Nu mår jag bättre, nu är jag gladare!

Nu har jag jobbat klart för idag och det gick bra! Nu ska jag ut och kissa vovven sen ska jag göra pizzasallad tills i morgon, sortera tvätt tills i morgon eftersom jag har massor att göra då så hinner jag inte. Sen ska jag göra iordning pannkakssmeten för när Jompa kommer från träningen så ska det stekas pannkakor i stora lass, mums!!


Kontaktperson

Om en liten stund så ska jag ta min feber och cykeln och trampa ner till klubben och jobba, får se när jag slutar idag men senast 17.30 iaf..

Jag har suttit och funderat lite och skulle behöva eran hjälp! Jag skulle vilja bli kontaktperson åt någon, helst ett barn eller en ungdom med funktionshinder eller bara ett barn som behöver lite mer social kontakt. Det här har jag funderat på sen gymnasiet men jag har aldrig fått veta hur jag ska gå tillväga. Så min fråga till er är, hur gör jag? Vet ni någon jag kan kontakta för att få jobba som det här? Det vore så kul om ni kunde hjälpa mig!

Och med kontaktperson så menar jag inte assistent utan man träffar den här personen kanske en gång i veckan och gör saker, tex om det är ett barn med föräldrar som har svårt att åka och bada pga olika anledningar så kanske man gör något sådant.. Förstår ni vad jag menar?


31 maj 2011

Död.. Japp lite så känner jag mig! Har sovit bra inatt men ändå orkade jag inte upp när klockan ringde, har iaf ätit och gått en sväng med M så nu sitter jag i soffan med halsont, tryck i öronen, kli i öronen, snorig och hängig. Ska väl sitta här ett bra tag till och bara vara innan det är dags att dra ner till nygårdsfritte och jobba 14-17.30. Mitt största problem är just nu att hitta kläder som inte är allt för varma men inte för "avslöjande" så jag kan jobba i dom, vore bra om man fick typ några trekvartsbyxor av dom att ha.. Det är jobbigt det här..

Hahah, hoppas ni har en bättre dag i värmen, har hört att det ska bli sjukt varmt idag!


Braiga måndag!

Efter typ tre timmar på Åsby (jag hade kunnat vara kvar mycket längre) och lite shopping så åkte jag hem och storstädade lägenheten, efter det drog jag och klippte mig och nu har jag nyss varit ute med Molly en halvtimme. Nu sitter jag i soffan och har sjukt ont i halsen så jag plockade fram min glass från igår och ska försöka få det liite bättre, haha! Nej men trodde att det hade gått över för jag har inte känt av det på hela dagen men så fort jag var ute och gick med M så blev det mycket värre!


Lite shopping, tre kryddor, dressing som e...

resize_image_-13 (MMS)

Lite shopping, tre kryddor, dressing som elisabeth ska få när hon fyller, ölkorv, prydnads hjärta och s och j och så köpte jag en dop-present till matilda :)


30 maj 2011

Usch vilken hemsk natt jag har haft! Från klockan tre i natt har jag vaknat hela tiden och svettats, varit törstig, haft ont i kroppen osv. Från när Jompa åkte strax efter sju har jag varit vaken, hade så ont i halsen att jag inte kunde sova, låg och var arg och små somnade lite fram till strax efter åtta och då gick jag upp. Har druckit te och ätit lite frukost nyss så ska strax fixa mig och sen gå ut med Molly. Sen vid tio så ska svärmamsen, svärmormoren, Anna och jag åka till Åsby, jag har aldrig varit där men jag har tjatat länge om att få åka dit. Dom ska tydligen ha massa kött, kryddor och inredning och en av mina favoritkryddor som nyss tagit slut är köpt där, så kryddor ska jag nog köpa lite!

När jag kommer hem skulle jag behöva städa och sen gå och klippa mig, men får se hur mycket ork jag har och vad klockan är, är ju ledig förmiddagen i morgon också!


Det vore så skönt att lägga sig på spikmattan en stund nu!


Dags för söndagsmoffning, alltså rensning ...

resize_image_-14 (MMS)

Dags för söndagsmoffning, alltså rensning av godis skåpet. Gamla ostbågar, cocosbollar, remmar och b&j glass :D


Mat är kärlek, kärlek är mat!

resize_image_-14 (MMS)

Mat är kärlek, kärlek är mat!


Vår söndag

Efter att vi hade handlat så gick vi ut med Molly i skogen och tränade lite, så skönt! Nu har jag nyss gjort iordning middagen, jag tog kycklingklubbor och smorde vitlökssmör under skinnet (lekte tv-kock) sen kryddade jag med lite grillkrydda och sånt, en tog jag honung och farinsocker på ist för grillkrydda, tror det kommer bli riktigt gott! Sen har jag gjort iordnign klyftpotatis och morötter och en sallad, Jompa har gjort rent akvariumet och nu gör han tzatziki. Ska sätta mig och betala lite säkningar nu medan maten blir klar och sen blir det myskväll med massa gott!


Jag köpte en ny kokbok till sammlingen idag
också (typ min 21a bok), tror den är riktigt bra!


Min fina prinsessa!

resize_image_-14 (MMS)

Min fina prinsessa!


Vi är ute i skogen och tränar Molly, skönt...

resize_image_-14 (MMS)

Vi är ute i skogen och tränar Molly, skönt för oss alla tror jag!


29 maj 2011

Hej på er!
Först funkade inte internet nu på morgonen, det har strulat som fan hela helgen. Men sen började jag bli så bakis så orkade inte, haha! Nu är jag helt seg och tjock i huvudet men ska ändå försöka få lite saker gjort. Måste skriva en inköpslista, betala räkningar och handla sen ut med Molly som kom hem för typ en timma sen, min lilla bebis! Men ja först fixa matlistan och sen se vad jag orkar med, haha!

