Veckans to do list

Har lite småsaker som jag måste få gjort nu i början på veckan, får se hur och när jag ska hinna, beror på om jag får jobba eller inte!

- Laga Mollys älsklingsleksak som hon har bitit sönder
- Plugga massor!!
- Storstäda hela lägenheten
- Lämna tillbaka en skjorta som jag ångrade mig om
- Träna, träna och träääna!
- Pussa på Jompa massor eftersom vi har 2,5 år i veckan och vi knappt hinner ses i helgen!


My day

Jag har haft en riktigt bra dag idag! På fm så gick jag och några från jobbet en promenad till Lidl och tittade lite och sen direkt efter lunch så åkte jag, en kollega och tre elever till Dollarstore i Arboga och tittade. Jag köpte en stoor kudde till Molly som vi ska ha på golvet här i vardagsrummet sen två små glasburkat till att ha till kryddor. Har även köpt mig en tröja att ha till och från träningen idag, en blå med fleece i och typ lite mjukt material utanpå, jätteskön!
     Vet inte om jag ska ut på en pw med Johanna om ett tag eller om jag ska ta tag i allt här hemma, får se om Johanna är sugen eller inte!


31 oktober 2011

God morgon måndag!
Åh igår kväll var jag helt slut, somnade som en stock och sen vaknade jag inte förren när klockan ringde strax efter åtta och kunde inte förstå att det var morgon, såå trött! Har verkligen inte orkat eller haft tid att skriva något i helgen och tror inte jag hinner nu heller! Dom ringde från jobbet för ett tag sen så jag ska komma in och jobba 10-17 och sen hoppas jag att det blir en pw med Johanna, jag har verkligen varit för onyttig i helgen!

Nej nu ska jag göra mig klar så jag kommer i tid till jobbet, ha en bra dag!


packade och klar :D

imag0438 (MMS)

packade och klar :D


29 oktober 2011

Hej där!
Jag och Johan sov ända till tolv idag, så himla skönt! Har suttit i telefonen ett tag, dushat och ätit frukost och nu ska jag ta tag i allt jag måste fixa! Strax efter fyra kommer Linda och hämtar mig och Anna och sen drar vi iväg till Jossan i örebro! Jag har önskat att vi ska äta korvstroganoff haha och sen blir det bål, massa massa vin och sen en utgång. Hoppas bara att Sandra kan fixa hundvakt så hon också kan få åka med, åh det ska bli sååå kul!


28 oktober 2011

Jag hade ingen klocka ställd i morse utan tänkte sova så länge jag ville, vaknade pigg som en lärka klockan nio, skönt! Tog en liten promenad med vovven och sen frukost, har bara slappat i soffan fram tills nu. Ska väl ta tag i lite saker här hemma snart, sen blir det jobb 13-16. Ikväll ska Jompa och jag göra pizza och sen tror jag att det blir film och mys här hemma!


Dagen

Har haft en kanondag idag också, perfekt! Har haft sån sjuk träningsvärk så det var riktigt skönt att träna idag! Sitter just nu och väntar på att tjejerna ska komma in på msn så vi kan planera lördagen lite, yeeey! Blir nog en tidig kväll sen!

Dagens minus:
- Mina gummistövlar har gått sönder :(
- Mina nya benskydd är trasiga :(
- Swedbank funkar inte så vi kan betala räkningar :(
- Måste klippa Mollys klor men hon hatar det och jag har ingen lust att brottas :(


27 oktober 2011

God morgon torsdag, nästan lördag!
Har sovit som en kratta inatt, var hungrig och Johan har rullat och grejat hela natten, tröck frukost så fort jag vaknade så nu mår jag illa, bra där! Ska göra mig iordning nu och gå ut med Molly sen är det jobb 7.45-16.30 och efter det så ska jag hem och byta om sen är det träning 18-19. Efter det så ska jag hem och duscha, äta pannkakor och titta på Robinson med mina hjärtan och sen måste jag ta tag i att klippa Mollys klor! Kommer säkert vara jätte trött ikväll så det blir säkert en tidig kväll!

Löning idag förresten, naaaajs!


fina ljuslyktorna!

imag0431 (MMS)

fina ljuslyktorna!


Lovely life

Jag har haft en toppendag och tänkte fortsätta att  ha en toppenkväll faktiskt! Hittade massa fint på Dolalrstore idag, en shampoo och en balsamförpackning med pump och alltså riktigt stora, en tvättsvampsboll som man tvättar sig med, en hjärtformad badkarskudde, julgardiner till sovrummet, två röda fina ljusstakar, två små glasburkar att ha kryddor i, en påse klubbor och så en present till Linda som fyller om ett tag. Allt det för ynka 300kr, helt galet bra! Hittade massa mer saker som jag ville ha men väntar lite till, det mesta var julsaker och det ska Jompa få åka med och köpa när det nämar sig jul, måste se lite vad vi har för saker nere i källaren också, haha!

Efter en bra tur där så åkte vi och käkade på subway och det var galet gott! När vi kom ut till pappa sen så fick Molly leka lite med Casper och Ludde innan vi tog en promenad. Kom hem vid fem och då drog Johan och jag ut och sprang i 30min direkt, väldigt skönt!
   Har precis tänt ljusluktorna och testar ett ställe att ha dom på, ska snart ta ett litet bad och läsa lite medan Jompa får göra lite chili con carne, mums!


