Gott nytt år! Idag vaknade jag vid elva oc...

Gott nytt år! Idag vaknade jag vid elva och gick upp och tog en dusch direkt, nu är jag på väg hem till Anna, vi ska äta sushi som hon och Philip har gjort och sen fixa naglarna. Sen ska jag hem och fixa håret och sminket för halv fem ska jag vara i lokalen sen och fixa det sista inför middagen och festen, Yeeey!


Otursdag!

Åh jag måste berätta! Förutom att jag har haft en riktigt bra dag så har jag haft en riktigt otursdag också! Det började direkt när jag kom till lokalen (som vi hyrt till nyårsmidagen och festen) och skulle dra bort tejp från en sax, lyckas då hugga mig själv i tummen så jag skär ett ganska djupt hack, några minuter senare så har jag av en nagel, inte världens sak men dagen innan nyår är det verkligen inte roligt!
    Ett tag senare ska jag diska en kniv och lyckas hacka mig i handryggen med den, strax efter det så ska jag ta i en grej och glömmer att den nyss varit i ugnen och bränner mig. Och inte var det slut där inte utan jag ska trycka ut lite grejer med en pepparkaksform och skär mig då i handen på formen. Helt sjukt vad illa det har gått! Som tur är så har jag inte speciellt ont av något, skärsåren svider så klart lite men så är det väl när man är klantig!


Full fart Sara

Jag har haft en kanon dag idag! Från halv elva till typ fyra dukade vi, pyntade och förberedde lite mat, riktigt roligt var det! När jag kom hem så mös jag lite i soffan med Jompa och sen drog vi iväg till västerås, han köpte sig en ny espressomaskin, vi köpte lite mat och sen lite annat grejs. Nu står maten i ugnen och jag hoppas verkligen att det är klart snart, har inte ätit sen frukosten vid nio så är riktigt hungrig! Idag ska vi iaf äta klyftpotatis, fläskfile, vitlöksbröd, chilisås och sallad, ska bli såå gott efter all julmat!

Ikväll blir det bara lugnt, Johan ska nog pilla med maskinen och sen blir det nog någon film och tagga tills i morgon, det ska bli så roligt och jag vet att alla kommer vara så fina!


30 december 2011

Godmorgon!
Här hemma har jag precis ätit frukost och Johan har nyss kommit hem och gått och lagt sig, haha! Ska borsta tänderna nu sen kila över till Johanna för idag ska vi (och Madde så klart) fixa inför i morgon, vi ska duka och förbereda lite, ska bli sååå roligt!!


Jordgubbsglass och chokladglass med marshm...

imag0237 (MMS)

Jordgubbsglass och chokladglass med marshmallows, Mums! Dock orkade vi inte vänta på att chokladglassen stelnade helt, haha!


Jordgubbsglass klar, snart även chokladgla...

imag0234 (MMS)

Jordgubbsglass klar, snart även chokladglassen med marshmallows!


Hemmaspa

Oj jag har verkligen haft fullt upp hela dagen!
Städade här hemma, plockade och sen ringde jag lite samtal, efter det drog jag ner till jobbet och kopierade massa papper. Vidare till Kicks med Anna sen och köpte glitterspray till håret och nagellack.
   Efter det så mötte jag upp Johanna och Madde och så köpte vi all mat till nyår, blev en sväng till systemet också efter det, handlade lite gott! Har nyss ätit lite mat här hemma, Johan ska lana så jag har bjudit hit Louise ikväll. Ska ta en dusch nu innan hon kommer sen ska vi testa att göra jordgubbsglass i glassmaskinen och sen blir det lite hemmaspa, fixa naglarna, ansiktsmask och lite sånt, ska bli riktigt mysigt!


29 december 2011

Jag fick en skön sovmorgon till strax innan tio idag och direkt när jag vaknade så låg jag och läste i sängen och bara slappade. När jag hade gått upp så åkte vi och lämnade tillbaka Johans espressomaskin som jag gav honom i julklapp för den var trasig så idag ska han köpa en ny..

Jag har precis ätit soppa till lunch och nu ska jag ta tag i lite saker som jag måste göra idag, blandannat ringa ett samtal, vika tvätt, damsuga och lite sånt. Senare ska jag svänga förbi jobbet och lämna in lite papper och sen vid halv fyra så ska jag möta upp Johanna och Madde vid affären och så ska vi handla maten till nyårsafton och sen ska vi nog till systemet, trevligt!


Anna har precis åkt hem och jag ska snart ...

Anna har precis åkt hem och jag ska snart sova. Vi har kikat på film ikväll och sen har vi legat i soffan, Anna plockade fram en ny bok och jag en tidning och så låg vi där och läste, lite högläsning blev det så klart också! Det är den bästa vänskapen, när man kan umgås med varandra utan att nästan säga ett ord, man bara är i samma rum, trygghet och vänskap..


Ariel

Nu fortsätter Disney filmtemat här hemma, vi har sett dom två Pocahontasfilmerna i veckan och nu blir det Ariel. Johan verkar dock inte vilja vara så delaktig så Anna ska få kika med mig, hehe!



Självklart så är våra Onepiece på!


Jag älskar dig!

dsc_0063 (MMS)

Jag älskar dig!


