Slutar året som as snygg och börjar nästa ...

resize_image_-13 (MMS)

Slutar året som as snygg och börjar nästa år som ännu snyggare!


31 december 2010

Nu är jag vaken och redo för en awsome nyårsafton!!
Ska äta lite frukost nu sen sätta mig och våga håret så det är gjort, sen vid tre ska Johan och jag iväg och äta nyårsmiddag med hans familj. Tror vi är hemma till fem sen kanske så då ska jag duscha, sminka mig och städa upp lägenheten och sen börjar det troligtvis droppa in folk för då kör vi världens förfest här innan vi skålar in 12 slaget på torget, kuuuul!! :D

Hoppas ni alla får en super nyårsafton, gott nytt år!!


Utflykt med tjejerna

Efter maten tog jag en lång och varm dusch, slutade inte fören det var så mycket ånga att jag inte kunde andas, skönt! Har dragit på mig lite kläder nu och snart ska jag, Jossan och Linda åka hem till Jennifer i Kungsör för att titta på hennes och hennes killes hus, trevlans!


Isbiten Sara

Jag är som en stor isbit just nu!
Höll ju på och tvättade här hemma och provade sminkningar för morgon till typ kl två, sen vid halv tre åkte Linda och jag ut till stallet, kom precis därifrån nu och ja jag kan säga att två timmar i kylan inte är så skönt! Men den friska luften är ju inte helt fel iaf!

Ska snart äta köttfärsås och spagetti som Johan håller på med och sen blir det nog en varm dusch. Får se om jag ska iväg med tjejerna en sväng ikväll eller om det blir en lugn kväll hemma..


Brrr

resize_image_-14 (MMS)

Brrr


Nyårslöfte

Mitt nyårslöfte påminner om mina tidigare löften och jag är verkligen nöjd med mitt val eftersom jag vet att jag kan klara det, det är ingen ide att ha ett nyårslöfte som man vet att man inte kan hålla osv.

Mitt löfte är Att ta hand om mig själv och min kropp bättre jag ska alltså träna mer, äta bättre, men ändå unna mig saker som godis och annat. För eftersom jag har varit sjuk nu i flera månader har jag inte kunnat träna och jag känner verkligen att jag har gått ner mig mer och mer och nu har jag tappat lusten för allt, men nu är det dags att ta tag i mig själv igen! 
      Och jag ska ta hand om mig själv psykiskt genom att tänka igenom mina val noga och bara välja saker jag kommer trivas med, umgås med dom jag vill och ja, bara ta hand om mig själv och min kropp.


Har ni några nyårslöften?


30 december 2010

Sådär, idag har jag tvättstuga så jag har precis varit nere och satt igång första maskinen. Men det är en sak jag inte kan förstå, hur tänker folk när dom kommer ner efter att deras tvätt tid har slutat och då när dom ser att man står där ställer sig och viker tvätten och börjar torka det som inte är helt tort lite till!? Så höll dom på i en kvart in på min tid och eftersom det inte tar en kvart för mig att sätta på två maskiner fick jag ju först sega massor och sen ändå gå därifrån utan att kunna låsa eftersom dom inte var klara.. Alltså bara för att man är medelålders/gammal så kan man väl inte tro att man kan göra hur som helst!?

Jag skulle verkligen behöva en egen tvättmaskin för varje gång jag ska tvätta är det någon idiot som ska krångla till det!!


Aja åter till det positiva, jag har världens godaste frukost, äggröra, sallad och vatten, mums! Och idag då, ska testa kläder inför i morgon, fixa naglarna och sen testa lite sminkningar. Ska kolla över mitt konto också och se om jag ska kila iväg och klippa mig eller om det får vänta...


Hemma igen

Hej där, har inte haft tid att uppdatera idag för det har varit full rulle nästan hela dagen.

Vid elva taget åkte ju jag, Johan och Peter och hjälpte Anna att flytta, sen när vi var klara vid halv tre ungefär så drog vi till donken och köpte mat som vi sedan tog hem hit och åt och tittade på tv till. Jag käkade en lilla menyn och det var såå gott! Sen vid typ sex ringde Anna och Philip och sa att vi skulle komma och få pizza som tack för hjälpen så vi tre drog dit och åt, dock var jag fortfarande så mätt så åt bara tre slizar, men gott var det!
    När vi åkte därifrån så skjutsade Johan mig till Louise så har jag varit där tills nyss och spelat kort med henne, Jonna och Ante, mycket roligt!

Nu ska jag kika lite på pansionersjävlar och fundera över morgondagen..


Känner att jag måste hjälpa min desperata ...

resize_image_-15 (MMS)

Känner att jag måste hjälpa min desperata kompis Louise lite, det var så länge sedan som hon fick lite närhet, så här kommer en liten kontakt annons. Louise söker en kort, brunögd, hårig och gärna omskuren kille eller tjej. Personen ska gilla närhet och illa luktade fötter. Låter det som något för dig? Lämna då ett medelande här så fixar jag en date. Hahahaha


29 december 2010

Vaknade vid halv tio idag, har precis slängt i mig lite äggröra och två skinkmackor och nu ska Johan, jag och Peter iväg och hjälpa Anna och Philip att flytta till den nya lägenheten, skoojsi!


Dricker en jätte god pepparkaksmilkshake s...

resize_image_-16 (MMS)

Dricker en jätte god pepparkaksmilkshake som jag precis slängde ihop och kikar på tv..


Lax och potatis i ugn med en stor sallad t...

resize_image_-16 (MMS)

Lax och potatis i ugn med en stor sallad till, mums!


Nyshoppad (iaf lite)

Nu är jag hemma igen, köpte mig ett par termobyxor på Inter sport för presentkort jag fått tidigare, veckohandlade efter det och sen drog Jompa och jag till Skinngubben där han hittade sig en vinterjacka. Efter det åkte vi till systemet en sväng och nu är vi hemma igen, konstaterade att vi iaf har mycket att välja bland i dryckesväg till nyår, hehe!

Nej nu ska jag ställa mig och diska innan jag ska börja med maten, ska tjata lite på Jompa med och se om han kan ta en sväng med damsugaren också..


28 december 2010

Hade klockan ställd på nio i morse men när jag vaknade av att den skrällde allderless för högt bestämte jag mig för att jag har jullov till januari viket betyder att jag får sova hur mycket jag vill! Somnade om och blev väckt av Linda vid elva ist, haha.

Johan betalar räktningar och jag har nyss ätit lite frukost, är fortfarande hungrick dock så får se om jag orkar fixa en macka till eller inte. Efter vi är klara ska vi fixa oss lite, skriva en inköpslista för veckan och sen dra och veckohandla och när vi ändå är iväg ska vi nog kika lite i några affärer också, skulle behöva köpa mig ett par termobyxor blandannat.