26 oktober 2011

Onsdag redan och snart är det helg! Igår hade jag en av dom roligaste träningarna någonsin, så jävla underbart! Känner mig dock ganska blåslagen efter alla fighter igår men det är lätt värt det! Mot slutet fick vi sparras stående, alltså puckla på varandra för fullt och sen försöka få omkull den andra och då blev det ju en fight på mattan då vi körde grepp och sånt, så jävla awsome!

Jag tog en sovmorgon idag och vaknade av mig själv vid nio, gick ut med Molly och har ätit och sånt där, ska sätta mig med matten en stund nu och se om jag fattar något alls! Vid ett taget ungefär ska jag och Johanna åka till subway och äta lunch och sen gå in på dollarstore och titta. Molly får följa med och sova i bilen för efter det ska vi åka ut till pappa som ska byta däck på min bil och vi ska ta oss en promenad så länge, tror det blir en kanondag!


25 oktober 2011

Hej där!
Jag har ätit, varit ute med Molly, sett sista avsnittet av prison break och redovisat sökta arbeten. Nu ska jag rensa svamp, diska och sen dra iväg till skolan och plugga! Ikväll är det träning, första gången på tre veckor som jag ska köra mma, usch är sjukt nervös!

Och ja det var min dag det, full rulle!


Skogsmullarna

Anna och jag hittade massor med svamp i skogen! Dock när vi skulle fika så hade jag glömt ta med en extra mugg till den varma chokladen så jag fick dricka ur en påse, hahaha!
    När vi var klara så åkte vi hem och gjorde svampstuvning på rostmackor och åt till lunch och sen tog vi oss en tripp till h&m, och jag som lovat mig själv att inte shoppa råkade köpa med en sidenskjorta hem som jag kanske ska ha på lite festligheter i helgen, är dock inte helt säker..
   När Jompa kom hem så åkte vi ut till sväronen och fikade och pratade ett tag, sen nu har jag en grattäng i ugnen med kassler och potatis och så har jag precis rensat en av påsarna med svamp. Ska ta en dusch nu och hoppas på att maten börjar bli klar tills jag kommer ut!


Jag köpte dock en ganska stor storlek så att den skulle bli lite "baggy"


24 oktober 2011

God morgon pårej!
Jag har tagit en ordentlig promenad med Molly, ätit frukost och pratat med Anna 17gånger typ, haha! Ska slänga på mig varma kläder nu sen koka lite varm choklad och packa ner två muffins för sen ska Anna och jag ut i skogen och plocka lite svamp, Molly får åka till svärpappsen ett tag eftersom det är så himla kallt ute! Tror inte vi blir ute allt för länge eftersom det är så kallt men ett tag blir det iaf, Anna säger att det finns massor med svamp och jag är riktigt sugen på rostbröd med svampstuvning på, mums!


älskade bebis!

imag0342 (MMS)

älskade bebis!


23 oktober 2011

Hej på dig söndag!
Jag hade en supermysig kväll med tjejerna igår, vi handlade, käkade morötter med dipp, tacochips och drack sprite med frusna hallon. Vi tittade på Friends with benefits och snackade massor!

Vaknade vid elva idag och sen dess har jag bara myst med Jompa i soffan, läst ut min bok, gått en promenad i solen med mina hjärtan och lite sånt. Nu ska Johan och jag hämta upp Anna och sen åka och veckohandla, Jompa jublar för att hans fotbollslag vinner något viktigt på tv, det här blir nog en bra kväll!


Grejar och donar

Haha jävla M och vara in och snoka! ;)

Jag har grejat för fullt här hemma idag, vikt tvätt, hängt tvätt, bakat och haft mig. Käkade och körde iväg Jompa vid halv fyra och sen har jag tittat lite på prison break, ska snart ta och gå ut en sväng med Molly innan jag gör mig klar för lite film mys, trevlans!


cupcake!

imag0415 (MMS)

cupcake!


22 oktober 2011

Hej på er!
Idag vaknade vi pigga och glada strax innan tio, gick upp och åt lite frukost och så tog vi oss en promenad med Molly till affären så jag kunde handla lite. Nu tvättas det för fullt och jag håller på med en liten grej till ikväll. Madde och Johanna ska komma över ikväll och så ska vi handla lite gott att äta och titta på film (Jompa är på lagfest) så det ska bli riktigt roligt, ville överraska med något trevligt också så nu står jag och gör (Jag hoppas verkligen inte ni läser det här, sluta läs direkt isf!!) hallon cupcakes, några med bara hallon och några hallon och choklad, tror dom blir riktigt goda faktiskt! Hoppas så klart dom blir fina också, har muffinsen i ugnen nu så ska låta dom svalna lite sen innan jag gör toppingen tror jag!

Johan säger att jag är så vimsig idag, läste totalt fel på receptet och fick göra om smeten helt en gång och smöret brände jag så det fick jag göra om tre gånger, hahaha!

Nej nu ska jag greja vidare här hemma, slänger upp bild och recept senare!


tända ljus i hela lägenheten, lite naturgo...

imag0411 (MMS)

tända ljus i hela lägenheten, lite naturgodis, massa vindruvor, en bra film och mina hjärtan, myset är maxat!


Underbart med helg!

Jag fick gå tidigare från jobbet så jag sprang hem och kastade mig ner i sängen med Molly för lite mys! Ny har hon fått en godispinne som hon älskar och jag ska smaska på några oreos med mjölk som start på den här braiga helgen! Längtar efter Jompa och en mysig kväll med honom och i morgon kväll har jag planerat mys med några vänner, underbara helg!


