Film med mina favoritkillar

Ikväll spenderas kvällen med mina favoritkillar, Gunvald Larsson och Jompa :D
Jag och Johan ska snart duka fram lite gott som blev kvar sen i fredags och sen ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Beck. Efter det ser jag fram emot att få krypa ner med min kärlek i den nybäddade sängen, jag älskar mitt liv ♥



Utmaning

Jag har blivit utmanad, har du?

Fyra TV-program jag ser:
Robinson
Sveriges skönaste familjer
Cityakuten (okej det går inte längre men jag älskar det ändå)
Sex and the city

Fyra saker jag gjort idag:
Lagat mat
Varit ute på en promenad med Anna
Duschat
Gosat med Johan

Fyra saker som jag längtar efter:
Julen!!!!!
Få bilda en familj
Få ett jobb att trivas med
Snö

Fyra saker på önskelistan:
Pengar
Hårtork
Bingo Rimérs bok- En flickfotografs bekännelser
Bra filmer

Fyra saker jag avskyr:
Ödlor
Döden
Saker som går sönder
Mardrömmar

Fyra personer jag utmanar:
Jossan
Linda
Jennifer
.. och dom som känner för det

Promenad med Anna

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och sen kila ut och gå en sväng med Anna och prata om gårdagen, mys!


31 oktober 2010

Vilken kväll vi hade alltså!

Här hemma var det ju folk hela dagen, men vid sex åkte jag och Jossan hem till Linda och började dricka lite, vid halv åtta kom Madde och Johanna och hämtade oss och så åkte alla hem till Anna för att påbörja tjejkvällen med ost, kex, vindruvor, chips och vin. Dock hade inte Anna någon vinöppnare så vi fick kila ut i trapphuset och fråga grannarna, men tillslut löste vi det. Sen blev det drag med massa spel och egengjorda danser, haha! Vid tolvtaget blev det krogen där vi även mötte upp grabbarna och sen efter krogen gick Johan, jag, Anna och Peter hem till Anna så dom kunde få äta lite, sen gick Johan, Peter och jag hem hit och satt och snackade och tittade på tv ett tag innan vi alla gick och sov.

Vaknade vid typ halv tolv idag och mår riktigt bra faktiskt, har precis ätit nu och ska väl bara fortsätta att slappa ett tag för sen lite senare ska Anna och jag ut och gå. Sen ska jag sätta mig och planera veckan lite, nu när det äntligen är november så skulle jag vilja åka iväg och köpa lite julprylar får se om jag kan övertala Johan bara :)

Men ja, gud vilken rolig kväll med massa prat, dans och skratt vi hade! Tack alla sköningar för det! ♥


Wiiihuuuu

Wiiihuuu, nu är förfesten fixad!!
Johan är iväg och hämtar sina kompisar så dom kommer snart och ska vara här och spela spel (?) och förfesta lite. Så jag ska börja fixa mig nu, jag år sååå taggaaaaaad!!! :D


30 oktober 2010

Ja, det hände en del igår och nu krånglar allt lite till ikväll, lite typiskt när alla var så sjukt taggade.. Men ah så förfesten vet vi inte var vi ska hålla riktigt, har dock en nödlösning i värsta fall, haha! Sen går ju magsjukan just nu så tror att tre av tjejerna inte kommer dyka upp, sjukt tråkigt! Men vi får fixa en till tjejkväll för alla senare, men tror iaf vi blir 6 st och jag vet att vi kommer få så sjukt roligt!

Nej nu ska jag duscha, äta och sen börja fixa mig, klockan sex ska jag vara någonstans för förfesta iaf, haha!


Oj vilken kväll det blev. Efter filmen dro...

Oj vilken kväll det blev. Efter filmen drog jag till donken med linda så hon kunde få äta och sen fick vi veta att allt har strulat till sig till i morgon så nu har jag spenderat en timme typ med att försöka lösa allt och sen har jag legat och pratat med jossan i telefon, mysigt! Ska snart krypa ner i sängen med min bok tror jag :)


Fredagsmys

Älsklingpojken och jag har varit ner till systemet och lite sånt på eftermiddagen, nu har vi nyss ätit tacos och senare ska vi titta på film och äta lite gott som vi har handlat, Fredagsmys ♥



BILJÄVEL!!!!

Jag HATAR min bil!!
Undrar hur många gånger jag skrivit det? Aja iaf så hatar jag den enormt mycket nu med! Måste fixa en ny generator till den vilket är sjukt dyrt det är bara tur att pappa och svärfar kunde prata ihop sig så pappa kunde beställa en och jag har redan fått byta batteri (vilket tydligen aldrig var felet) och sen fått betala över 300 på en elmanual till den. Det är ju tur att jag köpte den billigt och får i princip allt jobb gratis, men idag var det inte långt ifrån att den hade fått åka till skroten, dock gjorde dom redan betalda besiktingspengarna så att jag tänkte lite extra... Men ja, det är surt som fan att lägga mer pengar på att köpa delar till bilen än vad man ens betalade för den.

Tur att pappa och Johans pappa är så duktiga på det där båda två så dom har kunnat hjälpa mig med allt hela tiden. Nu när jag får tillbaka den så tror jag dock den kommer vara bättre än aldrig förr, för nu är alla småsaker som jag struntat i hela tiden också fixade och sen har jag äntligen fått cd spelaren installerad, inte helt fel!



*Inlägget kom visst inte upp förut så slänger upp det nu..


Funna kläder

Kom precis upp från förrådet och nu har jag äntligen hittat mina vinterkläder, i en jävla kartong, haha! jaja, huvudsaken är att min mössa är funnen! :D


29 oktober 2010

Jaha och vad händer idag då?
Jag skulle umgås lite med Anna och Louise idag var det tänkt men Louise är förmodligen magsjuk och Anna var tvungen att jobba och Johan ska ut till sin pappa men min rygg är helt död så jag orkar inte åka med.. Men jaja, ska väl fixa mig, titta lite på oth, boka tvätt tid, riva runt i förrådet och sen blir det nog en tripp till systemet med Jompa senare.. Funderar på att åka till Ikea någon dag med och kolla på lite julsaker :D


Jag sitter och smsar med jossan, gud vad j...

