Ont i magen och illamående, kryper ner i s...

Ont i magen och illamående, kryper ner i soffan framför några avsnitt sex and the city och hoppas på att det går över fort!


27 februari 2012

Hej på er!
Det är sportlov den här veckan, men jag har valt att jobba på fritids hela veckan, har dock lite andra sköna tider, najs! Idag jobbar jag 8-16 så det är nästan som vanligt, får se om vi hittar på något roligt idag!

Förresten, idag är det löning va!? Asnajs isf!!


26 februari 2012

ÅÅÅÅHHHH sol, kärlek och pirr i mageeeen!!
Det har varit strålande sol idag och väldigt behagligt väder, så klart får jag pirr i magen direkt och känner så mycket kärlek till allt och alla! haha! Jossan kom hit vid tolv sen var vi ute och gick i en och en halv timme, så skönt! Har sen suttit klistrad vid Johan och pussat på honom ett bra tag innan vi kilade till affären och handlade. Nu ska vi äta nachotallrik, ska bli riktigt gott! Ikväll blir det bara mys och ladda inför jobbveckan!


Jag älskar dig så otroligt mycket!!


25 februari 2012

Hej på er!
Gud vilket vårväder det är idag! Fick en sommarkänsla idag, med andra ord så var jag i badrummet och fick lixom för mig att det var sommar på något vis, så skönt kändes det!

Vaknade strax innan nio idag men låg och slappade i sängen till tio innan det blev en skön promenad i solen med Molly, duschade efter det och åt sen färska frallor till frukost, mums! Annars så har jag mest slappat idag, väldigt skönt!

Nu är snart maten klar, pommes med korv, enkelt och gott haha! Ska börja fixa mig sen, Johan har bjudit över lite kompisar som kommer och tar en drink innan vi tillsammans kilar över till den riktiga festen. Jossan och Linda har en mixad fest för allt möjligt, Lindas försenade födelsedagsfest sen november, hennes inflyttning i lägenheten i januari, Jossans födelsedag i februari, att Linda flyttar ut ur lägenheten och flyttar till Berlin, haha ja allt ska vi fira! Ska bli riktigt roligt och jag är riktigt taggad!



24 februari 2012

Gjorde mitt sista matteprov idag och nu är jag KLAAAR med matte B!!! Så himla bra start på en fredag! Ska äta gott ikväll för att fira att jag slipper skiten nu, haha!!

Ska äta lite lunch strax sen ner till jobbet till halv ett och jobba några timmar innan jag tar helg, awsome!


Fingers crossed

I cross my fingers för allt bra kring mig och mina nära just nu!


22 februari 2012

Hellu onsdag!
Veckan rullar på fort med jobb och plugg som vanligt, men på fredag gör jag mitt förhoppningsvis sista matteprov och sen är jag klaaaaar!!! Ska bli så jävla skönt att inte behöva tänkta på att så fort jag är klar på jobbet måste hem och ta tag i matten!

Ska snart göra mig klar och gå ner till jobbet, måste vara ordentlig med att gå efter alla semlor jag ätit i år, hah! Åt en semla för några veckor sen, i måndags gick vi på jobbet till ett fik och åt semlor och igår åt vi semlor på jobbet och sen på kvällen ville Johan att vi skulle äta semlor, haha helt sjukt!! Kan dock säga att jag i år har smakat på alla sorters semlor som bvur har, wienersemla, vanlig, choklad och pistage. Pistage och wiener är absolut mina favoriter, lyssna på the semelexpert alltså! Haha!

Nej ner och jobba strax då, stänger idag vid halv sex så en lång dag har jag framför mig och sen måste jag hem och repetera lite matte och vika tvätt, inte en allt för rolig dag men äsch det får gå!


Kass bild men skit samma,men ser ni!? Min ...

imag0305 (MMS)

Kass bild men skit samma,men ser ni!? Min mobil är hel igen för första gången sen dom där tre första veckorna jag han ha den. Min bästiga bror har fixat den så nu hoppas jag den håller!


20 februari 2012

Fy fan vilken jävla natt, inte ett bra sätt att starta veckan på!!!
Gick och la mig typ halv elva igår och jag är en sån som alltid somnar på fem minuer max men vid tolv var jag upp och drack vatten, två kollade jag på klockan, halv fyra kollade jag på klockan osv. Efter tolv somnade jag dock men då har jag vaknat och nästan skrikit för jag har haft så ont i någon av axlarna, just nu känns det som om jag har legat och spänt mig hela natten och fått stora knutar i musklerna! Drömde massa konstiga saker med. Dessutom har idiotgrannarna över dunkat i golvet och ja jag vet inte vad dom kan ha gjort som lät i hela taket, typ flyttat möbler hela natten så Molly vaknade ju och skällde och morrade heela tiden! Så då har vi fått försöka få tyst på henne massor också för att inte någon annan granne ska klaga och nu var det inte små skall utan hon verkligen lät! Usch hade lust att gå upp till idioterna över ett tag där!!

