Tjejmys och kolakakor

Kom hem för ungefär en halvtimme sen, har haft det riktigt mysigt med tjejerna blev dock inget loppiskik utan Anna och jag drog till stan en snabbis med hennes mamma. Nu ska jag ta och baka kolakakor för första gången, hoppas dom blir sega och goda :)


Sol sol sol sol sosl sol sosl

Jag och Isak hade det jätte trevligt i några timmar, han bjöd mig på lunch, och sen pratade vi massor. Så skönt med någon som alltid förstår, tack för det! Men nu har storebror åkt hem igen och jag är redan uttråkad, så pratade nyss med min vapendragare Anna och hon kommer strax över och ska låna telefonen sen ska vi iväg och kika lite på en loppis och sen ska vi troligen möta upp Linda och hennes småsystrar för lite glass på donken, mys! Älskar vädret och jag bara måste vara ute heela tiden, loovely!! :D


Jobbsökande

Åh herre gud! Jag har suttit och ringt chefen för ett möjligt vikariejobb nu sen halv tio och nu lyckades jag äntligen få tag i henne! Men hon hade så mycket inbokat så mötet blir inte fören om två veckor, men det gör ju inte så mycket. Måste ändå fixa lite papper och grejer tills dess så då har jag lite tid på mig..
      Men nu måste jag verkligen fixa mig, hann ju inte göra det när jag ringde hela tiden, dock han jag diska så jag slipper det ikväll men nu måste jag verkligen bli klar med allt annat, go Sara!


30 september 2010

God morgon!
Gick som vanligt upp vid nio, sjukt trött var jag idag. Men iaf, käkade frukost och just nu försöker jag få tag i chefen för ett jobb men det går sådär, men jag får väl fortsätta att ringa tills jag får något svar..
     Strax ska jag börja fixa mig för sen runt tolv kommer min kära bror in till köping och så ska vi gå och luncha och sen tror jag vi ska ut och gå en sväng med, sen ikväll tränar Johan så jag ska passa på att baka lite mer och sånt, mycket fikabröd vill jag ha att bjuda på. Dock är frysen redan full så jag vet inte hur jag ska lösa det riktigt, haha!



Bakardag och tjejkväll

Sådär, nu har det bakats havreflarn, choklade chip cookies och mockarutor. Sen cyklade Anna och jag iväg och tänkte gå på loppis, dock hade den flyttat så vi cyklade hem igen och körde på lite soffhäng. ÄlsklingsJohan kom hem med en chokladkaka åt mig, gullesnutten! Jag hade pratat om att jag ville testa den bara för att det var mina favoritkakor i och så hade han varit snäll och köpt den. Dock får jag ju inte äta godis i veckorna men smaka kan man ju göra och sen försöka spara resten, försöka ja...

Nu cyklade Anna och Johan nyss ner på stan och jag fick inte följa med och fick inte veta vad dom skulle göra, haha.. Ska strax börja med maten och sen ikväll vid åtta taget ska Anna och jag ner på stan igen och gå på tjejkvällen som är ikväll, jag ska titta på en söt mössa jag såg förut och lite sånt, mysigt!

29 september 2010

Hej bloggen, hur mår du? Jag mår bra, bla bla bla..
Idag gick jag upp vid nio och käkade frukost sen gick jag ner och bokade en tvätt tid, sen har jag kollat på ett oth avsnitt och nu har jag precis gjort havreflarn, ska strax göra lite lunch och sen vid ett kommer Anna över och gör mig sällskap när jag fortsätter baka inför min födelsedag.
   Jag skulle även vilja hinna ut en sväng med min nya halsduk i det sjukt härliga vädret, får se om Linda ville ha med oss på något senare annars blir det att baka och prata heela dagen, det är ju faktiskt det jag är som bäst på, och äta förstås..


No money, No humör

Nu är äntligen alla räkningar betalda, usch dom få pengar jag har kvar bara rinner iväg, snart finns inte ett öre kvar.. Så Sara i morgon måste du ta tag i jobbsökandet igen!!!

Efter örebro har jag börjat känna mig hängig, är trött, frusen och inte alls på humör så jag funderar på att lägga mig i badet en stund och sen bara slappa i soffan resten av kvällen..


Shopping

Jag kom hem för ungefär 30minuter sen och insåg då att jag inte ätit någon lunch, galet sugen på cheseburgare och feferoni slet jag upp kylen och hittade en burk feferoni så det och lite potatissallad har jag ätit. Är fortfarande hungrig men vill inte äta för mycket ifall om vi ska laga mat när Johan kommer hem, haha!

Jag hittade ingen festklänning idag tyvärr så jag får leta vidare, dock kom jag hem med nya uggs, ett par låga bruna i år och i lite bättre kvalite och bättre sula så jag hoppas dom håller längre. Sen köpte jag en svart pullover halsduk också, luktar skit gör den men den är iaf fin.




