Dagen

Dagen har varit riktigt lugn, diskade och lekte med smink på förmiddagen sen drog jag med Jossan på en biltur så jag vet var jag ska åka och jobba på fredag. Efter det blev det slapp i soffan till det okända, så sjukt spännande! Sen nu har Johan hunnit hem och jag fixade falukorv i ugn till mat, strax ska vi cykla iväg till Johans mormor för fika och sen måste vi dra och handla, för här ekar det i kylen!


30 juni 2010

Hallå där!
Vaknade vid nio idag sen har jag legat framför tv'n hela tiden, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, behöver ringa lite samtal och åka på en liten tripp men har inte direkt lust med det heller så får se vad det blir, tror jag ska ställa mig och testa några nya sminkningar med mina nya ögonskuggor nu en stund innan jag tar tag i dagen, vi hörs


Johan och jag har nyss varit ute och sprun...

dsc01410 (MMS)

Johan och jag har nyss varit ute och sprungit + cyklat så nu blev det en snabb kvällsmat, korv med bröd. Johan påpekade nyss att jag borde blogga om hans korv, den ultimata korven, så här har ni den, johans super korv!


Dagens shopping på make up store, tidning,...

dsc01408 (MMS)

Dagens shopping på make up store, tidning, svart cake eyeliner, gul och grön ögonskugga. Allt gick på ca 400kr med rea och rabatter :)


29 juni 2010

God morgon gladingar!
Jag vaknade för ca 20 minuter sen, satt nyss och åt frukost då min syster ringde och talade om att dom kanske hämtar mig om mellan 10-60minuter, jag som satt helt nyvaken fick springa och klä på mig fort och platta håret, men nu är jag nästan klar så nu ska jag äta min frukost och sen göra det sista innan dom kommer. När dom plockat upp mig åker vi till örebro för en heldag med min andra syster och så ska barnen få leka, vi ska gå på någon teater i en park för barn och sen blir det en vända på stan så jag kan handla smink och så ska vi nog äta något gott också, jag är sugen på kyckling.. Nej men nu ska jag skynda mig, vi hörs senare


Måndags mys

Sådär, nu har det blivit lite lungt och jag kan ta kväller.
Vi åkte som sagt ut och badade tidigare och sen var vi där till halv fem - fem taget. När vi kom hem ställde jag mig och lagade mat, spagetti och köttfärsås blev det och sen började jag diska efter maten. Nu har jag precis duschat så nu ska jag nog sätta mig och måla naglarna och planera vad för smink jag ska köpa i morgon. Och sen blir det söndags måndags mys med Johan, för i morgon jobbar han som vanligt igen. 

  
                   

Jag älskar verkligen mitt liv, allt är så underbart just nu och jag är så glad att jag får dela allt med min familj, mina nya och gammla vänner och med min älskade Johan


Vi hann precis hem och slänga i oss en mac...

Vi hann precis hem och slänga i oss en macka och nu sitter vi i bilen igen och ska ut till malmön för sol och bad med jossan, peter och bobba:)


Nu är soffan och fyra kuddar beställda (in...

dsc01405 (MMS)

Nu är soffan och fyra kuddar beställda (inte kuddarna på bilden), fy fan vad fint det kommer bli! Vi vet redan precis hur vi vill att allt ska se ut, nu fattas bara en fet tavla och ett nytt vardagsrums bord. Gud vad jag älskar mitt liv och min Johan, vi har det så sjukt bra vi två, skulle aldrig kunna leta utan honom, kärlek är det vi har!


28 juni 2010

Åh vi hade en så bra dag planerat idag, vi hade tänkt åka ut till malmön igen med folks men såklart är det ingen sol nu. Så Johan och jag ska åka iväg och titta efter en ny soffa men blir det soligt så drar vi hem direkt och drar och solar ist, haha! Hörs senare


Galet gott det är med grillat och ett bra ...

dsc01400 (MMS)

Galet gott det är med grillat och ett bra gäng är ju inte heller helt fel:)


Nu har vi handlat lite, ikväll blir det gr...

Nu har vi handlat lite, ikväll blir det grillning på gården med lite folk men först ska johan och jag ut och springa en sväng


27 juni 2010

Solen skiner och det ska bli riktigt varm idag så jag tar min bikini och släpar med lite folk ut till malmön, kan bli riktigt nice, nu fattas bara en volleyboll!


Ostbågar, chips och dipp och massa mys med...

Ostbågar, chips och dipp och massa mys med min älskling. Perfekt lördag!