Kvällen igår kanske jag ska nämna med, Anna och jag blev så klart sena så vid sex kom vi hem till Peter där det dracks massa, vid nio gick alla över till Anna men det var så sjukt jävla mycket folk så efter någon timme drog vi tillbaka till Peter igen och det var nog då det började spåra ur.. Sen drog vi till öltältet och alla försvann såklart iväg, jag hänge runt med Jossan och Linda hela tiden, snackade med folk, dansade, fick cider hällt över mig, hällde cider på någon osv. Sen vid två gick Jossan, Linda, Bobba och jag till Peter och Johan där vi la oss i Peters säng och snackade och bara drev, sjukt kul, haha! Drog hem någon gång efter det och käkade korvbröd med ketchup, haha, sen somnade jag typ vid fem.. Tack alla för en bra kväll!


Åh huvudvärk

Åh huvudvärk


28 maj 2011

Hej på er!
Igår blev det en väldigt skön kväll i soffan och nu på morgonen har vi varit ut till sväronen och fikat och lämnat av Molly. Jompa drog på match direkt efter och jag håller på med finmiddag till Anna och mig nu, korv med bröd! När vi ätit ska vi fixa oss och vid fyra - fem någon gång ska vi hem till Peter på förförfest och efter några timmar där drar vi till Anna 2 och förfestar där innan alla ska ut till öltältet, tror det kommer bli en awsome kväll!


Bra dag

Vid halv två efter att jag diskat och vikt massa tvätt så gick Anna och jag ner till stan och kollade på marknaden och i affären, jag köpte en bh-topp som jag hoppas kan funka till min nya topp och sen köpte vi remmar och finsk lakrits, såå gott! Sen mötte vi upp Johan och Peter en sväng innan vi åkte hit en stund. Sen drog killarna och åt, jag gick ut med Molly och sen åkte Anna och jag och köpte varsin sallad, sjukt gott var det! Nu ligger vi Anna, Johan och jag som tre sillar i soffan, trötta alla tre och det blir nog film och mys hela kvällen så vi är riktigt pigga tills i morgon!


27 maj 2011

Hej på er!
Usch vad jag känner mig seg!
Det var iaf jätte mysigt med Anna igår och vid typ tolv skulle hon cykla hem så då passade jag på att gå ut med Molly. Hade jätte svårt att komma upp i morse eftersom det var så tråkigt väder och M vägrade vakna.. Men typ tjugo över nio släpade vi oss ut i tråkvädret.. Nu har jag ätit frukost och tittat på M som sover igen, är skapligt avundsjuk! Ska vika massa tvätt nu sen testa lite med kläderna till i morgon och typ fixa mig och sånt för sen ska nog Anna och jag ner och kolla lite på marknaden i stan. Det är ju köpingsfesten nu i helgen och idag får jag lön, wiie!


Vaknade upp bredvid en trött Molly som int...

resize_image_-16 (MMS)

Vaknade upp bredvid en trött Molly som inte vill vakna, haha


Jag tvingade en förkyld anna att cykla med...

resize_image_-16 (MMS)

Jag tvingade en förkyld anna att cykla med mig när jag åkte inlines och nu tittar vi på våra favorit avsnitt i sex and the city och myser i mjukiskläder :D


Jag är så sjukt sugen på en god drink men ...

resize_image_-16 (MMS)

Jag är så sjukt sugen på en god drink men äsch jag tar några kakor och ett glas vatten ;)


Mitt hjärta!

resize_image_-16 (MMS)

Mitt hjärta!


Ut i solen!

Nu har jag gjort dom sista engelskauppgifterna som Jompa ska få läsa sen, ätit, snart tvättat och torkat fem maskiner tvätt och gosat med Molly. Ska göra mig iordning och packa ihop lite saker snart för sen ska Louise, Jonna och jag antagligen åka ut med hundarna till hundbadet, fast om det inte är såå mycket sol så tar vi nog bara en promenad.



Isak tog en bild på min kamphund för några dagar sen ;)


26 maj 2011

Hej torsdag!
Jag har varit ute med M och ätit lite frukost, ska sortera lite tvätt nu och sen kila ner i tvättstugan och tvätta hur mycket som helst! Ska passa på att skriva dom sista engelskauppgifterna samtidigt hade jag tänkt och när allt det är klart så ska Louise och jag ta en promenad med hundarna, och sen får jag se vad som händer..


Full fart Sara!

Vilken effektiv dag jag har haft hittills! Först var jag till engelskan sen blev det lite shopping på stan, efter det åkte Anna och jag till några olika loppisar för att hitta balkongmöbler till henne, jag hittade dock en matta till balkongen. Sen nu har jag gjort tre uppgifter till engelskan så nu är det bara två kvar och snart när Jompa kommer så ska vi till intersport och jag ska kolla på nya innetofflor till jobbet, efter det ska vi hem och laga mat och sen ska jag träna lite och prova nya toppen innan jag kan ta kväll!

Jag sa ju att det här skulle bli en bra dag!


Full fart

Efter engelskan blev det en tur in på systemet, sen hittade jag en topp på jc och Anna köpte sig en väska. Nu har jag precis skickat iväg lite mejl och sånt och strax så ska Molly, Anna och jag åka till kungsör och titta på någon loppis, Anna ska kolla på balkongmöbler. Molly hoppas jag får följa med in men annars får hon väl vänta i bilen :)


Helgen är fixad ;)

resize_image_-17 (MMS)

Helgen är fixad ;)


Kom nyss ifrån engelskan och jag fick viss...

Kom nyss ifrån engelskan och jag fick visst mvg på min skriftliga uppsats, vg på min muntliga och läsförståelse och g på lyssnar övningen från nationella så jag ligger tydligen på ett väldigt starkt vg i betyg och kanske ett mvg, helt sjukt! Nu ska jag verkligen kämpa med dom sista uppgifterna! :)


25 maj 2011

Hej på er!
Jag vaknade vid åtta idag och har nyss ätit lite frukost, ska fixa mig nu sen ut med Mollsan som vanigt och efter det ska jag iväg till skolan och redovisa lite. Efter det ska jag möta upp Anna och så blir det en sväng till systemet och sen får jag se vad som händer..


Huvudvärk

Jag har haft huvudvärk hela dagen men efter jobbet var det bara att gå ut med Molly ändå, har lagat mat, diskat, tränat på redovisningarna till i morgon och sånt ändå. Nu har jag dock så ont i huvudet så jag snart spyr så ska ta ett litet bad och hoppas att det blir bättre annars går jag och lägget mig.. I morgon ska jag ha en bättre dag!


Klagobloggen?

