Bingolotto

Efter en mysig eftermiddag så är vi på G hem till Måns och Johanna nu för att spela Bingolotto med dom, Jonte och Jossan, trevlans!


Mys i solen!

Massa gott i solen på balkongen med hjärtat, inte helt fel!


31 mars 2013

Hej där!
Vi hade en så himla bra dag igår! Massor med god mat och sedan stannade vi hos sväronen hela dagen, Anna och jag satt ute på trappen i solen och pratade om allt och inget och sen frammåt kvällen satt alla i vardagrummet och bara pratade och skrattade så vi grät i flera timmar. Tror vi alla var lite trötta men ja, roligt hade vi verkligen! haha! Kom hem med en väldigt trött Molly runt tio igår kväll och då landade vi i soffan tills det var dags att sova, perfekt påskafton! Nu funderar jag på om vi ska dra och handla lite så vi får det gjort och sen skulle jag vilja ut i solen en sväng, men ah, får se vad dagen bjuder på!

30 mars 2013

GLAD PÅSK!
Hoppas ni får en toppendag med massa god mat och godis!
Jag sitter och väntar på att J ska bli klar, vilket jag gjort i över en timme nu men ja, Johan är inte alltid den snabbaste! Speciellt inte när han kommer på att han ska träna och ha sig innan man ska iväg, haha! Men när han blir klar så ska vi åka ut till sväronen och fira påsk med påsklunch och mys. Tror vi blir kvar där hela dagen och jag hoppas verkligen att solen kan hålla sig framme så man kan njuta lite i solen!
 
Är sugen på att hitta på något roligt till kvällen, haha men alla säger att jag ska hålla mig hemma så inte bebis ploppar ut! Men jag är som vanligt för rastlös så jag får se om jag kommer på något roligt att göra, kanske kan övertala min vapendragare Anna, annars blir det nog en myskväll i soffan!

29 mars 2013

Hej på dig långfredag!
Jag har haft en slapp morgon här hemma med mina hjärtan, ska snart ta och kolla över det där med bb-väskan innan Jompa och min bm tjatar hål i huvudet på mig, haha! Sen ska jag fixa mig och så ska vi ta och åka ut till landet och umgås med sväronen och Anna ett tag. Senare ska vi åka till Arboga och fira påsk med min släkt hemma hos min moster, den årliga påskmiddagen och det ska bli sååå gott! Ska även passa på och fira min moster och kusin som har fyllt år!
 
Tror det här kommer bli en riktigt bra dag och att solen är framme gör det ju inte sämre direkt!
 
Idag är det två år sedan den här bilden togs, Molly hade precis flyttat
hem till oss och jag skulle iväg och äta påskmat med släkten!

Välkommen efterlängtade V.40!


Puuuh!

Åh jag är helt slut!!
Drog ju ner på stan och mötte upp Louise och sen letade vi på en present till min moster som har fyllt år, efter det blev det en tur till min bm. Allt såg bra ut och om inte bebis har kommit till den 8e (fyra dagar efter bf) så skulle jag få komma in och så ska hon försöka irritera igång magen/livmodern, känns bra att hon erbjuder det direkt så slipper man tjata sig till det som vissa stackare har fått göra.
Efter det så skyndade jag hem och åt lite lunch och så kom pappa hit och kopplade in tvättmaskinen, tack pappi och sväronen för all hjälp!! Sen har jag vikt tvätt, slängt all frigolit och sånt skit och sen damsugit upp all frigolit i hela lägenheten, hehe! Har även förberett en pajdeg till pajen vi ska äta ikväll, varit ute med Molly och nu testkör jag maskinen en sväng!
 
Men nu är jag som sagt helt jävla slut så nu ska jag ta mig en glass och ligga på soffan en stund innan Johan kommer hem för då ska vi iväg och köpa en present till och sen köpa massa godis!

28 mars 2013

Hej på er!
Idag är det skärtorsdagen, vilket betyder påsk i helgen och massa godis och mat, yeeey!
Jag har varit ute och gått en sväng med Molly och ätit frukost och nu ska jag strax ta och fixa mig för strax efter tio ska jag träffa Louise på stan, jag måste hitta en present och sen ska vi nog bara kila runt och titta i lite affärer, mysigt! Vid halv tolv ska jag till min bm och efter det får vi se om vi ska ta en lunch någon stans eller om jag måste hem ifall pappa kommer och sätter in tvättmaskinen idag, hoppas verkligen att han hinner för det vore skönt att få det gjort!
 