28 december 2011

Hej på er!
Jag sitter i soffan här hemma, har varit vaken en timme och sitter just nu och fryser för att jag är så trött, men ska ta och göra mig iordning strax och leta på en tjock tröja att packa med till jobbet. Jobbar 7-16.30 idag och allt jag kan tänka på är att i morgon vägrar jag få upp, då ska jag ligga kvar läänge och läsa i sängen, haha!


My day

Hej på er!
Just nu är jag trött och har riktigt ont i huvudet, har precis ätit julmat för 4e dagen, men det är fortfarande gott! haha! Efter jobbet idag så drog Johanna, Madde och jag iväg och handlade pyntet inför nyår, börjar bli riktigt taggad nu måstet jag säga! Ska ta och duscha om en stund och senare ikväll ska Johan och jag se på Pocahontas 2 och äta lite ost och kex som är kvar sen jul, lyx!

Fast först ska jag försöka plannera min vecka lite, har lite att stå i!


27 december 2011

Jag trodde benhårt att jag skulle jobba 8-15 idag, men igår kväll hörde en kollega av sig och sa att jag har hans nyckel och att jag ska börja kl 7, så det var bara att pallra sig upp idag! Men var inte såå trött, sover alltid oroligt när jag inte känner att jag har koll riktigt så då blir jag inte så trött fören till kvällen heller.. Har precis ätit köttbullsmackor med rödbetssallad, var riktigt gott! Ska ta och fixa mig med mina nya produkter nu, ansiktskrämen är helt otrolig och tror att det andra kan bli riktigt bra det med!

Direkt efter jobbet idag så ska Johanna hämta mig sen ska vi möta upp Madde i Arboga och så ska vi till Öb och typ Dollarstore och köpa lite pynt till nyårsmiddagen/festen som vi har fixat, ska bli sååå kul!


Min fina jul!

Tänkte att jag skulle berätta lite om min jul då jag inte har hunnit blogga så mycket..

24e. Älsklingen och jag tog sovmorgon och när vi vaknade så satte vi oss vid granen och delade ut våra julklappar, jag fick flera böcker som jag ville läsa, godis och sen en tidnindsprenumation i 16 nr, blev väldigt glad! Av mig fick han en espressomaskin, kalsonger och en onepiece! En mycket nöjd pojkvänn blev det! 
   Efter massa god frukost och lite mys och fix så åkte vi hem till min mamma till kl två ungefär, där var hela tjocka släkten + Elisabteh med föräldrar för att fira jul! Vi tittade på Kalle Anka, åt mat, Tomten kom och så fikade vi. Vi kom hem ungefär vid nio på kvällen och då åt vi lite kex och ost och tittade på Sällskapsresan. 
   Vid elva så gick vi och Jossan till kyrkan för att titta på midnattsmässan och även se när två av våra vänner skulle sjunga, det var väldigt mysigt och dom var galet duktiga!

25e. Vid två åkte vi ut till sväronen där även Anna och Philip var för julafton nr2. Först åt vi mat sen spelade vi spel, åt massa godis, efterrätt, pratade och bara hade det toppen! Vi fick blandannat en glassmaskin i julklapp av sväronen som det ska bli riktigt roligt att använda!
   Vid sju ungefär kom vi hem och då svidade vi om till våra nya onpiece's (Jag fick en ny av pappa i julklapp, knallrosa, haha) och strax efter det kom Anna och Philip över och så spelade vi spel hela kvällen och åt skinksmörgåsar, riktigt mysigt!

Dom kilade hem vid halv ett sen ungefär och då la jag mig för att läsa lite i en av dom nya böckerna, men somnade ganska snart.

Det här har varit den bästa julen jag haft på flera år och det var så mysigt att få spendera all tid med Johan! Jag har fått julklappar som jag är riktigt glad över och jag känner även att jag har gett bort bra saker. Men mest glad är jag över att få ha spenderat så mycket  tid med mina nära och kära!


(Taget i Turkiet)


Bra dag men nu behöver jag en lugn kväll!

Jag har haft en riktigt bra dag idag, hittade allt jag letade efter och behövde! Men nu är jag riktigt trött, förkyld och lite hängig så ska ta mig ett långt bad med bubbel, hårinpackning och så ska jag läsa lite. Sen ska jag ta och testa min nya ansiktskräm och lägga mig i soffan i min nya onepiece och titta på film hela kvällen, ska bli såå skönt!


Trerätters på Ikea med Jossan, inte helt f...

imag0224 (MMS)

Trerätters på Ikea med Jossan tidigare idag, inte helt fel, haha!,


Dagens shopping! Massa smink för att göra ...

imag0227 (MMS)

Dagens shopping! Massa smink för att göra huden glad och för att själen skulle få lite extra kärlek råkade en väska följa med hem, hehe. Köpte iaf trosor, bommulspads, clean up stripes, primer till ansiktet, hudkräm, puder fondation och ett par leggins, är supernöjd!


26 december 2011

Jag har haft en underbar jul och jag ska berätta allt om den senare när jag har lite mer tid! Nu ska jag kasta mig i bilen och åka till Erikslund med Jossilutt och shoppa, jag är ute efter smink, massa smink!


Hemkommen från Arboga för en stund sen, nu...

Hemkommen från Arboga för en stund sen, nu blir det som vanligt sällskapsresan som varje år och sen ska Johan, jag och Jossan iväg på midnattsmässan där våra fina vänner ska sjunga, mysigt!


