Skål då :)

resize_image_370 (MMS)

Skål då :)


Jag sitter och myser med min bebis och för...

dsc01208_(1) (MMS)

Jag sitter och myser med min bebis och försöker att förbereda mig mentalt för att lämna bort henne över natten, det svider i min mage. Min lilla tjej, känns konstigt att hon inte ska vakna upp med oss i morgon men hon kommer gilla att vara på landet, det vet jag! (annas bild)


30 april 2011

Hej där!
Idag fick jag en låång sovmorgon, låg och drog mig ända till strax innan elva då jag pratade lite med Jossan. Har nyss varit ute med Molly så ska ta mig en dusch nu, sen vid typ två kommer Jossan hit och så åker vi och lämnar Molly hos sväronen. Sen ska vi bara vara här och spela kort, dricka och fixa oss. Jompa har match så det passar så bra att ha lite tjejmys. Vid sex ska vi iväg till Madde och träffa dom andra där vi ska grilla och dricka massa gott, tror det kommer bli en riktigt bra kväll!

Vad har ni för planer?


Myskväll med m&m, ostbågar och sällskapsre...

resize_image_304 (MMS)

Myskväll med m&m, ostbågar och sällskapsresan :)


Fredag eftermiddag

Efter jobbet idag så gick jag och lämnade lite papper till min chef sen efter ett tag hemma så drog Anna och jag till systemet och handlade och så kikade vi i lite affärer när vi ändå var på stan. Sen satte vi oss på balkongen här hemma i solen och bara har pratat och solat.
   Mitt hjärta står och lagar mat nu så ska se om han behöver någon hjälp sen ska vi nog kila hem till Måns och Johanna och hämta lite saker och passa på att ge Molly en promenad. Ikväll blir det nog bara film mys här hemma tror jag, Johan har match i morgon och jag är trött så det passar perfekt!


29 april 2011

Sådär, nu är jag färdig så snart ska jag kila iväg och jobba 8.00-13.00 och idag ska vi åka till stallet igen. Jag kommer väl vara livrädd som vanligt men det brukar ju gå bra, haha!

Nej nu ska jag säga hej då till Jompa och sen gå iväg lite tidigare till jobbet, kom på att jag måste möta stjärnorna vid bussen eftersom hon jag jobbar med kommer lite senare, ciaaao!


Tråååkigt

Jaha och nu då? Har spenderat eftermiddagen åt att diska, vika tvätt och kolla på två oth avsnitt. Nyss förberedde jag maten tills Johan kommer från träningen men nu är jag uttråkad och vet inte vad jag ska göra.. Måste ut med Mollsan men inte fören om typ 20minuter, skulle behöva börja skriva lite på engelskan men nej jag har verkligen ingen lust och med min egna lilla planering så ska den ändå inte redovisas på ett tag..

Slår på tv'n nu tror jag sen ut med Molly och efter det ska jag nog träna lite lätt och sen duscha. Skulle vilja ta en ordentlig pw men jag snorar så sjukt mycket fortfarande så vågar inte riktigt..


Mina hjärtan!

resize_image_194 (MMS)

Mina hjärtan!


Färdigjobbad

Hej på er!
På väg hem från jobbet mötte jag Johan och så gick vi en sväng med Molly i solen, ska titta lite på datorn nu sen tror jag att jag ska ta tag i disken här hemma. Sjukt tråkigt men man måste väl passa på när man har tid. I morgon ska jag också jobba hos mina stjärtnor, ska bli så kul!


28 april 2011

Hej på er!
Tänka sig, jag är redan vaken och har varit det över en timme. Men nu ska jag ta med mig Molly och gå ut och gå lite sen ska jag iväg och jobba 8.00-13.30 på nyckel, yey!

Molly ska förresten få hundvakt idag för första gången, jag jobbar ju och Johan måste skjutsa sin pappa så Anna ska ta henne ett par timmar. Tror inte det kommer vara några problem alls men lite spännande är det allt!


Dagens shopping, bikiniöverdel, vitt linne...

resize_image_125 (MMS)

Dagens shopping, bikiniöverdel, vitt linne, stor blå tunika, ljusblå blus :)


Sara och Anna kväll

Jag och Anna drog och handlade lite vid tre taget, jag skulle ha en bikiniunderdel men det hittade jag så klart inte. Men lite andra saker fick allt följa med hem, visar vad senare.. 
   Jompa är iväg och grejar med sitt fotbollslag så Anna och jag ska ha tjejkväll här hemma. Vi käkade nyss köttfärsås och spagetti som Jompa gjorde tidigare och snart ska vi ut med Molly, sen ska vi äta melon och titta på matlagningsprogram på tv, awsome!


Jag handlade lite saker åt Molly på stan, ...

resize_image_104 (MMS)

Jag handlade lite saker åt Molly på stan, shampoo, morötter, tuggsak, vatten flaska och sen mat åt fiskarna. Nu är vi ute hos johans pappa som tittar på hans bil:)


27 april 2011

Hej på er!
Jag har ätit frukost och fixat mig lite, nyss fick jag damsuga ut Mollys boll eftersom den hade rullat in under soffan. Ska dra på mig lite kläder nu sen ska Louise och jag ner på stan en sväng, har lite saker jag behöver handla så hoppas jag hittar det jag vill ha!

Har sagt att jag ska med ut till Johans pappa sen när jag kommer tillbaka men får se hur vädret är eller om jag känner att jag har annat jag måste göra..

Nej nu måste jag bli klar, tjaoo!


Börjar känna mig febrig men min bebis gör ...

resize_image_367 (MMS)

Börjar känna mig febrig men min bebis gör allt bättre!


Trött Sara

Jag har grejat med engelskan, tvättat och vikt tvätt här hemma idag sen vid halv fyra drog Anna och jag till big inn för att kolla på en bikini och lite smink men det slutade med att vi bara blev sura och trötta och inte hittade något. När jag kom hem blev det en promenad med en sjukt bångstyrig Molly och nu har jag satt mig i soffan. Är jätte hängig nu så ska ta det lugnt ikväll och hoppas på att jag känner mig fräsch i morgon, har lite saker att fixa då..