PUUH

Full fart!
Jag ringde det där samtalet, pluggade lite matte och sen slängde jag fram damsugaren, plockade upp lite saker här och där i lägenheten, damtorkade, vattnade blommor, torkade av lite i badrummet, fixade mig, åt lite lunch och nu ska jag snabbt kasta på mig lite kläder och gå ut med Molly och passa på att slänga soporna och sen skynda vidare till jobbet! Tjo flöjt!


21 oktober 2011

Härliga, kalla, frostiga fredag!
En pw, frukost och snart ett avsnitt prison break avklarat, ska ta och ringa ett samtal om en liten stund och sen sätta mig och plugga lite matte! Vid ett ska jag iväg och jobba i tre timmar bara och sen blir det fredagsmys med tacos, lovely!

Och vet ni? Förra året den 17 oktober kom första snön, undrar när den dyker upp i år? Jag är iaf redo nu!


Min dag!

Usch vad jag har frysit idag! Tänkte inte på att jag skulle vara ute mycket på jobbet idag så klädde inte på mig mycket kläder alls men idag har jag varit ute 2 gånger 30 minuter med eleverna på deras rast sen en timme i en lekpark på eftermiddagen. När jag väl kom ner till klubben var jag sååå frusen! Efter jobbet så regnade det massor så jag ringde Anna som hade hängt hemma hos oss hela dagen med Molly och så kom hon och hämtade mig. Var social ett tag innan jag bytte om och drog och tränade med Johanna. Var riktigt skönt att få träna lite och riktigt roligt att träffa Johanna!

Har tittat på Robinson och ätit och nu ska jag lägga mig och läsa lite i sängen, är så himla trött!


20 oktober 2011

God morgon!
Trött och seg, är verkligen inte van att gå upp tidigt längre! Men har precis ätit, ska göra mig klar och gå ut med Molly lite fort för sen ska jag till Nyckels grundsär och jobba 8-13.30 och efter det ner till Klubben och jobba 13.30-16.30, hem fort efter det för lite träning 18. Haha lite småjobbig dag tror jag att det kommer blir men det blir nog roligt! Vet dock inte riktigt vart jag ska men det löser sig nog, haha!


Dagens shopping

Vilken toppen dag jag har haft!
Mötte upp Anna och drog ner på stan och så, köpte en asfin vinterjacka som jag har suktat efter ett par veckor, en halsduk, två par vantar, regnbyxor och regnjacka och så bytte jag armbandet som Anna hade köpt åt mig till två par örhängen, är såå nöjd med allt! Vi passade även på att ta en lunch på cafe latte, räkpastasallad åt jag, såååå mumsigt! 
 
Drog hem lite fort vid halv fem och sa hej till Johan och sen vidare till jobbet för möte till strax efter sju, ett bra möte var det! Sen hem och duscha, laga mat och sånt och nu ska jag ta och lägga mig och läsa en stund innan jag ska sova så jag orkar upp och jobba i morgon!


shopping :D

imag0408 (MMS)

shopping :D


19 oktober 2011

God morgon regniga onsdag!
Har ätit och varit ute med Molly som vanligt, ska sätta mig och söka lite jobba nu, plugga liite matte, fixa lite här hemma och sen göra mig klar för att gå ner på stan med Anna. Eller ah okej vi ska runt i hela köping typ till alla affärer, ska leta vinterjacka, regnkläder och sånt, treevligt! Sen kl fem ska jag ner till jobbet på ett två timmar långt möte om fritids, tror det kan bli intressant!


Kom igen, rör på fläsket Sara!

Matten gick så himla bra idag, kom riktigt långt och det var till och med roligt! Åkte hem direkt och lagade mat och sen dess har jag bara slappat och tittat på julklappar. Johanna ringde och var fortfarande förkyld så det blir antagligen ingen träning, skulle vilja ta en pw men får se hur jag gör eftersom det regnar så himla mycket! Men får se senare vad Johanna bestämmer sig för. Ska nog beställa julklapparna nu och sen hålla tummarna för att Johanna ska bli frisk snart!


18 oktober 2011

Har inte fått mycket gjort alls idag, har diskat och tittat på Prison break typ, snart kommer Anna över lite fort och ska låna telefonen och sen vid ett ska jag iväg till skolan och göra lite matte. Sen ska jag väl hem och laga mat till fyra, beställa lite julklappar och sen 20-21.30 är det äntligen dags för mma igen!


Färdigkalasad igen

Jag har haft det jätte trevligt nu på kvällen med mitt lilla kalas, lilla Matilda kom idag också och det var såå mysigt att få busa lite! Fick jätte mycket fina saker vilket jag precis som sist skriver där nere, nu ska jag iaf ta en dusch och sen slappa i soffan lite.

Pengar till ett regnställ och kryddor från Kreta av mamma.
Vin, blommor och en tvål av Sandra, Jesper, Elisabeth och Matilda.
Örhängen och armband av Anna och Philip.
Och En fin korg med två glashjärtan att hänga upp, ett litet luciatåg, ett ljus och sen Sällskapsresan boxen med alla filmerna av sväronen.

Tack så himla mycket!


17 oktober 2011

Usch vilken natt jag haft! Har vaknat flera gånger och sista gången vaknade jag och hade jätte ont i magen och mådde illa, tog en alvedon och la mig på soffan och sen tog det ungefär en timme innan jag kunde somna i sängen igen. Så idag stängde jag av klockan och bara låg och drog mig i sängen, så skönt!

