30 september 2012

Hej på er!
Jag har inte hunnit blogga idag.. Tidigare åkte vi ut till Johans föräldrar för lite fika och så, trevligt! Sen har vi veckohandlat och det blev verkligen en hel del, fyller ju i veckan så då vill jag göra en smörgåstårta till min födelsedag och sen är mitt kalas i helgen så blev en del till det också, hehe. Nu håller vi på med maten, eller ja jag gjorde iordning klyftpotatis och kastade in det i ugnen som Johan får sköta om samtidigt som han fixar lite kött, gött!
 
Ikväll blir det nog mys framför någon film, kanske blir ett skönt bad också och så håller vi tummarna nu för att jag får massa intron nästa vecka, håll alla era tummar och tår!
 

Bullbak

Jag har precis bakat massa bullar till mitt kalas, nu landar jag en stund i soffan hos Jompa och kikar på fotboll och undersöker allt gott i stora godisskålen, hehe. Ska göra natchotallrik till kvällsmat senare och sen blir det massa tända ljus, film och mys, älskar att ha J hemma igen!


29 september 2012

Jag är världens lyckligaste! Johan är hemma igen! Dessutom regnar det ute så tänker inte kliva utanför dörren på hela dagen! Myys!!

28 september 2012

Oj vilken sovmorgon det blev idag, var uppe ganska sent och smsade med hjärtat i Italien så idag sov jag till elva, trodde ju jag skulle vakna typ strax efter nio, men men så kan det vara, haha!
Sitter och äter lite yoghurt till oth just nu sen tänkte jag baka bullar men tror jag skiter i det, gör det nog en annan dag ist, har bakat så det räcker nu i veckan..
    Tror jag ska ta och damsuga av lite här hemma, äta lite lunch, duscha och fixa mig och sen ska jag dra och handla massa god mat till kvällen, jag har nämligen bjudit hem mig själv + ett gäng matkassar hem till Isak och Sandra. Vi ska äta helgrillad kyckling i ugn (har tänkt fylla den med massa vitlökssmör), potatisgrattäng, en smaskig sallad och sen kanske lite bea eller något, muuums! Och sen i natt någon gång kommer äntligen Jompa hem, kan inte bli en bättre fredag!!

Myskväll med Jossan

Rotmoset blev riktigt bra och nu ska Jossan och jag äta chokladpudding till Hela Sverige bakar, mys!


27 september 2012

Hallå torsdag!
Jag har huvudvärk, igen. Har haft det i flera dagar, tror det sitter i axlarna så när Jompa kommer hem igen ska han få massera bort det, hehe!
Ska ta och skicka iväg ett mejl nu sen ta och betala räkningar, diska, fixa mig, laga lite lunch, dra ner på stan för lite ärenden och sen vid tre ska Jossan och jag till västerås för att hämta hennes telefon och lite sånt sen ikväll ska vi testa att göra rotmos, hoppas det blir gott!

Dagens bakverk!

Päronbiskvierna blev riktigt fula och var förjävliga att göra men goda blev dom! Sen har L och jag bakat kladdkakemuffins med polkagris flarn i, fin fint!


Jul

Åh vad jag längtar till julen! julmat, julgodis, alla lukter och bara stämningen, jag längtar så galet mycket och då passade det ju bra med lite jul inspiration i en tidning från 2004, mys!


26 september 2012

Onsdag idag och idag blev det en regning pw, inte såå skönt.. Annars så har jag ringt massa samtal, skickat lite mejl osv och nu måste jag verkligen ta tag i bakandet, tänkte göra päronbiskvier till min födelsedag. Senare idag kommer L över och då ska vi baka lite mer, hon ville göra kladdkakemuffins så det blir det nog och ah det är väl lite sånt som dagen bjuder på idag!

Sms

Fick precis ett sms från Stina "Haha, tycker hon är lik moster Sara på bilden ;-)" Hahaha ja vad ska man säga? Skönheten finns verkligen i släkten!


Konstverk

Jag fick ett konstverk av Malin idag, gulle!


Vila i frid

Jag hoppas alla krämpor äntligen är borta nu och att du äntligen får trässa farfar och Dan, sov så gott farmor!


