31 januari 2013

Kursen igår var riktigt bra! Han som pratade var så galet rolig och man fick veta väldigt mycket intressant och bra fakta, vi fick även löra oss lite tecken och säta ihop meningar, jag kunde redan dom tecken han visade men det var klurigt att göra meningar utan att använda teckenspråkets grammatik som jag är vad med. Men ja, verkligen en kurs i toppklass!
 
Nu har jag precis ätit lite frukost ochska strax ta och göra mig klar, har en kort dag att se fram emot på jobbet men ändå är den fullspäckad med jobb! Tänkte sluta någon gång mellan två och halv tre för sen klockan tre ska Jompa och jag vara på ungdomsmottagningen och gå på föräldrakurs, idag skulle dom prata om förlossningen. Ska bli spännande men ändå lite jobbigt, förlossningen är ju inte direkt något man längtar efter, jag vill bara att hon ska ploppa ut på något snabbt och smidigt sätt, helst får hon komma med storken i v.38 typ!
 
Nej men hörrni, ha en bra dag nu!
 
Det här var ett bra tag sen!
 

30 januari 2013

Hej där onsdag!
Ska göra mig klar och åka till jobbet om en stund. Idag ska jag gå på kurs hela dagen, Teckenresan kommer till Arboga och pratar om teckenkommunikation så det ska bli roligt att lyssna på! Mamma och Elin har också bokat plats så får passa på att träffa dom också, perfekt!
 
Ha en bra dag för det ska jag och bebis ha!

29 januari 2013

God morgon!
Igår var det jobb som vanligt och sen när jag kom hem hade J gjort en supergod lasagne som vi smaskade på, diskade, duchade och kikade lite på tv efter det och ja, det var typ det jag hann med eftersom jag kom så sent från jobbet..
 
Idag är en sån dag då jag bara vill klaga, har ont i ryggen, växtvärk i benen och är öm i revbenen efter att bebis var där och bökade hela dagen igår osv. Men jag har tagit en alvedon och det börjar redan kännas lite bättre så det blir nog en bra dag! Efter jobbet idag ska jag plocka upp J och sen åka till KBAB och skriva på papper för en parkeringsplats som vi ska få från första maj, ska bli såå skönt att ha en egen och inte behöva leta parkering hela tiden! Sen måste jag handla lite smått på stan, doppresent och nya järntabletter blandannat..
 
Ha en bra dag hörrni!
 

27 januari 2013

God morgon söndag!
Idag vaknade jag vid halv nio, låg en stund i sängen och bara slappade innan jag kilade ut med Molly och gjorde iordning frukost. Nu sitter jag och äter och snabbläser lite bloggar, läser så fort jag kan så jag kan börja spela The Simps 3 snart, haha! Yes det är sant, jag som aldrig har gillar tvspel eller dataspel som man spelar själv på har blivit en riktigt sims nörd! Köpte det i torsdags och nu är jag totalt fast! Så tänkte försöka hinna spela en stund innan jag ska göra mig klar, haha!
 
Idag ska jag packa in Molly, mig och lite fika i bilen sen åka hem till Elin och barnen och dit kommer även Stina med barn så ska vi (dom) åka pulka och så ska vi grilla korv och marsmallows, ska bli sååå mysigt! Tänkte ta med kameran också så jag hoppas på att solen vill kika fram så man får lite finare bilder!
 
Nej nu ska jag fortsätta greja så jag hinner spela lite, tänkte ju åka om en stund..

Slappar lördag

Jag har haft en riktigt bra och skön dag här hemma, har bakat kolakakor till Alicias dop, gjort en banankaka att ta med och bjuda på hos Elin i morgon, spikat upp tavlor i bebisrummet och planerat lite mer där inne och sen har jag spelat the sims. Nu har vi precis ätit kvällsmat så jag tänkte ta mig ett bad en stund nu innan vi ska krypa upp i soffan och titta på första Johan Falk filmen, har hört så mycket bra om dom men J och jag har inte sett en enda så nu är det dags!
 