J Jobbar till fyra idag, jag som trodde han skulle sluta tidigt, men nehee.. Aja men när han kommer hem ska vi iaf iväg och fixa lite ärenden och sen ska jag köpa massa påskgodis till helgen! Har en del hemma redan men det är inte påskgodis så det vill jag inte ha, haha!

7 dagar kvar!


Nybakat

Nutellabulle och mjölk, inte så vackert men galet gott! Vaniljbullar i mängder blev det också, mums!


26 mars 2013

Tisdag och vad har jag hunnit med hittills idag då? Jo jag har tvättat alla mina sminkborstar och det tog ju sin lilla tid, ont i ryggen hann jag också få. Men nu är det gjort iaf! När jag beställde tvättmaskinen så sa dom att dom trodde den skulle komma idag men i morgon som senast så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska jag dra på en bulldeg och anta att den inte dyker upp så vi kan hämta den fören i morgon? Eller ska jag ligga i soffan en stund till och hoppas på att dom ringer och säger att den har kommit? Vore sjukt drygt att stå där med en halvklar bulldeg om dom ringer men samtidigt så skulle det vara gott med lite färska bullar!
 
Aja, ska ligga och vila ryggen en stund och sen får jag se vad jag hittar på!

Mys

Efter städande och massa fixande här hemma hela dagen så myser vi med magen en stund i väntan på att hjärtat ska komma från jobbet <3


25 mars 2013

Hejsan soliga måndag!
Idag började jag dagen med att promenera fram lite sammandragningar, nu har jag nyss ätit frukost och ska snart ta tag i en storstädning här hemma. Yes, här kör vi på operation tvinga ut bebis just nu! Haha! Är inte direkt trött på att vara gravid men jag vill ha en bebis att lukta på nu!!
 
Johan fick hoppa in en vecka tidigare än det var tänkt på sitt nya jobb, så han började idag så ist för att ha en vecka tillsammans så blev jag visst själv här hemma. Men men, jag ska hitta på allt och lite till för att inte bli så uttråkad, haha! Får se om pappa kommer förbi idag och kikar lite inför insättningen av tvättmaskinen..
 
Nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag sätter igång och sen hoppas jag att solen ligger på ordentligt på balkongen senare så jag kan sola lite!

<3

Kärlek när den är som mest på riktigt!


24 mars 2013

Hej på er!
Hoppas ni har/haft en trevlig helg och att söndagen blir lika mysig och bra!
Själv hade vi det riktigt roligt igår med Peter, Johanna och Måns, vi tittade på en rolig film och sen spelade vi ett nytt spel. Jag vann nästan, eller okej Peter vann men det var bara för att dom sa att kobajs i en hage när man ligger och solar inte alls är störande på sommaren, hallååå!? Kobajs luktar ju äckligt, det är inte mysigt!!
Sov till nio idag och sen blev det en dusch direkt, nu har jag precis ätit färska frallor till frukost som J var upp klockan sju och bakade, haha! Tror han är trött på att vara hemma nu! Tur för honom att han börjar jobba i morgon!
 
Jag ska ta och fixa mig och lite sånt nu sen ska vi veckohandla som vanligt och senare ska vi åka till Örebro och fira min bästate Stina som fyller 30, grattis!!
 
Har förresten åkt på en dryg förkylning så klart nu också, har känt mig lite hängig hela helgen och snorar, är täppt, hostar, nyser och är lite tung i huvudet. Hoppas verkligen att det släpper innan bebis behagar att komma ut! Vilket gärna får vara typ nu!
 
 
Puss och kram / Barbamamma i sin onepiece
 

Lördagsmys

Det blev en tripp till Dollarstore och Ö&B idag för mig och Jompa, mycket trevligt! Dock var jag galet godissugen och med så mycket att välja på som det är där så tog det sin lilla tid, men det är det värt! Nu har vi precis ätit tacos och om en liten stund kommer det över lite vänner och tittar på film, perfekt lördagsmys!