Påväg mot julfirande i Arboga tidigare ida...

imag0208 (MMS)

Påväg mot julfirande i Arboga tidigare idag, God Jul på er alla!


Uppesittarkväll

Åh vilken mysig kväll det har varit! Vi har varit 10st här som har spelat bingolotto, ätit julgodis, druckit glögg och pratat massor! Syskonen Asp (Isak och jag) drog hem varsin hundring, awsome! Sen avslutades det hela på donken, haha! Nu ska jag dock ta min trötta busvovve och snygga pojkvän och krypa ner i sängen för lite mys innan det är dags att sova, längtar tills i morgon!


Kvällsmaten idag, mums!!


Vi har varit och tändt ljus hos Johans mor...

imag0165 (MMS)

Vi har varit och tändt ljus hos Johans morfar och nu ska vi göra skinkan, mums!


23 december 2011

Dan för dopparedan, nu är det näraaa!!
Jag har massor med roligheter och lite mindre roligheter att göra idag, nu sitter jag och betalar räkningarna och snart ska jag göra mig klar för att åka hem till Madde och planera nyårsafton/middagen med henne och Johanna, ska bli riktigt roligt! Sen ska jag hem och städa lite, damsuga, plocka bort disk och vika lite tvätt och sånt. Senare ska jag fixa mina naglar tills i morgon och sen ska Jompa och jag göra julskinkan, kanske köttbullarna också om vi hinner! 
   Ikväll vid typ sju kommer gänget hit och då ska vi spela bingolotto på uppesittarkvällen och äta massa julgodis och dricka glögg, ska bli så mysigt!! 


Min goda nyhet!

Idag går jag på jullov (förrutom att jag jobbar två dagar nästa vecka) tills den 9e januari då jag ska börja på mitt efterlängtade vikariat!!! Åh jag är så jävla glad!! Fick veta det igår och idag har vi skissat på schema, kommer få jobba ca 90-100% hela vårterminen och det känns helt otroligt!

Igår kom rektorn och berättade det för mig och frågade om jag ville ha vikariatet för dom hade önskat mig i den klassen iaf och jag var verkligen inte sen med att tacka ja! Idag hade hon sagt att hon aldrig hade sett någon bli så glad över ett vikariat förut, hahaha!

Jag ska iaf börja i klass I på Nygårdsskolan, har jobbat där en hel del redan och jag älskar verkligen personalen och eleverna så det kommer bli underbart! Jag trivs verkligen med dom så det kunde inte bli bättre! Det här har jag hoppats på hela hösten men trodde verkligen inte att det skulle bli så, har inte jobbat såå mycket men det lönar sig verkligen att visa att man är intresserad och vill jobba! Kommer dock ha långa och tuffa dagar men det fixar jag!

ÅH JAG ÄR SÅ GLAAAAD!!!!!!


En dag fylld med jobb!

Jag har haft en bra dag idag fast jag har haft en sjuk huvudvärk hela dagen, men nu börjar det äntligen släppa! I morse när jag kom till jobbet så hade min kollega låst alla innerdörrar som jag inte hade nyckeln till så det var bara att traska ner till andra fritte direkt när min elev kom. En sväng på stan har vi hunnit med idag och sen kollat på film och bara slappat, väldigt skönt!

Om ett tag ska Molly och jag hem till fam Holmgren, Louise och jag ska äta kebab och sen typ titta på någon film och hundarna ska få leka lite, ska bli roligt!

Förresten, ska berätta min roliga nyhet om en stund!! :D


22 december 2011

God morgon torsdag och sista morgonen innan lite ledighet, haha!
Har sovit illa i natt igen eftersom jag blir så täpt i näsan, ska försöka hinna iväg och köpa mer nässpray idag tror jag! Ska iaf fixa mig strax för sen är det jobb 8-16.30, dock är jag och min elev helt själva på vårat fritte idag så jag tänkte att vi ska kolla på en film sen ska vi gå till ett annat fritids och vara hos dom hela dagen, kommer nog bli roligt! Sen ikväll har jag och Louise en kebabdejt, ska bli mysigt att ses lite innan jul, bara vi två!

Nej nu måste jag skynda mig så jag hinner låsa upp innan eleven kommer!


Underbar dag!

Åh jag har haft en underbar dag med underbara besked!!! :D Tänkte dock vänta med att berätta om beskedet liiite till, om jag nu kan hålla mig, haha!

Idag har det varit julavslutning så vi har lekt lekar, ätit gröt och skinksmörgås, tittat på film och ätit choklad, jättetrevligt har det verkligen varit! Var in på arbetsförmedlingen en sväng efter jobbet för att skriva på lite papper och sen vidare till Scheele´s fritids och hämta nycklar tills i morgon då jag öppnar, trevligt!

Nu ska jag göra mig klar för om typ 30 minuter ska vi åka ut till sväronen och gratta svärfar och äta smörgåstårta, mums!!!


Såå glaaaad!!


21 december 2011

God morgon!
Det är sjukt vad trött man kan vara! Hinner bara lägga mig på kudden så är det morgon igen, längtar såå tills på fredag då jag ska få sova ut!
   Nu ska jag ta och fixa mig för sen är det jobb 7.30-14.15 och idag är det julavslutning för eleverna, så vi ska leka lekar, äta gröt och lite sånt, kommer nog bli roligt! Ikväll ska vi hem till sväronen och fira Johans pappa som fyllde år igår, ska bli mysigt!