Nu har jag skickat in min tredje engelska ...

resize_image_135 (MMS)

Nu har jag skickat in min tredje engelska uppgift och snart kommer elin över :)


Lite senare, lite bättre

Nu är jag tillbaka igen och med lite bättre humör men med ett tryck i öronen, seg i huvudet och med en näsa som rinner. Det får nog bli en lugn dag idag, men jag blir bara så sur när jag missar jobbtillfällen men ibland kan man inte göra så mycket åt det antar jag..

På dagens schema står iaf tvätt och lite engelskaplugg och sen kommer Elin förbi en snabbis vid ett. Men nu ska jag äta min frukost innan jag sätter igång!


Sötnosen!


26 april 2011

Sen klockan sex har jag inte kunnat sova ordentligt i morse, Molly fick för sig att det var morgon så det tog ett tag för henne att somna om och massa annat. Sen när jag gick upp vid halv nio ser jag att jag har massa jobbsamtal som jag missat, blandannat så undrade min kusin om jag ville komma in till hans jobb och jobba men nu hade dom hunnit ta in någon annan så klart. Så typiskt att alla hade ringt just idag och när ljudet var avstängt! Men jag är ändå väldigt snorig så jag gick in och tog bort min tillgänglighet på lss jobbet eftersom jag inte vill smitta gamlingarna!

Nej nu ska jag ta min hund och gå ut och gå i regnet, baah!


Sooliga dag

Vid fem kom Molly och jag hem igen, hela dagen har vi varit ute i solen och njutit. Molly var riktigt nervös mot Snobben men det gick bra ändå, nu sover hon som en stock efter den långa prövningen! Jag har fixat mig lite och hoppas att Anna vill dra och handla med mig snart, sen ska jag hem och laga lite mat till hjärtat och mig.

Förresten säger min termometer att det är 30grader ute nu, i April lixom, helt sjukt!!


Hund dejt

Nu har vi varit ute och gått 40 minuter i solen, mycket skönt! Ska snart ta Molly och åka över till Louise där vi ska spendera dagen. Vi ska sola och Molly ska få träffa Louises hund Snobben för första gången, sjukt spännande men det går nog bra!


25 april 2011

Idag var det min tur att få sovmorgon, så till tio sov jag som en gud! Gick upp och tog en skön dusch och sen fixade Johan baguetter i ugnen som vi nyss har ätit till frukost. Ska ta ut Molly på en liten promenad nu och sen försöka se vad jag ska göra med dagen. Har så många olika allternativ just idag så jag kan inte ens bestämma mig, haha!


Vilken rolig kväll vi har haft! Massa kort...

Vilken rolig kväll vi har haft! Massa kortspel och skratt, perfekt avslut på en bra dag!


Sol i sinne, Sol ute!

Jossan och jag har ätit mjukglass, spelat tp och massa kort, jag vinner hela tiden så det är roligt! haha! Snart ska vi ut en snabbis med Molly igen sen åka och köpa kebab, efter det ska vi spela mera kort sen kolla på film, Louise och Christian ska med komma över senare och umgås. Kommer nog bli en väldigt bra kväll!

Har lyckats få en del färg idag med eftersom vi har suttit på balkongen hela dagen, love it!


StädarSara

Sådär, nu har jag storstädat lägenheten så den är skinande ren medan Jompa tog tag i det gigantiska diskberget. Nu ska vi kila ut med Mollsan på en promenad och sen gå hem och äta lunch, blir lite rester som vi fick med från påsklunchen igår, gott!


24 april 2011

Hej söndag!
Jag sitter just nu och äter en god äggmacka och laddar inför dagen! Har varit ute med Molly en sväng, tänkte att Jompa skulle få sova lite så vi gick iväg själva när jag vaknade. Vi hade tänkt ta sovmorgon idag eftersom Molly var så trött men jag kunde inte sova längre än till halv nio så då gick jag upp iaf..

Ska äta min frukost nu sen lägga upp lite bilder på fecebook, sen idag kommer Jossan hit och umgås. Det känns som om det var år och dagar sen, haha fast det var typ en vecka sen. Skulle även behöva städa lägenheten och veckohandla, men får se vad vi hinner med, får nog ta en del i morgon också..


Man blir trött efter en hel dag på landet!

resize_image_-21 (MMS)

Man blir trött efter en hel dag på landet!


Bra dag på landet

Vilken dag det har varit, underbart! När vi kom dit ut fick Molly springa runt lite innan det var dags för påsk lunch, sen till efterrätt fick vi pannacotta med ett täcke av smälta gelehallon över, sjukt gott! Efter ett tag i solen efter det så var det dags för kaffe och fikabröd, behöver jag säga hur mätta vi var?

Vi varit ute och lekt med Molly hela dagen, sen packade vi ihop och åkte hem med mormoren men efter att vi hade lämnat henne hemma hos sig insåg vi hur tråkigt det skulle vara att bara åka hem så vi åkte tillbaka ut till sväronen och fortsatte att leka ute i solen. Vid sju kom vi hem och då hade vi en riktigt trött tjej med oss hem! Nu har vi nyss duschat så nu blir det slapp i soffan resten av kvällen med godis och film. Vi lånade med oss alla sällskapsresan filmerna hem så får se om vi ska kika på dom kanske.

Hoppas ni med har haft en riktigt bra dag!


Påskafton

Nu är Jompa och jag fixade och klara, ska packa ihop lite leksaker till Molly och sen ska vi snart åka ut till sväronen. Det blir andra gången Molly åker bil med oss och första gången hon träffar Johans mamma och första gången hon åker hem till dom, spännande! Kommer bli sjuk skönt att ha henne springa lös lite!
     På vägen ut ska vi även hämta upp mormoren och sen kommer Anna och Philip också dit ut så ska vi alla äta påsklunch, jag är hungrig redan nu, haha!

