31 augusti 2012

Jag har inte så mycket roligt att skriva om just nu eller dom senaste dagarna, har mest jobbat och sånt och som ni så klart vet får jag ju inte direkt skriva något om det.. Idag har jag som vanligt varit ute med Molly och ätit frukost, tittar på oth nu och sen ska jag ta och vika lite tvätt tror jag. Jobbar idag med 14-20 och sen tar jag heeelg, ska bli skönt med lite ledigt faktiskt! Ja just ja, och så fyller ju Anna i morgon så idag måste presenten fixas, kul!
 
Nu ska jag fundera ut något roligt att hitta på ikväll när jag jobbar, tror vi ska ta och baka något gott!

30 augusti 2012

Hallå där!
Har varit iväg och jobbar 9-11 så nu har jag precis ätit lite lunch, ska ta och fixa lite här hemma, typ klippa Mollys klor osv och sen ska jag iväg och jobba på "sommarjobbet" 14-20, full rulle idag!

29 augusti 2012

Hej på er!
Jag har precis gjort mig iordning och varit ute med Molly, ska kasta på mig jackan nu och kila iväg, jobbar/går intro idag 9-18, ganska lång dag med alla nya intryck men det ska nog gå bra!
 
Ha en bra dag!

Köttsoppa!

Idag har jag för första gången i mitt liv gjort köttsoppa, mums!


28 augusti 2012

God morgon tisdag!

Jag har varit ute på en promenad med Molly, bokat in lite mer jobb i slutet på veckan och nu ligger frukosten i magen, sitter och tittar på oth nu innan jag ska ta tag i dagen. Vid ett kommer L hit så då ska vi ut på en promenad med Molly och sen ska hon nog följamed mig och handla lite, ska testa på att göra köttsoppa från grunden idag, spännande!


BajsJossan

Gjorde om lite i telefonboken, Johan fick ett hjärta och Anna en sol. Jossan fick en groda och en bajskorv, det passade henne perfekt!


27 augusti 2012

Idag eller ja i morse gjorde jag mina första introtimmar och nu är jag hemma och har lagat lite lunch. Har gjort en supergod svampsoppa som jag ska äta och titta på lite oth. Vid halv fyra ska jag tillbaka och jobba lite till, bra start på veckan!
Löning idag också, wihoo!


En stor portion med mums!

Klyftpotatis, klyftade morötter, vaxbönor, brysselkål, sallad, kött och bea!


Kräftskiva

Det blev en riktigt bra kväll igår! Massor att äta, pajer, bröd, kräftor, fruktsallad, chips och vin, sååå gott! Blev så klart massa trevligt tjejsnack också innan Anna och jag kilade hem vid tolv och då var grabbarna här och festade lite, så vi satt uppe med dom till strax innan tre innan Anna och jag gick och la oss, toppen kväll!


Lyxfrulle

Johan har gjort lyxfrukost till sina damer, mig och Anna alltså ;)


25 augusti 2012

Hej där bloggen!
Idag tänkte jag att jag skulle gå upp vid nio när hjärtat drog till jobbet (han jobbar lite extra idag) men jag var visst tröttare än så för jag råkade somna om och vaknade halv elva, jaja, var bara att ta med Molly ut på en promenad direkt och nu sitter jag här med frukosten.
   Ska kika ett avsnitt av oth nu sen ta och damsuga lite fort här hemma, Molly hårar som fan och det är så äckligt med hår! Efter det blir det en dusch och sen någon gång borde Anna äntligen dyka upp! Har inte träffat henne på ett tag så det ska bli så himla roligt! Vi har väl inte planerat något speciellt över dagen men vid sex ska vi hem till Johanna för kräftskiva med brudarna, ska bli såå gott och roligt!
 

Fredagsmys

Nu kryper jag upp i soffan med mina hjärtan och lite gott och slår på The hunger games, mysfredag!


Firar våffeljärnets födelsedag!


24 augusti 2012

"Fredag, fredag måste ner på fredag, alla ser fram emot helgen. Sitter i framsätet sparkar i baksätet lalla laa"
 
Yes idag är det fredag och Jompa har redan slutat, perfekt! Ska fixa och dona lite här hemma ett tag sen vid ett ska Jompa besiktiga bilen och efter det tänkte vi åka till Erikslund och kika lite, jag vill in på Ikea men det vill inte Johan, vi får väl se vem som vinner, haha!
 