Har nyss varit ute med Molly och slängt lite sopor, nu ska jag äta frukost som består av keso, russin, banan och kiwi och titta på ett avsnitt prison break. Sen ska jag smörja in alla mina nya skor, plugga, tina kakor och lite sånt, funderar på att gå och klippa mig lite fort också men får se om jag hinner. Sen är det iaf dags för lunch och sen jobb 14.30-17.30 och kl.18 kommer det lite gäster för ett försenat kalas för mig, dom som inte kunde komma förra gången kommer idag ist, mysigt!


myskväll!

imag0393 (MMS)

myskväll!


Myssöndag

Snart är lasagnen klar och då blir det middag med syskonen Claesson och senare ska Anna och jag dricka vin och äta räkor, kex och ost och titta på film, Jompa får äta lite godis, underbara söndag!


16 oktober 2011

Jossan kom över idag redan vid tio och sen har vi suttit i tre timmar och bara pratat om allt, så himla skönt! Saknar henne så sjukt mycket nu redan, vi måste verkligen ses oftare! 
   Har precis tryckt i mig två mackor nu när Jossan åkte hemmåt igen så ska byta om till träningskläder nu och möta upp Anna för att ta en pw med springintervallen, naaajs! Efter det ska jag hem och duscha och sen får vi se vad det blir, måste handla och så har jag massa räkor som jag får se om Anna vill komma med och äta upp, haha! Men ah, först träning och sen får jag se, lovely day!


Braiga kväll

Jag hann med ganska mycket saker idag, storstädade lägengeten, gjorde en paj, gjorde sallad, fixade mig och grejade sen åkte vi till ö&b en sväng och där handlade jag lite ljus, dricka och grejer till kvällen, en leksak till Molly och lite sånt.
    Nu kom vi precis hem efter en toppenkväll! Vi åt massa gott sen hade pappa gjort marängswisch till efterrätt och lite senare dukades det fram morötter, gurka, tacochips, chilinötter och olika dipper och till det satt vi och spelade kort. Så himla trevligt så det var tråkigt att vi var tvugna att runda av ganska tidigt men nästan alla hade saker i morgon så dom behövde hem och sova..


Haha, Igår när Sandra och Ludde var här så plockade Sandra fram en ny leksak till Ludde som han hade testat på hundkursen för länge sen (det hade Molly med gjort) men Ludde sket i den saken totalt just då så Sandra stoppade ner den i väskan igen. Då gick Molly fram och drog upp den ur väskan och sprang och la sig på hennes filt med den, så idag åkte jag och köpte en egen sån leksak till henne. I vanliga fall brukar den kunna vara ganska dyr men nu fanns den billigt så då passade jag på. Trodde hon var för trött för att leka när vi kom hem men tänkte ändå att hon skulle få den och hon blev överlycklig! Sprang runt och ruskade på den och busade, nu sover hon dock som en stock med den bredvid sig, pluttan!


Ful som stryk men super poppis
hos nästan alla hundar, haha!


trollunge!

imag0390 (MMS)

trollunge!


gör som moster gör...

imag0388 (MMS)

gör som moster gör...


stora tallriken

imag0387 (MMS)

stora tallriken


var in på ö&b lite fort, köpte även lite g...

imag0386 (MMS)

var in på ö&b lite fort, köpte även lite godis till mig och kinder ägg åt ungarna till kvällen :)


15 oktober 2011

God morgon lördag!
Jag vaknade vid halv tio idag men låg och drog mig till tio, mycket skönt! Har ätit frukost, läst bloggar och gjort en pajdeg, ska ta och steka på köttfärsen strax så tacopajen blir klar, mums! Efter det ska jag ta och damsuga och sen göra mig iordning för strax vid fyra ska vi bege oss hem till pappa där han, Anna-Lena, jag, Jompa och alla syskon med respektive och barn ska ha en räkfrossa. Vi har fixat lite pajer, massa räkor, bröd och så massa vin och så ska vi äta, dricka och spela spel, mycket trevligt tror jag det blir!
   Vet dock inte hur vi ska göra för att ta oss hem, vi pratade om att sova kvar men Johan ska iväg i morgon bitti så det går inte, så nu försöker vi fixa någon som kan hämta och annars så skulle nog Johan köra, men det löser sig nog.

Men nu ska jag börja greja!


14 oktober 2011

Hej underbara fredag!
Vaknade upp till strålande humör idag och allt har varit toppen på jobbet! Jag hade mellisen idag så jag tog hjälp av en elev och så dukade vi fram glass, kolasås, chokladsås, fruktcoctail, banan, maränger och coca cola, sååå gott! Kom nästan nyss hem och Sandra och Ludde kom precis hit så Molly leker som fan här hemma, haha! ska slänga på mig lite varmare kläder nu och invänta L* sen ska vi ta hundarna och gå ner till djurbutiken och sen iväg och träna hundarna ett tag, mycket trevligt ska det bli! Blir myskväll här hemma sen, LOVE LIFE!!


Klickeliklick

Efter mitt sura inlägg så följde jag med Molly och Johan ut och sprang i skogen, Johan höll Molly och jag tröck i hörlurarna i öronen och sprang bakom, när vi sprungit så passa att Molly var helt slut så sprang vi hem och lämnade henne och sen joggade Jompa vidare och jag tog en pw för att få bort det sista sura humöret. Kom hem och bestämde mig för att strunta i allt skit, det löser sig så småningom, ist ska jag lägga min energi på den trevliga helgen som väntar! Lagade mat sen när vi kom hem och nu sitter vi med tända ljus i hela lägenheten och tittar på Robinson, mys!