Jag sitter och smsar med jossan, gud vad jag saknar min snutt! Tur att hon kommer "hem" i helgen!


Hemma igen, trött och hungrig

Nu är vi hemma igen efter en heldag på landet, har varit ute och grejat precis hela dagen och det känns verkligen! Men det har ändå varit väldigt skönt att få komma bort från stan, sen hade vi ett samtal i morse som kändes väldigt bra, det är skönt att veta att man är så välkommen till en familj. Jag måste säga att jag verkligen har valt så sjukt bra! ♥
     Nu är jag trött och hungrig så nu blir det pannkakor, wiie! Sen en varm dusch, robinson och popcorn :D


Det är sjukt vad slitigt det är att kratta...

dsc01558 (MMS)

Det är sjukt vad slitigt det är att kratta löv, men fint blir det:)


28 oktober 2010

Hej där, det är Sara the ninja som skriver... Haha nej men skämt och sido, jag sitter här i mitt svarta underställ och ser ut som en ninja eller en gigantisk bajskorv, vet inte vilket faktiskt..
     Jag ska slänga på mig lite mer kläder och sen åka hem till sväronen och hjälpa till lite där, Johan och hans pappa ska jobba lite på bilarna och jag ska kratta löv. Tror dock jag kommer bli sjukt uttråkad när jag är färdig så ska ta med min bok så jag kan gå in och lägga mig och läsa om jag inte hittar på något mer att göra, haha! Nej nu måste jag göra mig klar så vi kommer iväg!

Förresten, jag är sjuukt taggad till tjejkvällen i helgen!!! :D


27 oktober 2010

Herre gud vad Johan och jag har blivit dåliga på att gå upp på morgonen, klockan ringde med jämna mellanrum från åtta idag men vi sov envist till halv elva. Jag hatar att sova för länge men samtidigt så nu när båda är arbetslösa så kan vi ju verkligen passa på, för snart jobbar man och då klagar man på att man måste upp, haha..

Jaja, nu ska jag sminka mig och testa dom nya grejerna från igår, får se om jag hinner diska lite också för sen ska jag iväg och umgås med Louise, vet inte vad vi ska hitta på men det löser sig nog. Se ya :D


Fullrulle dag

Anna och jag spenderade en hel jävla timme inne på kicks idag, helt sjukt! Men jag hittade iaf en bra fondation och en mascara, verkligen välbehövt men alltså det är ju töntigt vad dyrt det är med smink! Efter det åkte jag till Arboga och sen har det varit full rulle på badet, Agnes och jag hängde mest i bubbelpolen och Elin och Malin plaskade runt i rutchkanan, haha. Kom hem igen vid sju taget och då stod maten på bordet, pasta carbonara hade Johan gjort, duktiga han! Nu ska jag slappa i soffan och titta på Sveriges skönaste familjer och sen hoppas jag på att Johan är lite glass sugen så vi kan moffa lite mer B&J glass!




26 oktober 2010

Har inte gjort så mycket hittills idag, har laddat upp lite bilder på fejjan typ. Snart kommer Anna hit så ska vi gå och titta lite på en ny fondation åt mig och sen strax efter två ska jag åka till Arboga för att bada med Elin och ungarna, mycket roligt!


En spännande Uppsala tripp

Nu har jag precis kommit hem efter en heldag med tjejerna! Våran lilla tripp till uppsala blev ganska lång eftersom vi fick ta fram en karta och åka en annan väg eftersom det hade varit en olycka mitt i smeten.. Men ja roligt har vi haft även om det var lite spännande att köra/åka i blindo vissa stunder haha!
 
Jag fick förresten hem min födelsedagspresent från Louise idag också, boken The Carrie Diaries, jag hoppas verkligen den är så bra som jag har tänkt mig! Tack Louise!

Nej nu ska jag greja lite mer med datorn, sen blir det en lång varm dusch och sen ryggläge i soffan resten av kvällen :)



Effektiv dag!

Sådär, vilken effektiv förmiddag! Nu har Johan och jag veckohandlat och storstädat lägenheten, snart ska jag möta upp Louise och följa med henne till ungdom och sen ska vi möta Anna och så blir det en tripp till Uppsala, full fart :D


25 oktober 2010

God morgon!
Vaknade vid nio idag och nu har jag precis fixat mig, så nu ska Jompa och jag iväg och veckohandla och efter det får vi se om vi hinner städa lite också. Runt tolv ett taget ska jag iaf träffa Louise och sen spendera dagen med henne, ruuligt!

Förresten, hatar fondation just nu! Min vanliga håller på att ta slut och är liite för brun och den dom valde ut åt mig förut är så sjukt blek att jag blir helt vit i ansiktet, den passar lixom inte ens mitt i vintern om jag inte solar alls.. Fattar inte hur dom tänkte när dom sa att jag skulle ha den, ska iaf dra dit idag och ta med mig båda mina och själv välja en bra färg som kommer passa hela tiden! Kicksbruttan in my as!!


Skitsöndag!!

Usch vilken jävla skit dag!! Blev massa strul så jag har legat och stirrat i soffdynorna totalt förstörd hela dagen, det är verkligen för mycket saker på gång i mitt huvud nu och jag hatar känslan av att inte kunna lösa det som man vill. Sen en jobbig pojkvän gör det inte heller så mycket bättre, tur att han för det mesta inte är sådär jobbig!  Nu har jag nyss ätit lite mat så nu ska jag och min huvudvärk kolla lite på Vad blir det för mat på tv, sen blir det duschen och sen Beck och äta lite glass som Jompa köpte med hem ♥




24 oktober 2010

Gud vad roligt och mysigt vi hade det igår! Vi började ju åka vid ett hemmifrån som sagt och sen mötte vi upp Mamma, Elisabeth och Sandra och så bar det av till sthlm. När vi kommit fram gick vi och kikade lite sen satte vi oss på en mysig restaurang/bar och åt, alla käkade nå kött med black and white sås som var så sjukt gott, det var verkligen renskrapade tallrikar eftersom alla åt varandras rester haha! Efter det åkte mamma och Elisabeth iväg på det dom skulle på och vi andra kilade runt lite här och där innan vi gick till globen och lyckades bli insläppta först. Och ja, showen var så sjukt bra! Det går verkligen inte att beskriva vilket ljud, vilka röster och vilken gåshud man konstant hade! Det var verkligen helt sjukt och alla där verkade vara så nöjda! Efter musikalen mötte vi upp dom andra igen och så började vi åka hem, blev en hel del trött humor i bilen, vilket inte var så konstigt kanske.. Vid ett taget kom Johan och jag hem igen och då blev det sängen nästan direkt.
       Tack mamma och Elisabeth för biljetten och tack Sandra för maten! Och ja tack allihoppa för att vi åkte och hade så roligt!