26 juni 2010

Hallå där!
Herre gud vad seg jag är! Idag har jag bara mått dåligt och ätit massa hemmagjord potatissallad, åt upp allt som vi inte åt igår och det är säkert minst 3 portioner haha! Men iaf tänkte berätta lite om igår nu då

Efter att Johan och jag hade varit ute hos hans föräldrar åkte vi hem och fixade oss lite fort sen kom Peter och hämtade upp oss och även Jossan som hade tagit sig hit. Vi åkte ut till Medåker till Maddes föräldrar där det redan var massa trevligt folk, tror vi var ungefär 15st glada. Vi började med sill och potatis som en liten förrätt med nubbe och snappsvisor och sen grillade alla massa mat, ett tag senare kom även en stor skål med jordgubbar och grädde fram och en jätte fin jordgubbstårta (Jag tålde den inte tyvärr men hörde av andra att den var jätte god). Snappsvisorna fortsatte hela kvällen och senare utbyttes dom mot andra gamla godingar som vi sjöng och dansade till hela natten. Runt halv fyra bestämde vi oss för att sova så då bäddade vi iordning sängplatser till dom som var kvar, Johan, jag och Jossan delade på en stor madrass på vardagsrums golvet där även 5 andra sov, vi låg sen och pratade ett tag och runt fyra måste alla ha somnat.
Idag vaknade jag kl åtta och hade kramp i magen och mådde så jävla dåligt, låg och spelade mobilspel tills halv tio då Jossan vaknade och jag tvingade henne att få dit hennes mamma fort så jag fick åka hem. När Johan och jag kom hem så slängde vi alla saker i hallen och gick in och sov till ca halv två då jag gick in i duschen, käkade och sen gick och sov ett tag till. Nu har jag nyss ätit igen och känner mig lite bättre så snart ska vi kila till affären och handla chips och mer mat till ikväll, haha.

Men ja, kvällen igår var verkligen jätte lyckad och det var bara massa glada miner, dock är det alltid surt att må dåligt dagen efter men det kan jag ta, tack alla för igår!




Vi tog oss hem tidigare och nu har jag nys...

Vi tog oss hem tidigare och nu har jag nyss vaknat upp igen i min säng, så skönt att sova! Ska snart ta mig upp och försöka bli en människa igen, vi hörs senare


Nu ska alla försöka sova, jossan jag och j...

Nu ska alla försöka sova, jossan jag och johan ska skeda i vardags rummet, mys;)


Glad midsommar Sköningar!

Idag vet jag inte om jag hinner uppdatera så mycket så jag tänkte berätta lite snabbt hur dagens planer ser ut.

Brunch hos mormor och morfar- Johan och jag tar bilen och spurtar till mormor och morfar till elva och träffar min släkt och har det trevligt.

Mat hos Johans föräldrar - Ja det blir mycket mat idag, men iaf så runt två-tre åker vi hem till Johans föräldrar och träffar hans släkt och äter mat och umgås lite.

Party i medåker- Yes och vad tror ni vi ska göra där då!? Jo äääta:D Efter Johans föräldrar så åker vi hem och fixar oss lite snabbt sen möter vi upp dom andra och åker ut till Maddes föräldrar i medåker där det blir grillning och alkoholintag, det kommer bli så spår!

Som ni ser har jag en del att göra idag men allt ska bli så roligt och mycket mat säger man ju inte nej till!
Ha en supertrevlig midsommar!



 

Måste bara tala om att jag råkade handla...

Måste bara tala om att jag råkade handla lite mer smink idag, en palett med ögonskuggor och ännu ett nagelack och nästa vecka har jag två smink saker till jag tänkte köpa när jag tar mig till örebro, mmh jag älskart!


Sol och nya kläder?

Johan och jag har legat på balkongen och solat lite, nu kilade han in i duschen och jag ska dra på mig lite kläder så ska vi cykla iväg och titta efter nya skor till honom och jag har precis kommit på att jag vill ha en ny klänning till i morgon så vi får se om jag hittar någon. Sen blir det hem och laga mat för senare kommer Jossan så ska vi kolla på Glee :D


24 juni 2010

God morgon!
Jag har precis ätit lite frukost och vid halv elva så har jag tvätt tid, ska fixa iordning mig lite innan det bara. Sen när jag tvättar vet jag inte riktigt vad jag ska göra, behöver damsuga och diska men skulle gärna vara ute i solen ist, men får väl se vad som händer. Idag slutar Johan redan vid två också vilket han kan behöva, stackarn är så sliten! Men iaf så när han kommer hem ska vi nog iväg och titta på skor till honom, och vem vet jag kanske hittar något jag med ;)


