29 maj 2012

Hej på er!
Det har varit full fart både igår och idag + lite dåligt humör på det, blöh!
Igår slutade jag vid fyra och då skyndade jag hem och skrev en inköpslista och sen åkte Jompa och jag iväg och handlade, efter det var det bara att ta tag i allt som vi inte hann i helgen, var tvungen att ta tag i diskberget, damma, vattna, vika tvätt och massa sånt. Idag slutade jag halv sex och då skyndade jag hem och bytte om till träningskläder och sen drog jag ut och sprang med Anna, 3km sprang vi i sträck idag och det var riktigt skönt! Har varit ute med Molly, lagat mat och duschat så nu ska jag ta och äta lite falukorv i ugn och potatismos. Sen ska jag bara slappa resten av kvällen! Ska försöka sova tidigt så jag slipper vara så trött och sur hela tiden också, haha!


Fick hem mina mobilsladdar idag och så köp...

img_9659 (MMS)

Fick hem mina mobilsladdar idag och så köpte jag ett nytt nagellack, älskar att ha fina färger på naglarna på sommaren!


Efter en dag med för lite sömn, dåligt hum...

img_9970 (MMS)

Efter en dag med för lite sömn, dåligt humör, kass väder och fått cykla hem i alldeles för lite kläder så unnar jag mig en kopp varm choklad med marmallows innan jag tar tag i dagens alla tusen löften!


Helgens bästa!

img_2088 (MMS)

Helgens bästa!


27 maj 2012

Hej på er!
Jag har haft en riktig toppenhelg med massa sol och annat bra! Idag städade jag lite på morgonen efter gårdagens festligheter och sen kom Jossan över så då gick vi ut och la oss i solen och solade, spelade kort och åt jordgubbar. Vid tre gjorde vi oss iordning sen åkte Jompa och jag ut och hämtade Molly hos sväronen innan vi åkte hem till mamma för att grilla och fira morsdag, riktigt kul att träffa alla!

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det film och mys med mitt hjärta hela kvällen, perfekt avslutning på helgen!

Haha jag märker att jag blir så himla glad efter att ha tränat ett tag och att det är sol, allt är så underbart hela tiden och jag vill bara skrika glädjeskrik hela dagarna, haha!




Mamma och jag!


Perfekt kväll!

img_7645 (MMS)

Perfekt kväll!


Underbar dag! Vaknade vid nio i morse och ...

Underbar dag! Vaknade vid nio i morse och åt frukost och lite sånt innan jag mötte upp Anna och gick ner på marknaden, köpte godisremmar, en klänning, lite solskyddsgrejs till ansiktet, jordgubbar och sen vårtullar till lunch. Skyndade sen ut hit till landet för att lämna av Molly och nu solar vi lite, ska åka hem om ett tag och börja fixa inför kvällen. Blir nog drinkar ute någonstans med massa folk, underbart!


Haha Anna och jag kom på att svärmamsen sk...

img_5550 (MMS)

Haha Anna och jag kom på att svärmamsen skulle få en langos i morsdagspresent så nu stressar vi ut med överraskningen, haha!!


Lovely!

img_2850 (MMS)

Lovely!


Äntligeeen!!!

img_9744 (MMS)

Äntligeeen!!!


Underbart!! Ligger i solen på baksidan och...

img_8368 (MMS)

Underbart!! Ligger i solen på baksidan och myser med molly, ska snart in och göra mig klar för lite jobb 12.30-16 och sen är jag sugen på att åka lite inlines! Ikväll blir det mys framför någon film med mitt hjärta och ladda inför helgen, älskar mitt liv och alla runt mig!


22 maj 2012

God morgon på er!
Usch idag ville jag verkligen inte vakna, har dessutom ont i ett knä så nej jag är inte riktigt på topp idag! Ska iaf slänga upp en toffs och borsta tänderna nu sen ta en promenad med Molly innan jag ska iväg till jobbet. Slutar inte fören 17.30 idag och då ska jag skynda hem och möta upp L för då ska vi ut på en pw, skönt!

Sen ska jag sooova ikväll, är så sjukt trött!!


21 maj 2012

Vilket väder! Idag har det varit galet varmt, så underbart! Dock en chock för min hud så nu har jag lite som solekem på armarna, men det släpper nog så fort huden har vant sig!