23 mars 2013

Idag vaknade jag vid nio och min första tanke var, "Åh vad jag är uttråkad, vad ska jag göra idag??" Fick sen ligga kvar i sängen till elva för att vänta på att sömntutorna skulle vakna, eller okej ingen tvingade mig men hur kul är det att gå upp själv? Övervägde ett tag där att viska "Det är dags nu" till Jompa, men insåg att han nog inte alls skulle tycka det var lika roligt som jag.. Efter ett tag kom vi iaf upp och nu har jag slängt i mig lite frukost, känner mig inte mätt för fem öre men efter tre mackor, ägg och yoghurt så får det faktiskt vara nog, eller okej, jag orkar mest inte göra iordning något mer..
 
Men jaha och vad ska jag göra idag då? Jag hoppas verkligen J kommer med något bra förslag innan jag dör av tristess, nyss sa han "vi kan ju veckohandla idag ist för i morgon" men hallå, kuuuul, och vad ska jag då göra i morgon??
 
Jag skrev ju ganska nyligen om att jag trodde att jag hade blivit bättre på att bara vara. Skitsnack säger jag nu, det måste varit någon svacka just den helgen för nu kryper det i hela kroppen! Jag hatar att känna att jag bara sitter och glor en hel dag och inte får något gjort.. Hur ska det här gå nästa vecka när J jobbar? Haha! Inte ens bebis roar mig tillräckligt just nu, hon bara sover och sover i magen....
 
Nej nu ska jag tjata lite mer på Jompa och hoppas att han kommer på något skitkul att göra! Han som älskar att bara sitta och glo hela dagarna, välkommen till helan och halvan!

22 mars 2013

Jaha och vad har Sara gjort idag då?
Jo jag inledde dagen med en lååång sovmorgon, sov 11 timmar i natt och sen låg jag och drog mig ett tag på morgonen, skönt! Sen har J och jag varit och tankat, hämtat hem elefanten, jag har kollat över min deklaration som jag inte riktigt förstår, har pratat med f-kassan så att dom ska dra lite mer skatt när jag är hemma med bebis och till sist så har jag beställt en tvättmaskin. Hallå vuxenpoäng!
Nu tjatar J om att VI borde baka lite matbröd och ha i helgen, så jag ska väl kika om vi har det som behövs och så kan han få baka sen, hehe!
 
Ikväll ska vi tydligen titta på fotboll, sååå kul.. ehm.. Aja, jag ska duka upp med lite gott att snaska på och sen skiter jag i vad som är på tv, haha!
 

Elefant

Nu är Jompa äntligen klar med elefanten!


Komsi komsi bebis!

14 dagar till bf och sista dagen på jobbet är gjord. Nu får du komma bebis! <3


21 mars 2013

Nu är dagen här, idag gör jag min sista dag som Lärare på särvux! Känns helt galet konstigt men det ska bli skönt att få vila lite innan bebis kommer.. Jobbar till fem idag och har fullt upp hela dagen med lektioner, möten och sånt, men det är så det ska vara!
 
Ha en bra dag!

Bra dag!!

Jag fick "rätt" mot f-kassan, jag kommer få tillbaka riktigt bra med pengar på skatten även i år och när jag kom hem så hade J köpt blommor och glass till mig, underbart bra dag!!
 
Happyface!

F-kassan

Det här blir en lång och lite krånglig text men jag hoppas att ni orkar läsa så att ni slipper samma problem som jag höll på att få om jag inte stått på mig som en galning!
 

Alltså försäkringskassan, vad är det för idioter som jobbar där egentligen?
 
