Perfekt dag!

Nu har kalasgästerna åkt hem och om en stund kommer Måns och Johanna över för lite efter kalas fika, kebab och så ska vi spela Den försvunna diamanten som Johan fick av pappa, ska bli så roligt!


31 juli 2012

God morgon!
Jag har precis ätit upp min frukost så nu ska jag ta och göra mig iordning för sen jobbar jag 7-13 idag, efter det ska jag hem och fixa inför Johans kalas, det är kalas för min sida av släkten, hans sida har ju redan varit här. Halv sex kommer dom så jag har ju gott om tid, ska bli roligt att träffa alla!

Lunch

Omelett med olika ostar, purjolök och babybladspenat, mums!


30 juli 2012

Hej där måndag! Dock tycker jag det känns som typ onsdag då jag jobbat flera dagar redan.

Här hemma har det varit fullt upp hela morgonen, gick ut och gick med Molly när jag vaknade och sen vid nio drog jag och Jossan iväg till Johannisdahlskogen och sprang en vända, efter har jag städat hela lägenheten och nu har jag precis tagit en skön dusch! Ska ta och fylla i kassakort nu sen ta och göra en tårta innan det är dags att fixa lite lunch, tror det blir en omelett idag.. Sen när sånt är klart är det dag för jobb 14-20 så ja idag är det full fart, men jag gillar det!

Ha en bra dag!


Ett skratt förlänger livet

Having a bad day? Här får du något som garanterat ger ett gott skratt, Sara 10 (?) år!


29 juli 2012

Solen skiner och det ser ut att bli en riktigt toppendag idag, själv sitter jag här med ont i magen och ska jobba 12-20 idag, blöh! Vore så jävla typiskt om det här blir typ sommarens dag bara för att jag jobbar! Aja bara några fler dagar som jag "bor" på jobbet sen blír det lite mer ledigt..
 
Nu måste jag planera lite mat för veckan så J kan åka och handla när jag jobbar, hej och hå!
 
 

28 juli 2012

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Jompas 25års dag, hurra hurra hurraaaaa!! Grattis Älskling!!
 
Jag har jobbat 8-16 idag men sen direkt när jag kom hem så blev det paketöppning, Johan tycker det hör till att man gör det i sängen så vi satte oss där och så kom jag in och sjöng, haha! Han fick en ny parfym, en våg och två whiskeyglas av mig och jag tror han blev glad! Efter det så skulle så klar Johan få bestämma precis vad han ville äta och då blev det subway, jag tänkte typ att man skulle äta på någon restaurang men det var inte det han ville ha så det var bara att åka till dit, haha! Men det var gott! Vi åt det här hemma och så tittade vi på ringaren i notre dame, helt okej film. Nu slappar vi vid varsin dator en stund för sen ska vi slå på en till film som J får välja och så ska vi duka fram massa gott, har köpt 4 olika ostar, kex, ölkorv, jordnötter och lite mörk choklad, mums! Så mysigt är det och mysigare blir det!
   Tråkigt att jobba hela helgen nu när Johan fyller men vi gör iaf det bästa av det och det blir väldigt bra tycker jag!
 

27 juli 2012

Hej fredag!
Igår efter att jag hade gjort alla måsten så mötte jag upp Jossan på stan och då passade jag på att köpa min skor som jag hade som belöning för att klara tiden jag sprang, hittade även två träningslinnen för 200 så köpte det också, perfekt med massa rea! När vi var klara i stan cyklade vi hem hit och tog med oss Molly ut och la oss på en filt i solen, eller ja solen var iaf framme stundvis!
 
Vid femtaget hade Jossan dragit hem så då drog Jompa och jag på oss inlinesen och åkte 8km, så roligt! Fast det känns idag att jag har gjort mycket i veckan, på fyra dagar har jag joggar, tränat ruffie och åkt inlines, bara jogging är jag ju van med men inte det andra så var sjukt stel när jag vaknade vid åtta idag. Så nu har jag varit ute på en pw med Molly så jag hoppas att musklerna ska kännas lite mjukare idag!
 
