Braig kväll

Vi har nyss tittat på Lejonkungen tre och ätit bullar, såå mysigt! Anna och jag har planerat morgondagen också, kommer bli greate! Anna åkte precis och jag tittar på bb, snart blir det sängen..

Puuuussen


Fika med syskonen Claesson

Johan och jag har precis ätit mat så nu är vi mätta så vi mår illa.. Anna ringde nyss och hade tråkigt så hon ska komma över hit och så ska jag bjuda henne och Johan på solskensbullar och sen blir det nog lite super mario, wiihu!


En Louise och Sara dag

När Louise kom hit så gjorde hon mig sällskap medans jag tvättade och så bakade vi ju solskensbullar. Efter lite fika och massa prat tog vi oss en ordentlig power walk och kollade var jag ska på möte i vecka, postade brev och lite sånt. Jag kom precis hem efter att ha gått med henne en bit påväg hem och snart ska Johan och jag iväg och veckohandla lite.

Dagen har varit riktigt bra, även om det har varit jobbiga saker vi pratat om, men jag håller tummarna för att allt ska lösa sig ♥


Nybakad solskensbulle som Louise och jag h...

resize_image_-60 (MMS)

Nybakad solskensbulle som Louise och jag har gjort, duktiga vi!


28 februari 2011

Hej på er!
Jag har precis ätit frukost och sånt, om typ en halvtimme börjar tvätt-tiden och när jag har fått igång första maskinen ska jag ta och damsuga lägenheten och lite sånt. Louise och jag har även bokat in en dejt idag så hon skulle komma hit typ halv tolv och hänga här medans jag tvättar. Jag funderar på om vi kanske ska baka något så vi kan fika lite, men får se om jag kommer på något att baka..

Ha en bra dag hörrni!


Saker som kommer göra mitt år bättre

Jag satt och funderade på mitt nyårslöfte tidigare idag och i princip så går det ju ut på att jag ska må ännu bättre på alla sätt och vis i år, så jag har funderat ut lite saker jag ska göra bara för att få må lite extra bra..

♦Äta massa Sushi, gott och nyttigt!
♦Skaffa ett jobb som jag verkligen trivs med (heltid)
♦Åka utomlands, Grekland vore inte helt fel!
♦Klippa mig oftare, slitet hår gör ju vem som helst deprimerad..
♦Umgås med mina när och kära oftare än oftast
♦Ta bort alla som påverkar mig negativt ur mitt liv, om någon får mig att må dåligt finns det ingen anledning till att den ska få finnas i mitt liv..
♦Unna mig fina saker som smink och kläder
♦Träna ordentligt, att vara en tjockis är verkligen inget jag trivs med!


Räkningar

Jag har precis fört över pengar till Johan för räkningarna den här månaden, billigt och bra. Skönt!


27 februari 2011

Nu är vi hemma igen efter fika och massa prat hos sväronen, riktigt trevligt var det! Nu ska jag slappa en stund och sen börja baka pizza, Johan och jag ska göra egen Acapulko pizza idag, det är fläskfile, tacosås, tacokrydda, champinjoner, jalapenos och massa sånt på. Har också gjort egen pizzasallad att ha till, mums!!
   Ikväll tror jag det blir massa mys framför tv'n bara, typiskt söndag men det är verkligen det bästa som finns. Mys med den man tycker om och god mat.


Du gör mig så lycklig!


Johan och jag är på väg ut till hans föräl...

Johan och jag är på väg ut till hans föräldrar för att fika. Riktigt trevligt ska det bli, känns som om vi inte varit där på år och dar..


Trååk

Jag är såå uttråkad! Johan och jag har spenderat ett bra tag med älskade Super mario men när vi tröttnade skulle vi kika på någon bra film, dock fastnade Johan i någon skitfilm på tv så jag har suttit vid datorn ett tag. Nu är jag jätte uttråkad och vet inte vad jag ska göra, trött är jag med! Funderar på att gå och lägga mig men fan det är ju ändå lördag.. Jaja nu ska jag fundera vidare, ha det!


Mätt och belåten

Nu är jag och hjärtat hemma igen, Johan mötte upp hos mamma så han med skulle få mat och oj vad alla åt! Så himla gott! Just nu känner jag mig så mätt så jag inte vet var jag ska ta vägen, får bli massa mys i soffan med mitt hjärta resten av kvällen tror jag, mys!


26 februari 2011

God morgon på er!
Jag har precis ätit lite frukost och nu ska jag fixa mig och sen åka till Arboga. Först ska jag och mina systrar med barn åka till mormor och morfar och hälsa på, sen vidare till pappa och åka lite pulka och sen vid fyra ska vi alla syskon med barn och respektive och Sandra med bebis och Elisabeth till mamma och äta. Riktigt mysigt ska det bli och jag har sett fram emot det här länge, sånna här dagar brukar alltid bli så bra!


Bra kväll

Jag har haft en riktigt mysig kväll med Anna, massa spel och sen kollade vi på Burlesqe och den var så jävla bra! Riktigt sevärd! Nu ska jag snart krypa ner i sängen för i morgon väntar en fullspäckad dag, lovely!


Tacos

Nu har äntligen jag och hjärtat fått äta tacos som vi längtat efter sen i söndags, så gott! Johan håller på och fixar sig nu och ska dra iväg och sociala med killarna och jag sitter och inväntar Anna för film, super mario, godis och massa skratt!

Vad gör ni ikväll?


Svullna körtlar och lite godis

Nu är jag hemma efter en tur till doktorn, Anna följde med som sällskap, så tack gullet! Efter massa prover så kom han iaf fram till att efter min influensa har jag troligtvis fått svullna körtlar över blindtarmen och det gör sjukt ont, men blir det värre så måste jag in för då är det ändå blindtarmen som måste bort. Så nu håller jag tummarna för att det ger sig av sig självt som han trodde..
   När vi var klara där åkte Anna och jag till ö&b och handlade lite godis och nu sitter jag och planerar kvällen lite, tacos är punkt nr ett på min lista :D


Kringskickad i sjukvården

Såå äntligen har jag fått något svar! Ringde först vårdcentralen som bad mig ringa en barnmorska men dom sa att dom inte kunde hjälpa utan jag skulle ringa vårdcentralen igen. Och då när jag pratade med en andra person på vårdcentralen sa hon att det var självklart att det var dom jag skulle komma till.. Så nu ska jag in i eftermiddag och ta lite prover..

NU kan jag alltså ta tag i dagen..


25 februari 2011

God morgon!
Idag släpade jag mig upp vid halv nio för att ringa doktorn, men dom sa att jag ska prata med min barnmorska för att jag kan ha något strul med äggstockarna och därför har så ont i magen, så vid elva ska jag ringa ungdomsmottagningen och se vad dom säger..
    Så just nu äter jag frukost och kollar på unga mödrar och sen när jag ringt ska jag göra lite pizzasallad till i helgen, kolla oth och lägga in lite bilder från kameran till datorn och ja det är typ det jag har hunnit planera hittills idag..