Åh jag är så glad och det är så fint väder, vill bara komma iväg nu nu nu!


Frukost med te från turkiet, mums!

resize_image_-25 (MMS)

Frukost med te från turkiet, mums!


23 april 2011

Glad påsk på er!
Min morgon har startat riktigt bra, jag och mina hjärtan har varit ute och gått och det var riktigt skönt ute, verkar bli en varm dag! Ska snart äta frukost och fördriva tiden lite här hemma, jag går bara och längtar tills vi ska åka ut till sväronen och få påsklunch och sen har jag bestämt att vi ska stanna hela dagen där. Tänkte passa på att ha Molly lös, sola och bara få vara ute på landet.

Har ni fått något påskägg än då förresten? Inte jag! Johan och jag sa att vi skulle köpa ett tillsammans och ha godis i men när jag skulle handla igår var alla påskägg slut, så i år blir det påskpåse, haha! Men äsch, det är inte så viktigt, så länge jag får god mat och fint väder!


Långfredagen

Kom nyss hem till en överlycklig Molly som kastade sig på mig och just nu ligger så nära hon bara kan och sover, pluttan! Det var riktigt roligt på middagen, mycket gott att äta och underbart att få träffa alla nära! Nu blir det slapp i soffan resten av kvällen med Jompa och massa godis och så laddar vi inför en dag på landet hos sväronen i morgon!


Fruktsallad och choklad till efterrätt sna...

resize_image_-31 (MMS)

Fruktsallad och choklad till efterrätt snart, mums!


Johan, anna, jag och Molly sitter ute på g...

resize_image_-32 (MMS)

Johan, anna, jag och Molly sitter ute på gräset och äter glass, så skönt! Ska snart in och fixa mig inför påskmiddagen.


22 april 2011

Hej på er!
Idag gick jag upp vid nio och så gick Jompa och jag ut med Molly och efter det drog jag iväg på en pw för mig själv, mycket skönt! Ska äta frukost så fort Jompa kommer in med Molly nu och sen ta mig en dusch. Efter det ska jag försöka få lite engelska gjort sen dra och handla lite påskgodis. Vid halv fem ska jag hem till min moster där det är den årliga påskmiddagen, jag har längtat efter maten i över en vecka!


Tröttmössa

Efter ett besök hos Anna som gick jätte bra så kilade vi hem och lagade mat och sånt. Sen vid åtta kom Anna hit och så har vi bara pratat och tittat på tv, riktigt skönt! Nu sitter jag i soffan med en supertrött Molly bredvid mig, det har varit mycket bus och lek idag. Jag längtar till sängen men vill inte riktigt ge upp ännu, haha!


Full fart vovven!

Nuu är jag hemma igen och har tagit helg! Eller okej jag var hemma för en timme sen men var tvungen att ta itur med bajsplikten, haha! Johan hade busat upp Molly så när jag kom hem var hon så till sig att hon först kissade på sin filt och sen bajsade i köket. Men idag är hon Johans hund så det var bara för honom att torka, min hund kissade i inne i tisdags haha!

Jag tog iaf Molly och gick ut en sväng medans Jompa fixade och sen hann vi lagom in igen så bajsade hon igen, helt sjukt haha!

Nu ska vi göra oss iordning och kila bort till Anna och sen ska vi köpa glass och sätta oss ute och mysa lite. Sen ska nog Mollsan få kolla in Annas lägenhet också så hon förstår att man kan vara hos andra ibland med..


21 april 2011

Hej på er!
Nu är jag fixad och klar så om några minuter ska jag kila iväg och jobba 8.30-14.30 och sen tar jag helg igen, skönt! Haha Molly har lagt sig i Johans tröja och små gnager på snörena, att hon gnager kan jag säga nej till men att hon ligger i den säger jag inget om. Jag är inte den som är den utan har han lagt den där får han säga nej själv, min prinsessa vill ju bara ligga mjukt, haha!

Förövrigt har hon vaknat på världens spralligaste humör idag! Längtar tills jag kommer hem och får leka lite!


Fikabesök

Nu har Sandra och Isak nyss åkt hem, mycket trevligt var det! Så nu ska Jompa och jag snart äta makaronilåda och titta på finalen i Sveriges mästerkock och sen är det typ duschen och promenad med Molly som gäller innan det är dags att sova. Är riktigt trött trots att jag vilade på dagen, haha!


Lugn eftermiddag

Idag när jag kom hem så möttes jag av en överlycklig Molly och en mindre lycklig Jompa, internet hade nämligen pajat, haha! Jag hade tänkt göra lite engelska när jag fick sluta så tidigt men utan internet (lexikon) så är det inte så lätt så jag vilade middag en timme ist.
    Sen bestämde jag och Sandra att hon och Isak ska komma över idag och fika så jag bakade en kladdkaka, förberedde makaronilåda så jag bara kan slänga in det i ugnen senare och sen har jag vikt massa tvätt. Johan var nyss iväg och fick ett nytt modem eftersom det gick sönder så nu ska jag slappa lite vid datorn och hoppas på att dom kommer snart så vi får fika!


Snopet när eleven blev hämtad vid halv ett...

resize_image_-50 (MMS)

Snopet när eleven blev hämtad vid halv ett idag, men ah skönt med en kort dag. Så jag kilade hem till mina hjärtan och nu vilar Molly och jag middag :)


20 april 2011

God morgon!
Idag släpade jag mig upp vid halv sju och möttes av en överlycklig Molly! Vi gick ut på en liten promenad innan jag käkade frukost och fixade mig. Nu har Jompa vaknat och jag ska snart kila iväg till Nyckel och jobba 8.30-16.00. Blev förresten uppringd nyss och så fråga dom om jag kunde komma och jobba på ett ställa ikväll, men det går ju inte för jag redan jobbar dagen men sen har jag ju aldrig varit där.. Lite konstigt men det kanske dom inte tänkte på?