Ska äta upp min frukost nu sen fixa lite här hemma innan det är dags för jobb 14-20, hej och hå, nu börjar min lååånga jobbhelg!
 
 
Nya snygga skorna!
 

26 juli 2012

Hej på er!
Idag är jag ledig, verkligen skönt eftersom det blir en intensiv jobbhelg fredag-tisdag! Vaknade vid åtta idag och har varit ute med Molly och ätit frukost som vanligt, åt finn crisps och vatten melon, mums! Har massa måsten idag så ska väl ta och sätta igång nu och sen hoppas jag solen kikar fram så man kan ta och sola lite, ska nog även ut och springa lite senare, behöver springa bort mina stela vader!
 
Nej ta tag i alla måsten var det, börjar med att vika tvätt sen ska jag ringa samtal, skicka iväg mejl, söka jobb osv..
 
Ha en bra dag!

25 juli 2012

Hellu där!
Jag har precis ätit frukost och ska ta och göra mig iordning, ska iväg på apt 8-11 och efter det kastar jag mig i bilen för att möta upp Elin och tjejerna och Stina och Benjamin i Arboga sen ska vi åka till Eskilstuna och gå på parken ZOO, ska bli sååå roligt! Efter vi varit där hela dagen så har jag lovat Elin att följa med henne och träna, hon ska träna Ruffie och jag lovade att vara hennes motståndare/partner den här gången, får se om jag lever i morgon, haha!
 
Nej nu ska jag göra mig klar, ha en bra dag!
 

Jordgubbar med mjölk

Mums!


Jag gjorde det

Jag gjorde det, helt själv!! Jag drog ut och sprang igår, helt ensam och så drog jag till med att slå mitt personliga rekord! Sprang 3km på 16.25minuter, så nu klarade jag mitt mål och får köpa ett par nya easytone skor som jag velat ha länge, har kämpat för det här i ett par veckor och nu är det gjort! Känns ännu bättre att jag gjorde det helt själv också!
 
 
 
Tyckte dom här var riktigt fina!

klgfhhxklklö

Det har blivit lite för mycket på för kort tid just nu, känner mig så otroligt arg, ledsen och trött!
 
Dagen började förjävligt, har dessutom tagit fel på tvätt-tiden så har gått ner dit flera gånger i onödan, sitter och äter lite jordgubbar med mjölk just nu för att göra mig själv lite glad, dock funkar det inte alls. Ska tvätta hela förmiddagen och sen jobbar jag kväll ensam, blir perfekt! Slipper jag träffa folk.. 
 
 

Måndag

Jag har jobbat, sovit middag, ätit lunch och nu tittar jag på oth, bra start på dagen! Ska iväg och handla lite mat till kvällen om ett tag med Jossan och sen ska jag nog ut och springa en sväng. Ikväll ska jag till Arboga och grilla med Sandra, Jennifer, Jossan och Linda eftersom Linda är hemma i Sverige några dagar, ska bli så himla trevligt!


Filmsöndag

Efter allt kalasande idag så plockade vi iordning här hemma och sen drog vi och veckhandlade. Blev mycket fika kvar idag dock så bjöd över två riktiga fikaälskare (Måns och Johanna) på filmkväll så nu ska det fikas igen och tittas på film, bra avslut på veckan!


22 juli 2012

Morsning korsning!
Jag har precis ätit lite frukost och nu ska jag ta tag i dagen! Idag kommer som sagt Johans släkt hit för att fira hans 25års dag lite i förskott och eftersom vi inte varit hemma så mycket så har vi lämnat allt som ska göras till idag, haha! Kl två kommer gästerna så nu ska vi storstäda, göra klart tårtor, fixa lite sittplatser och sånt, hej och hå!