Jag skrev ju lite förrut om att jag hade problem med mammapenningen, och ja problem har det verkligen varit! Allt började redan när jag blev gravid och fick mitt vikariat på 80%, direkt då tog jag kontakt med både f-kassa och arbetsförmedlingen och frågade om jag skulle stå som arbetssökande dom sista 20% eller inte, och båda ställena sa att jag inte behövde göra det utan att jag skulle få bra mammapenning ändå. Sen i december/januari var jag och J in på ett möte på f-kassan för att se hur mycket pengar jag skulle få ut osv. Hon som tittade på mina papper sa direkt att jag inte skulle få enligt grundbeloppet utan jag hade jobbat så pass mycket att jag utan problem skulle få en viss % på hur mycket jag tjänat på mina senaste jobb. Alltså få en mammapenning som var grundad på min sgi.
Efter en tid ringer det en person från f-kassan och säger att mitt ärende nu är klart, och dom har beslutat att jag trots allt iaf ska få enligt det lägsta beloppet i 180 dagar och senare ett högre belopp grundat på min sgi. Jag berättade då vad alla jag pratat med hade sagt och i princip garanterat och allt jag fick till svar var "men jag kan inte stå för vad dom andra sagt" och ja, tack vare det skulle jag få 2000kr mindre i månaden!!
 
Efter lite funderade och prat med Stina så så bestämde jag mig för att ringa upp dom igen och sen be att dom göra en ny prövning efter att jag skickat lite mer papper. Fick en adress av hon på f-kassan och så sa hon att handläggningstiden skulle vara på ca 30 dagar. Nu efter 1.5månad så ringde jag dom igen eftersom dom inte hört av sig, då säger dom att dom inte alls kan se att jag har skickat in några papper men att dom skulle kolla över det och återkomma.
Fick ett samtal efter någon dag där dom sa att mitt ärende ligger och väntar på att bli kollat på. Nämner då att jag väntat 1.5 månad redan och skulle behöva ett beslut snart. Hon passar då på att säga att jag skulle skickat dom till en helt annan adress egentligen så kanske det hade gått lite lättare, men hallå!! Det var ju dom som gav mig adressen!!! 
    En stund efter att vi lagt på ringer samma person igen och säger att hon har tittat på uträkningen som den första personen gjorde och tog beslut på och då hade den personen tydligen gjort helt fel och enligt dom nya uträkningarna så hade jag rätt till mer pengar och att få ett högre belopp direkt från början. Jag blir såklart skitglad och lättat och hon säger att hon bara ska få beslutet godkänt och att det sen var klart. Perfekt!
 
Tio minuter senare ringer hon IGEN och undrar vad jag hade gjort innan den anställningen som hon satt och  tittade på, förklarade då att det är ju dom papprena jag skickat in och tjatat om hela tiden som jag ville att dom skulle kolla över! Och då hittar hon helt plötsligt dom försvunna papprena, dom hade visst funnits där sen februari men hon hade missat dom!! Jaha och då behövde hon göra om hela uträkningen igen och sedan få ett beslut av av någon högre upp. HELT JÄVLA SJUKT!!
 
Nu idag, två dagar senare ringde dom upp igen och säger att mitt ärende är klart. Jag har utan problem fyllt upp till alla kriterier och ska absolut få en högre ersättning än den lägsta, nästan det dubbla per dag har jag rätt till!  Jag känner mig sjukt lättad och glad men samtidigt så himla arg över att dom inte kunde göra jobbet rätt från början och att jag har behövt kontrollera allt för att se så att jag får dom pengarna jag har rätt till! Tänk vad många människor som bara litar på dom och kanske får helt fel pengar!
 
Ska man verkligen behöva ringa in och tjata hela tiden för att kontrollera att dom gör sitt jobb rätt? Tänk om jag bara hade tagit det från början, då hade jag förlorat hur mycket pengar som helst!!
 
Sara VS. F-kassan, 1-0!!

Gungstolen är klar!


Kärlek


19 mars 2013

God morgon gullrumpa!
Jag ska strax ge mig iväg till jobbet ett par timmar, men idag tänkte jag åka hem redan vid lunch. Ska bli riktigt skönt att bara jobba lite kort idag faktiskt, tror jag ska ligga på soffan typ hela eftermiddagen sen, lär ju inte hända men det vore väldigt skönt! haha!
 
16 dagar kvar nu ♥

Överrasknings Babyshower!