Aja nu ska jag gulla med Mollsan en stund innan jag måste kila!


Rubrik

Jag har grejat med ditten och datten här hemma hela dagen, sen kom Anna förbi och ville hälsa på Molly. Vi trodde nog hon kanske skulle vara lite nervös men nej hon blev skit glad och när vi var ute och gick blev hon jätte glad när en kille gick emot henne, haha!

Efter kvällsmaten så har jag tränat lite och sen varit ute med Molly, Jompa har tvättat för fullt och nu ska vi snart krypa upp i soffan och mysa till en film innan det är dags att sova.


Molly bajs = Lycka

ÅÅHh vår stora tjej!!
Nu när vi gick ut lite fort så både kissade och bajsade Molly ute, för första gången! Johan och jag jublade högt kan jag säga! Hahaha!


Tråkiga nödvändigheter och så Molly

Hittills idag har jag lekt med Molly, fixat lite tillgänglighet till ett jobb, lagt upp massa kort på facebook och nu skickade jag precis in första engelskauppgiften till min lärare. Sjukt svårt när man är helt ovan men jag ska kämpa på så att jag blir klar med det fort!

Har sjukt ont i huvudet nu, annars hade jag tänkt börja med en till uppgift men jag ska leta på något att äta ist och sen kanske jag ska diska eller ta med Molly och Jompa ut i solen..


19 april 2011

God morgon!
Molly har sovit hela natten, inte varit gnällig eller något alls, Johan och jag har dock sovit som krattor, haha! Jag vaknade hela tiden och kikade på Molly eftersom jag inte trodde hon skulle kunna sova och Johan fick lite feber och blev jätte förkyld. Hoppas natten som kommer blir lika lätt för henne eftersom jag ska upp och jobba i morgon..

Nu har vi nyss varit ute med henne i 40 minuter, igår var hon jätte rädd och vägrade gå alls men idag fick vi henne att gå en hel del, nästan springa, haha!

Ska fixa lite frukost om ett tag sen ska jag ta tag i första engelskauppgiften och vid två är det tvättstuga. Tror det är allt som är planerat för idag..


Första kvällen

Det är så underbart spännande att ha Molly hemma!
Bilresan gick kanon, hon låg i mitt knä hela tiden och sen när vi kom in i lägenheten satt hon och kikade runt. Efter några minuter satte hon sig vid Johan på golvet och så la vi matbitar med jämna mellanrum fram till matskålen. Tog säkert 20 minuter innan hon kom fram och kunde få kvällsmat, haha! Sen la hon sig med halva kroppen i köket och resten av halvan i vardagsrummet. Nu har vi legat och gosat på filten i typ 30 minuter och Jompa kommer snart hem med pizza.

Jag älskar mitt liv!


Världens finaste Molly!

resize_image_-65 (MMS)

Världens finaste Molly!


Lycka

Jag är så lycklig!!
Nu har vi handlat massa hundgrejer, kunde inte låta bli att köpa fyra hundleksaker som vi inte trodde pep men nyss märkte jag att det bara är en som är tyst, haha! Vi hann även in på nya ikea en sväng, köpte korv och njöt! Sen började Jompas bil att krångla så vi åkte hem till svärpappsen och lånade en av deras bilar. Nu ska jag sätta mig i solen och vänta på att Annika ringer och säger att hon är hemma så vi kan åka och hämta Mollsan :D

Och så har jag anmält oss till en valpkurs som börjar om typ tre veckor, kuul!


18 april 2011

Hej underbara, efterlängtade måndag!
Klockan är inte ens tio och vi har 13 grader i skuggan, Johan och jag ska åka till västerås nu och handla massa saker till Molly, säng och sånt. Efter det ska vi hem till sväronen och hämta lite saker vi ska låna där och efter det ska vi ner till djurbutiken och köpa foder. Sen klockan fyra ska vi vara i skinnskatteberg och hämta våran prinsessa, som vi längtar!!

Det här kommer bli en underbar dag!


Mys med mitt hjärta!

resize_image_-73 (MMS)

Mys med mitt hjärta!


Första grillningen 2011

Hjärtat och jag grillar för första gången i år, flintastek, klyftpotatis, tzatziki och sallad, såå gott! Sen senare ska vi mysa i soffan med ost och kex och lite chips och drömma om morgondagen då vi hämtar hem våran Molly ♥


17 april 2011

Hej soliga söndag!
Gick upp vid elva idag och mådde riktigt bra, slappade i soffan en stund sen städade jag lägenheten och nu har jag mejlat till en tjej om hundkurs. Så nu sitter hjärtat och jag och planerar lite inför morgondagen, det är mycket som ska hinnas med innan vi åker och hämtar våran lilla tjej!

Nu ska jag nog sätta mig i solen på balkongen en stund innan Jompa mår så pass bra att vi kan gå iväg och handla.


Tack för en trevlig kväll igår gänget! :)


Nu drar vi iväg till johanna och måns för ...

resize_image_-82 (MMS)

Nu drar vi iväg till johanna och måns för deras inflyttningsfest :D


Våran prinsessa



Det här är Molly, eller ja just nu heter hon det och vi får väl se om hon ska fortsätta heta det eller om det är något annat namn vi tycker passar bättre. Prinsessan är 75% chihuahua och 25% lhasa apso, hon är född 26/11-10 och på måndag ska hon flytta hem till mig och Johan. Jag längtar så himla mycket!!


Min hemlighet

Jag drog hem till Louise och Jonna strax innan tolv, ville berätta den goda nyheten, nämligen att Johan och jag får hem våran lilla tik på måndag!! IIhhh jag är så jävla lycklig! Berättar mer om det när jag kommer hem för nu ska vi snart sätta oss på altanen och äta lite lunch! Kärlek på mitt liv!

