Lördagkväll!

Fick leta och leta i den tomma frysen för att hitta något att laga mat men hittade lite gott så strax ska vi äta klyftpotatis, kyckling och sallad, mums! Sen ska vi göra oss iordning och dra hem till Peter där några i gänget ska dricka lite, själv håller jag mig nykter så jag kan köra i morgon för då ska vi ut på äventyr.

Ha en trevlig kväll!


31 mars 2012

Jag tog en skön sovmorgon i morse sen gick jag ut på en pw med Molly innan jag åt lite frukost, nu sitter jag bara i soffan och slappar och ska snart gå och duscha. Vet inte alls vad jag ska göra idag, men det lutar åt att jag bara ska ta det lugnt här hemma medan Johan är och spelar match sen ikväll får vi se vad vi ska hitta på.


Tjockiskväll med Johanna, myys!

imag0407 (MMS)

Tjockiskväll med Johanna, myys!


30 mars 2012

Hej på er och hej fina fredag!
Har grejat runt här hemma nu på förmiddagen, vikt tvätt och sånt där mindre roligt. Nu ska jag dra iväg till jobbet och sen tar jag långhelg! Är ledig måndag sen jobbar tisdag och onsdag sen ledig torsdag och börjar inte jobba fören tisdag, skööönt!

Ikväll skulle jag iväg till cityrelaxen och bada med Johanna och hennes kompisar men det blev inställt så ist ska hon och jag äta godis och titta på film, ska bli mysigt!

Nej nu måste jag iväg till jobbet, hej svejs!


Lite påskmys :)

imag0402 (MMS)

Lite påskmys :)


Påskfirande på jobbet

Jag har haft en riktigt bra dag idag! På jobbet så åkte vi och tittade där jag är uppväxt och sen åkte vi till en skog med stigar som var utmätta osv så gick vi en ordentlig promenad i skogen. Sen tillbaka på skolan blev det påsklunch som avslutades med en påskbakelse som vi hade bakat, så mysigt!

Kom hem strax efter två och då var det bara att börja tvätta direkt! Har plockat undan lite disk, tvättat några maskiner och nu slappar jag i soffan. Har börjat fått ont i huvudet igen men ah ska nog laga mat ganska snart så blir det nog bättre, ska göra en good soppa!


Förresten, har någon sett min hund? Haha kom hem efter jobbet och trodde hon skulle komma hoppandes eftersom Johan har varit i västerås, men nej ingen hund här inte.. Hoppas Johan har lånat ut henne bara, haha!



En sån här gjorde vi, dock inte min bild vilket ni ser, haha!
Lite godis slank också ner, fast sen var jag sjukt mätt!


Full fart!

Kom hem strax innan halv åtta och började då laga mat direkt, har nu ätit, varit ute med soporna, varit ut med Molly och nu kastat mig i soffan för om någon minut börjar Sveriges mästerkock finalen! Inte illa på en halvtimme, har även smsat lite med mamman till min kontaktperson. Nu blir det tv sen ska jag duscha, plocka undan disk och sova, bra kväll!


28 mars 2012

God morgon!
Försökte sova tidigt igår eftersom jag varit så trött senaste tiden men det gick verkligen inte, har vridit och vändit mig hela natten. Sen vaknade jag i morse med världens huvudvärk och ont i halsen, kuuul! Släng på lite finnar i hela ansiktet också, och där har vi min onsdag... Nej, inte en bra morgon med andra ord!

Ska göra mig klar nu iaf sen ta bilen ner till jobbet, skiter fan i att gå och vill inte gå hem ikväll, för idag jobbar jag till två, sen möte till fyra, jobb en timme sen möte från fem till sju, så ja det är fullt upp idag! Hoppas mitt humör och allt blir bättre under dagen iaf!

Ha en bra dag!