I lördags skulle jag, Anna, Johanna, Jossan och Madde ha tjejkväll hos madde vilket vi planerat ett tag. Så Anna och jag fixade oss och sedan åkte vi alla dit för att umgås, när vi kliver in genom dörren så ser jag att det står massa snittar och bål inne i köket. "Gud vad mumsigt, men vad mycket mat!" Är typ det första jag tänker men sen tänker jag inte mer på det utan följer efter Anna in till vardagsrummet för att gå lite husesyn och där inne ser jag först ett bord med massa presenter på och sen rätt var det är skuttar alla mina fina vänner och systrar fram!! Linda hade flugit hem från Berlin, Elin, Stina, Louise och Sandra var också där och jag blev så himla förvånad! När chocken har lagt sig så inser jag att dom har dukat med rosa servetter, det hängde rosa ballonger och små bebisstrumpor i taket och allt var så himla fint!
 
Vi började sen med att äta massa snittar och sitta och prata massor, efter det blev det en supergod cheesecake till efterrätt. Sen var det dags för lite lekar, först fick dom måtta på sig själva med ett band hur stora dom trodde jag var över magen och sen skulle vi se vem som var närmast, Stina vann och hade bara någon cm fel. Dom flesta andra hade däremot gjort mig stor som ett hus, haha! Sen fick jag se bilder från när alla var ca 6 månader och så skulle jag gissa vem som var vem, prickade in alla 9, haha! Till sist fick alla gissa när vi tror att bebis kommer, vad hon kommer väga och hur lång hon kommer vara, lapparna har jag här hemma och det ska bli kul att se vem som kommer närmast sen!
 
Hade ju presentöppning också så klart, så himla fina saker fick vi! Och jag, J och bebis är så galet tacksamma för dom fina presenterna! Sandra T kunde tyvärr inte komma ner från Abisko hem hon hade skickat ner massa fint! Tack!
 
Jag har nog aldrig blivit så överraskad och glad i hela mitt liv! Tydligen hade tjejerna planerat det här lääänge och var livrädda att jag skulle komma på dom, men jag anade absolut inget alls! Och att dom hade tänkt på just sånt jag gillar så mycket som snittar och sånt gjorde det ju ännu roligare!
 
Tack så himla mycket tjejer för den underbara kvällen, det kunde verkligen inte blivit bättre!!
 

18 mars 2013

God morgon måndag!
Jag hade fullt upp hela dagen igår och på kvällen var J och jag så trötta så vi landade framför en film i soffan. Så jag hann aldrig berätta om min babyshower, hann inte ens lägga in bilderna i datorn.. Och nu är det dags för att ta tag i sista jobbveckan! Skulle helst krypa ner i sängen igen då jag inte sovit så bra i natt men det är bara att ladda om och ta sig iväg! Hoppas jag hinner lägga in bilderna ikväll och berätta lite för er!
 
Suuupriiiseeee!!

17. Mars 2013

God morgon på er!
Vi har ätit frukost alla tre här hemma och slappat lite, nu ska J och jag dra och handla lite fort och sedan tänkte vi åka ut och måla lite hos Sväronen en sväng. Lite senare är det 4års kalas för Agnes i Arboga och ja, det är dagens planer!


Supriiiise!!

Kom precis hem från en helt otrolig kväll! Blev överraskad av mina fina vänner och familj med en babyshower med massa goda snittar, bål och galet fina presenter! Tack så himla mycket tjejer, ni är bäst!! <3
 
Nu blir det sängen, berättar mer i morgon och visar er alla bilder!

Dags för tjejkväll!


16 mars 2013

Idag började syskonen Claesson och jag dagen med gobrunch, amerikanska pannkakor, massa frukt och ostfrallor. Sen har vi varit ut till landet en sväng och börjat måla lite på barnmöblerna, nu ska Anna och jag snart gå till affären och handla lite till maten och sen ska jag nog sitta en stund i solen på balkongen.

Ikväll är det tjejkväll hos Madde, ska bli så roligt att få fixa sig, klä upp sig och bara sitta och skvallra massor med tjejorna! Kommer bli sååå trevligt!


Matlagning och bakning!

Jag håller just nu på med en focaccia, tänkte ha tomater, oliver och vitlök på, fast på olika hörn så att man kan välja lite vilken smak man vill ha, hoppas det blir gott! Sen ska J och jag fixa mat, klyftpotatis, klyftade morötter, baconlindad kycklingfile och sallad sen såklart brödet till det. Ska bli såå gott!
 
Vi har även handlat massa gott inför myskvällen med Anna ikväll, morötter, gurka, dipp, ananas och popcorn, kommer bli sååå mysigt! Kommer dock rulla till sängen ikväll! haha!
 