Och förresten, gud vad jag älskar den som uppfann klicken! Hungträningsklicken alltså! Började klickersträna Molly i måndags och det funkar underbart nu! Hon har blivit duktigare på vardagslydnaden och idag gick det kanon att klippa hennes klor, och mycket tror jag beror på klicken! Förstår inte att jag inte började med den tidigare! I loove it!


*S&¤#(*rdh¤&/

Är på sjukt dåligt humör över massa saker, fick ett antagligen tråkigt besked idag, har haft huvudvärk i en vecka och sen är jag arg över att jag inte vill gå och träna själv och Johanna är sjuk så ska dra ut på en längre pw för mig själv och försöka gå av mig all irritation, blöh!


13 oktober 2011

Hej torsdag!
Gick upp typ halv nio idag och sen tog jag en pw med Molly direkt, frukost och prison break efter det som vanligt, haha! Har suttit och smsat och planerat morgondagen lite så det blir nog bra, måste dock försöka klämma in lite tid för min Jossilutt något i helgen nu när hon ändå är i stora stan, höhöhö.. Aja, har precis gjort mig klar så ska ut med Molly lite fort nu sen iväg och jobba 11-16, naajs!


Trött och sliten

Jag är heeelt slut, snorar och har ont i huvudet, blev inte bättre av att jag stängde idag och eleven blev hämtad en kvart sen utan någon ursäkt, blöh! Jag har varit sugen på kebabtallrik och massa vitsås och feferonis i fleera veckos så om en stund ska älsklingen och jag åka och köpa det, och dom senaste gångerna har jag fått fel och får jag det nu så kommer jag bomba hela köping, för så jävla viktig är min mat just nu! Haha! Blir iaf mat och prison break när vi kommer hem, myskväll!


12 oktober 2011

När jag vaknade idag så pratade jag lite med Anna och sen tog jag en pw med Molly, har varit allt för slö dom senaste veckorna så nu måste jag skärpa mig om jag vill se något resultat! Har nyss ätit frukost och sett ett avsnitt prison break, tittar på sista säsongen nu, spännande! Ska försöka skriva ut ett papper på Jompas dator nu som jag skulle behöva åka iväg och lämna och sen fixa mig för om en timme börjar jag jobba, 11-17.30 är det idag!


11 oktober 2011

Hej på er! Har pluggat hela dagen idag i princip, och 4 timmars sträckpluggande resulterade i ett VG på matteprovet, är så sjukt stolt!!
    Hade mma träning idag men Johanna var sjuk och då ville jag inte riktigt träna själv, tänkte gå på boxen men har haft ont i huvudet igår och idag av allt pluggande så bestämde mig för en pw ist, det är det bästa med hösten, att det är så skönt att gå då! Drog ut på en runda med mp3'n, gick ca 4km, joggade 1km och löpte som en tok dom sista 200meterna, haha såå skönt! Sitter svettig och mysig nu och ska äta lite innan jag ska ta en dusch och lägga mig i soffan, naajs!

Nu vill jag dock att Johanna ska bli frisk så vi kan komma igång med våran träning på riktigt, det har varit för mycket förkylningar nuu!


Blöh

Full fart har det varit sen jag slutade idag! Kom hem strax efter fem och då slängde vi ner tvätten, åkte och handlade på djurbutiken, veckohandlade och sen hem och pack upp allt och laga mat, "klickade" Molly en sväng också. Direkt efter maten satte jag mig med Matten och inte fören efter nio var jag klar med allt och kunde ta en dusch. Har suttit i soffan med datorn tills nu och nu känner jag mig febrig och skit, tror dock att jag bara är stressad över matteprovet och trött, så ska gå och lägga mig nu så jag hinner upp ordentligt i morgon så jag kan diska och repetera matten ordentligt, håll tummarna för mig i morgon!


shopping till vovven, två nya visselpipor ...

imag0367 (MMS)

shopping till vovven, två nya visselpipor eftersom vi tappat den andra, en klicker, reflexväst, reflexband till kopplet och så mat :)


shopping till vovven, två nya visselpipor ...

imag0367 (MMS)

shopping till vovven, två nya visselpipor eftersom vi tappat den andra, en klicker, reflexväst, reflexband till kopplet och så mat :)


10 oktober 2011

Vi efter maten och sådär igår så tände vi massa ljus och så kröp alla tre (Johan, jag och Anna) upp i soffan och tittade på Gnomeo och Julia, riktigt rolig var den faktiskt! Kom i säng strax innan tolv tror jag och då var jag helt slut! Släpade mig upp idag strax efter nio och nu har jag nyss ätit och varit ute med Molly. Ska sätta mig och skriva upp lite punkter till matteprovet i morgon som jag måste lära mig sen ska jag göra mig klar för jobbet och gå ut med Molly igen innan det är dags att jobba 11-17.30!

När jag kommer hem lär det bli full fart, vi ska tvätta, veckohandla, det måste diskas, lagas mat, köpas hundmat, akvariet måste göras rent och vi skulle behöva klippa Mollys klor och så måste jag försöka göra lite matte, blöh! Är trött av att bara veta allt nu, men det är bara att köra på!


SMS-inlägg

imag0362 (MMS)


mums!

imag0357 (MMS)

mums!


