Lite kvällsprat

Hej på er!
Nu har jag äntligen landat här hemma i soffan! Efter jobb och sånt så började vi tvätta och laga mat direkt sen iväg till Anna och Philip för att gratta Anna, hon fyller i morgon men då har Jompa och jag träningar så vi kunde inte komma då. Sen när vi kom hem så var vi ner till tvätten, sen tog vi massa mått på mig för vid jul tänkte jag jämföra och se om det har blivit någon förändring, spännande! Ska kämpa som ett as för att det verkligen ska synas resultat! Har nyss duschat och nu sitter jag här i min one piece och myser. Känner att träningsvärken från igår smyger sig på mer och mer och i morgon lär jag väl dö lite till på träningen!


Världens finaste väska, dör lite varje gång jag tittar på den! Jag köpte den i går och har velat visa den men eftersom Anna också skulle få en i present så kunde jag ju inte avslöja den, haha! Båda är lika kära i våra väskor så i natt kommer nog hon också sova som en prinsessa i väskhimlen! Hahah! Sara ♥ Sin nya underbara väska!


Facebook statusuppdatering

Sara Asp "jag vill byta, börja med något nytt!" den 31 augusti 2010 kl. 12:43
Och började med något nytt gjorde jag, har skaffat världens bästa jobb, vet vad jag vill med mitt liv och massa annat underbart, allt har verkligen blivit perfekt! Tänk om jag kunde fått veta då allt jag vet nu, vad mycket oro jag skulle sluppit. Fast samtidigt är det ju erfarenheterna som gör den till den man är, och utan alla mina erfarenheter så skulle jag nog inte vara där jag var idag!


Lyckliga Sara!


31 augusti 2011

Hallå onsdag!
Nu undrar ni så klart hur träningen gick igår, kan säga att det var det värsta jag gjort! Fy fan! Och inte mjukstartade dom heller utan dom körde på som aldrig förr, lite jobbigt när jag då inte har gjort ett pass på 1.5år, men fick mycket beröm av min gamla tränare iaf, haha! När det var två minuter kvar att köra gick jag ut och spydde, haha fy fan!

Sov kass inatt, vaknade hela tiden av att det var för varmt, för kallt, jag var kissnödig osv, hemskt! Släpade mig upp vid sex iaf och tog en pw med Molly så jag inte ska få sån träningsvärk och sen har jag ätit lite frukost. Ska ta och fixa mig nu för sen är det jobb 8-13.30 och sen 14-17.30 innan det är dags att tvätta och antagligen gå över till Anna och gratta henne en dag tidigt!


Wiiiuuuuu

23 av 24 på matte provet, wiiiuu wiiiuu jag är nog smartare än jag hade trott!!! Haha!
Dock måste jag få vara töntig med att påpeka att jag hade gjort rätt på den sista poängen med men i sista stund fick jag hjärnsläpp och ändrade det, dumt! Men jag är suuper nöjd ändå! Nu hoppas jag Johan kommer snart så jag får skryta lite innan jag om några dagar kommer ha damp igen för att jag inte förstår, haha!


Mitt schema den här veckan!

Yes, jag har lite att göra i veckan så tänkte att ni kunde få kika på mitt schema!

Tisdag: Fix hemma på förmiddagen sen ner på stan och kolla efter presenter vid 12. 13-17 ska jag vara i skolan och plugga och göra första matteprovet. 19-20 ska jag på första Box och Kick passet, får dock gå själv för Johanna kan bara gå på torsdagarna, men det ska nog gå bra!

Onsdag: 8-13.30 ska jag jobba på Nyckel. 14-17.30 jobbar jag på fritidsklubben och sen 17.30-21 har jag tvättstugan.

Torsdag: Ska plugga matte hemma på förmiddagen, 14-17 jobbar jag på fritidsklubben och sen 18-19 har jag Box och Kick träning. Anna fyller också år då så får se om jag hinner dit och gratta henne något!

Fredag: Ledig än så länge, det suger, jag kommer dö av tråkighet här hemma!

Lördag: 13-22 ska jag jobba på ett bröllop utanför örebro!

Söndag: Ledig och mys med mina hjärtan!

Full fart för det mesta hela veckan, eller ja det ser så ut men jag kommer ändå hinna tycka att jag inte har saker att göra, precis som vanligt. Men jag älskar att se fram emot att ha lite saker att göra!


30 augusti 2011

Idag släpade jag mig upp typ halv nio, var verkligen jätte trött idag, eller ja det har jag varit i flera dagar men så fort jag kommer upp så går det över. Tog en pw med Molly i dimman och efter det blev det frukost för oss båda, nu kommer snart svärpappsen och lånar Molly över dagen och jag ska fixa lite här hemma. Vid lunch ska jag ner på stan och kolla efter en present till Anna (Haha vet att det pirrar i din mage nu Anna, haha!) och sen ska jag in till skolan och få lite hjälp och går det bra så ska jag göra mitt första prov, så håll tummarna!


Skön pw

Efter några timmars trevligt jobb så hann jag lagom hem för att pussa Jompa hej då när han skulle till träningen. Efter det stoppade jag i hörlurarna och drog ut på en pw för mig själv, väldigt skönt att få gå av mig lite överskottsenergi! Nu ska jag ta och laga lite mat, ska göra kräftpasta för första gången så jag hoppas att det blir smaskigt!


ÅHHHHHH

ÅÅÅÅHHH jag orkar inteee!! Jävla fittmatte!!!!!!!!!!!

29 augusti 2011

Hej där, måndag och ny vecka igen då!
Vaknade vid åtta idag men snoozade till strax innan nio, gick upp och ringde ett samtal sen ut med Molly. Har suttit vid datorn och ätit en banan sen dess, ska sätta mig på läroplattformen nu och kolla på lite genomgångar av saker jag inte förstår så kanske jag inte behöver så mycket hjälp i morgon. Har lite småsaker jag ska greja med här hemma innan jag ska iväg och jobba, 14.30-17.30, värdelös tid men bättre än inget alls!