Vaknade och mådde illa också men det är lite bättre nu, är iaf pigg än så länge så hoppas på en bra dag, har dock jätte ont i axlarna nu med och i ett finger känns det som om någon sticker in en nål till och från, väldigt konstigt!


Ska ta och göra mig klar för jobbet nu iaf, idag om inget är ändrat så ska vi gå på fik med våra elever och äta semlor, mysigt! Sen efter jobbet ska jag träffa L och ta en promenad med Molly, ska även möta upp Sandra tror jag så jag får tillbaka min mobil som Isak har lagat, lovely!


19 februari 2012

Söndagar är så bra! Det är en sån dag då det nästan alltid är Jompa och jag, vi gör lite sånt som måste göras men annars så är vi bara hemma och slappar, såå skönt!

Idag har jag lite saker som måste göras, måste damsuga lägenheten om inte Johan gör det, plugga, mejla min mattelärare, skriva matlista, planera nästa träff med L, laga massa kläder; leggins, jeans, Mollys tröja, Johans vantar och sen göra lunch om en stund men sen efter allt det där då ska jag nog bara lägga mig i soffan med min bok! Ska sätta igång snart så jag blir klar tidigt, haha!


18 februari 2012

Hej på er!
Det blev en riktigt mysig kväll med min Anna igår, vi åt massor med sushi och sen efter det plockade vi fram oliver, soltorkade tomater, fetaost, smörstekt sparris, morötter och dipp och tittade på massor av sex and the city och pratade, så skönt!

Idag åkte Jompa, jag och Molly ut till sväronen vid ett, först gick vi upp i skogen och tränade lite inkallning och lekte och sen när vi kom tillbaka så gjorde jag och Johan en snögubbe, barnsligt roligt! haha! Efter det så gick vi in och fikade med bullar och sen fick Johan visa lite klipp från konserten han var på igår. Var skönt att spendera tid där ute på landet!

Nu har jag en köttfärslimpa i ugnen, potatisen kokar och snart ska jag göra lite sås, mums! Efter maten ska jag byta om och sen vid halv sju taget kommer Måns, Johanna, Isak och Sandra över för att spela lite spel och kolla på film, ska bli trevligt! Jag har fixat lite morötter och dipp och sen lär det väl bli en del popcorn, haha!


Bilden blev mörk och dålig, men här har ni honom iaf!
;)


Anna är en bra vän, för henne kan man över...

Anna är en bra vän, för henne kan man övertala till det mesta när det gäller mat, så nu har vi precis varit iväg och köpt grejer till att göra sushi, mums!


17 februari 2012

Hej fina underbara fredag!
Har en riktigt bra dag och fortsätter hålla tummarna för mig och Johans framgång, haha lät stört men skit samma!

Vaknade vi halv nio idag men låg och drog mig till halv tio, så skönt! Sen blev det frukost, rinde ett litet samtal och sen diskade jag världens jävla diskberg! Nu ska jag fixa lite soppa till lunch eftersom jag har ont i halsen igen och sen ska jag göra mig klar och kila ner till jobbet.
   Jompa och hans kompisar ska till Globen idag och gå på konsert så ikväll ska jag nog umgås med Anna, det var verkligen länge sen så det ska bli väldigt trevligt!


16 februari 2012

Hej på er!
Efter jobbet idag så gick jag förbi Byjordens vårdcentral för att efter två år i köping flytta över mig hit från Arbogas vårdcentral, sen kilade jag hem och åt lite mellanmål. Vid tre kom L hit och vi bakade bullar och spelade lite wii, riktigt trevligt och väldigt goda vaniljbullar, lär slinka ner ett par ikväll! Har hunnit sitta en stund med matten också och nu är det snart dags att äta lite, sen ska jag nog ta mig ett bad och läsa lite, skönt!


Bild från en annan gång när jag gjorde bullar!


Var inte sugen på pyttipanna så gjorde en ...

imag0297 (MMS)

Var inte sugen på pyttipanna så gjorde en god sallad ist och senare blir det Sveriges mästerkock och jordgubbar, mums!