16 april 2011

Vaknade vid halv nio idag och har bara slappat sen dess, hade velat sova riktigt länge men äsch det är väl lika bra att komma upp! Hoppas Jompa vaknar snart så vi kan ta lite beslut så jag kan ringa lite samtal, hihi!

Idag då, Johan ska iväg och spela match så jag ska bara slappa hemma tror jag, sen så fort han är klar ska vi åka till Arboga och fira min lilla Malin som fyller fyra år idag! Efter det är det bara att åka hem och fixa sig för sen är det inflyttningsfest hos Måns och Johanna. Kul dag! :D



Min tokiga tjej förra sommaren ♥


Glömde säga att vi har varit iväg på mötet...

Glömde säga att vi har varit iväg på mötet, nu är det bara massa svåra beslut kvar..


Underbara fredag!

Hej på er!
Jag har haft en underbar dag på jobbet med en tur till stallet och så kom påskharen så alla våra eleverna fick gå på skattjakt och sen fick dom varsit påskägg med godis och en leksak, lycka på hög nivå! Ett påskägg fanns det också till oss fröknar så vi också fick lite godis, haha. Sen fick dom lite påskmust och så tittade vi på film innan jag tog mina små och avslutade dagen inne hos oss med lite slutsamling och prat. 

Har suttit lite vid datorn nu men blir bara arg för den är helt jävla cp igen! Måste nog om installera hela datorn för säkert 5e gången och det är så tråkigt så jag skjuter upp det lite till!

Hoppas på ett samtal snart så Jompa och jag kan dra iväg.. Men nu ska jag äta lite mellanmål iaf..


15 april 2011

Hej efterlängtade fredag!!
Har drömt massa roligheter i natt så det var svårt att komma upp idag, men nu är jag klar och ska slappa ett tag till innan jag ska kila över till jobbet för att jobba 8-13 innan dom får gå på posklov. Sen ska vi ut till stallet idag också, något dom pratar om från måndagen varje vecka tills det är dags och nu får jag följa med för första gången, ska bli kul!

Efter jobbet vet jag inte riktigt vad det blir, systemet kanske eller om vi då vet när vi ska iväg på det efterlängtade mötet, iiihh!!! ;)

Ha en underbar dag!


Min dag

Hej där!
Nu har jag landat hemma i soffan igen. Jobbade ju till halv två idag, det har gått bra även om barnen är helt tokiga över att det är lov snart, sen fick vi påskmat till lunch vilket var sjukt gott! Efter jobbet gick jag hem och hjälpte Johan med lite tvätt och sen åkte jag direkt vidare till Arboga där Isak bytte till sommardäck på bilen och så. Efter att ha pratat lite med Isak och pappa åkte jag hem igen och här är jag nu. Ska ställa mig och laga mat om några minuter så det är klart när Johan kommer hem och sen får jag se vad jag ska hitta på..





Jag hatar att inte få det stödet jag vill, att folk inte verkar tro att jag är kapabel till något alls. Jag har vett i skallen och jag kan tänka själv..


14 april 2011

God morgon! Allt bra?
Jag är så trött idag, trodde aldrig jag skulle komma upp, men med tanken på att det snart är fredag så gick det! Ska kila över till jobbet om en kvart ungefär och jobba 8-13.30 tror jag, ser ut att bli riktigt fint väder och jag tror vi har lite utetid planerad på eftermiddagen idag, skönt!
    Efter jobbet så ska jag hem lite fort och sen åka hem till pappa för att byta till sommardäck, får se om Elin och tjejerna också kanske skulle komma förbi pappa..

Haha förresten, inatt vaknade jag till och började småprata för mig själv, eller prata och prata jag mumlade väl mest. Sen hör jag att Johan skrattar till och börjar mumla tillbaka och sådär håller vi på en stund. Jag tror nog han pratade i sömnen och han tror antagligen att jag gjorde det, så frågan är ju. Var vi båda igentligen vakna? Isf är det ju lite stört, men jag orkade inte prata ordentligt för att fråga om han var vaken just då, hahaha!


Onsdagskväll

hihi tidigare ikväll fick jag ett roligt telefonsamtal, tänker fortfarande inte berätta vad det handlar om utan jag vill bara njuta av att äntligen få ha lite hemligheter, hahahaha!! Har iaf nyss varit ute och åkt inlines igen med Jompa, så sjukt skönt! Nu blir det en dusch och sen Sveriges mästerkock.

Ha en trevlig onsdagskväll!



Och nej jag är inte gravid och har inte fått jobb..


Möten och jobb

Hej på er! Nu har jag hunnit hem från jobb och möte om engelskan, fick med mig planeringen och uppgifterna så nu väntar jag bara på att böckerna ska komma hem. Har suttit vid datorn och mejlat lite också hihihiih, spännande som fan men tänker inte berätta än vad det handlar om! Nej nu ska jag roa min uttråkade sambo lite tror jag, kanske kan få honom att spela lite Super Mario med mig..


13 april 2011

Hallå där!
Jag har nyss fixat mig och ätit frukost, ska dra på mig ett par jeans nu och sen kila iväg till jobbet. Idag är det en kort dag så går bara 8-13 men sen klockan två ska jag iväg och träffa min blivande engelskalärare, spännande! Och idag ska vi förresten på teater på morgonen, ska bli riktigt kul att se vad barnen har hittat på och se hur mina elever tycker det är!


Blåmärke?

Klockan sex en onsdagsmorgon

S - Johan, Johan vakna!!
J - Mhhhmmm
S - Titta på det här! Vad är det!? Där är blått och lixom hårt i huden, som en klump!!!!
J - Det är ju ett blåmärke!
S - Nej, blåmärken är ju mjuka och lite blåa bara, det här är ju hårt!?
J - Jaa, blåmärke!
S - Nej?
J - Hörru prinsessan, det där ÄR ett blåmärke!


Ehm, skojar han med mig eller?
Jag sprang ju faktiskt in i ett bord på jobbet i måndags...


