29 juni 2012

God morgon!
Solen skiner idag men det ska dock bli sämre väder frammåt kvällen och i helgen, så ska passa på att njuta av solen nu ett tag. Ska ta med mig Molly ut på gräsmattan och lägga mig i solen ett tag innan det är jobb 14-20.
 
Ha en bra dag!

Bra dag trots förkylning

Vilken toppendag jag har haft! Dock sätter alla roligheter sina spår när man är förkyld, just nu har jag ont överallt och mår som en påse skridskor, blöh!
 
Var ju ut till Malmön tidigare och solade, första för i år och det var så skönt! Dock kallt i vattnet så var bara ner och doppade ett finger. Sen åkte jag hem till Molly en stund och åt lite lunch innan jag gick hem till Jossan och vi sen gick iväg till Johannas cheerleading träning. Var riktigt kul att titta på och jag fick hoppa in som lite nödhjälp då dom inte var så många, sen när alla hade gått så var Jossan, jag och Johanna kvar ett tag och låg på filten i solen och sen testade lite små hopp och grejer, haha!
 
Dock blev det nog lite mycket idag för när jag kom hem fick jag jätteont i huvudet, har frusit, varit yr, mått illa, ont i halsen och ja typ allt! Tror att jag fått lite solsting till min förkylning, inte såå roligt. Men får gå och lägga mig snart och hoppas att det känns bättre i morgon! För idag var min "helg" sen jobbar jag fredag-måndag, kvällspass/heldag alla 4 dagar innan det blir lite lugnare några dagar..
 
Nej nu ska jag slumra lite framför fotbollen bredvid mina hjärtan!

28 juni 2012

Godmorgon!
Jag ska ta och packa ihop lite badkläder och fika för om typ 30 minuter ska jag, Jossan och L åka ut till Malmön för att sola och slappa ett tag, ska bli så skönt! Har dock sjukt ont i halsen idag, trodde jag skulle dö när jag vaknade men hoppas det blir bättre under dagen! Sen vid tre ska Jossan och jag iväg och titta på Johannas cheerleading träning, roligt!
 
 

27 juni 2012

Hellu där!
Frukosten är i magen osv och om ett tag kommer Louise och då ska vi antingen lägga oss och sola om det är tillräckligt varmt annars ska vi ta en liten promenad. Jag har fortfarande ont i halsen så blir ingen träning idag som jag hade tänkt, så värdelöst!
 
Jobbar 14-20 idag också och sen ska jag skynda hem till Molly som blir själv då Jompa har match och ja det är väl typ det jag hinner med idag.
 
Nu ska jag gå och borsta tänderna! Ha en bra dag!
 
 
 

Orange

Orange, Orange, Orange, Orange!
Jag älskar allt orange! Jag har köpt nagellack, handdukar, bh, trosor och ja massa sånt i orange och jag vill bara ha mer! Vet ni något mer jag gillar? Sport toppar! Tänk en fin sporttopp i en fin orange färg, då skulle jag leva i den! Den och mina joggingtights, såå skönt!
   Orange är för mig sommar och det finns ingen färg som gör mig så glad! Eller brun för den delen heller.. Jag har alltid någon färg som jag gillar extra mycket, till jul är det rött och på våren limegrönt men det är oftast inga färger jag vill ta på mig utan det är bara färger jag vill ha kring mig men inte orange! Det vill jag ha på mig, kring mig och ja överallt!
 
 
Call me crazy, I call me orange! Haha!
 
 
 
 
Bilden lånade jag från google
 

26 juni 2012

God lunch! För God Morgon kan man väl inte säga kl elva om man varit vaken ett tag va?
Hade ställt klockan på åtta idag men hade så spännande drömmar så vägrade gå upp fören vid nio och då blev det en promenad med Molly direkt innan det var dags att göra frukost och lite sånt. Ska ta och boka om tvättstugan och lite sånt här hemma nu innan det är dags att göra lite lunch och sen göra mig klar för jobbet. Idah jobbar jag 14-20, jobbar kväll nästan hela veckan och jobbar helg, inte speciellt kul men hoppas veckan går fort!
 