Usch min förkylning vill inte ge sig heller! Har absolut inte ont i halsen utan är bara snorig och täppt, får se om jag ska träna eller inte i morgon, det är ju ändå första passet! Jompa säger att om man inte har ont i halsen så går det, så ah jag hoppas på att jag kan dra dit!


Myssöndag

Eh ja okej mina inlägg har blivit helt cp idag men orkar inte fixa det så ja ni får läsa om allt några gånger, haha! Nu blir det iaf filmmys med mina hjärtan, ska äta lite mackaron's och dippa några morötter och bara mysa till filmen Thor!


choklad mackaroner vakade jag! tog med hem...

imag0221 (MMS)

choklad mackaroner vakade jag! tog med hem till Johans mormor och dom blev populära!


Johans mormor vet att jag älskar att låga ...

imag0222 (MMS)

Johans mormor vet att jag älskar att låga mat och baka så jag fick tre kokböcker av henne, snälla mormoren!


jag testade att baka chokladmackaroner, gj...

imag0220 (MMS)

jag testade att baka chokladmackaroner, gjorde dock inte riktigt som man ska så vet inte hur dom blev. nu ska vi iaf till mormoren och fika så dom får följa med!


familjen tittar på tv och jag ska baka, Lo...

imag0218 (MMS)

familjen tittar på tv och jag ska baka, Lovely söndag!


28 augusti 2011

God middag, god middag!
Sitter med min frukost i soffan framför tv'n, ett glas bananmjölk, gottigt! Vaknade väl strax innan elva idag, skönt att sova även om hela dagen försvinner.. Men ah efter frukosten ska jag skriva inköpslistan och sånt sen städa lite, sånt där jag gör typ varje söndag. Efter det blir det väl en tripp till affären och ah sen får vi se :)


Chillfest?

Efter några timmar med slapp här hemma så åkte vi ut till sväronen och fikade och bara satt och pratade ett tag, väldigt skönt och Molly älskade det som vanligt! Nu ska vi strax äta, laxpaket i ugnen blir det, det var ett tag sen! Efter det ska vi ta och göra oss iordning för sen ska vi över till Peter och chilldricka, typ alla är förkylda så det blir nog väldigt lugnt, själv tar jag med mig cola så får se om jag ens blir sugen på vin, haha! Molly får också följa med så klart!


27 augusti 2011

Johan och jag kikade på film igår och dippade lite grönsaker, jag var supertrött så så fort jag slutade tugga så somnade jag i Johans knä. Till slut väckte han mig och så gick jag in och sov ist, skönt! Vaknade strax innan tio idag och hade ont i huvudet och ont i bihålorna och käkarna, är ju förkyld plus att mina visdomständer trycker i käken, usch! Gick iaf ut en sväng med Molly och sen låg vi tre och mös i sängen en stund efter det, precis som varje helg! Sitter nu med min frukost, ett glas bananmjölk, mums! Skulle behöva äta men har absolut ingen matlust alls, så det här får duga! Vet inte vad vi ska hitta på idag, känner jag Johan rätt så blir vi nog hemma bara.. Ikväll är det fest men vet inte hur jag vill göra, time will tell!


Lite shopping

Kom hem strax efter fem från stan, lagade mat direkt och så fort vi hade ätit så drog Anna och jag till Big inn. Jag köpte ett träningslinne, nagelfil och en ny mascara, sen popcorn och vindruvor tills ikväll, mums! Nu blir det slapp innan Anna kommer över, får se vad vi ska hitta på innan vi ska köra Elin till Arboga och lite sånt. Efter det blir det nog filmmys här iaf!


fika på stan men usch vad mätt jag blev!

imag0209 (MMS)

fika på stan men usch vad mätt jag blev!


26 augusto 2011

Hej på dig fredag!
Jag vaknade vi halv åtta idag och hade sjukt ont i halsen, låg och bara funderade i sängen till nio då jag tog en liten promenad med Molly. Har ingen matlust alls så det blev en kopp te och en finnchrisp till frukost, ska betala en av mina räkningar, vika lite tvätt sen får jag se om jag orkar sitta lite med matten idag också.

Kl ett är det iaf dags för jobb i tre timmar bara och efter det ska jag träffa L* för en mysig fika på stan. Ikväll blir det nog bara slapp här hemma, har lovat att köra hem Elin till arboga vid tio med, så ah det blir lugnt här hemma!


Hur många sjärnor kan du se?

En väldigt skön pw med Johanna blev det, 6km på max 40 minuter, awsome! Sen hem och äta, blev tre pannkakor för sen hade vi inte mer ägg, haha men ah var inte så hungrig faktiskt. Nu sitter jag med en kopp kaffe (nej gillar det inte direkt eller med socker och mjölk är det helt okej), är trött och seg i huvudet så tänkte att det kan pigga upp och bra för matsmältningen ska det ju med vara, kanske inte med massa socker och mjölk i dock, haha! Hade en idé om att lära mig dricka det innan träningar och sånt men fan, det kan jag nog glömma! Min mage är för känslig och att dricka svart kaffe, nej usch! Nu ska jag iaf titta på "Hur många lingon finns det i världen" och dricka upp mitt kaffe, sen ska jag sova massor!!




Appropå rubriken, alltså "mina" elever är ju utvecklingsstörda/förståndshandikappade och i filmen kallas dom lingon men jag har alltid kallat "såna personer" för stjärnor, för det är ju det dom är, Speciella, roliga och underhållande fast dom bara är sitt egna härliga jag, mina fina stjärnor!


Next up: en pw

Efter plugg och lite damp utbrott i morse så blev det ett par timmars jobb, nu ska jag ut på en pw med Johanna och sen hem och äta pannkakor med mitt hjärta. Blir bara slapp ikväll och i morgon är det äntligen fredag!!