 
Ringde förresten försäkringskassan också, skickade in papper om omprövning för 5/6 veckor sen och dom har 30 dagars handläggningstid och ändå kunde hon inte se att dom hade kollat på mina papper, så nu måste jag vänta på att dom hör av sig nästa vecka och ser om dom fått mina papper eller om det blivit något fel.. Så drygt! Jag vill ju bara ha ett svar så jag kan fylla i hur många dagar i veckan jag tänkt vara mammaledig!

Vem är den skyldige?

Någon har stoppat en fotboll under min tröja!


15 mars 2013

Hej där!
Jag håller på och pysslar lite här hemma och gör mig redo för ett besök hos BM kl ett, efter det blir det raka vägen till Västerås för att byta leksaken! Har inte speciellt stor lust egentligen då jag har massa annat jag skulle vilja göra, är sjukt sugen på att baka bullar, kokostoppar och så skulle jag vilja göra olika matbröd. Men men, sånt får väl vänta tills jag går på mammaledighet ist! Dock skulle jag såå gärna vilja testa att baka focaccia, ska se lite hur svårt det verkar vara eller om man ska testa det till kvällen kanske!
 
Ikväll blir det iaf mys delux här hemma! Anna kommer äntligen hit och så ska vi äta massa grönsaker och dipp och titta på sista twilightfilmen. Hon har ju fortfarande inte sett den så det ska bli sååå kul! Så ska hon sova här också, såå mysigt! Har längtat hela veckan!
 
 
Kom på att jag måste ringa f-kassan och se hur det går med mitt ärende om mammapenning, skulle ju behöva fylla i hur jag tänkt vara ledig snart också! Får väl ta tag i det direkt!
 

Välkommen v.38!

Nu börjar vi äntligen närma oss målet och det känns så otroligt bra!


Faaaaan!!

Åh jag blir så jävla trött!! Redan i julas hittade jag en leksak som jag ville ge till Agnes men jag hade då redan köpt hennes julklapp. Men nu fyller hon år och har kalas på söndag så för att slippa åka till Västerås och handla den så beställde jag den på nätet, idag kom paketet och så är skiten trasig!! Så nu måste jag åka till Västerås iaf i morgon och byta den! Så jävla drygt och verkligen inte vad jag ville göra i morgon!!!


Present

Idag är det en vecka kvar tills jag slutar på jobbet men eftersom min chef är borta hela nästa vecka så överraskade dom mig idag med en present. Så roligt att dom har koll på vad jag gillar (kokböcker, mat osv)! Blev så himla överraskad och glad! Ska ligga och bläddra i den här ikväll!


12 mars 2013

Morsning!
Snart dags att dra till jobbet, jag längtar till lunchen för idag har jag korvstroganoff i matlåda, min absoluta favorit, haha! Sjukt att halva veckan snart har gått, har snart bara en vecka kvar att jobba, lite tråkigt men samtidigt så himla skönt! Ska bli skönt att bara vara hemma och vila!
 
Igår efter jobbet så var J och jag till måleribolaget och köpte färg till gungelefanten och gungstolen, tror det kommer bli riktigt fint när det är klart! Hoppas att J vill ta och börja måla idag, hehe! Tror inte han gör det men man kan ju alltid hoppas!
 
Jag har inte så mycket mer att skriva just nu, det händer ju inte så mycket under veckorna när jag bara jobbar, men det förstår ni nog..
 
Ha en bra dag!

11 mars 2013

Måndag morgon igen nu då, veckorna bara flyger iväg! Jag är faktiskt inte alls speciellt trött dock har jag det vanliga måndagsmorgonsillamåendet, blöh!
Jobb precis som vanligt idag och sen funderar jag på att försöka få med J till måleribolaget efter jobbet för att kolla på lite färg så vi kan måla om lite saker i bebisens rum, får se om vi hinner bara! Hoppas inte färgen är allt för dyr för då kan man ju köpa massa roliga färger och blanda lite, haha!
 
Ha en bra måndag hörrni!