25 juni 2012

Hej på er!
Idag åkte jag till Örebro med Jossan, redan halv tio drog vi iväg till Erikslund och tittade på rean, sen hem till hennes gamla lägenhet för att den skulle städbesiktigas men det hade blivit fel så ingen kom så då drog vi och åt lite lunch och sen vidare till Ikea för lite mer shopping! Jag köpte ett par kortare joggingtights för bara 125kr, värsta klippet! Sen ett par ballerina, en bh/topp, vitlökspress, stekpanna, oranga hand-handdukar, en sån där hänga över dörren grej med krokar, lakan och lite sånt där, bara massa bra saker, hehe!
 
Kom hem till Köping igen vid sex och då kastade jag på mig träningskläderna och sen mötte jag upp Jossan igen för lite träning. Har ju haft ett uppehåll sen i onsdags eftersom jag fick så galet ont i knäna så idag tänkte jag att jag skulle prova lite lätt igen, sprang först 3km med lite intervaller i ganska lungt tempo sen joggade jag 1.5km ensam lite fortare som avslutning. Och så gick vi typ 4km fram och tillbaka, fick inte direkt ont idag utan kände mig bara lite stel efter så har smörjt in mig och ska vila i morgon och sen ska jag försöka ta det lite lugnt nu i början så ska det nog gå bra! I Hope!
 
Köpte dom här fast i knä-kort modell och typ ljusblå/ljusgrön färg där nere och upp på fickan, såå fint!

24 juni 2012

hmm, det verkar som att blogg.se har lite problem idag för inga av mina tidigare inlägg har kommit upp, så testar igen nu!
 
Idag blev det en skön sovmorgon till typ elva innan vi gick upp och gjorde oss klara osv innan Måns och Johanna kom hit för att åka till Isak och Sandra och hämta deras bil sen midsommar. Efter det åkte vi direkt och veckohandlade och sen städade vi lite här hemma. Vid fyra kilade jag hem till Jossan för att hjälpa henne att packa upp lite, så himla roligt att ha henne tillbaka i Köping, nu tar det bara fem minuter att gå till varandra, inte 40 med bil, lovely!!
 
Kom hem igen vid sex taget och då lagade Jompa och jag mat och sen hade jag lite hemmaspa för mig själv. Ska snart kika på film och bara mysa, perfekt avslut på en superhelg och i morgon är jag också ledig och ska göra roligheter, yey!
 

Min underbara midsommar!

Hej på er!
Hoppas ni hade en riktigt bra kväll igår, lika bra som min kanske till och med?
Vi åkte ju som jag skrev hem till mormor och morfar för midsommarlunch och efter det gick vi upp till Hjälmareborg en snabbis men det var så himla varmt så vi gick hem ganska snart och la oss och solade ist, så skönt! Efter det fixade jag mig och sen droppade vännerna in, vid fem blev vi upphämtade av traktor med vagn som körde en del gäster hem till Isak där festen var. Blev massa dryck, dans, lekar, grillande och annat underbart under hela kvällen/natten! Tror vi var runt 25personer och det var så himla roligt att träffa alla som man inte sett på så länge! Dansade hela natten tills 3.30 då kilade Johanna, Måns, Johan och jag hem till mamma där redan Louise och Christian var för att äta lite nattmat och sen sova.
   Idag vaknade alla vid elva och då blev det lite frukost innan vi kröp upp i sofforna och tittade på Madagaskar och bara slappade. Hela dagen så bara slappade vi lite här och där i hela huset innan mamma och Elisabeth kom och körde hem oss och vår bil vid typ fem, får åka tillbaka i morgon och hämta Måns och Johannas bil. Hemma i köping igen så gick Måns, Johanna, Jag och Johan och åt på donken, så himla gott var det!
 
Nu har jag nästan nyss landat i soffan och om en stund ska jag iväg igen, Johanna, Jossan och jag ska se på film hemma hos Johanna och Johan och Måns ska se på fotboll här, mys!
 
 
Har inga bilder just nu, dom kommer nog senare!
 
 

Glad midsommar!

Hej på er!
Solen skiner för fullt här, det kan ju inte bli bättre på midsommar! Idag vaknade jag vid åtta och gick upp och duschade direkt innan jag åt lite vattenmelon till frukost. Har fixat mig och packat massa mat och grejer, väntar på att Johan ska komma hem från att ha lämnat Molly hos sväronen och sen ska vi hem till mamma och lämna alla saker. Efter det ska vi gå hem till mormor och morfar för att äta midsommarlunch med min släkt och efter det ska vi nog gå till hjälmareborg och titta när barnen dansar kring stången, hehe!