Jobbade som vanligt 7.30-16 idag och har varit ute nästan hela dagen och cykat och grejat, så himla skönt! Efter jobbet kom Anna hit och så drog vi och joggade och idag joggade vi en lång sträcka helt ist för massa intervaller, så vi joggade lite mer än 3.5km i sträck utan några större problem. Så himla bra gjort av oss!! Drog ut och cyklade 5.5km efter det för att varva ner..

Städade lite här hemma sen medan Jompa diskade och sen gjorde vi hemmagjorda köttbullar, potatis och brunsås till mat. Nu ska jag dock slappa i soffan ett tag innan det är dags att krypa ner i sängen!


20 maj 2012

Efter en sen kväll och sen sovmorgon så har jag nu varit ute med Molly och ätit frukost, ska kasta på mig lite andra kläder och packa ner bikinin och sen ska Jompa, jag och Molly åka ut till sväronen och bara slappa i solen där, ska bli så himla skönt! Alla måsten som att handla och sånt tar vi ikväll, hoppas jag hinner ut och springa en sväng också!


19 maj 2012

Hallå lördag! Känns som om man har varit ledig såå länge redan men det är ändå inte slut än, skönt!
Grejar runt här hemma just nu, ska snart äta lite lunch sen vid typ halv två kommer Jossan hit och ska låna duschen och jag tänkte passa på att ta en promenad med Molly i solen då en sväng. När vi är klara så ska vi möta upp Johanna och åka ut till Munktorp och titta på när Munktorp möter Arboga södra (fotboll såklart), ska bli kul! Får se vad som händer sen, så länge jag får umgås med mina flickor är jag glad!


Hahahaha Jossan och jag 07, det var tider det! hhaha!


Äntligen blir det lite varmare!!

img_1318 (MMS)

Äntligen blir det lite varmare!!


Köpte en träningsoutfit + ett par joggingt...

img_4019 (MMS)

Köpte en träningsoutfit + ett par joggingtights så nu jävlar ska det tränas!!


18 maj 2012

God morgon freeedag!!
Vaknade vid åtta idag och började direkt ringa min doktor (hon har sagt att jag själv ska ringa henne för att få veta vad proverna dom tagit visat) och ringde sen i en timme hela hela tiden men nej det var bara upptaget så jag får väl försöka ringa från jobbet nästa vecka. Ringde sen veterinären för att kolla upp lite saker om Molly men ah vi ska avvakta lite där..

Har ätit frukost och nu ska jag nog ta och fixa mig lite, ungefär halv tolv ska jag möta upp Jonna och Louise för en efterlängtad sushibuffe, sååå gott ska det bli! Sen ska vi ner på stan och kolla efter skor till Jonnas student och jag ska lämna tillbaka joggingtightsen och leta efter ett par nya!

Ikväll blir det tacos med Jompa och sen får jag se vad vi ska göra, känns som att det blir en väldigt bra dag iaf!


En vääldigt gammal bild på mig och mina fina!
Så himla mycket har hänt sedan dess men vi håller fortfarande ihop!


17 maj 2012

Hello lediga torsdag! Skönt med sovmorgon i morse men annars så är inte lediga dagar alltid min grej, blev sjukt uttråkad så snart jag ätit upp frukosten typ, haha! Johan säger att jag har problem!

Ska iaf ut och springa med Johanna om en stund så det ska bli skönt (J är nog också glad för då får han spela sitt nya dataspel hela dagen) sen hem och duscha och lite sånt, sen när J har tränat ska vi laga mat och sen ikväll ska jag iväg och träffa Louise, trevlans!

Och ah det är väl typ det jag kommer göra idag, i morgon hoppas jag dock att det händer lite mer så jag slipper vara uttråkad! haha!


16 maj 2012

Åh äntligen är det heeeelg!!!!!
Efter en lång lång dag på jobbet så kom jag hem och tog med mig Molly ut på en pw, vek all tvätt efter det och nu sitter jag och äter lite mat. Ska ta och diska efter maten sen ska jag ta ett lång bad med hårinpackning och sånt och fortsätta läsa i min Cosmopolitan. Efter det ska jag titta på The New Girl och äta morötter och dipp, lite lagom onsdagslyx när man ändå är ensam hemma, hehe!


