Maat!

Hemmagjorda ost och skinkpiroger med pizzasallad!


28 februari 2013

Hej där torsdag!
Idag ska jag mest slappa här hemma, Johan och jag har bestämt oss för att göra piroger idag så vi måste åka och handla lite till det och sen ska jag ta och byta dom nya bharna.. Annars så ska jag bara glida runt i vår fina lägenhet och njuta, haha! 

Arraksboll och ett glas mjölk!


Dagens pyssel

Idag har det varit full rulle hela dagen! Skruvade upp allt i hallen, byggde ihop nya hallmöbeln, vek alla kläder och fixade in i garderoben i bebisrummet, fixat skötbordet, gjort arraksbollar och så har Jossan varit här och sagt hej en sväng.
Nu börjar vi bli klara för idag förutom att vi har tvättstugan ikväll, puh!

Nu håller jag på med maten, tunnbrödsrulle med knäppkorv och hemmagjort mos, mums!

https://cdn1.cdnme.se/1878156/6-3/pic_512e3acbe087c32e8051035d.jpg" class="image">


Vår = grönt!

Nu byter vi färger hemma, I love grööönt!!


27 februari 2013

Åh vilket väder det är idag! Nu önskar jag nästan att vi var tillbaka ute hos sväronen igen!
Fick iaf en väldigt skön morgonpromenad med Molly idag! Annars så har jag ätit frukost, var vrålhungrig så åt hur mycket som helst, haha! Nu ska jag ta och ringa vår vaktmästare, känns som att man ringer honom hela tiden just nu men nu ville målaren att vi skulle ringa och säga till om en grej så jag antar att det bara är att ta tag i det.. Efter det ska jag fixa mig lite och sen ska Jompa och jag åka till Jysk och kika lite, hoppas dom har det vi vill ha här i stan annars får vi nog ta en tripp till västerås! Åh vad jag vill inreda!!

Amningskudde!

Nu kunde jag äntligen passa på att sy klart amningskudden, så himla roligt! Måste hitta på ett nytt projekt!


Drömåket!

Äntligen är vår fina vagn hemma!


26 februari 2013

Tjena kexet!
Jag sov som en stock här i natt, helt galet vad min kropp blir trött av precis allt! Nu har vi iaf ätit, tvättat en maskin med tvätt och så ringde nyss målaren och sa att han bara skulle städa undan lite och sen var han klar, wiie! En maskin till ska vi slänga in men sen när den är klar ska vi nog börja röra oss hemåt, vill hem och fixa i bebis rum och vika in lite kläder!

Funderar på att ta en tur till jysk också, men det kanske får vänta tills i morgon tror jag! Åh vad jag vill fixa hemma!


En riktigt bra måndag!

Jag ligger i sängen hos Sväronen och slappar, är helt slut efter 7 timmars shopping som resulterade i massa sammandragningar. Vi har precis ätit korv med bröd och det är riktigt mysigt att vara här och bara vara! I morgon fortsätter vi tvättningen och så hoppas jag att hallen ska bli klar så vi får fixa lite hemma! Nu vill jag ha massa blommor och gröna färger så våren kommer!

Och shoppingen då? Den gick kanon! Kom hem med mattan, vagnen, bilstolen med alla tillbehör till det där. Köpte två söta mössor till bebis, ljuslyktor, ljus, kuddar jag ska ta stoppning från, skruvar och massa sånt tråkigt. Sen köpte jag mjukisbyxor och amningsbhar till mig. En hel del grejer med andra ord men ändå missade vi lite som vi får köpa någon annan dag..
Riktigt mysigt har det iaf varit och så åt vi en riktigt god thai lunch med färsk ananas till efterrätt, mums!!

Nu ska jag läsa lite bloggar på paddan och sen blir det nog att sova ganska snart!


Matta

Den var så fin så vi kunde inte riktigt låta bli, men kostade gjorde den verkligen så bebis du lär inte komma ut med snopp nu! Haha!


Ja du är ju fullt normal..