28 september 2010

Nu har jag powe walkat, duschat och nu ska jag äta en good frukost! Efter det ska jag göra mig i ordning för runt tolv ska jag, Josefin I och Matilda åka till marieberg och shoppa. Jag måste hitta något till min födelsedagsfest!!! Och ja det är nog allt för idag, mycket bra kommer det nog bli :)

Förresten, mindre än en vecka kvar tills jag fyller nu, paaakeeet :D Haha!


Jag dör vad god! Finns den som vanlig joui...

dsc01533 (MMS)

Jag dör vad god! Finns den som vanlig jouice eller? Nu ska jag ut och power walka:)


Sådär nu är jag äntligen hemma och ska äta...

Sådär nu är jag äntligen hemma och ska äta lite mat, kom på från örebro att jag tar tvungen att storhandla, men nu är det iaf gjort:)


27 september 2010

Vaknade vid nio idag och har precis ätit frukost, två ägg. Ska borsta tänderna nu och sen ska Anna och jag ut och gå, efter det ska jag ta itu med all disk, fixa mig och sen vid ett- halv två åker jag och Linda till Örebro. Jag ska först vara barnvakt åt Benjamin och sen ska vi åka och titta var Jossan bor innan vi åker hem igen. Så ja det blir verkligen en heldag och det blir nog verkligen fullt upp, men det är väl så det ska vara? Har lite mer saker jag skulle behöva göra men får se om jag hinner :)


Kebab film och mys

Johan bjöd mig på kebab och så tittade vi på en film och bara mös tidigare ikväll och nu har jag nyss haft lite hemma spa så nu blir det coola hävning och lite mer tv innan det är dags att sova, mys :)

Rubrik?

Från att inte vara bakis alls till att må så dåligt att man tror man ska dö till att dricka lite coola och få världens socker kick. Nu ska jag kila med Anna till apoteket så jag får lite frisk luft och blir lite normal i huvudet igen..


26 september 2010

Jaha kvällen igår då. Förfesten var bra och sen tror jag allt bara spårade ur, jag fick en drink över fötterna så skorna blev helt förstörda, så det slutade med att en förbannad Sara kastade skorna i en buske och gick hem barfota, fick en glasbit i foten och en blodig tå.. Men ja, annars var nog det mesta ganska bra, det är bara tur att mina mobilpengar tog slut så inte alla mina förbannade sms kom upp på bloggen, haha, idag är jag lite lugnare och inte arg dock..  


Nu blir det soffhäng hela dagen och sen hoppas jag att Jompa köper kebab åt mig, haha!


P to the artheeey

Yeah, I'm feeling good tonight, finally doing me and it feels so right, oh,
Time to do the things I like, going to the club everything's alright



All in ikväll med massa bra folk, Skååål!!!




Ska möta anna nu för att gå ut och gå och ...

Ska möta anna nu för att gå ut och gå och sen är det dags att dra hem och laga mat och fixa inför kvällen, awsome!


Anna kom precis hit och snart ska jag över...

Anna kom precis hit och snart ska jag övertala henne och johan att spela texas holdem med mig;)


Inget internet = Man gör det man ska?

Äntligen funkar internet igen, haha! Men det positiva är väl att jag har gjort allt jag skulle idag, dock inte ringt af eftersom telefonen också la av. Sen har Johan och jag handlat en snabbis och nu är maten på grillen/ i ugnen, det blir klyftpotatis och grillade revbensspjäll ikväll, sjukt gott! Sen blir det nog bara mys framför någon film med lite godis ikväll, mycket skönt!


Kul mitt internet funkar inte! Aja, just n...

Kul mitt internet funkar inte! Aja, just nu sitter jag och färgar mina ögonfransar och bryn och senare ska jag städa akvariet, baka bullar och ringa af och sen får jag se vad jag hittar på. Känner för en riktigt lugn fredag med min Johan:)


Promenix

Nehe nej nu går jag och mina fina naglar ut och går eftersom mina vänner (läs Anna) är för slöa för att göra mig sällskap;)


Nagelack och fix

Jag fick med mig tre nagelack och några blommor man fäster på naglarna från stan så nu har jag testat alla nagelack och fixat så naglarna är fina igen, lovely! Fina och välgjorda naglar är verkligen A och O! 
       Nu ska jag diska sen slappa ett tag och sen försöka ragga med någon ut på en promenad senare tror jag..


23 september 2010

Idag släpade jag mig upp vid nio och nu har jag ätit och fixat mig. Ska snart ner på stan med Anna och kolla efter en klänning till min 20års fest, känner att jag måste ha något nytt tills dess. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer idag, kanske baka lite bullar eller något om jag orkar, det skulle iaf behövas.. Nej nu ska jag fixa det sista, se ya


Skitiga hästar och god mat

Efter att jag sprungit iväg och akuthandlat lite saker idag så åkte jag och hämtade Linda och vi åkte ut till stallet. Haha Fargo, Lindas häst var så sjukt lerig att hon fick borsta och slita i säkert nästan en timme innan vi kunde kila iväg till padocken. Sen passade vi även på att planera helgen och det lutar åt utgång, lovely! Nu ska jag strax sätta mig och äta, blir potatisgrattäng och schnitsel (stavning?) idag, galet gott ska det bli! Sen blir det nog en lugn kväll framför tv'n med Jompa..  