25 september 2012

Åh vilken förmiddag/ kväll igår!!
Igår när jag skulle sova kunde varken Molly eller jag komma till ro, var väl så konstigt att vara själva, så fort jag höll på att somna så antingen skällde Molly eller så fick jag sms osv. Vaknade idag med en hund som är tokdålig i magen, blööh! Blev en kortare pw och sen insåg jag att vårat internet inte fungerade, yeeey! Har iaf tagit tag i diskberget så det är klart och så har jag lyckats få i Molly lite fil för att lugna magen, lilla pluttan, hon bara ligger och tittar på mig med sina ledsna ögon och vill inte leka eller ens vifta på svansen :(
 
Jag ska äta upp min lunch nu sen gå ut en sväng med Molly sen ska jag skynda in på af och efter det ska jag till Arboga för idag urnsätter vi farmor och sen ska vi gå ut och äta tårta, farmors favorit! Ska försöka att inte vara borta så länge så Mollsan slipper vara själv tänkte jag, så ska skynda på lite nu så allt flyter på bra!
 
Hoppas ni har en bra eller iaf bättre dag än vi har här hemma!
 

Korvstroganoff och ris

En stooor (dock inte så vacker) portion kärlek!


24 september 2012

Nu har jag precis pussat min fina Johan hej då och kikat på honom från balkongen när han gick iväg med resväskan, han ska åka med sitt jobb till Italien idag och så kommer han hem någon gång natten till lördag. Hoppas han får det så himla roligt även om sambohjärtat värker av att vara utan honom i flera dagar, det är första gången på 2.5år som vi är ifrån varandra mer än en natt, men det ska gå bra! Han är snart hemma igen och jag ska passa på att äta all mat som jag älskar och som han inte gillar, börjar med korvstroganoff idag!
 
Jag ska ta och fixa mig lite lunch nu sen ska jag ta och städa lägenheten och sen blir det en promenad med Molly. Sen funderar jag på att förbereda maten så det bara är att värma på senare så maten inte blir så himla sen för vid fem ska jag iväg och simma med Jossan och Johanna så lär väl inte komma hem supertidigt och då är jag nog väldigt hungrig!
 
Nej nu ska jag fixa lunchen, ha en bra dag!
 
Jag älskar dig, du är det absolut bästa jag har! Ha det så roligt! ♥
 

Kvällens mat!

I glasen var det cola men vi låtsades att det var julmust när vi skålade och sa God Jul! Hahaha!


Dajmcookies

Mums!


23 september 2012

God dag, god dag!
Igår kväll kom Anna och Philip över och så lagade vi mat tillsammans och bara satt och snackade, mycket trevligt! När dom åkte hem så slappade Jompa och jag i soffan framför en film ett tag innan vi gick och la oss.
 
Idag har vi varit och handlat och nu har jag precis bakat dajmcookies till mitt kalas och testat att göra lite päronsmörkräm med en annan essens än den jag använt förrut, men det gick bra, puh!
   Jompa sitter på golvet och packar till Italien, själv ska jag nog ta och smörja in mina kängor som jag hämtat upp från förrådet. Älskar att hösten är här så jag får använda mina kängor och halsdukar!
 
Jompa och jag är så himla sugna på julmat så ikväll ska vi äta potatis, köttbullar, rödbettssallad, prinskorv, sill, gräddfil och ägghalvor, mums! 
 
Kass bild, men ändå! <3
 
 
 
 

22 september 2012

Hej på er och hej på dig regninga lördag!
Idag sov jag läänge, eller egentligen så vaknade jag nio men när jag hörde att det regnade så ville jag inte gå ut med Molly så tvingade mig att fortsätta sova så jag skulle slippa undan, så gör man här hemma, iaf jag.. Och gissa var J är nu? Ute med Molly i regnet så klart! Mohaha!
 
Har ätit en minifrukost eftersom jag typ var mätt från igår fortfarande och klockan ett ska jag möta upp Louise för suschilunch, ska bli så gott och roligt! Har inte träffat henne på länge så det ska bli så himla roligt att luncha och sen spendera några timmar ihop!
   Ikväll ska jag mysa massa med mitt hjärta eftersom han drar till Italien nästa vecka, får se om vi ska umgås med Anna och Philip också som är här och hälsar på.
 
Nej nu ska jag ta och göra mig redo och leta på ett paraply!
 
Mycket gammal bild, tre år gammal, men bra söta är vi!

Fredagskväll med mina pinglor

Jag har haft en mysig kväll med Jossan och Johanna, först drog Jossan och jag och simmade i 50min sen mötte vi upp Johanna utanför chili nam nam där vi köpte med mat hem till Jossan. Blev lite satc medan vi åt och sen har vi spelat canasta hela kvällen och samtidigt kikat på roliga filmer, ätit popcorn och sjungit/sagt repliker från våra favorit barnfilmer, askul, haha! Mindre kul var det att gå hem i regnet... Nu har jag precis krupit ner i sängen med min prins, ska bli skönt att sova!
Natti natti!


