27 april 2010- TURKIET <3

HEEEJ forhoppnıngsvıs regnıga sveea!
Har ı turkıet ar det underbart, vı badar, ater, solar och shoppar hela dagarna! Idag har jag ınhandlat ett par skor och tva lovely handvaskor och massa mer. I morgon ska vı ga pa Hamam vılket ar turkısk massage dar de masserar en, skrubbar en  sa den doda huden forsvınner, man badar ı skum m.m efter det ska man tydlıgen blı jatte brun och fargen ska halla lange, sa jag hoppas det fungerar.
Nej men jag skulle bara tala om att allt ar jatte bra har, ıdag har det varıt narmare 30grader ı luften och 23 grader ı vattnet sa vı har setat pa stranden och atıt melon och nyss var vı och at mıddag pa en uteserverıng, underbart!

Ha det sa bra hemma sa ses vı, kram fran Sara som aldrıg tanker komma hem


Nu jävlar drar vi, turkiet i två veckor:d ...

Nu jävlar drar vi, turkiet i två veckor:d sola, bada, klättra i palmer eller vad man nu gör där, jag hoppas det regnar här hemma, haha. Puss på er


24 april 2010- Tukiet daaay

God mogon världen, här kommer jaaag, laa laaa laaaa..
Ah bra morgon helt enkelt, hinner bara skriva lite fort nu, ska äta fukost sen duscha och sen strax efter tolv ska vi åka mot arlanda. Vid hummelsta ska vi stanna och äta tror jag, Johan sa att det va smaskigt där haha. Ikväll vid 18.05 lyfter planet, fy faaan :D
Seee ya in två veckor :D


Nu tror jag att packningen är klar, lite s...

dsc01299 (MMS)

Nu tror jag att packningen är klar, lite små saker kvar bara.. Herre gud i morgon vid den här tiden är vi nästan snart i turkiet <3 kärlek på det här!!


Jag och jossan ligger och kollar på film o...

dsc01296 (MMS)

Jag och jossan ligger och kollar på film och sjunger, mys:)


23 april 2010

Vet ni? Imorgon ska jag till TURKIET:D
Eller okej, jag hoppas jag kan åka, har inte kollat nätet på ett dygn men jag har hört att det går ganska bra för arlanda, mihihihihi:D

Nu när jag har fått ur mig det kan jag prata om dagen. Har sjukt ont i halsen fortfarande och börjar tråkigt nog bli riktigt förkyld, men det kan jag leva med. Igår tänkte jag att jag skulle sova ut idag, vaknade kl sju och gick upp kl halv nio haha, så tippat..
Aja idag då, ska börja med att packa färdigt inför Turkiet sen blir det dusch och fix. Senare någon gång ska jag träffa Jossan och förhoppningsvis Linda, saknar mina tjejer så sjukt mycket! Sen ikväll ska jag till Johan och hoppas på att vi kommer iväg i morgon. Ja det är nog min dag, uppdaterar mer senare :)





Jag saknar oss tre så sjukt mycket!


Min Torsdag

Jaha var så trött efter jobbet igår så jag skriver vad jag gjorde idag ist.
Började med att jag kom till jobbet till halv elva, jag en boende och en till personal gick och letade saker på en vind som vi sedan prismärkte till deras loppis. Efter det lagade jag lunch och åt med två boende. Blev lite snack framför tv'n efter det och sedan gick jag och fortsatte med loppis sakerna. Det var nog typ det jag höll på med hela eftermiddagen sen vid fyra lagade jag middag, haha alla typ hatar fisk och självklart skulle jag göra fiskgrattäng som ingen ville äta, haha. Senare körde jag en kille till stan så han skulle få sola lite, sen tillbaka till jobbet och så åkte jag, en personal och en boende in till stan igen och grejade lite. Tillbaka på jobbet vid åtta så ville en kille att jag skulle följa med ner till hans lägenhet en stund så vi kilade dit och drack te ett tag innan det var dags för mig att dra mig hemåt. Skön och händelserik dag, dock hade jag sjukt ont i halsen och jag pratar alltid när jag tecknar så det blev inte direkt bättre haha :) Men ja, 10.5h är ju inte fel, klirr i kassan ;)

Förresten, ni som läser, vet ni vad jag jobbar med eller ska jag förklara det någon gång? :)



solros


Jag är helt slut efter jobbet, det har var...