Ja just ja, idag får man ju lön också, NICE!!!! :D


Jag har hållit på och mejlat med en person...

Jag har hållit på och mejlat med en person om sommar jobb och nu bad hon mig komma på ett möte, Yes!


Arbogabesök

Hej på er! Nu är jag hemma från Arboga igen.
   Strax efter fem tog jag min lilla bil och åkte hem till Elisabeth och Sandra för att hälsa på och träffa Sandras lilla bebis Matilda. Sandra är en av mina bästa vänner som jag har känt i hela mitt liv, men för några år sedan flyttade hon ända upp till Abisko och skaffade karl och nu för 10 veckor sen fick hon en liten flicka. Men trots att hon bor så långt bort och att vi inte ses speciellt många gånger per år så när vi väl ses känns det som om det var igår vi sågs, det är riktiga vänner det!

Precis när jag kom till dom så hade Matilda somnat och sen sov hon nästan hela kvällen, men fick iaf mysa lite med henne och på lördag träffar jag dom igen. Mamma kom också över dit och så åt vi hemmagjorda semlor och bara pratade massor.
   Sandra hade även rensat ur sitt gamla rum lite och skulle slänga massa böcker så jag hittade fyra böcker som jag tog med hem och ska läsa, braa!

Nej nu ska jag ställa mig i duschen och försöka få min enorma magvärk att gå över, ska ringa doktorn i morgon och se vad det kan vara..

Ha en trevlig kväll!


Lilla Matilda:)

resize_image_-93 (MMS)

Lilla Matilda:)


Baguetter med Bruchetta

Baguetter

Ingridienser:
5 dl fingervarmt vatten
25gram jäst
1 msk olivolja
1,5 tsk salt
12 dl vetemjöl

Till pensling:
1 msk olivolja
0,5 msk flingsalt

1. Rör ut jästen med vattnet och tillsätt olivolja, salt och citronskal. Tillsätt nästan allt mjöl, spara 1/2 dl till utbakningen.
2. Blanda kraftigt i maskin minst 10 minuter eller lika länge för hand. Degen ska vara ganska lös. Låt jäsa under bakduk ca 1 timme.
3. Sätt ugnen på 250°. Ta upp degen på mjölad bänk. Skär med mjölad kniv degen i 4 delar som med mjölade händer formas till långa baguetter.
4. Lägg över dem på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa ytterligare ca 10 min.
5. Blanda olivolja, citronskal och salt och pensla på bröden. Grädda först på hög ugnsvärme ca 10 min. Öppna därefter ugnsluckan och vrid ner värmen till 150°. Stäng luckan och grädda ytterligare 15-20 minuter. Låt bröden svalna på galler.

Bruschetta:
Hacka tomater, häll på olivolja, krossa i lite vitlök och salta lite. Enkelt och super gott att ha på en färsk baguett!




Planerade lördag

Jag har märkt att lördagar måste vara den populäraste dagen att planera. Vi har haft varje lördag planerad dom senaste tre veckorna och vi har varje lördag planerad minst dom kommande fyra veckorna. Men samtidigt är det bara massa roliga saker, middagar och folk som fyller och det är ju alltid kul att ha saker planerade så man har något att göra!


Uttråkad Sara

Jag har en sån dålig period just nu, eller dålig månad kan man nog kalla det. Jag tycker allt är tråkigt, vill bara göra saker som jag inte har råd med, orkar inte gå upp på morgonen, orkar inte gå och sova på kvällen, äter hela tiden och kan inte sluta, är förkyld hela tiden så jag inte kan träna.. Så jävla tråkigt är det när man har en sån här period, hoppas den slutar snart!

Men något bra är att Anna snart kommer över och hon är iaf lite värre än mig, hon äter mer och är mer sjuk, hihihihi!

Nej men som sagt kommer snart Anna över, hon ska låna telefonen och söka lite jobb och i utbyte måste hon roa mig ett tag, troligtvis med super mario, om vi inte kommer på något annat, hehe. Själv ska jag måla naglarna tror jag, och borsta mitt hår typ.. Kuuul... Jag har inte direkt något att skriva igentligen, skriver bara för att skriva. Men sån är jag.. Något jag också gör är att alltid lämna toarullen i hållaren när den är tom, tanken på att gå ända till köket och slänga den är så dryg.. Sen går Johan in i badrummet och skriker "Moget!!". Han har upptäck det..

Som sagt, ovärt inlägg som bara snurrar iväg i mitt huvud, nu ska jag sluta innan det går för långt.. Måla naglarna och invänta Anna var det.. Ses


24 februari 2011

God morgon på er!
Tippat mig, idag skulle jag upp vid nio, men vaknar tio i tio och inser att mobilen har dött och att klockan inte har ringt.. Men men nu är jag uppe och har ätit frukost, ska ställa mig och diska och fixa lite och sen får jag se vad dagen har att erbjuda..


Bra dag!

Gud vilken rolig eftermiddag jag har haft!!
Anna plockade upp mig och så drog vi till kicks, hittade massor jag ville ha som rött läppstift, highligter, flera nagellack osv. Sen kilade vi in på willys och handlade lite innan vi åkte hem hit och så gjorde jag en baguette deg och sen lagade jag lite mat. Efter maten fick Johan baka ut brödet som vi med stooor spänning gräddade. När brödet var färdigt spelade Anna och jag super mario och sen kollade vi på Sveriges mästerkock, jamies 30 minuters middag och sen strax efter tio åkte Anna hem och jag tog mig en dusch. Nu ska jag kika lite på bb innan det är dags att sova, ska försöka slänga upp receptet på dom supergoda baguetterna åt er också så ni kan testa!


Anna, johan och jag roade oss med att göra...

Anna, johan och jag roade oss med att göra mat och baka baguetter nu på eftermiddagen. Sen blev det lite super mario, helt hysteriskt haha! Nu blir det sveriges mästerkock och så ska vi testa varsin baguett:)


Recept och söka jobb

Det blev inget umgänge med Louise idag så nu har jag ist skrivit ut massa recept, sökt två jobb och grejat lite. Ska fixa lite till nu sen ska jag nog kila över till Anna en stund och umgås, mys!


23 februari 2011

Hej på er!
Idag vaknade jag vid nio och hade så ont i magen så jag inte visste var jag skulle ta vägen, la mig i fosterställning och slumrade tills strax efter tio då jag gick upp och gjorde frukost.
   Har smsat lite med Louise om att ses idag, först skulle vi ut och gå hade vi tänkt men nu vägrar hon eftersom det är typ 15 minus ute och jag har fått typ en grad feber igen, värdelöst! Så ja vi får väl se vad vi hittar på en stund, om vi kommer på något, haha!


Haha alltså vad fan, fick precis svar på e...

Haha alltså vad fan, fick precis svar på ett jobb jag sökt och dom sa typ att eftersom jag bara gått barn och fritid måste jag läst ett speciellt ämne för att få jobba, men jag var välkommen att söka igen i sommar när det inte är lika höga krav. Men jag har ju läst det ämnet! Får försöka få tag i hon chefen i morgon, haha!