Nej nu ska jag göra mig klar så jag hinner i tid till julfirandet på jobbet, ha en super bra dag!


Jag tror vi skulle leka någon lek där dom ska
trava julklapparna så högt dom kan, roligt!


Fransk nougat, en av mammas julklappar som...

imag0154 (MMS)

Fransk nougat, en av mammas julklappar som jag gjort.


Blöh

Usch jag är så trött, snorig, stressad och bara less på det mesta idag! Är arg på pengar som krånglar, information som inte går fram och massa annat skit, ska ställa mig och baka lite nu och hoppas på att det går över..


20 december 2011

God morgon, hoppas allt är bra!
Här är det tröttigt och snorigt, precis som vanligt med andra ord! Ska göra mig klar nu sen dra iväg och jobba 7.30-14.15, najs!

4 dagar till julafton nu, wiiie!!


Jag fick stressa hem och fixa mig sen iväg...

imag0152 (MMS)

Jag fick stressa hem och fixa mig sen iväg på personalmiddagen, riktigt trevligt var det! Kom hem vid åtta och då tog jag en dusch och sen gjorde jag klart mozartkulorna och sen gjorde jag lite annat godis.. nu ska jag och min förkylning försöka sova, är helt slut! God natt!


Ska jobba till fem ist så det blir och sna...

Ska jobba till fem ist så det blir och snabbfixa sig inför julmiddagen kl sex, men vad gör det när man har världens roligaste jobb!


19 december 2011

Blöh, har sovit som ett arsel inatt men men, då kanske jag sover bättre nu ikväll! Ska göra mig klar och dra iväg och jobba 7.30-14.30 iaf i en ny klass, ska bli riktigt spännande! Känner dock igen nästan alla redan men ändå spännande! Sen ikväll är det julmiddag för all personal från alla skolor jag brukar jobba på så det ska också bli roligt att gå på!

Ha en bra dag!


Biljävel!

Jag hade en riktigt mysig eftermiddag/kväll hos mamma, vi gjorde knäck, kola, mozartkulor, rischoklad och åt god mat. Vart dock inte helt färdig med julbaket så ska göra klart det någon kväll i veckan! Kom hem typ halv nio och då blev det en dusch sen har jag tittat på sex and the city och ätit lite godis. Ska lägga mig strax och tagga till inför jobbveckan!

Förresten!
Min jävla bil måste ju vara fylld med otur! Jag fick punka på motorvägen för 7 dagar sen, inbrott i fredags och idag lyckades jag få sladd tre gånger på väg ut till mamma och sista gången drog jag världens avåkning! Haha och jag har haft den i max en månad, fy fan! Ska börja spara till en nyare bil nu iaf bestämde pappa och jag, min är tydligen så lätt baktill så bakhjulen släpper i snön hela tiden, haha!




Hade iaf tur! haha!


18 december 2011

Glad 4e advent! (Haha så kan man nog inte säga, men men)
Idag vaknade jag vid tio och tog ut Molly på en skön promenad i snön, har ätit och tittat på två sex and the city avsnitt tills nu, ska ta och göra mig iordning strax sen skriva inköpslista över julmaten och lite sånt innan Johan och jag ska iväg och storhandla. Senare ska jag åka hem till pappa med min bil så jag kan få ett nytt vinterdäck och sen ska jag hem till mamma och äta och göra julgodis med henne och Elisabeth, ska bli riktigt mysigt!


Jag har haft en riktigt mysig kväll med An...

imag0135 (MMS)

Jag har haft en riktigt mysig kväll med Anna som avslutades med varsin stor mugg varm choklad till några sex and the city avsnitt, perfekt!


17 december 2011

Anna och jag drog ju iväg till västerås vid ett, jag hade fixat håret och haft mig för att få vara lite fin, men när vi kom dit var det snöstorm så det var ju ganska ovärt, haha! Vi åkte in till stan där iaf men det visade sig att vi inte hade så mycket mynt så vi kunde bara stå i två timmar (så typiskt oss), vi fick springa runt som tokar för att hinna in överallt, haha! Jag köpte en jätte fin stickad tröja/tunika till julafton, en ny almanacka hit hem och en som jag ska ha i väskan.

Efter att parkeringstiden tog slut så åkte vi ut till Erikslund och sprang runt där, båda var helt slut och hungriga så det blev mest massa hysteriska skrattutbrott, hahaha! Sen gick vi in på citygross och handlade lite gott. Kom hem vid sju och då hade Johan maten klar, pommes och hamburgare, mums! Nu har jag nyss tagit en dusch så snart ska Anna och jag ha en liten spakväll här hemma. Vi ska måla naglarna, ha ansiktsmask, ha fotvård dricka varm choklad med marshmallows och titta på massa matprogram och bara slappa i soffan, ska bli riktigt skönt!


Tattarjävel!

Inbrott i bilen, en 6år gammal mp3 med glappa hörlurar som man behöver sladd för att koppla in i datorn och ett par Ray ban kopior från hm för 40kr borta, hoppas det känns värt det!


Sitter i bilen på g till Västerås med Anna...

Sitter i bilen på g till Västerås med Anna, jag ska agera lite smakråd, trevlans!