25 augusti 2011

God morgon torsdag!
Släpade mig upp vid halv nio idag, blev en pw med Molly direkt sen lite frukost. Nu ska jag sätta mig med matten och förhoppningsvis orkar jag sitta ett bra tag innan mitt huvud protesterar! Sen är det dags för jobb 13-17.30 och ja det är nog lagom vad jag hinner med idag, vika lite tvätt ska jag också göra..


24 augusti 2011

Hej på er!
Nu har jag hunnit landa efter 8.5 timmars jobb idag, kan säga att jag är så sjukt trött! Men ah jag älskar det jag gör så jag ska inte klaga! Skulle dock behöva sitta med matten lite ikväll så får se om jag orkar det lite senare, vi håller på och tvättar för fullt med så snart är första maskinerna klara, skönt att få det gjort! Johan ska åka iväg och köpa kebab sen, att det kan kännas som sådan lyx är inte illa! Men ingen av oss orkar laga någon mat så vi unnar oss det ist, väldigt gott ska det bli!

Så ja, ner till tvättstugan nu sen mat och så hoppas jag att jag kommer igång lite så jag kan plugga!


Blev väckt och inringd till jobb i morse, ...

Blev väckt och inringd till jobb i morse, från att sova och sen vara på jobbet på 20 minuter, det är inte illa! Så nu blir det iaf jobb 8-17.30, kul att träffa stjärnorna jag inte sett på länge! Trött lär jag dock vara ikväll!


Plugg och städ

Nu har jag pluggat någon timme sen körde jag fast och eftersom jag inte har fått tillgång till läroplattformen än där man kan se på lektioner där dom förklarar saker så kan jag inte komma vidare just nu. Städade ist lägenheten ordentligt vilket också behövs så nu ska jag äta lunch sen fixa mig inför jobbet och gå ut med Molly en sväng. Slutar vid fyra och då har jag pratat med min lärare så jag ska in en timme och kolla lite saker, hoppas jag hinner plugga lite där också. Annars tar jag det hemma, det är faktiskt riktigt roligt med matten, även om jag känner mig lite stressad, men det blir nog bra!


23 augusti 2011

Hallå där!
Släpade mig upp vid åtta idag och tog en väldigt kort pw med Molly, börjar få ont i halsen och nästa vecka sätter träningen igång så ska vara lite försiktig. Dock har jag ett litet problem med träningen som jag inte har löst, det är två gånger i veckan men Johanna som jag ska gå med kan bara torsdagarna, vet inte om jag ska gå själv den andra dagen eller hur jag ska göra. Förut kunde jag gå själv men ah får se hur jag gör nu, vore bra om jag tog tag i det och gick själv så klart! Dock måste man ju köra i par och då är det ju bra om det finns någon extra som kan köra med mig där.. Och för er som undrar så ska jag börja på Box och kicken där jag har tränat förut, har haft uppehåll i lite mer än ett år men nu är det dags igen!

Jaja, nu ska jag plocka fram matte böckerna och försöka hinna med så mycket som möjligt, sitter så länge det går sen kanske jag hinner städa lite här hemma innan det är dags för lunch och sen lite jobb på fritte 13-16. Får se om jag skulle försöka hinna in till skolan efter jobbet för att prata lite med min lärare eller om dom har stängt då..


Jag för ett par år sedan, utklädd till boxare med fetaste blåtiran, haha!


Läraren som tjuvlyssnar

Tre elever sitter framför en film där elev ett äter frukt

Elev 1 till elev 2 - Vill du ha?
Elev 2 - Nej tack!
Elev 3 - NEJ TACK JAG VILL INTE HELLER HAAA!!!
Elev 1 (Någon minut senare) till elev 2 - Vill du inte ha!?
Elev 2 - Nej jag är så mätt!
Elev 3 - NEJ JAG ÄR OCKSÅ FÖR MÄTT!!!!

Haha det är inte lätt alla gånger när man vill vara med i samtalen! Haha



22 augusti 2011

Usch jag är helt slut! Kanske inte riktigt den start på veckan som jag hade tänkt mig men det är alltid bra att arbeta och nu har jag fått lite eftermiddagstider så jag hinner plugga innan jobbet. Slutade tidigare än det var tänkt idag så jag har hunnit plugga en timme, är helt slut nu! Snart ska vi iaf äta sen ut på en längra promenad med Molly, skulle behöva städa och diska också men får se vad jag orkar med idag, skulle vilja sova tidigt så jag kommer upp och kan plugga i morgon!


Oj vilken stress! Blev väckt i morse vid s...

Oj vilken stress! Blev väckt i morse vid sju och drog och jobbade vid åtta, ska ut med molly nu sen hämta matte boken och sen vidare och jobba till halv sex. Skulle få tider resten av veckan med, skönt!


Kräftskiva/Volleyboll

Wiiie nu åker vi iväg på kräftskiva med min släkt och så klart blir det en volleyboll turnering också om vädret håller i sig, precis som det ska vara! Kräftorna blir en mix av egenkokade och köpta och så har jag lite räkor med mig och volleybollen brukar innehålla lite skador, blod och massa skratt. Johan har aldrig varit med på volleybollen förut så det kan bli en upplevelse, haha!


21 augusti 2011

Börjar den här dagen med lite klagomål! Det har blivit något knas när jag mmsar upp bilder till bloggen, har skickat lite saker men inget kommer fram, så jävla tråkigt! Plus att min lilla vovve har kommit upp i spökåldern (när dom är ca 9-10 månader blir dom som valpar igen, deras första trotts) så igår kissade hon inne, helt plötsligt så ska hon absolut inte ut och gå, hon är rädd för allt, skäller åt allt och så ska hon vakna tidigt på morgonen igen och hoppa upp i sängen, inte kul! Men ah vi står ut och håller fast vid alla regler så hoppas vi att det här försvinner fort!