15 februari 2012

Det blev en slapp och mysig kväll med mitt hjärta igår, Johan hade ont i huvudet och jag var trött så vi beställde hem pizza, vilket jag var sugen på eftersom det var typ två månader sen jag åt det, sååå gott! Sen kikade vi på film, pratade och bara mös, var verkligen välbehövligt att stänga av allt annat! Sov sen väldigt gott på min söta kudde sen, hehe! Johan fick fyra vita espressokoppar av mig med fat som jag tror han gillade!

Nu ska jag ta och göra mig klar för en lång Jobbdag, men sen börjar det närma sig helg igen, hejåhå!


Min söta present från Johan <3

imag0293 (MMS)

Min söta present från Johan <3


Min stora kärlek!

För exakt tre år sedan idag satt jag under dagen på ett café inne i Köping med Louise och Linda och fikade, en lördag och alla hjärtans dag, tre singeltjejer. Efter fikat så följde jag med Linda hem, kollade på tv, snackade och åt tacos, dock blev maten lite försenad så när jag för första gången skulle träffa Johan efter att ha strulat på krogen en natt fick jag springa ner till konsum för att hinna dit till åtta.

Och där satt han i sin röda 740 med mjukisbyxor, t-shirt, sin rutiga jacka och mössa. (en annan hade ju goda aningar och tog jeans, haha!) Jag hoppade in i bilen och vi åkte ut till hans föräldrar och gick upp på hans rum och tittade på film i varsin ände av hans lilla soffa resten av kvällen..

När klockan närmade sig natt så sa Johan att jag kunde få sova kvar där om jag ville (jag hade ändå inte ens fixat någon skjuts hem, men det sa jag så klart inte till honom) och ja, det var så det började, fyra månader senare var vi ett par och idag lever vi ett underbart liv i vår fina lägenhet med vår underbara hundvalp och alla planer och drömmar i världen som vi vill leva ut tillsammans!

Johan är den finaste, underbaraste, snyggaste och snällaste jag vet och han är verkligen min bästa vän, inte en dag utan dig skulle jag klara mig Johan! Jag Älskar Dig!







14 februari 2012

Hej på er och trevlig alla hjärtans dag! Hoppas ni får en fin dag utan att folk ska vara så bittra för att dom är singlar. Tyvärr verkar inte alla förstå att det handlar om kärlek, all sorts kärlek så är man singel kan man fira med en vän, eller inte fira alls utan bara vara snäll och trevlig. Men det finns ingen anledning till att vara bitter och försöka dra ner dom som faktiskt tycker att den här dagen är speciell! 
    Snäll ska man så klart vara alla dagar förresten men idag ska man nog tänka lite extra på allt bra man har ikring sig..

Jag ska göra mig klar och kila ner till jobbet, vi gjorde pappershjärtan som vi skickade med hem igår, eller ja eleverna gjorde så klart och så har vi bakat en slags bakelse som vi ska äta idag och bara ha det lite mysigt. Ska bli trevligt! Jobbar till stängning idag sen ska Jompa och jag köpa mat och bara mysa här hemma, han ska få en liten present också, bara för att han är så bra!




Puss puss puss på alla mina fina!


Bara en fin bild


Gissa vad jag ska göra ikväll ;)

imag0290 (MMS)

Gissa vad jag ska göra ikväll ;)


Söndag

Efter att ha städat och handlat så blev det en till promenad med Molly och sen plockade jag fram matteböckerna och fick massor gjort! Så nu har jag som mål att göra det sista matteprovet inom två veckor och den vara helt klar, och det ska jag nog fixa om det inte dyker upp massa annat! Mamma och Elisabeth kikake även in och fikade lite en sväng idag, trevligt! Nu ska jag ta mig en snabb duch innan maten för sen blir det film och mys hela kvällen!

Skönt att vara hemma hela dagen och få lite gjort, en till dag skulle jag inte tacka nej till!


12 februari 2012

Åh vårkänslor!!
Solen skiner och det är verkligen skönt ute! Önskar att Johans fotboll kunde bli inställd så vi kan åka ut till landet och leka i solen, men så tur ska man nog inte ha..

Vaknade vid halv tio idag och tog en skön promenad med Molly, efter det har jag storstädat lägenheten, lämnade dock badrummet och disken till Jompa, och sen har jag sytt ihop ett nytt halsband åt Molly. Ska skriva ihop en inköpslista strax och sen ska vi nog iväg och veckohandla, men först ska jag ta mig en pirog till lunch, mums!


11 februari 2012

God morgon lördag!
Idag vaknade jag halv åtta av mig själv, har fixat med massa saker och nu äter jag frukost, om ca en kvart kommer Peter sen ska vi åka och möta upp Johanna innan vi åker mot Långbo för att pimpla! Ska bli riktigt mysigt, varm choklad, limpsmörgås med prickigkorv och sen grilla korv, kommer nog bli toppen! Hoppas så klart på massa fisk också som mamma kan röka!