Härliga dag

Hallå där!
Jag har haft en sjukt härlig dag och nu vill jag inte att den ska ta slut men det verkar inte finnas någon som vill hitta på något med mig tyvärr...
Iaf så mötte jag ju upp Jossan på stan och så var hon in på systemet osv sen åkte vi hem till henne och solade hela dagen men efter ett tag blev vi lite uttråkade så då började vi leka någon lek som slutade med att jag hällde vatten över hela henne, askul haha! Sen käkade vi varsin baugette som vi hade handlat från Cafe latte när vi var på stan. Runt tre fixade vi oss så drog vi upp på stan och så skulle hon på ett möte sen åkte vi till Donken och käkade glass innan det var dags att möta upp Johan på Willys och handla mat inför midsommar. Nu har vi lagom hunnit hem och så har mamma och Elisabeth varit här en stund och fikat och ja nu är det nog dags att andas ut och inse att det är dags att ta kväller, men som sagt vill jag hitta på mer så är någon sugen är det bara att höra av sig;)


23 juni 2010

åååh om 15 minuter ska jag möta Jossan på stan och jag är så sen! Har iaf hunnit få på mig kläder och slängt ihop lite saker, ska göra något åt håret och sen måste jag iväg, och min cykelsadel som sitter löst, men ja nöden har ingen lag haha!
Planen för dagen är väl iaf att vi ska hem och sola hos Jossan sen och planera midsommar och sen skulle vi nog behöva dra och handla mat inför kvällen då också, men ja vi får se vad som händer, oj bara 10 minuter kvar nu


Segproppen Sara

Helt galet vilken seg dag jag har haft idag, vet inte rikitgt vad jag har haft för mig. Har typ plockat lite och diskat och sen vet jag inte.. Nu är det iaf snart dags att fixa lite mat för sen är det jobb 14.30-20.30


22 juni 2010

Jag har inget intressant att skriva tror jag.. Jag är uttråkad och har massa disk som skulle behöva diskas, så jag antar att jag tar tag i det. Behöver plocka upp mina kläder som jag har slängt överallt också och ja sen får jag se om jag hinner så mycket mer innan det är dags för jobb...


Förresten, vem är det som kommenterar anonymt?


Jag och johan sitter och tittar på tapet p...

Jag och johan sitter och tittar på tapet proverna som jag var och hämtade idag, att det ska vara så svårt! Och många skulle man vilja ha i en annan färg osv..


Älsklingen och jag har lagat mat, hemma gj...

dsc01398 (MMS)

Älsklingen och jag har lagat mat, hemma gjord potatissallad, grillad kyckling, bacon, räkor och grönsaker. Jag älskar grillat :D


Jenna Jameson är på oprah, jag sitter bänk...

dsc01397 (MMS)

Jenna Jameson är på oprah, jag sitter bänkad framför tvn! Esmeralda ska nog komma över snart och titta lite sen får vi se vad vi hittar på:)


21 juni 2010

God morgon!
Jag har nyss ätit två mindre goda mackor och druckit en kopp jätte gott te, ska snart gå och borsta tänderna för sen halv åtta börjar jag jobba hos min nya brukare. Vet inte riktigt när jag slutar dock för hela planeringen kring det här har blivit lite knas, men antar att jag slutar runt elva och halv ett.. Aja ska kila, ha det så bra


Min johan är så galet fin! Jag sitter och ...

dsc01395 (MMS)

Min johan är så galet fin! Jag sitter och tar smygkort och fnissar åt hur snygg han är från andra sidan av bordet. Jag är så kär!


Dags för kalas

Sådär nu har jag sminkat mig och tagit på mig en ren skjorta, Johan och jag ska åka till Arboga och fira min
"extramamma" Elisabeth som fyllde 45 25 den 9e. Vi ska bli bjudna på smörgåstårta och det ska bli så sjukt gott! Jag har handlat Te, något naturgodis och sen har jag nyss bakat chokladbollar som jag ska ge henne, det ska bli riktigt trevligt. Men nu måste vi åka, ha det


Smink

Smink, smink smink..
Jag har en riktig smink/kroppsvårds månad, har handlat massa saker blandannat 2 nagellack, 5 ögonskuggor, ansiktsmasker, fondationborste, sminkpuff, epicare osv. Och ja, det är väl inte så bra eftersom jag inte har så mycket pengar men ändå sitter jag på Make up stores sida och suktar efter mer smink, måste dit snart och inhandla blandannat en knallgul ögonskugga, så somrigt och fint!


20 juni 2010

Sådär nu är jag vid datorn igen, och nej jag har inte sovit till nu. Men jag har ätit, duschat, städat undan och sen diskat världens berg med disk..
Kvällen igår var verkligen jätte rolig i alla fall, det var mycket folk på krogen och bara massa roliga människor, vi dansade och dansade och när det var dags att gå hem så köpte vi kebab, dock gick jag och sov direkt när vi kom hem så Johan och Jossan fick sitta uppe dom två och äta, men det var säkert trevligt, haha. Men ja, en kanonkväll var det verkligen så tack alla som var med! Nu är det bara dags att tagga inför midsommar och vår inflyttningsfest :D


Jag ligger i sängen med johan och vi försö...