När jag skulle äta frukost för typ en timme sen så var brödet mögligt och vi hade typ inget alls att äta, så hemst det är! Så ah det blev en jävla mix med snabbnudlar, ägg och kokkorv, känns som att jag ska spy nu! haha!

Ska fixa mig lite nu, skriva inköpslista och sen åka och handla och sen senare är det kräftskiva, yeey! Ikväll blir det bara mys med mina hjärtan!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen! Eller ja vi kom för kanske en timme sen..
I västerås var vi in lite här och där, köpte saker till svärpappsen, Johan köpte en mobil sen handlade vi lite godis till Molly och en fin namnbricka att ha på halsbandet där vi även graverade in mitt mobilnr på baksidan. Sen efter ett tag tog vi oss en mysig fika innan vi åkte till city gross och handlade. Vi ringde Anna och så har vi handlat lite färdiga pastasallarer/potatissallader och så ska vi grilla kyckling till det om en liten stund, får se vad vi ska göra sen ikväll.

Innan vi åkte hem så hämtade vi Molly hos sväronen och så gav vi dom äppelmoset och två koppar som Johan hade köpt åt dom.


20 augusti 2011

Hej där!
Jag har haft en underbar morgon, har nyss ätit och duschat och sånt så ska fixa mig lite till sen ska Jompa och jag åka till västerås en sväng. Johan ska titta på en ny mobil och jag är så sugen på en vit stickad tröja, sån där tunn och mysig, får se om jag kan hitta någon! Har ingen aning om vad vi ska göra sen, får se när mormoren kommer hem, om vi kanske ska åka dit och säga hej..


Fredagsmys med grabbarna

Älsklingen och jag har ganska nyss ätit middag och nu slappar jag medans han duschar för snart kommer grabbarna över för film och massa gottigt att äta på, trevligt fredagskväll!


Gjorde burkarna med äppelmos som jag ska g...

imag0177 (MMS)

Gjorde burkarna med äppelmos som jag ska ge bort lite sötare :)


19 augusti 2011

Hej fredag!
Idag tog jag en skön sovmorgon till halv tio, var dock upp och pratade lite i telefon vid åtta. När vi kommit upp blev det en pw och sen lite frukost, både Molly och jag är trötta idag, hon bara sover och jag kollar på tv, ska dock ta tag i dagen snart och diska, fixa lite med burkar till äppelmoset osv. Får se om vi ska åka förbi Johans föräldrar och mormor en sväng idag, tänkte att dom skulle få lite äppelmos.


Tröttisen på påskmiddagen


18 august 2011

Herre gud vad trött jag är!
Det har varit full fart det här dygnet när jag varit borta! Igår åkte jag med Sandra ut till pappa där jag åt lunch och sen var vi ute med hundarna några timmar, åkte hem till mamma efter det sen direkt vidare för att hjälpa mormor och morfar lite. Efter det lagade mamma och jag mat, gjorde lingonsylt, äppelmos och så fick jag ju köksassistenten av mamma som jag var tvungen att testa och göra rent. Vi höll igång hela kvällen tills båda var så trötta att vi somnade. Molly fick för första gången sova en hel natt i sängen med mig och det var väldigt mysigt!

I morse efter att jag hade varit ute och gått och det så var jag hos mormor och morfar i tre timmar, plockade plommon, hjälpte morfar att väva (han tvingade mig! Haha) och så åt vi lite lunch. Kl två sprang jag och Molly hem och mötte upp Sandra, Ludde och Louise och så gick vi ut i skogen och plockade svamp och tränade hundarna, jätte kul! Och massa svamp hittade vi, vi var ute i två timmar sen rensade vi och hade oss sen åkte vi hem till köping. Kom hem strax innan sju och då blev det mat med mitt hjärta och sen har jag bara suttit i soffan och varit trött, haha. Ska krypa ner i sängen snart och jag kan tänka mig att jag somnar fort ikväll, mycket promenader och frisk luft sätter sina spår! Men helt underbart skönt har det varit! Som en paus från mitt stadsliv, dock längtar jag faktiskt tillbaka till landet, jag är nog mer bondunge än stadsunge! (Vilket jag aldrig trodde att jag skulle säga, men efter ett år i stan och med en hund som älskar att springa lös så vill jag "hem" till landet igen!)


Min skatt från dygnet hos mamma, en köksas...

imag0173 (MMS)

Min skatt från dygnet hos mamma, en köksassistent, äppelmos, lingonsylt, plommon och svamp :)


Hej där! Vid åtta tog molly och jag oss en...

Hej där! Vid åtta tog molly och jag oss en pw i en timme och efter det har vi ätit frukost, packat ihop lite saker och sånt. Ska kila över till mormor och morfar strax och tvinga ut dom på en promenad, plocka plommon, och sen äta lite lunch. Vid två ska Louise, Sandra, jag och hundarna gå ut i skogen och titta efter svamp, trevligt!


Äppelmos tillverkning i min köksassistent ...

imag0155 (MMS)

Äppelmos tillverkning i min köksassistent som jag har fått av mamma :)


Lite ändrade planer

Blev lite ändrade planer, Sandra jobbade i köping så ska åka med henne ut till landet om en liten stund, skönt så jag slipper släpa på så mycket saker på tåget och Molly slipper bli stressad! Försöker ringa mamma på jobbet för fullt nu för att se om hon vill att jag handlar till maten ist så hon slipper göra det efter jobbet, men får inget svar så får se hur det blir, vet ju inte vad som ska handlas haha:P


17 augusti 2011

God morgon på er!
Jag vaknade vid åtta och då drog jag ut på en pw med Molly, sen blev det en dusch och efter det massa frukost samtidigt som jag suttit här vid datorn. Ska gå och smörja in mig nu för känner mig så sjukt torr sen måste jag kolla vad jag ska packa för något. Louise ska ta min bil och köra mig till tåget vid strax efter ett idag sen hämtar pappa mig och Molly i Arboga, första gången Molly ska åka tåg, hehe! Ska iaf åka med pappa hem och så ska jag träffa Sandra och hundarna så dom får leka lite. När mamma kommer hem vid halv sex typ så ska vi över till mormor och morfar sen hem och koka sylt och sånt sen laga mat och mysa. Sover där ikväll för i morgon har jag också lite planer men dom orkar jag inte skriva nu..

