håret sen spillde jag tandkräm på tröjan jag skulle ha till jobbet, sminket ville sig verkligen inte och sen när jag ska fixa mig så får jag se att jag är rödflammig i ansiktet för att jag har blivit så torr, trots att jag smörjer mig tre gånger om dagen.. Blöh!! Ska nog kila ner till typ apoteket och be om hjälp med någon ny ansiktskräm att ha nu under hösten eftersom min vanliga inte fungerar nu på hösten..
 
Fick sen stressa iväg till Arboga och det nya jobbet där jag tydligen egentligen inte hade behövt vara fören halv tio typ, men men.. Jobbade till halv ett innan jag åkte hem och gick ut med Molly i regnet. Efter det gjorde jag en god svampsoppa till lunch och sen har jag tagit en skön power nap! Innan jag ringde lite samtal och sen fick jag pinsamt nog öppna dörren när posten kom med ett paket i pyjamasbyxor och en stor fleecetröja, sött!
   Ska snart sortera lite tvätt för ikväll ska det tvättas massor!!
 

17 oktober 2012

Hej på er!
Igår kväll tog jag ett bad och i vattnet hade jag babyolja, var så dum och tänkte inte på att inte låta håret vara i vattnet så för att få bort det var det ju bara att tvätta det som en galning efter att jag hade badat.. Men när jag vaknade idag ser jag att mitt hår typ ser ut som ett smörpaket, så himla äckligt! Det var ju bara att tvätta det flera gånger igen för att få bort babyoljan ur håret, har fått bort det mesta men trots torrschampoo och grejer så är det fortfarande inte helt okej, så himla värdelöst nu när jag ska iväg och provjobba första dagen!!
 
Ska fixa mig nu och försöka hitta på någon lösning på håret och sen vid nio ska jag börja jobba, får se hur länge jag blir kvar där idag men troligtvis fram till lunch någon gång, wish me luck!

Så gaaalet gott!!


16 oktober 2012

Tjabba tjena hallåå!
Idag skulle jag ju få åka och provjobba för ett eventuellt nytt jobb men tyvärr hade det blivit lite strul så dom var tvungna att ställa in dagens lektioner så nu ska jag dit i morgon ist! Sååå vad ska jag då hitta på idag? Tror jag ska plocka fram symaskinen och greja lite med den och sen ska jag ta och diska och ringa lite samtal. Vid halv tre kommer L hit och då ska vi kika på någon film och bara slappa, ska bli mysigt!
 
 
 

Wiihuuu

Iiihh! Jag är så glad och fylld med massa hopp!!!
Var på intervju för ett jobb som lärare/elevassistent på särvux i Arboga, det är precis som komvux men för elever som gått på sär- eller träningsskola och allt verkar ha gått väldigt bra på mötet för i morgon ska jag så komma dit i ca 2timmar och vara med på lektioner och se vad jag tycker och lite sådär, typ provjobba och se om jag gillar det och hur vi känner. Så har jag tur så får jag en tillsvidareanställning tills i vår på 80%, yeeeey!!
   Så jävla roligt eftersom det är precis det här jag tänkt plugga till! Det här är ju min dröm!
 

15 oktober 2012

Hej på er!
Igår kom jag hem runt sex taget tror jag, var helt slut efter lite sömn hela helgen så slappade mest och sen somnade jag ganska tidigt, skönt!
Nu håller jag på och gör mig iordning, kl 10 ska jag på möte på af och sen kl 14 har jag en arbetsintervju i Arboga som jag verkligen hoppas på! Annars så måste jag hinna handla och sen vid 17 ska jag simma med Johanna, full rulle idag med andra ord!

Tidig söndagsmorgon

Om några minuter ska jag kila ut till bilen och åka till Arboga där jag ska möta upp Elin, Stina och lilla Alicia. Vi ska åka till Sthlm och gå på UnderBARA BARN mässan, jag har lovat Stina att hjälpa henne lite med Alicia men ska bli kul att hitta på något vi systrar också!
Hade riktigt kul med tjejerna igår kväll, men usch vad trött jag är idag! Frukosten är nedpackad så den äter jag i bilen sen!

Ha en bra dag!