En heldag med familjen Asp/Sträng

Nuuu är jag hemma igen efter en heldag med Elin och tjejerna med massa god mat, min syster kan verkligen det där med mat!
    När jag kom dit blev det massa lek och bus sen fisk, potatis och gräddsås till lunch, jag åt för en hel arme, haha! Sen busade vi på till fyra taget då Ungarna och Magnus åkte till hans föräldrar och Elin och jag åke upp till Malin C där Elin tatuerade en huvudfoting som Malin har ritat och så fyllde jag i min text på foten lite. Efter det plockade vi upp tjejerna igen och åkte hem, jag och tjejerna kikade lite film och Elin gjorde pasta carbonara som vi åt till kvällsmat. Vid åtta taget tog jag min kalla lilla bil och åkte hem igen..
 
Ja och Elin har ju skaffat en såndär balansplatta till Wii så jag har testat lite olika saker, men fy fan vad svårt! Sen passade jag även på att låna Magnus wii dosa så Johan och jag kan testa att spela super mario på två personer, kuuul!


22 februari 2011

Hej på er!
Jag har inte gjort så mycket alls idag än så länge, har vikt lite tvätt och grejat här hemma. Ska strax åka till Arboga och umgås med Elin och kidsen, får se vad vi hittar på under dagen. Sen ikväll vid sju ska Elin tatuera sig och jag ska passa på att fylla i min tatuering, trevlans!


I love my badkar!

Senaste timmen har jag legat i badkaret och haft lite hemmaspa och läst en bok, så himla skönt! Och bra för håret och sånt att bli ordentligt omhändertaget minst en gång i veckan! Blir lite slapp i soffan ett tag nu innan det är dags att krypa ner i den nybäddade sängen och tagga till inför morgondagen.

Måste visa er en snygg bild från i helgen också, jag och min bästa!


Handlat, kikat blommor osv

Sådär nu har vi även hunnit veckohandla och på vägen hem gick vi in på Byrgers och kikade på blommor. Nu ska jag sätta mig och redovisa lite sökta arbeten för af och sen är det väl typ dags att hjälpa älsklingen med maten, idag blir det köttfärsås och spagetti, såå gott!
    Sen ska jag nog spela lite wii också om jag hinner, lite tennis är aldrig fel :K


Rent och fint

Lägenheten är storstädad, disken är diskad, tvätten är snart klar och då är det bara att handla kvar. Ska bädda rent sängen också men det tar jag lite senare, såå skönt med en ren och fin lägenhet, stök och smuts ger mig alltid lite panik, haha!


21 februari 2011

Hej på er!
Jag sitter och äter frukost för fullt just nu och läser lite bloggar, idag fick det bli äggröra och sallad till frukost. Lite knasig blandning med sallad är verkligen det bästa som finns men bara det står man sig ju inte såå bra på.. 
    Om typ en halvtimme börjar vår tvätt tid så jag måste knuffa Johan ur sängen snart så jag kan ta sängkläderna och sånt, sen ska lägenheten städas idag, disken ska diskas, kylen och frysen ska fyllas och så måste vi planera maten för den här veckan. Men ah det är bara att köra igång och passa på nu när man inte har blivit inringd till jobb eller något...

Nej nu ska jag äta upp salladen och sätta igång, ha en bra dag!


Annorlunda frukost, men oj så gott!


Gårdagen

Jossans fest igår var ju hennes 6månader försenade inflyttningsfest och hennes födelsedagsfest i ett, så tänkte berätta lite vad som hände för er..
 
Efter mycket stress hela dagen igår så plockade Louise och hennes pappa som körde upp Anna och mig och så åkte vi till Jossan i Örebro, efter en stund dök öven killarna upp och då fick hon öppna paketet från mig, Louise och Jonna och vi hade beställt en Rabbit pearl dildo till henne. Haha minen när hon öppnade paketet var fan obetalbar! Sjukt rolig var det och kul att hon blev såå glad, haha!
    Sen efter det droppade det in massa folk, tror vi var typ 10-15st under kvällen som sjöng, dansade och bara hade det roligt. Tråkigt nog började en av pojkarna må riktigt dåligt och sen en till men efter lite vila kunde alla köra för fullt igen. Vid tolv taget hade nästan alla åkt hem förutom några så vi satte på massa disneylåtar på youtube och så hade vi allsång för full halls, haha stackars grannar säger jag bara!
     Vid tre hittade Torparn äntligen fram till oss efter en sjukt dålig vägbeskrivning av någon (Bobba? ;) ) så då åkte vi hem till Köping igen..

Men ja, allt som allt var det verkligen en trevlig kväll och alla var supertaggade! Dock ville jag ut och dansa men eftersom det bara var jag som ville det så fick jag inte med mig någon, haha. Men nästa gång så!

Tack så mycket Jossan för dom goda chipsen och den trevliga kvällen!


(Bilder slänger jag upp på fejjan när jag får lite tid över)


Söndagsmiddag

Johan och jag håller på för fullt med söndagsmiddagen, idag blir det klyftpotatis, fläskkotletter, sås och en underbar sallad! Typisk mat för oss eftersom vi äter i princip det här nästan varje söndag men det är verkligen sjukt gott! Tror det är våran favorit!
    Ikväll blir det Solsidan som vanlig och sedan någon film med lite popcorn och kanske lite glass, vi har ju trots allt tre olika glasspaket i frysen, haha!

Ha en trevlig kväll!


Jag har börjat bli en claessonare- jag sto...

resize_image_-12 (MMS)

Jag har börjat bli en claessonare- jag stoppar inte ens in sko snörena längre. Herre gud, det är nu det börjar gå utför, hahahaha!


Nu har jag kastat på mig lite kläder och ä...

Nu har jag kastat på mig lite kläder och är på väg hem till anna som jag ska tvinga ut på en promenad:)


20 februari 2011

Tror vi var hemma strax innan fyra i morse och då skulle Johan och jag äta, hittade typ ingen mat så jag somnade, haha! Vaknade typ klockan ett och nu sitter jag vid datorn, är inte alls speciellt bakis utan bara sjuukt trött! Berättar om gårdagen senare tror jag, måste vila lite nu..

Måste bara nämna att Johans kompisar verkligen är knas, men så jävla underbara killar alltså! Inte en tråkig stund med dom!


Nu har jag, tomi, bobba, johan och tomas s...

Nu har jag, tomi, bobba, johan och tomas som kör precis börjat åka från örebro, sjukt spårad kväll! Men kul var det, tack älskade Jossan!


Klaaar

Herre gud vad jag har stressat idag! Tomi och Bobba kom hit redan halv två då jag satt och fixade håret och när jag var klar med det så åkte jag, dom och Johan till donken och åt. Sen hem och jag har kastat på mig massa smink och nu blev jag äntligen klar, om några minuter kommer Louise och sen drar vi äntligen till örebro, kommer bli såå jävla spåår!!!

Nej nu måste jag fixa det sista, ha en awsome kväll!