Och sen då? Ja när vi kommer hem igen skulle jag behöva diska, kolla när tvätttiden var för jag har glömt bort när det var och sen behöver jag fixa lite mer med mobilen, sen är det väl dags att laga mat typ.. Skulle vilja hinna umgås lite med en vänn men får se om jag hinner med det eller om det får bli en annan dag.

Och sen är det nog dags att bestämma sig angående nyår, ska man köpa biljett eller sattsa på en stor hemmafest med alla vänner? :)


Fest skor från din sko, stor t-shirt från ...

resize_image_-17 (MMS)

Fest skor från din sko, stor t-shirt från gina och en ny bh från lindex. Ska kika lite här i stan i morgon med tror jag:-)


CSI

Åh dom kör CSI trilogin på tv, alltså blandar dom CSI NY och CSI miami, aaawsome! 


Telefonfix

Kom hem från örebro vid sex taget ungefär, har suttit lite vid datorn och sen bara pillat på telefonen. Hatar att ha nya saker när jag inte vet hur jag ska få allt att funka som jag vill, dessutom har jag inget minneskort och får inte bakgrunden och skit att göra som jag vill, får nog be Linda om hjälp någon dag, haha!
    Telefonen är iaf en jag har fått ta över från min syster så jag skulle kunna förnya mig lite och ja den verkar väl helt okej att hålla på med, en LG KU 990 är det..

Förresten, måste ju visa vad jag köpt idag också, men slänger upp en bild på det senare tror jag. Ska bråka vidare med telefonen först...


Sitter i bilen på väg från örebro, har hit...

Sitter i bilen på väg från örebro, har hittat lite saker men inget på rean, hehe. Sitter och testar nya mobilen just nu, kul kul:)


27 december 2010

Har precis ätit och borstat tänderna, ska fixa mig nu för sen ska jag, Johan och Anna åka till örebro och hämta min mobil och titta lite på mellandagsrean. Ska bli såå kul! :D


Nybadad och trött

Sitter just nu med en ansiktsmask efter ett bad med inpackningar osv. Känns riktigt skönt att ta lite extra hand om kroppen när man varit ute dagen innan, skulle dock behöva klippa håret också känner jag så får se om jag tycker att jag har råd i veckan..

Ska plocka fram lite julgodis nu och sen tror jag att Jompa och jag ska titta på Ice age och planera morgondagen, mys!


Familjen Asp Claessons egna lilla julbord:)

dsc01581 (MMS)

Familjen Asp Claessons egna lilla julbord:)


Har krupit ner i sängen och ska läsa lite ...

dsc01580 (MMS)

Har krupit ner i sängen och ska läsa lite innan det är dags att börja med maten:)


26 december 2010

Somnade halv fem efter en awsome kväll med alla dom bästa, vaknade nu vid halv två fortfarande nöjd! Börjar dock bli lite tung i huvudet nu så det får bli en lugn dag i soffan tror jag.. Nej jag har faktiskt inte så mycket att skriva mer än att jag hade så kul igår, så tack alla för det!


Julklappar jag gett bort

Stina – Jouice press, massage oljor och body lotoion med oliver.
Benjamin- Mössa och byggleksaks satts.
Malin- Tunika och pruttlera.
Agnes- T-shirt och my little ponny.
Johan- Sten ”jag älskar dig” , klocka och Fotball manager 2011.
Mormor och morfar- Kalender från alla barnbarn med respektive och barnbarnsbarn.
Farmor- Mörk choklad med mint.
Elisabeth- Honung med hjortron och en krydda till fisk och kyckling.
Louise-Ögonfransböjare, Ögonskugga och en sminkborste. Och en liten tourial om hur man gör skuggningar med ögonskuggor.
Och till mig och Johan från Tomten – Röd godisskål och ett pastamått.

Jag hoppas alla är nöjda med det dom fått men det känns iaf som att jag har lyckats bra:)


Fixad och klar för fest

Nu är jag fixad och klar, är sjukt nöjd med ögonsminkningen idag måste jag säga, haha! Nej nu ska jag slänga ihop lite saker och sen dra iväg till förfesten, ha en bra kväll, för det ska jag ha!


På väg till johans föräldrar, jag testar m...

dsc01579 (MMS)

På väg till johans föräldrar, jag testar mitt nya pannband, johan säger att det är sött att ha det så här, jag kan inte avgöra om han ljuger eller inte haha;)


25 december 2010

Jag måste säga det igen, jag hade en såå bra dag igår! Började den med att öppna lite paket med älsklingen och båda blev sjukt nöjda! Sen åkte jag hem till pappa och firade där med familjen, vi åt frukost, öppnade paket och sen kröp alla upp i soffan och tittade på Tomtar och Troll filmen som gick på tv. Efter det åkte vi över till mamma och tittade på Kalle Anka, åt mat, hade julklapps utdelning, åt risalamalta, umgicks och sen vid åtta packade jag ihop och åkte hem till mitt hjärta.

Har sittit vid datorn snart en timme nu, ska ta mig något litet att äta snart och sen vid två ska Johan och jag ut till hans föräldrar och äta lite mer julmat. Efter det ska vi hem och jag ska duscha och fixa mig för ikväll är det förfest med alla vännerna hos Peter och sen utgång. Tror alla är sjukt taggade så det kommer bli en sååå bra kväll! 
   
Förresten, har fixat mig en ny mobil, måste åkta och hämta den i veckan bara, niice!

Nej nu ska jag kika på mina julklappar och lite sånt, hörs kanske senare!


Julklappar jag fått

I år har jag verkligen bara fått massa saker jag behöver och har önskat mig vilket känns väldigt roligt! Tack alla för dom fina sakerna!

Vad jag har fått är alltså:

Pannband, Eclipse filmen, Ice Age 2 & 3, boken en flickfotografs Bekännelser av Bingo Rimér, Alexander Schulmans självbiografi (bok), 4 par trosor och presentkort på skor för 200kr av Johan.

Hårtork, Ljussläckare, kokbok, höga fina raggsockor och baktillbahör av Elin.

En fin duk som morfar har gjort av mormor och morfar.

Presentkort på ullboden, 250kr av Sväronen.

Halmbock, prydnadsängel och honung av mamma.

Två tomtemuggar, två tomteprydnader och skummtomtar av Louise.