@ Jossans sköna säng

Jag ligger i Jossans säng och har sovit middag, haha! Efter lunchen på stan hämtade vi upp Molly sen kilade vi hit, Joss håller på och fixar sig lite sen senare ska vi hem till mig så jag kan fixa mig och typ vid sju kommer Jennifer sen ska vi dra hem till Lindas mormor och morfar där dom har kräftskiva och så ska vi förfesta lite där innan dom ska dra ut. Själv blir jag nykter för jag ska upp tidigt i morgon och åka till Sthlm med Elin och Stina, men det blir nog roligt ändå!


13 oktober 2012

Om typ en timme ska jag möta upp Jossan, Sandra och Linda (som är hemma från Berlin på besök) för en lunch på caffe latte, vårat stammisställe där vi alltid lunchat sen vi gick på gymnasiet, mums! Ska bli riktigt kul att få sitta och prata ett tag!
Efter det så ska Jossan och jag umgås tror jag, vet inte vad vi ska hitta på men det blir nog något roligt!
 
Bilder från studentkryssningen 2009, så sjukt roligt! Haha!
 

Vilken ätardag!

Vi kom till mormor och morfar klockan ett och fick direkt sätta oss vid bordet där det bjöds på så himla god kalops med potatis och direkt efter maten dukade mormor fram inkokta päron och glass. Efter det satt vi och pratade ett tag sen klockan tre blev det kaffe och toscakaka innan vi var tvungna att åka hemmåt. På vägen stannade vi och handlade lite och då kunde jag inte låta bli att äta lite godis i bilen och nu har vi precis ätit igen! Ville inviga nya fina grytan så gjorde en biffgryta med massa grönsaker och "kinasås". Trots allt detta så sitter jag ändå och funderar lite över vad jag vill äta till lunch i morgon, hej matvrak!! Hahaha!
 
Nu ska jag rulla in i duschen och sen blir det en kväll i soffan!
 
 
 
Så här fin är min nya gryta!

Off we go!

Hann med en liten städning när jag blev allt för uttråkad hemma, fy fan för allt hundhår!!
Nu är vi på g till mormor och morfar, mys!


12 oktober 2012

Hej på dig fredag!
Det är kallt ute, frost och det nästan biter lite i kinderna, I LOOOVE IT!
Blev en liten sovmorgon till nio idag sen blev det en promenad med Molly innan jag åt frukost, äggmacka och honungsvatten, såå gott! Kan dock bero lite på att jag låg och fantiserade om min frukost i sängen ett tag, haha! Värsta matvraket! Ska snart ta och göra mig iordning för idag slutar Jompa tidigt, så klockan ett ska vi vara hos mormor och morfar och då skulle dom bjuda oss på lunch, ska bli riktigt mysigt!
 
Det här kommer bli en bra dag!

11 oktober 2012

Morrn morrn!
Haha så knäppt, gick upp strax efter sju idag och det är knappt en timme tidigare än vanligt och ändå kändes det som om jag gick upp mitt i natten typ, haha! Tror dock det är för att det är så mycket mörkare ute vid sju än åtta..
 
Sitter och äter lite frukost nu men ska snart gå och göra mig iordning för kl nio ska jag träffa en som sätter in nya vikarier på förskolorna, så det är tänkt att jag ska börja som vikarie på förskolorna i köping eftersom jag inte verkar få några tider på andra ställena just nu, tror det kommer bli riktigt kul! Det ända är att jag måste vänta på ett speciellt papper som tar någon vecka till men sen ska jag kunna börja!
    Efter mötet ska jag nog åka till biblioteket och kopiera lite papper som jag måste skicka iväg och sen får jag se vad jag ska göra. J ville att jag skulle följa med honom och leta halloween kläder idag också så det ska jag nog göra!
 
Ha en bra dag!

10 oktober 2012

Hej där!
Hoppas dagen har startat bra! Här har den som vanligt startat med en pw och frukost. Idag har jag inte något speciellt planerat, ska laga ett par byxor åt J, söka lite jobb, testa en sminkning inför halloween och lite sånt. Kanske ska ut och jogga lite med Jossan ikväll också, om vi känner att vi orkar, haha!
   Igår var jag ju och åt hos Jossan, chili con carne blev det och så hade vi massa god efterrätt, gott! När jag kom dit fick jag även två födelsedagspresenter av henne, ett paraply som jag har velat ha ett tag sen ett presentkort på kicks, Tack Jossan!

9 oktober 2012

Puh vad trött jag är idag! Fick släpa mig upp vid åtta och ut på en pw med Molly i det svinkalla vädret, har ätit lite frukost och nu sitter jag och bara segar i soffan. Ska ta och göra mig iordning sen dra lite fort till affären tänkte jag men annars blir det nog en hemmadag, bara greja runt med lite sånt som måste göras och mysa med Molly.