21 juli 2012

Hej på er!
Idag har det varit riktigt fint väder och varmt ute! I morse vid tio drog Johan, jag, Tomi och Peter iväg till Krampen för att fiska hela dagen! Jag metade bara och fick upp två mörtar, haha skrek av lycka tills vi fick kasta i dom igen, sen fick Jompa en regnbåge! Vi grillade korv där och sen gjorde Peter iordning regnbågen med lite kryddor som han hade med sig och så grillade vi den, blev riktigt gott! Vid sju packade vi ihop våra saker och började kila tillbaka mot bilen, dock var det som ett träsk överallt eftersom det regnat så mycket och mina gummistövlar läckte in så jag var dyngsur när vi var tillbaka!
   Nu ikväll har jag förberett två tårtor tills i morgon då Johan har kalas inför att han fyller 25 nästa lördag, så i morgon kommer hans släkt hit och firar, ska bli riktigt trevligt!
 
Mina fina stövlar fick jag när jag fyllde 18 av tjejerna, dock börjar dom bli lite väl slitna nu så nu måste jag hitta ett par minst lika snygga nya! Inte det lättaste!

Jag älskar er

Det är för mycket som händer just nu, så mycket att jag inte orkar känna efter hur jag känner... Vila i frid farmor! Och morfar, kämpa på, det här klarar du!


20 juli 2012

Idag när jag vaknat så kilade jag hem till Jossan direkt med Molly, vi åt frukost tillsammans och pratade massor, så himla skönt! Har ganska nyss kommit hem så nu ska jag bara fixa lite för sen är det jobb 14-20. Efter det ska jag ÄNTLIGEN få min efterlängtade kebab, men den måste vara helt rätt för att jag ska bli nöjd! En kebabtallrik med vitsåsen på, starksåsen bredvid och extra fefferoni, kan säga att det är det enda jag kommer tänka på hela dagen, haha!
 

Det som funkar en dag som idag, Mutor!

Haha jag fastnade totalt i soffan, har kollat på tv och småsovit hela dagen, precis vad jag behövde, har äntligen fått lite ny energi nu! Mutade mig själv med bigarråer för att ta tag i diskberget så nu är det gjort och jag sitter med en skål bigarråer i soffan, snart ska jag slänga på mig träningskläderna och vänta på Jompa!

19 juli 2012

Jag är så trött, så trött! Jag har jobbat 7-11 idag och sen har jag typ ätit lunch, varit ute med Molly och bara slappat i soffan, solen skiner och det ser ut att vara värsta solarvädret men det var rätt kallt när jag var ute, så typiskt! Ska ta och dra på nya radion nu och ta tag i diskberget i köket, har precis svidat om till riktiga mjukiskläder också, skönt!

När Jompa kommer hem vid fyra tänkte jag stå i startgroparna med träningskläderna på och hoppas på att han följer med mig ut och springer!


Bigarråer I love

Hej där!
Idag har det verkligen varit full fart! Har jo jobbat, klippt mig osv. Och klippningen blev så bra! Så himla skönt då jag verkligen ville hitta en frisör jag trivs med och nu tror jag att jag har hittat rätt äntligen! Efter att jag var klar där så åkte jag och hämtade upp Jossan sen drog vi till Erikslund i Västerås, båda var hungriga så det blev varsin macka på Ikea först, jag tog en mumsig räkmacka! Sen shoppade vi loss där ute och även en sväng i stan hann vi med, jag köpte alla Johans presenter, en present till Johanna och sen handlade jag lite hit hem och till mig själv köpte en köksradio, paraplyn, saltvattenspray till håret, tupperingskamm och en ny platt-tång, precis allt jag behöve ha! Sen på ett torg i Västerås sålde dom massa frukt och det luktade så gott! Kunde inte låta bli att köpa med mig lite bigarråer, mums!!
    När vi kom tillbaka till köping blev den en springtur i skogen, så himla skönt! Snart är jag back on track med min kondition sen innan förkylningen känner jag, lovely!
 
 

18 juli 2012

Morn morn!
Idag har jag en rolig dag framför mig, först jobb 7-11 och efter det ska jag skynda hem och äta lite lunch och sen gå ut med Molly en sväng för kl 12 ska jag ta och klippa mig, ska testa på ett nytt ställe så hoppas verkligen jag blir nöjd! Sen efter det ska jag direkt åka och hämta upp Jossan och så ska vi dra till Västerås och shoppa, jag ska köpa presenter till Jompa och sen kolla på lite andra saker vi behöver hem, typ en radio till köket tex, fun fun! När vi kommer hem från västerås så hoppas jag att Jossan vill dra ut och jogga lite med mig, känner på mig att jag kommer ha träningsvärk så skulle vilja försöka jogga bort den lite.
 