Ska mumsa på en sandwich glass ikväll också, min nyaste craving, haha!
 
Mollys bästa gömställe!

26 januari 2013

Hej på er!
Åh vilken god mat vi fick igår! Johan och jag pratade i veckan om att mormor gör så himla goda stekar men att hon nästan aldrig lagar det längre men vad stod då på bordet när vi kom dit? Jo en hjortstek, potatis, sås, hemmagjord gele och hemmagjorda inlagda gurkor, så galet gott! J och jag åt så vi höll på att spricka och efter maten dukades det fram äppelpaj och vaniljsås, riktigt gott!
    Blev matkoma när vi kom hem och sen frammåt kvällen kom Anna hit och så slappade vi och satt mest och pratade hela kvällen, mysigt!
 
Annars så har jag haft sjukaste sammandragningarna sen i torsdags, har stressat rätt mycket på jobbet och då kommer dom som ett brev på posten. Så sen i torsdags har jag inte varit allt för glad på min mage, trots alvedon och varma riskuddar har det gjort ont konstant.. Så idag har J och jag bestämt att vi ska vara hemma hela dagen och jag ska försöka att ta det lugnt så gott det går, ska baka lite och så men inte göra så mycket mer så får jag hoppas att dom ger med sig snart!
 
Hoppas ni har en bra lördag!

25 januari 2013

Hallå där fredag!
Tog en skön sovmorgon till nio idag och sen har jag ätit frukost, fixat mig och bokat en klipptid till nästa vecka. Nu ska jag kasta in familjen i bilen och sen ska vi åka hem till mormor och morfar och äta lunch, ska bli riktigt trevligt och gott!
 

Aj Lav Ju!!

Efter en otroligt stressig dag på jobbet kom jag hem där och såg maten som stod på bordet då Jompa trodde jag skulle vara hungrig. Annars så har han fixat med tvättstugan, varit ute med hunden och nu gick han iväg och skulle köpa glass åt mig som jag kan äta här i soffan till sveriges mästerkock. Jag har verkligen världens bästa sambo och blivande bebispappa ♥

Lite nytt

Efter jobbet så åkte J och jag och beställde nya tapeter till vardagsrummet sen köpte vi en ny gardin till köket och så gick vi in på kappahl och handlade två pyjamasar och en boddy för lite rabbatkuponger jag fått. Nu har vi precis ätit så nu blir det att slappa i soffan och kika på farmen!


22 januari 2013

God morgon!
Igår hade jag en riktigt tung dag, sammadragningar typ hela dagen och bebisen var vildare än vildast, men efter en ordentlig natts sömn så känns allt lite bättre idag! Ska ta och göra mig klar för jobbet nu och sen rullar nog dagen på i vanlig ordning. Efter jobbet ska jag plocka upp J och så ska vi beställa tapeter till hallen, kika efter nya gardiner och ta en tur inne på kappahl eftersom vi har lite rabbatgrejer där.
 
Ha en bra dag hörrni!

Min helg

Jag har verkligen haft en riktig toppenhelg! Jag hann umgås med både Jossan och Anna, ha filmkväll med Johanna och Måns och umgåtts och lekt i snön med Jompa och Molly. Har även varit ute hos sväronen och fikat samt grejat hemma, bakat och lekt med den nya kameran, perfekt helt enkelt! Avslutade helgen med lite gott i soffan och film med mina hjärtan, sen var jag redo för den nya veckan!
 
Här är lite bilder från gårdagen:
 
 
 
 

21 januari 2013

God morgon!
Det blev en sen kväll igår och inte allt för många timmars sömn i natt, känner mig som tur är inte allt för trött än iaf men det kommer säkert senare antar jag.. Får sova tidigt ikväll helt enkelt och vända tillbaka dygnet!
      Ska ta och göra mig klar för jobbet nu iaf och sen rullar nog dagen på precis som vanligt idag, efter jobbet ska jag plocka upp L och så ska vi spela lite wii här och umgås, blir nog trevligt!
 
Ha en bra dag!