Johan- om vi sover här en natt till så kan vi gå upp på vinden och leta på mitt lego!
Sara- jaha, och leka med eller vad menar du?
Johan- ja! Och du får vara tjejerna och jag killarna, fast jag har inga tjejer så du får inte vara med!! HA!!

Hahahaha fullt normalt Johan!


25 februari 2013

God morgon!
Jag sitter just nu ute hos Sväronen och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar med första rundan bebiskläder, helt galet vad mycket kläder vårat lilla troll har! Så fort tvätten är upphängd ska vi åka till Örebro och hämta barnvagnen, bilbarnstolen och sen ska vi köpa lite smått och gott. Lite till bebisen och lite bra att ha kläder till mig till första tiden hemma.
Ska bli en riktigt mysig dag med mitt hjärta och jag längtar så galet efter att få se vagnen!


Tulpaner

Vi fick så fina blommor igår av mormoren och svärmamsen, tänk om man alltid kunde ha en bukett hemma, Vad fint det skulle vara!


24 februari 2013

Hallå där söndag!
Idag vaknade jag av att J hade varit ute med Molly och så kom han hem med färskt bröd till frukost, inte helt fel! Tog en lång och skön frukost och sen har jag skrivit veckans inköpslista, idag ska vi även köpa hem blöjor och sånt så vi har det hemma, skönt att ha sånt klart!
 
Annars så skulle jag åkt till Arboga och umgåtts med mina systrar idag men känner att jag inte riktigt orkade så ist blir det en hemmadag med lite fix och ikväll ska vi åka ut till sväronen och sova där eftersom dom kommer och sätter upp nya tapeter tidigt i morgon bitti. Har inte sovit där sen J bodde hemma så det känns lite speciellt! Ska passa på och låna tvättmaskinen i morgon också tror jag och tvätta upp bebisens kläder!

Babynest

Babynestet klart och godkänt av Molly!


23 februari 2013

God morgon!
Det blev en riktigt mysig kväll hos Jossan igår, självklart orkade vi knappt äta av allt gott vi fixat men vi smakade iaf på allt, haha!
Nu har jag precis ätit frukost och vill helst bara sätta mig och sy lite, så himla roligt! Men först måste jag fixa lite här hemma för vid ett kommer Svärmamsen och Mormoren hit på fika, ska bli trevligt! Måste leta på lite fikabröd bara! haha!
 
Annars då? Tacos ikväll och jag längtar redan!

Myskväll

Maten äten och nu går vi in på efterrätten, sen blir det chips och dipp, haha! Kommer rulla hem ikväll!


25års kris?

Johan har förbjudit mig att blogga om det jag faktiskt vill skriva om, så jag lägger bara upp en bild....... Hahahahaha!
 
 
 

22 februari 2013

Hej där!
Efter 11 timmars sömn i natt så är jag nu redo för lite ledighet! Har ätit en riktigt god frukost och varit ute en sväng med Molly, nu ska jag byta om och sen ska vi iväg och skriva på fadderskapsbevis och att vi ska ha delad vårdnad om bebis. Ska bli skönt att äntligen få det gjort! Efter det måste jag iväg och handla lite sytråd så att jag kan börja sy på babynestet snart! J och hans pappa ska iväg och kolla på någon grej till traktorn senare, får se om jag ska åka med eller om jag ska greja här hemma och bara ta det lugnt..
 
Ikväll blir det iaf myskväll med Jossan, vi ska göra hemmagjorda hamburgare med pommes och sedan nån typ av cheesecake till efterrätt och kolla på film, ska bli riktigt mysigt!

<3


21 februari 2013

God morgon!
Idag är det torsdag och då kommer ju målaren? Eller? Nej han gör ju inte det.. Så himla tråkigt! Han skulle inte hinna komnma idag så ist kommer han på måndag, superkul eftersom jag då har semester och hade tänkt vara hemma men det vill man ju inte vara när dom ska hålla på och tapetsera om.. Får väl lösa det på något vis..
 