Nu är granen äntligen klädd och nästan all...

imag0107 (MMS)

Nu är granen äntligen klädd och nästan alla julklappar ligger under granen!


Fredagsmys!

Hej underbara fredagskväll!
När jag kom hem från jobbet vid fyra så la jag mig på sängen med Jompa och Molly och bara mös i typ en timme, sen ställde jag mig och strök gardinerna till köket och vardagsrummet, Johan fick damsuga lite fort och hämta upp julsakerna från förrådet. När vi hade fått upp gardinerna så gjorde jag mat och Johan satte ihop granen. Idag blev det helstekt fläskfile med rosépepparsås och klyftpotatis, mums!
Efter maten så ställde vi ut alla tomtar och saker och sen klädde vi granen, såå fin blev den! Dock hade vi inga polkagrisstänger så det kanske vi ska köpa, vet inte säkert om vi ska ha det eller inte, aha!

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag sätta mig och slå in lite julklappar och äta lite julgodis samtidigt, mys!


16 december 2011

God morgon fredag!
Jag har varit uppe ett tag och ätit frukost och sånt, ska ta och borsta tänderna och packa ihop lite badkläder nu. Ska iväg och jobba 7.30-16 idag och på förmiddagen ska jag bada med en elven så får absolut inte glömma dom grejerna! Ska bli roligt att jobba en heldag, dock börjar jag känna mig riktigt förkyld igen, snorar och har mig och det kliar lite i ögonen, hoppas att det går över under dagen för jag orkar verkligen inte bli sjuk!

Nej nu ska jag göra klart det sista så jag inte blir sen till jobbet, lär ju behöva skrapa bilen idga också!


Färdigjobbad för idag

Jag kom hem från jobbet för en stund sen, har tryckt i mig ett par mandariner som vanligt! Ska snart bytta om och göra mig klar inför sista träningspasset, ska möta Johanna om typ 40minuter..
    Ikväll blir det iaf pannkakor när jag kommer hem och sen ska jag sova tidigt! Jag har fått över 50 timmars jobb inplanerat nu sista dagarna i december så hoppas jag kan somna fort ikväll så jag orkar! Ska bli riktigt roligt för några dagar är i en klass där jag aldrig har varit, spännande!


15 december 2011

Hej på er!
Idag blev jag väckt av att min chef ringde och ville prata lite om en praktikant, kul att dom vill höra min åsikt och sånt! Gick och la mig en stund till efter det och trodde att Johans klocka skulle ringa en kvart senare men han hade visst ställt fram den en timme så halv tio vaknade jag och insåg att jag skulle upp, men skönt var det! Tog ut Molly på en promenad och gick hem till Anna och hämtade Jompas julklapp som jag hade gömt där.
   Kilade hem sen och åt lite frukost och kikade på tv. Ska snart göra mig iordning, slå in Johans paket och sen dra iväg till Big inn och handla lite julklappar innan jag ska ner till jobbet. Efter jobbet blir det sista box och kick träningen för den här terminen så jag ska verkligen ge allt och lite till!

Måste säga att jag är såå nöjd med alla julklappar som Johan och jag har fixat i år, känns som om alla kommer bli nöjda, lovely!



Shopping

Puh nu är vi äntligen hemma igen! Det har varit en riktigt rolig dag men nu är jag väldigt trött! Vi var kvar hos Johan och Annas farmor ända till halv fem där vi fikade och pratade massor, riktigt trevligt! Sen åkte vi till Erikslund där dom köpte lite julklappar, en annan är ju klar (eller ska greja iordning det sista hemma bara, haha) sen åt vi mat där, mums!
      Jag letade efter kläder till julafton men hittade inget som passade, dock hittade jag ett supersnyggt armband till nyår och då fick man ta ett smycke till på köpet så tog ett lånbgt halsband med ett enkelt hjärta, sen köpte jag en liten julprydnadsgris. Och sist men inte minst så köpte jag nytt värmeskydd till håret och sen köpte jag en slags rollon som man har under ögonen som ska ta bort mörka ringar och påsar under ögonen, har läst att den ska vara bra så ville testa! 

Nu ska jag slappa i soffan heeela kvällen med min trötta vovve!


Plockade ihop lite marknadsnougat att ge t...

imag0103 (MMS)

Plockade ihop lite marknadsnougat att ge till Johans farmor.


14 december 2011

Hej på er!
Jag vaknade vid nio idag och kilade iväg och lämnade ett par jobbnycklar som jag lånade igår nästan direkt, sen gick jag hem och åt frukost och har kikat lite på tv. Ska snart göra mig iordning för idag ska Johan, Anna och Jag åka till västerås och hälsa på deras farmor. Trots att vi varit tillsammans över 2.5år så har jag aldrig träffat henne, är lite nervös men det ska mest bli roligt! Ska ta med en liten julklapp till henne sen ska vi åka och köpa en blomma från Johans föräldrar. Får se om vi stannar till i västerås och tittar efter någon julklapp också när vi ändå är där..


Bästa träningspasset!

Idag körde jag det jobbigaste träningspasset i mitt liv! Körde mot en kille som la varje spark i höjd med mitt ansikte och varje slag vid min hals, massa intervaller utan vila på det och nästan inget vatten. Grymt jobbigt men så jävla roligt och skönt!! Sen skyndade jag hem och åt massor med spagetti och köttfärsås som älsklingen hade fixat! Har duschat och legat i soffan ett tag nu men ska ta och bädda rent och gå och lägga mig, det ska bli så skönt att sova och ladda inför morgondagen!