Freeedag

Jag fick massa kokböcker av mormoren (J's mormor) i går så nu sitter jag och kikar i dom, älskar kokböcker! Annars så kom J nyss från jobbet så ska följa med honom ner på stan för lite ärenden snart, vid fyra ska Jossan och jag iväg och simma ett tag och ikväll tror jag grabbarna ska komma över och titta på film, får se om jag ska göra dom sällskap eller om jag ska hitta på annat. En bra fredag blir det nog iaf!


20 september 2012

Hej på er!
Jag kände mig allmänt deppig igår och inget gick som jag ville, har känt senaste veckan att jag bara trampar på samma ställe, inget händer och lite förkylning på det har inte gjort det bättre. Nu är förkylningen dock mycket bättre, är bara lite snorig och idag känns det som om det mesta har börjat lösa sig! Fick ett roligt besked i morse (lite hemligt fortfarande eftersom inget är klart), har äntligen kommit in i dataprogrammet så nu har jag lagt in tillgänglighet och kan förhoppningsvis få jobba vilken dag som helst.. Och ja idag har mycket varit bra och jag har fått höra lite roligheter, toppenstart på dagen verkligen!
 
Ska ta och fixa och dona här hemma idag, fyller ju snart så ska väl planera in mitt kalas och börja baka lite, tänkte nog börja redan idag faktiskt och sen när Jompa slutar vid fyra så ska vi åka hem till hans mormor och fika, ska bli så mysigt! Ikväll är det tvättstugan som gäller och så är det massa roligt på tv, matlagningsprogram och ett nytt program som heter "hela sverige bakar" ska bli kul!
 
haha åh vad jag är glad idag!!
 

Love Löv Kärlek

I'm so in love with you!!


18 september2012

Har absolut inget att göra känns det som.. Tog en alvedon igår och sov tills jag vaknade idag så nu är febern borta, skönt! Har ringt lite jobbsamtal och ska snart äta lite lunch sen ska jag kila ner till af och sen kl tre ska jag på ett roligt möte. Det är väl dagens planer, just nu håller jag på och funderar över vad jag ska baka tills jag fyller år, vilka kakor och tårtor jag vill ha, roligt!
 
Sommarens godaste tårta!
Jag tror jag ska ha en sån här tårta när jag fyller, fast mer höstig.. Funderar på om jag ska ha
blåbär på, eller typ inkokta äpplen eller päron.. Låter det gott? Har ni några andra förslag?

Äppelklyftare

Åh jag älskar vår äppelklyftare! Äpplen är alltid godast klyftade men jag gillar inte att stå och skära dom så den här är perfekt!! Haha!


17 september 2012

Hej på er!
Måndag igen och jag bara hoppas på att jag blir inskriven i dataprogrammet den här veckan så jag kan börja jobba!
Idag då, känner mig sjuk, eller ja jag är nog lite sjuk idag så det blir ganska lugnt här hemma idag. Var ute med Molly i morse men orkade inte ens gå hela min pw utan gick hem efter en kortare sväng sen efter frukosten så blev jag skakis, frusen, trött och fick ont i kroppen så gick och sov en timme ungefär, kände mig ganska pigg men hade ändå typ någon grads feber. Har ätit lite lunch nu och känner mig typ trött igen, blöh! Men ska titta om det finns några roliga jobb ute att söka och sen ska jag diska om jag orkar..
 

16 september 2012

Hej på dig söndag!
Om några minuter ska Jompa och jag åka hem till pappa och byta tillbaka till våran bil som vi lämnade där igår för lite service och sen ska vi åka hem till mamma och säga hej när vi ändå är där, ska nog ta med lite fika också. Blir väl där ett tag, funderar på att försöka hinna över och säga hej till mormor och morfar också, var ju ett tag sen jag träffade dom!
 
Annars så måste vi nog handla idag, skulle behöva damsuga bort allt äckligt hår som Molly fäller överallt också, men får se vad vi hinner med!
 
Ha en bra dag!