Idag vaknade vi här hemma vid halv tolv, klockan är ett nu och jag har inte orkat göra frukost än, haha! Men ja ska väl göra det snart och sen får vi se vad som händer idag, har lite olika allternativ men kan som vanligt inte bestämma mig.. Nej frukost var det, se ya!


23 oktober 2010

Heeej där!!
Idag är också en sån där dag som jag har längtat efter, för idag blir en av mina födelsedags presenter av. Jag, Johan, Mamma, Elisabeth och Sandra ska åka upp till sthlm och gå ut och äta och sen gå på musikalen Mamma Mia, den ska tydligen vara sjukt bra så jag är galet taggad! Har nyss duschat och ätit så ska börja fixa mig nu för vid ett ska vi börja åka mot Arboga och möta upp dom andra, wiihuu!!

Ett stort minus dock på den cp grannen som kl tre började spela "AIK AIK AIK AIK" musik högt som fan inatt och sen stod och skrek/pratade med sina kompisar, det slutade med att Johan och jag fick sova med öronproppar, sådär kul.. Men men skit samma, inte ens en sån sak ska få förstöra min bästiga dag! Fy fan vad roligt jag ska haa!! :D


Hemma igen

Nu är vi hemma igen, eller okej vi kom för kanske 30minuter sen, jag fick låna Stinas locktång så jag har testat att locka mitt hår lite.. Det har varit riktigt roligt och gott ikväll och massa snack. Mest roligt var det nog att träffa Sandra som kommit hem från Abisko över helgen, har inte träffat henne sen jag vet inte när, kanske i våras? Det känns så knasigt att hon bor så himla långt bort, vi har varit bästa vänner sedan jag föddes och umgåtts mycket men nu ses vi bara några gånger per år, dock känns det aldrig som att det gått en så lång tid när vi väl ses, och i morgon kommer vi ses hela dagen innan hon åker hem igen på måndag. Men ja, mycket roligt har det varit, dock fick jag som vanligt sjukt ont i magen så till slut ville jag bara åka hem och lägga mig, så nu ska jag tvätta av sminket och sen kanske slå på en film och vila min stackars mage.. Och så ska jag ladda inför i morgon, det kommer bli sååå kul!! :D 


Kräftskiva

Nu är jag fixad och klar så nu åker vi pååå





22 oktober 2010

Äntligen fredag! Den här helgen har jag verkligen längtat efter! Ikväll är det dags för kräftskiva med släkten, det ska bli så himla roligt för jag saknar alla sjukt mycket, känns som att jag inte träffat dom på så länge..

Började iaf dagen med färska frallor från Bvur som Johan cyklade och köpte och nu ska jag sätta mig och måla naglarna, sen måste vi iväg och handla lite till kvällen och ja sen vet jag inte vad jag ska göra. Strax efter fyra ska vi iaf äntligen åka hem mot Arboga. Haha jag har typ fått för mig att det är julafton idag så jag har precis samma känsla nu som jag brukar ha då när alla ska ses. Jag älskar min familj och släkt och min Jompa såklart ♥


Nytt vikariejobb :D

Mötet gick kanon så nu har jag ett nytt vikariejobb på sär och träningsskolan, firade med att köpa en julprydnad, haha! Så nu ska jag bara vänta på att dom olika ställena (sju ställen jag kommer vara på) hör av sig så jag kan komma dit och titta, gå bredvid och lära in mig, det här ska bli så spännande!

När kan man förresten börja julpynta? Jag känner sån sjuk längtan till julen i år, att få pynta mitt hem precis som jag vill och laga massa god mat, det kommer bli så underbart! 



Ge mig jul!


21 oktober 2010

Gick upp vid halv nio idag och nu har jag nyss ätit frukost, ska snart fixa mig och sen börjar dagen. Först blir det ett möte om ett alternativt vikariejobb, sen ska jag iväg och titta på lite julprydnader och sen halv två är det något möte på af och efter det har jag massa saker jag behöver fixa här hemma. Får se om jag ska dra till ett ställe på stan också och lämna mitt cv kaske när jag ändå är igång.. Sen ikväll ville Linda att jag skulle komma till henne och hjälpa henne att bleka håret och dricka lite vin, men får se om jag orkar och hinner eller om jag stannar hemma och har lite spa kväll ist..
     Nej nu ska jag börja fixa mig så jag inte blir sen, det vore verkligen sjukt pinsamt! Fan, jag har glömt vad hon jag ska till heter, måste leta papper!!


Tv-mys

Tända ljus, ren tvätt, Vad blir det för mat på tv och super ont i magen (som vanligt), jaja man kan ju inte få allt..


5 saker du kanske inte vet om mig

 

  • Trots att jag är uppväxt på en bondgård så är jag rädd för nästan alla stora djur, och dom väldigt små. Grisar var min stora skräck när jag var liten.

 

  • Jag tycker om att städa, det är så skönt att se hur rent det blir!

 

  • Jag älskar korv gjord på gris, sån där riktigt korv dom gjorde för många många år sedan.

 

  • Jag tycker det är sjukt onödigt att festa om man inte ska bli full och jag dricker nästan alltid för att bli full. I love the feeling!

 

  • Jag hatar mjölk, det smakar bara grädde och fett!

Hungrig som en varg? Nej hungrig som en Sara

Jag har hängt med Anna hela dagen, har ingen aning om vad vi har gjort men ja tiden har ju bara runnit iväg ser jag. Nu är jag bara hungrig och sur, av någon anledning blev det så sent när vi skulle göra mat och nu när vi skulle börja var Johan tvungen att åka iväg en sväng så ja maten blir ännu senare än vi hade tänkt. Och utan mat i magen går mitt humör sjukt fort neråt.. Och så håller jag på att tvättar, glömmer det hela tiden, haha!