Städa städa varje tisdag ända fram till juuuul

Blöööh! Jag skurade köket i fyra jävla timmar och sen slängde jag i mig lite lunch och bytte kläder på typ 20 minuter innan jag skyndade iväg till jobbet. Stängde där vid fem sen hem igen och började gno våra ugnsformar och stekpannor med stålull sen torkade jag golv och var ner med saker till förrådet. Efter det har jag hunnit äta två mandariner och bytt om till träningskläder, ska fylla vattenflaskan nu sen ska Jompa och jag ta ut soporna för andra gången idag innan jag drar iväg! Jobbigt har det varit men nu är vi nästan heelt klara, några småsaker kvar bara som Jompa ska fixa!

Och ja, sen tror Jompa att våran damsugare gick sönder nyss så en sån lär vi få handla på mellandagsrean i år, blöh!


Molly tyckte att hon fick för lite uppmärk...

imag0638 (MMS)

Molly tyckte att hon fick för lite uppmärksamhet så hon bestämde sig för att slita sönder en disksvamp...


13 december 2011

Hej på er!
Jag har varit ute och gått en sväng med Molly och sen ätit frukost. Nu ska Johan och jag äntligen ta tag i städningen av lägenheten, den ska i princip flyttstädas, så allt ska rivas ur och torkas osv, vill verkligen få bort allt damm och skit! Ska sätta igång direkt för sen ska jag iväg och jobba 14.45 och jobba i typ tre timmar och ikväll tänkte jag kila iväg på box och kicken vid 19. Så ja, nu är det dags att sätta fart!


nu ska jag baka :D

imag0635 (MMS)

nu ska jag baka :D


12 december 2011

Nu är det måndag igen och inte långt kvar till julafton, yeeey! Har iaf ätit frukost och sånt och ah det är typ allt jag har gjort hittills, kikar på tv och så.. Idag ska jag ta mig ner till f-kassan och lämna in lite papper och sen ska jag ner och jobba några timmar vid 14.30. Och ah det är väl ungefär det jag hinner göra idag..
Sitter och längtar tills jag får ta fram julgranen och slå in alla paket, ska göra det på söndag men vem vet, den kanske råkar komma fram liiite tidigare, hehe!




Vår fina fina gran förra året! Måste dock köpa nya polkagrisstänger
för dom andra åt vi ju så klart upp, det är det bästa med dom, haha!


rocky roads!

imag0633 (MMS)

rocky roads!


11 december 2011

Kvällen igår var riktigt rolig, dock blev det ingen utgång för mig, jag har ju hostat i säkert två månader minst nu och det blir alltid mycket mycket värre på kvällarna så när jag kom ut i den kalla luften började jag hposta massor och började må riktigt dåligt. Så när alla andra gick ut så gick jag hem och kollade lite på tv och sen gick jag och la mig. Hade dock en riktigt tankenatt så kunde inte sova på flera timmar och kom bara in i ett jobbigt tankemönster, men tyvärr så är det ju så ibland..

Idag så har jag mest slappat och plockat lite här hemma sen drog Anna och jag och veckohandlade, hämtade saker hos Johanna och Måns och efter det så beställde vi och Johan hemkörning med pizza, så galet gott! Nu har jag nyss gjort iordning en halv satts Rocky Roads som står och svalnar på balkongen, det är verkligen det lättaste och godaste julgodiset! Ska dock frysa ner det så jag inte äter upp allt innan jul, haha!

Nej nu ska jag slappa ett tag till i soffan och planera veckan lite innan det är dags att krypa ner i sängen!


julfeest!

imag0625 (MMS)

julfeest!


Punka på motorvägen, perfekt!

imag0622 (MMS)

Punka på motorvägen, perfekt!


10 december 2011

Åh vilken toppenmorgon jag har haft och resten av dagen lär bli lika bra! Först blev det lyxfrukost och tända ljus med mitt hjärta och efter det byggde jag klart byrån och la alla saker till rätta, blev riktigt bra! Nu ska jag ta och göra mig iordning för om ett tag ska jag, Anna, Måns och Johanna åka till Erikslund och möta upp Johan, Tomi, Peter och Bobba för att äta julbord på Ikea, ska bli såå gott! Sen ska vi hem och fixa oss för glöggfesten hemma hos Måns och Johanna ikväll. Åh det kommer bli en så bra dag!! 


nya blomman och nya krukan, det luktar såå...

imag0620 (MMS)

nya blomman och nya krukan, det luktar såå gott!


jag byggde nyss klart byrån, fint va? :)

imag0619 (MMS)

jag byggde nyss klart byrån, fint va? :)


lyxfrukost nu med mitt hjärta, varm oboy t...

imag0615 (MMS)

lyxfrukost nu med mitt hjärta, varm oboy toppade med marshmallows, julskinka på ostfrallor och massa annat gott, Lovely!


Byråbygge!