Yes det var min dag det, tror det kommer bli en toppendag! Hoppas ni får en lika bra dag!
 
Orkade inte leta på en vettig bild, fick bli en på sötnosen själv ist!

Det där har ju jag skrivit!

Slog precis upp min Cosmopolitan tidning och det första jag ser är en insändare skriven av mig själv! Coolio!


Oturs tisdag

Jag skrattade åt fredag den trettonde, men nu skrattar tisdag den sjuttonde åt mig! Jag hade en riktigt toppen fredag så självklart trodde jag att jag var säker.. Men nej då! Nu när jag bakade kakor så brände jag första plåten sen gick jag in i plåten och rev ner alla på golvet så det bara blev smulor. Men inte nog med det för när jag skulle dammsuga upp allt så var dammsugarpåsen full och jag hittade ingen ny.. Till slut hittade jag en och kunde börja meka tillbaka den. Det hade bara fattats att dom regndropparna som kom när jag hade följt L en bit hem i vitt vita tunna linne hade blivit till ett spöregn! Nej nu blir det lite lunch sen ska jag ta en tidning och lägga mig i sängen och läsa och lyssna på åskan en stund, sen ska jag nog baka lite mer!


17 juli 2012

Hallå där!
Hoppas ni mår bra idag! Jag ska ta och borsta tänderna nu och sen måste jag ta och försöka få bort all tvätt som hänger överallt efter att jag tvättade igår, inget hann torka så det är tvätt på varenda dörr och sak som det kan hänga på.. Vid elva kommer L hit och ska hjälpa mig att baka lite till Jompas kalas, ska bli roligt! Har av olika anledningar missat typ två träffar så nu ska det bli roligt att ses!
 
Sen om vädret håller i sig så ska jag nog kila över till Jossan senare och lägga mig i solen och bara snacka och ikväll tänkte jag ta mig ut och jogga en sväng, perfekt dag!

Tankar just nu

- Johans släkt har släktträff på min sista jobbhelg som jag verkligen vill vara med på, hur löser jag det?.... - Undrar om Jompa fått någon fisk nu när dom är iväg och fiskar?.... - Jag är hungrig men vi har inget gott att äta på.... - Tänk om dom klipper mig asfult på onsdag som på det förra stället, jag ska ju och shoppa efter. Det får inte hända!.... - Hur tillgjorda kan människor bli på tv egentligen?


~

Look into My eyes and tell me what you see


16 juli 2012

Det är strålande sol idag, tyvärr tror jag inte att jag hinner ut och stråla ikapp med den, har så mycket att göra! Jag har tvättstugan 10.30-14 och det är galet mycket tvätt och så jobbar jag 14-20 så jag får tvätta så mycket jag hinner. Därimellan ska jag antagligen ut till sväronen en snabbis och låta Sandra kolla på vår hundbur ifall hon vill köpa den, sen måste jag fylla i kassakort till a-kassan, boka en klipptid och lite sånt där. Men men det är bara att skynda på så hinner jag kanske ut en snabbis om jag har tur!

Semester till Falkenberg!

Jag har inte riktigt hunnit att berätta om vår underbara semester till Falkenberg! Johan, jag, Johanna och Måns åkte ner till Johannas syster Carro och hennes familj!
 
Söndagen kl tio bar det iväg och redan när vi lämnade gatan så kom Johan på att han hade glömt mobilladdaren hemma, så himla typiskt, haha! Vi åkte och åkte, åt lunch på Max men ah det var riktigt roligt faktiskt! Kom typ fram halv fem har jag för mig och då var det strålande sol och helt underbart väder! Det är så himla fint hos Carro och Daniel, dom bor på en stor fin gård, har 5min till havet, 5min till centrum osv, helt perfekt!
   Vi kastade på oss badkläderna direkt och åkte ner till havet och det var så himla skönt i vattnet, vi låg säkert i nästan en timme och bara pratade och lekte med Elis, Johannas systerson. Sen åkte vi till affären och handlade lite mat, tillbaka hos dom sen så grillade vi och satt och pratade länge. Gick in och tittade på film senare och åt lite godis, skönt!
 