Lördag

Tänkte bara kika in och säga trevlig kväll och så måste jag få säga att jag har haft en helt underbar dag idag! Älskar att spendera massa tid med våra familjer! ❤


Familjelördag

Det blev en riktigt trevlig dag ute hos pappa med gott fika, lunch, prat och massa bebysmys med Stinas lilla Alicia! Kom hem vid fyra och har vikt lite tvätt och slappat med en tidning i sängen medan Måns och Johan tittade på fotboll, nu ska vi åka och hämta med oss lite pizza och sen åka ut till sväronen där även Anna är och äta och bara ha det bra, skön lördagskväll! Ska bli så trevligt!
 
 
 

15 september 2012

Det blev en trevlig kväll igår, Måns och Johanna kom över och sen kikade vi på film och snackade, väldigt skönt då alla verkade trötta!

Nu ska jag och Johan snart ta Molly och åka till Arboga och hem till pappa för att umgås med mina syskon, syskonbarn och hundarna, ska bli såå trevligt!

Slänger upp en bild på maten jag lagade igår, kyckling och wookgrönsaker i sötsur sås, mums!


Det är prickekorv jag vill haa!!

När jag var liten var prickekorv mitt favorit pålägg och det är det oftast nu med. Men det är så sjukt svårt att få tag i!!! Oftast står det typ hushållsmedvurst och ser ut som prickekorv men det är det inte! Det smakar inte alls samma sak! Har svurit över det här tusen gånger men nu har jag hittat det, riktig prickekorv som både heter och smakar rätt! Underbart!!


14 september 2012

Hej och Hallå!
Idag vaknade jag vid åtta men insåg ganska snart att det blåste storm och regnade ute så jag kröp tillbaka ner under täcket och sov lite till, såå skönt! Sen blev det en promenad i regnet med Molly innan jag åt lite frukost och sådär, nu har jag precis bakat en rulltårta som jag fyllde med päronsmörkrämen som blev kvar igår, tror det blev bra! J har precis slutat jobbet men drog iväg på ett litet ärende, annars så vet jag inte alls vad vi ska hitta på idag, time will tell!
 
Ha en skön fredag!

Chokladmacarons med päronsmörkräm

Ja vackra blev dom ju verkligen inte men smörkrämen med päronsmak är gudomligt god! Fick en hel del över så tror jag ska göra en vaniljrulltårta i morgon och fylla den med smörkrämen, sen måste jag nog börja bjuda på över folk på fika, har massa gott i kyl och frys just nu!


13 september 2012

Hej på er!
Jag har haft "fullt upp" hela dagen, nej men jag har faktiskt grejat med saker hela dagen! Blev en lång pw med Molly i morse och gick iväg och lämnade lite papper sen hem och åt frukost och sånt sen drog jag iväg och handlade lite, skulle bland annat ha päron essens men ja det var inte så lätt! Letade i typ hela stan men sen gick jag in på Bvur och fick köpa lite i en kaffemugg från deras bagare, så himla snällt! Tänkte baka päron macarons med päronsmörfyllning, fyllningen blev toppen men dagens macaroner blev kass, smeten blev för lös så jag kastade allt och ska göra om det ikväll eller i morgon tror jag...
 
Annars så har jag sökt lite jobb och nu ska jag ta och sortera lite tvätt för ikväll är det tvättstugan som gäller! Diska ska jag också hinna med tänkte jag! Hej och hå!

Choklad macrons med nutellafyllning!

Ja, dom blev ju ganska fina och goda! Liiite för spröda men efter några timmar i kylen brukar dom bli godare och segare!
Ska snart iväg med L men på vägen tänkte jag droppa förbi Jossan och hänga en påse på hennes dörr med några kakor, hon var inte så glad idag så tänkte att hon nog behöver något gott när hon kommer hem!


12 september 2012

Idag var jag ner till af igen och för första  gången gick jag därifrån och kände att, Ja det kan nog kanske lösa sig lite nu.. Så håll tummarna!!
 
Annars så håller jag på och bakar, testar att göra Choklad macrons med nutellafyllning, men just nu vilar dom en timme på plåten så jag passar på att äta lite lunch. När jag bakat klart ska jag leka med min vovve och senare kommer L förbi och så ska vi ta en pw, ska bli skönt att kila ut lite i solen!
 
Recept: Nutella macarons
Hoppas att mina blir lika fina som i receptet!

11 september 2012

Hej på er!
Idag är en tröttis dag, släpade mig upp ur sängen i morse för en pw med Molly och sen blev det frukost och fix innan Jompa och jag lämnade Molly hos svärpappsen och så åkte vi till västerås. J köpte en tröja förra veckan som han ville byta men så klart var den slut överallt, blev iaf en tur i ett par affärer i stan och sen åkte vi ut till erikslund och kikade lite. Var så trött när vi kom hem så det blev en power nap och nu ska vi snart ta och äta lite pastasallad med grillad kyckling. Ska bara ligga i soffan resten av kvällen och hoppas på att jag är piggare i morgon! 