22 september 2010

Idag gick jag ut på en power walk i 30 minuter direkt när jag vaknade och nu ska jag strax äta lite lunch. Har absolut inget planerat idag och det känns sådär lagom tråkigt men men så kan det vara. Får se om jag kommer på något att göra annars blir det en slappardag hemma :)


En förkärlek till vintern, en stor kärlek till Johan

Just nu känner jag att jag har en liten "förkärek" till vintern och snön, det var kallt och snö när jag och Johan träffades för första gången, det var kallt och snö när vi kysstes för första gången och det var ut det där kalla i snön våran kärlek växte fram. Det var även fortfarande snö när vi åkte till Turkiet och när vi åker på nästa resa kanske det också är snö. Dom mest mysiga saker vi har gjort har faktiskt varit när det varit vinter. Jag har så galet många snöiga minnen med Johan och det gör att jag längtar lite extra till i vinter. Den här vintern kommer sjukt nog vara den tredje vintern vi har tillsammans sedan vi träffades och jag hoppas vi kommer få lika många nya minnen i år. Johan Claesson, jag älskar dig och jag älskar alla minnen vi har och alla minnen vi kommer få ♥





Oth och argt potatismos

Jag har precis kollat klart på säsong 7 med One tree till, jag hatar dom!!!! Fy fan säger jag bara!!!!!!!

Aja nu ska jag ställa mig och koka potatis till potatismoset och sen koka korv tills älsklingen kommer från träningen.. Fan vad lack jag är. Ska fan sluta titta på oth om dom inte löser det där bra, jävla amatörer!"!!!!!!!


21 september 2010

Johan är hemma idag med och det rubbar på något vis hela min vecka. Inte på något negativt sätt men lixom då tvingar jag inte mig själv att göra saker utan jag sitter mest och tittar på när han spelar tvspel, sjukt tragiskt jag vet.. haha! Men idag då, ska typ vika all tvätt från igår och sen ska Johan och jag spela poker, den som förlorar måste diska, hahaha! Det är så man löser alla problem, mer poker åt krigländerna!
       Nej jag vet faktiskt inte alls vad som händer mer idag, det är ju världens tråkigaste väder så jag vet inte om jag vill gå ut ens, hade tänkt ta en promenad men nu är det tveksamt..

Förresten, insåg precis att det verkligen inte är långt kvar tills jag fyller, wiihuuu!! :D


PopopopoookerSara

Idag har jag som sagt mest grejat här hemma sen nu ikväll kröp Johan och jag upp i sängen och spelade poker, mycket trevligt! Jag har precis lärt mig en vinner ändå så jag är nöjd, haha! Nu ska vi kika på tv och ta någon macka innan det är dags att gå och sova..


20 september 2010

Hej måndag!
Jaha och idag då? Håller på och tvättar, hade så mycket tvätt att stora högar inte ens fick plats i tvätt korgen så ja det är det som ska fixas klart först och efter det ska jag iväg och handla lite, typ ägg och jouice. Och sen har jag i princip inget mera planerat, ska slänga iväg ett mail om ett jobb som jag kanske har på g men inte riktigt har fattat allt om och sen ska jag skriva lite recept och planera vad jag ska bjuda på när jag fyller, ideér någon?

Förresten, nu har jag tagit det lugnt massor och haft mig för att bli frisk men nej nu har jag ont i halsen igen, vad är det här!? typ vecka 6 (?) nu, kan inte ens hålla räkningen längre för hur länge jag har varit sjuk...


Jag älskar dig!

Jag älskar dig din knasiga, tröga, nyfikna, galna, tjatande, barnsliga, omtänksamma, underbara, speedade, bästaste, slöa, snygga, stökiga, spelgalna, livliga, snälla, busiga, givmilda, tuffa, glupska, härliga, snyggrumpade människa



Alltid du och jag!


Mätt och rund

Nu har vi precis ätit köttfärslimpa med ost och bacon i och potatis och brunsås till, så galet gott och nu är jag så mätt att jag skulle kunna rulla fram! Till det hade vi även Sara och Anna hemmagjord lingonsylt, sjukt duktigt!

Nu ska jag titta lite på Vad blir det för mat och få lite nya ideér och senare blir det mys i soffan med älsklingen och lite gott att smaska på ♥ Jag älskar min Johan så enormt mycket!


Hemma fix

Sådär, nu har jag power walkat ca 5km och gjort massa övningar här hemma så nu är det dags att ta tag i disken, förbereda maten och sen ta en skön dusch innan älsklingen kommer hem från matchen :)


Power walk

Nu ska jag snöra på mig skorna och gå ut och gå med Linda en sväng, ska bli skönt att röra lite på sig!