19 februari 2011

Hallå där!
Klockan är kvart i tolv och ja jag gick typ upp för 30 minuter sen, ska nog gå och duscha nu sen äta frukost och sen måste jag nästan börja fixa mig. Jossan har sin försenade inflyttningsfest/födelsedagsfest ikväll i örebro så halv fem ska jag bli hämtad. Och jag är verkligen en sån som fixar mig i flera timmar så senast klockan två måste jag börja göra håret och sånt, mycket tid men då blir det bra! Jag är sjukt taggad och det ska bli så roligt att få ge henne presenten och bara umgås med massa folk, jag hoppas verkligen på en toppenkväll!

Nej nu ska jag ta och duscha, ha en bra dag!


Fix och trix

Nu har jag spenderat lite tid på att slå in Jossans skitsnygga paket, blir helt pirrig själv av att göra det, haha! Men ja fan jag är såå nöjd, hoppas Jossan blir det med i morgon! Nu är maten klar vilken minut som helst också, blir kyckling och curryris wook och efter det blir det myskväll med hjärtat med lite gott att äta och en bra film, LOVELY!


Till affären

När Elin var klar på jobbet så gick hon, jag och ungarna och åt, såå gott! Har varit hemma typ en timme nu och nu väntar Johan och jag på Anna, vi ska kila till affären, jag ska kika på en grej till Jossans present och Johan ska kolla på en keps :)


Mosters lilla tjej som har blivit fin i håret

resize_image_-14 (MMS)

Mosters lilla tjej som har blivit fin i håret


Trött tjej som kollar på ice age tre medan...

resize_image_-14 (MMS)

Trött tjej som kollar på ice age tre medan Agnes lever rövare i köket, haha


18 februari 2011

God morgon!
Jag sitter här framför tv'n och tittar på Ice age två med Malin och Agnes som är sjuka, Elin skulle på något möte och sen när hon kommer lagom till lunch ska vi kila till big inn och äta på Xuan, gotti!! Ska ta mig någon liten macka nu bara så jag står mig och sen kanske börja fixa mig lite, tjejerna sitter lugnt framför filmen eftersom snälla moster mutade dom med varsin polkagrisstång, haha!


Två trötta tjejer i örebro


Kärlek


Puss på dig hjärtat ♥


Hemma igen

Nu är jag hemma igen från Louise där hon, jag, Ante, Jonna och Andre har spelat kort och pratat massor, mycket kul! Kom precis hem till mitt hjärta som håller på med maten, ska bli gott som fan! Sen blir det nog soffmys hela kvällen.


Playdate

Jag pratade nyss med Louise så när dom är klara med lite fix hemma så ska dom plocka upp mig när dom ändå åker förbi och så följer jag med dit och umgås med henne och Ante ett tag, kul :)


Kommentarer

Förresten, jag har i typ en veckas tid börjat få massa kommentarer på gamla inlägg och nästan alla är skriva på engelska.. Var kommer ni ifrån och var har ni hittat min blogg? :)


17 februari 2011

God morgon på er, eller okej god middag kanske passar bättre nu.
Idag vaknade jag vid nio men låg och småsov till tio, har drömt mardrömmar i natt så det har varit lite jobbigt att sova, hatar mardrömmar! Men iaf, efter jag vaknat har jag bara suttit här vid datorn och läst lite bloggar, har inte ens ätit frukost än men det är såå tråkigt med frukost! Det har nog aldrig varit min grej!
     Funderar på att gå in och väcka hjärtat nu men kan inte bestämma mig om jag ska eller inte ska, det här är typ andra natten på över en vecka som han har sovit utan feber, så han behöver säkert sova en hel del.. Men jag kanske kan peta lite på honom iaf, hehe..

Annars då? Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra idag, så sjukt tråkigt!! Vill bara få jobba lite eller något! Så ja, jag ska väl sitta vid datorn en stund till sen försöka komma på något att göra..


Sara <3 Muffins

Har tryckt i mig två sjukt goda banan och chokladmuffins och fler lär det bli ikväll till alla matlagningsprogram! Goooott!!


Bra tv kväll!

Idag är det onsdag och det betyder massa bra tv program!!

20.00 är det Sveriges mästerkock (4an)
21.00 är det efterlyst med "Arbogamamman" (3an)
21.30 är det Jamie Olivers middag på 30 minuter (4+)
22.00 Kvinnors liv (3an)


Muffins

Efter en god middag kände jag mig lite rastlös så jag bestämde mig för att baka lite muffins, några muffins blev med banan och hackad blockchoklad i och några med bara hackad blockchoklad. Hoppas verkligen dom blir goda men ja om man tänker på hur god smeten var så är det nog ingen tvekan!


Matlagning

Jag har haft en lugn och skön dag här hemma, har diskat och grejat med sånt där som man måste ibland. För en stund sedan kikade jag lite på oth där det också var alla hjärtans dag, mysigt! Har precis ställt lite potatis på spisen för ikväll ska vi äta pannbiff, potatis och sås, gott!

Nej nu ska jag kolla till maten och försöka fundera ut något roligt man kan göra i morgon, ge mig ideér!


16 februari 2011

Hej på er!
Jag sitter i soffan och har precis ätit lite lunch, men nu är det dags att ta tag i dagen! Ska kila ner i källaren och boka tvätt-tid, mäta en grej åt pappa i förrådet, ringa pappa, dra och handla lite potatis och sånt och sen ska jag om jag hinner testa den där frisyren som jag inte hann igår. Får se vad jag hittar på mer.. Orkar inte göra så mycket dock för min förkylning har blivit riktigt jävlig igen, snorar och hostar och massa sånt träligt..


Och ett stort Grattis till min bästaste Jossan som fyller 21 idag!
Och ett stort Lycka till till Peter som åker till Afganistan idag!


Hemma spa

Johan är ju iväg och äter med sina kompisar, Peter åker iväg i morgon så dom har en liten avskedsmiddag. Så nu när Johan är iväg passar jag på att ha lite hemmaspa, tog ett varmt bad med inpackningar och grejer och nu sitter jag i soffan med en ansiktsmask och tittar på Sofias änglar. Så sjukt fint program! Nu ska jag mysa vidare, ha det bra!


HemmafixarSara

Nu har jag varit lite duktig och sökt lite jobb och jag slängde nyss in en makaronilåda i ugnen. Det var min favoriträtt ett tag förut men nu har jag inte ätit det på flera år och Johan gillar det inte men nu passade jag på när han ändå ska ut och äta med sina kompisar. Och så har jag förresten hunnit prata med Elin så har vi bokat tatueringstid, jag ska fylla i min på foten och hon ska göra en ny, kuul!


Iskall dag!

Sådär nu är jag hemma från en iskall tur ner på stan, fick veta att jag ska börja få pengar från försäkringskassan från och med nästa månad, inte så mycket men det är väldigt välkommet ändå! Nu ska jag sätta mig och lägga in bilder i datorn, vika tvätt och kanske testa lite frisyrer till helgen om inget roligare dyker upp..