Sen när vi kommer hem är det bara att byta kläder och hacka lite sallad för sen tar vi Molly och åker hem till pappa för att grilla och ha lite knytis med pappa och mina syskon, hundarna ska så klart med och leka! Hoppas på lite kortspel ikväll också!

Tror det här kommer bli en riktigt bra dag! Hörde även Johanna nämna något om en 4hjuling och som den lilla lantisen jag är älskar jag att både åka och köra 4hjuling, men fort ska det gå :D


Hemmagjorda piroger och hemmagjord pizzasa...

imag0286 (MMS)

Hemmagjorda piroger och hemmagjord pizzasallad, mums!


10 februari 2012

God morgon fredag! Det här ska bli en bra dag har jag bestämt!
Har precis ätit och gjort mig iordning, om en stund ska jag åka till skolan och göra mitt näst sista matteprov och på det ska jag få minst G! Sen ska jag hem och äta lite snabb lunch innan jag ska förbi chefernas kontor och skriva på mitt anställningsbevis för vikariatet och därefter få iväg det till lönekontoret så jag vet till 100% att lönen kommer den här månaden. Efter det ska jag ner och jobba 12.30-16, sen ikväll ska jag göra hemmagjorda piroger och äta med pizzasalladen som jag gjorde igår, ska även marinera kött och handla lite olika saker till morgondagen, men mer om den senare! Sen ikväll blir det nog film och mys här hemma och bara ta det lugnt!


Hej jag heter Sara och här var jag så galet snygg!


Snart har vi frostat av frysen, sjukt myck...

imag0280 (MMS)

Snart har vi frostat av frysen, sjukt mycket vatten blev det!


Torsdag

Kom hem från jobbet vid två idag eftersom jag behövde tanka och så först och då satt Anna och Philip här och fikade lite sen lämnade dom av svärmamsens symaskin som jag ville låna lite. När dom gick så lagade jag två par leggins, gjorde pizzasallad tills i morgon, kollade på oth och sen satt jag lite med matten. Ska snart ta en dusch och sen bara ligga i soffan resten av kvällen, eller om jag kryper ner i sängen med min bok, slappa ska jag iaf göra!

Har varit riktigt skönt att få lite gjort idag, har massor att göra i morgon också dock innan jag tar helg!


9 februari 2012

Hej på er!
Jag och Jompa hade en liten spa-/myskväll igår, jag testade den där nässköljen, vi använde öronljus och så tittade vi på Sveriges mästerkock osv. Måste säga att nässköljaren var sjukt bra! Trodde jag verkligen inte, så har ni problem med att ni är snoriga hela tiden eller täppta så köp en sån!

Har nyss ätit frukost och nu ska jag ta och göra mig klar inför jobbet, funderar på om jag ska gå och få en promenad eller ta bilen så jag hinner tanka efter jobbet, det är riktigt kallt ute så kan inte riktigt bestämma mig, men har lite ont i halsen så blir säkert bilen..

Nej göra sig klar var det!


Var och köpte en sån här efter jobbet och ...

imag0279 (MMS)

Var och köpte en sån här efter jobbet och jävlar vad det släppte i näsan. Helt sjukt! Haha


8 februari 2012

Hallå där!
Hade inget att skriva om igår direkt, var en vanlig tisdag med jobb och plugg. Har inget vettigt att skriva nu heller egentligen, eleverna har studiedag så jag jobbar på fritids hela dagen, börjar vid åtta och har typ nyss vaknat, haha! Ska borsta tänderna och sen åka, orkar inte fixa något..

Har en liten svacka just nu, allt känns pissigt och jobbigt, är sjukt stressad över vissa saker på jobbet och i skolan. Känner bara att jag vill sova och sova just nu men det blir nog bra, hoppas det är löst den här veckan det mesta så slipper jag tänka på det!


Trött vovve med tungan ute,haha!

imag0278 (MMS)

Trött vovve med tungan ute,haha!


6 februari 2012

God morgon måndag!
Det var som vanligt väldigt svårt att komma upp idag, blev väl inte bättre av att jag sovit knappt 7 timmar heller.. MEn men.. Idag är det jobb till fyra som vanligt och sen ska jag möta upp L på stan för en fika och så ska vi kika i lite affärer, skön start på veckan!

Måste, måste i säng tidigt ikväll också!


??