Sorry hörrni för allt klagande i bloggen! Men just nu går jag på högvarv med stress och snart bryter jag nog ihop om jag inte börjar skärpa mig. Men det är bara tillfälligt, det vet jag! Det är bara för att det ringer konstant om jobbtider men jag måste tacka nej till nästan alla för att jag måste bli klar med engelskan till den 3e, men jag sliter och stressar nu så jag kan bli klar och sen börja jobba ordentligt! Jag är glad att dom ringer och vill ha in mig men det är tråkigt att säga nej, men dom vet varför och det accepterar dom som tur är!

Oj nu är klockan mycket, ska spara engelska sen dra med mig Molly ut lite fort innan jag ska springa över till jobbet och försöka jobba bort min konstanta huvudvärk, ha det!


24 maj 2011

Det här kommer inte bli en bra dag, det märkte jag redan när jag vaknade tröttare än när jag gick och la mig.. Det är blåsigt och ingen sol ute, jag måste plugga men orkar inte och sen ska jag hinna äta och ut med Molly igen också innan jag ska iväg och jobba 13-16. Dessutom har jag ont i foten efter att Jompa och jag åkte inlines igår. Nej det här blir nog inte en speciellt bra dag men jag får föra mitt bästa och hoppas att det blir bättre i morgon! Får förhoppningsvis reda på lite arbetstider tills i sommar idag med, det är bra!

Nej nu ska jag sätta igång så jag blir klar någon gång!


Sleeeten

Jag är såå trött efter en lång arbetsdag! Men nu har jag iaf fått tre veckors jobba i sommar. Just nu sitter jag och är arg i soffan för att Johan fick glass av sina föräldrar och jag vill med ha glass! Hoppas vi kan dra till affären sen och köpa för jag skulle ändå behöva iväg till intersport en sväng. Nej nu ska jag laga lite mat, tjao!


23 maj 2011

Jag är trött, trött, trött men börjar piggna till lite. Har ätit frukost så ska fixa mig och sen gå ut med Molly en sväng, lär få väcka henne först dock. Sen ska jag till Nyckel och jobba 8-13 och sen ner till Nygårds fritte och gå introduktion 13.30-17.30 sjukt kul ska det bli!


Effektiv kväll

Jag har hunnit skicka iväg fyra engelskauppgifter, veckohandlat, hjälpt Jompa med maten, duschat och massa sånt. Nu ska jag ut med Molly en sväng sen krypa ner i sängen med mitt hjärta!


Tokbild, haha!
Jag är så otroligt kär i dig!


Trött så dags för plugg

Kom precis hem från Arboga igen, det var tre hundar och Molly så hon var lite kinkig men det märks stor skillnad från förut iaf, vi grillade mat och bananer och bara slappade hela dagen vilket verkligen var skönt! Jompa är fortfarande inte hemma från matchen så jag ska sätta mig med engelskan en stund, har dåligt samvete för att jag inte har gjort något i helgen så ska skriva lite nu!


Moot Arboga

Sådär, nu har jag diskat lite, damsugit, vattnat blommor och läst ut engelska boken. Ska göra mig iordning nu sen åka hem till Isak och Sandra i Arboga för att grilla lite och så ska hundarna få leka, sen skulle även Sandras kompis Petra komma med hennes Valp så det kommer nog bli riktigt roligt! Efter det måste jag typ och handla och lite sånt men äsch det kommer sen, nu ska jag njuta av solen och av att det är söndag!


22 maj 2011

Hallå!
Kvällen igår var riktigt rolig! Vi var tio tjejor som satt och lyssnade, klämde och kände, haha! Det blev en lång kväll med mycket skratt och prat och jag tror att i princip alla köpte något, själv så handlade jag för lite över 800kr, helt sjukt eftersom jag inte skulle ha något men kunde verkligen inte låta bli! Tack Jossan för ett lyckat sexparty!

Efter att Anna och jag hade lämnat av Madde och Louise i köping så åkte vi och tog en fika och snackade lite, och sen lämnade jag av henne och kom hem vid ett taget och kröp ner bredvid mitt hjärta.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, har lite olika ideér men får se vad det blir, kommer nog bli awsome iaf!


Sexparty ;)

resize_image_-20 (MMS)

Sexparty ;)


21 maj 2011

Hej underbara lördag!
Jag fick sovmorgon till elva idag så mitt humör är på topp! Har nyss duschat och ska snart äta lite frukost. Sen blir det träning med Molly under dagen för sen kommer Anna troligtvis över och äter och fixar sig lite sen hämtar vi upp några brudar och drar på sexparty i örebro hos min Jossilutt :D


Matlagning

Efter massa lek ute och inne med hundarna så drog Louise hem och min efterlängtade Jompa kom hem efter jobbet. Johan och jag skulle äta fisk i gräddsås och potatis men det var vi inte så sugna på så vi drog till affären så nu grillar vi fisken i folie, grillar bacon och majskolvar och till det blir det klyftpotatis, sallad och romsås, såå gott!

Sen blir det fredagsmys i soffan med massa gott, lovely!


Louise och jag firar att det är fredag!

resize_image_209 (MMS)

Louise och jag firar att det är fredag!


Färdig med lite engelska

Nu har jag skrivit tre engelskauppgifter så ska ta och fixa mig innan Louise dyker upp, jag har bestämt att vi ska gå in till stan så hundarna (Molly) får testa på det också och så ska jag kika lite på djuraffären, heh!


20 maj 2011

Hej fredag!
Jag har varit ute med Molly, duschat, ätit och grejat nu på morgonen och nu ska jag sätta mig och göra massa engelska. Senare ska jag och Louise ut en sväng med hundarna och ja det är allt jag har planerat för idag, men som sagt så ska jag göra så mycket engelska som möjligt!


Stolt Sara

Oj vilken dag, och inte är det slut än! Efter en härlig jobbdag så kilade jag hem till Anna där även min Molly var, satt och snackade där en timme innan vi gick hem hit så jag kunde förbereda lite inför maten nu ikväll. Vid halv fem kom Jompa så vi kastade oss i bilen och åkte på valkurs och idag gick det så himla bra! Molly brydde sig inte alls om dom andra hundarna och gjorde allt hon skulle så jag är såå stolt! Nu ska jag ställa mig och göra kryddstarka hjärpar, kokt potatis och brunsås och efter det så ska jag nog ta mig en dusch. Får se vad det blir sen men måste nog läsa lite i engelskaboken iaf!