Ska fixa mig nu och sen åka till jobbet, sista dagen innan jag går på semester i lite över en vecka, ska bli väldigt skönt att bara få vila och pyssla här hemma. Funderar på att börja tvätta upp bebiskläderna och sånt så att jag har det gjort, vet ju inte om jag hinner sista veckorna och nu är det ju snart bara en månad kvar. Vagnen ska vi hämta nästa vecka också tror jag och det ska bli sååå kul att få klämma och känna på den igen, vår fina vagn!
 
Oj, nu drar klockan iväg så nu måste jag skynda mig om jag ska hinna!

20 februari 2013

Hej på er!
Onsdag idag redan och bara en dag till innan jag tar en veckas ledighet, såå skönt! Ikväll måste vi plocka ner allt i hallen eftersom dom kommer och sätter upp nya tapeter i morgon, ska bli riktigt kul att se hur det blir! Kommer inte ens ihåg hur tapeterna vi valde ser ut, haha!
 
Nej nu måste jag göra mig klar och dra till jobbet, hejpåre!

Fixa klart hemmet!

Nu har vi ju bott här i ett par månader, vi flyttade in 1a december och vi har inte direkt lagt så mycekt krut på hur vi ska inreda den här lägenheten. Mycket för att vi inte orkar, hunnit osv. Men nu känner jag verkligen att det är något jag vill ta tag i!
    På torsdag kommer dom och tapetserar om hallen och efter det finns det ingen anledning för oss att inte ta tag i saker och ting! Jag skulle vilja köpa en bänk (som man sitter på) och ha i hallen, köpa mer inredning till bebisens rum, ny matta och kanske lite roligare gardiner. Sen skulle jag vilja köpa maaaassa blommor, vi har lixom två stycken 3meters fönster i vardagsrummet och det är en del yta att ställa saker på, skulle behöva köpa lite mer fina blommor att ha där! Annars då? Skulle vilja sätta upp något fint på väggen över sängen i sovrummet men vet inte alls vad jag vill ha där, kanske någon fin tavla? och nya stolsdynor till köket och ah det är typ det. Men massa blommor är nog det vi ska ta tag i först, sen ska vi nog köpa oss en bänk till hallen och leta efter lite rolig inredning till bebisrummet! Kanske en fin kista att lägga leksaker i?
 
Klurigt sånt här! Och jag vill bara att det ska bli klart!
 
 
 

Gårdagens outfit


17 februari 2013

Morrn morron!
Jag hade en riktigt trevlig kväll med vännerna hos Jossan igår, tack för det!
 
Och idag då? J är inte helt levande idag så det blir nog ganska lungt, men vi måste ta oss iväg och handla eftersom kylen ekar och så måste vi ut och låna en bil hos sväronen, annars ska jag nog mest ligga i soffan och äta min favoritglass, sandwich! Muuums! J gav mig en förpackning glassar på alla hjärtans dag, haha såå gott! 
    Ska väl ladda upp inför jobb i veckan och sen tar jag en veckas ledigt (mina elever har sportlov) och då ska jag försöka att fixa allt det sista inför bebisens ankomst, mysigt!
 
Nä nu ska jag läsa lite bloggar, hej på er!

16 februari 2013

Hej på dig lördag!
Jag har duschat, ätit och grejat här hemma nu på morgonen, ska ta och torka håret och klä på mig nu innan Jompa och jag ska iväg på lite ärenden. J skulle till systemet och sen ska vi handla lite grejer till bilen, spolarvättska, någon lampa osv. efter det ska vi ut till sväronen och fixa till det. Annars så händer det nog inte så mycket under dagen, lite senare kommer nog grabbarna hit en stund innan vi ska dra hem till Jossan som fyller 23 idag och har fest, ska bli riktigt trevligt!