Tavla

Pysslade ihop en tavla att ha över bebisens säng <3


20 januari 2013

Om en stund ska lilla familjen Clasp åka ut till sväronen för att hälsa på och leka lite i snön med Molly, ska även låna deras frys och frysa ner fikabrödet till Alicias dop eftersom våran frys är så sjukt liten. Sen ska vi åka och handla och ah det är typ det vi har planerat för dagen, blir nog en skön söndag!

Bakarlördag

Även idag har jag bakat och haft mig, choklade chip cookies fick det bli som ska vara till Alicias dop.


Dagens bakverk!


Mums!!


18 januari 2013

Hej på er!
Idag vaknade jag vid nio och tog en skön promenad med Molly i solen, annars så har jag vikt tvätt och fixat lite här hemma, har också varit iväg och hämtat en tapetpärm för att välja nya tapeter till hallen och så har vi handlat lite. Ska ställa mig och baka nu, vad det blir får ni se när jag är klar. Har aldrig gjort det förut så jag hoppas verkligen det ska gå vägen!
 
Ikväll kommer Anna hit och myser med mig och kanske Jossan om inte hon har andra planer, mysigt!

Fredag

Fredagsmys med hjärtat innan han smiter iväg på lan med grabbarna, mums!


V.30

Välkommen V.30!
"Bara" 10v (76 dagar) kvar nu! <3


En kväll hos syster med ungarna

Åh vad mysigt jag har haft det ikväll! Agnes och Malin var väldigt intresserade av min stora mage och dom skrattade väldigt mycket åt att mina byxor satt ända uppe vid bh'n haha! Agnes spenderade sen nästan hela tiden till att stå och stryka min mage, så mysigt! Annars så har Elin och jag suttit och pratat massor och så pysslade vi med tjejerna.

Nu ligger jag halvdöd i soffan och tittar på Sveriges mästerkock och sen blir det nog sängen snart!


16 januari 2013

Hej där!

Har inte direkt haft så mycket att skriva i veckan eller viljan att skriva. Har varit till bm (allt ser bra ut men bebis är fortfarande lite liten), jobbat och ja det är ju typ det. Ska ta och göra mig iordning för jobbet nu och sen åka iväg snart, idag efter jobbet ska jag hem till Elin och co och äta mat och titta på deras nya hus, ska bli riktigt trevligt!

 

Blev förövrigt väckt av att dom plogade utanför vårat sovrumsfönster 4.40 i morse, inte okej!


<3

Vila i frid fina, roliga, galna Jesper!


<3


13 januari 2013

En slapp morgon har jag haft här hemma men nu ska jag ta och diska upp sen tjejkvällen igår och sen ska jag försöka få liv i Jompa som ligger och sover och troligtvis är bakis. Måste få med honom och handla för senare idag kommer mamma och Elisabeth hit och fikar, ska bli riktigt trevligt!
 
Bjuder på lite smaskiga bilder sen igår!
 

12 januari 2013

Hej på dig lördag!
Idag vaknade jag vid halv tio tiden men låg kvar i sängen och surfade på ipaden ett tag, så skönt! Var inte hungrig alls så ist har jag bara grejat runt här hemma och sen gjorde jag lite lunch vid halv ett ist. Nu ska jag ta och diska och lite sånt sen ska nog Jompa och jag gå ut en sväng med Molly i skogen och ta med kameran, så kul!
 
Ikväll kommer Jossan och Johanna över hit för att ha tjejkväll, vi ska göra en 3rätters middag och verkligen mysa till det! Till förrätt blir det toast skagen, varmrätt plankstek och till efterrätt blir det kolakladdkaka och vaniljglass, ska bli sååå gott! Vi kanske ska göra någon god alkoholfri drink också, riktigt mysigt blir det nog!

Dagens fynd!

Vi hämtade ut två olika baby boxar, köpte en nappflaska, napp, nagelsax, tvättlappar och en snuttefilt till bebis. Sen köpte vi äntligen en ny och bra kamera! En nikon1 J2 fick det bli och den verkar redan passa oss perfekt!