19 september 2010

Igår blev det ju som sagt tp med tjejerna och vem var den solklara ettan då? Jo JAG så klart!! In your faces bruttor!!!
Aja och sen runt halv ett åkte jag och Johan till e-tuna och hämtade mamma, Bettan, Jonas och Lena och jag fick såklart ligga som en potatissäck i baksätet, haha!

Idag vaknade jag vid tio kanske och låg och gosade ner mig i sängen till elva, har slöat vid datorn tills nu och ska snart äta frukost, två ägg... Och idag då? Har ingen aning om vad som händer och jag vet inte riktigt om jag orkar göra något heller, kanske blir en oth dag om inte annat.. Men men man ser väl vad som händer.. Nu ska jag kolla till mina ägg, tjaoo 


Tp och mys :)

Johanpohan spelar tv spel och jag har tråkigt, men om ett tag kommer tjejerna hit för lite tp och mys, och jag ska försöka hålla mig vaken tills det är dags att åka till e-tuna, good luck på mig!

Haha Johans mamma frågade förövrigt Johan när det var dags att växa ifrån det där med tv spel, en mycket bra fråga hahaha!


18 september 2010

Älsklingen har nyss cyklat till bvur för att köpa lite frallor och fika bröd för senare ska vi ut till hans föräldrar och fika och sen i natt ska vi nog hämta mamma och några till i e-tuna och ja det är väl det vi har planerat idag typ.. Blir nog en lugn dag hemma mest, kan vara skönt..

Förresten har jag fått veta eller okej jag har varit med och bestämt om två födelsedagspresenter jag ska få som är så jävla bra!! Och båda är saker jag verkligen har önskat mig! Har dock inte bestämt mig för om jag ska berätta vad jag får nu eller typ när jag fyller, hmm... ;)


Jag och älsklingen bakar pizza och äter me...

dsc01521 (MMS)

Jag och älsklingen bakar pizza och äter med hemmagjord pizzasallad, den har är det fläskfile, skinka och jordnötter på. Nästa är det det vanliga som ost, skinka, tomatsås och sen räkor och crabbstix på, lovely!


Lite av det vi har hittat hittills;)

dsc01520 (MMS)

Lite av det vi har hittat hittills;)


17 september 2010

Släpade mig upp vid nio idag och har precis tittat lite på oth, ska slänga på mig lite kläder nu för att sen åka och hämta Anna. Vi ska åka ut till mamma och plocka svamp och lingon till lingonsylt. Hoppas det inte blir massa regn bara för det känns mindre kul.. Ja just ja, ska försöka hinna förbi pappa med min nya klocka också så han kan hjälpa mig med storleken och lite sånt.

Ååååh förövrigt är jag så sjukt glaaad!!! Johan sa att jag kanske ska få en sak när jag fyller som jag har pratat om som fan, helt sjukt om jag får det! Men vill inte skriva vad fören vi har besämt hur det blir! Åh jag dööör!!! :D:D:D:D:D


En heldag i örebro

Sådär, nu är jag äntligen hemma igen, blev verkligen en heldag hemma hos Stina! Sen handlade jag och mamma lite innan vi åkte hem och så blev det en hamburgare på donken så nu är jag mätt och belåten. Ska ställa mig och ta hand om diskberget nu och invänta min älskling som är iväg och tränar och sen får det bli mys hela kvällen.


Råkade få med mig en söt klocka hem från e...

dsc01517 (MMS)

Råkade få med mig en söt klocka hem från en affär:)


16 september 2010

Sådär, nu är klockan tio och jag är färdig frullad och fixad, ska vänta på att mamma ringer och sen åka och möta henne i Arboga och sen bär det av mot Örebro för att umgås med Stina och Benjamin, mycket trevligt! Vet inte riktigt när vi kommer hem men då mååste jag verkligen diska, har äckligt mycket disk och känner inte att jag har tid i morgon heller... Aja nu ska jag slänga på mig ett par byxor, tjaoo


Nu är pizzasalladen klar, lasagnen ska in ...

Nu är pizzasalladen klar, lasagnen ska in i ugnen och under tiden den blir klar ska jag ut och åka inlines lite snabbt, lovely:)


En dag med mamma

Nu har jag precis kommit hem från mamma. När jag kom dit gick vi över till mormor och morfar och fikade och sen gick vi ut i skogen och plockade svamp, vi hittade faktiskt en hel del på den lilla stunden. Sen grejade vi mest där hemma innan jag åkte hem igen, dock med mycket mer saker än vad jag kom dit med, som vanligt, haha!

Nu funderar jag på att sortera lite i frysen så man vet vad man har och så jag får plats med allt jag planerar att fylla den med. Sen ska jag försöka hinna göra pizzasallad med idag till helgen (den ska tydligen helst stå några dagar), om jag nu får tag i receptet av min käre bror.. Är lite sugen på att åkla inlines också, hmm får se om jag hinner göra det frammåt kvällen :)



15 september 2010

Efter en heltråkig och ensam dag igår, okej inte den halvtimmen Anna var över och var social men annars så, men så fick jag iaf en helmysig kväll med Johan, tack älskling!