15 februari 2013

Hej på er!
Idag vaknade jag pigg och utvilad vid åtta, njöt lite extra över att få sova vidare när J för en gångs skulle fick gå upp vid sex och åka och jobba, haha! Nu sitter jag här i soffan med en sovande Molly bredvid mig och har nyss ätit frukost. Har ätit vaniljyoghurt med hallon och rostat mörkt bröd med lite romsås, så galet gott! Ska ta och fixa lite nu sen vid halv tolv ska jag möta upp Sandra och vilddjuren för en promenad. Dom ska kila med mig till Bm och sen efter blir det nog en sväng till efter om kroppen orkar!  Och ah, det är väl det jag vet händer idag, får se senare vad jag hittar på, skulle behöva damsuga men får se om jag orkar, haha!

Välkommen V.34!


Alla hjärtans dag!

Idag är den här, en av dom mysigaste på hela året om man frågar mig! Dessutom så är det idag exakt 4år sedan jag och Johan hade våran första dejt. Så sjukt att tiden gått så himla fort! Tänk om man viste för fyra år sedan när vi satt där och tittade på film att vi nu, fyra år senare skulle ha en underbar lägenhet, en hund och en bebis på väg. Johan är verkligen mannen i mitt liv och jag är så glad att jag får spendera mitt liv med honom!
 
För att mysa till det idag ska vi göra god mat, bakad potatis, romsås, kött och en sallad och sedan ska jag göra chokladfondant med hallon och vaniljglass. Samma efterrätt som vi åt när vi firade 1år, mums! Hela kvällen ska vi mysa och bara vara, min älskade Jompa och jag! ♥
 

14 februari 2013

Torsdag igen och sista jobbdagen för veckan, efter jobbet är det dags för sista "föräldragruppen" och idag ska dom prata om första tiden hemma, kan nog vara lite roligt. Helt sjukt att man snart står där med en liten bebis här hemma!
 
Efter det blir det mys med mina hjärtan hela kvällen, det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag!
 
Hoppas ni får en mysig alla hjärtans dag med någon/några ni tycker om!

Wiihii

Roliga besked och väldigt glada miner hos familjen Clasp idag, looove it!
 
Hahaha! ♥

Semelfika!


Sköna besked!

Hade ett extra besök hos min bm idag eftersom mitt sf mått har legat ganska mycket efter men idag fick vi oss en rejäl chock! På ca 10 dagar har jag gått från att ligga ca 4cm efter kurvan till att nu ligga på den för första gången, underbart! Blev så himla lättad! Så från och med nu tror hon att jag kommer börja följa kurvan, hoppas verkligen det!
Min bm började även skratta åt att bebis ligger som en planka rakt över hela magen, inte konstigt att hon bara sparkar på samma ställen just nu alltså!

Åh vår lilla prinsessa! <3


11 februari 2013

God morgon!
Måndag igen och dags för ännu en veckas jobb, nu jobbar jag bara den här veckan och en till och sen har jag semester en vecka då mina elever har sportlov så jag ska passa på att vila upp mig för att orka dom sista veckorna på jobbet sen. Ska bli riktigt skönt!
 
Har inget speciellt planerat idag tror jag, kanske ska ner på stan en snabbis efter jobbet men får se om jag orkar, hehe!
 
Ha en bra dag!
 

10 februari 2013

Hej på er!
Åh vad gott det var igår! Och himla trevligt! Vid åtta hade vi bord, då beställde vi in dryck och förrätt, Isak, Johan och jag delade på friterade lökringar, nachochips, chilicheese, chicken nuggets, chickenwings och fyra olika dipper, riktigt gott! Sen till varmrätt valde jag revbensspjäll och fläskfile, men man fick in så galet mycket mat så orkade inte ens äta i närheten av hälften, haha! Någon efterrätt orkade ingen av oss med utan dom andra fortsatte bara med lite shottar och annan dryck, hehe. Kom hem runt ett och då rullade både Johan och jag i säng väldigt fort!
 
Idag har vi veckohandlat som vanligt och sen blev vi bjudna på middag hos sväronen, fick en burgundisk köttgryta med potatis och sen efterrätt, mums! Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det soffan med min fina familj hela kvällen, underbart!
 

