31 juli 2013

Hej  dig onsdag!
Idag har vi mest grejat runt här hemma, lagt in bilder i datorn, promenerat, slappat och myst! Lite senare ska jag ta och göra mig iordning för ikväll ska jag, Anna, Linda, Johanna och Sandra ut och äta räkfrossa, såå gott ska det bli!
 
 

30 juli 2013

Hej på er!
Igår spenderade jag och Neah dagen med Lousie, tänk att man efter 11år fortfarande har så sjukt mycket att prata om!
 
Idag har jag varit ner på stan och handlat presenter till födelsedagar, dop osv. Sen har jag klippt Molly klor och hår, dammsugit, plockat med Nefis presenter och direkt när J kom hem så drog jag ut på en joggingtur i regnet. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sen tror jag att jag ska lura med mig bebisen ner i badkaret en stund!

28 juli 2013

Vilken bra dag vi hade igår!
Dopet var superfint och dopfikat blev lyckat och alla åt så dom nästan sprack tror jag! Men vi fick ändå mer än en tårta kvar, haha! Efter att alla hade åkt så drog jag, Johan, Neah, Jossan, Johanna, Måns, Anna och Peter iväg och badade en sväng, riktigt trevligt och skönt! Efter det så åkte J, jag och Anna och städade lokalen så vi skulle ha det klart. Sen när vi äntligen landade här hemma så blev det chili nam nam på balkongen med en öl innan vi tog och öppnade alla fina presenter som Neah fått! Anna sov även kvar här, mys!
 
Tack så himla mycket till alla som kom och för dom fina presenterna Neah fått! Och ett extra stort tack till Jossan och Anna för all hjälp och till Johanna och Måns för att ni vill vara Neahs gudföräldrar och att ni sjöng så underbart fint på hennes dop!
 
Idag när vi vaknade så kom Anna och jag på att det vore kul att överraska J med pannkakstårta eftersom det är hans födelsedag idag. Så Anna skyndade ut till landet och började att fixa med det medan Neah och jag väckte J med en sång och paket. Efter lite paketöppning så åkte vi ut till landet och åt, mums!
 
Annars så har vi veckohandlat, jag har diskat och nu är snart maten klar. Ikväll blir det kycklingklubbor, klyftpotatis och sallad, sen tårta till efterrätt så klart!

27 juli 2013

Idag är det lördag och det betyder att det är dags för Neahs dop! Jag har varit ut en sväng till lokalen nu på morgonen och fixat lite småsaker, sen ätit frukost och packat Neahs väska. Nu ska jag ta och börja fixa mig så jag verkligen har tid på mig att greja! Vid tolv matar vi Neah och sen åker vi till kyrkan, wihii!  
 
Bilden som är på dopinbjudan!
 

Stress!

Fy vilken dag! Har stressat som en idiot i inte ätit på över 12h... Nu är dock allt utom att duscha klart och nu får jag bara hoppas att värmen inte förstör något mer! Hoppas J kommer med maten snart!

Stort tack till Jossan och Anna för all hjälp idag!


26 juli 2013

Hej på er!
Orkade aldrig blogga igår men tog iaf en 7km lång pw med Jossan vid lunch, tog vattenpaus hos hennes föräldrar också och pratade en stund. Sen kom hon hit så solade vi lite på balkongen och när J kom från jobbet så fick han ta Neah så åkte Jossan, jag och Anna och badade, mys!
 
Idag vaknade jag vid åtta och smög upp och bakade ett par kakor, sen har jag tagit mig en sväng till affären och nu håller jag på och packar alla kakor och saker som ska med dit vi ska ha fikat till dopet. Kl 13 ska jag och Jossan hämta nyckeln och sen är tanken att vi ska börja duka och fixa inför i morgon. Ikväll ska jag även hämta tårtorna och det ska bli såå kul att se hur dom blev!
 
Nej nu ska jag leta på kläder som man inte smälter bort i och packa det sista innan Jossan kommer, tjofräs!