Nu har jag nyss ätit och slängt på mig lite kläder och ska strax åka hem till mamma över dagen, kanske ska gå och hälsa på mormor och morfar också, för mormor kom äntligen hem igår!


Cocosbollar

Åååh! Jag har världens bästa kille!! Johan kom precis hem med cocosbollar! Jag som har varit såå sugen på det :D




14 september 2010

Jag har inte direkt något kul att skriva, Josefin, Jag och Hampus skulle åkt till örebro idag men jag är fortfarande förkyld och nu är även hon sjuk så det blev inte av. Så jag har sovit länge och inte gjort ett piss idag, sjukt tråkigt men säkert ganska bra för förkylningen, dock skulle jag såå gärna vilja ut och gå eller något men det är ju inte så bra och jag vill inte direkt gå själv just nu heller.. Aja får väl fortsätta min dag i soffan och hoppas att i morgon bli bättre..


en mätt och belåten Sara

Har som sagt städat och haft mig hela dagen och nyss var älsklingen duktig och gjorde carbonara åt oss så nu ska jag titta på oth en stund och bara vara mätt och nöjd! Ja just ja, lite senare kommer Anna hit och så ska vi titta på Sex and the city 2, mycket trevligt ska det bli!


13 september 2010

Vaknade vid nio idag och hade så galet ont i halsen fortfarande så försökte sova bort det till elva men nej det fungerade inte! Har massot att göra idag så det blir verkligen en hemmadag idag, har nyss diskat världens berg och ska strax äta lite lunch sen ska hela lägenheten städas ordentligt, fiskarnas akvarium ska göras rent, boka tvätt tid, bädda rent, skriva lite papper och ja sen hoppas jag att det är allt innan Johan kommer hem och man ska börja med maten.. Sådär kul dag, men det måste ju göras, tror dagen i morgon blir mycket bättre iaf :)


Halsont, IGEEN!!

Måste bara säga att jag började bli frisk i veckan, var nästan helt bra till och med men nej nu har jag äckelont i halsen igen!! Gör till och med ont att ta på halsen utan på, ska det vara så eller? Usch jag hatar min hals!!!


Film och chippsmoffning

Johan och Jag träffade Tomi tidigare och veckohandlade och nu står köttfärs och sparrispajen i ugnen så snart ska vi äta och ikväll blir det film och chippsmoffarkväll, jag ska äta som ett svultet fetto! Såå gott ska det bli!


Träning

Usch jag sitter och har dåligt samvete för att jag inte har tränat något alls på hela helgen och så har jag ätit max i fredags och drack ju igår, dock är det minst kallorier i vin så det är ju bättre om man nu ska dricka..
Nej jag skulle behöva röra lite på mig idag känner jag men vet inte om kroppen pallar, men i morgon är det en ny vecka och då ska jag antingen simma eller gå ut och power walka, sen är det ju helst träning varje dag i veckan som gäller.

Insåg precis vad jag sitter och skriver och kom på att man måste ju unna sig saker när man har varit duktig hela veckan, det är ju bara sjukt att jag har dåligt samvete, nej nu ska jag sluta tänka så! Jag tränade varje dag förra veckan så en helg kan jag gott slappa och unna mig lite mer onyttigheter som det annars är stopp på i veckan.. För att klara att träna och hålla sig hälsosam måste man nog få vara lite onyttig och slö ibland, eller är det inte så?


12 september 2010

Måste börja med att säga, Herre gud vilken kväll!! Så jävla spårat och roligt! Tack folket för det!
Det var jag, Jossan, Linda, Sandra, Jenny och Isak som förfestade fast Isak och Jossan drack inte, men ja vi lekte lekar och något med massa stötar som jag fortfarande har ont efter, sen gick allt bara utför. Orkar inte skriva så mycket men kvällen innehöll att jag klättrade över staketet och fick gå före hela kön in ( Vad då VIP ;) ), brandalarm på krogen, träffa massa gamla barndommsfolk, en viss person (inte jag) sov i en buske en stund, Linda blev lite klåfingrig, nakendans hos Jenny och så sjukt mycket mer! Vaknade iaf med skrapsår på ett knä och helt svarta fötter.

Johan och jag var så äckelbakis hungriga när vi vaknade så vi rev fram typ allt vi har i skåpen och jag stressmoffade av allt, otroligt gott!

Nu ska jag lägga mig på soffan och se om jag orkar gå och handla senare..


Skit i allt jag sa, nu blir det all in! Di...

Skit i allt jag sa, nu blir det all in! Dimman here I come!