Typ halv tolv övertalade jag Johan att vi skulle bygga ihop byrån iaf, trodde det skulle bli katastrof om jag ska vara ärlig, tålamod är som sagt inte min starka sida. Men jag var faktiskt sjukt duktig, blev riktigt förvånad över att jag är sån jävel på att bygga ikeamöbler, haha! Dock är vi inte helt klara, vi vågade inte spika i alla spikar så det lämnar vi till i morgon, men annars så är vi nästan klara, najs! Ska försöka varva ner nu och gå och läggga mig så det blir morgon snart, en toppendag väntar!


Shop til you drop!

Nu har vi ätit tacos och jag har även hunnit prata med Anna en sväng och pratat om lite planer för morgondagen, men allt sånt får ni veta i morgon ist!

Det var iaf jätte trevligt att åka till Erikslund med Johan och hans mamma, jag köpte lite saker till mig och dom handlade också lite kläder, sen köpte Johan och jag en ny byrå och en blomma med en ny kruka att ha på den i hallen, kommer nog bli fint!

Förrutom örhänget och det på bilden här nedanför så var vi in på citygross och handlade massa gott, blandannat så köpte vi minimarsmallows som jag ska ha i varm oboy och sen göra julgodis med, sen massa ostfrallor och sen köpte vi färdigskivad julskinka som jag smakade lite i bilen på väg hem eftersom jag vaer så hungrig, haha!

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta på tv, det var lite stressigt på jobbet och sen shopping efter det, är helt slut nu kan jag säga! Skulle vilja bygga ihop byrån men tror fan inte jag orkar! haha!




En klänning till nyår, en vanlig t-shirt och ett assnyggt linne!


nu är vi hemma igen och ska låga mat, jag ...

imag0611 (MMS)

nu är vi hemma igen och ska låga mat, jag köpte ett coolt örhänge bla och resten visar jag sen.


Ståpäls


9 december 2011

Åh äntligen fredag, som jag längtat!
Har vikt tvätt och grejat här hemma, tagit en promenad med Molly i snöslasket och sånt också- Ska snart ta och äta lite lunch innan jag ska be Johan köra mig ner till jobbet och jobba 13-16. Direkt efter jobbet så kommer Johan och hans mamma och hämtar mig för då ska vi åka till Erikslund och titta lite. Jag ska kolla efter en klänning till nyår och sen ska vi köpa en ny byrå till hallen och kanske lite julklappar, det ska bli såå mysigt!


Klappar mig själv på axeln

Jag måste få skryta lite över mig själv.. Förra helgen köpte jag en flaska cola till mig och Johan som vi bara har tagit varsit glas ur, har även massa god glass i frysen och det står en skål godis framför mig på bordet där jag sitter. Och hela den här veckan har jag varit så galet sugen på att dricka cola, äta glass och ta några godisar men jag har inte rört det och ist gick jag och tränade själv i tisdags och idag ska jag träna med Johanna.  Alltså det är verkligen inte en stor grej alls men jag är ändå nöjd över mig själv, hoppas att jag kan låta bli i helgen också, så mycket som möjligt, men det är klart att man får unna sig lite! Fan nu ska jag komma igång med träningen och speciellt efter julen, beach 2012, here I come!!


Min fina! Tack för att du alltid stöttar mig!


8 december 2011

Hallå där!
Det blev en riktigt mysig kväll igår, vi kollade på fotbollen, drack glögg och sen satte vi oss och spelade mariocart, riktigt roligt! Kom i säng strax efter halv två och somnade på direkten och sen vaknade jag av mig sjövlv halv nio idag, förstår inte hur jag kunde göra det. Sov max 7h natten till igår och nästan 7h i natt och jag brukar behöva typ 9h för att känna mig riktigt pigg, men ah det är väl snön som gör det, haha! Gick ut med Molly när jag vaknade och idag är det isgata överallt och riktigt kallt, helt sjukt vad fort det har gått ändå. För en vecka sen var det typ vårväder och nu är det verkligen vinter, liite till snö så blir det kanon! Ska ta och diska nu sen försöka vika lite tvätt och sen ska jag iväg och jobba 14.30-16.30 och ikväll är det träning 18-19, lovely!


Slut på den långa jobbdagen

Hej på er!
Nu är jag hemma efter en lång jobbdag, men det har faktiskt gått väldigt fort idag och jag har haft riktigt roligt hela dagen, älskar verkligen mitt jobb! Nu ska jag ta och göra lite ugnspannkaka till kvällsmat och sen ska jag ta en dusch, senare kommer Måns och Johanna och ska kolla på fotboll med oss så då tänkte jag passa på att duka fram lite pepparkakor, glögg och sånt gott, mysigt!

Och förresten, guuud vad det har snöat idag! Tråkigt bara att det avslutades med lite regn så det nu är asblött ute, lär vara halt och roligt i morgon.. haha!


7 december 2011

Sitter vid datorn och tittar ut genom fönstret och inser att det kommer massa snö där ute, sååå mysigt! Jag har varit vaken en timme nu, är så galet trött! Men ska ta och göra mig iordning för att jobba 8-19, först 8-14 på ett ställe sen ska jag ta bilen till klubben och jobba 14-17 sen 17-19 har vi möte på klubben, blir en lång dag men jag hoppas den blir rolig och går ganska fort, vilket den nästan alltid gör!


Braaa där!

Jag fick godkänt på matteprovet, fiskarna har precis blivit hämtade och sålda så nu kan vi köpa ny byrå till hallen och nu ska jag åka iväg och träna box och kick själv, awsome!!