 

Sen vid typ fyra ska jag umgås med Jossan, ska kila över dit och så ska vi äta tillsammans och lite så, ska bli mysigt!

 

Hahaha det här var ju ett tag sen! 6 år sen och lite till! :P

 


Symaskin

Åh jag älskar min nya symaskin!! Den är så himla enkel att förstå och funkar super! Har lagat två örngott och en handduk, nu vill jag bara att mer saker ska gå sönder så jag får greja lite till, haha!
 

8 oktober 2012

God morgon måndag!
Jag har varit ute på en frisk pw med Molly och nu sitter jag och äter frukost för fullt, vid tio ska jag vara vid af för att göra en ny handlingsplan och efter det ska jag tvätta.. Sen vid fem ska jag iväg och simma med Johanna, ska bli riktigt skönt!
Annars så tänkte jag kika lite på min nya symaskin och lite sånt idag, ska nog smöra in nya grytan och lite sånt med, kul att greja med nya saker, hehe!
 
Blir nog en bra dag, fast bättre om jag hade fått jobba.. höh

Alla underbara presenter

Man skulle kunna tro att jag fyller jämnt i år eftersom jag fått så mycket fint, men ja 22 är ju lite jämnt, hehe! Tänkte berätta vad jag fått av alla, mest för att det är kul för mig själv att läsa senare..
 
Två uggleljuslyktor, en bok, pyjamasbyxor, tesilanka, tekopp och gummistövlar av J.
Symaskin och en stoor gryta att göra tex stekar i av hela familjen med respektive och Elisabeth.
Flädersaft som Elisabeth gjort, mums!
En bok med 1001 recept på cupcakes av Victor och Maria.
Massa tygbitar, sytråd, sax, nålar, måttband osv av Lena och Jonas.
Rouge av Anna och Philip.
En bakbunke och lotter av Måns och Johanna.
Mormor och morfar gav mig ett underbart Husqvarna plättlagg som har varit mormors mammas förr, tror det kommer smaka underbart om dom plättarna!
500kr på h&m och en söt ängel av sväronen och mormoren.
 
Precis allt jag ville ha och lite till! Tack så himla mycket!!
 

Födelsedagskalas

Jag har verkligen världens bästa familj, släkt och vänner!! Jag har fått så otroligt mycket fina presenter, precis allt jag önskade mig i år fick jag plus lite till! Helt otroligt!
Familjen och släkten kom vid två och då blev det massa fikande i flera timmar, allt fika var uppskattat och jag fick mycket beröm vilket var väldigt roligt! Vid fem gick dom sista hem och då skrev jag en snabb inköpslista och sen åkte J och jag och handlade och på vägen hem passade vi på att köpa med kebab för ingen orkade laga mat. Väldigt gott var det! Nu ska jag ställa iordning lite här hemma och titta på mina fina presenter och sen slappa i soffan hela kvällen! Vad jag fått av alla skriver jag i ett annat inlägg om en stund!
 

7 oktober 2012

Hej och god morgon!
Jag sitter och äter frukost just nu och sen är det fullt upp! Vid två kommer släkten hit och ska fira mig men mamma och Elisabeth kommer lite tidigare och jag har massor jag måste göra, ska blandannat fixa två tårtor, diska, möblera iordning, sen måste vi ta ut soporna och lite sånt där tråkigt, men det är bara att skynda på så man hinner i tid!
 
Igår när Anna var här fick jag min present redan då för dom kunde inte komma idag, en ny rouge fick jag, precis vad jag behövde! Sen kom ju Johanna och Måns över på kvällen och då fick jag lotter och en superfin bakbunke som har handtag och en pip, lite som en tillbringare, Tack snälla hörrni!
 
Nej nu måste jag sätta fart, ha en bra dag!
 

Lördagkväll

Myskläderna är på, bland annat nya sköna raggsockor som jag köpte idag, i hela lägenheten brinner massa mysiga ljus, pannacottan står i kylen, godiset ligger i skålen och snart kommer Måns och Johanna hit för att titta på film och ha lite myskväll, ska bli så trevligt!