Ha en bra dag!

23 augusti 2012

Efter frukosten och sånt idag så drog jag ner på stan och fixade lite ärenden. Har precis ätit lunch nu och gjort en kladdkaka som älsklingen ska få när han kommer hem från jobbet, det är han värd! Kollar på ett avsnitt oth nu och sen ska jag ut med Molly innan jag ska trampa ner till "sommarjobbet" och hoppa in en extra kväll, kul!


Onsdag

Idag tog jag en lång sovmorgon, var så himla trött och segstartad! Vid tolv ringde Sandra och sa att hon, Jesper och Matilda var i stan så jag åkte till big inn och träffade dom i typ två timmar, roligt då det var ett tag sen! Har precis ätit en liten lunch så nu väntar jag på att Jossan ska sluta jobbet för då ska vi ner på stan en stund sen ska vi ut och springa. Efter det hoppas jag hon bjuder mig på mat och sen tänkte jag ta en slapp kväll där..


Höll ni tummarna?

Ni måste hållit både tummar och tår för mig idag tror jag för intervju nr två gick toppen så nästa vecka går jag på introduktion efter det är det tänk att jag provjobbar en månad och trivs jag med brukaren och han med mig så har jag sen ett jobb, perfekt!! Nu njuter jag i soffan proppmätt efter maten och med en skön ansiktsmask i fejjan, ha en bra kväll!


Puh!

Nu är diskjäveln äntligen klar och jag har ringt ett samtal som kändes väldigt bra.
Ska äta lite lunch nu, en liten räksallad och avocado, L ville inte pw'a i regnet så vi ska ta en tripp till dollarstore ist sen, trevligt!


21 augusti 2012

Jag har precis ätit lite frukost, en skål yoghurt och en nektarin, mums! Ska slänga på mig regnjackan och gummistövlarna nu och kila ut på en promenad med Molly innan jag tar tag i den där disken som bara skrattar åt mig ute i köket.. Sen kl ett kommer L hit och då ska vi ta oss en liten pw, ska bli skönt! Senare idag ska jag iväg på ett möte och ah det är väl typ det jag har hunnit planera in idag!
 
 

Saras dag

Det blev en bra dag idag, men fullt upp har det varit! Städade som jag skulle sen drog jag iväg på en spontan arbetsintervju som gick väldigt bra så i morgon ska jag träffa brukaren som jag kanske ska bli personlig assistent åt, spännande! Efter det träffade jag Sandra och Natta för en promenad med hundarna. Nu har jag precis kommit in, Jompa och jag har åkt inlines en mil, så nu ska jag ta tag i maten! Disken får vänta tills i morgon!
 
Det här blir dagens middag, pasta carbonara med massa spenat och hariconverts,mums!

20 augusti 2012

God morgon!
Måndag igen och jag har bara ett jobbpass inbokat den här veckan, kass! Får väl hoppas att någon influensa eller något drar in snart så man får jobba lite, haha!
 
Har bara segat och sökt ett jobb hittills idag, åt yoghurt och en avocado till frukost och blev så himla mätt så nu ligger och i soffan och pustar. Ska väl snart ta tag i städningen här hemma och sen måste jag diska idag också, får se om det blir en hundpromenad med Sandra senare eller inte och sen ikväll kanska det blir lite träning om jag lyckas väcka min trötta kropp!

Fotboll

Igår kväll blev det fotboll här hemma med Måns och Johanna och sen åkte vi på kvällen till Jensens i Västerås och åt, tog in en förrätt som vi delade på med lite onionrings och kycklingvingar. Sen kött och pommes till varmrätt och till efterrätt delade Johan och jag på en chokladfondant gjord på belgisk choklad som var så himla god! När vi kom hem spelade vi kort ett par timmar, mysigt!

Idag har vi handlat och varit hos Sväronen där vi fikade och umgicks ett tag. Nu är det fotboll igen, city spelar första matchen och grabbarna är taggade till tusen! Johanna och jag ska väl göra lite tacos snart och sen får vi se om det kanske blir någon film ikväll. Bra helg har det iaf varit!