Jobb och annat

Det har varit en bra dag idag, käkade med Jompa direkt när jag kom hem och nu är han iväg och spelar match. Jag har nyss tvingat Anna att komma hit och åka lite inlines med mig, trodde nästan hon skulle gråta till slut i telefonen men hon gav med sig tillslut, haha! Ska slänga på mig lite andra kläder nu så jag är redo när hon kommer!


12 april 2011

Dags att dra iväg och jobba 8-16, idag ska vi bada, wiiie ;)


Inlines och engelskaböcker

Nuu är jag ägare till ett par fräsiga inlines och så har jag beställt mina böcker till engelskan. Ska unna mig ett bad nu och inte tänka på pengarna som rullar iväg, haha!


Sol, Sol, Sol och åter Sooool

Gud vad skönt, 18,6grader i skuggan, en bra bok och så värmande sol. En humla flög in i mitt huvud och min hud luktar sådär gott som den alltid gör när man solar lite, det här är livet!


Nu är alla mårten fixade så nu sätter jag ...

Nu är alla mårten fixade så nu sätter jag mig i solen på balkongen med en bra bok :)


Det känns som sommar idag

Soooool, Love it!!!!


11 april 2011

Hej måndag!
Idag var det en seeeg Sara som skulle upp, mådde illa och hade ont i magen. Har haft svårt att sova så det är säkert därför, hade svårt att äta men mår bättre nu iaf och när jag kommer till jobbet får jag ju annat att tänka på så då släpper det nog! Ska iaf in och jobba 8-13 nu sen ner till försäkringskassan och lämna papper och efter det ska Anna och jag till komvux på öppet hus om op och jag ska anmäla mig till engelska b kursen. Så det är mycket som ska fixas idag men det är bra, då hinner jag inte känna att jag är trött fören jag ska sova..

Nej nu ska jag fixa det sista innan jag kilar iväg, måste väcka Johan och berätta en dröm också, sjuka saker måste man dela på, haha!


Drömmen om en bikini

Älsklingen och jag har ätit lite mat och så har jag fixat lite papper tills i morgon, sitter och tänker på en bikini som jag har sett som jag vill ha men har bestämt att jag inte kan köpa den redan nu, måste vänta iaf någon månad till. Fast egentligen har jag två ganska nya överdelar men min underdel är inte så bra längre och den nya jag såg var brun och då matchar inte dom jag har tycker jag, men ja jag ska vänta fast då finns den säkert inte kvar, hmm.. 
   Ska strax sätta på en film iaf och sen krypa upp i soffan med hjärtat och min godisburk, myssöndag!


Checklista inför Engelska B

Pennor med stift -
Överstrykningspennor -
Markeringslappar -
Skrivblock
Böcker
Word i datorn

Mer saker jag kan behöva?

Det ska faktiskt bli riktigt roligt att få plugga lite igen, även om engelska verkligen inte är min grej!


Jackbyte och inlines

Johan och jag åkte och handlade tidigare och då passade jag på att byta min jacka. Såg att det var hål i den för någon dag sen och nu när jag bytte så var det liiiite fel på den jag skulle byta till så dom drog av lite i pris, perfekt! Efter att vi var färdighandlade så åkte vi hem och åkte lite inlines, kände mig som Bambi på hal is men inlinesen var jätte sköna så hoppas jag kan betala dom i morgon!
   Har nyss pratat lite med mamma i telefon och nu ska jag sätta mig och fylla i lite viktiga papper och sånt..


Äntligen godis, jag dör så gott!

resize_image_-13 (MMS)

Äntligen godis, jag dör så gott!


10 april 2011

Hej söndag!
Jag har nyss ätit frukost och läst massa bloggar så nu kan jag starta dagen. Idag ska dom typiska söndagssakerna fixas, det ska städas, akvariet ska göras rent, vi måste handla och sen ska Jompa och jag nog ut och åka lite inlines. Jag måste ju testa om jag kan ha dom där som jag kanske ska köpa. Sen ville Louise ut på en pw ikväll och jag måste skriva lite papper och sånt, men det skulle vara kul att hinna med så ska sätta igång nu och hoppas att jag hinner!

Förresten vaknade jag med lite ont i halsen idag och har ont i ena örat, lixom inte i örat så att det värker men runt på utsidan och lite i gången. Som om jag fått en smäll eller något, men det är väl någon dum bacill tror jag. Funderar på att köpa vitaminer så att jag inte blir sjukt, men vad för vitaminer ska man då ha?


Vårkänslor

Jag har så mycket vårkänslor! Man blir så pigg och har massor av energi, solen skiner och det värmer så skönt! Det pirrar i min mage och jag är så kär i mitt hjärta, det bästa är nog att jag får spendera våren med alla jag älskar! Man behöver inte heller ha så mycket kläder längre.

Kan man annat än älska den här tiden på året?


Fira pappas 55års dag

Åh vilken bra dag jag har haft!
Vi träffade upp dom andra i Arboga och sen åkte vi till Grythyttans Whiskeybruk där vi fick gå en rundtur och dom som ville fick köra lite provsmakning, efter det ville några till Biltema så vi stannade till där en sväng. Sen åkte vi in till stan och åt på en thairestaurang, trerätters blev det. Först fick man välja mellan kycklingsoppa eller vårrullar och sen hade dom en stor buffe där man fick ta massa olika skaldjur eller köttsorter och marinera som dom sedan wookade ihop med dom grönsakerna man hade valt. Efter det väntade det ett stooort efterrättsbord med godis, kokostoppar, paj, kladdkaka och allt möjligt! ca 200kr bara, helt sjukt! Kan säga att alla rullade därifrån!

Så ja, det var riktigt lyckat och pappa blev riktigt glad! Sen fick han en pinn och en whiskeytvål från bruket också.

Nu ska jag vila i soffan en stund och sen får jag se vad kvällen har att erbjuda, kan bli fest men jag är nog mest sugen på att vara hemma med mitt hjärta och mysa. Har ju inte tid att vara bakis och massa sånt i morgon för då har jag annat jag vill göra!