19 maj 2011

Hej där!
Jag känner mig illamående och trög i huvudet idag, men jag tror att jag bara är trött så ska fixa mig nu sen ta ut Molly en sväng innan jag kilar iväg och jobbar 8.00-13.30. Efter jobbet ska jag nog göra lite engelska och förbereda maten för sen klockan fem är det dags för valpkurs i kungsör igen, yey!


Sov så gott!

Det är sjukt vad trött man kan vara! Efter att ha ätit massa god mat med Jompa och Anna så har jag nyss duschat. Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och lägga mig på spikmattan och läsa engelskaboken, ska kämpa på med jobb och skola dom kommande dagarna så jag bara kan tänka på jobbet sen! Men även om jag klagar så måste jag säga att jag älskar det! Eller okej skolan älskar jag inte men lite roligt är det och jobbar älskar jag verkligen!


Sliten Sara

Jag är helt slut och mitt huvud hänger inte med alls! Engelskan var skitsvår men jag tror iaf att jag får godkänt, men kanske inte mer än det. Kom hem typ vid fem med världens huvudvärk så jag skulle bara vilja sova nu, och Jompa mitt hjärta frågade om inte vi kunde köpa Chili namnam, perfekt! Nu måste jag bara ta det svåra beslutet om Vad jag ska äta, haha!


18 maj 2011

Hej på er!
Jag har nyss ätit lite frukost och gosat med min bebis, ska fixa mig lite fort nu sen ska vi ut på en promenad. Efter det ska jag iväg och jobba 10-13 sen hem och ut med Molly sen iväg till engelskan vid två då jag ska göra sista delen i nationella och efter det är det bara att springa hem till Mollsan igen. Blir fullt upp idag med och jag blir nog borta hela dagen, men då känner man iaf att man får något gjort!


Min kväll

Jag har spenderat min kväll med att diska, vika tvätt, laga mat, äta, träna och duscha. Har nästan inte hunnit sitta stilla alls men nu är jag klar med kvällens måsten så snart ska jag bara lägga mig i sängen och börja läsa i engelskaboken. Känns som om jag har stressat hela dagen men ändå så har det varit roligt!


Anna skickade massa fina bilder på Mollsan!


Full fart

Full fart hela dagen har det varit! Jobbade ju som sagt till ett sen sprang jag hem i regnet och tog bilen till skolan där jag gjorde det muntliga nationella provet och så en lyssnarövning till ett kapitel. Sen bokade vi in lite datum då jag ska redovisa saker och så bestämde vi att jag har typ två veckor kvar på mig tills jag ska vara helt klar, jag är tveksamt till att jag hinner men hon sa att jag fixar det och ja jag litar på henne!

Hämtade Molly direkt efter det så nu har vi tränat lite komandom och grejer, skulle behöva diska, vika tvätt och gå en sväng med M nu men får se vad jag ska ta tag i först, skulle gärna bara sitta i soffan!


17 maj 2011

Hej på er!
Jag har nyss ätit frukost och ska snabbfixa mig nu innan jag ska ut med Molly, ska in på nyckel och jobba 8-13 idag så det ska bli riktigt roligt! Molly får vara själv till elva sen kommer Anna och hämtar henne. För vid ett måste jag skynda mig till skolan för jag ska göra muntliga nationella i engelskan, ska försöka få lite andra uppgifter gjort när jag ändå är där också och så boka in tider för redovisningar.

Ha det så bra!


Lång dag med för få timmar

Hela den här dagen har gått åt till att städa, tvätta, plugga och leka med Molly, har massa mer saker jag har velat gjort men jag har verkligen inte hunnit med. Nu blir det slapp ett tag till innan det är dags att sova och tagga till inför jobb och prov i morgon!


"Tråkmatte"

Molly måste tycka att jag är världens tråkigaste idag! Har dom senaste fem timmarna bråkat i tvättstugan, tvättat, gjort engelska, varit ute med Molly, gjort mer engelska, tvättat, mer engelska osv. Men nu har vi busat en snabbis så jag ska sätta mig en timme till med engelskan för sen är tvätten också klar och då överlåter jag engelskan till Johan som måste läsa igenom det jag skrivit..

Tråkdag men väldigt effektiv!


16 maj 2011

Hej måndag!
Johan börjar sitt nya jobb idag så jag och Molly har en dag för oss själva! Var nyss ute på en blöt promenad, men måste säga att sen valpkursen började så är promenaderna mycket roligare, nu har man massor att tänka på när man går! Ska äta frukost nu och fortsätta att kasta ner den blöta hunden ur soffan och sen ska jag ta och städa lite. Efter det måste jag göra lite engelska sen vid två börjar min tvätt-tid. Och ja det är väl det jag har tänkt ut än så länge :)


Söndagsmiddag

Anna, Johan och jag var och veckohandlade för en stund sedan så nu lagar Jompa och jag mat. Vi ska äta bakadpotatis, vitlöksbröd, romsås och grillat kött så ska vi fira att Johan börjar sitt nya jobb i morgon. Sen ikväll kommer nog Anna över och så ska vi titta på hockey och äta massa chips, mysigt!


Johan och jag ligger och myser då kommer M...

resize_image_166 (MMS)

Johan och jag ligger och myser då kommer Molly och verkligen trycker sig ner i mellan oss, haha


Promenad

Nu har jag ätit lite så ska göra mig klar sen möte upp Louise och Jonna för en promenad med hundarna, skönt!


15 maj 2011

Uööh vad trött jag är!! Men jag hade en sjukt rolig kväll med Johan, Tomi och Bobba iaf! Nu ska jag snart äta min cheeseburgare som Jompa kom hem med vid femtaget och sen försöka få bort det blåa ur min mun, haha!

Idag känner jag för att inte göra något alls, skulle behöva göra engelska och massa sånt men nej jag orkar inte, får nog ta det i morgon. Diska och typ handla kanske jag orkar men sen vill jag nog bara slappa, men känner jag mig rätt så kommer jag bli för uttråkad och så hittar jag på något annat..