Pulkagrej av Elisabeth

Det var nog allt jag har fått, och ja jag är så nöjd! (om någon undrar varför jag tex inte fått något av min pappa är det för att vi lottar en person i familjen som vi får något av och en man köper till, tex jag fick julklappar av Elin men jag köpte själv till min andra syster stina, kul grej faktiskt!)




Julaftonskväll

Nu är jag hemma i lägenheten hos mitt hjärta igen. Jag är helt slut efter idag men det har verkligen varit helt underbart och jag är såå nöjd med mina julklappar. Nu ska Johan och jag titta på Eclipse och sen blir det nog sängen. Berättar allt jag fått i morgon eller något.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Nu är jag helt slut efter en dag med massa...

Nu är jag helt slut efter en dag med massa paket och saker, ska börja klä på mig om några minuter och åka hem till köping. Det ska bli skönt att krypa upp i soffan med alla nya saker:)


Full fart

Nu har jag grejat hela dagen, gjort köttbullar, skinka, rensat garderoben ännu mer på typ 11 plagg, valt ut eventuella kläder till juldagen och nyår och nu har jag precis duschat och torkat håret. Ska sätta mig och våga håret nu så det är gjort tills i morgon och sen duka upp med massa julgodis för senare kommer Jossan hit och spelar spel och umgås, loovely!

Och så måste jag hinna fixa naglarna, ladda mobilen, packa julklappar och lite sånt, men det får bli senare när jag har lite tid över, haha!


Skinkan är klar så nu blir det underbara s...

dsc01577 (MMS)

Skinkan är klar så nu blir det underbara skinksmörgåsar med mitt hjärta


Sådär nu har jag kastat 14par strumpor til...

Sådär nu har jag kastat 14par strumpor till, hittade till och med flera oöppnade par där i, haha. Nu ska jag ta och göra köttbullar och sen fortsätta med garderoben:)


23 december 2010

Idag är det redan dan för dopparedan, späännande!

Vaknade inte fören halv tolv idag, men älsklingen och jag bestämde att vi skulle få sova länge idag. Har suttit och kollat runt lite på olika bloggar nu ett  tag så nu är det dags att ta tag i dagen, idag ska det göras massa köttbullar, skinkan ska fixas, ska rensa lite mer i min garderob, prova kläder till kommande saker, fixa massor inför i morgon så det är klar så som packa ner alla julklappar osv. Så ja jag har lite att göra men så ska det vara.
Vet inte vad det blir ikväll än, om det blir bingolotto eller något annat men det bestämmer vi senare tror jag, nej nu ska jag kila in och väcka Jompa lite..


Kärlek? Jo jag tackar ja..

Johan sitter och äter en macka bredvid en lite småhungrig Sara.
Sara - Oj vad många mackor du har..
Johan - Ja
Sara - (Tittar med hundögon)
Johan - (Blänger på tv'n)
Sara - Vad god din macka ser ut..
Johan - Det är den också!! (och stoppar in hela mackan i munnen)

Kärlek? pffjaa


Jag sitter och kikar på alla paket under g...

Jag sitter och kikar på alla paket under granen och funderar på vad dom kan innehålla,åh vad jag längtar tills jag får öppna dom. Men nu är det inte långt kvar!


Nya strumps

Nu har Anna försvunnit hem igen, vi har även hunnit ner på stan en sväng för dom hade någon tomtekväll så alla butiker hade öppet till 22. Jag har handlat lite nya strumpor så i morgon ska jag rensa bort ännu mer strumpor, älskar att ha nya fräsha saker! Är dock inte helt nöjd än för jag vill rensa lite mer bland underkläderna, men man får väl ta det när det rullar in lite mer pengar, haha! 
   
Nej nu ska jag kika lite mer på tv, see ya


Myskväll med Anna

Nu ska jag ta en snabb dusch för sen kommer Anna hit så ska vi titta på julmatsprogram på tv, äta julgodis, diskutera kläder inför alla kommande festligheter och bara ha det trevligt, Min Annapanna :)


God Jul

 


24 december 2010 - Julafton

God jul på er! Hoppas alla har en jätte bra dag som ni får spendera med dom ni tycker om mest! Min dag kommer bli så himla bra, det känner jag på mig!

Ska strax väcka älsklingen som ligger och sover och så ska vi öppna klapparna vi har köpt till varandra, jag vet att han kommer bli såå nöjd! När vi är färdiga så ska jag bege mig hem till pappa i Arboga för att äta julfrukost med honom, mamma, mina syskon med respektive och barn och så farmor så klart. Efter några timmar där kommer Elin och hennes lilla skara åka till Magnus släkt och vi andra åker över till mamma dit även mina kusiner, moster med man, mormor och morfar kommer för att kolla på Kalle Anka, äta mat och bara umgås resten av dagen/ kvällen!

Åh den här dagen kommer bli såå bra och som jag har längtat! Måste bara nämna en extra gång att jag älskar alla mina nära och kära så galet mycket!

Ha en underbar Julafton hörrni!


Min favorit på julafton :)


Mini jul och sminkskola

Nu är jag hemma från Louise igen, har precis börjat med maten så idag blir det pommes och hamburgare, sjukt lätt och sååå gott!
    Louise och jag firade ju en mini julafton tillsammans idag så då gav jag henne en ögonfransböjare/tång, ögonskugga och ögonskuggs borste och så visade jag hur hon skulle göra för att fixa en snygg make, gick bättre än förväntat för Louisan måste jag säga, haha! Och förövrigt, att titta på någon som använder ögonfranstång för första gången kan vara sjukt kul, hahhaha!
    Av Louise fick jag två fina juliga koppar, skumtomtar och två mjuka tomteprydnader som nu har tagit plats under granen, tack så jätte mycket vännen!

När jag kom hem fick jag även se att jag ska få in lite lön på mitt konto för mina 15 timmar på träningsskolan och jag får mer än vad jag hade trott så det var verkligen en glad överraskning, och riktigt bra timlön har jag tydligen också, inte helt fel!

Nej nu ska jag ut och titta till maten och sen tjata på att Anna ska komma och mysa med mig ikväll..



22 december 2010

Gick upp vid nio idag, fast nästan direkt ångrade jag mig och gick tillbaka till sängen och bara låg och mös tills kvart över tio. Har precis ätit frukost nu så ska fixa mig lite snabbt och sen kommer Louise och hämtar mig, ska med henne ner på stan en sväng och sen hem till henne och så ska vi fira en liten julafton bara vi två :)


Julmust, skumtomtar och lite tv spel med ä...

dsc01576 (MMS)

Julmust, skumtomtar och lite tv spel med älsklingen, inte helt fel! Och ja egentligen får jag ju inte äta sånt här under veckorna men nu när det är jul och allt gör jag ett undantag;)


Soffläge

Sådär nu har jag grejat med massa saker här hemma hela dagen och nyss åt älsklingen och jag kycklingfile, ris, yoghurtsås och sallad som jag fixat, mums! Nu tror jag att det får bli en lugn kväll i soffan med hjärtat, är sugen på lite wii också, får se om jag kan få med Johan!