24 juli 2013

Suck! Jag har precis torkat spya och bajs från halva lägenheten! Neah har haft en skoj stund och bara garvat åt mig.. Känner spyalukten överallt och jag hoppas att det bara är inbillning! Nu ska jag iaf ta och göra mig iordning för om 30minuter kommer Anna och hämtar oss och så ska vi ta oss en tripp till Västerås, yey!

23 juli 2013

Idag har jag stått i köket nästan hela dagen och bakat till Neahs dop på lördag, har gjort två långpannekakor och två andra sorter, så nu har jag sammanlagt åtta olika sorter plus tårta, tror det blir bra! Annars så har jag även tvättat massor, dammsugit, varit ute och gått osv. Jossan kom även över och roade Neah ett tag så jag kunde baka, så snällt!
 
Haha Neah har varit riktigt vild idag! Först fick hon smaka sin första majskrok någonsin och det var verkligen en hitt! Hon smaskade i sig den fort och tyckte det var helfestligt! Sen fick hon sitta med mig och Johan i sin matstol när vi åt och då gjorde hon små bitattacker och bet i en handduk som låg i stolen, haha! Vi höll på att skratta ihjäl oss åt henne! Tokfian! Dock blev hon nog trött av allt bus för hon somnade mitt i maten så nu får jag se när hon vaknar och vill ha mat i natt!
 
Nu ska jag ta och varva ner och kika lite på Greys innan det är dag att sova!
 
 
 
 

21juli 2013

Hej på er!
Här startar veckan på bästa sätt, Anna och jag ligger och solar hos Sväronen och Neah sover i babysittern i skuggan, underbart!
Får se hur länge vi blir här och vad jag/vi hittar på sen, men nu ska det njutas!


21 juli 2013

Hejsan!
Igår så drog J iväg och fiskade med Måns redan strax efter sju på morgonen, Johanna, jag och Neah åkte efter vid elva fast vi åkte hem till hennes föräldrar och var där hela dagen och bara slappade. På kvällen blev det film och mys med mitt hjärta.
 
Nu har jag precis skrivit inköpslistan så ska packa ihop lite saker och så ska vi åka ut till sväronen en sväng, sen måste vi åka och handla och så ska jag försöka övertala Anna att jogga 5an med mig!
 
Känns som en bra dag! Men i veckan måste jag ta och baka till dopet, det är ju nästa lördag och jag har massor kvar att göra!

19 juli 2013

Hej på er!
Jag har haft massa kul för mig dom senaste dagarna men det har varit hemligt så jag har inte kunnat skriva om det fören nu. Igår hade vi nämligen en babyshower för Johanna, riktigt roligt var det och jag tror hon blev nöjd! Vi åt olika pajer till middag, gino, godis och popcorn till efterrätt och så drack vi bål. Vi hade även en frågesport som jag gjort, lekte lite lekar och så fick hon såklart presenter till bebisen!
 
Det blev en sen kväll och i morse bökade Neah massor så idag är jag en riktigt trött mamma! Har tvättat lite, pysslat till dopet, busat med N i sängen och tagit en långpromenad med Molly. Nu väntar vi på att Anna ska komma hit och senare när J kommer hem ska vi åka till Arboga och grilla och spela volleyboll med familjen!
 
 

17 juli 2013

Neah och jag ligger i sängen och busar just nu, ska väl snart ta och gå upp.. Idag kommer äntligen Anna från Uppsala och vi ska äta frukost ihop, dock kommer hon inte fören typ elva så jag funderar på att baka lite medan jag väntar..
Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, kanske blir en sväng ner på stan!

Klockan fem kommer prästen som vi ska ha på dopet hem hit för att planera, ska bli spännande!


16 juli 2013

Bebis badad, matad och nattad, nu kryper jag upp i soffan ett tag!
Idag har Neah och jag spenderat dagen med Jossan och sen gick jag hem och lagade mat tills J kom från jobbet. Sen åkte vi hem till J's morbror Tony där Johans kusiner med barn var, riktigt kul att umgås lite!