Jag ligger i sängen med johan och vi försöker minnas kvällen ordentligt, tar mig upp till datorn snart:)


Jag älskar min jossan!

bild0165 (MMS)

Jag älskar min jossan!


Schåål snyggingar

dsc01391 (MMS)

Schåål snyggingar


19 juni 2010

Att köpa färska frallor till frukost är verkligen en lyx! Så galet gott har det varit och riktigt mysigt!
Nu ska jag duscha och sen är det nästan dags att börja fixa sig för ikväll är det fest :D


Fredagsmys

Sådär, nu har Jossan precis dragit hem, vi har haft en helkväll med tacotårta, chips, dricka, glee och smink, haha! Asmysigt verkligen och så har vi taggat inför dom kommande festerna! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, plocka undan lite och sen får jag se, Johan är och kikar film med pojkarna så jag vet inte riktigt när han kommer hem, men jag hittar nog på något att roa mig med, smink och kläder kanske, hmm..


18 juni 2010

God morgon!
Nu är klockan snart åtta så jag ska borsta tänderna och göra mig klar för att dra till Ängslung på lyftteknik i några timmar, känns lite onödigt då jag redan har koll på det där genom jobbet men det är väl bra på papper? Såg också att två gamla klasskompisar skulle dit, kan bli kul :)



Förövrigt, var tar tiden vägen!? Det är redan den 18e och jag tyckte det var igår jag och Johan stod och sa "Tänk att det redan är juni" helt sjukt!


Glee, jordgubbar och vindruvor, nu kör vi;)

dsc01382 (MMS)

Glee, jordgubbar och vindruvor, nu kör vi;)


Kvällens planer

Nuu ska jag ta cykeln och trampa hem till Jossan, sen ska vi kolla in ett ställe där jag ska på lyftteknik i morgon som jag inte hittar till och efter det ska vi cykla och hyra serien Glee som vi ska titta på hemma hos mig, mysigt!


Gårdagen i bilder

Slänger upp en "gårdagen i bilder"





Ska strax springa ner i tvättstugan igen, ...

Ska strax springa ner i tvättstugan igen, tänkte bara säga att jag har hunnit klippa mig mellan tvättarna. Eller jag toppade typ bara men ändå, bra blev det:)


17 juni 2010

Min dag består av? Tvätt!
Kanske inte hela dagen, det vet jag inte men halv elva till två iaf och ja det är allt jag vet för idag, Johan jobbar och har match så han är hemma vid tio ikväll så idag får jag roa mig själv..



Hemma efter en heldag på landet

Nu är jag hemma igen efter en heldag ute i solen med mina systrar och ungarna!
Först åkte jag hem till pappa och så var vi alla ute där och ungarna lekte, vid halv ett åt vi lunch som Stina hade fixat och sen fick dom minsta sova ett tag. När alla ungarna vaknat så fick dom turas om att åka lite traktor med pappa vilket dom gillade! Vid tre åkte vi över till mamma och barnen fortsatte att leva rövare och lite senare grillade vi och så gjorde mamma en egen potatis sallad, så galet gott! Runt halv sex kom mormor och morfar även över till mamma så fikade vi alla med mina och Elins bullar och efter det var det dags för mig att åka hem igen. Nu sitter jag här och vet inte riktigt vad jag ska göra, skulle vilja hitta på något kul men tror inte Johan är så sugen, men vem vet :)


Jag blev så jävla krossad inatt. Drömde...

Jag blev så jävla krossad inatt. Drömde en sån där dröm där ditt undermedvetna passar på att spotta dig i ansiktet och väsa "trodde du att du kunde glömma allt, gå vidare utan några känslor? Glöm det, precis såhär ska det kännas!" Sen vaknar man med en känsla av total tomhet. Precis så var det.. Jag hatar inte dig för det du gjorde men jag hatar den personen du blivit, så feg


16 juni 2010

Idag började jag min dag med Oreos, fyra kakor åt jag... Är det normalt att börja dagen så? Kanske inte men sjuk jävla gott var det iaf!
Nu ska jag ta min bullpåse sen åka hem till min pappa och träffa mina syskon och lite senare ska vi även över till mamma allihopp och få mat där. Ska bli riktigt roligt att ha en hel dag med alla för det var ett tag sen! Nej nu ska jag kila så jag kommer iväg någon gång, kram på er