17 augusti 2012

God morgon Fredag!
Jag sitter och äter lite frukost för tillfället, ska väl släpa mig ut på en promenad med Molly om en stund.. Ikväll ska vi hem till Isak och Sandra och röka fisk, hela familjen! Och så ska det bli surströmmingsskiva, själv ska jag dock ha kräftskiva med Sandra ist, mums!! Men innan vi ska dit hade Jompa och jag tänkt att vi skulle lämna Molly hos dom sen åka ut på sjön och sola, bada och fiska men som det ser ut just nu så är det ju bara massa moln. Får se senare hur vi gör, kanske åker ut tidigare och bara umgås eller något ist, får se när Jompa kommer hem från jobbet!
 
Ha en bra dag!

16 augusti 2012

God dagens!
Jag har haft en riktigt skön dag ute på malmön med Johanna, vi köpte med oss varsin egenplockssallad ut och sen låg vi och solade ett par timmar, så himla skönt! Högsommarvärme nu i slutet av sommaren, men ja jag tackar ju inte nej till det direkt!
   Nu sitter jag och väntar på att J ska komma hem från frisören och sen hoppas jag att han vill ut och åka inlines ett tag med mig, annars får jag väl ta tag i maten..
 

15 augusti 2012

Hej där!
Idag blev det äntligen lite jobb på mitt älskade fritids! Jobbade 8-16 och idag var det bara alla vikarier då dom ordinarie hade planeringsdag så det var riktigt roligt att få träffa alla! Nu håller jag på och lagar mat för fullt, lyxar till det lite nu när det är lill-lördag med pommes, baconlindade kycklingfileér som jag har fyllt med vitlöksost, ska bli sååå gott med en sallad till! Vi håller på och snabbtvättar lite också för när vi ätit tänkte vi åka ut till sväronen och spela den försvunna diamanten med dom och sen ska vi titta på lite fotboll, ska bli så mysigt! Perfekt onsdag!
 

14 augusti 2012

Hej på er!
Hoppas allt är bra! Själv har jag varit sjuk i några dagar så jag missade blandannat mina sista jobbdagar på sommarvikariatet, Johans släktträff och så skulle jag gått in och jobbat på fritids som jag också missade, så himla tråkigt! Men men, alla blir ju sjuka någon gång men det är synd att det alltid ska bli vid fel tidpunkt! Ska jobba i morgon är det tänkt men vet inte om jag är helt frisk än, känner mig väldigt sliten fortfarande på något knasigt vis, ett segt ont i magen virus har det varit men jag hoppas att jag är bra tills i morgon! Skulle behöva ta mig ut på lite ärenden idag, måste lämna tillbaka jobbnycklar blandannat så ska nog göra det så snart som möjligt...
 
Åt förresten en så himla god frukost idag, tekakor med skinka på som jag doppade i nyponsoppa, mums!!

10 augusti 2012

Hej där fredag!
Jag ska ta tag i disken här hemma och sen vika lite tvätt, senare idag börjar min jobbhelg. Idag jobbar jag 14-20 och sen hela helgen men tyvärr är det min sista helg eller tid över huvud taget på Kihlmansgatan, så ska njuta ordentligt av den här helgen!
 
 

9 augusti 2012

Hellu torsdag!
Jag ska ta och göra mig iordning nu och sen packa in mig och Molly i bilen och åka hem till Isak och Sandra i Arboga,  hundarna ska få leka och så kanske det blir en promenad i skogen eller åka iväg och låta hundarna bada. Får se om det blir en sväng ner på marknaden i stan också.
 
Ha en bra dag!
 

Köttbullskalas

Jag fick ett sms av min fina vän Jossan tidigare "jag är sugen på att jag kommer hem till er ikväll när jag slutat jobbet och blir bjuden på mat!" haha och ja det är klart att hon ska få mat, ska ställa mig och rulla köttbullar om en stund och sen blir det köttbullar, potatis, brunsås, rödavinbärsgele och rivna morötter, mums!


8 augusti 2012

God morgon! Jag ligger i sängen just nu och har inte rörligt orkat ta mig upp, ska snart ut släpa mig upp och gå ut med Molly. Idag ska jag träffa L, vi ska ta en liten promenad och prata, ska bli väldigt trevligt! Efter det vet jag inte alls vad jag ska göra, funderar på att rensa lite i min garderob och lite sånt som verkligen skulle behövas! Ska sätta mig och se om jag hittar någon rolig lägenhet också, är så trött på våran så kan ju drömma mig bort lite! Lägger upp en bild på finaste Alicia också!