9 oktober 2011

Gud vilken kväll vi hade igår! Jag visste det, man ska verkligen köra 18års kalas för då får man massa fina saker och det blir ett jävla drag! Vi var lite fler än 20st och alla hade verkligen roligt! Orkar inte skriva så mycket mer just nu, hade galet mycket att städa i morse och nu har Anna och jag gått en sväng till affären och handlat massa saker för att kunna göra olika goda smoothies och senare blir det fläskfile, potatisgrattäng och sallad, muums!

Haha och någon måste haft väldigt roligt igår, hittade diskborsten i kylen och en disksvamp i frysen.



En väldigt full och glad Sara


Partydayy

Hej på er!
Idag vaknade jag kl tolv efter tolv timmars sömn, så nu kommer jag verkligen orka kvällen! Låg och pratade, busade och gosade med mina hjärtan ända till halv två och nu har jag nyss ätit och planerat hur jag ska lägga upp dagen. Om fyra timmar kommer mina partygäster (dock har Johan sagt fyra till några, haha!) så det är verkligen dags för mig att sätta fart! Men alkoholen är i kylen och det är det viktiga!

Ska ta och diska nu, sen duscha, plocka lite i lägenheten, fixa naglarna och senast fyra måste jag vara igång med håret och sminket så jag verkligen är klar innan sex och hinner plocka fram lite snacks. Har inte ens planerat någon mat heller och vet inte alls vad vi ska äta, något fårt måste det iaf bli! Johan får ta ut soporna, bära ner en garderobi förrådet, köra ut Molly till landet och sen handla lite plastglas att dricka ur, full fart med andra ord!


mums!

imag0345 (MMS)

mums!


Bra dag!

Jag har verkligen haft en toppen dag idag! Kom hem för ungefär 30minuter sen efter att ha varit ute 2.5h med Sandra och hundarna, gick en långprommenad och så satt vi och tittade på dom som tränade sina hundar och så tränade vi våra lite, mycket trevligt! Väldigt bra för hundarna och skönt för oss, nu är dock Molly helt slut!

Har precis gjort iordning kycklingklubbor och slängt in i ugnen och till det blir det pommes och sallad, Anna kommer snart över också och ska äta och umgås lite, lovely! Blir slapp hela kvällen och jag ska fortsätta att supertagga tills min fest i morgon, det ska bli sååå roligt!


7 oktober 2011

God morgon!
Gick ut med Molly direkt när jag gick upp idag sen har jag ätit frukost och nu ska jag dra på mig lite kläder för jag ska iväg till skolan 10-11 sen ska jag träffa Linda på h&m direkt efter det, sen hem och äta lunch innan jag ska jobba 13-16 och efter det ska jag träffa Sandra för att dra iväg på "hundträning". Tjejen jag gick på valpkurs ska komma till köping och köra rallylydnad med lite folk och då vill dom ha dit lite distraktionsmoment, och då blir ju Molly och jag det. Hundarna ska köra en bana och går man/är runtom och stör lite så dom lär sig att inte bry sig om annat än just banan för tillfället. Sen blir det toppen för Molly för hon behöver ju träffa lite hundar och sånt så det blir nog jätte bra!


Lite shopping igen

Efter jobbet så åkte jag hem sen kom Anna och plockade upp mig och så tog vi oss en sväng på stan, hittade ingen outfitt tills på lördag men däremot kom jag hem med ett "madonna" armband, ett halsband, två par trosor, lite jordgubbsvin, köttfärs och en kladdkaka till Jompa, haha! Man kan ju nästan tro att jag blivit rik! haha! 
   Ställde mig och lagade mat med Jomp direkt när jag kom hem, köttfärsås med extra mycket vitlök och färsk chili för att döda alla halsont baciller, sen blev det en promenad med Molly, en dusch och nu sitter jag här och har fört över pengar till Jompa för att betala av på min gamla arbetslöshetsperiodskuld, skönt! Haha övertalade förresten J nyss att shotta lite ren absolut vodka, alla vet ju att wiskey är bra när man är förkyld men något sånt hade vi inte så vodkan fick duga, han måste ju vara fräsch på lördag!

Nu ska jag läsa lite bloggar och längta till morgondagen och sen blir det robinson!



Älskar mitt liv! Varje dag den här veckan har jag haft något nytt att längta efter, hur underbart är inte det!?


en förkyld Johan som sitter och river på e...

imag0339 (MMS)

en förkyld Johan som sitter och river på extra mycket rå vitlök på den redan vitlökiga maten, allt för att få vara med på min fest i helgen!


6 oktober 2011

Hej torsdag!
Vaknade upp med ont i halsen och tryck i öronen, Jompa har varit sjuk både igår och idag och jag hoppas verkligen att jag inte får hans förkylning! Ska ju ha fest på lördag och då måste jag vara frisk! Har ju träning ikväll men får se hur det blir, vägrar träna om jag har ont i halsen!

Har varit ute med Molly, ätit frukost och tittat på prison break nu ett tag, ska sätta mig med matten om en stund och sen plocka lite här hemma innan det är dags för lunch och sen jobb 14-16.


en nybäddad säng, tända ljus, en bra bok o...

imag0338 (MMS)

en nybäddad säng, tända ljus, en bra bok och molly vid min sida, perfekt innan man ska sova! synd bara att det inte är doftljus..


Ikeashoppingen


2 pack sängkläder
4 korgar
skärbrädor
sugrör
göra tårtsett (sprits, skärare, mönstergörare)
innelådor till byrån, byrå
ljusstakar och ljus
en burk att ha cacao i
ett tandborstglas
te kopp
wookpanna
matlådor
ljuslykta

Loovely!!