*

Sen jag kom hem från jobbet har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och det har varit rikitgt skönt. Eller ja, jag tog ut allt ur Johans garderob sen vek jag skiten och stoppade in det i lite mer ordning, får panikatacker av att bara se hans kläder annars, haha! Om några minuter ska jag ta min cykel och möta upp min syster med ungarna på stationen och så umgås med dom en stund innan det är dags att åka hem och äta och sen åka till jobbet några timmar igen :)


15 juni 2010

God morgon!
Just nu har jag redan varit vaken ett tag, ska strax borsta tänderna och fixa det sista innan jag börjar jobba vid 8, men idag ska jag bara ha lite introduktion igen så därför går jag lite konstiga timmar. Så det blir 8-10 och 5-10 bara för att bättra på just under dom timmarna jag är lite osäker eller inte har varit med så mycket på, men det blir nog bra. Jag har ingen aning om vad jag ska göra under dagen när jag inte jobbar dock så har ni någon idé så hör av er :) Tjiiing


Shopping

Sådär, nu har Johan och jag varit iväg och handlat lite, en rullgardin, lite sy saker och en våffeltång till mig kom vi hem med. Nu har jag precis packat ner alla bullar och Johan står och ska försöka göra pannkakor för första gången, kan bli roligt! Nu ska jag ta och testa våffeltången lite fort innan jag ska kolla på när Johan steker, haha!
Se ya


Sara <3 Oreos

Min bulldeg är nästan klar för bakning och jag har under tiden testat kakorna Oreos, så sjukt goda med mjölk var dom! Och jag som inte ens gillar mjölk..




14 juni 2010

God morgon! Eller nej det är inte morgon nu men jag har suttit i telefon med min chef från personlig assistans jobbet hela morgonen och bokat in mera jobb och nu ska jag även få mig en tredje brukare att vikariera hos. Sedan frågade hon om jag ville vara kvar där i höst och det tackade jag ju inte nej till, pengar och jobb är alltid bra!
Ja men idag då? Johan är hemma idag och jag har en hel del saker jag skulle kunna hitta på med honom men han vill bara titta på tv och vara tråkig så jag får se vad det blir av dagen, ska tjata lite så kanske jag får som jag vill :)


Söndagkväll

Precis som jag skrev tidigare så åkte jag och Jossan ut till munktorp och tittade på när Johan spelade, 9-0 vann dom med och Johan gjorde ett mål, riktigt roligt! Efter det åkte jag hem och så kom mamma över, när Johan kom hem så fikade vi och pratade vidare. Mamma hade även med en pajform och en stor kruka med en tomatplanta och lite smultronplantor i som jag ska ha på balkongen, i utbyte fick hon ett pajrecept av mig, billigt och bra, hehe. Vid sju taget fixade vi mat, så gott! Just nu ligger vi och tittar på Hairspray på 4an och jag försöker bestämma om jag orkar äta popcorn eller inte, haha. Förövrigt har vi planerat inflyttningsfesten nu, jag längtar!

Nej ska tillbaka till tv'n nu, ha en mysig söndag :)


Söndagsmiddag: grillade kycklingspett, gri...

dsc01361 (MMS)

Söndagsmiddag: grillade kycklingspett, grillad flintastek, klyftpotatis, beasås och vitlöksbröd:)


Färdigstädat

Sådär nu är lägenheten städat, lite saker har vi hunnit ner i förrådet med, jag har duschat så nu sitter jag här med en varma koppen och en macka. Vid halv tre taget kommer Jossan hit sen ska vi åka till munktorp och titta på när Johan spelar match, har aldrig sett honom spela förut så det ska bli rolig! Förhoppningsvis följer även Anna med och kollar men det vet jag inte rikitgt än. Sen efter matchen tror jag att mamma ska komma hit och hälsa på, eller jag hoppas det iaf ♥

13 juni 2010

God morgon!
Jag börjar äntligen se ljuset i tunneln, haha! Nä men jag känner mig ganska pigg nu, bara halsontet kvar så idag ska jag försöka att inte ta en endaste alvedon, får se hur det går. Igår fick vi iaf upp gardiner och gardinstångar här hemma, båda var helt slut och vi höll på i flera timmar, helt sjukt var det! Nu har vi nyss ätit frukost och nu har vi bestämt att Johan ska ta hand om diskberget och jag ska vika tvätt, damma, damsuga, torka golv och damtorka i hela lägenheten och skura badrummet, får se vem som blir klar först och hur länge orken räcker :)


Dagens middag: lax och räkor i creme fraic...

dsc01360 (MMS)

Dagens middag: lax och räkor i creme fraice sås, så sjukt gott! Jag älskar att min aptit börjar komma tillbaka!