Filmkväll med Jossiposs

Blir ingen utgång ikväll iaf så jag och Jossan ska köpa hem massa gott och sitta här och titta på film och spela TP ist! Förövrigt måste jag säga att jag har en sjukt snygg kille, kanske inte skulle släppa ut honom ikväll? ;)


11 september 2010

Gick upp strax efter tio idag och när jag och Johan hade ätit och fixat oss lite så cyklade vi till systemet, Johan var som ett barn på julafton när han skulle få testa sin cykel, halvvägs märkte han dock att han knapt hade någon luft i däcken så han var ju sådär lagom glad tillslut, haha! Efter systemet kikade vi lite snabbt på marknaden kokosbollarna. Nu har jag nyss ätit en sallad till lunch och snart kommer Jossan hit, vi ska åka ut till sväronen och sen vidare med dom på Johans match, det är en ganska viktig match idag så halva hans släkt kommer typ till matchen, mycket roligt!

Efter matchen blir det hem och laga mat och sen ska Johan iväg på lagfest och jag får se om jag ska ut ikväll som jag vill eller om det blir en lugn kväll..


Nya saker gör Sara glad i magen

Herre gud vilken dag! Vi åkte iväg och skulle bara köpa en cykel till Johan men vi kom hem med en cykel, ny 42tums LCD tv, tvbänk, ljusstakar och ljus, så nu blir det nudlar i en månad! Men galet snyggt blir det verkligen!  Haha vi hade tur som fick in allt i bilen och det har gått riktigt bra att få upp allt, dock har vi lite problem med kanalerna men det är nog fixat snart. Slänger upp lite bilder senare på facebook så får ni se hur bra det blev, vårat hem blir så himla fint! Kärlek på det och på min Johan ♥ 


Fan vad snyggt! Lägger upp bättre bilder p...

dsc01515 (MMS)

Fan vad snyggt! Lägger upp bättre bilder på facebook sen!


Okej det kanske inte ser så fullt ut men d...

dsc01514 (MMS)

Okej det kanske inte ser så fullt ut men det är på millimetern att allt gick in i bilen, haha! Berättar vad vi har köpt när vi kommer hem:)


10 september 2010

God morgon!
Om några minuter ska Johan och jag åka till västerås och köpa hans efterlängtade cykel och så ska vi kika runt på lite allt möjligt, mycket trevligt ska det bli! Hoppas vi hittar något roligt hah


Fikasällskap och Idol

Jag trillade inte idag heller när jag åkte inlines, men nära vad det! Johan säger att det bara är en tidsfråga innan jag ligger på backen, haha! Efter att vi hade åkt ett tag så drog vi hem och Johan åkte och tränade och jag lagade mat tills han kom hem igen, stekt potatis och fiskpinnar, fast båda var nog mest sugna på salladen. Vid åtta taget kom Victor och Maria hit och fikade och så tittade vi på Idol och början på någon film, nu har dom cyklat hem och jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till innan jag dejtar kudden. Vill vara pigg i morgon för då har jag tänkt att det ska bli en braaa dag :)



Victor och jag i abisko 08


Inlines på sockerkickar

Nu har vi ätit glass och kakor så vi fått världens socker kickar, haha! Vi har bråttats i soffan men nu bestämde jag att vi ska ut och åka inlines en stund, får se om jag håller mig ståendes idag :)


Utgång?

Hahaha förresten, jag har suttit hela morgonen och försökt bestämma mig för om jag ska gå ut i helgen eller inte, men nu satte Johan precis på musik och då kommer världens party låt, Jag måste helt enkelt ut i helgen! Någon som vill med eller måste jag gå ensam?


9 september 2010

Sara Uttråkad Rastlös Asp skulle jag heta, känns som om jag nästan alltid är rastlös eller uttråkad och ingen hänger med i mitt tempo..
Idag vaknade jag kvart i nio och nio hämtade Anna mig så åkte vi till Arboga för att byta hennes gummistövlar och efter det åkte jag hem och väckte Johan, sen frulle och nu sitter jag här och har tråkigt. Ska väl rensa lite i min garderob och Johan ska rensa sin och sen någon gång idag ska jag åka inlines och ja det är alla planer för idag..


Myskväll med älsklingen. Choklad chip cook...

dsc01512 (MMS)

Myskväll med älsklingen. Choklad chip cookies, hemmagjord ben and jerrys cookie doug glass och popcorn, lovely


En riktigt bra dag!

Det var verkligen jätte roligt att träffa Josefin och hennes lilla Hampus idag! Vi åt lunch på café Latte och sen satt vi och bara pratade i några timmar om allt och inget. Nu har jag nästan nyss kommit hem igen, var förbi Anna en snabbis och hämtadde Johans inlines så strax ska vi till affären och handla smör och ingredienser till några kakor jag ska testa baka senare och sen ska vi ut och åka inlines en sväng, spännande! Får se hur länge jag kan hålla mig ståendes haha!
    Om man skulle ta och kolla ingredienserna nu då kanske :)


8 september 2010

Hej där!
Hoppas ni har sovit gott, det har verkligen jag gjort, om man bortser ifrån att Johan har armbågat mig i ansiktet och pratat i sömnen.. Idag hade jag tänkt gå upp vid åtta och ut och gå lite men hade så ont i halsen igen så jag sov till nio ist. Nu ska jag börja göra mig i ordning för vid halv tolv ska jag möta en barndomskompis på stan som jag inte har träffat på länge och så ska vi äta lunch. Det känns så kul att ses igen, vi har alltid umgåtts sen vi var små eftersom våra föräldrar är nära men nu har vi inte haft speciellt mycket kontakt på ca 4år och det har verkligen hunnit hända mycket under den tiden! Oj nej nu såg jag att klockan är mycket och här sitter jag i sov kläder, måste skynda mig, hörs senare 


Let the music flow

Åh jag är så galet jävla party sugen! Lite surt när man varken har alkohol eller pengar.. Eller just ja, det är ju bara tisdag idag.....
Jaja jag får väl fortsätta att pumpa musik och dansa runt här hemma


Hemmadag - Good or bad?