Jag är helt slut efter jobbet, det har varit en lång och händelserik dag, berättar mer i morgon. Nu ska jag ta min jätte onda hals och sova, god natt


22 april 2010

God morgon!
Idag vaknade jag av att dom ringde från jobbet, det var personalbrist nu på morgonen så dom undrade om jag kunde komma så snart som möjligt ist för till två, så nu ska jag fixa mig och sen åka, jobbar till nio ikväll så det blir en ganska lång dag, men jag trivs så det är nog inget problem. Dock insåg jag nyss att jag bara har massa tygskor här hemma, jag måste ju ha några snötäta skor!? Ska kolla om mamma har några, så ah ut i garderoben nu då, hörs senare. Ciaaao


21 april 2010

God middag!
Under förmiddagen har jag fortsatt att packa inför flytten, har ungefär 5 flyttartonger fylda här hos mamma, dock är inga kläder/skor packade än. Sen har jag färgat ögonbryn och ögonfransar, tvättat och packat inför Turkiet, så nu hoppas jag att jag verkligen kommer iväg på lördag.. Aja nu ska jag ut och hämta tvätten sen blir det lunch med lite aa till tror jag. Vad som händer senare har jag faktiskt ingen aning om, vill träffa Johan men tror jag får vänta till helgen tyvärr..


Riva runt, Prova, Kasta.. Haha har hittat ...

dsc01293 (MMS)

Riva runt, Prova, Kasta.. Haha har hittat mycket gammalt i garderoben, hängselshorts, Jeans som går upp till naveln osv


20 april 2010

Var nyss över till pappa och hämtade lite flyttkartonger, hann prata lite med Isak om saker som stör just nu. Tänk om man viste när man var liten hur nära man skulle vara nu och hur skönt det är med någon man kan prata med såhär, då kanske man skulle bråkat mindre? Nej troligen inte, jag gillar det som var och jag älskar den relationen vi har nu..
Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva så ist ska jag gå upp och rensa garderoben sen börja packa lite inför Turkiet och flytt :)




PopcornLove

Hmm jag har sagt att jag inte ska äta massa onyttigt som godis under veckorna eller ja jag får bara äta onyttigt fredag och lördag och skräpmat en gång i månaden men nu sitter jag här iaf och tittar på Svenska Hollywoodfruar och moffar popcorn, så onödigt men så sjukt gott! Popcorn in my heart ♥


19 april 2010

Jaha, har som sagt spenderat hela dagen i stan hos Elin, Malin och Agnes, har varit full fart hela tiden. På eftermiddagen var det simskola för Agnes så vi var på badet några timmar och jag och Malin åkte massa vattenrutchkana sen avslutade vi allt i bubbelpolen, underbart! Nu blir det nog soffläge resten av kvällen och hoppas på att resan funkar. Ska in på Aftonbladet nu och kolla läget :)


19 april 2010

God morgon måndag....
Sitter här och äter lite frukost, ska snart fixa mig sen åka till AF för ett möte, efter det går jag hem till Elin och ungarna och blir där hela dagen för vid fyra är det simskola för Agnes som jag ska följa med på, mys. Och ja det var allt so far, uppdatterar om det händer något kul:)


Frågor

Nu såhär i början när man precis har startat en blogg tycker jag det är en hel del som är ganska svårt, därför har jag lite frågor som det vore jätte roligt om någon tog sig tid att svara på :)

1. Kan man ha tidsinställda inlägg här på blogg.se?

2. Kan någon hjälpa mig med en snygg header?

3. Lite allmänna tips om hur man får själva sidan att bli snyggare?

4. Hur och var kan jag se hur många besökare jag har?

Och ja det var det jag kom på just nu, hoppas någon har tid att svara lite




18 april 2010 - Shopping

Nu har Johan och jag varit iväg och handlat lite till lägenheten igen, det mesta var väl inte super akut men jag ser det lite som tröstshopping ifall att vi inte kommer iväg till Turkiet. Förresten så fick vi mail av Ving där dom skrev att om vi inte kommer iväg pga vulkanutbrottet så komme vi få tillbaka alla pengar, och blir det så har vi sagt att vi ska kolla efter en billig resa igen nu snart men finns inte det så bokar vi om till i september eller något ist, iväg ska vi iaf!