12 juni 2010

12 timmars underbar sömn blev det inatt, vaknade och mådde ganska bra så jag gick upp och ringde till mamma och lite sånt. Gick in och vilade med Johan en stund efter det och nu tog vi oss upp igen och ja nu mår jag ganska kass igen, ont i halsen och kroppen och febern är tillbaka, dock lite mindre än igår men ja en hemma dag blir det verkligen idag och inget jobb blir det i morgon tyvärr.. Så krya på mig själv och ha det så bra ni andra!


Det är fredag, klockan är strax efter ti...

Det är fredag, klockan är strax efter tio och vad gör jag? Jo jag har precis krupit ner i sängen för att sova. Jag har käkat och tittat på en film med johan och tomi ikväll men nu orkar jag inte vara vaken mer, min kropp vill inte ha mer alvedon så nu får pojkarna leka själva och jag får sova, förhoppningsvis väldigt länge. Sov så gott


11 juni 2010

Jag har verkligen världens bästa vänner, pojkvän och familj, jag vet att alla ställer upp för mig hela tiden och att dom alltid finns där och jag hoppas att alla vet hur mycket dom betyder för mig. Det spelar ingen roll hur ofta jag pratar med vissa eller hur långt ifrån varandra vi är eller hur länge vi har känt varandra, ni betyder alltid lika mycket för mig ändå och jag älskar er för att ni är just dom ni är!

Nu ska jag återgå till att självdö i soffan och fortsätta smsa med mina hjärtan





Sjuuuuk

I natt har jag haft den värsta natten ever tror jag! Har vaknat typ en gång i timmen av att min hals gjorde ont, jag hade feber och kunde inte andas, nacken gjorde ont, magen såg ut som en ballong eller att jag hade så ont i huvudet och någon tablett hjälpte inte heller. Sen blev det inte bättre av att Johan pratade i sömnen hela natten och armbågade mig i pannan och nacken ett x antal gånger. Nu har jag iaf tagit mig upp ur sängen och fått i mig lite te, har fortfarande feber och ont överallt men måste ner och tvätta så det är bara att stå ut. Usch det är så sjukt synd om mig just nu att ni anar inte, stackars mig!



Grattis förresten till alla studenter idag, hoppas ni får en underbar dag!


Ja nu skulle jag ju jobba egentligen men i...

Ja nu skulle jag ju jobba egentligen men istället vaknade jag precis i min säng, har sovit ganska många timmar för att bli av med min huvudvärk och ja lite bättre känns det faktiskt..


Blööäh

Sådär, nu har jag precis kommit upp ur badkaret, börjar känna mig sjuk och så har ont i huden, ont i huvudet och mår illa till och från, det är så typiskt när man ska jobba ikväll men jag hoppas kvällens 5 timmar går fort..


10 juni 2010

Yes, ny dag och idag är det jobb som står på schemat, blev uppringd tidigare för dom hade fått fel tid jag skulle jobba men nu stämmer det igen så jag kommer köra 10.00-13.00 och 17.00-22.00 idag blir nog bra om min magvärk bara kunde gå över. Aja hör av mig senare

Förresten, Grattis till Johans mamma på födelsedagen!


Dagens shopping

4 vita ramar
Dörrmatta
Kruka
Fönsterlampa + Glödlampa
Bestick
Små skedar
Ett sett med tallrikar
Kaffekoppar med fat
Te koppar
Två kökshandukar
Bakformar
Matvåg
Äggklocka
Kastrull sil
Gardiner till sovrum, kök och vardagsrum
Gardinstångar till alla rum
Brandvarnare
Brandsläckare
2 handukar
Badrums matta
Duschpeeling och duschtvål
Present till Johans mamma

Och sist men inte minst Sista twilight boken

Nästan hela vagnen är full, jag är lycklig...

dsc01359 (MMS)

Nästan hela vagnen är full, jag är lycklig och johan hungrig, det är så det ska vara haha. Skriver vad vi har köpt senare


fortfarande 9 juni 2010

Sådär nu har jag fixat iordning mig, om en stund kommer Isak och Sandra hit och kikar på lägenheten sen lite senare får dom köra mig till stationen så jag kan ta tåget till västerås och möta Johan för shopping. Jag har börjat läsa på den nyaste twilight boken idag också, man kan få läsan den gratis  på engelska på internet vilket jag tycker är asbra, då behöver man inte vänta på att få hem den :)


9 juni 2010

Jaha nu kanske det är dags att ta tag i dagen? Ska börja med att diska sen ringa Liwi om att det läcker (sprutar) ut vatten under vårat handfat, mäta lite saker i lägenheten osv. Tror det blir ganska lugnt idag för jag har sjukt ont i magen, som vanligt.. Förresten, igår fick man ju tillbaka på skatten, massa pengar och det passar ju bra eftersom att Johan och jag ska till Ikea idag och handla, jag ser en full kundvagn framför mig.. Man kan ju hoppas iaf :)