Killarna ska dra till donken men jag ska n...

resize_image_162 (MMS)

Killarna ska dra till donken men jag ska nog faktiskt sova, känns bra att det är johan som ska upp med Molly om fem timmar. Sjukt bra kväll har det iaf varit!


Sara Hjärta Landet

Jag har haft en jätte bra dag på landet! Först var vi hos pappa där Molly och Ludde lekte med varandra för fullt och sen åkte vi över till Lunkentussarna där det blev korvgrillning och massa prat. Kom hem för en stund sen så ska väl fixa mig snart sen kommer några av Johans kompisar över så ska vi dricka lite och dom ska spela monopol. Jag hoppas att någon vill spela kort med mig men annars får jag väl umgås med min vinflaska ist, haha!


Mollsan tycker till

Molly gillar:
Snobben
Busfaster Anna
Att leka
Uppmärksamhet
Att sova
Att bli borstad

Molly gillar inte:
Hundar hon inte känner
Att åka bil (men vi hoppas nya buren ska kännas bättre)
Att duscha


14 maj 2011

Hej på er!
Jag hade en sjukt rolig kväll med Anna och Jossan igår. Först satt vi bara och snackade sen drog vi in till stan för lite glass och så passade dom på att ta en burgare också. Efter det gick vi hem till Jossan där vi bara slappade till typ tolv innan Anna och jag åkte hem igen.

Nu har jag bara slappat hela morgonen, duschat, ätit och varit ute med Molly. Ska fixa lite saker här hemma och sen ska jag åka till Arboga. Sandra och jag har bestämt att vi ska ses hos pappa så att hundarna ska få busa lite och sen vid fyra ska vi hem till min moster och hennes man och fira hans födelsedag. Grillat skulle vi få så det blir nog riktigt mysigt!

Sen ikväll ska Jompa nog ha killarna här och spela monopol och dricka lite och samtidigt så skulle Louise ha en miniförfest så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men något roligt blir det!


Biltur

Jompa och jag har nyss moffat massa tacos, ska fixa mig lite nu sen ska jag åka och hämta Anna och efter det bär det iväg till örebro, där ska vi spendera kvällen hos Jossilutt, så roligt!


Molly gillar sin nya lyxbur i bilen ;)

resize_image_149 (MMS)

Molly gillar sin nya lyxbur i bilen ;)


Dagen rullar på

Jag har pluggat engelska i två timmar så nu ska Jompa och jag åka ut till hans pappa och hämta något papper, dra in på systemet och biblioteket och sen ska vi åka och tvätta min bil, känns som om dagen rullar på bra och nu börjar jag verkligen komma in i engelskan. Klarade av halva kursen idag så nu ska jag bara kämpa på som fan och hoppas på att jag också hinner klart den här terminen, även om  jag började två månader efter alla andra..


13 maj 2011

Hej fredag!
Jag hade tänkt plugga ganska mycket idag men min lärare har inte svarat på mitt mejl och jag förstår inte uppgiften, får se om jag ska jobba frammåt en bit och sen gå tillbaka.. Har typ inga planer alls för helgen och det gör mig sjukt irreterad men jag funderar vidare för något ska jag göra! Idag ska nog Jompa och jag till systemet en sväng och sen skulle vi förbi hans pappa lite också, sen får vi väl se.


Valpkurs

Hundkursen gick bra och var rolig, vi var sammanlagt tre hundar med ägare och det var bara småhundar. Dock hade en hund samma namn som vår Molly så det var lite knasigt men det går nog bra ändå! Vi pratade lite om att Mollsan är ganska osäker och skäller för att hon är lite orolig så vi ska börja träna hennes självförtroende så ska det nog bli bättre!
    Sen fick vi ju så klart andra läxor som alla fick viket var att öva kontakten mellan oss, alltså att hon ska lära sig att titta på oss och se om saker är okej innan hon gör något. Och så ska vi öva på att ha ett kommando som betyder att hon ska följa med oss, inte kom hit utan lixom nu följer du med.

När vi kom hem drog Jompa ut till sina föräldrar en sväng och jag och Molly åkte hem, M sov och jag tränade lite. Har nyss tagit en dusch så snart ska jag faktiskt unna mig lite choklad, fast det bara är torsdag!


Fast med chasewnötter i :)


Plugg och hemmafix

Nu har jag fixat lite engelskauppgifter och skickat iväg massa frågor till min lärare, har snart gjort klart halva kursen vilket känns sjukt bra! Skulle vilja sitta ett tag till nu men fattar inte uppgiften. Har även förberett lite inför maten ikväll och ska springa ner och boka tvättstugan nu, efter det ska jag fixa mig sen ska Johan, jag och Anna åka till willys, djuraffären och sen dra och tvätta Johans bil. Efter det ska vi väl hem och äta innan det är dags att åka på valpkursen!


12 maj 2011

Hej på er!
Jag har typ varit vaken sen åtta då dom började tvätta balkongerna med högtryckstvätt utanför vårat sovrumsfönster. Har hunnit vara ute med Molly, duschat och nu sitter jag vid datorn. Ska snart diska, boka tvättstugan, äta lunch och göra lite engelska. Tror jag ska koka på köttet till sjömansbiffen nu på dagen med så det går fort ikväll!

Idag blir även vår lilla tjej stor, hon ska börja skolan! Eller okej, valpkurs iaf, haha! Ska bli kul att se hur det blir med dom andra hundarna eftersom det är ett litet problem just nu. Och förresten, igår lärde hon sig ligg också och så fixade hon att vara själv 1.5timme, inte illa!


Idag fixade Molly att vara själv en och en...

resize_image_135 (MMS)

Idag fixade Molly att vara själv en och en halv timme, så duktig! Nu ska jag äntligen sova är helt slut, någon som däremot inte är trött är johan, han ska ligga och läsa allt om hans nya bil, haha!


Efter provet så mötte jag upp louise och J...