15 juli 2013

Hej på dig måndag!
Idag har Johan tagit ut en pappadag, synd bara att vädret inte är bättre! Nu på förmiddagen har jag bakat lite mer till dopet, igår gjorde jag tre sorters kakor och idag morotskakemuffins. J ska åka och tvätta bilen nu sen ska vi åka ut till sväronen ett tag, vi har bestämt att vi ska grilla så vi ska fixa mat tills när Svärmamsen kommer hem från jobbet!
Nu tror jag att jag ska göra lite doppyssel en stund innan det är dags att göra sig klar och åka!

14 juli 2013

Hej på er!
Idag är det söndag och tråkigt väder så vi passar på och gör lite tråkigheter, har tagit en långpromenad med Molly, storhandlat och nu ska snart J städa och jag ska börja baka till dopet!
 
Ikväll ska vi äta nacotallrik, titta på sista avsnitten i Greys säsong 8 och sen äta godis, myyskväll med andra ord!

Mitt underbara liv!

Jag har verkligen ett underbart liv och jag har allt jag någonsin kunnat drömma om!
Jag har världens finaste pojkvän, sambo och festman som alltid ställer upp och gör allt för mig. Världens underbaraste, sötaste och snällaste bebis! Mina sväron är verkligen drömsväron och dom betyder så otroligt mycket för mig! Jag har världens bästa vänner som jag vet alltid står vid min sida och att en av dom dessutom är min svägerska gör allt så mycket bättre!

Jag har även världens bästa mamma, pappa och syskon som jag älskar till månen och tillbaka och som jag skulle göra allt för, precis som jag vet att dom skulle göra för mig. Att dom sen har precis samma humor, det är det bästa av allt! Även mina syskonbarn är så underbart fina och Neah kommer ha så kul med dom när hon växer upp!
Skulle jag få ändra på något så önskar jag dock att min familj bodde lite närmare mig så jag kunde träffa dom oftare än jag gör nu.. Men på något sätt så blir det ju lite extra speciellt när man då packar in sig i bilen och åker iväg!

Jag har verkligen dom bästa personerna runt mig dygnets alla timmar och jag hoppas att alla får känna den kärleken, tryggheten och vänskapen från sina när och kära som jag gör!

Jag älskar er alla!


13 juli 2013

Vilken bra kväll vi hade igår! Supergod mat och Johanna blev överraskad med tomtebloss i glassen!
Nu är vi på g ut till Sväronen, vi ska grilla hamburgare och ha det bra hela dagen!

 

 

 

(Inlägget skulle postats i morse)


12 juli 2013

Jag gjorde inget speciellt igår, Nefis var sur nästan hela dagen så jag försökte mest roa henne och göra lite pyssel till dopet. På kvällen sprang Elin, Isak och jag 5km i Johannisdalskogen, liiite bättre tid än förra gången så det var bra!
 
Nu har jag ätit frukost så ska ta och diska lite tills Neah säger att hon är hungrig och sen blir det en promenad med Molly. Efter det ska jag kila ner på stan och handla lite presenter tror jag!
 
Ikväll ska jag ut och äta med Johanna och Jossan, vet inte om någon mer skulle följa med också? Vi ska iaf till Gillet troligtvis och fira Johannas 25årsdag i förskott och fira Jossans semester, och käka plankstek så klart, mums!

10 juli 2013

Hej!
Idag när Neah och jag gjort oss klara för dagen så gick vi ner på stan med äntligen mammalediga Johanna! Jag handlade lite saker på Apoteket, en klänning som N ska ha på dopet och trosor som hon kan ha under klänningar. Hittade även en present tills när J fyller. Åt en sen lunch när vi kom hem och sen har jag beställt en present till J, varit ute och gått med Molly och tvättat. Nu kom nyss svärpappsen och lånade hem Molly ett tag till och jag sitter med en trött Neah i soffan och ska titta på greys!