Jag har en riktig hemmadag idag, jag gör inget speciellt utan bara tar det lugnt.. Låter det skönt? Det kan jag tala om att det inte är! Jag vet att det är jätte nyttigt att bara vara hemma ibland och bara vara men jag blir så galet uttråkad och huvudvärk har jag med! Har iaf gjort lite måsten, tittat på oth och sen försökt planera veckan. Hade världens bästa fredag planderad men insåg att den nog skiter sig, men jaja det blir nog bra ändå..
    Jaha nä men tillbaka till inte göra något alls nu då kanske?

Ledighet for my man

Wiie! Johan skickade sms för att tag sen och berättade att han har fått ledigt från i morgon och sen restan av veckan. Nu hoppas jag bara att han har maaassa hittapå saker han vill göra med mig, jag vill åka inlines någon dag och spela spel, och ha kuddkrig och och och.. Ja massor vill jag hitta på! :D






Har jag sagt hur underbart bäst min Johan är på länge förresten? Han är så bra, den bästa jag har! Det är faktiskt helt galet hur mycket man kan älska någon. Min, bara min fina Johan ♥


7 september 2010

Vaknade vid åtta idag och åt en apelsin sen mötte jag upp Anna och så gick vi en promenad, nu har jag hunnit hem och gjort lite övningar och just nu äter jag frukost. Har inte mycket planerat idag alls så ska väl bara greja här hemma tror jag, om inte något annat dyker upp.. Skulle vilja umgås med Johan massor men han blir borta typ hela kvällen med träningar och grejer så jag får väl roa mig själv, heh.. 
    Nej nu ska jag äta mitt ägg, se ya



Förresten, igår bestämde Johan och jag att vi ska göra sittupps och sånna övningar hemma varannan kväll och utöver det ska jag försök power walka varannan/varje dag och när jag gör sånt så gör jag lite mer övningar när jag kommer hem. Känns riktigt bra att ha något att gå efter!

Min dag med tjejerna

Sådär, nu har tjejerna åkt och Johan kom precis hem så snart är det dags att fixa lite tacofläskfile gryta, mums!

Det har varit fullt upp hela dagen, när dom kom i morse så skrev jag lite recept och så lekte dom, sen halv elva gick vi ner och satte på en tvätt och sen mötte vi upp Anna och så blev det veckohandling, efter det var det bara att skynda ner i tvättstugan igen och sen fixa lunch. Efter det gick Anna hem igen och vi lekte inne tills tvätten var klar, sen vid två gick vi ut på gården och ritade med asfaltskritor och gungade. Vid typ halv fyra gick vi in och gjorde rent till fiskarna och målade lite och sen halv fem kom Magnus och hämtade dom.
   Men ja, riktigt roligt har vi haft idag, men man märker verkligen att vi är släkt, alla lika envisa haha!

Nej nu ska jag kika på när Johan tränar lite, lite avklätt är aldrig fel ♥


6 september 2010

Klockan ringde halv åtta idag och vid åtta kom Malin och Agnes hit, tjejerna är förkylda och orkar inte med en dag på dagis så dom får vara här hos förkylda mig tills Magnus kommer vid fyra taget ist. Idag ska det tvättas och förmodligen handlas så tjejerna får hänga på i mina grejningar, men just nu leker dom så bra med korkkastrullunderläggen, haha!

Malin- Varfö det långt för?
Sara- Varför det är långt hem till mig? (från henne)
Malin- Jaa
Sara- Det bara är så ibland, men man kan ju åka bil
Malin- Inte långt hem

Så ja där vet ni, hit kan det vara långt men att åka hem det är verkligen inte långt, samma diskussion hade vi om dagis, dit var det långt härifrån men inte därifrån och hit, haha, sötungar!


Shopping

Anna och jag åkte ju och skulle köpa en cykel till Johan, men den hade dom inte hemma så vi reserverade en tills när dom kommer hem. Sen åkte vi till Ikea där jag blandannat köpte en kökslampa, så snygg! Sen glev vi in på lite andra affärer innan vi åkte hem igen. Så nu har vi satt upp min lampa, hennes kökslampa och varit och handlat glödlampor, sen var vi förbi sväronen en sväng också. Nu ska jag lägga in lite snygga bilder på datorn och facebook på allt möjligt och sen hoppas jag att Johan kommer hem snart, vill se vad han tycker om lampan och så vill jag att han ska laga mat, haha!