6 oktober 2012

Hej på er!
Idag blev det en dugligt lång och skönt sovmorgon sen låg jag och läste lite i sängen medan mina hjärtan fortfarande sov, nu har jag precis ätit frukost så nu ska jag ta och förbereda lite till mitt kalas i morgon. Ska göra botten och smeta på kolakrämen på bannoffietårtan och sen ska jag göra lite chokladbollar. Efter det måste vi verkligen ta tag i städningen här hemma! Har skjutit på det i flera dagar men nu måste det verkligen göras! Senare ska jag nog träffa Anna iaf en stund och ah det är vad jag har hunnit planera idag, blir nog en bra dag det här!

Fredagsmys

Nu ska vi plocka fram lite gott och slå på en film, perfekt en trött fredag!

På bilden är en av mina nya fina uggleljuslyktor!


I'm in looove!

Åh nu vill jag bara ut och hoppa i vattenpölar och springa i lövhögar! Tack älsklig!!


5 oktober 2012

Blev jobb från åtta till strax efter ett idag, så himla roligt! Efter jobbet så gjorde jag lite ärenden åt Elin och sen åkte Johan och jag till granngården i arboga och så fick jag nya gummistövlar, röda och fina! Efter det drog vi ut till dollarstore och ja där ska man ju inte gå in om man är godissugen, handlade för 200 och kom ut med typ en nödvändig grej och resten godis, haha! Tur att det är helg!


Underbar födelsedag!

Började ju som sagt dagen med lite paket från älsklingen och direkt när jag kom hem från jobbet så fick jag flera paket! Fick så mycket fint, två uggleljuslyktor som jag så gärna ville ha, en bok, pyjamasbyxor, en tekopp med en teanka till och 400kr att köpa gummistövlar för! Tack så himla mycket Johan, du är bäst!!
Nu ska vi strax ta och äta smörgåstårta, har gjort en egen för första gången så jag hoppas verkligen att den ska vara god!


4 oktober 2012, my birthdaaay

Happy the birthday tooo me, happy the birthday toooo meee! Yes, idag är det min dag! Jag fyller 22! (inte 23 som jag själv har trott i flera månader, haha!)
Blev väckt med ett grattis och paket på sängen i morse, fick ett par pyjamas (?) byxor, en tekopp med en tesil som en liten anka som simmar runt i koppet, så söt! Tack älskling!! Skulle tydligen få mera saker ikväll, tänk vad snäll jag måste varit? Hihi!
 
Nej nu ska jag ta och borsta tänderna, fixa mig lite sen kila ut med Molly för idag ska jag faktiskt få jobba, 7.45-17 ska jag vara på Scheeleskolan, ska bli riktigt kul att få göra lite nytta!
 
Ha en bra dag, det ska jag ha! Och ikväll ska jag äta massor med smörgåstårta, haha!
 

Självpepp

Jag skriver alltid små meddelanden till mig själv på mitt skrivbord för att peppa mig själv, lite töntigt men det funkar! Förut hade jag ett liten text om att träna och det fick mig ofta att vilja gå ut och jogga osv men nu ville jag ha lite förnyelse och det här fick bli en bra text nu när jag känner av en liten höstdepp!
 

3 oktober 2012

Okej, jag kanske var lite väl sur och vrång igår men hade en riktig dipp. Men idag vaknade jag till roliga drömmar och kände mig ganska glad. Ska försöka vara lite gladare och positivare nu, har ju egentligen allt jag vill ha och lever livet precis som jag vill det enda och ganska stora som fattas är ju ett jobb eller ja jobbtider men det kommer ju, det vet jag ju!
 
Idag ska jag bara greja runt lite här hemma har ju inget speciellt att göra idag heller men det får gå ändå. Känner mig lite pirrig, säkert bara för att jag fyller i morgon och Johan har gömt mina presenter i sovrummet, hihi! Vi ska inte direkt fira mig i morgon, eller ja J och jag ska väl fira lite grann men mer än så blir det inte, kalaset får bli i helgen.
    Förra året så tog J ledigt och så åkte vi och shoppade hela dagen, J bar till och med mina påsar och klagade inte en enda gång, haha! Tänkte inte ens att önska mig det i år, men kanske blir nästa år, haha!
 
Nej nu ska jag ta tag i dagen här hemma, ha en bra dag!

Fuck it!

Jag är så trött på allt! Allt är så tråkigt och värdelöst bara för att jag går här hemma, har inget att skriva så droppar väl in när jag har något kul att säga ist!

So long suckers!


RSS 2.0