Sen ska det fixas och all mat ska göras klar innan vännerna kommer ut till mamma vid fem för en liten drink innan vi går hem till Isak dit det kommer massa folk för att grilla, dricka, leka lekar och bara ha en awsome midsommar! Ska bli så himla roligt!
   Vi blir ett gäng som ska sova kvar hos mamma sen inatt, så i morgon hoppas jag också på bra väder så man kan sola och slappa där ute!

Nej nu måste jag göra mig helt klar! Ha en toppendag hörrni!






21 juni 2012

Hej på dig torsdag!
Vaknade kl åtta pigg och glad idag, har ätit lite frukost och fixat lite så nu ska jag ta med mig Molly ut på gräsmattan och lägga mig och sola ett par timmar, skönt! Sen blir det lunch och fix för idag jobbar jag 14-20 och sen tar jag heeelg!


Avslutar en perfekt dag med underbar mat!

img_6301 (MMS)

Avslutar en perfekt dag med underbar mat!


20 juni 2012

Hej på er och heeeeeej solen!
Har jobbat 7-11 idag och det var full fart hela tiden, har nyss kommit hem och slängt ihop en sallad på allt möjligt som jag hittade i kylen, fick bli sallad, gurka, rädisor, majs, rödlök, oliver och kokt ägg till det, mums! Ska äta upp sen försöka få tag i en person på af så jag slipper gå ner dit och sen ska jag ut och ta en dejt med solen!


19 juni 2012

Jobb och lite mer jobb står på schemat idag, har jobbat 7-11 sen tagit en ordentlig promenad med Molly, fixat lunch och ringt lite samtal. Nu ska jag fixa lite här hemma innan jag ska dra tillbaka till jobbet och jobba 14-20, fun! Trivs redan väldigt bra på nya jobbet och känner mig riktigt hemma där på något vis, känns som om det här blir en bra sommar!


18 juni 2012

Hej där! Hoppas ni har/haft en bra dag för det har verkligen inte jag!!
Sov ca 5h inatt så var sjukt trött i morse när det var dags för jobb 7-11, efter det skyndade jag hem och åt lunch innan jag gick ner på stan med Anna för att fixa massa ärenden. Efter det gick vi hem till henne där jag la mig på soffan med huvudvärk och bara var så sjukt trött. Släpade oss hit till fyra innan vi gick till Johannisdahl skogen för att springa 3km, dock har jag haft ont i mina knän den senaste veckan så efter 1.5km fick jag stanna, hade så ont så jag inte kunde lyfta benen ordentligt! Kändes som om knäna vek sig åt fel håll hela tiden eller något, så jävla ont! Fick släpa mig runt och gå så sakta det bara gick sen fick Johan komma och hämta mig, hemma igen kunde jag inte ens få av mig skorna för jag kan inte dra med benet eller böja benet.. Hatar det här!! Ska vila ordentligt nu för just nu kan jag knappt röra mig och sen hoppas jag verkligen att jag kan fortsätta springa om några dagar igen!!

Hade ju massa problem med mina knän när jag var yngre men det försvann, hoppas verkligen inte att joggningen är något som får det att komma tillbaka eftersom det är något jag verkligen gillar! Hoppas att det kan vara dom nya skorna med så mycket stöd för hålfoten som jag inte är van med att det lixom blev lite mycket i början och att dom musklerna är typ överansträngda och att det går över snart!

Ska äta lite mat nu sen ska jag sova tidigt så jag slippet den här jävla dagen!


17 juni 2012

Godmorgon söndag!
Jag har varit vaken ungefär en timme, har ätit frukost och slappat vid datorn, ska ta och göra mig klar nu för går sista introduktionsdagen idag 10-18 innan jag börjar jobba på riktigt i morgon, fuun! Dock regnar det massor så ska fråga om J har lust att köra ner mig och hämta mig ikväll så jag slipper cykla i regnet..

Ha en bra dag för det ska jag ha!