Jag tänkte ha en spakväll ikväll men insåg precis att jag verkligen inte orkar, tänker tvätta, laga mat och sen bara läsa mina nya tidningar (Cosmopolitan och solo). Det får bli en ordentlig spakväll i morgon kväll ist och unna mig lite efter alla möten och allt jag måste göra i morgon och sen för att känna mig fräsh inför alla roligheter i helgen, loovely!

Nej nu ska min mage och jag kurra vidare och hoppas på att Johan är på g hem snart så vi kan börja med maten..


20 oktober 2010

Hej där..
Vaknade vid nio idag av att jag fick ett "jobb sms" så jag skyndade till datorn och trodde det skulle vara något jätte bra, det visade sig att dom har gjort om tjänsten jag ville ha till en jobba hemmifrån tjänst, inte riktigt vad jag hade tänkt mig, så ja skapligt surt.. Men ska iaf mejla dom och prata lite..

Aja idag då, har lite småsaker att fixa med här hemma och sen ska jag umgås med Anna, vet inte vad vi ska hitta på dock men det löser sig alltid.. Nej nu ska jag börja fixa :)

Förresten, nu är det inte långt kvar till helgen och det kommer bli en sjukt bra helg! :D


Jag och louise gick runt på stan ett tag s...

Jag och louise gick runt på stan ett tag sen köpte vi med fika och har fikat hos henne och nu sitter vi här och pratar loss, lovely!


19 oktober 2010

God morgon!
Släpade mig upp vid nio idag och har typ bara slappat med min snuggis och en bra tidning i soffan. Nu har jag precis fixat mig och om en stund ska Louise och jag kila ner till af och visa lite papper och skit. Får se vad som händer sen, har verkligen inget planerat idag iaf.. Se ya


Haha vilken underbar kväll vi har haft! F...

Haha vilken underbar kväll vi har haft! Först åt alla tårta och sen skulle vi titta på första skivan men det slutade med att vi fick sitta en timme och titta på johans föräldrars bröllopsvideo bara för att allt krånglade, haha! Men sen gick vi upp och tittade på allt på datorn ist, mycket roligt! Det har verkligen varit en kväll full av skratt och roligheter!


Kärlek


Du är mitt allt ♥


Planera om, Planera rätt

Haha när jag planerar blir det verkligen aldrig som jag vill, men men idag SKA jag ha en bra måndag!

Vi har nyss fikat hos Johans mormor med både tårta och bakelser, inte helt fel! Hon är så mysig Mormoren, så mycket glädje och ja, hon är så härlig helt enkelt!
      Anna blev dock inkallad på jobb idag så hon kan inte umgås och Johan kom på att han ju hade ett möte kl ett idag, så jag ska diska nu så vi kan handla lite senare och sen ikväll ska vi åka hem till Johans föräldrar och ha en liten filmkväll med filmer sen dom var små, kan bli sjukt roligt!! :D


18 oktober 2010

Igår var jag hos Louise hela dagen, drog bara hem och lagade lite mat med Johan en stund och sen kom Louise och Jonna och hämtade mig så åkte vi och köpte lite naturgodis och sen blev det filmkväll. Vi tittade på filmen 2012, det är verkligen en sevärd film! Alla grät typ hela filmen igenom, haha!
       När jag skulle hem hade min puckopojkvän klantat sig lite så Annapanna fick komma och hämta mig, men det blev en mysig pratstund i bilen iaf så inga fel där inte!

Gick upp vid nio idag och duschade, har nyss ätit nu så ska fixa mig lite snabbt och sen ska Johan och jag åka till hans mormor och fika så snart vi är klara. Efter det ska vi nog till affären och veckohandla och sen vet jag inte vad vi ska göra. Jag skulle behöva diska och sen vill jag umgås med Anna, får se vad jag hinner med :)


17 oktober 2010

Idag vaknade jag vid elva men låg och filosoferade och fick massage av Jompa till typ tolv, har nyss ätit lite frukost och ska göra mig iordning nu och sen cykla hem till Louise och så får jag se vad vi ska hitta på. Tror jag blir där resten av dagen iaf :)


Gårdagen med PeMa

Igår mötte vi upp PeMa på affären och så handlade vi allt till kvällen, drog hem till dom och myste med deras sjukt söta kattunge och lagade mat. Blev potatisgrattäng med fläskfilé och kyckling och till efterrätt gjorde vi fruktsallad med glass. När vi ätit så satte vi oss och spelade spel, först blev det TP som Peter sa att han aldrig spelat, tror dock han ljög för han vann lätt! haha! Sen blev det killarna mot tjejerna i Med andra ord och där tog såklart tjejerna hej vinsten, bra kämpat Maddeluttan!
      När vi spelat ett tag slog vi oss ner i soffan och moffade lite till och tittade på kickboxning följt av sportkatastrofer, haha! Runt tolv typ åkte Johan och jag hem och sov.. Tack för en riktigt mysig kväll!


Middag, spel och film hos PeMa

Det har verkligen inte varit en effektiv dag idag, har gått ut med soporna och bäddat rent sängen. Resten av tiden har jag jävlats med Johan vilket har resulterat i ett antal brottningsmatcher och ja jag blir lika skadad varje gång (psykiskt iaf) haah! Nu har jag precis duschat och ska snart fixa mig för ikväll ska Johan och jag hem till Peter och Madde och laga mat, spela spel och titta på film, mys!


16 oktober 2010

Vaknade halv tolv idag med den vanliga ångesten att jag sovit för länge, men får försöka tänka att det är helg och sen gå upp tidigare i veckorna.. Vet inte vad jag ska göra nu, typ äta frulle, ikväll tror jag att Johan och jag har planer, men är inte säker. Om inte annat har jag en liten reservplan så kvällen känns lugn, dock känns det som att dagen kommer bli lång och tråkig, tur att jag redan har sovit bort det mesta av dagen...


En mycket trevlig kväll!