Slänga? spara? Släääääng!!

Nu är äntligen lägenheten färdigstädad och jag har börjat att rensa bort lite skit i garderoben också, har hittills slängt 10 st BH'ar, 31 par trosor och 7par strumpor, helt insane! Skulle behöva slänga alla mina strumpor och nästan alla mina underkläder för att känna att allt är helt fint men ja då har jag ju inget kvar, haha får hoppas att tomten kommer med lite underkläder och strumpor åt mig i jul så jag kan få rensa bort lite till..

Har tagit en paus nu innan jag ska börja kolla mer bland kläderna men det är så sjukt tråkigt! Måste även slå in ett paket till, ringa Af, ringa om ett möte och ja göra lite mer saker, usch inget roligt alls känns det som! Och till det är jag även sjukt hungrig! Ska nog ta något att äta innan jag fortsätter och gör klart för idag.. 


21 december 2010

Nej nu måste jag ta tag i dagen, lägenheten ska storstädas och min garderob ska rensas!


Rubrik?

Sitter i soffan med datorn och har nyss duschat och haft lite hemma spa. Hos Johans föräldrar blev vi bjudna på smörgåstårta, sjukt gott! Och sen fick Kent en massage "dyna/stolgrejs" som man sätter i en stol, så alla ville testa den och det var riktigt skönt faktiskt!
     Nej nu ska jag leta på något bra att titta på innan det är dags att sova, ha det så bra!


Freeezing

Nu är vi hemma från stan igen och fy fan vad kallt det var! Vi träffade på massa trevligt folk och så handlade vi massa alkohol inför juldagen och nyår. Nu sitter jag och värmer mig under min snuggel och tittar på en dokumentär - Super size me där en kille ska leva endast på mc donalds, helt sjukt! Ska kika klart på det här sen laga lite mat och sen göra mig klar inför att åka till Johans föräldrar och fika.  


No more arbetslöshet for Sara

Wiiihuuu och såå var man inte arbetslös längre! Fick nyss tag i chefen för alla sär/träningsskolorna och hon hade skrivit in mig igen som vikarie så fort hon fick mitt meddelande, hon sa även att alla hade pratat så bra om mig och att jag hade blivit jätte populär, käns sjukt bra!

Måste bara komma ihåg att ringa och säga att jag inte kommer på det där jobbmötet på onsdag..

FY FAN VAD SKÖÖNT!!!


20 december 2010

Hej där, har hållit på och tvättat sen klockan sju och nu har jag precis ätit frukost, ska ställa mig och diska och sen fixa mig och dra till systemet och kolla i lite affärer med Jompa, får se om Anna hänger med också. Sen blir det väl hem och vika tvätt och planera veckan, ikväll ska vi också hem till Johans föräldrar och fika eftersom hans pappa fyller idag :)


Oj dom ringde precis från ett jobb och undrade om jag ville komma på intervju/ information i veckan, trevlans!

Kvällsmat och kvällsgott

Vi har precis ätit varsin toast macka till kvällsmat och så åt jag en jätte god apelsin, till det kikade vi på Robinson finalen och skrek av lycka när Erik vann, haha! Nu ska vi duka fram godis och julmust och titta på The town och bara mysa. Kärlek på min Johan ♥


Min dag

Nu är vi hemma igen efter en dag med full fart. Åkte ju som sagt till Arboga tidigare och där bakade vi mintkola, knäck och lussebullar och så åt vi god mat. Vi firade även jul med Elisabeth lite i förskott eftersom hon åker till Kiruna över jul och då fick jag en stor plast grej som man åker i snön med och hon fick kryddor och hjortron honung av mig. 
      När vi bakat och haft oss så gick vi ut en stund så ungarna kunde testa att åka på min pulkagrejs och sen åkte vi till Köping och in till Willys för att handla all mat inför jul. Närstan 1000kr gick det på, men det är det verkligen värt när man får så mycket god mat, lixom julskinka, jag kan inte bärga mig!!

Nu ska jag sitta och slappa lite vid datorn sen duscha och sen ska Johan och jag titta på Robinson finalen från igår, och sen blir det nog lite filmkik och massa godis, mys söndag!




Förresten, påminn mig att börja träna efter jul! För med all mat jag har tänkt äta kommer jag rulla fram! Hahaha


Adventsdikt

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent.

 

När andra ljust brinner är snart lucia här,
Hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär.

 

När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr.

 

När fjärde ljuset brinner,
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan.


När jag var liten så fick dom som ville på skolan åka till en kyrka och ha en julföreställning med låtar den första advent och det var något som jag älskade att vara med på. Först sjöng man sen lekte man ute i mörkret en stund och sist fick man massa gott fika. Jag läste alltid den första värsen och jag kan den fortfarande utantill!

19 december 2010

God morgon!
Johan och jag sitter just nu och äter frukost, ska fixa mig lite efter det och sen ska vi åka hem till Elisabeth och fira lite jul och baka julgodis med henne, mamma, Elin och ungarna. Det här har jag sett fram emot i flera veckor, det ska bli så himla roligt och mysigt!


Gårdagen

Jag hade en såå bra dag igår! Började med att färga Louises hår och sen spelade Jonna, jag, André och Louise spel och kort, riktigt roligt. Sen gick alla ut med hundarna för att dom skulle få leka innan vi åt mat, blev massa olika skinkor, ölkorv, något grejs, baugetter, sallad och lite vin. Efter det dukades det fram ost och kex, mer vin och så fortsatte vi och hennes föräldrar med spelen, vid tio åkte André hem och då kom Anna och hennes man över och så spelade vi Rappa Kalja. Vid halv ett började jag ta mig hem för att sova, men ja en riktigt rolig kväll var det verkligen!


Hahaha!
Bild sen 2(?) år tillbaka :)


Vad då utklassning, jag och louise leder m...

dsc01574 (MMS)

Vad då utklassning, jag och louise leder mot jonna och andré haha;) haha nu vann vi med! Blir filmkväll här ikväll också, trevlans:)


Vänner

Nu har jag slängt på mig lite kläder, ska ut och möta Louise och sen kilar vi hem till henne och umgås ett tag, skönt med någon som alltid finns där och det är så skönt bo så nära varandra äntligen efter 8 år!