5 oktober 2011

Jobb 9h idag och det var mycket idag, men skönt ändå! Hade fått sms av en sjuk Johanna när jag slutade så någon promenad blev det inte, men när jag kom hem hade Johan tagit ner sin gamla garderob och byggt ihop den nya byrån, så jag hjälpte honom att vika in alla kläder innan jag tog med mig Molly på en promenad och postade ett brev. Efter det har jag suttit med matten, har en sida till att lära mig sen ska jag göra repetitioner och sen är det dags för prov 2, ska bli sjukt skönt att få det gjort! Men nu lägger jag ihop för idag och ska äta lite mat och sen ta kväller!

Fick även ett bra samtal idag, som det är just nu så jobbar jag på klubben mån, ons, tor och ojämn fredag varje eftermiddag och från och men nu så kommer varje jämn fredagseftermiddag spenderas på scheeleskolans fritids, awsome! så nu är jag iaf garanterad och schemaskriven på ca 50h i månaden, inte alls mycket men verkligen bättre än inget! Sen brukar jag ofta bli inringd på dagarna också ju och då blir det mycket meer! (tisdagar har jag tackat nej till bara för att kunna vara i skolan)

Och så måste jag nämna att jag älskar mina nya skor! Var ute och pwade på jobbet idag och gick ca 3km med ett par av dom nya skorna och dom var verkligen sjukt sköna att gå i!


lite nytt i sovrummet :)

imag0333 (MMS)

lite nytt i sovrummet :)


Blev väckt och inringd till jobb idag, 8-1...

Blev väckt och inringd till jobb idag, 8-17.30. Sen ska jag nog ut och gå, bygga byrån och försöka plugga lite. Har även en ny idé till en tatuering som jag ska fundera på!


Dagens klädshopping


Alla shoppingpåsar

Tröjor, skjorta, underkläder, skor osv

Älskade skooor!

Älsklingen inviger nya mysbyxorna


Underbar dag!

Åh jag är så nöjd och glad, vilken underbar dag jag har haft! Allt började ju toppen i morse vilket jag berättade om och sen åkte vi till erikslund och handlade massa kläder, hittade dock ingen jacka men massa annat. Sen åt vi thaimat och det var såå gott! Efter det gick vi in till ikea och fyllde en kundvagn, blir nog en tripp dit snart igen dock då vi ska ha nytt databord och ny byrå till hallen som vi tittat ut, men vi kände att vi inte ville handla allt idag. Kom hem för inte så länge sen fast först var vi in lite fort hos sväronen och då fick jag ett till paket av Johan och det var fyra böcker som jag hade önskat mig och en femte är tydligen på väg, underbart! Ska lägga in lite bilder på datorn nu på min shopping så lägger jag upp det sen.

Jag har iaf blandannat köpt en fin tekopp så senare ska vi dricka te och äta prickigkorvmackor, mys! Träning blev det ingen idag, Johanna mådde inte helt hunda och jag är helt slut, så idag vilar vi så vi orkar på torsdag.


Ikea avklarat ;)

imag0329 (MMS)

Ikea avklarat ;)


my personal shopper

imag0328 (MMS)

my personal shopper


4 oktober 2011 - Kanelbullens dag

Älsklingarna kom in och pussade på mig i morse och sen blev det frukost på sängen och paketöppning, två lappar fick jag i paketen, på den ena stod det att jag skulle få en ring, men jag skulle få välja en själv eftersom det är svårt med storlekar och sånt och sen stod det på den andra lappen att en till sak är påväg på posten, spännande! (Och det är alltså inte en förlovningsring om någon tror det, haha)

Nu ska vi åka iväg och shoppa, seee yaaa!!


Shoppingfödelsedag

När jag ska iväg och shoppa mycket så brukar jag skriva en liten lista över saker som jag har tänkt handla, hittar oftast inte allt och mycket annat ist, men det är skönt att ha något att gå efter och eftersom jag är lite speciell så måste jag ofta skriva listor över det mesta för att slippa känna mig stressad.. Här får ni se min nuvarande lista:

Byta ut bh'arna jag fick av Johan till en annan storlek
Skor, boots och kängor
Stor stickad tröja (helst vit)
Vinterjacka
Vardagströjor
Någon partyoutfit till min födelsedagsfest

En byrå till sovrummet
Ljusstakar
Fyra korgar till hallen
Ny wookpanna
Band att binda upp en gardin med

En sprits

Tror det är allt jag kommit på so far, får se vad jag hittar bara ;)



Live Love Laugh

Åh allt är så bra och jag är så lycklig! Vi har nyss varit iväg och handlat, köpte massa gott till frukosten i morgon (födelsedagsfrukosten måste vara goood) så vi köpte frallor, gott pålägg och jouice och sånt. Johan har även tagit ledigt i morgon så vi ska åka och shoppa hela dagen och på kvällen är det mma träning, tror verkligen inte man kan få en bättre dag! Ska mysa hela kvällen och längta tills i morgon då det bara blir Jompa och Sara mys hela dagen! Wiiie! Ska ställa mig och laga mat nu, kokt potatis, köttbullar, brunsås, stekt lök och svartvinbärsgele ska det bli, muuuums!