Jag åkte ju som sagt med och hämtade Louise på flygplatsen, riktigt roligt var det att överraska henne! Sen bar det av hem till henne där hennes mamma hade lagat en stor middag och till det drack vi vin och bara pratade massa. Sen blev det lite mys på hennes rum innan Johan hämtade mig. Kom hem ganska nyss och här sitter grabbarna och tittar på lite pang pang filmer, fredagsmys? Jag tar datorn och äter upp Johans godis ist :)


Moot Skavsta

Ska slänga på mig lite andra kläder nu och bege mig till familjen Holmgren, jag ska åka med dom till Skavsta och hämta Louise, en liten surprise sådär. Så nu hoppas jag verkligen att hon är på g och inte sitter och väntar och lyckas se dethär..


Pizzabagaren Johan är igång igen, mumms!

dsc01555 (MMS)

Pizzabagaren Johan är igång igen, mumms!


15 oktober 2010

God morgon!
Idag ringde klockan vid nio och nu har jag suttit och pratat med Johan på msn i typ 30minuter, trots att han sitter två meter bort, lite mysigt är det allt, haha. Det känns nästan precis som förut, när man precis hade träffats och inte hade setts på kanske två dagar men det kändes som en evighet, såå mysigt! 
   Annars då, idag ska vi städa här hemma har vi bestämt och sen vet jag faktiskt inte vad som händer, vi hade lite planer igår men det funkade inte riktigt.. Så nej vi får väl se vad det blir :)


Louisebanan är påväg heeem!

Nu är det snart bara 24 timmar kvar tills Louise kommer hem och blir svennebanan för gott igen! Wiiihuuuu!! :D




Robinson i min Snuggis

Jag har precis tittat på Robinson och och är helt besatt! Har inte tittat på det sen jag var liten men nu har jag sett båda avsnitten och jag jublar när rätt person åker ut och jag jublar när rätt person vinner, haha Johan måste tro att jag är knäpp! Nu ska jag mysa in mig i min Snuggis igen, har fått den sjukaste huvudvärken så ska bara slappa vidare..


Jogga med Jompa

Nej nu ska jag slänga på mig lite träningskläder och sen ska Johan och jag ut och springa. Min mage känns inte så bra och jag vill verkligen inte, men men ibland måste man nog ändå, haha!


14 oktober 2010

Idag skulle jag vara duktig och gå upp kl åtta och gå ut och gå för att sedan vid tio följa med Linda på en grej. När klockan ringde åtta insåg jag hur ont i magen jag hade (har haft ont sedan lunchen igår typ) och skickade sms till Linda och sa att hon fick åka själv. Råkade somna om och vaknade inte fören halv tolv, skapligt onödigt! Blev iaf en stor frukost efter det och nu har jag precis legat och pratat med Linda i telefon i typ 45 minuter, mysigt! Ska ställa mig och göra pizzasallad till helgen nu, sen fixa med frysen och sen fixa mig. Får se vad som händer sen...


Sushi lunch

Kom hem från västerås ungefär vid halv ett kanske, Anna och jag köpte med sushi som vi nyss har ätit med Johan till lunch. Nu ska jag sätta mig och söka 5 jobb jag har hittat och sen får jag se vad det blir, kanske kika lite på oth :)


13 oktober 2010

Idag ringde klockan kvart över sju, sjukt tidigt för min del just nu.. Älsklingen ligger och sover fortfarande och jag har precis ätit klart, ska slänga på mig lite smink och vid kvart i nio ska jag hämta Anna. Sen ska vi och hennes pappa åka till västerås, han skulle göra en mindre operation och vi ska kila runt på stan medan vi väntar.. Förresten, måste erkänna att jag har den sjukaste träningsvärken i magen idag, känner den fast jag bara sitter, så ja Anna jag är nog inte sååå vältränad hahha!


Träning och husmanskost

Jag, Johan och Anna var ju som sagt ute och sprang, 3km joggade vi och sen gick vi 2km efter det, sen när vi kom hem gjorde vi lite olika styrke repetitioner, duktigt av oss! Nu har vi nyss ätit massa mat, jag rullade ett kilo köttbullar, Johan stekte dom och så gjorde vi kokt potatis, brunsås och lingonsylt till det. Samtidigt stod Anna och gjorde en jätte god soppa. Nu har vi mysit ner oss alla tre i soffan för att titta lite på fotbollen, mysigt! Får bli en lugn kväll för i morgon ska jag upp tiiidigt!


Min drömbubbla hos Mormor och morfar

Sist jag träffade mormor och morfar var morfar helt virrig och vimsig och mormor så svag och trött. Nu när vi klev innanför dörren var det som att kliva rakt in i en dröm, mormor var pigg och lixom bara lös och morfar var inte alls så virrig längre och båda bara strålade glädje. Det är så underbart att få se mormor så igen för det var verkligen inte länge sedan vi blev tillsagda att säga farväl. Och framförallt är det skönt att få slippa den där hemska bilden av mormor fastkopplad i massa maskiner och helt svullen av alla mediciner. Slippa lukten av sjukhus och bara få känna att hon är sig själv igen. Jag måste säga som så många andra har sagt, "Den gumman är det verkligen krut i!"

Så många minnen man har tillsammans, jag kan fortfarande höra mormors röst i mitt huvud när hon läste min favorit tidning för mig när jag var liten, hur hon gnäggade med sin hesa röst och sedan blinkade busigt åt mig. Idag spenderade vi en lång stund med att prata minnen, hur vi slaktat djur när jag var liten och mormor sa att jag skulle vara med och jag bara sa att det luktade illa tills jag fick tag i en kniv och gick loss själv, helt sjukt men så var livet på landet. Och vi pratade om när vi gjorde egen korv och massa annat mysigt man minns. Och morfar berättade om alla bus han gjorde som liten och man kan se hur det bara plirar i ögonen på honom, han skulle säkert göra precis samma saker idag om han hade chansen! 

Älskade mormor och älskade morfar, ni ligger mig så varmt om hjärtat!




Fika, fika och köttfärs

Kom hem från Arboga för en stund sedan. Först blev det fika och massa prat hos mormor och morfar, sen förbi mamma en sväng och lämna lite saker och sen åkte vi till pappa där han, Anna-Lena och Isak var så fikade vi lite till, mycket trevligt! Nu ska jag vika all tvätt från igår och vid tre ska jag, Johan och Anna ut och springa sen senare ska vi hjälpas åt och göra köttbullar, mums! Pappa skickade med mig 6 paket köttfärs hem för jag klagade på att det är så jävla dyrt, bästiga pappa!