15 februari 2011

Hallåå där!
Jag ska skynda mig och fixa mig nu, har varit för slö nu på morgonen och om typ en timme måste jag gå ner till af och ha något möte, värdelöst! Aja som sagt nu börjar det bli bråttom, måste nog väcka min kära sambo också. Annars idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, ideér?


Jag dör vad gott! Synd bara att man verkli...

resize_image_-18 (MMS)

Jag dör vad gott! Synd bara att man verkligen inte orkade all mat, haha


En tur ner på stan

Anna och jag var ner till biblioteket tidigare och det är helt galet vad kallt det är! Känner mig fortfarande helt nerkyld! Har även fått jätte ont i halsen igen, förstår inte vad det är för fel på min förkylning som inte fattar att det är dags att dra!

Åh förresten, alltså jag har verkligen världens bästa vän! Idag när posten kom fick jag ett rött kuvert och där i låg det ett sött kort från Jossan där det stod "En kär vän, är underbart att ha. Tack för att du finns, Jag älskar dig vännen" Så jävla sött! Riktigt överraskad och glad blev jag, tack för det bästa du!


Nej nu ska jag slappa en stund till innan det är dags att börja med kvällens middag ♥


Valentines day

Hur firar ni alla hjärtans dag? Med vem firar ni eller firar ni alls?
Jag har aldrig tyckt att alla hjärtans dag är så viktig, och om man inte har någon man är tillsammans med så tror jag inte att det är en så stor grej. Men när man träffar någon man verkligen älskar så tror jag att det är då man inser hur mysigt det är att ha en speciell dag då man får mysa extra mycket. Sen eftersom Johan och jag hade vår första dejt på alla hjärtans dag så har det gjort att den dagen troligtvis alltid kommer vara lite mer speciell för oss..
    Men alla hjärtans dag är ju inte bara för par heller, det är ju bara en dag där man ska visa alla hur mycket man tycker om dom, en dag där man ger och visar mer kärlek helt enkelt.

Johan och jag hade iaf tänkt gå ut och äta och lite sånt men eftersom att Johan fortfarande är sjuk så funkar det ju inte. Så ikväll stannar vi hemma och lagar en god middag och sen kryper vi upp i soffan och bara myser till en bra film. Maten vi har tänkt är klyftpotatis, grillad oxfile, stekta champinjoner och stekta vaxbönor, stark bea sås och en stor saftig sallad. Det kommer bli såå gott och jag längtar tills ikväll!


14 februari 2011, Alla hjärtans dag

Idag är det exakt två år sedan min och Johans första dejt och första gången vi kysstes när vi var nyktra. Och jag är verkligen fortfarande så sjukt kär i min pojke! Det är helt galet vad tiden går fort, att jag för två år sedan nervös som ett as gick för att möta honom och vi åkte hem till honom och tittade på film och så sov jag där. Och att den lilla dejten har lett till det här, vi bor i en underbar lägenhet och bara lever det liv vi alltid velat ha med så mycket kärlek!


Jag är så glad att jag har min Johan, han som vet allt om mig och känner mig utan och innan. Som vet mitt betende långt innan jag gör det och han som skulle göra allt för mig, precis som jag för honom! ♥


Ny klippt

Jag sprang ner till hon här bredvid och bad henne klippa mig, så nu är jag mycket korthårigare! Ovant, men sjukt
skönt att känna att allt det slitna är borta! Måste dock fixa det lite så det ser vettigt ut för nu ser det bara ruffsigt ut typ haha!

Nej nu ska jag umgås lite med mitt hjärta innan det är dags att kila ner till tvätten..


Alla hjärtans dag

Ha en trevlig alla hjärtans dag!


14 februari 2011

Hej på er!
Jag har precis ätit lite frukost, en macka och lite mysli och sen har jag packat ner all tvätt så om några minuter ska jag kila ner och sätta på dom första maskinerna.. Vet inte alls vad jag ska hitta på idag faktiskt, men det löser sig nog..

See yaa


Dags att krypa ner i sängen

Nu har Anna precis åkt hem och jag sitter och funderar över om det är dags att gå och sova snart kanske, vill nog dock ta en dusch först..
    Vi har iaf tittat på film och haft det trevligt, och så ringde pappa så hade vi ett långt lite underligt samtal. Måste säga att det snurrar en hel del tankar i mitt huvud just nu, men så länge pappa är nöjd så är det bra! Hahhaha vårat lilla svenne Findla kommer snart bli en liten thaiby, hahahaha!!


Gooood mat!!

Fy fan vad gott!! Alltså sjömansbiffen blev verkligen asgod, och sjukt lätt var det med! Det här receptet var det jag använde http://www.tasteline.com/recept/Sjomansbiff .

Måste ringa mamma sen och skryta haha!

Just nu sitter jag och kikar lite på tv med Johan och Anna står i köket och gör smoothie till efterrätt, mys :) 


Filmkväll med syskonen Claesson

Jag står och håller på med maten för fullt och Johan gör rent åt fiskarna, vi passade på att ringa Anna också och bjuda över henne på mat och filmkväll. Jag står för maten, Anna för filmen och Johan för febern :)


Veckohandla

Nu ska jag ta med min sjukling och dra och veckohandla lite, ska även köpa mig lite godis tror jag. Har inte hunnit äta något sånt alls än i helgen så nu är jag riktigt sugen på några chokladdoppade majskrokar, muuums!!
    När vi kommer hem tror jag att jag ska börja med maten, sjömansbiff ska jag för första gången testa på idag, håll tummarna för att det går bra!


13 februari 2011

Oj vad klockan är mycket! Nu är det verkligen dags att ta tag i dagen! Ska sätta igång och storstäda hela lägenheten och göra iordning inför tvätten i morgon och lite sånt, skulle behöva veckohandla också så får se om jag hinner.. Lär få göra allt själv dock eftersom hjärtat fortfarande har feber, men så kan det vara ibland. Det går ingen nöd på mig :)


Dags att sova

Sådär, nu är jag hemma igen, är superhes och har ont i halsen så ska borsta tänderna och gå och lägga mig allderless snart. Måste bara berätta att jag fan briljeeeeerade i kortspel idag!! Man skulle ha så lite poäng som möjligt och jag vann med 50poäng medan Jonna kom sist med 540, mohahahha!!!

Med det sagt kan jag gå och sova, puss på er!



Måste bara få nämna också att ovälkomnande människor måste ju verkligen vara det mest tragiska som finns!


Tjejkväll

Efter en sväng på stan med Anna så gick jag hem och grejade lite innan jag kilade iväg och tittade på när Louise och Gonzza tränade i typ två timmar. Sen hem och laga mat och nu har jag precis ätit färdigt, ska sitta vid datorn en stund nu sen ska jag försöka få igång bilen och åka hem till Louise. Hon, jag och Jossan ska umgås ikväll, vad vi ska göra har vi dock inte kommit på än men det blir nog bra vad det än är, om jag känner oss rätt ;)


12 februari 2011

God middag på er!
Jag har precis duschat och ätit en halv macka, sitter just nu och väntar på att Johan ska duscha klart så jag kan gå in och sminka mig. Anna och jag ska kila ner på stan och gå på marknaden, får se om Jossan kanske dyker upp också, mys!