Biotime!

img_7779 (MMS)

Biotime!


16 juni 2012

Hej på er!
Hoppas ni har en bra lördag! Själv vaknade jag till regnet efter en fotbollskväll med lite vänner igår, låg kvar i sängen lääänge och spelade mobilspel och slappade, skönt! Efter frukosten så drog Johanna och jag in till stan och solade och pratade lite om midsommar och sånt, så himla skönt! Annars så har jag städat lite, slappat massor, tagit en pw med Anna och duschat. Nu ska vi snart ta och göra lite tacos och sen senare ska vi åka till Västerås med Måns och Johanna och titta på bio, den nya Snövit ska vi titta på, ska bli spännande!


Hemma igen!

Åh vad gott det var med Kinabuffe till lunch! Sen hittade J en hel del kläder och jag lämnade tillbaka ett linne och köpte ett nytt, köpte även en eltandborste, äckligt dyrt men tror det kommer bli bra! Glömde som vanligt att jag måste titta på skor men orkade inte riktigt, haha!


15 juni 2012

Hej där fredag!
Hade introduktion på förmiddagspasset idag så gick 7-11 vilket är den perfekta tiden nu under sommaren ju! Har hunnit vara ute med Molly en sväng sen jag kom hem och suttit lite vid datorn, nu ska Johan och jag åka till Västerås och äta lunch och sen lämna tillbaka lite kläder som han beställt och jag ska lämna tillbaka ett linne. Hoppas det blir en tur på ikea och gina tricot också, hehe!

Ha en bra dag och en trevlig helg!


Dagens outfit, sommrig och fin!

img_0756 (MMS)

Dagens outfit, sommrig och fin!


14 juni 2012

Hej där!
Tyckte nyss det var sista dagen på Nygårdsskolan och jag skulle ha en vecka ledigt men ja, den veckan försvann fort och idag är första dagen på nya jobbet! Börjar faktiskt bli lite nervös, idag ska jag gå på introduktion 14-20 så hinner fixa lite mer här hemma innan det är dags att dra iväg. Det ska bli så himla roligt!!


Positiv Sara

Johan - nu går vi och lägger oss så vi hinner kramas lite innan vi ska sova! Sara- pratar du med mig eller Molly!? Johan- dig?? Sara- jaha, ja jag tänkte att det är ju du och Molly som brukar mysa.. hahaha the story of My life, alltid nr två efter Molly! Haha!


Fotbolls em

Jag låg här hemma och tittade på tv och slappade, hem kommer Johan och tar tvdosan sätter sig ner med sin mat och byter kanal för att titta på fotboll, Utan att ens fråga om han fick byta eller om jag skulle se mitt program. Hahaha ja jag antar att det är sånt man får vänja sig vid när det är em!


13 juni 2012

Hallå där!
Idag vaknade jag pigg som en lärka vid åtta, låg kvar i sängen ett tag och läste aftonbladet i mobilen innan jag gick upp för en promenad och frukost. Har inte gjort så mycket alls under förmiddagen och nu har jag precis ätit en hamburgare från igår till lunch, gott! Ska snart slänga på mig kläderna och packa ihop träningsgrejer och lite sånt för idag ska jag umgå med Louise, var ett par veckor sen så det ska bli riktigt roligt! Ska ta med Molly och gå dit och sen frammåt kvällen ska jag släpa med henne ut i spåret och löpa lite, perfekt!


Galet att vi varit vänner i 10år redan!


Frukost!

Behöver jag säga att jag älskar frukt? Perfekt frukost!


Mums! Memmagjorda hamburgare och pommes!

img_7628 (MMS)

Mums! Memmagjorda hamburgare och pommes!


12 juni 2012

Hej på er!
Hoppas ni har en bra dag, eller iaf en bra start på dagen! Själv har jag varit ute med Molly och suttit och tittat på Greys Anatomy samtidigt som jag åt frukost. Idag tror jag att jag ska vara hemma för det mesta, har lite saker jag måste hinna göra och sådär, sen vid tre kommer L hit efter sitt sommarjobb och då ska vi ut på en pw, måste tvätta och så ikväll och ah det är typ det jag har hunnit planera. Får bli en slapp och skön dag idag!