15 maj 2012

Hej braiga tisdag! Eller okej nu överdriver jag lite, hela dagen har varit seg men kvällen väldigt bra! Slutade halv sex och sen vid sex kom Anna hit och då cyklade vi iväg och sprang 5an, och det gick så sjukt bra! Idag var första gången jag kände att konditionen verkligen var på topp och det ända jobbiga var att jag var trött i vaderna, annars hade jag kunnat springa mycket mer typ, haha! Så himla nöjd är jag iaf! Ska köra samma intervall typ en gång till sen ska jag nog trappa upp tiden man springer på lite mer!

Har nyss ätit fiskpinnar, potatis och spenat för andra gången idag, usch! Typ en av dom rätterna som jag verkligen inte gillar men äter ibland för Johans skull och så får jag det två gånger samma dag, kul! Åt dock bara lite lite nu eftersom jag inte var så sugen..

Nu ska jag sucka vidare till outsiders (finska tanter som åker till gambia och gifter sig med 20åringar och försörjer dom men vägrar kalla det prostitution) och sen ska jag lägga mig och läsa min cosmopolitan, skönt! En dag kvar nu innan helg, ännu skönare!


(Inte mina byxor)
Tror jag ska lämna tillbaka tightsen jag köpte, har provat dom lite här hemma och dom är nog
tyvärr lite för stora för dom vill gärna glida ner lite så ska nog leta efter ett par andra, tråkigt!


Måndag

Efter jobbet så mötte jag upp L på stan där vi satte oss och fikade och pratade ett tag innan vi kikade runt i lite olika affärer och tittade, jag köpte en ljusgul t-shirt och ett par joggingtights, kunde inte riktigt låta bli när allt var så billigt! haha!
   Kom hem typ sex och då kastade jag på mig mina träningskläder och tvingade med Molly ut på en pw, skönt! Tror dock Molly blev trött för nu har jag inte sett till henne på ett tag så hon ligger säkert och sover inne i sängen, haha! Har nyss ätit och duschat så nu ska jag slappa i soffan resten av kvällen!


14 maj 2012

Hej på er!
Kass natt med massa dumma drömmar så är trött och inte riktigt på humör, har precis försökt få i mig en tallrik gröt men är inte alls hungrig så nu ger jag upp! Skönt med kortvecka på jobbet nu iaf då jag redan startat dåligt, haha!

Jobbar till fyra idag sen ska jag upp på stan och träffa L, hon fyllde 14 i helgen så jag ska bjuda henne på en födelsedagsfika, mys!

Nej nu måste jag göra mig klar och trampa iväg till jobbet!

Ha en bra dag!


Mums!!

img_1616 (MMS)

Mums!!


Uppdukat för fotboll, till och med jag är ...

img_2277 (MMS)

Uppdukat för fotboll, till och med jag är alldeles till mig trots att jag inte alls är intresserad av fotboll egentligen, haha!


13 maj 2012

Hej på dig soliga söndag, dig har jag saknat!
Söndagar är ju en dag som många förknippar med ångest men jag gillar verkligen söndagar, då har jag alltid något att göra och det passar mig perfekt!

Vaknade strax innan tio idag och tog ut Molly på en promenad innan jag mötte upp Johanna och sprang 5an i Johannisdalskogen, som vanligt blev det med 5*2minuters intervaller. Riktigt jobbigt var det, speciellt eftersom jag inte hade ätit något men jag fixade det och det är jag riktigt nöjd med! Blev en skön dusch när jag kom hem och sen blev det lite lunch. Har skrivit en inköpslista och snart ska jag ta och damsuga lite, när Johan kommer hem ska vi iväg och handla och lite sånt.

Vid fyra kommer Måns över och då är det en suuuuperviktig fotbollsmatch på tv (tydligen) som vi ska skrika till och sen skulle nog Johanna också komma så vi kan kika på om vi hittar någon rolig semester tills i sommar!

Bra dag helt enkelt, precis som söndagar ska vara!


Jag har världens finaste pojkvän, världens...

Jag har världens finaste pojkvän, världens finaste hund och i morgon ska jag ut och springa med en av mina världens finaste vänner, hur kan man vara annat än lycklig? Ikväll somnar jag med ett stort leende på läpparna!