Födelsedagsmiddag

Världens bästa storebror fyllde år i veckan och en sak han önskade sig var att hela familjen med respektive skulle gå ut och äta på wild west i Örebro, så ikväll har vi bokat ett stort bord för oss och så ska vi ut och äta trerätters. Jag har redan kikat på menyn och dom har en hel del som jag är sugen på! Ska bli så himla roligt! Och Molly får sova hos sväronen så hon är lika nöjd hon, haha!
 

9 februari 2013

Hej på er!
Det blev en riktigt sen kväll igår, tror inte jag somnade fören vid tre och sen har jag haft en krångelnatt med magen. Bebis har varit vild och jag har fått små kramper till och från så fort jag försökte ändra ställning, just nu känner jag mig helt blåslagen i hela magen..
 
Lite roligt ändå, för en vecka sen tyckte jag det var lätt som en plätt att vara gravid medan jag nu suckar och stånkar flera gånger om dagen. Får inte riktigt luft, kan inte äta ordentligt, bebis älskar att sparka på revbenen, ryggen gör ont osv. Men det är ändå så sjukt värt det!
 
Ska ta och leta lite kläder nu till kvällen sen tror jag vi ska åka ut till sväronen en sväng, Molly ska sova där ikväll och dom ville gärna ha ut henne redan på dagen så dom fick mysa lite..
 
Ha en bra dag vänner!

Tjejkväll

Nu är jag på lite bättre humör, fick efter många om och men tag i någon på f-kassan så nu har jag fixat fram massa papper och ska få mitt ärende omprövat, håll tummar och tår är ni snälla för att det går igenom!
 
Har varit ute och gått, diskat och nu ätit en liten sen lunch, ska hoppa in i duschen nu och sen göra mig iordning för en kväll med några av dom bästa tjejerna jag vet! Linda är hemma från Berlin över helgen så hon, jag, Sandra, Jossan och Jennifer ska äta mat och mysa hela kvällen, ska bli så himla roligt!
 
En tjejkväll i sommras, bara Jossan visste om bebisen i min mage där!

Förbannade jävla skit!!

Åh jag är sååå arg!!
För typ en/två månader sen var jag och J på ett möte hos försäkringskassan för att prata om min mammapenning, hon sa då att jag har jobbat så pass mycket så jag kommer absolut att få ut mer pengar än lägsta beloppet i mammapennin (225kr/dag innan skatt). Nu ringde dom och talade om att eftersom jag har jobbar 3v för lite så kommer jag i 180 dagar få ut lägsta beloppet iaf och sen kunna få ett högre belopp. Det här hade dock inte hänt om jag hade stått som arbetslös på 20% nu under mitt senaste jobb, men eftersom arbetsförmedlingen sa åt mig att inte skriva in mig igen bara för några månader (dom visste då om att jag skulle bli mammaledig senare osv) så gjorde jag ju självklart inte det. Och nu slår det ju tillbaka rejält ist..  Det är lixom en pengaskillnad på runt 2000kr i månaden bara pga att arbetsförmedlingen sa åt mig att inte skriva in mig..
 
Jag blir så jävla trött när alla säger olika och man äntligen hade trott att allt skulle lösa sig men nu skiter sig ju alla planer iaf!! Hade tänkt ta ut 5 dagar i veckan för att kunna vara hemma lite längre men då kommer jag bara få ut ca 3500 varje månad och det räcker verkligen inte till hyra, mat och annat! Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska lösa det här, blir så jävla trött på att inte arbetsförmedligen och försäkringskassan kan gå ut med samma direktiv!!!!

<3

 
Jag tänker på dig!

7 februari 2013

Torsdaaag och sista jobbdagen innan en väldigt trevlig helg drar igång, underbart! Jobb som vanligt idag men ska sluta redan vid två för sen vid tre är det föräldrautbildning igen, idag ska det pratas om smärtlindring, ska bli kul!
 
Ha en bra dag hörrni!