Äntligen maat!!


Tråååkigt!

Jag måste bara påpeka igen hur värdelöst det är att vara "arbetslös"!! Har typ inte haft något vettigt att göra alls idag, har gjort ärenden, klippt Mollys klor och borstat henne, rensat bort massor på balkongen så vi snart kan ta ner allt i källaren över vintern och ja sen har jag inte gjort så mycket mer vettigt.. Har väntat på ett samtal hela dagen där dom sa att dom skulle ringa på eftermiddagen men nej då inget samtal idag, suck! Får väl se om dom ringer i morgon annars får jag ringa igen själv.. 
 
Ska läsa lite i min nya cosmo nu tror jag och så hoppas jag att Jompa är på g hem snart så jag kan börja med maten, tänkte göra en laxsoppa med chili i och idag tänkte jag även ha i lite potatis och kanske lite morötter också, tror det kan bli gott! Blir lite mörkt gott bröd till det också!
 

10 september 2012

Hallå där måndag! Nu har jag inte jobbat på sex dagar och jag klättrar på väggarna här hemma, åh vad jag vill att telefonen ska ringa!!
Har varit ute och gått, ätit frukost, ringt lite samtal och fixat mig fram tills nu, får inte tag i dom jag behöver prata med på arbetsförmedligen så ska nog ta och gå ner dit strax och se om jag kan få hjälp. Då har jag något att göra ett tag iaf! Jompa är ledig idag och i morgon men han och Måns är iväg och fiskar hela dagen, två gäddor har J redan fått, haha!
 
Nej nu ska jag väl slänga på mig en tröja och kila iväg så jag har något att göra ett tag, sen ska jag hem och fixa lite lunch och sen får jag se vad som händer. Ha en bra dag!

Söndagsmys

Maten blev riktigt god, blev ett glas vin till också. Nu sitter vi och tittar på snabba cash, jag är väl inte såå road men det går, mysigt att bara ligga här i soffan med mina hjärtan!


9 september 2012

Hej där!
Efter lek och buslandet igår (som var superroligt!) så åkte jag hem och slappade ett tag, sväronen undrade om dom inte kunde få låna Molly över natten så dom kom och hämtade henne så efter det drog jag hem till Jossan för att titta på film och slappa. Blev ganska sent så idag tog Jompa och jag en skön sovmorgon, sen har vi varit iväg och veckohandlat och sådär. Nu ska vi snabbstäda lite, typ dammsuga och så sen ska vi åka ut till sväronen och fika och hämta hem Molly.
 
Ikväll ska vi laga lite god mat, bakadpotatis, romsås, kött och sallad, ska bli sååå mumsigt! Sen blir det nog film och mys hela kvällen. Bra söndag helt enkelt!
 

8 september 2012

Hej lördag, äntligen är du här!!
Jag är påklädd och klar så nu ska jag ta ut Molly på en liten promenad, om en stund kommer tjejerna förbi, Sandra, Jossan, Tine, Tilde och Tildes kompis Maja och då kastar vi oss i bilarna och åker mot örebro och hämtar upp Benjamin innan vi åker vidare till lek och buslandet för massa roligheter! Ska bli såå roligt att bara leka loss i några timmar! Sen har jag lovat alla barn och Jossan att det blir en tripp till donken innan vi åker hemmåt igen. Nej nu ska jag skynda mig så jag är klar när dom kommer, ha en bra dag!
 

7 september 2012

Hallå där fredag!
Solen skiner och jag har bestämt att det här ska bli en bra dag! Jag har gjort det vanliga nu på morgonen, en skön pw med Molly, lite frukost och sen har jag fixat med lite jobbpapper och papper till arbetsförmedlingen. Nu sitter jag och väntar på att Jompa ska sluta sen ska vi ner på stan och fixa lite ärenden, jag ska lämna papper och lite sånt, vet inte riktigt vad vi ska hitta på sen men senare idag ska vi iväg på en liten rolighet, tror dock jag väntar med att berätta den tills jag vet mer säkert, hihi! Ikväll blir det nog filmmys här hemma, lite morötter och dipp tror jag att det får bli till, jag ska mest ladda upp inför massa bus på lek och buslandet i morgon, yeeey!!
 
Ha en bra fredag gullrumpor!