9 juli 2013

God morgon!
Jag har precis ätit upp min frukost så nu ska jag borsta tänderna innan jag ska packa ihop lite saker för dagen. Idag ska nämligen Nefis och jag åka hem till mamma och umgås med mina systrar och alla småmonster, ska bli riktigt roligt! Tar med träningskläder ifall om Elin och jag hinner löpa en vända också, sen när mamma kommer hem blir det grillning! Nej nu ska jag skynda mig så jag kommer iväg!

8 juli 2013

Idag är en bra måndag! Jag har pysslat till dopet, bestämt all musik/psalmer, tvättat, tränat, kollat på lokalen till dopet och haft en galen Neah tuggandes på min tumme!
Nu ska jag äta, köttfärssås och kål, mums! Sen ska jag packa lite inför i morgon och så fortsätter jag nog med pysslet till dopet..


Klänning

Idag hittade jag den här klänningen i garderoben, den köpte jag våren 2006 och hade på Malins dop. Haha 7 år sen och efter det har jag inte använt den men jag tycker den är riktigt fin så idag åkte den på! Nu ska jag bara träna lite hårdare så den sitter lika bra som då, haha!

Vad tycker ni?


7 juli 2013

Hej på er!
Idag kastade jag på mig bikinin så fort jag vaknade och sen cyklade Jossan och jag ut till Malmön, Neah fick en dag med pappa, farmor och farfar. Vi låg där till halv fyra och solade, hade det skönt och så tog vi oss två dopp men usch vad kallt det var! När jag kom hem så blev det en snabbdusch och så skrev jag inköpslistan innan jag åkte iväg och hämtade hem lilla familjen. Nu har vi hunnit handla så nu väntar jag på min kyckling/räksallad, riktigt gott ska det bli! Ska bada lillfisan också innan det är sovdags för henne!
 
Sen ska jag krypa upp i soffan med en skål glass, det är ju ändå helg, hehe!

Oreoglass!

Ville inte ha bara vaniljglass så oreoglass fick det bli, mums!


6 juli 2013

Idag har vi spenderat hela dagen hos sväronen, så himla skönt att få ligga och slappna av ett tag i solen, Molly får springa som hon vill och Nefis får maaaassa uppmärksamhet! Vi blev bjudna på mat också innan vi åkte hem, rökt lax, färskpotatis och en kall sås, mums!
Nu ligger Neah och tjoar i babysittern och väntar jag på att Jossan ska komma hit och titta på film med mig och Nefis, eller ja N ska ju snart sova men med mig iaf! Ska nog tvinga Henne att göra lite spispopcorn åt mig också, hehe!
 
Nefis nya nalle!

Fredagsgott!


5 juli 2013

Hejsan fredag!
Idag har vi mest tagit det lugnt här hemma, Nefis har varit ganska gnällig så jag har inte kunnat göra så mycket, men jag har iaf hunnit tvätta två maskiner och bakat en kladdkaka. Om en stund ska jag göra iordning tacos och sen ska vi kila hem till Måns och Johanna och titta på film, jag ska ta med kladdkakan och så har vi köpt jordgubbar och glass att ha till, ska bli riktigt smaskigt!
 
 

Stark vilja!

Nu när jag är tre månader har jag bestämt att jag inte vill ligga i vagnen längre, nej jag vill sitta med mitt finger i munnen och se allt! Den du mamma! / Neah storatjejen Claesson


Dom tre viktigaste månaderna!

Idag fyller jag tre månader och på dom här månaderna har det hänt massor och jag har lärt mig många saker!
Jag kan nu rulla från mage till rygg, jag ler ofta men kan även se väldigt sur ut! Jag vet vad jag vill och när jag vill ha något så vill jag ha det helst igår. Jag har även lärt mig att skratta lite fast ibland blir jag rädd av ljudet och bestämmer mig för att gråta istället.
När mamma pratar med mig i en spegel är det oftast jätteroligt! Men ibland är det en ledsen bebis i spegeln och då tycker jag så synd om den att jag gråter..