Efter provet så mötte jag upp louise och Jonna på donken för lite snack, Jonna hade lite problem som hon ville ha hjälp med. Nu sitter jag i bilen och snart så ska anna, johan och jag åka och hämta hem hans nya bil, riktigt kul ska det bli! Efter det blir det nog mat på chili nam nam :)


11 maj 2011

Hej på er!
Jag vaknade vid halv nio idag och var faktiskt riktigt pigg, har ätit frukost och suttit vid datorn nu. Ska fixa lite saker snabbt och sen om typ 30minuter ska jag möta upp Louise så ska vi ta en promenad med hundarna. Efter det måste jag hem och göra mig i ordning för sen ska jag först till försäkringskassan och lämna papper och sen iväg på engelskan och göra första delen i nationella provet. Är verkligen inte taggad till det eftersom jag är sämst på att skriva och stava men jag får göra mitt bästa, ett g räcker gott och väl!


Kvällen

Jag har spenderat kvällen åt att träna, laga mat, fixa grejer inför i morgon och så har jag lagt upp massa kort på facebook från kameran. Mycket kul fanns det! Nu ska jag ta och krypa ner i vår nybäddade säng och sova, ska bli väldigt skönt! Måste verkligen tagga till inför i morgon eftersom jag har första nationella provet i engelska b då..


Sol och värme = Glad Sara!

Klockan är tio 18.10 och vi har 33.7grader i solen på balkongen, så jävla skönt!


Lycka

Idag firade vi fritidshemmens dag på Nyckel så alla fritidshem därifrån gick till en stor lekpark där det var tippspromenad, korv med bröd och glass. Så skönt i solen! När jag kom hem hade Johan köpt baguetter till oss eftersom vi måste äta senare idag, mycket gott! Nu ska jag sätta mig i solen på balkongen en stund och bara njuta, får se vad jag hittar på ikväll. Kan inte bestämma om jag bara vill ligga hemma eller om jag vill göra något..


Dags för jobb

Gud vad vi har städat här hemma, helt slut blev vi! Har nyss ätit lunch och kastat på mig en sval klänning så snart ska jag kila över till jobbet, ska bli riktigt kul faktiskt! Hoppas vi kan spendera hela eftermiddagen ute!


10 maj 2011

Hallå!
Johan är ute och går med Molly och jag har precis dukat fram frukosten, ska äta när dom kommer och sen ska vi storstäda lägenheten! Helst hade vi nog legat i solen idag med men nej usch vi måste verkligen städa och Molly kan nog behöva vara hemma lite. Sen vid ett ska jag kila över till Nyckel och jobba 13-16 på fritte, mycket kul!

Förresten, igår var det exakt ett år sedan Johan och jag flyttade in i lägenheten, helt sjukt vad fort tiden går!


Kocken Anna

Medan Anna lagar mat så har jag passat på att göra klart en engelskauppgift och skickat in den, effektiva Sara!

Förresten, nu när jag ändå är här. Vet någon var man kan köpa en mörkblå bikiniunderdel!?


9 maj 2011

Hej på er!
Jag har haft en underbar dag med massa sol! Vaknade vid sju i morse och kunde inte somna om, vid kvart i nio plockade Elin upp mig och så körde jag henne till jobbet, efter det hämtade jag Anna och så skjutsade vi Agnes till dagis. När vi kom tillbaka till köping igen så tog vi oss en promenad och så passade vi på att gå förbi bivur där vi köpte färska frallor till frukost, gick hem och så satte vi oss med Johan och åt massor!
 
När vi var mätta drog vi och veckohandlade lite fort och efter det packade vi ihop massa saker och åkte ut till malmön där vi har solat hela dagen. Molly fick mest ligga i skuggan, alla slöade på filten och Johan och jag bollade med sånna där träracketar och en liten boll. Så tog vi med oss lite festisar och kex som vi kunde smaska på.

Vi kom hem nu för några minuter sen och ikväll ska Anna laga mat åt oss, fast hemma här, tror det kommer bli sjukt gott! Någon thairätt skulle hon göra..

Nu ska jag nog tvinga dom att spela lite kort eller något med mig på balkongen, kan ju inte sitta inne i det här vädret! Det är ju typ 30 + på balkongen nu!


Kvällsgott

Anna och jag drog till affären tidigare och köpte lite gott inför kvällen nu när vi ska kolla på film. Så jag ska äta mango, kaktuskiwi och papaya och så köpte jag en jordgubb fläder Mer till det, sååå gott!


Soliga söndag

Ännu en underbar dag! Vi åkte först hem till mamma dit alla syskon, barn och respektive kom och efter någon timme där så gick vi över till mormor och morfar. Där blev det massa fika med tre tårtor och massa fikabröd, gott! Efter flera timmar i solen så åkte vi över till pappa där Molly fick träffa på Isak och Sandras hundar, en mellanstor luden sak och sen en stor amstaff. Haha men Mollsan kaxade till sig och höll dom på avstånd!

Vid halv sex kom vi hem och satte oss i solen på balkongen med en varsin glass. Molly var supertrött efter alla nya saker så hon somnade på filten.

Anna kom över efter en stund så snart ska vi äta och efter det blir det nog en promenad. Ska tvinga henne att stanna hela kvällen, jag har massa tankar som snurrar och vad passar inte bättre då än syskonenClaesson! :D


8 maj 2011

Hej på er!
Molly väcker alltid mig vid senast nio på morgonen så igår struntade jag i att ställa klockan, men då slutade det med att Johan väckte mig vid halv tio idag för Molly bara sov och sov, haha! Gick iaf ut med henne sen åt jag frukost och sånt och nu ska jag fixa mig lite innan vi ska iväg. Min mormor fyller idag så vi ska åka till Arboga och fira henne och sen ska vi passa på att åka hem till pappa en sväng när vi ändå är där. Jag har ju som sagt bakat en blåbärscheesecake till henne som jag ska fixa det sista på nu innan vi åker också, hoppas verkligen den blev god!


Grattis älskade mormor!


Myskväll

Johan och jag satte oss på balkongen i solen efter maten och så har vi druckit lite öl, ätit godis och spelat kort, jag vann med 10-5 haha! Nu kom vi precis in och ska nog kika lite på tv och bara mysa, skön kväll!


Bilden tagen för nästan exakt ett år sedan


Solig och skön dag!