Dagens köp


Skjorta från gina 149kr och "let's go bananas" t-shirt från gina 99kr


Jag testade att sminka mig med Loreals nya sommarfärger (99kr kampanjpris)


Dagens köp, den lilla runda saken är en pulver glitter ögonskugga (105kr)


8 juni 2010

Sådär nu har jag hunnit hem, lagat mat, haft pappa på besök och sen ätit maten. Nu ska jag slänga mig in i duchen och sen kanske jag hinner fixa upp lite bilder på det jag har handlat idag, bara fina saker :)


Hallå! Just nu sitter jag och jossan på ...

Hallå! Just nu sitter jag och jossan på subway i västerås, vi är här och Shoppar lite, dock har vi inte hittat så mycket. Berättar vad när jag kommer hem, ha det


7 juni 2010

Hallå!
hittills idag så har jag jobbat 2,5h och diskat och den övriga tiden har jag spenderat i soffan som  en riktig potatis.. Nu ska jag ta tag i min garderob och försöka rensa lite vilket blir 3e gången på max 3 månader men ja, jag måste få bort mer känner jag. Ikväll ska jag tillbaka och jobba ca 1,5h till och det är allt jag vet so far, det kommer nog bli en väldigt lugn dag idag känner jag, jag har verkligen ingen energi alls.. 

Förövrigt måste jag skryta lite om att jag satte en kateter in genom naveln och in i urinblåsan på första försöket idag, så jävla bra är jag! Och ja det här lät lite äckligt kanske men det är det inte men jag kan inte förklara det bättre än så..

Nu ska jag ta tag i garderobfan och fortsätta med mina hemliga fantasier som jag inte kan bli av med


Innan jag publicerade det här så ringde dom från jobbet här i köping så nu har jag bokat in lite jobbtillfällen fram till och med augusti :)


Dagen

Idag har jag en dålig dag, eller nej inte rikigt för allt har varit bra men dock är mitt humör inte rikigt med. Stackars Johan.. Förut tvingade Johan med mig ut på gräsmattan för att sola så vi låg där och pratade lite om inflyttningsfesten osv, efter någon timme gick jag in igen och fixade lite inne sen la jag mig på balkongen och solade med spotify igång och det var riktigt skönt! Johan kom in och gjorde mig sällskap efter ett tag innan vi började kolla lite på var vi skulle kunna sätta upp lite hyllor och sånt där så nu har jag skickat iväg Johan hem till hans föräldrar för att hämta en borrmaskin och lite sånt så får vi se om vi får upp någon hylla idag, annars har jag ritat på väggen i onödan...


6 juni 2010

Jahap och så var det söndag igen. Jag är sjukt trött och vet inte alls vad jag vill göra idag, hade gärna åkt till ikea eller något men det ville inte Johan, han vill bara sola och jag orkar inte ens resa mig från stolen, jobbigt läge det här, haha. Igår så gick det jätte bra på bröllopet, alla var jätte nöjda och jag och Jossan hade verkligen jätte roligt, dock inte under dom sekunderna vi trodde vi var vilse i Kungsör, men det löste sig snart. Nej jag orkar faktiskt inte skriva mer nu, se ya


Just nu sitter jag och kör till kungsör, b...

dsc01344 (MMS)

Just nu sitter jag och kör till kungsör, blev ingen bättre bild heller men kanske hinner fixa en ny senare vi är iaf as snygga både jossan och jag!


Äntligen hemma, jag har ont i fötterna så ...

Äntligen hemma, jag har ont i fötterna så jag tror jag dör men allt har verkligen gått jätte bra, nu ska jag sova. God natt


Käk på annas balkong, mys:)

dsc01329 (MMS)

Käk på annas balkong, mys:)


~

Mitt inne i tvättandet kommer Jossan och jag på att jag måste köpa lite saker så vi drar iväg till kicks och så köpte jag en fondation borste och en ler ansiktsmask sen hämtade vi upp Anna och gick till Landora där jag köpte en skruvgrejs till att ta bort hår med och nytt nagel lack. Sen gick Jossan och jag hem hit och hämtade det sista av tvätten och käkade varsin bulle och planerade morgondagen.
Nu kommer snart Anna hit så ska vi och Johan kolla på skor till honom och jacka till henne sen ska vi handla mat. Sen är det tänkt att vi ska hänga med henne hem och fixa lite mat och bara umgås, trevligt :)

Förövrigt så var det någon gubbe som hade ringt till våran bostadsförening och sagt att jag hade snott hans tvätt tid idag sen gick jag och kontrolerade det och nej jag hade gjort rätt. Sen senare när jag kommer ner och har tagit bort min "knapp" från tiden eftersom jag hade den och låste dörren med, ja dååå satt det plötsligt en "knapp" på tiden som om jag då skulle ha snott den, jävla gubbe!