18 december 2010

Hej där, jag sitter här ute i soffan och är uttråkad och nyfiken, Johan sitter i sovrummet och slår in paket, spännande!
    Idag vet jag absolut inte alls vad jag ska göra, så tippat mig att aldrig tänka på att planera lördagar, usch jag är så uttråkad! Johan ska iväg och träna snart så ja jag får väl sitta här och möggla om ingen kommer och räddar mig, snälla rädda mig!!


Fredagsmys

Nu har jag umgåts med Louise och hennes systrar hela dagen, Hanna kom och bestämde sig för att göra en liten make over på Jonna och Louise, nu fattas bara nya hårfärger men det får det nog bli en annan dag. Har precis kommit hem och hackat lite grönsaker, Jompa ska fixa lite köttfärsen och sen blir det tacos och Robinson, mysfredag ♥


Chokladkola

  • 3 dl vispgrädde
  • 50 g smör
  • 3 dl strösocker
  • 1 ½ dl ljus sirap
  • ½ dl kakao
  • 1 ½ msk vaniljsocker




Förberedelser och instruktioner:
Använd en kastrull som rymmer minst 3 liter och har en tjock botten, annars är det lätt att det kokar över eller att det bränner fast. En 5-liters kastrull från IKEA (365+) är perfekt.

Ta en liten form, ca 16x20 cm och klä den med bakplåtspapper. Smörj den noga med flytande margarin eller smör. Annars kommer det bli svårt att få loss kolabitarna från folien.
Ett annat alternativ är att använda ischokladformar istället vilket jag gjorde och det blev jätte bra!

Så här gör du kolan:

Blanda grädde, smör, socker, sirap, kakao och vaniljsocker i kastrullen. Smält på högsta värme och rör om ordentligt. Fortsätt koka på medelhög värme helst utan att röra om. Smeten pöser upp rejält men ska inte koka över.

När smeten börjar sjunka och tjockna så måste man röra ordentligt i botten - men inte för häftigt för då kan kolan sockra sig. Tiden det tar innan smeten börjar sjunka är ca 5-20 minuter. Ju större gryta, desto fortare går det. Med min gryta tog det 8 minuter.

Låt sedan fortsätta koka.

Om du har en kökstermometer kan du använda den. När kolan är 120-125 grader är den klar. Vid 140-145 grader får man hårda kolor.

Har du ingen kökstermometer gör du kulprovet. Det innebär att man tar en liten klick av smeten i ett glas kallt vatten och se om du lätt kan forma smeten till en kula. Då är det klart! Låt annars koka vidare och gör om provet tills det gått igenom testet.

Häll smeten i folieformen och låt svalna och stelna i rumstemperatur.Skär i längder med vass kniv vertikalt och horisontellt så att man får fyrkantiga bitar. Linda in bitarna i smörpapper eller aluminiumfolie.

OBS! Gör bara en sats åt gången


1 vecka kvar

1 vecka kvar tills tomten kommer, tills vi får äta all god mat, ge bort fina klappar, fira första julen i lägenheten, kärleeeek!




17 december 2010

Åh jävla blogg.se har varit helt cp så man inte har kunnat blogga och nu har jag glömt allt jag ville skriva..

Igår kom ju som sagt Anna över och så gjorde hon knäck och jag gjorde chokladkola, det blev så himla gott! Lägger jag upp receptet i ett annat inlägg. När hon hade dragit vid halv tio taget satte Johan och jag oss och tittade på Robinson och sen blev det sängen lite senare..
 
Idag sov jag ända till halv tolv, det var verkligen skönt, dock hade jag massa mardrömmar vilket inte är så kul men då är det bra att kunna vakna bredvid sin älskling.. Nu har jag nyss ätit äggmackor, ska ställa mig och diska och damsuga lite fort nu sen fixa mig och dra till Louise för att umgås med henne idag, ska bli trevligt! :)


Jag har haft en ganska slapp dag, har ring...

Jag har haft en ganska slapp dag, har ringt lite samtal och fixat lite. Nu inväntar jag Anna och när hon kommer ska vi göra jul godis, Anna ska fixa lite knäck och jag ska göra chokladkola, hoppas det blir gott! Haha


16 december 2010

Hade en riktigt trevlig kväll igår, Anna och jag kollade på shrek och pratade massor. Sen vid halv tio kom Johan dit och så tittade vi på Johan Glans, hahaha! Jag var mest stolt över att jag höll mig vaken ända till tolv dock haha.

Idag vaknade jag vid elva, gich upp och duschade, åt och och nu ska jag börja ta tag i dagen. Har lite olika samtal jag måste ringa idag och sen måste jag ner till AF en sväng. Och ja sen vet jag inte vad jag ska göra mer, får se när jag får allt klart..

OCH så måste jag lägga in ett stort GRATTIS till Sandra och Jesper som imorse fick en liten flicka, jag är så glad för eran skull!


Haha anna och jag värmde nyss en skumtomte...

Haha anna och jag värmde nyss en skumtomte i mikron, hahahaha det gjorde fan våran dag! Alltså från en söt liten godis till en gigantisk alien hahahahahaha


Filmkväll

Åh mitt nya puder är perfeeekt! Älskar när man köper bra saker!

Nu ska jag slänga på mig kläder och dra hem till Anna, vi har bestämt oss för att ha en liten filmkväll och bara umgås vi två, ska bli riktigt mysigt!

Förresten, alltså vilka underbara vänner och familj jag har! Idag överraskade Louise mig med två påsar skumtomtar (mitt favoritgodis) bara för att hon tyckte jag verkade så nere igår, vilken vän alltså! Tack så jätte mycket gumman!

Nej oj nu kommer snart Anna, tjaaaaooo ha en bra kväll folket!


15 december 2010

Idag har jag sagt upp mig från 118 700, eller jag och jag alla vi som började samtidigt (4 mer än mig) valde att säga upp oss idag. Vill inte skriva massa dumt eller så om varför för det slår antagligen bara tillbaka på mig i slutändan men ja allt jag kan säga är att Om jag vill jobba på ett dagis, ja då kan jag göra det här i köping..

Idag efter att vi sagt upp oss så gick vi alla (Jag, Therese, Nathalie, Alessandra och Andreas) ner på stan och kikade i affärer och sen vid elva kom Louise till Västerås så då mötte jag upp henne för att kika lite mer. Efter ett tag kom vi på att vi skulle äta sushi till lunch så det blev det, sjukt gott! Sen när vi ätit mötte vi upp Anna för att kolla runt lite mer, köpte mig ett nytt puder som jag ska testa blandannat.
      Vid fyra var orken slut så då tog vi tåget hem till Köping, jag skjutsade hem tjejerna och åkte hem och åt korv med bröd..