Anna och jag tog med Molly och så åkte vi ut till sväronen en sväng och fikade och bara hängde i solen. Efter det drog Anna hem och jag satte mig i solen på balkongen och läste lite. Nu håller jag på och lagar mat och gör en blåbärscheesecake som mormor ska få i morgon. Får se vad kvällen bjuder på sen, troligtvis slapp här hemma med mina hjärtan!


7 maj 2011

Det bästa med lördagar just nu är att Johan har match och då måste han gå upp typ vid nio, vilket passar Molly perfekt! Så dom går upp och kilar ut en sväng och kvar ligger jag och kan sova hur länge jag vill! Sov typ till halv elva men låg och drog mig till elva, så skönt! Har nyss ätit lite frukost så ska gå ut med Mollsan en snabbis nu sen ska Anna och jag ut och gå en sväng, Molly ska ju ha sin ensam tid så då passar jag på. Får se vad jag ska göra sen, måste nog hem och duscha och sen ska jag antingen baka, göra engelska eller något annat, haha!


Fredagsmys

Efter maten så hämtade Anna upp mig och så drog vi till donken och fikade lite och sen åkte vi bara runt i bilen som två fjortonåriga volvoraggare och spelade musik, sjöng och planerade fester, haha! Men ändå sjukt kul! Nu ska hjärtat och jag slå på en film och äta lite godis, fredagsmys delux!


Arg dag - Bra kväll

Efter en lång och arg dag så lugnar jag ner mig och lagar mat med mitt hjärta, det blir kycklingklubbor, klyftpotatis, sallad och tzatziki. Haha vi äter det typ varje helg, eller inte kycklingen men det andra men det är verkligen det godaste vi vet! Efter maten blir det nog en prommis med busvovven och sen får jag se, kanske ska hitta på något med Anna men annars blir det bara mys här hemma!


Kärlek!


-

Åh jag är så trött på folk! Trött på sånna som alltid ändrar sig och trött på sånna som låter annat/andra gå före hela tiden. Trött, Trött, Trött på sånt skit är jag!

Tur att jag har mina underbaringar här hemma!


Engelskaplugg

Nu har jag suttit med engelskan och skrivit/läst i tre timmar, är helt slut i huvudet! Så Jompa och jag ska ta ut Mollsan på en promenix och sen ska vi iväg till affären och handla lite inför cheesecaken jag ska baka till mormors födelsedag :)


6 maj 2011

Hej fredag!
Har nyss ätit frukost och grejat lite, ska sätta mig med engelskan nu och efter det ska vi nog ensamträna Molly lite mer, blir 30 minuter idag.. Appropå Molly så tappade hon en tand idag, haha skapligt förvånad verkade hon! Har faktiskt inte ett dugg planerat idag och kan inte bestämma mig för om det är skönt eller tråkigt, hah!


Braiga dag!

Vilken bra dag det här har varit! Efter att ha fixat engelskan och sånt så mötte jag och Molly upp Louise och snobben för en promenad. Efter ett tag gick vi hem till Louise och så fick hundarna leka med varandra och idag gick det riktigt bra, sjukt kul att se! Sen kilade jag hem och lämnade Molly och så åkte Johan och jag och handlade lite hundgodis och ny hundmat, bytte sort eftersom jag inte gillar det vi ger henne nu så nu tror jag vi har hittat något bättre..

Nu ska jag och min dyngtrötta hund slappa lite i soffan för Jompa ska iväg och träna och sen ska jag ta mig en långt  bad, riktigt skönt ska det bli!


Livet leker

Ringe precis en chef för det där frittet jag var på i början av veckan, så berättade jag för henne att jag verkligen gillade att vara där så jag hoppas att dom vill ringa in mig som vikarie och att jag gärna kommer dit över sommaren när "min" skola är stängd. Då berättade hon att hon har fått massa lappar från personal om att ta in mig där och att många rekomenderar mig, sen sa hon att jag varit "uppe på tepeten" massor. Känns riktigt bra att höra hur omtyckt man är överallt!

Vi bokade in en eftermiddag som jag ska komma och gå bredvid och sen håller hon på att kollar över sommaren men det lät som att jag kommer kunna få jobba, awsome! Är så sjukt glad nu så jag har passat på att leka med Molly och nu ska jag göra en till engelskaövning! Livet leker!

Haha sen sa hon när vi pratade utbildning att dom är många som går i pension om några år så det är ju perfekt att jag håller på och ska utbilda mig, tror att jag kommer komma precis dit jag vill om några år!


En lycklig Sara!


5 maj 2011

Hej på er!
Jag har varit ute på en skön promenad med lilla damen, träffade på en as söt hund i Mollys ålder också men Molly var feg och vägra leka, haha! Nu ska jag äta frukost sen ringa lite samtal och sen sätta mig med engelskan. Senare har Molly och jag en dejt med Louise och Snobben, typ den enda hunden Molly inte är livrädd för just nu. Sen ska jag iväg och handla lite när Molly har sin, "lära sig vara själv" tid, idag är det 25minuter som gäller..

Tror jag kommer få en bra dag!


Tjejkväll med bullbak och matlagningsprogram

Nu har Jompa och jag ätit lite mat och så har jag pratat lite med mamma. Snart kommer Anna över och då ska vi baka blåbärsbullar och vaniljbullar och äta på till klockan åtta hos kändisarna, hehe! Jompa ska åka och kolla på en ny bil, hoppas det är något vettigt!

Det ska bli en riktigt trevlig kväll, bullar och bra saker på tv, perfekt!


Bullarna jag och Jossan bakade förut


Shopping

Sådär, nu har jag redovisat engelskan, skönt att ha det gjort! Efter det cyklade jag och tittade på skor, unnade mig två par ist för ett eftersom jag gjorde engelskan och för att jag var tvungen att köpa dyra tråkiga tabletter, vet inte riktigt hur jag tänkte men i butiken lät det bra, haha! Men det var faktiskt riktigt skönt att bara gå själv och titta och bara tänka på sig själv en stund..

Nu ska jag ta tag i lite saker här hemma, tvätt och sånt sen ska jag nog göra lite engelska tror jag.