Nya fina tröjan!

Nya tröjan är på, snart dags för möte!


Fint i fönstret!

Jag tycker det blev så fint i vårat sovrumsfönster med den nya orkidén svärmamsen gav oss och bredvid står ett fint kort om vänskap som Louise gav mig för länge sen, me like!


6 september 2012

Jag har precis som alla andra dagar varit ute på en pw med Molly och ätit frukost, och så har jag ringt lite spännande samtal. Har inte så mycket att göra på fm men sen kl två ska jag iväg och skrivas in på rekryteringen så jag kan börja jobba som vikarie, hoppas på lite intron redan nästa vecka! Kl tre kommer L hit och då ska vi baka lite havreflarn som hon har pratat om länge och sen kl fem ska jag möta upp Jossan för en liten joggingtur i skogen, tror det här kommer bli en awsome dag! Wihuu!!

En tur till Västerås

Spenderade hela eftermiddagen med Jossan, bakade kladdkakemuffins och snackade massor.
Johan och jag kom precis hem från Västerås, köpte en orange halsduk, leggins, en snygg tröja och sen köpte jag smaksättning att ha när man dricker latte med smak av vanilj, supergott!


5 september 2012

Hallå där! Och hej NyfiknaJohan!! Haha!
 
Jag har inte skrivit på ett par dagar, varför? Jo för att jag tycker att jag själv står och trampar på samma tråkiga plätt just nu och inget händer och ja då har jag ju inget roligt att skriva om direkt.. Jobbar ju inte så mycket och har inte så mycekt för mig här hemma, totalt värdelöst då jag helst av allt bara vill få jobba massor!
 
I måndags var jag iväg och jobbade ett par timmar som personlig assistent men bestämde mig för att tacka nej till det jobbet då allt inte kändes riktigt rätt, tyvärr!
Igår blev det en hemmadag, städade, klippte Mollys klor och sånt och ringde lite jobbrelaterade samtal osv.. Som det verkar nu så skrivs jag in som vikarie inom LSS boenden i morgon vilket ska bli sjukt kul så jag hoppas verkligen att jag får jobba massor! Men det får jag veta mer om i morgon!
 
Idag då.. Jag var ute på en pw med Molly när vi vaknat, har gjort så dom senaste mornarna, väldigt skönt! Har ju varit dålig på att springa nu en tid då jag varit förkyld och haft för mycket annat så nu försöker jag med en pw om dagen iaf så jag rör mig lite.. Sen har jag plockat undan massa disk, diskat lite och nu är det snart dags att göra lite lunch. Sen funderar jag på om jag ska börja rensa på balkongen, ska slänga all jord och sen packa ner krukorna, men blöh det är så tråkigt så får se om jag gör det eller inte, haha!
    När Johan slutar idag ska vi ta en tripp till västerås, jag har en tröja och en halsduk som jag såg sist som jag tror att jag vill köpa och sen ska vi kika efter lite annat, tror J ska växla pengar till Italienresan med hans jobb också!
 
Nej men nu har ni ju fått en liten uppdatering iaf, ha det så bra så hörs vi när vi hörs!
 

2 september 2012

Hallå där, söndag nu igen alltså!
Har ni något roligt för er? Själv har jag nyss varit och handlat och nu blir det snart en äggmacka som lite lunch, har typ inte några planer alls idag. Skulle vilja åka till Ö&B och titta lite på ugnsformar och nya tygskor men Jompa har inte lust och sen kanske jag ska ta en pw med Jossan om hon orkar när hon kommer hem. Annars vet jag inte alls, skulle behöva rensa upp på balkongen men det är såå tråkigt.. Så ah, får väl se vad dagen bjuder på!
 
 

Kaffelatte

Kaffehatarn själv, men mums vad gott!


Kvällens planer

Vi sitter hemma hos Måns och Johanna just nu, har precis ätit donken som jag valde och nu kikar vi på fotboll. Sen blir det nog en film och massa slapp, skön lördagskväll!

Dagens outfit på bilden, dock ville det inte bli så bra bilder men ville visa den underbara färgen på tröjan! I love it!


1 september 2012

 
Jag har duschat och ätit frukost och nu ska jag ta och göra mig iordning innan vi ska kasta oss i bilen och åka mot Uppsala för att fira Annas födelsedag, ska bli såå trevligt!
 
Vad kvällen har att erbjuda tror jag att jag skriver om sen, börjar få lite bråttom nu, hehe!
 
 
Världens bästa Anna!

RSS 2.0