I morse när jag plattade håret så slutade min andra platt-tång på 6månader att funka, så lämnade tillbaka den och köpte en helt annan nu då det andra märket måste varit sjukt dåligt! Men obh Nordica vet jag iaf är bra!

Vi har precis ätit hemmagjord pizza med en supergod pizzasallad som jag gjorde igår, sååå gott! Nu blir det slapp i soffan resten av kvällen!


Heldag i v-ås

Nu har vi shoppat som galningar och sprungit runt hela Västerås, en fika hann vi också med! Nu ska vi hem och göra pizza, mys!


11 januari 2013

Hej på dig fina fredag!
Idag vaknade jag upp efter en skön natts sömn vid nio, låg och drog mig en stund och sen tog jag mig en promenad med Molly, gjorde frukost till mig och Johan och nu har jag precis läst lite bloggar. Ska ta och fixa mig nu sen ska vi åka till västerås över dagen, tänkte kika på en ny kamera, kolla efter en matta till bebisrummet, hämta ut babyboxar och sen vid ett har vi möte om föräldrapenningen hos försäkringskassan. Blir en hel del att göra idag men det ska bli riktigt mysigt!

10 januari 2013

God morgon på er!
Idag är det torsdag och det betyder sista dagen innan helg, wiihuu! Hittills har dagarna gått så himla fort på jobbet och jag hoppas att dagen gör det även idag, ska bli så skönt med ett par dagar ledigt! Sjukt ändå att man kan vara så trött då man nyss var ledig i två veckor, men det är säkert det som är felet, att man är så ovan att jobba, haah!
 
Nej nu ska jag ta och göra mig klar, ha en bra dag!

9 januari 2013

Idag vaknade jag upp med sååå ont i halsen och även öronvärk. Vaknade flera gånger under natten också och hade ont i halsen men kände ändå att jag inte kunde vara hemma idag då jag har en del att göra på jobbet, så med massa halstabletter har det gått ganska bra! Måste säga att jag faktiskt är stolt över mig själv som går till jobbet trots att jag ibland väldigt gärna skulle vilja stanna hemma, jag har tidigare varit en sån som har stannat hemma för minsta lilla och det blir verkligen en ond cirkel tillslut. Men under hela min tid som timmis på särskolorna (typ 1.5år) så var jag nog bara hemma typ två gånger, under vikariatet i våras var jag inte hemma en enda dag, på sommarjobbet gick jag hem från jobbet några timmar tidigare en gång pga att jag gravidkräktes så sjukt mycket och sen nu under det här vikariatet har jag inte heller varit hemma något hittills. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla mig frisk resten av tiden som är kvar också!
     Sen ska man så klart vara hemma om man är sjuk och riskerar att smitta andra, men oftast har jag bara typ lite huvudvärk och då fixar man det ju om man bara kommer iväg!
 
 
Efter jobbet idag så mötte jag upp en tjej på stan i Arboga och köpte tre tavlor till barnrummet av henne, tre nalle puh canvastavlor, sååå söta!
 
Nu har vi nyss ätit så ny ska blir det slapp i soffan hela kvällen, ska nog dricka lite honungsvatten snart också, gotti!
 
Bild från google, men en sån har tavla var det bla.

8 januari 2013

Morsning korsning!
Frukosten är i magen, nu ska jag fixa mig och släpa mig ut till bilen! Blir nog fullt upp på jobbet idag med precis som igår skulle jag tro och sen direkt efter jobbet ska jag åka och hämta upp L och så ska vi umgås en stund.
 
Ha en bra dag!

Kärlek

Idag har jag en vild bebis i magen som sprattlar, sparkar och bökar så hela magen hoppar. Älskade, älskade plutt!!


City grejer

Nu har äntligen citygrejerna kommit! En nalle, body, tofflor, haklapp, mössa och en skylt till bilen. En del grejer följer nog garanterat med till bb sen!