12 oktober 2010

God morgon!
Eller ja, sjukt seg morgon kanske man skulle säga, somnade säkert runt ett igår och klockan började ringa åtta, inte rikigt min grej med tidiga mornar, men vid tjugo i nio tog jag mig iaf upp. Har nyss ätit och fixat mig lite och strax ska Johan och jag åka hem till mormor och morfar, jag har packat iordning massa fikabröd sen min födelsedag så ska vi fira lite i efterhand eftersom dom inte kunde komma då. Riktigt roligt ska sdet bli! Efter att vi varit där ska vi till mamma och lämna av lite saker och sen en sväng till pappa och kolla efter min mössa och lite andra vinterkläder, får se om någon är hemma då bara :)


Tvättkväll

Vår tvätt-tid började precis så nu är dom första maskinerna igång och strax kommer Anna över och ska äta med oss. Sen blir det nog bara en lugn kväll här hemma, skönt!


Johan och jag kom på att vi skulle cykla u...

dsc01554 (MMS)

Johan och jag kom på att vi skulle cykla ut och säga hej till hans pappa en sväng. Blir typ en mil fram och tillbaka, lite lagom motion:)


11 oktober 2010

Klokan ringde vid nio idag men smartaSara stängde av den och vaknade sen halv elva, ser mig i spegeln och ser ut som en pizza i ansiktet efter helgens onyttigheter, lagom kul morgon! Har typ inget planerat idag och det gör det inte så mycket bättre, men ska iaf iväg och veckohandla med Johan nu så har man något att göra ett tag. Se ya


Film och ostbågar

Idag gjorde jag lax och potatis paket i ugnen, så galet gott blev det! Nu har vi precis cyklat till affären och handlat ostbågar, helt sjukt vad kallt det har blivit på kvällarna, men det är det lätt värt för att få dom älskade ostbågarna. Nu ska jag strax ta en lång varm dusch och sen blir det film och ostbågar med Jompa.




"Den som säger att kärlek inte går att köpa för pengar har aldrig ätit ostbågar"


Bloggadict?

Varje dag, helst flera gånger om dagen läser jag, hör och häpna runt 20 olika bloggar. Det är helt sjukt nu när jag tänker efter men alltså jag verkligen älskar det! Älskar att läsa om andras liv och massa skvaller, vem behöver tidningar när alla bloggar finns..



10/10-10

Det blev verkligen en kanon kväll igår! Tack till alla som kom och gjorde det såå bra och tack för dom fina presenterna! Jossan gav mig torr-shampo och hon och Linda gav mig en rosa snuggruggler (fleece filt med ärmar) och sen av dom andra fick jag en fin "ljus stake".

Det började droppa in folk vid sex och vi började med att köra spelet "med andra ord", syskonen Asp vann lätt, haah! Sedan körde vi på hela kvällen, tror vi var ungefär 15st som dansade och sjöng här hemma innan dom flesta av oss gick vidare till krogen för massa drag med knuffandes, sprit kastning och allmänt spår och massa roligt! 
    Idag vaknade jag vid ett taget och då var det bara att gå upp och börja städa och ta bort spyor och skit, verkligen nackdelen med att ha fest, och av ljudet på datorn verkar vi ha varit ganska högljuda igår men härliga grannar har vi verkligen som inte har klagat en enda gång! Men ja fan vilken bra kväll det blev och alla verkar ha haft galet roligt!

Nu ska jag borsta tänderna och sen funderar jag på att lägga upp alla bilder från igår på Facebook, fanns en del roligt i kameran idag haha!


9 oktober 2010

Vaknade vid halv tolv idag, käkade frulle, drog till affären, duschade, sen kom Jossan och lånade lite smink och nu sitter jag här. Ska snart våga håret, äta och fixa mig för ikväll är äntligen MIN 20års fest hääär!! Jag är så sjukt taggad!

Skål på er! :D


Filmkväll i Kungsör

Efter Lindas och min tripp till Arboga så drog vi hem till henne och bara hängde där, sen drog jag hem och så kom Johan så vi kunde laga mat. Tacos blev det och det var så sjukt gott! Dock kunde jag inte äta så mycket för jag fick någon laktos reaktion på milkshaken, typiskt! Nu ska jag slänga på mig lite andra kläder och åka och hämta Linda sen bär det av till Kungsör för att ha filmkväll med henne och Jennifer, trevlans!


Åh johan kom precis hem med en jordgubbsmi...

Åh johan kom precis hem med en jordgubbsmilkshake <3


8 oktober 2010

Good morgon!
Tog mig upp typ halv elva idag, så fort Johan varit hemma en dag så rubbar han hela mitt sovmönster, haha! Aja har ätit frulle, städat akvariet och fixat lite här hemma och nu ska jag snart fixa mig och sen ska Linda och jag ta en tripp till Arboga för att hämta mina sex and the city avsnitt och lite sånt :)


Full fart hela dagen

Efter tusen ärenden vi hade att göra på stan så kilade vi hem till Anna och lämnade lite saker och sen vidare hem och ringde Johans pappa, vi bestämde att vi skulle bogsera ut min bil dit så skulle han kolla om han kan fixa den. Att bogsera ut den var inte så svårt, dock asgarvade jag ensam i bilen typ hela vägen, det var som att åka karusell! Men sen när vi skulle ha in den i garaget blev det problem, tror vi höll på i nästan en timme innan den rullade in, haha! 
      När vi kom hem igen så började jag fixa allt jag hade här hemma och göra, möblera tillbaka sovrummet, testa kläderna till helgen, skriva recept, maila media markt osv. Har lite kvar att göra men tror det får vänta till i morgon, om jag inte hittar på något roligare då såklart..

Nej nu ska jag titta på det senaste oth avsnittet eftersom Anna inte hade inställningarna när jag skulle titta där och sen får jag se vad det blir, massa mys med Jompa antagligen!