Hundpromenad

5km blev det med alla hundar i Örebro, 13hundar var vi ett tag och Molly bara traskade på som om hon inte gjort annat, bäst var det när hon fick springa lös! Duktiga prinsessan!! Nu har Anna och jag landat här i soffan hemma hos Johan och tittar på fotbollen, mysigt!


Måndag eftermiddag

Nu är vi äntligen hemma från stan igen! 2.5h fick jag vänta hos arbetsförmedlingen, 30nr var det innan mig, helt sjukt! Dock hann vi ju göra alla ärenden under tiden när vi väntade, hann även med en sallad till lunch. Nu slappar vi en stund här hemma i soffan, ska snart göra lite mat och sen ska vi göra oss klara och åka till Arboga och möta upp Sandra. Vi ska ta med hundarna till Örebro och möta upp massa andra med hundar och gå ut på en promenad, ska bli roligt! Får se om vi hinner springa efter det men om inte så hinner vi ju iaf ta en promenad!


11 juni 2012

Hej på er!
Som sagt idag är första dagen som arbetslös.. Vaknade strax efter åtta idag och tog ut Molly på en promenad, har bara slappat framför datorn och ätit frukost till nu, ska ta och göra mig iordning och möta upp Anna om en stund. Vi ska kila ner på stan, jag måste in på arbetsförmedlingen, kolla lite på skor, handla lite och Anna skulle in på banken, får se vad vi hittar på efter det!
 
Hoppas jag kan övertala Anna om att springa ikväll också!


Arbetslös

Nu är jag arbetslös igen..... Dock bara tills på torsdag för då börjar vikariatet över sommaren, yeey! Börjar dagen med en god frukost!


10 juni 2012

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en lika skön och bra söndag som jag har haft! Sov ut med mina hjärtan i morse innan det var dags att gå upp och gå ut på en promenad, när vi slappat med frukost och sånt så gjorde vi oss klara och åkte och veckohandlade. Efter det så åkte vi ut till sväronen där min fina svärmor fyller år, Grattis! Vi blev bjudna på smörgåstårta och så fick hon så klart lite presenter, av oss fick hon en bok och en glassmaskin, hoppas hon blev glad!

Efter det åkte vi hem och städade och sen drog jag ut och sprang 3km med Johanna, så galet jobbigt var det idag! Men något som är sååå bra är att jag på ungefär två veckor har gått från 3km på 19min till 17min, mitt mål är att komma ner till 15minuter och den dagen ska jag köpa mig ett par nya easytone skor att pw'a i. Mina är så sjukt slitna efter alla promenader så jag behöver verkligen ett par nya! Så nu jävlar ska det springas så jag får köpa nya!

Efter att jag hade duschat och ätit en macka så kom Anna och Philip över en sväng, vi snackade lite och spelade tvspel, nu ska Jompa och jag snart titta på en film och bara mysa innan hans jobbvecka börjar, själv är man ju arbetslös i några dagar innan sommarjobbet börjar! 


9 juni 2012

Hej på er!
Nu är jag hemma igen och har tid att sitta vid datorn ett tag!
Igår efter att vi hade varit i Västerås så kom Måns och Johanna hit för att titta på fotboll, inte såå kul tyckte Johanna och jag med killarna var glada och vi kunde ju läsa lite tidningar, hehe. 

Idag fyller Elisabeth år, Grattis!! Så halv tolv packade jag in Molly i bilen och sen åkte vi hem till henne där även mamma, Elin och ungarna var blev bjuden på plättar till lunch när jag kom dit, mums! Sen kom Stina, Ed och Benjamin och då gick vi ner till kanalen och fiskade ett tag, dock inget napp men mysigt ändå! Vi blåste massa såpbubblor när vi kom tillbaka och sen kom det lite mer folk och då grillade vi grillspett och åt potatissallad, så himla gott! När det blev för kallt så gick vi in och spelade lite spel och sedan spelade Jonas lite gitarr och vi sjöng lite, väldigt mysigt!   
    Kom hem med en supertrött vovve nu vid nio så har precis tagit en dusch och krupit ner bredvid Jompa i soffan, hoppas att vi ska titta på någon film snart och så ska jag äntligen få äta lite ostbågar som jag har längtat efter i flera veckor!