Jao och det är väl det jag har hunnit med idag typ, väldigt lyckad dag måste jag säga!

Och om det är någon som tycker det är konstigt att jag inte är ledsen över jobbet så kan jag bara säga att det här är en lättnad för mig och jag vet till 99% att jag kan ringa till ett jobb jag har haft förut i morgon och så kan jag nog börja där igen. Så det löser sig alltid!


14 december 2010

Jag har haft en så sjukt pissig dag! Har mycket att tänka på men vill inte skriva något nu för då kommer det bli fel tror jag..


Blööäääh

Har inte gjort något speciellt idag och därför har jag inte haft något att skriva. Jag har legat på soffan, kikat på tv, skrivit en liten inköpslista inför jul och ja det är typ allt. Nyss drack Johan och jag lite glögg, åt pepparkakor och spelade ut super mario spelet, fuun! Har så sjukt ont i huvudet, har haft det hela dagen så snart blir det sängen så jag orkar upp till jobbet o morgon.


13 december 2010

Sitter jag på jobbet som jag borde tror ni? Nej så klart inte!! Vaknade i morse och hade ont i magen och mådde illa men försökte igorera det och fixa mig ändå, slutade med att jag spydde flera gånger. Usch jag är så trött på att vara sjuk!! Har inte kunnat vara på jobbet en hel vecka mer än en gång och det var lixom första veckan, fattar inte varför jag ska bli sjuk hela tiden! Men jag tror iaf inte att det är magsjuka utan jag tror jag åt pålägg som nog inte var så okej, för jag har inte spytt något mer dock har jag inte heller vågat äta något mer.. Nej fy, i morgon måste jag verkligen jobba, har verkligen för mycket frånvaro!


Besök och matlagning

Johans föräldrar åkte vid half fem efter massa prat och strax efter det dök Anna upp, så nu har vi pratat med henne och fixat mat samtidigt, tar mig en liten nu paus medan lasagnen står i ugnen. Ska äta, duscha och ladda upp inför söndags mys sen med hjärtat :)


12 december 2010

Hade en riktigt trevlig kväll med killarna igår, dock var jag som vanligt så trött så jag gick och la mig typ ett, dom fortsatte att spela till typ fyra, haha.

Idag så vaknade jag vid tio, nu har jag nyss bakat, diskat och så har Johan och jag skrivit inköpslistan. Ska fixa mig nu och sen dra och veckohandla, vid tre kommer Johans föräldrar hit och fikar, trevlans!


Vi har precis ätit pizza och nu tittar vi ...

Vi har precis ätit pizza och nu tittar vi på jurasic park. Haha måste citera en sak tomi sa tidigare "men om man redan har pubis i munnen är det ju bara att göra det bästa av situationen" hahahaha


11 december 2010

Idag vaknade jag vid elva, gick upp och fixade frukost till mig och Jompa och efter det började vi fixa granen och ställa fram alla tomtar. När det var gjort satte jag mig och slog in alla paket, inser varje år att jag hatar att så in skiten men med Julradio på så går det ändå ganska bra! Men ah fy fan vad fin våran gran är!!
       Nu har vi precis ätit mat och blivit klara så jag ska lägga mig i soffan en stund, kvällen verkar bli lugnt här hemma med Johan och hans kompisar. Jag har haft ont i huvudet hela dagen så hoppas det ger sig snart så jag orkar vara social..

Nej nu ska jag beundra granen lite till!


Såå fin!

dsc01572 (MMS)

Såå fin!


Mys

Nu ska äntligen granen kläs, pyntet ska fram och klapparna ska slås in ♥


Jag har blivit RÅNAD!!!

Alltså bokstavligt talat! Idag skulle jag hämta ut mina tabletter mot hostan och det visade sig att jag ska äta dom resten av livet men eftersom dom är så pass nya så kommer dom kosta minst 300kr varje månad, dock fick jag lite rabatt nu i början så idag fick jag bara betala 175kr, men ändå, helt sjukt!!

Min effektiva fredag

Kom till jobbet vid halv åtta, satte mig och surfade runt lite och sen vid åtta var det som vanligt dags för möte, efter mötet hann jag ringa ett samtal och sen lägger alla servrar av för alla våra kontor. Så alla sätter sig och spelar Helicopter (har nytt rekord igen förresten, 1607) och det höll vi på med fram till lunchen då åt vi och sen blev det en shopping tur med Therese och Nathalie, hämtade ut mina tabletter och kikade runt lite. När vi kom tillbaka vid ett igen så hade servrarna börjat fungera igen men nej då blev det fel på telefonerna så då blev det lite spel ett tag till. Vid halv tre kunde vi börja ringa kunder igen, haha!

Nu har jag nyss ätit så mycket mat att jag snart spricker, idag gjorde vi egen potatissallad, fläskfile och sallad. Nu ska älsklingen och jag invänta Idol och ja det är nog det vi hinner med innan jag somnar. Fast lite tv spel vore inte heller helt fel, hehe..


Topp fem jullåtar

Eftersom jag har blivit en sån finsmakare på julmusik så kommer topp fem här exclusive for you ;)

1. Julen är här
2. Tänd ett ljus och låt det brinna
3. Last christmas
4. The little drummer boy
5. Saras remix av alla jullåtar hon gillar


(Här skulle det vara en as snygg bild men nej den kom inte upp...)

Vårat system ligger nere i hela sverige så...

dsc01571 (MMS)

Vårat system ligger nere i hela sverige så här spelar vi helicopter game för fullt haha! Mitt rekord är 836 ;) Uppdate - 1026 poäng :D


10 december 2010

Jag har inte så mycket att skriva mer än FREEEDAAAAAG!! Sjukt skönt med helg ska det bli!! Bara 9 timmar kvar ;)

Louise och jag åkte hem hit och drack glög...

Louise och jag åkte hem hit och drack glögg och spelade mario cart, när hon drog åt jag och johan sen blev det en dusch och nu har vi myst ner oss i soffan till robinson. Bra dag!


Idag ringde min doktor och dom hade bestäm...

Idag ringde min doktor och dom hade bestämt att jag ska få några tabletter mot min hosta så ska dom följa upp och se hur det går, skönt! Just nu sitter jag på station, ska umgås med louise när jag kommer hem, blir en fika hos mig och så. Var förresten in på lagerhouse med Therese idag, hittade så mycket jag vill ha! Hoppas tomten tar en sväng där inne i år:)


9 december 2010

Hej där!
Sitter på jobbet just nu och kikar runt på nätet, ska ha möte om typ tio minuter innan vi sätter igång..
Usch jag mår så sjukt illa idag, hoppas det bara är för att jag är trött eller något för jag har inte tid att vara sjuk! Naaeee jag har faktiskt inte något mer att skriva nu, hörs senare ist..