Dagens shopping:
En ny finare tvättkorg
Träkavel
En Vas
Bicka
6 Vinglas
En Skål
Kanna
Popcon, haha
"stryk spayflaska"
Brödkniv
Spagettislev
Två stora burka till mjöl och socker
En kaffe burk och en Te buk
Microlock
En shaker (till redning osv)
Skohorn
Vägg-ord - Älskling




Johan, du gör mig till en bättre människa. Jag Älskar Dig


18 april 2010

God morgon!
Idag ska Johan och jag till Västerås och försöka byta vår tvättkorg sen ska vi leta lite nya saker till lägenheten. Och senare ikväll ska jag tillbaka till mamma är det tänkt, kanske är sista gången jag bor där den här veckan, beroende på hur det blir med Turkiet..

Usch jag kommer bli så knäckt om vi inte får åka, fast vi har avbokningsförsäkring så verkar vi ändå inte kunna boka av så vi får tillbaka några pengar, jag ska ringa Ving och fråga lite senare. Meen så läste jag idag också att i Tyskland har dom testflugit i askmolnen och det var inga problem för dom så jag fortsätter hålla tummarna så att vi kanske kommer iväg! Vore tråkigt att bli av med 10 000 bara sådär.... Det som känns så typiskt är att när jag och Johan bokade så sa jag att det inte förvånar mig om det inte blir av av någon anledning för såna här saker som jag alltid ser fram emot brukar kunna skita sig, och ja vad håller det på att göra nu? Jävla skit moln och jävla skit Island!!!!


17 april 2010

Usch känner mig otroligt seg idag, blir nog en väldigt slapp kväll här hos Johan. Börjar känna mig sjuk igen, hostar och håller på så att dricka igår kanske inte var så smart, dock roligt.
Kom hem till Johan vid halv sju igår kväll då bestämdes det att vi skulle ut så efter lite fix så åkte vi till PeMa (Peter och Madde) där Tomi och Torparn var, senare dök även Anna och Linda upp. Blev massa vinintag där och det var verkligen jättetrevligt. Vid tolv drog vi till hantis som totalt sög så vi gick igen vid ett, jag och Johan åkte hem och käkade ist, mycket bra avslut haha. Och ja det var kvällen igår, tack för den folks! Nu ska jag gå och lägga mig i johans säng en stund och vänta på att han har kollat färdigt på fotbollen där nere..

Förresten, idag är det exakt en vecka kvar tills vi drar till Turkiet :D ♥
Hoppas verkligen inte det där töntmolnet håller på och förstör så långt fram för då måste vi boka om allt till i slutet av sommaren som det ser ut nu, Nej hålla tummarna ska jag verkligen göra, Vi SKA iväg!


Skål! Nu drar mongo paret på fest!

dsc01287 (MMS)

Skål! Nu drar mongo paret på fest!


16 april 2010

God morgon!
Idag har jag tänkt att jag ska börja packa ihop lite saker inför flytten sen senare ska jag och fira min systerdotter Malin som fyller 3år och efter det drar jag direkt till Köping hem till Johan och där skulle jag tro att jag spenderar helgen. Ooooch ja det är nog allt för idag hittills, nu ska jag försöka släpa ut flyttkarongerna ur bilen.. Ah just ja, dom smsa från jobbet så jag ska dit och jobba nästa torsdag, loovely!



15 april 2010 - Shopping (Igen)

Idag så träffade jag Sussie sen åkte vi och så handlade jag lite mer saker till lägenheten, senare var jag och Johan och skrev på för lägenheten så nu måste vi ringa och beställa internet, telefon och fixa något med elen. Fast det där har jag överlåtit lite till Johan, jag ska börja kika på adressändringar och grejer tror jag, måste även börja packa snart..