Hemma igen

Sådär, nu är jag hemma igen. Efter det förra inlägget pratade jag med Louise så kom plocka hon upp mig på vägen när hon ändå skulle hämta sin pappa, så jag åkte med dit och kollade på lets dance och sen har vi spelat kort. Nu ska jag krya upp i soffan en stund med min älskling innan det är dags att sova..


Middag

Sådär nu har Johan och jag nyss lagat mat. Friterade lökringar, friterad kyckling och fritarade bläckfiskringar med ris skulle vi testa på, men ah nej det blev inte speciellt bra.. Eller okej det som blev dåligt var bara kycklingen men eftersom den inte blev bra blev båda så besvikna så vi nästan inte åt något alls.. Aja men då behöver vi inte testa att göra det där igen, det är nog sånt man bara ska äta på restaurang, haha!

Och ikväll då? Jag skulle vilja hitta på något men samtidigt vill jag inte göra för mycket så jag blir sjuk igen, för i morgon ska jag verkligen vara bättre! Men ah får se vad det blir, kanske blir film mys med Johan annars ♥


11 februari 2011

Hej där!
Har inte hunnit blogga idag eftersom jag har spenderat hela dagen åt att ominstallera hela min dator, kissies jävla äckelblogg gav mig virus tre gånger igår, kul!!

Aja men nu är datorn som den ska igen iaf och jag börjar faktiskt må riktigt bra! Känner mig mest lite förkyld bara, har några grader feber kvar men ah dom är snart borta! Linda frågade nyss om jag inte kunde hänga med henne till donken så jag har nyss kastat på mig lite kläder så jag kan följa med en stund, blir typ första gången jag är utanför dörren sen förra lördagen, härligt!
    Linda åker förresten till thailand på söndag i två veckor, så sjukt orättvist!!


Sovdag

Idag har varit en konstig dag där jag sovit mer än jag  varit vaken.. Gick ju upp och åt frukost och sånt vid halv två kanske, halv fyra gick jag och la mig och somnade och gick upp och drack vatten vid halv fyra. Direkt efter det gick jag in och la mig igen och sen gick jag upp och åt en matlåda vid kvart i åtta. Visste inte ens att jag var trött men det måste jag varit. Vet inte vad jag ska göra nu, funderar på att gå och lägga mig igen men ah får väl se. Kanske kollar lite tv först innan jag intar sängen, haha!


10 februari 2011

Tjohoo, idag är det torsdag och en dag närmare att jag tänkte vara friskt! Har sovit typ 11 timmar i natt, dock med massa avbrott eftersom Johan har haft feber och svettats ner hela sängen.. Kollade i morse och det visade sig att jag fortfarande har lite feber, hur fan kan man ha feber i 5 dagar? Dock känner jag inte speciellt mycket av den mer än att jag är pytte lite öm i huden och sen är det hostan och ögonen som gör ont som vanligt, men ah fan snart är jag nog friskt! Känner det på mig!
    Dock börjar jag bli sjukt uttråkad här hemma, så ska se om jag kanske orkar städa lite idag, eller iaf diska. Vårat hem ser ut som en bombnedslag så jag ska iaf göra så gott det går :)


Frisk på fredag?

Nu har jag bestämt mig! I morgon ska febern vara borta och jag ska må ännu lite bättre än idag och på fredag ska jag vara helt friskt! Okej lite hosta och snor kan få finnas kvar, men bara lite! På lördag ska jag må såå bra så jag kan umgås med mina vänner igen! Så hörrni, vem leker med mig på lördag? :)


Frisk luft

Johan och jag släpade oss nyss ut med soporna, såå skönt var det ute! Nu vill jag verkligen bli friskt! Vill ut i det fina vädret och så vill jag få umgås med mina kära vänner, känns på något sjukt sätt som om jag bara har träffat Johan i typ hundra år, jag måste verkligen bli frisk snart!

Men som jag sa tidigare börjar jag känna mig mycket bättre! Just nu är det jobbiga bara att jag svettas som en gris och snorar, allt annat har älskade alvedon hjälpt mig med, haha!


9 februari 2011

Hej där!
Vaknade ganska nyss efter 11 timmar sömn, helt sjukt vad jag sover! Men idag när jag vaknade kände jag mig faktiskt lite piggare än innan, fast när jag gick upp visade det sig att jag fortfarande har feber, jätte ont i halsen, ögonen och huden. Men trots allt det känner jag mig faktiskt lite piggare så jag hoppas det vänder nu! Älsklingen har dock åkt på feber han med nu, så värdelöst att vara sjuka!!


Tråkig dag

Jag har haft en händelserik dag som ni säkert vill höra allt om

8.00 Tog en alvedon för att kunna sova
13.30 Vaknade efter 13 timmars sömn
14.00 Drack ett glas nyponsoppa + en alvedon och sen la jag mig i soffan framför tv'n.
15.00 La mig och läste i sängen
15.30 Tog en alvedon till, ringde mamma och försökte sen slumra lite
18.00 Åt jättegod köttfärsås som Johan gjort
18.30 La mig i soffan framför tv'n
19.00 Nös tre gånger

Haha kul dag va!? Johans föräldrar handlade iag nässpray och hostmedicin tidigare som dom lämnade av här, sjukt skönt att det inte trycker så mycket i huvudet längre!

Nej nu ska jag snyta mig lite till och se om det finns något bra att titta på på tv, ses!


Inringd till jobb

Förresten, blev uppringd från ett av mina arbetsställen som jag inte har hunnit vara på än i morse. Hon undrade om jag kunde komma på intro hela dagen i morgon men eftersom jag är sjuk så går det ju så klart inte, men hon skulle kolla lite med den andra personalen och planera ut en annan dag ist, jag föreslog nästa vecka så nu håller jag tummarna på att få komma dit och jobba snart! Det är en ålder på elever som jag inte har hunnit testa på alls än så det ska bli sjukt spännande!


8 februari 2011

God morgon!
Jag vaknade vid halv två idag och insåg att jag nästan har sovit i 13timmar, men ah tror inte det hjälpte så mycket. Har lite högre feber nu och börjar få ont i öronen eftersom jag är täppt i näsan och jag vet inte om jag orkar ta mig till affären.. Så om någon vänlig själv ska till affären är det verkligen välkommet att köpa lite näsdroppar till mig!

Nu ska jag dricka vidare på min nyponsoppa..


Blööäh

Usch vilken dag, känns som jag pendlar mellan liv och död, eller okej kanske tog i lite men jag pendlar iaf mellan hosta och tårar..
    Tog ju alvedon tidigare och då blev jag ganska pigg så trodde nästan jag var lite bättre men nyss gick det ur kroppen och nu är jag gråtfärdig för jag mår så dåligt. Börjar dessutom bli täpt i näsan och vi har ingen nässpray hemma, börjar nästan få panik för jag vet att jag inte fungerar utan det när jag är förkyld..