9 april 2011

Hej på er!
Idag vaknade jag pigg klockan åtta men drog mig till nio innan jag gick upp och duschade och fixade mig. Om några minuter ska vi åka till Arboga och möta upp mina syskon med respektive och barn och sen pappa så klart! För idag ska vi fira pappa, vi har sagt till honom att vi ska på en utflykt över dagen och sen vad vi ska göra får bli en överraskning. Tänker inte riskera något genom att skriva ut vad vi ska göra just nu, vem vet om pappa är här inne och läser, haha! Nej men ni får veta allt ikväll för nu måste jag fixa det sista och sen åka. Det här kommer nog bli en riktigt trevlig dag!


Sitter hos Madde med henne, johan, peter, ...

Sitter hos Madde med henne, johan, peter, bobba och tomi. Dom dricker lite och jag har bestämt mig för att köra, vill dock bara hem och sova, haha!


H to the ELG

HELG!!

8 april 2011

Hej härliga fredag!
Det var svårt att komma upp idag men nu är jag uppe och fixad, ska snart kila iväg och jobba 8-16 innan jag tar helg. Ska testa min nya jacka idag också, ser ut att bli passande väder. Guuud vad härligt med sol!! Ska släpa ut mina elever på promenader hela dagen tror jag, haha!


Ett välförtjänt bad

Nu har jag varit duktig och sökt jobb, skrivit upp lite viktiga saker och sen vikt massa tvätt så nu ska jag krypa ner i badkaret med lite skum och hårinpackning och bara varva ner så jag kan sova sen.. Mysigt! Skulle dock vilja ha sällskap av mitt hjärta men han är ute på bus med killarna :)


Shopping

Hej på er, blåser ni bort i stormen? Haha, nej men det är härligt varmt ute fast lite jobbigt med blåsten..

Idag slutade jag ju vid tre, drog hem och så kom Victor över med ett par inlines som jag ska testa åka lite med och kanske köpa av hans kollega. Sen drog Jompa och jag till h&m där han handlade massa kläder och jag köpte en vårjacka. Kom nästan nyss hem och nu ska vi snart äta, sen måste jag försöka slappna av lite! Är stressad och håller på bara för att det är så mycket saker planerat varje dag nu och fast det är roligheter blir jag stressad. Dumt!

Något riktigt bra är iaf att jag ska på möte om att läsa engelska b nästa vecka, och verkar det passa mig så börjar jag ju då direkt, dock måste jag ju såklart fixa böcker. Men vill inte beställa dom fören jag har varit på mötet, hehe..


Nya jackan!
Dock ser färgen inte riktigt ut sådär..


Det är din födelsedag idag!

Grattis på 55års dagen Pappa!


Pappa och lilla jag ♥


7 april 2011

Hej torsdag, nu är det snart helg igen!
Jag ska snart kila iväg och jobba 8-15 så det blir några timmar i skolan och sen en stund på fritte. Vi ska iaf börja dagen med ett bad på lasarettet, skönt i det varma vattnet!

Har ingen aning om vad jag ska hitta på efter jobbet, har lite att fixa här hemma så det blir säkert det, skulle vilja hinna träna lite också. Men men, det löser sig!

Ha en bra dag!


Massa minnen och skratt

Jag hittade bra presenter till Malin på stan och sen gick Louise och jag hem till henne, efter ett tag kom Jonna hem också och så satt vi och skrattade åt massa minnen, så sjukt kul! Kom hem vid sju och då hjälpte jag Jompa med att laga mat, kokt potatis, pannbiff, brunsås och rivna morötter. Ska äta om några minuter och titta på Sveriges mästerkock, mys!


Uttersmilebrudar ♥
Bild från typ 2009


Umgås med Louise

Louise är på g hit och sen ska vi kila ner på stan, jag ska kolla efter en present till Malin och sen går vi nog hem till henne en stund och umgås lite :)


6 april 2011

Hej onsdag, snart är halva veckan gjord!
Idag jobbar jag 8-13, så det är en kort skön dag, tror det kan behövas för jag är riktigt trött idag med. Trots att jag somnade typ tio igår.. Men men, får försöka sova tidigt idag med bara..

Efter jobbet så ska jag nog träffa Louise en sväng tror jag, var ju ett tag sen nu igen, haha. Får se vad vi hittar på, är lite sugen på att gå till Lekia och kolla på presenter till Malin som fyller fyra nästa helg. Men ah, time will tell..

Ha en jätte bra dag och så håller vi tummarna för lite sol idag!


Nötknäpparen och muskungen

Nu ska jag ta lite fil och flingor och kolla på Nötknäpparen och Muskungen, iiihh!! Jag såg den alltid dagen efter julafton när jag var liten men sen försvann den och den har typ inte gått att få tag i. Men nu lyckades Johan få tag i den på engelska och det tog typ tre dagar innan vi fick hem den, haha! Så nu när Johan ska åka och träna ska jag kika på den och bara mysa, jag har blivit en riktigt filmgillare på sista tiden! Alltså film är ju kul men jag brukar vara för rastlös, men nu är jag trött så då funkar det, haha!



Rolig dag

Jag fick jobba med helt nya elever på grundsär idag, helt okej faktiskt! Sen fritte med en energisk kille, haha! Slutade vid fyra och direkt efter det så drog jag hem, bytte om och så gick Anna och jag ut och pw'ade. När vi kom hem Lagade hjärtat mat direkt så nu har jag nyss ätit och pratat lite med Jompa och Anna. Ska ta en dusch nu och sen tror jag att jag lägger mig i soffan resten av kvällen!