Dagens handling:
  • Strykjärn
  • Elvisp
  • Bestick korg (till disken)
  • Topps
  • Plåster
  • Diskhandskar, haha
  • Påslås
  • Muffins formar
  • 3 ugnsformar
  • Smörknivar
  • Plastfolie
  • Bakplåtspapper
  • Aluminiumfolie
  • Fryspåsar
Det var nog allt, sen har vi kollat runt hemma och fått tag i telefon, micro, lite städsaker osv. Det här kommer bli sååå bra :D

15 april 2010 - Shopping

Jag, Johan och Anna var som sagt iväg igår och handlade till lägenheten, mycket roligt!
Här kommer inköpen:
  • Strykbräda
  • 3 Hyllor
  • 2 Sänglådor
  • Tvättkorg (Ska nog byta den)
  • Bakskålar
  • Duskslag
  • 2 Krukor
  • Glas skål
  • En vas
  • Wook panna
  • Rivjärn
  • Saxar
  • Slikepott
  • Visp
  • Stekspade m.m.
  • Smörknivar
  • Måttsatts
  • Toalettborste
  • Äggdelare
  • 3 Skärbrädor
  • Tillbringare
  • Knivar i ställ
  • Diskställ
  • 6 Matlådor
  • Konservöppnare
  • Värmeljus
  • 2 Badhandukar
  • 4 Gästhandukar
  • Duschdrapperi med ringar till
  • Ett paket med 3 kastruller och en stekpanna
  • A pice of cake boken
  • Utsökta toast boken
  • Diskpropp
  • Grillvante och grytlapp
  • Hushållstratt
  • 2 Islådor
  • Konservöppnare
  • 2 Osthyvlar
  • En brödpensel i silicon
  • Potatisskalare
  • Potatissticka
  • Slaskrensare?
  • Stekpanna
  • Vitlökspress
Sen i förrgår köpte Johan balkongmöbler på Jysk sen beställde han en kaffekokare för 800!? Går den sönder har jag sagt att han verkligen inte kommer få köpa en ny, haha! Det var lite av vår shopping, har alla stora saker kvar som vi vill köpa nytt av (Soffa, tv) som dock får vänta lite sen lite småsaker som vi ska försöka fixa snart, och ja, ett bord ska vi med fixa. Men ja, en del har vi iaf fått ihop, lite saker har vi sedan innan med :)





14 april 2010

Jaha kom precis hem från jobbet, hade först medicin delegering sen intervjuade en av killarna mig till deras skoltidning, ska verkligen bli kul att läsa. Sen var även min gamla älsklingslärare A-L där, har inte träffat henne på länge så det var jättekul!
Det känns så bra med det här jobbet, alla andra jobb har jag har haft har jag inte riktigt gillat men när jag som nu har varit där så får jag en sån kick, det känns som att det finns en mening i det här jobbet och alla där är så underbara och ja, jag bara älskar allt där! Nu snart måste jag ringa T som jobbar där och prata lite om anställningsbeviset och så sen hoppas jag på att jag kan få jobba riktigt mycket
Nu ska jag fortsätta i mitt lyckorus och fixa lunch och tagga inför tömningen av Ikea ikväll ;)
Ha det bäst!




Peter hjälper Johan att flytta - Vi tittar på!

Tomi har gjort upp lite planer och gjort en grupp på facebook, det här är texten, enjoy haha!



Ja som de flesta av oss vet så har Johan och Sara fixat en lägenhet och det betyder att en massa prylar ska bäras upp till deras hem någon dag efter 9:e maj. Peter har gått ut offentligt och erbjudit sin assistans i denna aktivitet.

Det är dags att vi andra också visar vårt stöd i den här processen. Och på vilket sätt gör vi detta bäst på utan att behöva anstränga oss? Jo! Vi tar med oss diverse utemöbler och tillsammans sätter vi oss ute och tittar på.

Planerna är dessa:

Vi börjar dagen med lite mingel utanför porten med lite gott att dricka och äta, troligtvis blir det grillat.

Efter detta fortsätter vi med lek och spel tills huvudunderhållningen drar igång.

Huvudunderhållningen står Johan och Peter för d.v.s. att bära en massa saker och slita som djur.

Efter detta blir det sedan en liten brasa på kvällen där vi tillsammans berättar och diskuterar om allt vi har sett och varit med om under dagen.