Nu ska jag göra något som är totalt förbjudet för mig egentligen, ska tröstäta lite godis för att få i mig lite socker och ja det är nog allt jag kommer göra, blir nog att försöka sova tidigt sen för i morgon måste jag köpa näsdroppar..

Dessutom retas Johan och det gör verkligen inte saken bättre!! Men vänta bara Claesson, håller min nästäppa mig vaken inatt vet jag vems chips jag kommer äta upp.. ;)


Matschema

Sådär nu har Johan och jag äntligen varit iväg och storhandlat inför veckan. I morse planerade jag även veckans matschema så jag tänkte lägga upp hela veckan här så kanske ni kan få några tips ifall om fantasin inte riktigt infinner sig någon dag..

Måndag - Broccoli- och blomkålssoppa (första gången jag ska testa det), till det har vi även köpt ett gott bröd som heter Balder, köpt på Willys.
Tisdag - Köttfärsås och spagetti.
Onsdag - Sjömansbiff (även det ska jag testa för första gången)
Torsdag - Pyttipanna.
Fredag - Friterad kyckling, lökringar och bläckfisk med ris och sötsur sås. (Det här blir också något jag inte gjort förut)
Lördag - Makaroner och korv i ugnen.
Söndag - Då äter vi någon matlåda som vi har över sedan tidigare om vi inte kommer på något annat tills dess.

Hoppas något kunde ge en liten idé!


Feber

Blööääh, nu har jag fått feber också, hatar att vara sjuk!! Har iaf tagit en alvedon så hoppas jag orkar åka och handla snart, känner att det är massa som skulle behövas göras men jag orkar verkligen inget alls.. Johan säger han inte vet någon annan som blir så väck som mig när den är sjuk, tur att han är hemma och kan passa upp på mig när jag inte orkar/kan röra mig, haha!


7 februari 2011

Hej där! Hoppas ni har en bra morgon för det har verkligen inte jag.. Har inte kunnat sova mycket alls inatt utan bara snurrat runt och svettats som en gris! Vaknade i morse vid nio och kände mig verkligen inte bra så stängde av klockan och försökte sova mer, vaknade sen vid tio och nu mår jag så dåligt så jag skulle kunna grina, haha! Har ont i magen, ont i huden, mår illa, halsen gör ont och kliar och jag svettas och håller på.. Känns som att den här veckan kanske inte alls blir speciellt rolig..
     Dessutom är det söndag/måndag idag vilket betyder att vi inte han göra söndags fixet så som städa, handla och sånt igår så det måste göras idag.. Får se hur mycket jag orkar med bara, tur dock att Jomp är hemma så jag slipper göra allt själv..

Nej nu ska jag inte klaga mer, sånt är inte speciellt kul att läsa men jag ville bara få skriva av mig lite.. Ska lägga mig och läsa min bok nu och hoppas att jag snart känner mig bättre. Ha en bra dag!



6 februari 2011

Herre gud vilken lång och hemsk dag jag har haft! Har nyss lyckats ta mig ett bad och få på mig kläder, har bara kunnat få ner en macka och ett halvt glas vatten på hela dagen, sjukt sliten! Men Johan är iväg och fixar kebab nu och sen har Anna handlat chips åt oss, pringles ska jag unna mig ikväll, så jävla gott!

Kvällen igår då. Det var verkligen helt sjukt, alla blev så himla fulla och glada och det blev en hemmafest utan utgång (tror inte någon hade kommit in på krogen heller dock) och ja allt var verkligen jätte bra! Dock blev Jossan dålig vid tolv så då fick jag ställa upp och spola i toaletten åt henne, klä på henne lite och se till att hon kom hem, men vad gör man inte för sin bästis! Sen vid två taget fick jag världens damp och gick hem helt själv, höll på att slå ihjäl mig flera gånger innan jag kom hem. Tror Johan rullade hem vid fem taget sen. Och varför jag var arg? Jag har ingen aning och det har visst ingen annan heller, men så kan det nog vara ibland, haha!
    Kände mig också väldigt emotionell igår men så kan det vara när man saknar sin bästit så mycket och när man vet att en kompis ska åka iväg till krig i flera månader, känns inte okej men är det något han vill så måste han nog ta chansen..

Nej nu ska jag pilla i mig några chips innan Jomp kommer med maten, ha en trevlig kväll!


B to the akis

Jag sitter invirad i mitt täcke på golvet framför balkongdörren med hoppet att frisk luft ska få bakfyllan att försvinna. Kan inte minnas att jag någonsin har mått så här dåligt! Tror Tomis yellyshots satte sina spår.. Ursäkta nu ska jag dö lite till och be om att någon vänlig själ ska dyka upp med pizza och chips, bara för att den känner för det.. (Jossan kanske känner sig manad efter min insatts på toaletten igår, hahaha! )


Skål

Nu är jag fixad för fest och jag är så sjukt snygg, som vanligt! Sitter med ett glas vin nu och väntar på Jossan så vi kan dra oss till Peter. Tror det kommer bli en sjukt bra kväll!!


5 februari 2011

Hej där! Idag vaknade jag vid elva, gick upp och duschade, vek tvätt och nu sitter jag här med min frukost. Vid ett halv två ska Johan och jag till hans mormor och fika och efter det är det väl typ bara hem och börja fixa sig inför kvällen. Peter åker iväg till afganistan och jobbar i typ tre månader så ikväll har vi en liten avskedsfest, ska bli riktigt roligt! Inte att han åker men alltså festen!

Nej nu måste jag äta så jag hinner göra det jag ska, ha en bra dag!


Fredagsmys

Nu är hjärtat och jag hemma från kalaset igen, snart ska vi slå på någon film och starta helgen med lite rom och cola och äta lite jordnötter och "pommes", mys :)


Bananmjölk och Smarties

Nu är vi hemma från stan, Anna och hennes äckelbaciller följde också med. Har nyss druckit lite bananmjölk (banan mixad i mjölk), muuums!! Och så sitter jag och äter en liiten förpackning med smarties som jag köpte, bra dag! Ska slappa en stund nu sen är det dags att börja med maten, vi måste äta lite tidigare än vanligt så vi hinner iväg till Arboga sen :)


4 februari 2011

God middag snyggingar!
Idag tog jag mig en skön sovmorgon till halv elva, sen låg jag kvar ända till elva, såå skönt! Har nyss ätit lite frukost så när älsklingen äntligen kan ta och bli klar så ska vi fixa oss och kila ner på stan, jag ska köpa en present till Magnus som fyller idag sen ska vi kika på en avskedspresent till Peter (buhuu) och till sist ska vi hämta ut Johans skjortor som dom skulle ha sytt om till idag. Efter det blir det nog hem och laga mat för sen ikväll åker vi till Arboga och grattar Magnus!

Förresten, det är många som fyller nu i dagarna och det är mycket i min kallender tycker jag. Känner tre st som fyller idag, i morgon är det 7år sedan vår älskade hund gick bort och i på söndag fyller Isak och sen rullar det på, kul med mycket kalas ;)


Pannbiff, potatis, sås och smörstekta trat...

resize_image_153 (MMS)

Pannbiff, potatis, sås och smörstekta trattisar, så gott!