7 augusti 2012

Hej på er!
Idag var både Johan och jag supertrötta på morgonen men vi fick släpa oss upp strax efter åtta ändå, sen åkte vi och lämnade av Molly hos sväronen och sen vidare till Arboga för begravning av farmor. Begravningen var väl som en begravning ska vara antar jag, inget att skriva om direkt..
 
Efter begravningen och fikat så åkte Jompa och jag ut till mamma och så åkte vi med henne ut med båten där vi la nät och sen kastade vi ett par timmar, jag fick äntligen använda mitt spö som jag har haft där! Det var soligt och skönt men sen efter typ två timmar kom världens regn så vi åkte till mina sysslingars ö och tog skydd på deras altan en stund innan vi åkte och plockade upp nätet, sen passade vi på att kasta lite till inne vid viken då det blev lite uppehåll ett tag. Två stora abborrar fick vi i nätet och sen precis på slutet fick jag upp en med kastspöt, yeeey! Jompa fick två gäddor men precis vid båten släpte dom båda gångerna, så tråkigt! Abborrarna ska iaf rökas nästa helg, ska bli såå gott!
 
Nej nu ska jag ta och börja med maten, haa det!
 

Mat

Jag, Johan, Peter och Måns drog iväg och fiskade tidigare och napp blev det för Peter och Johan, en gädda och en abborre som jag har rensat och sen ska mamma röka dom, najs! Jag åkte hem tidigare då jag var dyngsur efter allt regn så då passade jag på att städa och nu har jag nyss ätit flygande Jacob som jag gjort, så sjukt gott!


6 augusti 2012

Hej där!
Idag har jag redan hunnit jobba 7-11, dock är jag supertrött så skulle behöva sova lite middag men någon sån ro har jag nog inte i kroppen, haha! Ska ta och skriva en inköpslista och äta lite mat sen kl ett ska jag på en anställningsintervju som ska bli jättespännande så håll tummarna! Efter det ska det väl handlas och typ städas lite här hemma och ja sen får vi se vad det blir, jag vill mest ha kväll så jag kan ta mig ett skönt bad, haha!

5 augusti 2012

49 (25 + 24) års festen igår var riktigt rolig! Jag var dock mest glad över att få grilla i början på kvällen och hoppa studsmatta, haha! Grabbarna fick fina kallingar av Bobba som jag hoppas dom ska spatsera runt i någon dag, Hahaha! Nu har jag fixat mig lite och sitter och väntar på att mamma ska höra av sig, jag ska följa med henne och Elisabeth till Örebro och hälsa på familjens nyaste bebis, myyys!!


Fredagsmys

Älsklingen och jag åt god mat och nu blir det lite fredagsmys och en film, underbart!


3 augusti 2012

Hej på er!
Igår hade jag inte tid för bloggen riktigt, hade en sjuk stackars Jompa här hemma och sen jobbade jag 14-20, efter det åkte jag hem till Jossan en stund och bara satt och pratade, så skönt!
 
Det bästa igår var dock att jag nu äntligen har blivit moster igen!! Igår fick Stina och Ed äntligen sin lilla flicka och Benjamin blev storebror! Ska bli så spännande att få träffa prinsessan snart! ♥
 
Idag har jag tvättat sen klockan sju, har varit ute med Molly och ätit frukost också, snart ska jag kila ner och hämta allt tvätt. Johan är fortfarande sjuk och idag ska dom köpa allt inför festen så tror han får stanna hemma ist och så följer jag med och hjälper Johanna, jag behöver ändå köpa lite mat och grejer tills grillningen i morgon så det blir bara trevligt att komma iväg ett tag! Tror det blir en sväng till Dollarstore och sen hoppas jag att Johanna också vill åka till Ica och handla mat, hehe!
 
Nej tvätten var det, ha en bra dag!

1 augusti 2012

Det blev en skön sovmorgon idag till strax efter nio och sen en promenad med Molly, nu ska jag göra mig iordning för sen ska jag träffa Louise och så ska hundarna få leka ett par timmar innan vi går hit och lämnar Molly och tar oss en skön pw. Sen när Johan har slutat så ska vi och Johanna städa inför deras 49års fest på lördag och sen handla massa saker, bra dag!

RSS 2.0