Obs! Viktig information!
Sara som själv kommer delta i att observera händelsen har lovat tillgång till toalett.
Och de som vill ha en bra plats rekommenderas att vara ute i god tid, kanske rent av tälta utanför natten innan.
Samt att tiderna kan komma att ändras då vi ännu inte vet när detta kommer att inträffa.

(Eftersom att jag vet att detta är något vi faktiskt kanske skulle kunna göra på riktigt så vill jag bara understrycka att det här inte är på allvar och jag tänker inte stå för det om andra väljer att fullfölja detta. Dock kan jag inte heller neka att det vore roligt om folk gjorde det och jag skulle defenitivt hänga på då!)

14 april 2010

God morgon!
Nu sitter jag här och fnissar för mig själv åt alla knäppigheter man kan läsa om på facebook, lägger upp iaf en sak om en liten stund, haha!
Okej men åter till dagen, idag kommer det blir en kanon dag, det tror jag verkligen, så här ser den ut
  • 9.00 Medicin delegering på Odigos
  • Hem, fixa massor
  • Ta tåget till västerås
  • Shoppa upp hela Ikea med Johan
Haha tror det var allt, nu kliar mina fingarar efter att få köpa massa saker, ska ta med sjukt mycket pengar! Haha



2010 är verkligen MITT år, det känner jag ända ner i tårna

13 april 2010

Uppdatering:
Liwi ringde, dom ska fixa tapeterna i hallen och sovrummet och golvet i vardagsrummet, så tapeterna i vardagsrummet skulle vi få diskutera om lite mer. Det tråkiga är bara att vi inte får det fixat fören i höst eftersom det står folk i kö, men så kan det vara, vi är glada iaf!

Har även hunnit umgås lite med Isak nu, pratat lägenhet, telefoner och mat haha. Det är kul nu när han har flyttat ut på landet att man kan umgås så mycket, så det känns lite tråkigt att man kommer missa det när man flyttar, men jag får väl åka hem hit ofta bara :)

13 april 2010

God morgon!
Kom hem från Johan vid sju i morse sen sov jag en stund till, sen vid nio ringde jag Liwi och berättade att vi ville ha lägenheten. Vi pratade lite och bestämde att vi inte ska skriva på något fören dom har bestämt om dom ska fixa saker som vi klagade på, tex golv och tapeter.
Det känns helt sjukt det här, det händer så mycket just nu, det är enormt mycket att göra men desto mer roligt att se fram emot!

Nej nu ska jag ta tag i dagen, har dock ingen aning om vad jag ska göra, funderar på att lära mig byta däck på bilen, haha!


24/4-9/5 Turkiet
1/5 Lägenheten blir ledig
2/5 Johan och jag har 1 år





DÄR VILL JAG BO! Det första jag ska gö...

DÄR VILL JAG BO! Det första jag ska göra i morgon är att tacka ja till lägenheten, men herre gud vad vi måste köpa saker! En ynka garderob i en tvåa, hur tänker man då? Aja nu ska vi leta vidare på nätet efter saker :)


12 april 2010

Jag är hemma hos mamma och eldar för ikväll kommer hon hem från semestern så igår flyttade jag hem till pappa igen. Iaf så sitter jag nu ute på altanen med datorn i solen, funderar på att typ gå med soporna och sen laga min tröja, men frågan är, orkar jag flytta mig ut solen?

Kärlek på vädret, kärlek på Johan och kärlek på livet


12 april 2010

Dagens planering:
  • Ringa Liwi
  • Frukost och fix
  • Åka till mamma och greja lite
  • 13.00 Möte på AF
  • Åka till Elisabeth och mata katterna
  • Hem och packa och äta
  • 17.30 Kolla på lägenhet med Johan
  • 19.30 Träning

Och ja, det tror jag var allt :)

12 april 2010

Yes, nu har även Sara gjort det, skaffat sig en blogg!
Jag har tänkt tanken så många gånger men aldrig tagit tag i det. Det här är inget jag tänker göra för att folk ska läsa, även om det såklart vore kul men det här ska jag främst göra för att få skriva av mig. Här kommer ni att kunna läsa om mitt liv, mina tankar och min väg mot framtiden.

Nu börjar en ny vecka, med tomma blad, här får ni följa början på min resa




RSS 2.0