12 maj 2012

Hej på er!
Tog en skön sovmorgon idag till typ nio sen gick jag upp och duschade och åt frukost, sen har jag bara slappat i soffan och sådär. Ska ta och göra mig klar nu för om en stund ska vi åka och fira mormor som fyllde 80 i veckan, dom ska bjuda på lunch, mums! Molly ska också få följa med och leka med Torsten och så ska vi passa på att testa nya bilselet..




Grattis i efterskott fina mormor! ♥


Fredagsmys

Snart är maten klar, kycklinglår och pommes, mums! Sen ska vi krypa upp i soffan, Johan med chips och öl och jag med morötter, kål och dipp, ska bli såå gott! Älskar att blanda gräddfil, philadelphiaost och massa sweetchilisås!

Vi var förresten iväg och köpte avmaskningstabletter, fästingmedel och ett "bilbälte" till Molly idag, perfekt! Bilbältet är för att vi ska slippa ha henne i buren som hon hatar så nu kan hon få sitta i sätet som hon vill men hon sitter fast lagligt och säkert. Det bästa måste det vara åt våran pluttis!
Nej nu ska jag ut och titta till maten, ha en bra kväll!


11 maj 2012

Vaknade tidigt idag så tog ut Molly på en skön promenad i regnet, lämnade av henne hemma och kilade till byjorden och fixade en sak sen hem och åt frukost. Har kikat lite på The new girl och sen diskat ett stort diskberg och nu ska jag snart göra mig klar och sen lämna in papper på af åt Anna innan jag börjar jobba vid 12.30 till 16, full fart!


Världens finaste ungar!

Satt och tittade igenom massa bilder på mina fina syskonbarn, ååh vad jag saknar dom nu! Tur att jag får träffa dom i helgen!


Malin ♥



Benjamin ♥



Agnes ♥


Regnet det bara faller neeeer

Kort jobbdag idag som spenderades i skogen på promenader, skönt! Sen kom L hit och då trotsade vi regnet och tog en pw på 7km i spöregn, väldigt skönt faktiskt! Och med dom rätta kläderna så har jag inget problem med regn, synd bara att regnkläderna börjar läcka in efter en timme..
   Körde hem henne efter det och nu sitter jag med en skål havregrynsgröt. Har alltid bojkottat havregrynsgröt, lixom ni hör ju hur det låter och det ser så äckligt ut men nu har jag ätit det i tre dagar och jag gillar det faktiskt! Blir bättre och bättre för varje gång! Ska köpa bananer och testa att mosa till, tror det kan vara gott och nyttigare än sylt! Sylt blir nästan för sött till..

Ska ta och duscha snart och sen mysa med min fina vovve! Blir sen mat idag eftersom Johan tränar och han ville äta tillsammans, blir iaf soppa och pannkakor, mums!


Bra vecka!

img_8108 (MMS)

Bra vecka!


Åh vad kul att det börjar regna precis när...

img_5691 (MMS)

Åh vad kul att det börjar regna precis när man ska cykla till jobbet!!! Och varför har jag köpt så stora regnkläder!?


9 maj 2012

God morgon!
Känner mig riktigt pigg idag, somnade som en klubbad säl strax innan tio igår och har sovit som en stock! Har precis ätit en halv tallrik havregrynsgröt och ett ägg, nyttigt ska det vara! Dock inte så gott! Ska ta och göra mig klar sen ta en promenad med Molly innan jag skyndar iväg till jobbet. Jobbar till 17.30 idag igen men sen börjar dom kortare dagarna, yeey!

Tråkig Johan och Sara vecka har vi dock här hemma, i måndags tränade Johan och jag var hemma, igår tränade jag och Johan var hemma och idag spelar han match och åker innan jag ens hinner hem och sen lär han komma hem typ när jag lagom har somnat. I morgon ska jag träffa L och då är Johan hemma, men vi hinner nog ses lite på kvällen då iaf, tuuur!!

Ha en bra dag!


Bra tjejor!

Fy fan vad vi är bra, Anna och jag!
Tidigare när vi har tränat så har vi sprungit 4km där vi joggat 3min och gått väldigt fort 2min men idag så cyklade vi 4km som uppvärmning och sen för att tagga av efter, men iaf mitt där i så sprang vi 5.5km där vi joggade 5min sen gick så fort vi bara kunde 2min. Blev en väldigt stor skillnad men jag är såå glad att vi orkade och vi hade nog klarat mer! Dessutom brukar vi springa på asfalt men det här var på en väg i skogen där det på vissa sträckor var massa grus sen väldigt jobbiga uppförsbackar. Såå bra gjort!!