Julen är här...

Lyssnar på julradion här hemma och drömmer runt, dansade nyss av mig en nagel haha!

Nyss spelades låten Julen är här (med Christer Sjögren och Charlotte Perrelli) och jag måste säga att det verkligen är min favorit jul-låt! Alltid när jag hör den blir jag så varm i hela kroppen, kan bero på att jag har många fina minnen till den. Blandannat så i tvåan på gymnasiet så var vi i teckenspråksklassen med i aulan på julavslutningen och tecknade den här låten till när kören sjöng för hela skolan, så himla roligt! Och innan det så satt jag hemma och lyssnade på den varje dag och övade. Och eftersom det var Jossan som valde den här låten och lärde mig den så tänker jag alltid på henne också när jag hör den :)


Min älskade vän, tänk att vi stått ut med varandra i 4 år!


Hemma från doktorn och en mini shoppingtur

Åkte ju som sagt till doktorn tidigare och det visade sig att jag inte har astma men att jag troligen är född med väldigt känsliga slemhinnor vilket gör att när jag blir sjuk så svullnar dom och sen hinner dom aldrig vila eftersom jag hostar så mycket och därför hostar jag lite blod och massa skit. Men hon jag var hos idag skulle prata med min doktor senare och så skulle någon ringa mig för det fanns kanske några tabletter jag skulle kunna äta mot det här, hoppas på något bra iaf!

När jag kom tillbaka till Köping åkte Johan och jag till Jysk och köpte fyra söta små tomtar sen vidare till Willys och handlade lite mjölk och sånt. Har slappat vid datorn med varm choklad och en fralla ett tag men nu ska jag vika lite tvätt och sånt innan det är dags att börja med maten lite senare.


8 december 2010

God middag!
Låg och drog mig ända till halv tio idag innan jag kom på att jag hade ju en ändrad läkartid vid halv tolv idag så det var bara att kasta sig upp och äta frukost och snabbfixa sig (platta håret typ) och nu ska jag dra på mig jackan och åka mot Arboga. Jag ska till doktorn och där ska dom kolla om jag har astma eller något som gör att min hosta alltid är aå långvarig. Tråkigt bara att jag kommer få sitta där i minst en timme och jag har ingen som kan göra mig sällskap, men hoppas dom har lite tidningar iaf! Nej nu måste jag skynda mig, see ya!


Mätt och belåten, dags för ett bad

Nu är jag hemma igen och har hunnit få i mig lite mat, blev fyra pannkakor med hallonsylt och banan på, galet gott!
  Älsklingen åkte precis iväg till Bobba som fyller idag så jag ska lägga mig i ett varmt bad nu och relaxa och sen ikväll när han kommer hem igen blir det Super Mario, glögg och pepparkakor, wiiie!


Bläää

Jag har en så sjukt dålig dag idag! Känns som att vi har börjat på noll igen på jobbet vilket inte är speciellt roligt. Tror aldrig vi har varit så här sura en hel dag här förut men nu är verkligen botten nådd!

Usch vill verkligen bara hem nu och ladda om tills på torsdag! (ska vara ledig i morgon)

7 december 2010

Blev inte så mycket skrivet igår men precis som jag skrev efter jobbet hade jag sjukt mycket att göra under kvällen, landade i soffan typ nio och somnade sen halv elva. Känner mig fortfarande helt uppe i varv och kan inte riktigt slappna av så ikväll ska jag verkligen bara ta det lungt!

Har inte så mycket att skriva nu heller, sitter på jobbet och ska snart ha ett möte med Bronsgruppen och ja sen är det ju bara dags att börja jobba..

Grattis förresten till Victor, Bobba och Madde som fyller idag ;)

Har haft en dag med massa möten och massa ...

Har haft en dag med massa möten och massa ny information, sitter äntligen på tåget nu och ska hem och stressa vidare. Ska först fixa maten och när den står i ugnen ska vi iväg och handla sen hem och äta och fixa lite annat innan jag kan ta kväller..


6 december 2010

God morgon!
Har haft en vild natt med sjuka drömmar, johan och jag snodde en bil blandannat och sen i morse när jag skulle äta frukost så hade brödet blivit ludet och skit men ja med en sån morgon kan ju bara dagen bli bättre, hoppas jag iaf!


Saknar min Jompa som ligger och myser där hemma i sängen


Mätt som en pannkaka

Var ju som sagt iväg på kalas för Benjamin tidigare, roligt! Sen när både Johan och jag var hemma igen insåg vi att vi inte orkade laga mat så Anna köpte med pizza till oss på väg hem så nu har vi ätit så vi mår illa och så tittar vi på Filip och fredrik. Tror snart det blir sängen så jag orkar upp i morgon dock. 
    
Förresten, Johan har spelat kupp hela helgen och idag vann dom, så nu är dom typ bästa fotbollslaget i västmanland eller något sånt, duktigt!


5 december 2010

Vaknade vid halv tio idag men har bara legat i soffan tills nu, har ingen aning vad jag ska hitta på nu i några timmar men sen vid två ska jag åka med Victor och Maria till örebro för att fira Benjamins 2års dag. Jag har verkligen inte något att skriva just nu, jag är på dåligt humör och det är bara skit på tv, kul!


Smilfinken förra julen ♥


Dags för sängen

Nu har tjejerna precis dragit hem, vi har spelat wii konstant i flera timmar förrutom när vi ätit kladdkaka, ahah! Men sjukt roligt har det verkligen varit! Nu ska jag borsta tänderna och sen ta och sova. God natt


Pizzabakning

Linda och jag drog en sväng till Jysk innan vi åkte och tittade på det eventuellt nya stallet och sen åkte jag hem. Har fixat lite pizza saker och just nu sitter jag och färgar ögonfransarna och inte svarta som man kan tro utan jag kör på bruna, haha nej men den svarta färgen var visst slut så jag testar något annat en sväng. Ska strax skölja av och se hur det blir sen baka ut pizzorna med älsklingen, sen åker han så då blir det en dusch och sen se om tjejerna dyker upp..