Kass bild, men men.. Det regnar massor ute...

dsc01551 (MMS)

Kass bild, men men.. Det regnar massor ute och jag har inga bra skor så slängde på mig mina nya jeans och gummistövlar, mys:)


7 oktober 2010

Idag blev det en sen morgon, vi kom inte upp ur sängen fören elva, men mycket skönt var det! Sen blev det en mysig frukost där vi planerade dagen. Nu har jag nyss fixat mig och ska skriva ut lite papper sen måste vi ner på stan för att besöka AF, hämta anställningsbevis på mitt gamla jobb, köpa strumpbyxor, posta brev och till sist ska vi hinna förbi systemet innan vi måste hem och någon ska få nöjet att diska.. Och ja efter det vet jag inte riktigt vad som händer, får se vad klockan är.. Se ya


Powernap för en trött Johan och en adhd'ig Sara

När jag kom hem från Anna var det bara att sätta igång att damsuga innan Johan kom och vi kunde möblera tillbaka allt, Johan lyckades även få igång våran skrivare, mycket bra! Sen bestämde Johan att vi skulle ta en powernap, måste säga att det är något jag är sjukt dålig på, kan inte bara somna på beställning mitt på eftermiddagen! Så det slutade med massa brottning (för min del) och Johan låg och frågade om jag hade ADHD eftersom jag aldrig kan vara still. Men efter många om och men råkade jag somna och blev nyss väckt av att Johans pappa ringde. Nu har jag nyss slängt in lite kyckling i ugnen och ska snart fixa resten av maten sen ska jag bada, ha ansiktsmask och lite sånt där onsdagsmysigt. Skulle tro att det blir en kväll i soffan framför någon film efter det, Johan jobbade ju sin sista dag idag så det blir nog en lång och mysig kväll. Dock kommer jag bli galen på att ha johan hemma, han blir galet rastlös så fort han är ensam i mer än 2 timmar så jag hoppas han hittar ett nytt jobb snart, haha ♥



En slapp dag i Annas soffa

Jag är helt död, har legat i Annas soffa hela dagen (kan man säga så när klockan bara är ett?) med en tidning eller kollat på tv, Anna har grejat runt och kommit och gett mig mat med jämna mellanrum, precis så ska en riktig vän vara! Haha! Nu har Anna åkt iväg en sväng så jag sitter här ensam, funderar på om jag ska rota igenom alla deras hemliga vrår, söka jobb eller försöka titta på ett oth avsnitt, det får nog bli det sist nämnda :)

6 oktober 2010

Idag gick jag upp kvart över sex, vid halv åtta kom det tre byggare hem till mig som skulle byta golvet, dom bestämde sig för att bara riva ut det gamla och lägga nytt så dom skulle som tur är vara klara på några timmar.
Vid åtta kilade jag hit (hem till Anna) där jag ska spendera typ hela dagen, vi började med avocado, te och smörgåsar till frukost och nu har Anna börjat diska och ska sen städa, jag ska inta soffan med en bra tiding, Livet på en pinne, eller vänta, Livet på en soffa, jo jag tackar ja ;D

Nu har vi fikat färdigt, johans föräldrar ...

dsc01546 (MMS)

Nu har vi fikat färdigt, johans föräldrar hade med en jätte fin kruka med blommor till mig och av johans mormor fick jag en häftig prydnads tjej:D


Shopping och möte

Sådär, kom hem från E-tuna för ca en timme sen och nu har jag hunnit laga mat med Johan och ätit. Mötet var helt okej och sen fick man göra ett prov, dock fick jag 1.5poäng ifrån godkänt, men det kändes bra ändå. Var sjukt svårt och eftersom jag absolut inte är en data kunnig person hade det aldrig fungerat iaf. Men när jag skulle gå frågade hon på proffice om jag var intresserad av ett annat jobb och det är jag ju så klart så hon skulle kalla mig till en intervju om ett tag.

Innan mötet gick ju Anna och jag runt i lite butiker och jag hittade ett par jeans, en t-shirt/topp, en tunika till på lördag och några örhängen, mycket bra!

Nu ska jag kolla om allt fikabröd är framtaget för om en stund kommer fikafolket :)

Förresten, i morgon kommer det hantverkare hit (igen) och nu ska dom antingen byta eller bara slipa vårat vardagsrumsgolv, så alla möbler måste vi plocka ut ikväll. Om dom byter golv skulle det ta ca en dag men slipar dom det tar det tydligen tre dagar. Jag hoppas verkligen dom kan byta det så att det går att bo här hemma utan problem, annars blir jag galen!


Grattis till Körkortet älskling!!!

Grattis Linda Dahlin till körkortet! FY FAN VAD BÄST DU ÄR!!! ♥



5 oktober 2010

God morgon!
Vaknade vid nio idag och nu har jag målat naglarna igen och typ slappat framför datorn, ska snart börja göra mig i ordning för strax efter elva åker Anna och jag till e-tuna. Först ska jag titta efter något att ha på mig på min fest och sen kl tre ska jag på mötet om att jobba på Transcom, dom skulle berätta lite vad dom gör osv.

Sen ikväll när jag är hemma igen ska Johans föräldrar och hans mormor komma över och äta tårta och fika eftersom dom inte kunde komma i söndags, så vi tar lite födelsedags fika idag, trevlans!


Mina presenter

Jag tänkte berätta lite vad jag har fått so far för er.
Johan gav mig en utlandsresa, dock vart vi ska åka och när har vi inte bestämt, sen fick jag en mjukisdress från Puma av Johan, Anna, Philip och deras föräldrar. Victor och Maria gav mig blommor och en fin ljusgrej att ha på väggen, Pappa, Isak och Sandra gav mig 1500 till ett par inlines jag har önskat mig, Oscar gav mig 200kr på intersport, Lena och Jonas gav mig en jätte söt kakburk och söta muffinsformar, Mina systrar med familjer gav mig spelet med Andra ord som jag tycker är så sjukt roligt! Anna köpte även en bra tidning till mig när hon skulle hit och fika. Sen av mamma och Elisabeth får jag att åka till sthlm en dag och gå på Mamma Mia musikalen och sen gå ut och äta på kvällen efter det. Dock har dom sett musikalen så Sandra, Johan och jag ska titta på den och sen möta upp dom, tror det kommer bli sjukt mysigt!