4 maj 2011

Hej på er!
Jag mår fortfarande som en påse ankskit men med en alvedon i kroppen och massa nässpray så börjar det kännas lite bättre. Ska cykla iväg till min engelskalärare nu och få lite papper och redovisa en sak, eller jag tror iaf att jag ska redovisa. Har ingen koll direkt..
    Efter det ska jag köpa nå tabletter som jag ska överdosera enligt mamma och då ska man visst bli friskt, för tydligen räcker inte all vitlök jag redan äter och dom tabletterna jag redan pillar i mig.. Sen när jag handlat det ska jag nog titta på ett par skor, skulle verkligen behöva nya! Men får se vad jag orkar med..


Min lilla vovve

Jag har inte gjort något vettigt av kvällen så det behöver jag inte berätta om. Ville bara kika in och få skryta lite över min vovve, nu har hon satt sig nedanför dörren och väntat på oss två gånger för att visa att hon måste ut. Sen har vi gått ut och då har hon kissat nästan direkt, så jävla duktig är hon!


Min duktiga tjej!


Nytt jobbställe

Hej på er!
Jag har haft en riktigt bra dag med massa nytt att lära mig, och det är kul att höra att många rekomenderar mig till sina kollegor på andra skolor! Ska ringa en chef i morgon och säga att jag verkligen vill komma och jobba på frittet där vi var idag under sommaren. Kom hem vid halv fem då både Anna, Johan och Molly var hemma så vi har suttit och pratat en stund men nu drog Anna hem och Johan ska träna.

Jag är helt slut just nu, det bara rinner om näsan och jag skulle kunna somna på en sekund! Ska fixa någon film åt mig och Molly nu så ska jag bara slappa, orkar inte göra något av kvällen alls!


3 maj 2011

Hej äckeltisdag! Usch jag vaknade upp tung i huvudet, snorig och med världens tryck i öronen. Känns dessutom som om mina ögon ska ploppa ut och så ska jag ju jobba idag. På ett nytt ställe med en av mina vanliga elever, jag ska alltså följa med den till dens fritte där jag aldrig har varit. Usch är så arg över att jag ska känna mig sjukt när man ska göra något nytt, men ska ta en alvedon nu sen fixa mig och slänga i mig lite lunch för sen drar jag iväg och jobba 11.45-16.30, får tejpa på ett leende och kämpa på bara. Det blir nog bra tror jag!

Kvällen igår var iaf jätte mysig! Johan bjöd mig på middagen så vi beställde både förrätt och varmrätt, efterrätt orkade vi inte med, haha! Efter maten hämtade vi hem Molly igen sen blev det film mys hela kvällen, lovely!


Fixad och klar så nu åker vi och äter. Kär...

resize_image_553 (MMS)

Fixad och klar så nu åker vi och äter. Kärlek!


Tröttis

Efter att engelskan var fixad så mötte Molly och jag upp Louise, Christian och Snobben för en promenad i blåsten. I över en timme var vi ute och gick, väldigt skönt! Tog en macka när jag kom hem och har bara suttit och slappat sen dess. Är sjukt trött men det går nog över snart, för jag hoppas att Jompa kommer hem igen om ett tag så vi kan göra oss klara och gå och äta middag. Det ska bli så sjukt mysigt!


Nu har jag gjort lite måsten så nu ska jag...

resize_image_534 (MMS)

Nu har jag gjort lite måsten så nu ska jag dricka bananmjölk och göra lite engelska. Och ja min uppgift ska göras på youtube haha


2 maj 2011

Idag har Johan och jag två år som jag skrev tidigare så vi började dagen med en stor frukost med massa gott! Ägg, rostbröd, skinka, korv, jouice, kakor, jordgubbar, marmelad och så vidare, mycket mysigt! Nu har Johan precis åkt iväg till uppsala för att kolla på en bil och jag ska väl fixa här hemma hela dagen och umgås med Mollsan så klart.

Ikväll ska Anna ta Molly en stund och så ska Johan och jag gå och äta på greken, som vi har längtat! Vi äter typ bara där när vi firar något så senast vi var där var när jag fylde 20, men nu är det dags igen! Deras mat får oss alltid att tänka på Turkiet eftersom det typ smakar likadant och där firade vi ju våran ett årsdag. Vi hade även tänkt gå på bio senare ikväll men nu känner vi att vi hellre är hemma med Molly efter middagen, så det blir nog någon film hemma!

Nej nu ska jag ta tag i dagen!


SMS-inlägg

resize_image_521 (MMS)


Nu blir det 2års frukost med mitt hjärta.

resize_image_520 (MMS)

Nu blir det 2års frukost med mitt hjärta.


Filmkväll med mina hjärtan

Johan och jag duschade Molly idag, hahaha stackarn! Helt krulligt hår fick hon! Nu är Jompa in och duschar sen ska vi mysa framför någon film med lite onyttigheter. För mycket onyttigheter har det dock blivit i helgen så jag får ta och träna mycket i veckan!

Ha en mysig kväll!


Klyftpotatis, fläskotlett, sallad, tzatzik...

resize_image_468 (MMS)

Klyftpotatis, fläskotlett, sallad, tzatziki, grillade majskolvar och grillade champinjoner, mums!


Finbesök

Jompa och jag var nyss ute med Molly och snart kommer mamma och Elisabeth förbi en stund innan dom ska på bio. Känns som om jag inte sett dom på år och dar så det är verkligen efterlängtat, och dom har ju inte sett Molly än!


1 maj 2011

Åh vilken kväll vi hade igår! När vi kom hem till Madde (som dock jobbade till 20.30) så började vi grilla direkt, efter det satta vi oss inne i värmen och bara snackade och drack. Åt färsk ananas gjorde vi med. Blev skapligt med folk och alla var verkligen på super humör och ja allt var verkligen jätte roligt! Spårade lite lagom med tuttmätartävling och massa knasigheter, men det är väl som vanligt!

Jompa och jag kom hem vid halv tre och då blev det sängen direkt, vaknade vid halv tolv ungefär idag. Molly blev hemsjutsad ganska direkt efter det och så kom Jossan och hämtade lite saker. Vid typ ett drog Anna och jag och veckohandlade och så köpte jag lite smått och gott till min och Johans två års frukost i morgon.

Nu har vi nyss lagt lite kött och annat gott i marinad tills vi ska grilla ikväll, mycket gott ska det bli. Jag och min lilla familj!


RSS 2.0