Det svåraste är ju att packa så lite som möjligt till tåget, men jag vet inte alls vad jag ska ha med mig eller på mig, måste ju ha träningskläder så jag kan pw'a i morgon bittit, kläder att ha när vi ska ut i skogen och plocka svamp sen vanliga kläder att åka i och så, vet inte hur varmt det är där hemma heller så ska fråga Sandra hur mycket man måste ha på sig, haha!


Hjälp mig

Jag har ett problem som jag tänkte att ni kanske kan hjälpa mig med. Jag får inte äta massa glass, godis, dricka och sånt på veckodagar men som idag när jag inte har haft något att göra utan har varit mycket uttråkad så blir jag "hungrig" hela tiden. Jobbar jag och sånt så tänker jag inte alls på det utan det blir när jag sitter hemma och har tråkigt.. Försöker att inte äta något men alltså det är verkligen jätte svårt, först är jag bara lite sugen men sen blir jag hungrig till slut. Åt mat för kanske 1.5h sen men nu är jag jätte sugen/hungrig igen, vill ju äta något då för att inte behöva vara hungrig tills frukosten i morgon men vet inte alls vad. Har ni något tips på vad man kan äta som inte är så fett/onyttigt? Och säg inte drick vatten, det gör jag men det räcker inte..

Funderar på att börja med lchf någon gång i höst/efter nyår när jag kommit igång med träningen igen, mest för att dom flesta säger att sötsuget och småhungern försvinner..


Bus i skogen

Direkt när Johan kom hem från jobbet så packade vi ihop och åkte ut till sväronen där vi gick ut i skogen med Molly, vi tränade inkallningar, trix och så fick hon springa sig trött! Tror alla tre hade lika kul när vi lekte kurragömma och sånt i skogen, mys! Nu är snart maten klar, fisk i äggsås med potatis, mums!

Idag har jag även hunnit ringt runt lite och planerat min morgondag och torsdag, ska ta mig en tripp till Arboga och sova där så har gjort lite planer och så passade jag på att önska lite mat från mamma, paella, yeey!!


16 augusti 2011

Hej där!
Usch vad jag var trött i morse! Varken Jompa eller jag kunde somna igår så det slutade med en brottningsmatch där jag knuffade ner Johan från sängen och fick själv hänga upp och ner tills jag trodde jag skulle svimma, haha! Släpade mig iaf upp vid nio på en pw sen frukost och sånt. Ska fixa mig om en stund sen göra en lätt lunch och sånt för kl ett ska jag in till skolan och göra en planering för terminen och sånt, tror jag skulle på något annat också som slutade vid fem, bah!

Vi har pratat om att åka ut till sväronen ikväll också en sväng och träna lite inkallning i skogen med Mollsan, får se om vi hinner!


Dålig bild men skit samma, jag har inte ti...

imag0153 (MMS)

Dålig bild men skit samma, jag har inte tid, här ska ätas!


Spontan "kräftskiva" med min älskling

Efter mötet så drog jag iväg och köpte kräftor lite spontant, ska på kräftskiva på söndag men alltså jag kan inte vänta längre!! Har tjatat i veckor så nu drog jag och köpte så snart är dom tinade och klara för att ätas. Det blir kräftor, rostat bröd med ost, melon, plommon, smörgåsrån och massa annat gott, lovely!


SER DU DET ANNA!! JAG SKA ÄTA KRÄFTOR, HAAAA!


Mollys utveckling

Nu har vi ju haft Molly väldigt länge så vi har kommit en bra bit på vägen med uppfostring och träning, tänkte att det kunde vara lite kul för er att höra lite om hennes utveckling.

Rumsren och koppelvan blev hon efter bara någon vecka, att vara själv hemma har aldrig varit något problem och många timmar klarar hon utan problem, men så klart får hon inte vara själv allt för länge. Sitt, ligg och vacker tass kan hon utan problem. Vi håller på att träna inkallning vid signal för fullt och just nu går det väldigt bra!

Molly har alltid varit osäker vid andra hundar och små barn, barnen är hon lite bättre med, men dom får inte komma nära och klappa men hon kan ändå vara lugn när dom är i samma rum. Andra hundar är det väl till och från med, hon har några hundar som hon älskar och leker med men okända hundar kan hon blir väldigt nervös för. Dock är det olika från dag till dag, vissa dagar ignorerar hon dom och vissa dagar blir hon livrädd, tror dock att det beror på att hon inte träffar hundar såå ofta och att just nu börjar hon komma in i den så kallade spökåldern, när hunden är ca 10 månader och tror att allt är livsfarligt. Innan det här skulle hon även till att löpa så dom senaste månaderna har hennes hormoner flygit fritt!
    Molly har även en ovana att skälla eller morra när folk smäller i porten, detta tränade vi nästan bort helt förut men efter att hon var så mycket på landet så började det komma tillbaka, så nu kämpar vi igen med att träna bort det.


Det som vi planerar just nu med träning och sånt är att inkallningen ska sitta bättre, sen ska hon lära sig att gå vid sidan, ni vet "sidan eller gå fot" och ja annars blir det nog rulla runt och lite sånt roligt vi ska träna in. Sen ska vi försöka träffa andra hundar mer så hon blir lite tryggare och så klart fortsätta med självförtroende övningar så hon inte blir så osäker.

Och ja, annars så är hon världens gulligaste och mysigaste, älskar att träna och leka!