6 februari 2013

Jag har verkligen världens bästa Jompis! Skickade ett sms till honom idag och sa att jag var sugen på hemmabakat och nu när jag kom hem hade han gjort mockarutor med banan i, ska bli sååå gott! Choklad och banan är ju verkligen mina favoritsmaker och att han tänkte på det och testade att kombinera det är ju bara det bästa! Ikväll ska det fikas!
 
Älskade Jompis!
 
 
 

5 januari 2013

God morgon!
Frukosten ligger i magen och nu ska jag ta och fixa mig och sen bege mig ut i snön.. Fattar inte varför det måste komma mer snö, nu räcker det väl!?
Blir iaf jobb som vanligt idag och sen hem och slappa!

Det börjar äntligen närma sig

Idag är det exakt 2 månader (59dagar) kvar tills bf!
Som vi längtar efter dig bebis!!
 
 

4 februari 2013

Hej på er!
Blev en sjukdag idag, kände redan igår att jag var helt slut och att kroppen ömmade överallt, mycket sendrag och ryggen var inte helt okej.. Jag börjar inse att mitt vanliga tempo med att göra saker precis hela tiden inte riktigt funkar nu när jag är gravid, måste lära mig att vila mer.. Så idag stannar jag hemma och bara vilar hela dagen, ska läsa tidnignar och bara försöka ta det lugnt, J tyckte jag skulle lägga mig på spikmattan så kanske ryggen känns bättre. Dock är jag rädd att fastna och J lär ju inte orka lyfta bort mig, haha!
 
Nej men en väldigt lugn dag ska jag iaf ha så kropp och själ kommer ikapp så jag kan köra på i morgon igen!

Fredagens bild

Kom precis på att jag aldrig la upp fredagens bild då jag gick in i v.32!


3 februari 2013

Hej på er!
Efter dopet igår så var J och jag så himla trötta så vi åkte hem och la oss på sängen ett tag innan vi lagade mat och sen kom Anna och Philip över och kikade lite på tv och bara satt och snackade, riktigt trevligt!
 
Idag tog vi en lång sovmorgon och sen en skön promenad med Molly i solen. Egentligen skulle vi åka på kalas idag men både J och jag känner att vi har flängt så mycket i helgen så vi valde att hoppa över det, ist har vi varit och handlat, tvättat bilen och grejat här hemma. Jag ska snart ställa en gryta med kalops på spisen som jag tänkte att vi skulle äta ikväll och sen vid fem kommer Måns och Johanna över och kikar på fotboll. Men först tror jag att jag ska ta och lägga mig på sängen och kika i någon tidning ett tag, är så himla trött i kroppen idag!
 

2 februari 2013

Efter maten igår drog jag över till Jossan för myskväll med henne och Johanna, blev massa snack som vanligt, massa popcorn och massa sex and the city, precis som det ska vara!
 
Nu har jag precis fixat mig, ska ta och stryka J's skjorta och sen ska vi snart åka iväg, idag är det dop för Alicia och det ska bli riktigt roligt! Perfekt väder är det ju också!
 
Ha en bra dag!
 
 
Skönheten själv! ♥

Besök hos bm!

Allt gick bra hos bm, mitt sf mått ligger på 27cm, egentligen ska det väl ligga runt 30-32cm men eftersom bebis ändå växer är det ingen fara. Ska på ett extra besök om 1.5 vecka och sen om 2 veckor och då ska vi se om vi kanske ska åka på ett tillväxtsultraljud. Men huvudsaken är ju att prinsessan mår bra och det gör hon!

Underbart skönt att gå till frisören var det också och jag hittade precis det tyget jag ville ha till vårat babynest! Perfekta fredag och hela jag spritter av vårkänslor!


1 februari 2013

Hej på er! Hoppas ni har en bra fredag!
Jag ska ta och fixa mig lite nu tänkte jag och greja lite här hemma, 12.30 har jag tid hos min bm och 13.30 ska jag klippa mig, ska bli sååå skönt! Tänkte gå och titta på lite tyg till ett babynest där imellan också och ah det är väl det jag har planerat hittils idag!

RSS 2.0