Trött bebis med en lite för stor tunga, ha...

imag0400 (MMS)

Trött bebis med en lite för stor tunga, haha <3


27 mars 2012

Bra dag! Skorna är sålda och för dom pengarna köpte jag ett par nya fina, haha! Nu fattas bara ett par höga gröna tygskor sen klarar jag våren och sen är det dags att shoppa sommarskor, hehe. Nu blir det slapp hela kvällen för i morgon väntas en lååång dag! Tur att jag har min fina älskling som hade maten klar när jag kom hem.

Förresten någon som är sugen på att köpa min bil? Tror jag ska ta och sälja den!


Tog en bild från google, men såna här skor blev det!


26 mars 2012

Måndag, ny vecka, igen!
Ja veckorna bara rullar på, både bra och dåligt, haha! Idag har jag som vanligt jobbat och sen stannade jag till på Lidl på vägen hem och köpte glass, nu ska jag nämligen göra våfflor, mums! Det var ju egentligen våffeldagen igår men då glömde jag bort det så idag ska jag göra det, ska bli såå gott med våfflor, glass och sylt!

Och idag hörde en tjej av sig och ville testa skorna jag vill bli av med, kanon!


Underbara söndag

Åh vilken underbar söndag jag har haft!
Drog och veckohandlade tidigare sen städade jag bort alla baciller här hemma innan jag tvingade med Johan och Molly ut i solen en stund. Vi satte oss på skolgården och lät Molly få nosa runt ett tag innan Jompa blev för trött och ville gå in igen, då tog jag med mig en bunt tidningar och satte mig i solen på balkongen, såå himla skönt! Efter det lagade jag lite mat, var iväg och hjälpte Anna bära en sänggavel och nu har jag precis tagit ett skönt bad med bodyskrubb, inpackning av både kropp och hår och nu sitter jag i soffan med en ansiktsmask. Ska snart tvätta av den och sen ska jag krypa upp i soffan och titta på sex and the city och äta lite choklad, myyys!

Haha insåg även idag att jag hade räknat fel i antalet veckor på sommarjobbet, ska visst jobba 7 veckor iaf och sen ha en vecka ledigt mitt i, åh det ska bli så spännande att testa något nytt!!


Världens bästa serie!
Vet inte hur många gånger jag har tittat om
på alla avsnitt och alla säsonger, haha!


Säljer ett par ljusblå fina tygskor i stl ...

imag0391 (MMS)

Säljer ett par ljusblå fina tygskor i stl 39. Bara prövade och använda en gång så det finns inget slitage. 80kr eller bud, är du intresserad så lämna en kommentar :)


25 mars 2012

Hej där!
Blev en toppendag med Anna igår! Vi åkte ut till sväronen och var där några timmar innan vi åkte hem till henne och solade på balkongen, ville inte vara hemma eftersom Johan var magsjuk. Sen på kvällen åkte vi till västerås och åt sushi, sååå gott! Vid halv nio kom Sara över till Anna också så gjorde vi dom där drinkarna jag visade igår och sen kollade vi på sex and the city, mys!

Idag skulle vi egentligen åka på kalas för att fira min moster och kusin men hoppar över det eftersom Johan är magsjuk så ist ska jag städa lite här hemma, veckohandla och pyssla om min sjukling. Dock sover han fortfarande men hoppas han vaknar snart så jag slipper smyga runt här hemma, haah!


Strawberry daiquiry (?) Och sex and the ci...

imag0388 (MMS)

Strawberry daiquiry (?) Och sex and the city Med Sara och Anna!


24 mars 2012

Myskväll igår, Älsklingen och jag tog med datorn och la oss i sängen och tittade på Sällskapsresan - SOS, såå mysigt!

Har sovit sjukt oroligt och idag när jag bestämde mig för att gå upp vid nio så var det bara att sprita toaletten direkt! Johan har nämligen fått magsjuka och jag är livrädd för att få det! Spritar toan, han får inte andas på min kudde eller vara i samma rum och så har jag fönstret öppet så hans bacieller försvinner, haha! Ska kasta på mig lite kläder och fly hem till Anna där jag tänker spendera dagen!