Dags att möta Louise

Nu är tvätten klar och jag har dragit på mig lite andra kläder, inväntar Louise just nu för vi ska kila ner på stan och fixa lite inför en jobbansökan som vi båda ska få iväg och sen ska hon in på systemet. Efter det är säkert klockan så mycket så det är dags att kila hem och börja med maten skulle jag tro..


Effektiva Sara

Nu är ungarna lämnade på dagis, jag har tagit en promenad, lämnat lönepapper till chefen, mailat till ett sälle om att jag gärna kommer dit och jobbar och nu ska jag hjälpa Jompa med tvätten och sen försöka hinna kika lite på oth. Måste fixa lite med Jossans present också, hihi ;)


3 februari 2011

God morgon på er! Jag sitter och väntar på Elin och ungarna, dom har varit i västerås hos doktorn och nu har Elin bråttom till jobbet så ska ta hennes bil och lämna henne på jobbet, köra ungarna till dagis i Arboga sen tillbaka och lämna Elins bil på hennes jobb och ta en promenad hem. Dock börjar tvätt-tiden halv elva så det är lite bråttom, får hoppas att Johan hinner hem och kan sätta igång första maskinen..

Tack för alla kommentarer på mitt inlägg igår, både här och på Facebook! Jag hoppas ni har rätt att dom växer ut igen, för just nu ser jag ganska skev ut, haha! (Johan säger dock att det inte syns..) Och My, jag kommer faktiskt ihåg att du gjorde sådär redan när vi var små, alltid ett plåster på tummen så jag hoppas att du med kan slippa det snart!


Jävla idiot Sara!!!!!

Varför varför varför VARFÖR måste jag vara så jävla dum??!!!! Jag har ju berättat om min dåliga ovana att sitta och dra bort mina ögonfransar och håren i ögonbrynen och lixom det är så sjukt för jag känner typ att det gör ont i roten på ett strå och då måste jag försöka dra bort det. Och ja det var så det började nu med ögonfransarna och när jag väl fick bort det rätta hårstrået (läs tre) så började massa lossna och sitta löst och då måste jag ju dra bort dom med så ja nu har jag suttit och dragit bort säkert trettio jävla fina fransar. Gick och kollade mig i spegeln och ser att jag har mycket färre ögonfransar på det vänstra ögat nu och att dom är mycket tunnare, jävla skit!! Hoppas verkligen att det går att sminka över och jag dör om dom inte växer ut igen! Varför måste jag göra sånt här skit!? Känner fortfarande att det känns sådär konstigt så jag vill fortsätta dra men försöker hålla fingrarna upptagna så jag inte tänker på det.. JAG ÄR JU FÖR FAN SJUK I HUVUDET!!!!! Ursäkta nu ska jag sätta mig och gråta!!!


Sveriges mästerkock

Nu har jag sökt jobb och grejat lite som jag skulle, ska snart dra över till Anna för att titta på Sveriges mästerkock, mys! Sen när jag kommer hem ska jag titta på oth, såg att det äntligen kommit ut ett trettonde avsnitt :D


Många jobb att söka

Nu är jag hemma efter ett par mycket trevliga timmar hos Louise, vi kikade på en present till Jossan, kollade upp jobb så nu har jag typ 14ställen jag ska kontakta och lite sånt, haha! Ska försöka få iväg lite mail ikväll, men först ska jag äta och sen så kanske jag kan ta tag i det där.. Måste planera morgondagen lite också :)


Umgås med Louise

Sådär nu är alla ärenden fixade och jag har fått i mig lite fil att äta. Ska slänga på mig jackan om några minuter och kila hem till Louise för att umgås ett tag, var länge sen!


Kärlek

1 år och 9 månader, Jag älskar dig!


2 februari 2011

Idag släpade jag mig upp vid halv nio och nu är jag fixad och klar, ska snart kila ner på stan för möte på af och efter det kommer Johan så ska vi till systemet, Johan ska lämna in några skjortor som ska bli omsydda och sen ska vi troligtvis kolla på någon liten sak till Peter som åker iväg en längre tid.. Nej nu ska jag se till att Johan vaknar så jag vet att han hinner möta mig sen..


Sjungande dusch

Jag och älsklingen tog nyss en dusch som jag förgyllde med att sjunga med min ljuva stämma, sjöng en lite egengjord låt. Tror faktiskt Johan blev imponerad, haha!!
     Eftersom Johan, Anna och jag åt på Pizza hut vid halv tre idag har vi inte varit ett dugg hungriga men nu ska vi iaf äta lite mackor och fil så vi får i oss något mer idag iaf. Sen i morgon måste vi verkligen skärpa oss och laga mat! Men ah alltså Pizza hut är verkligen inte min grej, hatar typ deg och kanter så jag åt lite i början på slicen och sen åt jag mest pålägget, men det positiva är väl att det inte känns så fett, hehe. Men ja, då har jag iaf testat det en gång.


Hemma efter lite shopping

Nu är vi hemma igen och har hunnit greja med sakerna vi köpte, Johan sitter och tittar på någon konstig serie och jag surfar bara runt på datorn. Dock är det ganska jobbigt när Johan och jag är på ikea för vi har till en början väldigt olika smak, fast efter ett tag inser vi ofta att vi iaf tycker lika dant. Som nu skulle vi ha några blommor och Johan och jag valde totalt olika sorter men tillslut tog han dom han ville ha och gick till kassan men nu när vi har fått upp dom insåg han också att dom inte riktigt passade utan dom jag ville ha skulle varit bättre, haha men så kan det vara! Dom här får stå ett tag sen får vi se om vi orkar köpa nya igen eller om dom får duga tills dom vissnar..

Men ja som sagt vi köpte ju lite smått och gott, jag hittade lite presenter till Agnes (som dock inte fyller fören nästa månad), blommor till vardagsrumsfönstret, blomma till bordet i vardagsrummet, krukor till alla blommor, taklampa till vardagsrummet och ah lite sladdar och grejer till lampan. Men nu när vi har köpt nya blommor så hamnade alla andra ute på balkongen så det ser ut som om vi har ett helt växthus där ute, haha!
    Vi kikade även på en större blomma som vi ska kunna ställa på golvet i vardagsrummet men det kostar ju en del med stora blommor så det väntar vi lite med.


Sitter i bilen på väg hem från ikea, lite ...

resize_image_135 (MMS)

Sitter i bilen på väg hem från ikea, lite smått och gott fick vi med oss hem:)


1 februari 2011

Släpade mig upp vid nio idag och kröp ner i soffan framför tv'n, har inte gjort så mycket sen dess mer än att äta och tjata på att Johan ska vakna. Men nu är han vaken och vi har bestämt oss för att åka till Ikea och kika sen, får se om Anna följer med också, kuul!!

Nu ska jag börja fixa mig och tjata på Johan så han blir klar, ses


RSS 2.0