Pojke "Saraaa, på onsdagen kommer duu!!!"
Jag "Ja, i morgon kommer jag och jobbar hos er"
Pojke "Jaaa på onsdaaag ska du vara hos mig"
Jag "Ja i morgon"
Pojke "Jaaaaa"

Hahah älskar mina elever! Sen hörde jag också att dom pratade om mig och frågade när jag skulle komma i klassrummet idag och jag satt i ett rum bredvid, känns bra att dom gillar mig :)


5 april 2011

Hej på er!
Efter att jag hade bloggat igår la jag mig i soffan och tittade på Narnia tre, Johan tränade så det blev en filmkväll för mig själv. Är dock sjukt trött nu, sov ju bara max 5 timmar natten till igår och jag behöver helst 9 timmar för att känna mig riktigt pigg men inte ens i natt fick jag ihop till 7.. Men ikväll har jag sagt till mig själv att jag ska försöka lägga mig typ redan halv nio - nio, så jag får sova ordentligt!

Idag då, jobbar 8-16 fast på förmiddagen ska jag vara på grundsär och det har jag aldrig varit förut så det ska bli spännande. Säkert riktigt jobbigt, men kul!


En pw med mig själv och alla tankar

Jag letade på min mp3 med massa musik från 2005 typ och framåt, en sjuk blandning men så jävla bra! Men ja så jag tog iaf den och så drog jag ut på en pw för mig själv, bara gick och tänkte på massor. Det känns så himla bra att veta vad jag vill, även om jag stressar upp mig över alla val och grejer. Men som jag sagt tidigare så vet jag vart jag ska i mitt liv och det är det viktigaste!

Nu ska jag ta mig en skön dusch och sen funderar jag på att försöka varva ner till en film eller något..


4 april 2011

Efter att ha somnat typ tre sen bli väckt klockan halv åtta av jobbet så känner jag mig riktigt slö, men det är bara att hålla igång hela tiden så jag inte blir för trött. Sprang ju iväg till jobbet i morse och sen slutade jag halv tre, gick hem och hämtade lönepapper sen iväg och lämna det. Sen när jag kom hem igen så har jag ringt tre viktiga samtal och nu ska jag ställa mig och baka. Får se om jag ska ut på en pw sen eller typ springa en tur så jag håller igång..

Love life ♥


Jag blev väckt för att dom behövde mig på ...

Jag blev väckt för att dom behövde mig på jobbet och självklart hoppar jag in! Nu blir det fem dagar den här veckan och nästa :)


Söndagsmys

Johan och jag har tränat och tagit en dusch, nu håller han på och hackar lite morötter och gurka och ska blanda  iordning dipp. Sen ska vi invänta bb och efter det kika på någon ny film. Vi avslutar en bra vecka med en mysig kväll och taggar inför en ny underbar vecka!


Prinsessan och grodan

Nu är lägenheten fixad och handlingen avklarad. Jag har precis förberett middagen och nu ska Jompa och jag titta på Prinsessan och grodan och bara mysa ett tag innan det är dags att laga middagen och sen blir det bb, grönsaker och dipp och mer film. Det här känns som en riktigt mysig söndag!


3 april 2011

Hej på er!
Jag börjar bli lite förkyld, eller ja jag är lite hängig och trött så det blev en lång sovmorgon idag med. Sen har jag ätit frukost och bara suttit vid datorn. Ska damsuga lite nu och småstäda och sen tvinga iväg Johan att veckohandla och sen ska jag nog krypa upp i soffan och titta på någon film. Det är ju perfekt filmväder idag!


Tråkig dag men kanske en bättre kväll

Jag har legat i min säng i flera timmar och stirrat i taket, så kul har min dag varit! Johan drog nyss iväg och skulle äta med Tomi, Bobba och Vippe och sen skulle dom nog komma hit och titta på film, trevlans!


2 april 2011

Hej på er!
Jag har inte orkat blogga något idag, har inte direkt haft något att skriva heller. Sov länge sen har jag suttit och kollat på utbildningar och grejat typ hela dagen. Är sjukt uttråkad för Johan är inte hemma, jag har inget att göra och jag vet inte vad jag ska hitta på ikväll..


1 år och 11 månader med mitt hjärta idag också ♥


Skrattkväll

Jag har legat i soffan och skrattat hysteriskt med Jompa och Anna. Livet som trött kan vara så underbart! Vi har varit helt inne på disneyfilmer och andra nostalgiska filmer ikväll så vi har tittat på massa youtubeklipp och haft oss. Sen kikade vi på bb också, dom senaste dagarna har varit så jävla roliga, eller så är det jag som har varit så trött..

Får se om vi ska kika på någon film nu eller om det blir tv'n ett tag till innan det är dags att sova. Hoppas du med har en toppenkväll!


Typisk svenssonfredag

Vi var och handlade lite tidigare och nu har vi ätit massa tacos, så gott!! Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på talang och ligga där hela kvällen, Anna ska komma över också och umgås lite.

Åh nu kom det upp ett gäng utvecklingsstörda på talang som har ett band och en av killarna kände jag igen direkt. Vi fick se en liten kortfilm om honom på bf förut där det handlade om att han ville skapa ett band och bli känd och så får man se honom här, roligt! 


April April

Vilken härlig dag med massa aprilskämt jag har haft! Dom flesta handlade om att man hade en prick på tröjan, att se glädjen och höra skrattet när dom skriker April April är så härlig! Det har iaf varit fullt upp hela dagen, precis som jag vill ha det.

Kom precis hem till världens bästa pojkvän som hade diskat, städat och bakat muffins. Och för några dagar sen laddade han hem en Nalle puh film och sa att det kunde ju vara bra till mina syskonbarn när dom kommer hit eftersom vi inte har så många barnfilmer. Världens bästa är han!



1 april 2011

Hej fredag!
Hoppas ni har sovit gott! Det har inte jag, har haft massa mardrömmar och skit så är verkligen trött just nu! Men det är bara att rycka upp sig för om en stund ska jag kila iväg och jobba 8-16. Känns just nu som att det kan bli en lång dag men det brukar rulla på bra när man väl kommer dit och då är det alltid lika roligt!

Förresten, 1 april, är det då man ska skämta eller!? I have no idea..


RSS 2.0