7 januari 2013

God morgon!
Usch vilken natt jag har haft! Somnade ganska fort vid elva igår men sen har jag vaknat hela tiden hela natten, Molly har varit orolig och krånglig, jag var för varm, för kall osv. Och sen har jag bara vaknat och legat vaken länge utan anledning, inte såå kul när man visste att man skulle upp.. Men men, det var bara att gå upp nu på morgonen och nu sitter jag och mår lite illa, har iaf fått i mig det mesta av frukosten så nu ska jag ta och fixa mig och sen åka iväg till jobbet. Första dagen efter lite mer än två veckors ledighet, känns lite konstigt faktiskt!
 
Ha en bra dag!

6 januari 2013

Hej på er!
Idag blir det en typisk söndag här hemma, julpyntet ska ner, julsakerna ska packas ihop och så måste vi åka och handla och lite sånt, ikväll har jag bestämt att jag ska ta ett långt bad och ladda upp för jobb i morgon igen!
 
Åh jag måste ju berätta om våran kväll igår också! Vi var ju som sagt till Limone och åt och det var så otroligt gott! Vi åt 3rätters och allas mat var verkligen i toppklass och det var riktigt mysigt att sitta där, levande ljus, lugnt och sktönt och ja helt perfekt! Vi satt kvar ända till stängning och då rullade vi i princip till bilen efter all god mat!
    Jag åt ishavsmusslor brässerade i vitt vin med tomat och timjan till förrätt som man även fick lite smörstekt bröd till, mums! Sen till varmrätt hade jag en skaldjurspasta med musslor, lax och kräftstjärtar i hummersås, galet gott verkligen! Till efterrätt delade J och jag på två olika efterrätter, Gino, lite frukt under ett täcke med vit choklad som dom kör i ugnen och så glass till det och sen Semi Freddo (typ glass) med smak av vanilj, nougat, madel och med hallon och amarettosås, såååå gott! Verkligen en kväll av toppklass!
 
 

Middag i västerås

Johanna, Måns, Johan och jag har bestämt att vi lite nu och då ska gå ut och äta tillsammans (inte bara beställa hem pizza hela tiden även om det är gott), man gör det så sällan men det är ju så himla mysigt och det behöver ju inte kosta skjortan varje gång. Så ikväll har vi äntligen tagit tag i att boka bord på Limone i västerås som Johanna säger har såå god mat. Det är en italiensk restaurang och dom verkar ha väldigt mycket gott på menyn! Lite tråkigt för mig bara som inte får äta alla ostar och skinkor osv, jag som älskar sånt!, Men så länge det är uppvärmt ordentligt så ska det ju inte vara någon fara, dock hade jag gärna ätit en och annan ostbricka men det får vänta några månader till, hehe! Men jag hittar nog något gott jag med! Ska iaf bli väldigt trevligt!
 
 
 
 

5 januari 2013

Goddagens!
Idag tog jag en skön sovmorgon till halv elva och sen låg vi kvar i sängen länge och bara pratade, gäller att passa på nu innan bebis kommer för sen kanske man inte har samma möjlighet.. Har iaf ätit frukost och varit ute med Molly nu, blev bland annat färsk ananas till frukost, mums!!
    Ska ta och borsta tänderna nu och sen ska vi åka ut en sväng till sväronen, tänkte passa på att gå ut och gå en sväng i skogen med Molly och lite sånt, skönt!
 
 
 

Myskväll

Färsk Ananas, vindruvor, cola med citron och chips, perfekta cravings till lite sex and the city med Anna!


Dags för kalas

Nu ska vi snart hoppa in i bilen och åka på kalas hos mamma och fira henne, Elin och morfar. Jag har gjort ett frukfat till mamma med ananas, vindruvor, mango, sharonfrukt, tryfflar och chokladdoppade kaffebönor, tror nog hon ska bli glad! Morfar fick med lite sånt han gillar, hästkorv och musslor. Elins paket är inslaget så det får ni inte se, haha!