23 mars 2012

Hej fredag!
Jag hade en riktigt bra dag igår! Det var jätteroligt att träffa Sandra och Matilda, jag fick veta att Jossan har fått jobb i köping så nu ska hon flytta tillbaka till köping, yeeey!! Sen var jag iväg på ett möte och blev erbjuden 7 veckors sommarjobb på ett gruppboende, dock tackade jag bara ja till sex veckor eftersom jag vill få vara ledig liiite, har iaf en vecka + tre dagars semester i sommar som jag vet om nu, haha!

Tog en skön sovmorgon idag och nu blir det snart lite lunch sen ska jag fixa mig och dra iväg till jobbet, ska nog fixa lite våfflor till mellis idag, mys!


22 mars 2012

God morgon torsdag!
Hoppas ni sovit gott! Själv har det varit sådär, när jag väl sovit var det bra, men vaknade dock vid ett och fick något ryck och var tvungen att dricka massa massa vatten sen vaknade jag igen vid tre och hade så sjukt ont i magen och mådde illa, låg i fosterställning och kallsvettades i 30 minuter innan det började ge sig. Men nu är det bra, har lite huvudvärk bara men det brukar jag få om jag varit täppt i näsan, vilket jag varit i natt..

Ska göra mig iordning nu och sen är det jobb 7.30-13.45 och efter det ska jag iväg på ett spännande möte som jag berättar mer om senare. Efter det så kommer även Sandra hit med Matilda, dom är här och hälsar på så vi ska ut och gå en sväng, tänkte passa på att lämna tillbaka en bok på biblioteket och sen blir det nog fika. Ska bli riktigt roligt att träffa dom, har inte sett dom sen oktober ungefär.



Svar till Jossan: Har lånat den på biblioteket, En annorlunda barndom av Iris Johansson, låna den i öre du :)


Jag och Sandra för mååånga år sedan, haha ♥


Det går bra nu!

Bra dag på jobbet, sol hela dagen och jag har varit ute säkert 5 av nästan tio timmar, kanon! Fick ett väldigt bra samtal idag också, säger nog inte så mycket mer just nu utan suger på karamellen en stund till, hehe!

Nu står syskonen Claesson i köket och gör köttbullar och potatis, ska väl snart ut och göra lite sås innan vi kan smaska i oss det till Sveriges mästerkock, ska även dricka ett glas vin med Anna, mys! Bra lill-lördag!


20 mars 2012

Hallå där!
Startade dagen med ett ryck, vaknade nämligen 15 minuter innan jag började idag så det var bara att kasta på sig kläderna, borsta tänderna och åka iväg, men han iaf i tid, haha! Sen när jag slutade 17.30 så skyndade jag hem till datorn för att kolla skateåterbäringen, yeeeey är allt jag säger!! Sen har jag spenderat kvällen med att diska ett stort diskberg och tvättat alla mina sminkborstar, tog tid men skönt att ha det gjort!

Nu ska jag slappa lite i soffan och läsa lite i en bok om Autism och ah det är väl det jag ska göra ikväll tror jag.


Skön kväll i en skön säng!

Åh nu känns allt lite lättare igen!
När jag slutade så han jag bara hem innan L kom hit och då satt vi och pratade en stund innan vi gick ut på en promenad, efter det så skjutsade Johan och jag hem henne innan vi åkte hem och fixade med sängen. Höll på med det, städade lite och lagade mat tills typ strax efter åtta. Då käkade vi raggmunk och fläsk, mums! Är så himla nöjd med sängen, vi fixade en egen ribb-botten så nu är det jättebra! Ligger just nu nyduschad i en nybäddad säng med datorn på magen och läser lite bloggar. Ska snart stänga ner och läsa lite i en bok som snart måste tillbaka till biblioteket, skön kväll!


Äntligen klart, fina fina sängen!

imag0374 (MMS)

Äntligen klart, fina fina sängen!


Vår nya möbel i köket, så perfekt!

imag0372 (MMS)

Vår nya möbel i köket, så perfekt!