6 december 2011

Hej på dig gullefjuuun!
I morse blev jag väckt av lite jobbsamtal, dock inget för idag men lite annat viktigt dom ville berätta, känns bra att dom ringer och talar om saker bara för att jag också ska få veta allt! Sen råkade jag slummra till en stund igen så gick upp strax efter nio sen ist. Och det är fortfarande lite snö på backen och jag hoppas verkligen det ska stanna!
   Ska ta och läsa lite matte nu sen vid ett ska jag in till skolan och plugga sen kl tre är det dags för prov nr tre, håll tummarna för mig! Efter jobbet ska jag hem och packa ihop akvariet och göra rent det för sen kommer det en tjej och ska köpa det av oss, känns lite konstigt faktiskt men det är lika bra! Vi orkar inte hålla på med det..

Vid sju ska jag tralla iväg och träna lite box och kick, Johanna och jag har bestämt att vi ska skita i mma'n dom två sista gångerna och försöka på nytt nästa termin så idag kör jag box och kick själv sen på torsdag kör hon med mig!


åh nu kommer det stoora snöflingor! :D

imag0591 (MMS)

åh nu kommer det stoora snöflingor! :D


Det snöar :D

Det snöar :D


Julklapps shopping

Jag var ju med Louise till optikern idag och nu ska även hon få glasögon, dock måste hon ha sina hela tiden, hahaha! ;) Sen gick vi på stan och jag köpte lite julklappar så nu är jag snart klar, har några småsaker kvar att fixa bara. Längtar tills vi plockar fram granen så jag kan slå in alla paket och lägga dom under granen!

Fick även ett jobbsamtal så nu har jag bokat in lite mer jobb, underbart!

Sitter och vill till erikslund just nu, vill köpa dom dära nya sakerna på ikea och kolla efter nyårskläder, men hoppas någon köper akvariet snart så ska jag iväg!!

Nej nu ska jag göra mig klar tills L* kommer så vi kan ta oss en promenad med Mollsan!


5 december 2011

God morgon måndag!
Idag gick jag upp strax efter åtta och tog en promenad med Molly, dock var hon inte så glad över att gå ut eftersom det är kallt ute, haha! Har suttit och ätit i lugn och ro ett tag nu och snart ska jag ta och börja göra mig iordning för dagen. Vid halv elva ska jag träffa Louise på stan, hon ska till optikern först och sen ska vi kolla lite efter julklappar. Sen ska hon hem och plugga lite och jag ska greja lite hemma innan vi ska ses igen vid halv tre och gå ut och gå med hundarna, då ska även L* förlja med.

Tror det kommer bli en bra dag och jag hoppas verkligen att jag hittar vad jag letar efter idag!


Kom och köööp!

ÅH kom igen och köp vårat akvarium med fiskar och massa saker till så jag kan få köpa dom här grejerna till hallen!

MALM Byrå med 3 lådor, björkfaner Bredd: 80 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cm
Den eller
KOPPANG Byrå med 3 lådor, vit Bredd: 90 cm Djup: 44 cm Höjd: 82 cm
Den, och
CHRYSALIDOCARPUS LUTESCENS Krukväxt, Arekapalm Krukans diameter: 24 cm Växtens höjd: 120 cm
den!


4 december 2011

Hej på er!
Jag har suttit och planerat min vecka lite, nu ska jag ta tag i lägengeten och städa lite, sen måste vi åka och handla också, har typ ingen mat hemma känns det som! Sen idag ska vi åka till örebro för att gå på kalas då min systerson Benjamin fyller år i morgon, riktigt roligt ska det bli!


Ha en mysig andra advent!


pepparkakshjärtat fick komma upp idag, så ...

imag0562 (MMS)

pepparkakshjärtat fick komma upp idag, så sött! :)


3 december 2011

Hej på er!
Vi tog en skööön sovmorgon till halv elva idag, var uppe och tittade på film och så med Anna igår så det var skönt att sova! Gick ut med Molly en sväng sen har jag bara ätit frukost, ska kasta på mig varma kläder nu sen om typ 30minuter ska jag träffa Louise och så ska vi ut och gå med hundarna, efter det ska jag, Anna och Sara gå ner på julmarknaden på stan en sväng, ska bli mysigt! Sen ikväll ska jag kika på film med Jossan och Anna och äta massa godis! Full fart med trevliga vänner!


2 december 2011

God morgon fredag!
Jag ska snart ta och åka iväg till skolan en timme och plugga lite, sen hem och äta lite lunch innan det är dags för jobb 13-16. Får se om Anna och jag tar oss en tripp till Dollarstore idag kanske, det vore trevligt!


Lite fix inför helgen

Åh det var såå skönt att träna idag! Sen gick jag hem och fick köttfärsås och spagetti som Jompa hade lagat, han är så bra på det! Har nyss tagit en dusch med hårinpackning och nu har jag en ansiktsmask på, så nu är jag redo för helgen, vet inte vad jag ska hitta på dock men det blir nog något roligt!


1 December 2011

Usch vad trött och seg jag är idag! Kunde nästan inte ta mig upp ur sängen idag och nu har jag bara suttit i soffan och ringt lite jobbsamtal, ska kanske ta och söka lite jobb idag med. Sen blir det iaf jobb 13.30-16.30 och senare box och kick med Johanna 18-19!

RSS 2.0