9 mars 2013

Vi har haft en väldigt skön dag här hemma! Lite roligt är det ändå då jag alltid har haft problem med att "bara vara" och direkt när jag vaknar måste jag känna att jag har saker att göra hela dagen för annars blir jag nästan deprimerad, men nu under graviditeten så uppskattar jag mer och mer att bara få vara hemma och strosa runt i lägenheten. Vet inte om det är för att jag är så trött efter jobbveckorna eller om jag har blivit lugnare i mig själv, hoppas iaf att jag blivit lite lugnare så jag inte får så jobbigt sen när det blir mycket hemmatid med bebisen, haha!
 
Ska snart ta och fixa mig lite för ikväll ska vi umgås med Måns och Johanna. Vi ska äta donken som jag har varit sugen på i flera veckor och sen ska vi titta på melodifestivalen och spela lite spel, ska bli riktigt mysigt!
 
Haha tänk vad livet ändras ganska fort egentligen, förut så älskade både J och jag att festa, skulle tv'n vara på så var det typ film eller något man ville se, inte bara se på tv iaf. Nu är vårat fredagsmys gladiatorerna och farmen och på lördagarna kikar vi på melodifestivalen, haha! Men men, huvudsaken är ju att vi trivs och har det mysigt, sen kommer man så klart vilja göra annat på helgerna senare, men just nu trivs jag väldigt bra med att bara vara hemma!

Sool!

Vi har provmonterat babyskyddet i bilen så vi vet hur vi ska göra när det är dags och nu sitter jag i solen på balkongen och läser en tidning, så himla skönt!


Semestersugen


Jag saknar dig!

En av dom bästa filmerna ligger hemma och väntar på att en av dom bästa av alla vännerna, nämligen Anna ska få tid för en filmkväll med mig! ;)


8 mars 2013

Hej där fredag!
Jag har sovit som en stock inatt, somnade till och med på spikmattan igår, haha! Nu har jag varit ute med Molly och sen ätit en stor frukost, ska ta och göra mig iordning lite nu och sen ta tag i dagen. Har inget speciellt alls planerat idag men måste vika lite tvätt och sen tänkte jag försöka övertala J om att sätta upp två hyllor i bebisens rum, och ah det är väl typ det. Hoppas solen kommer till balkongen snart för då tänkte jag sätta mig ute och läsa en Vi föräldrar tidning, mys!
 
Hoppas ni får en solig och bra fredag!

<3


7 mars 2013

Torsdag idag och det betyder sista dagen att jobba innan jag tar helg, sen har jag bestämt att jag bara ska jobba två veckor till innan jag går hem på mammaledighet, ska bli såå skönt! Så två veckor innan bf går jag hem, tror att det kan bli väldigt lagom och skönt!
 
Idag lär det bli fullt upp på jobbet, har en hel del jag måste hinna med, som tur är så är det ju roliga saker! Ikväll hoppas jag att J vill skruva upp två hyllor i barnrummet så vi får upp lite mer på väggarna!
 
Nej nu ska jag ta och göra mig klar, ha en bra dag hörrni!

6 mars 2013

God morgon!
Jag har precis ätit frukost, en makrillmacka och vaniljyoghurt med banan och vindruvor, galet gott men oj vad mätt jag är nu!
Igår efter jobbet så åkte jag bara hem och lämnade bilen och så blev J och jag hämtade av svärmamsen och så åkte vi till hans mormor, hon fyllde år så vi var där och fikade och pratade ett tag, lika trevligt som alltid! Idag blir det också jobb som vanligt, håller på och "skolar in" en ny tjej som ska ta över efter mig när jag slutar, riktigt roligt! Efter jobbet ska vi ut till sväronen och bli bjudna på mat, vardagslyx!
 
Hoppas ni har en bra dag!

<3

1 månad / 31 dagar kvar! Som vi längtar!!
 

4 mars 2013

Hej på dig måndag, tiiidiga måndag!
Usch vad ovant det är att gå upp såhär tidigt! Är illamående och trött! Men har iaf fått i mig lite fruktsallad med vaniljyoghurt, så blir nog piggare snart skulle jag tro. Ska iaf bli roligt att komma tillbaka till jobbet även om jag just nu sitter och tänker hur jag ska orka jobba sista tiden, men det får lösa sig på något vis!
 
Ha en bra dag hörrni!

Såå gott!