4 januari 2013

Tjenixen!
Jag har ätit frukost, fotat magen och grejat lite här hemma nu på fm, ska fixa mig nu och sen ska Anna och jag kila ner på stan. Idag fyller mamma år, morfar i morgon och Elin på tisdag så idag kl fyra är det kalas, ska handla presenterna när vi är ner på stan tänkte jag..
 
Solen skiner förresten, mycket trevligt! Det här blir nog en bra dag!

Välkommen v.28


En tur till förlossningen

Det blev ingen tur på stan med Louise utan ist blev det en sväng till förlossningen idag..
Jag har haft ont i magen sen igår morse som har hållit i sig konstant men eftersom bebis sprattlade på som vanligt så ville jag inte ringa bm eller förlossningen allt för tidigt. Men eftersom det inte gav med sig idag så ringde jag ungdomsmottagningen men där var det inte telefontid längre så då ringde jag 1177 och dom skickade mig vidare till förlossningen. När jag hade pratat med dom tyckte dom att jag skulle komma in och kolla så det inte var urinvägsinfektion. Kom in och så lyssnade dom på bebis hjärta, jag tog urinprov, dom klämde och kände på magen sen gjorde dom lite olika ul osv. Allt såg bra ut, bebis mår toppen och dom tror inte att jag har urinvägsinfektion men dom skulle ändå skicka det på provtagning för säkerhets skull. Troligtvis trodde dom att ligamenten vid ljumskarna är ömma eftersom magen trycker på och att musklerna i magen är ömma men det var iaf inget allvarligt så det var skönt!


3 januari 2013

Hej där!
Jag ska fixa mig lite fort nu sen ska jag kila ner på stan och möta upp Louise, ska kolla lite på presenter då både mamma, Elin och morfar fyller nu i dagarna. Ikväll blir det bio med Jompa, Anna och svärmammsen, äntligen ska vi gå och se The Hobbit! J fick bland annat det i julklapp av mig, att bli bjuden på bio så det passar ju perfekt!

Försök till romantik

Igår kväll skulle jag vara lite romantisk så jag skrev I ♥ U på vårat toapapper och sen låg jag länge i sängen och väntade på att J skulle gå på toa och se det och då bli lite glad. Efter säkert en timme hör jag äntligen hur han går in på toaletten men då slår det mig att jag inte hörde honom tända lampan och så hör jag att han snyter sig. Ut kommer sen en nöjd Johan med svart kajal på hela näsan och meddelandet, ja det hade han så klart inte sett.. Romantik in my......! Haha

 

 


3år och 8månader!

♥ Jag älskar dig! ♥

Maaat

Efter att ha svultit halva dagen så sitter vi nu hos Måns och Johanna och har precis ätit, galet gott!


Min nyårsafton

Hade ni en bra kväll igår? Min var riktigt bra och mysig!
Åkte hem till Jossan och fixade mig med henne och sen till sex kilade vi iväg till lokalen som var hyrd för kvällen, när man kom dit blev vi bjudna på fördrinkar och jag, Jossan och Johanna passade på att ge värdarna varsin liten present. Sen när alla kommit och vi minglat ett tag fick vi sätta oss vid bordet och så kom killarna ut med förrätter, var en typ av skagenröra på något mörkt bröd, riktigt gott! Sen blev det varmrätt och då bjöds det på oxfile, fläskfile, skinka, rostbiff, potatissallad, potatisgrattäng, sallad, bröd och såser, massa frukter fanns det också, sååå gott! Ett tag senare kom dom även ut med efterrätterna som var päronhalvor i smördeg med kolasås och glass, mycket gott! Sen umgicks vi hela kvällen alla männsikor och så droppade det även in lite mer folk så vi var nog runt 30st som firade in tolvslaget ute på gården.
 
Vid ett var det dags att lämna lokalen så då blev det efterfest hos Måns och Johanna, där satt vi och snackade och lyssnade på mysik ett par timmar. Vet inte riktigt när vi kom hem men då tog jag en lång dusch för att få bort allt glitter ur håret. Så vid halv fem kom jag äntligen i säng och då somnade jag direkt!
 
Tack för en väldigt bra kväll kompisar!
 

RSS 2.0