Of we go to the studentfirande!

img_6171 (MMS)

Of we go to the studentfirande!


Sommarfina naglar!

img_2067 (MMS)

Sommarfina naglar!


8 juni 2012

Hej på er och hej på solen som äntligen har behagat att titta tillbaka!
Vaknade strax efter nio idag sen blev det en skön promenad med Molly i solen och nu sitter jag och äter massa vattenmelon till frukost, mums! Ska snart ta och fixa klart kläderna och sånt inför dagen för senare idag ska vi åka till västerås och fira Johans kusin Oskar som tar studenten! Ska bli så himla roligt! Och idag tar även älskade Jonna studenten, är så otroligt stolt över henne och önskar att jag kunnat fira henne också, men man kan ju tyvärr inte göra allt..

Nej nu ska jag fixa och dona så jag inte blir sen, ha en bra dag och en toppenhelg!



3år sedan idag, ååh vad jag saknar det!!


7 juni 2012

Idag var dagen, min sista dag på vikariatet i min underbara klass! Hoppas så klart att jag får komma tillbaka i höst men just nu ser det inte så ljust ut tyvärr, som tur är börjar jag på nya jobbet nästa vecka så jag kommer inte vara helt sysslolös på ett tag iaf!
   Idag kom alla föräldrar och fikade och vi sa glad sommar till alla, riktigt trevligt! Sen sa jag hej då till alla kollegor, lämnade in nyckar, fick en fin blomma och sånt där. Efter jobbet drog jag iväg och köpte en present till svärmammsen som fyller på söndag sen cyklade jag hem och lämnade alla grejer innan jag drog iväg igen och köpte present till Johans kusin Oskar som tar studenten i morgon och en present till Elisabeth som fyller på lördag, passade även på att byta ett linne jag köpte förra veckan till ett annat linne, hah!

Har typ nyss landat hemma i soffan efter en promenad med Molly, ska slappa en stund till för om 30 minuter ska jag vara hemma hos Johanna och sen ska vi ut och springa! Blir 5an idag i skogen, hoppas bara inte myggen är för hemska!


Efter en tid så splittras vi nu åt olika h...

img_7119 (MMS)

Efter en tid så splittras vi nu åt olika håll, elever och personal. Men i med och motgångar har ni alltid varit mina favoriter, tack klass I för den här tiden och för allt ni lärt mig!


Melon

Jag har varit sugen på vattenmelon i säkert en vecka men eftersom Johan inte gillar det så har det inte blivit av att köpa någon. Men eftersom träningen gått så bra i veckan med bättrade tider och sånt så tog vi oss en promenad till affären ikväll, Jompa ville ha munkar och jag köpte 2kg melon, mums! Ska sätta mig och titta på Fame nu och äta tills jag spricker!


Pizzakväll och tjejerna väljer film, Titan...

img_7378 (MMS)

Pizzakväll och tjejerna väljer film, Titanic!!!!


5 juni 2012

Näst sista dagen på jobbet är precis klar, idag på fritids åt vi tårta och sa hejdå till några elever som tar studenten på torsdag, så sjukt att man inte kommer träffa dom mer än kanske på stan sen! 
   Hade fått hem mina sista grejer som jag hade beställt nu när jag kom hem, ett "armband" som man har mobilen i när man är ute och springer och lite annat bra, äntligen! Ska fixa lite här hemma nu ett tag och sen senare ska Jompa och jag möta upp Johanna och Måns på Ica för att handla saker till pizza för ikväll är det pizzakalaaaas! Haha, nej men vi ska göra pizzor och typ titta på film, jag har gjort pizzasallad till maten och sen pannacotta till efterrätt, ska bli såå gott!


4 juni 2012

Hej och hå, måndag!
Jobbade som vanligt idag, en väldigt bra sista måndag på älskade Nygårdsskolan! Direkt efter jobbet så skyndade jag iväg och handlade lite sen hem och gick ut en sväng med Molly innan jag kastade på mig tränigskläderna och drog ut och sprang med Anna, körde även lite styrketräning när jag kom hem, såå skönt och roligt! 
  Efter det var det bara att sätta fart med tvätten, duscha, laga mat och äta, göra pannacotta tills i morgon, mejla iväg en grej och sen klippa Mollys klor igen, puh! Ska klippa hennes klor ofta ofta nu ett tag så dom känns perfekta i längd och så hon vänjer sig med klippningen ordentligt, fast hon har verkligen blivit mycket duktigare! Full fart har det verkligen varit idag samtidigt som jag har sprungit mellan tvättstugan hela tiden!