Nu är jag dock så trött så jag inte vet var jag ska ta vägen så ska faktiskt ta och lägga mig redan nu och hoppas på att jag somnar fort och känner mig pigg i morgon!

Sov så gott!


8 maj 2012

Åh jag ville verkligen inte vakna idag, måste lägga mig tidigare på kvällarna!! Ska jobba 7.45-17.30 idag och sen ska jag ut och springa med Anna om knät håller och ja det är allt jag hinner idag tror jag, hej och hå!


Doktorn

Jaha och hur gick det hos doktorn idag då? Jo men det gick ganska bra. Jag var där för att kolla upp min problemmage, kolla om jag är allergisk mot typ hund och sen passade jag på att få mitt knä omplåstrat. Dom tog iaf massa prover och så om en till två veckor så får jag se om dom här proverna visar något annars skulle dom gå vidare och leta efter annat, känns iaf bra att snart kunna få veta vad som är fel!

Nu ska jag snart ta tag i tvätten och sen laga lite mat!


Min andra beställning har kommit, eye! Ber...

img_8840 (MMS)

Min andra beställning har kommit, eye! Berättar hur det gick hos doktorn senare :)


7 maj 2012

Helluu måndag!
Har sovit som en kratta i natt, har haft så sjukt ont i knät efter vurpan igår, haha! Hela grejen var egentligen ganska dum, Johan och jag skulle svänga ner på en väg och åka tillbaka hem då precis när vi börjar åka nerför i backen så ser Johan att det är massa grus överallt och att dom har asfalterat om en plätt på trotoaren där dom inte har tagit bort det överflödiga av asfalten. Såklart var det där jag åkte så jag fick halft kasta mig ut på vägen och där var det ju också massa grus och ja sen tog det stopp när mitt knä satt i marken.. vill bara säga att det här alltså var i en nedförsbacke och det gick sjukt fort, annars hade jag nog kunnat stanna, haha!
    Fick åka hem och försöka tvätta rent så mycket som möjligt men är mycket skrapat och hela knät är svullet och fick sig en rejäl smäll...

Aja, ska äta upp frukosten nu sen gå ut med Molly och dra iväg till jobbet, idag efter jobbet ska jag till doktorn och kolla upp min knasiga mage, allergi och då ska hon nog få kika på mitt knä också, så det inte blir någon inflamation eller så..


Ha en bra dag hörrni!


Men nya inlineshjul kom nya farter, nya fa...

img_2147 (MMS)

Men nya inlineshjul kom nya farter, nya faror och lite skador!


Doftljus med vanilj, finns det något bättr...

img_8382 (MMS)

Doftljus med vanilj, finns det något bättre!? Jag har något speciellt för just vanilj, saker som luktar vanilj gör att det pirrar i min mage och jag känner mig så lycklig av bara doften, lite knasigt! Tror det är någon doft sen jag var liten som luktade så men vet inte vad det kan ha varit, jag vet bara att det är en väldigt betydelsefull doft.. Har ni någon speciell doft som ni älskar eller har speciella minnen till?


6 maj 2012

Hej på er!
Sov till tio idag, så himla skönt efter en sen kväll med vännerna! Har ätit frukost och varit och handlat så nu ska jag nog ta och damsuga av här hemma och sen fixa iordning på balkongen, har köpt en matta att ha på det kalla betonggolvet och sen ska jag nog ta och plantera lite. Johan ska kolla på fotboll idag har han sagt men ska nog försöka få med han ut och åka lite inlines ett tag iaf, borde inte vara omöjligt. Annars så ska vi bara slappa här hemma, mina hjärtan och jag!


Men hallå, det här var ju inte vad jag hade tänkt!

Åh jag som ville göra så mycket idag! Ist sitter jag nu med ont i magen och mår illa, blöh!! Tänkte plantera och hålla på ute på balkongen men det blåser så himla mycket och är så tråkigt väder så det går ju inte, får fundera ut lite hur och var jag tänkt plantera allt ist. Skulle behöva byta hjulen på mina inlines men vet inte om jag litar på att jag själv kan klara det, hahaha!
    Funderar på att släpa mig ut i köket och baka lite, har lust att testa att göra en chilikladdkaka, vet inte om jag ens har allt till det men ska iaf kika tror jag! Hoppas man kan slänga i lite färsk chili och inte behöver någon krydda bara..