4 december 2010

Sov ända till tolv idag, så skönt! Hade dock massa jobbiga drömmar men ah så kan det väl vara ibland. Har nyss slängt i mig frukost och dragit på mig lite kläder, om några minuter kommer Linda och så ska jag med henne och kolla på en ny stallplats lite fort. Sen ska jag väl typ hem och duscha, fixa mat och sånt, Johan ska iväg på cup ikväll så jag ska nog bjuda hem tjejerna och hitta på något :)


Tröttis är hemma igen

Innan jag åkte till Louise skulle jag stänga av datorn och då börjar den uppdatera massa saker, nu när jag kom hem flera timmar senare står den på 50 av 72 kul! Har lyckats få igång den nu iaf, haha!

Åkte ju som sagt hem till Louise för att umgås så först käkade vi lite och sen har vi mest legat och tittat på tv och bara slappat, blev dock så trött nyss så jag bad henne köra hem mig och här hemma har Johan och killarna haft spelkväll och nu kollar dom på film och äter popcorn så det luktar i hela trapphuset. Jag sitter med datorn i sängen, ska kolla runt lite och sen sova, ska bli så skönt att sova precis hur länge jag vill i morgon!


Dolt nr

Okej vem är det som har roligt med att ringa mig med dolt nummer i typ en signal hela tiden?

Sitter på tåget hem nu, blev en kortare da...

Sitter på tåget hem nu, blev en kortare dag idag eftersom dom andra skulle till malmö på julfest. Så nu ska jag hem och fixa lite och sen ikväll ska jag umgås med louise, trevlans!


3 december 2010

God morgon!
Just nu sitter jag på jobbet igen, känner dock att jag har fått sjukt ont i nacken igen och huvudvärk men en dag får jag allt stå ut med det här, kan ju inte vara borta hur mycket som helst.. Idag blir det iaf donken till lunch med Therese, muums! Och sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, den som lever får se..

Sömnprataren Sara

Jag är en jävel på att prata i sömnen, ofta och mycket. Johan har blivit lurad så sjukt många gånger genom att han tror att jag är vaken. Så nu brukar han alltid börja ställa massa frågor för att se om jag sover eller inte, dock har jag överlistat honom igen eftersom jag svarar på frågorna fast jag pratar i sömnen. Sist jag gjorde det lät det såhär..

Sara : Jag vet var man har pengarna!!
Johan : Jaha, var har man dom då? (pratar som man pratar med ett barn)
Sara: På bankeeeeeeen

Hahaha sen vaknar jag typ två sekunder efter det, kastar mig upp ur sängen och gormar något med "Jag ska kissa!!" haha Johan trodde jag hade blivit totalt dum i huvudet, haha!


...

Har tagit det lugnt hela dagen idag med, har diskat lite, lagat mat och grejat lite med datorn. Ska kika på robinson snart och ladda upp för morgondagen :)


Amerikanska pannkakor

2,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
2 msk socker
1 ägg
2,5 dl mjölk
2 msk smör (smällt eller rinnande margarin)
(1-2 krm vanilinsocker gjorde pannkakorna mycket godare!)

Blanda alla torra respektive "blöta" ingredienser var för sig i två skålar, blanda sedan ihop allt och börja stek på ganska låg värme i stekpannan.

Ta ca 0,5dl smet till varje pannkaka och när den börjar bubbla på ovansidan är det dags att vända, bakpulvret gör att pannkakorna sväller en aning.

Servera med färsk frukt/bär, lönnsirap eller sylt.


Jag har nyss testat att göra...

dsc01569 (MMS)

Jag har nyss testat att göra amerikanska pannkakor till lunch, ganska gott faktiskt och väldigt lätt! Skulle dock vilja testa såna med banan också;)


Kärlek

19 månader med min älskling idag ♥


2 december 2010

Hej där, är hemma idag med fast jag börjar faktiskt känna mig mycket bättre! Har bara lite ont i nacken nu och huvudvärken är inte så farlig längre, dock snorar jag och hostar som vanligt men det går att jobba med. Så om jag inte börjar bli sämre kan jag iaf jobba i morgon vilken känns skönt så jag inte missar allt för mycket!

Idag då, ska väl bara vara hemma och vila, titta lite oth typ och ja det är väl allt, funderar på att ta en tur ut till bilen bara för att få lite luft och se så jag har lite energi men ja vi får väl se vad jag hittar på haha :)


Seg dag

Jag har verkligen inte fått mycket gjort idag, har vikt lite tvätt och spelat lite tv spel och ja det är allt, ska snart gå ut med soporna så jag får lite luft och det är typ bara det och dricka glögg som jag tänker göra ikväll. Har ju haft ont i nacken och trodde det skulle bli bättre över dagen men nu "bränner" det i hela nacken och den knakar och har sig hela tiden, vilket gör att jag får huvudvärk, men jag fortsätter vila och hoppas att jag ska må mycket bättre tills i morgon för frisk ska jag bli!

Någon som har något tips på vad jag ska göra för att bli frisk fortare? :)


Utmaning dag nr 30 (Sista dagen)

"Din favorit låt"

Jag har inte direkt någon favorit låt, dock har jag en som jag alltid kommer älska och det är Summer of 69 med Bryan Adams, så sjukt bra låt! Har alltid gillat den och sen nu när jag har sett honom live två gånger så finns det inget mer att säga än att han är så galet bra, alla hans låtar är verkligen underbara men den där är nog den allra bästa!


Älskar den här bilden!!


Utmaning dag nr 28 och 29

"En bild på dig själv förra året och nu, hur har du ändrats sedan dess?"
- Jag tycker inte själv att jag har ändrats så mycket i utsenende sedan förra året mer än att håret är längre typ så därför lägger jag upp flera bilder där man verkligen kan se skillnad, haha!



"Vad har du lärt dig denna månad?"
- Jag har lärt mig galet mycket den här månaden och det mesta är väl allt på jobbet skulle jag tro, och på vikariejobbet på träningsskolan lärde jag mig också mycket. Men precis vad jag har lärt mig är inget som skulle intressera er så det skiter jag i att skriva ut haha!


1 December 2010

God morgon, vaknade elva idag men har precis tagit mig upp ur sängen, som ni kanske förstår är jag sjuk idag. Vaknade med halsont, feber, ont i nacken och huvudvärk, så jag känner mig som en trasa om man nu kan säga så. Men tror det är något som går just nu för var och varannan människa verkar ju ha feber just nu, hoppas bara att det är något som går över fort..

Har så dåligt samvete över att jag är borta från jobbet redan andra veckan men vafan ska man göra, jag ska vila massor idag och hoppas att allt går över fort så jag kanske kan jobba redan i morgon!

Nej nu måste jag leta på mer kläder för det är riktigt kallt här hemma sen ska jag fixa lite frukost..


Förresten, nu är det verkligen inte långt kvar till julafton, wiiiie!!! :D


RSS 2.0