15 augusti 2011

Hej måndag!
Sjukstugan fortsätter här hemma, Jompa är sjuk idag med och jag är liite öm i huden, men fortsätter som vanligt och hoppas att inget bryter ut!
    Igår spenderade jag kvällen först i badkaret med massa skrubb, olja, hårinpackning och ansiktsmask och efter att jag blivit lite fin så tog vi tag i Molly, klapp och filade klorna och frisserade pälsen lite. Sen blev det film och godis med mina älsklingar.

Idag tog vi sovmorgon och sen drog Molly och jag ut på en pw, ska ställa mig och diska nu sen damsuga lite och efter det tänkte jag laga lite kläder som är trasiga. Vid halv tre ska jag iväg på ett möte och sen ska Louise och jag ut med hundarna, får se om L* vill följa med också!


Hemmagjord thaiwook :)

imag0150 (MMS)

Hemmagjord thaiwook :)


14 augusti 2011

Hej på er!
Vilken dag/kväll det blev igår, jag är såå nöjd med min helg! Johan, Jossan och jag åkte ju till Arboga och gick på marknaden, köpte lite klubbor och brända mandlar sen hem och greja. Vid sju kom Bobba, Tomi, Peter, Torparn och Jossan över och så kom Anna lite senare. Blev massa vin, spel och roligheter med världens bästa vänner! Kom i säng vid fem i morse och vaknade inte fören vid ett idag, är sjukt trött och seg så det blir bara massa slapp här hemma, måste åka och handla men det är allt jag orkar göra. Molly och också helt slut idag, hon var ju med här hemma igår så det blev en sen natt för henne med, pluttan!


13 augusti 2011

Bitter Sara, ja tack!!
Haha ja jo lite bitter är jag allt, men ska börja från början! Vaknade i morse och hoppade in i duschen osv sen skulle jag äta frukost och då fanns det bara en macka kvar, så trots att jag inte blev mätt orkade jag inte fixa något mer att äta. Sen åkte Johan, Jag och Jossan till Arboga och gick på medeltidsmarknaden ett tag, åkte hem till pappa och fikade och hämtade min bil efter det. När jag kom hem igen vid fyra var jag så sjukt hungrig så vi åkte till affären och skulle köpa något som vi kunde laga till lite fort, men nej inte ett skit hittade vi! Slutade med att jag gav med mig och sa ja till att köpa kebab, jag skulle ha en kebab med bröd som Jompa skulle dra och handla medan jag diskade här hemma. När vi sen skulle äta här hemma hade jag inte fått någon sås alls på min mat, tort som fan! Och ingen sås att ta här hemma hade vi, men det var ju bara att äta endå..

Nu ska jag fixa mig lite och senare kommer lite kompisar över, ska dricka lite vin och spela lite spel, sen får vi se vad som händer. Först skulle vi ut i Arboga men ingen var så sugen så får se vad det blir, trevligt att bara sitta här och umgås också om inte annat!


Efter jobbet drog Anna och jag till Ikea o...

imag0125 (MMS)

Efter jobbet drog Anna och jag till Ikea och city gross. Nu är jag på g hem för taco mys med mitt hjärta! Asgod saft på bilden för övrigt.


Sitter med två glassmonster till elever på...

imag0123 (MMS)

Sitter med två glassmonster till elever på stan, mys!


12 augusti 2011

God morgon soliga fredag!
Har nyss ätit frukost och ska snart göra mig klar för några timmars jobb, 10-16 är det som gäller idag. Sen har jag faktiskt inga planer alls för helgen, både skönt och inte. Eller i morgon kanske det är fest, har inte bestämt mig än och annars så ska jag vara med Jossan, och jag skulle behöva åka hem till pappa och hämta min nyckel men får se när jag orkar göra det, haha!


11 augusti 2011

Hej på er!
Jag fick så bråttom i morse så då hann jag inte in här. Kom på mitt i allt att jag skulle fixa papper, fylla i dom och så innan jobbet så det blev lite stressigt. Efter jobbet drog jag upp på stan direkt och skulle lämna in dom men då hade dom stängt så jag slängde in dom i brevinkastet innan jag tog mig en snabbis till Solarieöarna, mycket behövligt! Nu har jag nyss ätit och lite sånt, sitter och väntar på att Anna ska höra av sig så blir det en pw, lovely!


Shopping

Sen jag kom hem har jag suttit på en utländsk sida och klickat hemma lite saker jag vill ha eller ja, massa saker för inga pengar alls. Sen har jag lagat mat och haft mig. Men åter till shoppingen, det är såå kul att köpa lite saker och förrutom det här så har jag beställt två nya sporttoppar via Jossan också, nice!


Jag skrev lite ca priser på allt, men 175kr blev det iaf, awsome!
Hoppas bara jag är lika nöjd sen när jag får sakerna, haha!      

Jag hoppas verkligen att vinter"jackan" kommer passa på Molly, den är ju sjukt cool! Skulle den inte passa så är det ju inte heller hela världens, inte ens 70kr betalade jag för den.. Och då undrar ni så klart vilken sida jag har använt!? Jo www.Dealextreme.com är det, ut och shoppa med er!


10 augusti 2011

Hej på er!
Jag har hållit på med tvätten sen kl sju och nu är det inte så mycket kvar, dock får Jompa som är hemma och är sjuk idag hämta upp det sen för det hinner jag inte. Ska göra mig klar nu sen låna bilen och dra till jobbet. Idag ska vi ha disco har några elever bestämt så igår var dom iväg och handlade chips, ostbågar, godis, glass, läsk och massa sånt, mums! Hoppas man får se lite dans också ;)

Ska försöka övertala Anna att ta en tripp till solarieöarna med mig ikväll också, känner mig blekare än blekast och lite färg är ett måste eftersom jag har jobbat så mycket och inte hunnit sola något!


Bah!!