Nu ska jag dock slappa i soffan resten av kvällen (förrutom tvätten då) och sen bädda rent sängen och sova som den prinsessan jag är, haha!



Prinsessan själv i sina "riktiga" kläder 09
Haha!


Sol i sinne, sol inne! Johan och jag tving...

img_5875 (MMS)

Sol i sinne, sol inne! Johan och jag tvingar hit sommaren med riktig sommarmat!


Egentid

Eftersom det regnar så mycket så sköt vi fram träningen till ikväll, får se om vi ska ut och springa eller gymma! J står och diskar så jag har stängt in mig i sovrummet med en tidning, tända ljus och Molly, lovely!


3 juni 2012

Hallå Söndag!
Johan gick upp redan vid nio idag och jag skulle bara slappa en stund till men somnade visst om till halv elva, haha! Släpade mig ut med Molly direkt och sen blev det en brakfrulle/brunch med hjärtat, såå gott! Ska göra mig klar för att veckohandla om en liten stund för sen halv tre ska jag ut och springa med Johanna, ska se om skorna är så underbara som jag tror att dom kommer vara!

Resten av dagen ska jag baara slappa och umgås med mina hjärtan här hemma! 3 dagar kvar att jobba på Nygårdsskolan nu också, herregud!


Helgens tema är frukost, mums!!!

img_5762 (MMS)

Helgens tema är frukost, mums!!!


Maaaat.

img_0289 (MMS)

Maaaat.


2 juni 2012

Efter en tuff vecka behövdes verkligen en skön dag här hemma!
Sov till typ nio och sen åt jag en mumsig frukost med ostfralla och risgrynsgröt och sen vid typ halv tolv mötte jag upp Jossan för en lååång pw med massa snack innan vi gick och tittade på hennes nya fina lägenhet. När jag kom hem skyndade jag ut med Molly i regnet igen innan jag slängde mig i badkaret och hade lite hemmaspa (hårinpackning, målade naglarna osv). Har damsugit, kluppit Mollys klor, förberett maten, bokat tvättstugan och lite sånt. Tände massa ljus och bara tog det lugnt, så skönt! Nu är snart maten klar, köttfärspaj med tacosmak och en stor sallad blir det och senare kommer några kompisar över för att titta på film, mysigt!




Körde hela dräkten idag och nya skorna, perfekt!


Nu har vi shoppat ett par timmar och jag h...

img_2849 (MMS)

Nu har vi shoppat ett par timmar och jag har nästan hittat allt jag behövde ha, iaf det viktigaste! Nu är vi på g hem och sitter i bilen och funderar över vad vi ska äta, J vill ha pizza så det lär väl bli det, det är han värd efter att ha jagat runt på mig i flera timmar, haha!


1 juni 2012

Hej på er!
Jag har inte haft en så bra vecka, har varit på dåligt humör och så fort jag inte har varit på jobbet så har jag mest sovit, sov 11timmar i natt men skulle säkert kunnat sova mer, helt sjukt! Har lite mycket tankar och sånt också så mår väl över lag inte så bra, men hoppas bara att det är en sjukt dryg pms eller något, det får man ju alltid skylla på som tjej, haha!

Igår så var L här och gjorde 3 sorters muffins med mig och sen när vi var klara så tog jag en pw i regnet med Molly, skönt! Såg även igår att det har dragits 300kr från mitt konto från något som jag inte fattar vad det är och jag har inte ens använt kortet, så måste dra till banken idag och kolla upp det!
   Ska ta och göra mig iordning om en lite stund för idag jobbar jag 12.30-16 och sen ska Jompa och jag åka till västerås och shoppaaaaa, som jag har längtat! Men måste ju som sagt till banken innan det.. Åh det ska bli så mysigt idag, ska kolla efter nya löparskor tror jag sen ska vi äta ute och lite sånt tror jag, blir mysigt!


Några sånna här snyggingar vore inte helt fel!


RSS 2.0