På kvällarna när mamma och pappa tycker att jag ska sova så lägger dom mig i min säng och säger god natt, egentligen skulle jag kunna somna direkt för jag är oftast ganska trött men det är så mycket roligare att spotta ut nappen och få mamma och pappa att komma springandes in och stoppa i den! Helst ska man göra det flera gånger, då är det riktigt roligt!

Jag har även märkt att jag kan göra massa ljud. Jag kan skrika jättehögt med ljusa och mörka toner, fast mamma säger att man inte får ha så roligt klockan sex på morgonen, men det har jag ändå! Ha! Sen kan jag spotta också, oj vad impade mamma och pappa blir då!

Men det roligaste jag gjort på dom här månaderna är i alla fall dom gånger pappa och jag har varit hemma själva och jag bajsat hela blöjan full och lite till! Oj vad pappa blir helt till sig! Och då får man bada, det gillar jag!

/ Neah Claesson, tre månader gammal


4 juli 2013

Idag har jag en sååå bra dag!
Vid elva kom mamma hit och så skulle vi till big inn och kika men då hittade jag inte min plånbok, letade typ en timme men det visade sig senare att jag hade gömt den i bilen när jag åkte till Arboga sist, haha!
Men ja, vi gick dit och kikade lite, Neah fick en boll av mamma, riktigt intressant var den! Sen bjöd mamma på thaimat, sååå gott! En riktigt bra dag verkligen, kul att få umgås lite med mamma!

Vid tre åkte mamma och då kom Jossan över med en stor melon så vi har tittat på film och ätit melon, mums! Nu ska vi kasta på oss träningskläder och springa intervaller i teknikbacken!

Hämtade förresten ut ett paket från Sandra idag med massa fina kläder, tack Sandra!


2 juli 2013

Hej på er!
Idag tog Nefis en liten sovmorgon till nio, galet skönt men oj vad seg jag blev! Idag är J ledig då vi ska till bvc om en timme, Neah ska få första sprutan och jag är så galet nervös! Men det blir nog bra! Blir slapp hemma hela dagen idag, om inte Neah är allt för mammig eller får massa feber så ska jag nog åka till Arboga och jogga med Isak och Elin vid fem, men ah det beror lite på hur pluttan mår.
 
Blir nog massa avsnitt med Greys idag och sen kanske jag hinner pyssla lite inför dopet!

Min och Neahs dag!

Det blev inget besök av Johanna I idag tyvärr, hon hade sån huvudvärk så vi ska försöka ses en annan dag i veckan. Istället så blev det lite Greys kikande och sen tog Neah och jag oss en promenad till Ica och köpte hundmat och hämtade ut ett paket från gymgrossisten, J och jag har beställt lite proteinpulver osv. Sen slappade vi ett tag på balkongen, jag i en solstol och Neah i babysittern i skuggan, mys!
När J kom hem så blev det en promenad och efter det passade jag på att smaka mitt proteinpulver, jag blandar det med mjölk eftersom jag får i mig så lite mjölkprodukter och jävlar vad gott det var! Hoppas den ger resultat också! Kommer få låsa in det så jag inte är där och dricker hela tiden! haha!
 
Nej nu ska jag laga klart maten!

 

 

1 juli 2013

Hej på er!
Idag vaknade vi 8.30 här hemma, sköönt! Nu har vi ätit frukost, gjort oss klara för dagen så nu kikar jag på ett avsnitt greys. Idag ska Johanna I komma in till Köping med hennes lilla tjej och så ska vi ta oss en promenad och sen sitta ute och slappa (om vädret tillåter) ska bli riktigt trevligt!

Lägger upp en bild från igår, Johan, jag och Jossan åkte och fiskade, Neahs första fisketur!


RSS 2.0