Det bode ju inte kunna bli fel?


5 maj 2012

Hej på er!!
Igår kväll blev det bara massa mys här hemma, Johan och jag låg i soffan i flera timmar och bara pratade och tittade på tv innan vi beställde pizza och slängde på en film, så himla skön kväll!

Idag vaknade jag vid tio, tvingade upp Johanna vid elva på en pw runt ullvibackar (lite mer än 6km härifrån) och det var så skönt att få gå lite! Blev lunch och lite bloggläsning nyss, kollade även på en ny serie The new girl som verkar riktigt rolig! Ska ta en dusch nu och göra mig iordning, ska nog ta en promenad med Molly och sen får jag se vad jag ska hitta på under dagen. Johan är iväg på match så han är inte hemma fören till sex kanske och då ska vi nog hitta på något med Måns och Johanna, ska bli riktigt roligt!


Ihopplockslunch, mums!

img_5416 (MMS)

Ihopplockslunch, mums!


3 maj 2012

Idag har jag jobbat till halv två, vi var iväg på utflykt och tog en lååång promenad i skogen, skönt! Skynade hem efter jobbet och tog en promenad med Molly, bokade tvättstugan och lite sånt. Nu är Anna här så ska ta och byta om snart sen ska vi ta och träna, lär bli lite intervaller med pw och joggning, skönt! Hoppas jag har lite ork kvar till att köra lite styrke också sen!

Är dock sjukt trött så efter träningen lär det typ bli mat och slapp!


Köpte en vårig t-shirt, en Unicef nyckelri...

img_3400 (MMS)

Köpte en vårig t-shirt, en Unicef nyckelring, hjul och hjullager till inlinesen när vi var och handlade idag. Skulle vilja åka iväg och köpa lite sommarkläder snart dock!


Kycklingrulle, mums!

img_8539 (MMS)

Kycklingrulle, mums!


Jag Älskar Dig


3år! ♥


2 maj 2012

Ätit en äcklig frukost, ser att jag fortfarande är röd i ansiktet efter solen igår, pussat Johan hej då till första dagen på nya jobbet, nu måste jag göra mig klar och gå ut och gå med Molly en sväng innan jag ska skynda iväg till jobbet, slutar 17.30 idag!


Trött liten bebis!

img_1697 (MMS)

Trött liten bebis!


1 maj 2012

Underbar dag!! Igen;)
Kilade över till Anna vid elva idag och la mig direkt bredvid henne på balkongen och solade, vid tolv kom även Jossan och gjorde oss sällskap. Så sjukt varmt och skönt, har till och med fått lite linjer redan! 
   Sen vid två gick vi ner på stan och mötte upp Johanna innan vi köpte lite lunch, kebab med bröd fick det bli, mums! Sen köpe vi glass och satte oss på soltrappan och bara slappade. Drog hem och kastade på mig lite träningskläder och mötte upp Anna igen vid halv fem och sen drog vi ut och körde intervaller i 4km med 3min joggning och 2min pw och så stannade vi till i en park och gjorde lite styrketräning, så himla skönt! När vi kom tillbaka så tog vi cyklarna och cyklade 5km för att varva ner lite och kyla av oss, haha!
   Tog och sopade av balkongen efter det och fixade lite så nu ser den ganska skaplig ut igen, ska nog plantera lite och kika på en ny matta och sånt senare i veckan, skulle vilja ha färgglada trasmattor i plast på balkonggolvet!

Nu ska jag äta upp min yoghurt och mitt ägg och sen slänga mig i soffan och tagga till för lite jobb i morgon!

Har jag sagt att jag älskar det här vädret förresten!? Det finns inget som får mitt humör så himla bra som lite sol!! ♥


Underbart!

img_5066 (MMS)

Underbart!


Ligger och solar på Annas balkong med Joss...

Ligger och solar på Annas balkong med Jossan och Anna, sååå underbart! Snart ska vi möta upp Johanna för glass eller lunch på stan, love life!


RSS 2.0