Köpte förresten en jätte snygg receptbok där man ska skriva in sina egna recept och sen köpte jag en sockerströare och lite sånt..

Update: Jompa kom precis hem, han gillar lampan, gillar mina ideér över saker jag valt ut som vi ska köpa när vi fått tag i en tv. Dock ville han inte laga mat till mig så strax ska vi kila iväg till pizzerian, mys söndag!


Sit on you

http://www.youtube.com/watch?v=OMIH3cKS6Cg

Det är verkligen något man måste sett innan man dör, så sjukt jävla bra!!
HAHAHAHAHAHA




5 september 2010

Igår kväll när jag hade så tråkigt kom Johan in till sovrummet och försökte pigga upp mig, så vi spelade kort och sen kom vi på att vi skulle göra en räksallad med vitlöks krutonger, mycket gott var det!
Idag känner jag mig fortfarande sjukt förkyld men orkar inte vara hemma hela tiden så jag och Anna ska åka till västerås och kolla om dom har fått hem en cykel Johan vill köpa och så ska vi väl kika runt lite.. Nej nu ska jag åka och hämta Anna, hörs senare


I'm booored

Jag har huvudvärk, jag hostar så jag nästan kräks och jag är så sjukt uttråkad att jag dör!!!!!!!
Johan ställde upp på brottning ett tag men nu är han tillbaka vid datorn igen och jag bara dör av tristess!!!!




Nu kilar vi iväg på kalas:)

dsc01507 (MMS)

Nu kilar vi iväg på kalas:)


4 september 2010

Idag vaknade jag runt tio och hade tänkt ta en power walk men min halls är helt fuckad och jag hostar och snorar och har mig så Johan bestämde att jag inte fick gå ut.. Så nu har jag tittat på två oth avsnitt och ska strax in i duschen. Vid två ska vi kila över till Anna och Philip och fira Anna eftersom hon fyllde i veckan, trevligt!
    Sen känner jag att jag vill hitta på något till kvällen men vet inte vad, så har ni några ideér?

Förresten, idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller 20, wiiee! Så det är dags att ni börjar fundera på vad ni ska ge mig, en resa tar jag gärna, bara så ni vet ;)


Filmmys med pojkbandet

Jag, Johan, Tomi och Peter sitter hos oss och kollar film och äter massa godis, nu väntar vi på att Bobba ska komma och så blir det donken en sväng. Bobba ringde precis och står tydligen utanför men ingen orkar gå och öppna, jaja så kan det vara. Haha nej nu kilade Peter iväg efter ett tags diskuterande..
    Nej usch nu kollar dom på någon kass äckelfilm, varfan är min donken!?


3 september 2010

Gick upp vid nio och tittade på oth och sen väkte jag Johan för lite frukost, stackarn vaknade inatt och hade jätte ont i magen. Vid typ halv tolv tvingade jag ut honom en stund för att köpa Annas present och nu har jag nyss diskat och ska försöka titta på ett oth avsnitt som bara krånglar. Blir nog en ganska lugn dag idag, kanske träffa Anna en stund eller något, sen ikväll tror jag killarna kommer hit och tittar på film, får se om jag gömmer mig med oth i sovrummet eller om jag ska vara lite social, haha! Nej nu ska jag fortsätta att titta


Några tänkvärda ord

~Livet är inte dagarna som passerar utan dagarna du minns~


16 månaders Kärlek



16 månader med Johan idag, tänk att tiden går så fort!


2 september 2010

Råkade försova mig i morse eftersom jag hade glömt att ställa klockan, lyckat! Vaknade även med en ond hals och bara hostade, lyckat nr två......

Aja släpade mig upp och ja nu är kl elva och jag har precis varit ute och gått några km för mig själv för att rensa tankarna, fungerade dugligt bra faktiskt. Nu ska jag bara komma på vad jag vill göra med mitt liv..
     Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska kolla på Johans match ikväll iaf och ja det är nog allt jag har planerat.

Usch det här inlägget känns ganska rörigt, men det är ungefär som i mitt huvud.. Vad ska jag göra med mitt liv? När ska jag göra det? Bla bla bla.....


Det var jätte trevligt idag dock blev jag ...

dsc01504 (MMS)

Det var jätte trevligt idag dock blev jag arg för att jag inte hittade något, inte för att jag skulle handla men ändå! Men sen hittade jag iaf en skjorta och tre par trosor. Hemma igen blev det tacos med älsklingen, så gott! Nu är jag trött och på dåligt humör, blir arg för allt och inget så ska lägga mig på soffan tills det är dags att sova.. Tjao


1 september 2010

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Annas födelsedag, Grattis vännen!

Gick upp vid nio idag och har grejat här hemma, har nyss duschat och just nu tittar jag på tv, ska snart äta lunch och fixa mig för om ca två timmar åker Anna, hennes mamma och mormor och jag till Tuna park för lite shopping, mycket trevligt ska det bli!


RSS 2.0