3 oktober 2011

God morgon!
Jag har hållit på och tvättat sen kl sju och nu är jag klar, ska strax hänga upp det blöta i lägenheten och se klart på det här avsnittet prison break, sen ska jag diska, kolla upp lite om bio, fylla i papper och posta, plugga och kolla upp lite mått på en byrå, får se hur mycket jag hinner med innan det är jobb i några timmar, börjar 14.30 och efter jobbet måste vi iväg och handla så vi får någon mat. Och ah det är nog ungefär det jag kommer hinna med idag, och sen är det tisdag och min födelsedag, wiie!


Fika



Yes så blev det, 8 sorters kakor och bullar och så två tårtor!


Färdigkalasad för idag

Stina och Benjamin kom redan vid halv två så då fixade jag det sista och sen gick vi ut och lekte en stund. Vid tre kom alla gäster och så blev det massa fika, har dock en hel tårta kvar och massa kakor, men tårtan får Jompa ta med till jobbet i morgon och kakorna fryser jag ner tills jag ska ha nästa kalas med mamma, Elisabeth, sväronen, Anna, philip och deras mormor! Strax efter sex åkte iaf dom sista gästerna så då har jag plockat iordning allt och börjar med maten, ikväll ska vi äta bakad potatis, romsås, sallad och stekt lax, sååå gott ska det bli!
    Jag har fått massa fina presenter och jag är verkligen supernöjd! När alla hade åkt så kom Johan och sa att han ville att jag ändå skulle få något av honom idag också och inte bara på tisdag, gulle! (Alla presenter skriver jag här nere så jag själv lättare kan se vad jag fått när jag kikar tillbaka om något år)

Av moster och hennes man fick jag en jätte fin Ljuslyka och hemma odlade chilifrukter.
Av Isak och Sandra fick jag presentkort att köpa skor för.
Av Elin, Magnus och barnen fick jag ett jätte fint armband.
Stina, Ed och Benjamin fick jag chokladprovningen jag var på tidigare och idag en chokladklubba som man ska doppa i kaffe, supergod!
Mormor och morfar gav mig torkad svamp, kökshanddukar och en liten kruka med en växt som heter elefantöron.
Oscar gav mig ett presentkort på h&m.
Victor och Maria gav mig en liten korg fylld med te, choklad, kex och massa gottigheter!
Pappa gav mig pengar att köpa min träningsutrustning som jag ville ha.
Jompa älsklingen hade köpt två bh'ar med matchande trosor.

Tack så himla mycket för alla fina saker!


2 oktober 2011

Det blev en jätte mysig kväll igår! Jag tände massa ljus för lite extra myskänsla och sen spelade vi tp och drack lite gott och berömde dom goda popcornen, haha! Sen efter det kollade vi på en sjukt störd film och när dom sen åkte hem så somnade jag direkt, sköönt!
    Kvällens roligaste var dock när måns fick en fråga som gick typ "Vad är det för djur i spelet my pony stable" Och Måns då frågar oss "Men alltså, är ponny ett eget djur? Eller är det en typ häst?" HAHAHAHAHA!

Nu har jag iaf varit ute med Molly och ätit frukost, älsklingen fick sovmorgon idag eftersom han tog Molly igår, jag ska ställa mig och fixa mina två tårtor nu så önska mig lycka till! Efter det ska det plockas och fixas lite här hemma för vid tre kommer mina gäster och ska fira mig lite i förskott!



2 år och 5 månader idag med mitt hjärta också, perfekt dag!


Det löste sig ganska bra!

Jag kastade bort chokladmacaronsen och dom med jordgubb tror jag inte är ätbara, låter dom gotta till sig tills i morgon och sen får jag se, gjorde chokladbollar och brysselkex ist och det blev väldigt mumsigt! Brysselkex som man rullar i rosa pärlsocker hade jag alltid på mina kalas när jag var liten, mys!
    Ska åka iväg till sväronen strax och hämta en sak som jag behöver till tårtan i morgon, sen ska vi hem och laga mat och lite senare kommer Johanna och Måns över för att titta på film, perfekt!





Detta är min ispiration tills i morgon, mitt kommer inte
bli såhär avancerat men förhoppningsvis fint ändå!


Skitmacarons!!!

Sitter i soffan och är sjukt irreterad! Första gången jag gjorde macarons blev dom jätte bra och jag blev chokad över hur lätt det var, men nu när jag ska göra det och bjuda på så blir det bara skit av allt! Dom med choklad är bara små klumpar som ser ut som bajs och dom med jordgubb har spruckit och är inta alls fina, har lust att kasta bort skiten men det känns ju också dumt. Får se om jag kan lösa det och få dom att se någorlunda dugliga ut iaf, så länge det smakar gott så är ju det det viktigaste även om man så klart vill att dom ska vara fina.. Får skära lite i dom och greja och låtsas att det igentligen är något helt annat i morgon, haha! Får se om jag orkar göra chokladbollar, just nu är jag bara förbannad!


1 oktober 2011

Solen skiner och det är massa fina färger ute, kan säga att min energi är på topp! Ska ställa mig och baka choklad- och jordgubbsmacarons nu och kanske lite chokladbollar och jag hoppas det går fort och bra så jag kan få hitta på något annat roligt idag! :)

Dock började jag precis räkna på vilka som kommer och firar mig i morgon och det verkar bli bortåt 20st trots att ingen ur Johans familj kommer just i morgon och inte mamma eller Elisabeth heller, haha stor släkt! Hoppas jag har gjort tillräckligt med fika och jag hoppas verkligen att macaronerna kommer räcka, får göra måna små idag tror jag!



Första och enda gången jag gjort chokladmacarons!


RSS 2.0