Krångeldag!
Efter jobbet så åkte vi till Arboga för att lämna min bil hos pappa och säga hej till mamma en sväng, först regnade det så mycket att man var tvungen att köra jätte sakta och sen när vi kom till pappa så står vi i regnet och så har han bytt lås till huset. Sprang iaf och hämtade extranyckeln så vi kom in, sen skulle pappa då ta tillbaka min gamla nyckel och jag skulle få en ny. Tro på fan då att jag råkade ge han lägenhetsnyckeln så när jag skulle in hemma hade jag ingen nyckel... Håller på med en fiskgryta nu och det fattas ju bara att den blir galen med. Såg dessutom fram emot en lång natts sömn i natt men kom på att jag ska upp och tvätta kl sju innan jobbet.. BAAAH!!

Nu ska jag sluta sura och gosa med min hund och äta massa god mat!


9 augusti 2011

Hej på er!
Jag har som vaniligt varit ute med Molly och ätit och bla bla. Sitter just nu och är ganska bitter för mig själv. Som ni vet skulle jag ju varit ledig den här veckan men tackade ja till jobb när dom ringde, nu börjar jag dock ändra mig. Jag har börjat känna mig så hängig och sånt där, tror dock det mest är psykiskt eftersom jag var så inställd på lite ledigt och så blev det jobb iaf. Jag har ju jobbat hela sommaren, har bara haft några dagar ledigt (och helger så klart) och nu börjar jag få lite panik över att jag har missat allt sol och bad, jag har ju hunnit med lite sånt men nästan bara med jobbet och inte med kompisarna. Men ja, det här blir nog en sån sommar för nu börjar ju alla andra jobba igen och snart börjar skolor och sånt för vissa kompisar. Inte för att jag är missnöjd med att få ha jobbat, det är asbra ju! Men ja, jag skulle nog tagit någon vecka helt off för nu börjar ju redan höstvädret komma lite smått och det är långt kvar tills julens lediga dagar. För under hösten hoppas jag att jag får jobba massor!

Nej upp med humöret och ner till jobbet 10-16 sen ska jag åka med min skitbil till pappa så han får laga den igen!

Och svar till Jossilutts kommentar: Ja weekend betyder helg, fast vill man åka ännu billigare så kan man åka typ tis-tor då många inte åker. Och du ska så klart med!


Blööh

Mötet höll på i två jävla timmar och det var inget som jag egentligen hade behövt höra, satt långt bak så var tvungen att ha glasögon för att se allt dom visade/skrev så nu har jag världens huvudvärk! Nej usch jag är så sur, trött och allt möjligt! Ringde pappa och beklagade mig lite och fick samtidigt hans recept på mumsig ugnspannkaka så nu ska jag ut med Molly lite fort sen in och laga och och sen funderar jag på att ta en skönt bad..


Ut och resa lite?

Jag och några kompisar kom på att vi ska dra iväg på solsemester en vecka tillsammans, dock sa vi att det får bli nästa vår. Men nu har jag kommit på att en weekend resa vore sjukt kul att ta i höst, så jaa, var ska man åka några dagar? Har ni några ideér?


8 augusti 2011

Hej på dig måndag!
Jag vaknade av mig själv strax efter åtta idag sen släpade jag med mig en trött Molly ut på en pw, efter det har jag städat och haft mig här hemma. Ska äta lite lunch nu sen ner till komvux för upprop till matte b och efter det ska jag träffa L*. Som det ser ut just nu så ska vi bara kika lite på stan men får väl se om vi hittar på något annat med. Annars så har jag inte så mycket planer idag, försöker få tag i Louise eftersom det var länge sen hundarna fick leka men just nu får jag inte tag i henne.. Jaja det löser sig, nu ska jag ta tag i lunchen!


Godis, gul vattenmelon och plommon till de...

imag0119 (MMS)

Godis, gul vattenmelon och plommon till den nya X-men med mitt hjärta


Maaat

imag0114 (MMS)

Maaat


Jobb och sånt

Jag sa ju i fredags att jag gick på semester, men så blev det inte riktigt. Fick ett sms från chefen nere på klubben om jag kunde jobba i veckan, har möte och sånt i morgon men tis-fre blev det iaf jobb. Hade varit skönt att vara ledig men ah det ska ju ändå regna massor så då kan jag lika gärna jobba ;)

Har nyss varit ute med Molly i spöregnet och nu ska Jompa och jag iväg och handla, ska nog köpa något gott till kvällen också..


7 augusti 2011

Hej på er!
Oj vad sliten och trött jag är idag, en vecka fylld med massa roligheter sätter verkligen sina spår! Jag har ju jobbat hela veckan, träffat hon jag är kontaktperson åt, umgåtts med kompisar sen igår var vi på Boda Borg i sju timmar med bara knappt en timmes paus, jag var hemma igen vid halv nio och halv tio var vi iväg på fest igen. Kom hem redan vid tolv eftersom vi var så trötta och sen låg Jompa och jag och bara pratade någon timme innan vi somnade. Vaknade vid tio idag och låg och sniffade på Jompa till elva då han vaknade, har tittat på Elvis på Gladahudiks och suttit vid datorn tills nu. Har typ inga planer alls idag, måste handla typ och ah det är väl det, vet inte om jag orkar göra något heller haha.


Halv nio kom vi hem svettiga och slitna, n...

Halv nio kom vi hem svettiga och slitna, nu ska vi iväg på fest, full fart!


Och vinnarna är the best brutts!

imag0106 (MMS)

Och vinnarna är the best brutts!


Boda Borg

Äntligen lördag och det betyder ÄNTLIGEN Boda Borg!!!! Som vi har längtat och taggat till det hääär!! Om tjugo minuter dyker kompisarna upp och sen drar vi iväg, vi ska tävla i två lag, tjejerna mot killarna. I brudlaget är det jag, Jossan, Johanna och Sandra och grabbarna är Johan, Bobba, Peter och Isak, awsome! Vi brudar kommer vinna det här stort och ta hem priserna!