19 mars 2012

Morn morn!
Ingen vidre glad och pigg Sara här inte! Igår blev det full fart hela dagen, (precis som hela helgen) först iväg och shoppa allt sen hem och lämna det och vidare på kalas ett tag innan vi åkte vidare och veckohandlade. Lagade mat direkt när vi kom hem och skyndade oss att skruva ihop sängen innan klockan skulle bli för mycket så man inte fick bygga. Sängen eller ja sängramen blev jätte fin och det var inte några problem att få ihop den, men när vi väl skulle läga på våran madrass insåg vi problemet. Vi har ingen ribb-botten och utan den så kan man inte lägga i en för liten säng och fylla ut med skumgummi, som vi då hade tänkt. Gjorde en nödlösning över natten och sen hoppas jag att Johan kan fixa en ribb-botten idag!

Blev inte många timmas sömn inatt eftersom vi höll på sent och sen skulle man försöka varva ner. Så nu är jag trött, sliten och känner mig som en finnig 12åring + att lägenheten ser ut som skit, not so funny!

Ska göra mig klar nu iaf och kila ner till jobbet och hoppas på lite ny energi sen efter jobber så kommer L hit och då blir det en promenad med Molly och lite sånt.


Stort Grattis till min fina moster som fyller år idag också!


Älskar min nya mobilväska som även har mas...

imag0368 (MMS)

Älskar min nya mobilväska som även har massa fack för kort och pengar!


18 mars 2012

Hej på er!
Åh vad mätt jag är efter frukosten! Men väldigt gott var det! Just nu sitter jag och försöker få ta i någon som har en skumgummimadrass som dom vill ge till mig, pappa hade ingen, inte sväronen, mamma har en men vet inte om jag får ta den och henne får jag inte tag i så har ringt runt lite och letat efter henne, haha! Ska snart fixa mig och sen åker vi till Hallsta möbeloutlet och kikar på sängramar och sen iväg till Ikea för att köpa den andra sängramen om vi inte hittar någon i Hallsta. Sen blir det väl hem med grejerna och fixa sig för kalas för sen ska vi åka till Arboga och fira Agnes som fyller 3år i morgon och Stina som fyller 29 i veckan, roligt!


Lyxfrukost!

imag0366 (MMS)

Lyxfrukost!


Gissa frukosten! Yes idag blir det amerika...

imag0358 (MMS)

Gissa frukosten! Yes idag blir det amerikanska pannkakor, äggröra, bacon och massa annat gott!


Välkommen tillbaka!

Hej på er!
Jag har inte orkat skriva på ett tag eftersom jag inte direkt har haft något att skriva om, men nu har jag lite nytt att komma med så ger det här en ny chans igen, haha!

Det har hänt massa kul på senaste tiden, massa umgänge med fina vänner, jobb och en tripp till Ullared med Sandra och Jossan för massa shopping förra helgen. Igår var Johan, Måns, Johanna och jag på Greken och åt middag och sen var vi här och hade spelkväll lång in på natten, awsome!

Idag skulle vi egentligen på 20 års kalas på kvällen för Johans kusin Elin har fyllt år men stackarn har åkt på magsjuka så det blev inställt. Istället så åkte vi och svärmammsen till Erikslund idag och shoppade lite, jag hittade ett skärp och en kjol, Johan hittade massa smått och gott och i morgon ska vi dit igen förmodligen för att köpa en sängstomme. 
   Vi har ingen sängstomme men nu har det börjat bli märken på tapeten och eftersom den är ny så vill man ju inte att den ska bli förstörd så jag har bestämt att jag ska ta och köpa oss en sängstomme!
 
Det blev verkligen en toppendag och sen efter shppingen åkte vi hem till sväronen och fikade. Nu blir det snart film och smörgåstårta som Johans moster har gjort, mums!


Världens finaste Johan!


Hej bloggen, jag kommer tillbaka, inte jus...

Hej bloggen, jag kommer tillbaka, inte just nu för nu sitter jag i bilen, men ikväll eller i morgon för nu har jag saker att skriva. Kram på er!


RSS 2.0