Det har varit full fart hela dagen, var iväg och lekte med hundarna, pluggade, veckohandlade och nu sitter jag med ett litet mellanmål. Blev klar med mitt kapitel i matten men måste börja göra lite repetitioner så jag förhoppningsvis kan göra prov på fredag. Sen är det nog dags att laga lite mat, idag blir det laxpaket i ugnen med potatis och smörstekt sparris med flingsalt till, ska bli sjukt gott!

Ikväll ska jag ta mig ett varmt bad, vi har det så kallt inne så det kan verkligen behövas! Och sen ska jag mysa massor med mina fina hjärtan!



Usch har även kollat på utbildningar idag, hade bestämt precis vilken jag ville söka till nu i höst men sen nu när jag tittade så visade det sig att den är borta, den finns alltså inte kvar. Blev så besviken, men det finns snarlika utbildningar så klart men ingen som känns sådär rätt! Ska iaf leta vidare sen boka tid hos en syo och be om lite hjälp, från och med nästa månad kan man ju börja söka in...


5 februari 2012

Hej på dig söndag!
Jag vaknade strax efter halv tio idag och nu sitter jag och väntar på att Sandra ska höra av sig. Hon ska ta med hundarna och komma in till stan så ska vi ut och gå och sen låta hundarna leka lite, får se om vi skulle åka ut till hennes pappa kanske så vi kan släppa dom lösa, ska bli väldigt trevligt och jag vet att Molly kommer älska det!

Annars idag så måste jag iväg och handla lite och sen ska jag försöka hinna plugga lite, men hinner jag inte så är det inte hela världen, men det vore bra, haha!


Sushi love

Det var jätte skönt att vara ute hos sväronen, god mat och sen tog Anna, jag och Molly oss en skön promenad! Kom precis hem från Arboga och strax kommer Anna hem med Molly, om ett tag blir det väl iväg och köpa mat och sen blir det säkert filmmys, lovely! Tråkigt bara att helgen redan börjar gå mot sitt slut..


4 februari 2012

Mysmorgon har jag haft här hemma! Har duschat och fixat mig och bara grejat runt, ska snart klä på mig och sen ska vi åka och hämta mormoren och sen vidare ut till sväronen, vi ska bli bjudna på lunch och sen ska vi vara där ett tag och umgås. Har inte träffat sväronen på jätte länge så det ska bli kul! Sen strax efter fyra ska vi åka till arboga för att fira Magnus som fyller idag och Isak som fyller i morgon. Ikväll blir det nog att köpa mat och slappa här hemma, är sjukt sugen på sushi så får se om det bli kvällens mat, hehe!


mmmmm Choklaaad!!

Nu har Johanna och Måns åkt hem och Johan är iväg och hämtar Anna i kungsör, själv ska jag krypa ner med Molly i sängen om några minuter, är så galet trött!

Det blev faktiskt inte så mycket vin eller ostbågar ikväll, när vi väl dukat fram blev jag inte så sugen, men åt så jävla god choklad ist och drack Bonaqua, galet gott! Chokladen luktate underbar och ah var så jävla god! Mörk choklad har verkligen blivit min nya grej!



Så galet god, till och med kritiska Måns gillade den ;)


Fredagsmys

Hej på er!
Efter jobbet så satte jag mig direkt med matten en stund till, men nu är jag verkligen värd en ledig helg! Har slapapt i soffan ett tag men ska strax hjälpa älsklingen med kvällens mat, Tacos, mums!! Sen ikväll ska Johanna och Måns antagligen komma över och titta på film, blir lite ostbågar och vin också, mums *2!!! Toppenstart på en toppenhelg!

 +  
= Muuums!!


3 februari 2012

Hallå där!
Är lite stressad och väldigt irreterad just nu, ingen bra början på den här dagen med andra ord! Fick mig en skön sovmorgon till halv nio idag iaf och till vart i tio var jag i skolan och fick lite matte gjort. Drog till stan efter det för att köpa lite nya strumpor och sen hämta ut ett paket, insåg i morse att typ alla mina svarta strumpor var trasiga! Har precis slängt i mig en macka nu till lunch och om 15 minuter måste jag skynda vidare till jobbet. Slutar vid fyra och sen får jag väl se vad som händer ikväll!


2 februari 2012

God morgon torsdag!
Har precis ätit frukost och insett hur trött och hängig jag känner mig, blir inget smink och sånt idag, orkar verkligen inte göra mig iordning, haha! Men det är iaf en kort dag på jobbet, slutar 13.45 så det är väldigt skönt! Sen vid tre kommer L över och ska titta på The breaking dawn med mig, hon var så avundsjuk när jag såg den på bio så nu tänkte jag att hon äntligen ska få se den med, tror det kommer bli riktigt mysigt. Ska poppa lite popcorn osv, najs!


RSS 2.0