Ja det tror jag var ungefär det jag har fått hittills, är sjukt nöjd och glad över allt jag fått, hade i princip önskat mig det mesta!


En mysig middag för två

Ska fixa mig och strax ska Johan och jag cykla till Greken och äta en mysig födelsedagsmiddag och jag hoppas på att dom har någon god efterrätt ;)


Dagen so far

Kom precis hem från Anna, vi var som sagt på systemet och jag fick med mig tre olika viner hem (som vi såklart var tvugna att smaka hos henne när vi kom dit) sen hittade jag även ett läppglans som jag ville ha, det luktar så galet gott när man har det! Nu ska jag ta och fixa mina naglar och läsa en tidning jag fick av Anna igår, mys!

När Johan kommer skulle vi behöva diska och damsuga kaksmulor, ska försöka övertala honom att diska, det är ju faktiskt min födelsedag ;)


4 oktober 2010 också kallat Saras 20års daaaaag :D

Äntligen är den här dagen hääär! Min 20års dag :D
Började dagen med en efterlängtad sovmorgon och vaknade runt tio av att dom ringde från Transcom och undrade om jag ville komma på möte i morgon om att jobba där, självklart svarade jag Ja! Sen låg jag och slöade i sängen och svarade på lite grattis sms innan jag gick upp och åt frukost. Nu har jag pratat lite i telefon och fixat mig och ska om några minuter kila över till Anna och sen ska vi till systemet, som jag har längtat, Haha!

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad som händer men sen ikväll ska Johan bjuda mig på middag, tror vi ska gå till Greken och äta, lovely!

Herre gud vad jag älskar mitt liv! Det rullar på så himla bra nu och jag har världens bästa människor runt mig, man kan inte annat än älska det!

Puss och kram från en lycklig 20åring sen några timmar, wihuuuu


Sara Kalas hela dagen gör att det känns fin fint i magen

Nu har jag kalasat hela dagen och fått massa fina saker, berättar vad i morgon tror jag. Nu blir det snart korv med bröd, det enda förutom två ägg jag ätit i matväg idag, haha, men gott har det varit! Sen blir det en luugn kväll framför någon bra film, är sjukt trött efter den här helgen, så ska sova länge i morgon innan det blir en tur till systemet, haha!


3 oktober 2010

Wiihuu idag är jag glad och nästan pirrig i magen! Haha! Om en timme ungefär kommer det massa folk hit och firar min födelsedag en dag för tidigt, mycket roligt ska det bli! Gick upp vid tio och gjorde två tårtor och nu håller vi på och ställer iordning det sista, ska strax fixa mig och lägga upp alla kakor och sen är jag redo :D


Film och gott med Jompa

Nu har älsklingen dukat upp chips, dipp och dricka och så har vi valt ut två filmer att kika på, inga fel här inte! ♥


Nu är jag på g hem från anna, vi drog t...

Nu är jag på g hem från anna, vi drog till donken tidigare och käkade glass och nu har jag tagit lite filmer av henne. Jag är så trött så jag vet inte om jag orkar göra något när jag kommer hem eller om jag ska lägga mig och titta på film tills johan kommer, svårt val haha


2 oktober 2010

Usch det här känns inte som att det här blir en bra dag! Var jätte trött i morse men nej vi var tvungna att släpa oss upp för att hinna städa innan Johan skulle iväg och spela match. Så nu är i princip hela lägenheten städad från golv till tak, till och med spisen är skurad. Iaf så kom jag på att jag ville åka hem till mamma en sväng eftersom Johan blir borta hela dagen men nej min bil är totalt död och när man startar den med kablar skulle den behöva stå och ladda typ 30 minuter och det hade inte Johan tid med så det var bara att traska in igen för min del. Så nu är jag fast hemma hela dagen, skulle behöva diska, gå med soporna och baka men jag är fan bara sur och arg! Jävla skitbil, den har fan alltid krånglat med batteriet och nu är det ändå ett nytt batteri!

Nej det här blir verkligen inte en bra dag känner jag, men vill någon försöka göra den bättre så är det välkommet att försöka!


Nu finns det snart ingen återvändo, snart ...

Nu finns det snart ingen återvändo, snart är vi framme vid engsöslott.. Kommer vi inte tillbaka så får johan äta upp alla kakor med gott samvete!


Bowling och spökjakt

Ska slänga på mig lite smink för snart kommer Anna över och om en timme blir det bowling (+några drinkar?) med henne, Linda och Jennifer och efter det siktar vi på ett sent besök på Engsö slott, får se om vi har modet bara, haha!

"Engsö Slott är omgivet av mystik och vidskepelse och känt över hela världen för sina spöken. Historien börjar redan på 1100-talet"


Fläskfile, hasselbacks potatis och sallad,...

dsc01544 (MMS)

Fläskfile, hasselbacks potatis och sallad, mumms!


KlumdedunsAnna

Jag- Men är du inte rädd att glömma plånboken när du bara lägger ifrån dig den sådär!?
Anna- Neeej?
Fem minuter senare
Anna - AAAHH NEEE ååghgkmd PLÅNBOKEN giiggr TAKEET FAN!!

Hahahhaha då har hon alltså åkt iväg med plånboken på biltaket så jag fick kasta mig ut ur bilen och sprina iväg och hämta den innan någon körde över den, måste säga att det dessutom var sjukt mycket bilar! HAAHHAHAAH

Nu ska jag ta tag i bakandet igen:)

dsc01542 (MMS)

Nu ska jag ta tag i bakandet igen:)


1 oktober 2010

Here guuud!! Idag är det den 1 oktober, tiden går så galet fort och om bara några dagar fyller jag år!

Nu har jag tvättat sen kl sju i morse och strax ska jag kila ner och hämta all, förhoppningsvis torr tvätt. Fast jag lyckades faktiskt sova lite mellan maskinerna och det är ju alltid ett plus! Ska testa att göra egen marinad till köttet till ikväll strax också och sen se om jag hinner vika tvätten för sen vid elva taget ska Anna och jag ut och springa, kan bli skönt.. Efter det är det bara att dra hem och äta lunch och duscha och sen vet jag inte vad som händer, om jag inte kommer på något annat så blir det nog att baka lite mer, har två sorters kakor kvar och tårtorna såklart :)


RSS 2.0