´4 juni 2010

Sådär nu har jag jobbar klart, har även hunnit äta lite.
Fick sms av Jossan som hade sett min förfrågan om en vän idag och hon erbjöd sig att komma hit och underhålla mig när jag tvättar haha, sen tänkte vi testa sminka lite inför bröllopet med, så har vi något att göra. Nej nu ska jag ta tag i disken innan hon kommer hit, tjao


4 juni 2010

Äntligen freeedag och helg!! Dock jobbar jag i morgon med men ändå, det är helg :D
Nu har jag nyss ätit frukost, och jag kan bara säga att man ska inte äta frö-mackor över ett tangentbord, alla frön försvinner spårlöst.. Iaf så ska jag fixa mig nu sen cykla iväg till X och jobba till halv tolv. Vid två har jag tvättstuga så hela min dag käns förstörd, men vill någon komma hit och roa mig så är det bara att höra av sig ;)


3 juni 2010

Efter att Jossan och jag hade varit i Arboga drog vi hem till henne, hon fixade i trädgårds landet och jag solade. Nu har jag hunnit hem och så har jag ätit lite, ska snart byta om och cykla iväg och jobba 16.30-20.30 hos X. Vad gör ni ikväll?:)


Precis efter att jag skrev sist bestämde ...

Precis efter att jag skrev sist bestämde jossan och jag att vi skulle åka hem till min pappa och leta efter kläder till bröllopet som vi ska jobba på i helgen. Så nu sitter jag hos jossan och hon är i duschen och ja snart drar vi till arboga en sväng:)


3 juni 2010

Har hållit på och fixat lite här hemma nu på morgonen, just nu vill jag bara ut och sola men hittar ingen som kan joina.. Får se vad dagen bjuder på..


Skjorta

Dålig bild, men här har vi iaf min nya fina skjorta :D


Kärlek på allt

Lite ändrade planer blev det allt, hann precis träffa Jossan på stan då ringde dom från jobbet så fick jag skynda dit och fixa min medicindelegering och sen åkte jag hem igen. Bestämde med Jossan att vi fortfarande ville ha glass så vi möttes igen på stan och åt vi glass och kikade runt i lite affärer, gick in och hälsade på Anna osv. Sen köpte jag två jätte somriga linnen och en underbar skjorta på JC också, kärlek på det! Efter det cyklade jag hem och så åkte jag och Johan ut till hans föräldrar och fikade lite och efter det åkte vi och handlade. Nu ska vi ställa oss och fixa lite tacos och jag har köpt rädisor att småäta på medan vi lagar maten, så sjukt gott! Jag är på såå bra humör just nu, allt är så bra och det är sommar! KÄRLEK


2 juni 2010-

Sådär, nu har jag jobbat några timmar och ätit lite lunch. Ska fixa till lite här hemma sen cykla iväg till personalkontoret (?) och lämna ett papper och sen möta upp Jossan för en glass på stan, får se om Esmeralda joinar också :)
Förövrigt så har jag och Johan 13månader idag, mys ♥


2 juni 2010

Nu är jag stressad igen, usch jag ska inte sitta vid datorn när jag ska iväg och har någon form av tidspress för jag blir bara sen.. Aja ska skynda mig att bli klar nu sen cykla iväg till X och ha mitt första intropass där, går 07.30-11.30 idag så det är perfekt, kort och bra. Ska försöka fixa någon klipptid när jag kommer hem också, oj fan nu är klockan mycket måste kila!


NU är det verkligen sommar

Gud vilket underbart väder det är!
Efter jobbet så åkte jag hem och hämtade bikinin sen åkte jag direkt vidare till Linda som hade fixat lunch åt oss, potatiskroketter, bea sås och grillat kött. Efter att vi hade käkat så gick vi ut till polen och bara slappade och solade, så galet somrigt och skönt! Nu har jag varit hemma en stund, ska snart kila ut och kolla om någon av alla 5(!) cykelsadlar johan har "lånat hem" passar till min älskade Ragnar. Skulle vilja cykla en sväng med men ingen verkar ha tid för stackars mig och jag vill inte cykla själv haha.


1 juni 2010

God morgon!
Jag har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket, Bion igår var rikitgt bra och det var kul att träffa Jossan igen!
Nu ska jag skynda mig att fixa mig för sen jobbar jag hos Y 8.00-13.00 idag, eller okej introduktion är det. Efter det kanske jag ska träffa Linda. Aja som sagt, bråttom har jag, ciao


RSS 2.0