Upp på stan osv

Hej heeelg!
På jobbet slappade vi mest sen drog vi iväg och badade, 1.5h låg jag i vattnet i sträck med eleverna, såå kul! Sen har Jompa, Jossan och jag varit upp på stan och handlat sallad tills i morgon då vi äntligen ska iväg till Boda Borg och så bytta Jompa mjukisbyxorna han fick av mig till en annan storlek. Nu står Johan och lagar mat och om ett tag kommer Jossan och då blir det tvspelskväll och så ska vi äta glass med maränger, jordgubbar och chokladsås, mums! Kommer bli en asbra kväll eftersom både Jossan och jag är övertrötta och supertaggade tills i morgon, wiiie!


5 augusti 2011

"Nu är det sluut på veckan, det är daaags för fredags myyyyys!"
Ja så lär det låta en hel del på jobbet idag! Jag ska snart åka iväg och jobba 8-16 och sen går jag på "semester", andra kanske säger att jag är arbetslös eftersom jag inte har jobb inbokat men ah det låter finare med semester och jag vet att det snart droppar in lite timmar igen så det är bara att njuta!
    Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, ska handla en sallad att ha med till Boda i morgon och kanske hänga med Jompa och byta byxorna han fick i present men ah det är nog det. Får se om jag orkar hitta på något eller om det blir en hemmakväll, men just nu vill jag göra något, energin är på topp! Tips tack!?


"jag är glad ja. När jag får en kram då bl...

"jag är glad ja. När jag får en kram då blir jag glad, på gladhumör!" Haha


Glada hudiks

Hallå där!
Det blev en lugn dag på jobbet idag, några var iväg och badade men jag satt kvar i solen på jobbet, fick dock se nu att jag började få nästan som blåsor på bröstet, ska nog passa mig lite för värmen nu! Märkte ju inte ens att det var såå varmt idag.. Efter jobbet så åkte L* och jag ut till malmön och badade och bara pratade ett tag, körde hem henne sen hem och käkade vid sju taget. Har nyss tittat på första avsnittet i Elvis på gladahudiks och nu ska jag poppa lite pop corn som jag blev så sjukt sugen på och se ett avsnitt till innan jag ska gå och sova, mys!


4 augusti 2011

God morgon världen, hääär kommer jaag!!
Ska snart göra mig klar och dra ner och jobba 10-17 och direkt efter det ska jag möta upp L* och så ska vi åka ut till malmön och ta oss ett litet bad. Och ja det är väld typ det, har ingen aning om vad vi ska göra på jobbet idag, får se om det blir något bad eller något annat trevligt!


Min dag dåraa

Gud vilken bra dag jag har haft! Vi Dåvö idag och solade och badade, jag var mest i vattnet och lekte dock, askul! Efter jobbet så mötte jag upp Jossan och sen fixade vi priserna till vinnarna av Boda Borg på lördag. Efter det blev det hem och laga mat och sånt där, har nyss duschat nu så ska jag titta på The Bridesmaids, hoppas den är så rolig som alla säger!


3 augusti 2011

Hej på er!
Onsdagen är här och nu är snart halva veckan gjord, sen går jag på semester! Eller ja alltså jag har inget jobb inbokat men eftersom jag inte har varit långledig alls under sommaren så kallar jag det semester, haha! Dock har jag upprop för matte b och ett annat möte jag vet att jag ska på men ah det är ju inte så mycket.. 
    Ska snart göra mig klar inför jobbet idag, 10-17 jobbar jag men mesta tiden spenderas ute vid dåvö där vi ska bada och sola hela dagen, mycket roligt ska det bli! Ska dock smörja in mig med solksydd nu direkt sen kör jag på med olja lite senare, vågar inte brassa på fööör mycket direkt.

GE mig lördag och Boda Borg!!


Lyckliga Sara

Åh nu har jag blivit lite gyllenbrun och fin efter massa sol och bad, underbart! Har slappat en stund nu så nu ska jag ta och damsuga, vattna och sen ska jag laga Chili Concarne för första gången, hoppas det blir bra för jag är sjukt hungrig! I morgon ska vi åka iväg ganska långt till ett badställe med jobbet och vara där hela dagen, awsome!


Skön dag med sol och bad på krillan, ja al...

Skön dag med sol och bad på krillan, ja alltså jag jobbar ju också ;)


2 augusti 2011

Hallå där!
Jag har ätit och varit ute på en skön pw nyss, sen har jag kollat mejlen och fått se att jag blev antagen till Matte b, awsome! Dock stod det massor i mejlet som jag inte fattade, typ att gymnasiet hade upprop osv, men ah det löser sig. Ska beställa böckerna ikväll tror jag. Nu ska jag byta om sen ta mig en promenad ner till jobbet, lämnade ju cykeln där igår. Jobbar 10-17 idag iaf och jag tror/hoppas att vi ska till krillan och sola/bada idag, hehe!


Soliga dagar

Hallå där!
Vilken varm dag det har varit! L* fick förhinder så efter jobbet idag så åkte Louise och jag ut till Malmön och solade. Efter det så hängde hon med mig och handlade sen spelade vi kort och fikade här till typ sju. Nu har jag duschat, ätit och gjort allt sånt så nu ska jag slappa och bara vara lite. Är så himla glad, älskar mitt liv och alla i det! På lördag drar jag iväg med 7 av mina favoriter till Boda Borg och kör en heldag, killarna mot tjejerna, så kul!!!


1 augusti 2011

Hej på dig måndag!
Jag orkade inte upp i tid morse så jag har varit ute lite fort med Molly sen kastat i mig frukost, ska dra iväg till jobbet nu sen strax efter två ska jag träffa L*. Hon ville åka ut och bada vid malmön och det tycker jag låter bra, min bil är dock trasig men vafan en liten bit kan man säkert åka... Påminn mig att ringa pappa ikväll och kolla vad det kostar med delar att laga förresten, känns inte så bra att åka runt med en liten bil som låter som en traktor, haha!


RSS 2.0