Hoppas det blir lite kvar som jag kan äta till frukost!


Söndagsmys!

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli färdig, hasselbackspotatis, kottletter, stekta kantareller, sallad och sås har vi lagat till, ska bli sååå gott! Sen ska jag göra en fruktsallad som vi ska smaska på i soffan till en Johan Falk film, perfekt avslut på semestern och nu kan jag ladda för dom sista 3/4 veckorna på jobbet!
     Det känns nästan lite konstigt att börja jobba igen, trots att jag bara varit ledig en vecka så känns det som väldigt mycket längre, men det ska ändå bli skönt att få ha något att göra på dagarna så att tiden går fortare. Säger som mitt hjärta "Nu kan hon väl bara få komma ut!" Fast oj vad jag kommer sakna min mysiga mage sen!
 
Lägger upp den här bilden, bara för att jag är så jävla snygg där!
 

BB-väskan

32 dagar kvar till BF och idag har jag skrivit en lista med saker som ska packas i BB-väskan. Känns som att jag har skrivit ut hur mycket saker som helst så jag tänkte lägga upp min lista här så får ni gärna lämna synpunkter på om jag har missat något eller om något är onödigt!
     Vet inte riktigt när jag ska ta och packa dock, vissa saker kan man ju börja packa men en hel del använder man ju dagligen, men listan får väl ligga någon stans så att man bara kan riva ihop det nödvändiga ifall det skulle braka igång, haha!
 
Jag
2 Amningsbhar
Mjukisbyxor + leggins
2 Amningslinnen + ett vanligt
Kofta
Trosor + strumpor
Bikini (Om man vill bada)
Deo
Shampoo + balsam
Toffsar + hårspännen + borste
Foppatofflor
Ansiktskräm + hudkräm
Lipsyl
Amningsilägg + bindor + alvedon
Tandborste
Handduk till att tvätta ansiktet
 
Johan
Mjukisbyxor
2 T-shirtar
Kallingar + strumpor
Badshorts (Ifall han får bada med mig)
Deo
Tandborste + Tandkräm
 
Bebis
1 Boddy i stl 50
2 Boddys i stl 56
2 Byxor
2 Pyjamas
2 Mössor
Strumpor
Overall att åka hem i
Napp
Filt
 
Övrigt
Kamera + Laddare
Mobiler + Laddare
Legg + plånböcker
Mvc papper
Bilstolen
Dryck + godis + någon mat till J
Hörlurar till mobilen (Ifall man vill ha musik)
 

3 mars 2013

Hej på er!
Igår kväll skulle Johan och jag gått hem till Måns och Johanna för att titta på Melodifestivalen och spelat spel men jag blev så himla trött på kvällen och hade lite ont i ryggen så det slutade med att vi stannade hemma och låg i soffan hela kvällen. Bebis dansade loss som en galning i magen till melodifestivalen, haha!
 
Idag blev det en mysig promenad med Molly i solen tillsammans och nu är det veckohandling som står på schemat som vanligt, ska försöka skriva vad vi ska ha med i bb-väskan också idag!Annars så har jag bjudit in mamma och Elisabeth på fika i eftermiddag så får se om dom kan komma förbi!

Rulla kula!

Haha skapligt söt när jag var ute och promenerade tidigare idag, men väldigt skönt var det!


2 mars 2013

Lördag och strålande sol, jag ska kasta på mig träningskläderna nu och sen ska Jossan och jag ut och leta efter Turfar! Vet inte riktigt vad det är ens men det låter kul!
 
Ha en bra dag!

1 mars 2013

Tjenis!
Ska ta och göra mig iordning nu för 12.30 har jag tid hos min bm, idag är det dags för provtagning och sen ska vi skriva in massa uppgifter till dom på förlossningen osv. Efter det blir det lite snabblunch hemma och sen ska jag nog möta upp Sandra och ta en promenad med hundarna. Hoppas det blåser lite mindre då bara!
 
Ikväll ska Johan och jag ut och äta på Kirin med Måns och Johanna, ska bli riktigt trevligt! Dock åt ju J och jag ute i måndags med men äsch, det gäller väl att passa på nu innan bebisen kommer!
 
Tror det här blir en toppenfredag iaf!

Välkommen v.36!


RSS 2.0