 
Måndagen vaknade vi upp till strålande sol igen, dock blåste det en del men det gjorde inte så mycket! Efter frukosten så åkte vi iväg och var vid "turiststranden" en stund innan vi gick och spelade minigolf, 18 hål valde vi och det var så himla roligt! När vi spelat klart så gick vi iväg till Peggens och köpte glass, dom har helt sjukt många olika Siaglassar där (Eftersom siaglassen görs där). En sväng till centrum hann vi också med innan vi åkte hem och åt lite lunch. Framåt kvällen åkte vi till havet igen och badade i alla stora vågor, askalt var det men så roligt! På kvällen plockade vi fram vin/öl och hade en riktigt spelkväll med kortspel, yatzy osv.
 
 
På tisdagen var det inte så roligt väder, mulet och grått så vi åkte iväg till Ullared och lagom när vi kom fram dit (30 minuters bilfärd) så började det spöregna så vi fick springa in på Gekås, hah! Var där hela dagen och shoppade massa roligheter, lite presenter, lite kläder, hundsaker, wii spel, lite till köket, en jacka osv. Till och med Johan som inte gillar att shoppa hade roligt! haha!
   Vid sju var vi tillbaka på gården och då fixade vi till oss lite och sen åkte vi till Harrys och åt middag, väldigt mysigt ställe och helt underbar mat! Jag åt vitlöksbröd till förrätt som jag delade med Johan, Oxfilé medaljonger med potatisbakelse till varmrätt och chokladkladdkaka till efterrätt med knäckglass, mums!! Vi blev kvar där ganska länge innan vi tog en promenad i centrum och åkte hem och spelade lite kort.
 
 
När vi vaknade på Onsdagen så hade Carro varit iväg och köpt frallor till frukost eftersom det var sista dagen, mysigt! Sen gjorde vi oss klara och åkte iväg och spelade lite mer minigolf, 9 hål som vi inte hade kört innan. Efter det åkte vi tillbaka och åt lunch, packade ihop och sa hej då till Carro, Daniel och Elis innan vi packade in oss och alla saker i bilen och började åka hem!
 
 
Det var en så himla bra semester och jag hoppas verkligen att vi kommer åka dit igen!
 
 

Bullbak

Jag har bakat bullar så det är kokhett i hela lägenheten så nu drar jag och jompa ut och springer en sväng, skönt!


15 juli 2012

Hej där!
Idag tog vi sovmorgon, hela familjen, men nu är det dags att ta tag i dagen! Ska ha en skön och slapp dag idag tänkte jag och bara göra sånt jag vill göra, ska åka och handla, baka lite, dra ut och jogga och så ska jag spela massa tvspel med Jompa! Ska försöka lägga upp bilderna från semestern också, om jag orkar, hehe.

Tjejkväll

Är på väg hem till Jossan just nu med Molly, Johanna fyller 24år idag så jag, Jossan, Johanna, Madde och så en tjej som heter Ida ska dricka lite vin och bara snacka massor, ska bli riktigt trevligt!


Fiska utan vatten

Johan har köpt ett kastspö så nu lär jag honom hur man trär spöt och hur man kastar, första kastet satte han i ett träd så höjdrädda jag fick klättra upp och ta det.. Nej nu träffade han ett träd igen!! Hahaha!


14 juli 2012

Jag sov så skönt så skönt i natt, hela sägen för mig själv! Det händer verkligen inte ofta och är inte speciellt roligt men i natt var jag trött och då var det ganska skönt! Nu är dock hjärtat hemma igen efter en natt med grabbarna, han skulle sova till klockan ett så jag ska ta och baka lite kakor nu tänkte jag och sen när han vaknar tror jag vi ska ut till sväronen och hjälpa till att måla på huset, men ah vi får väl se vad han orkar med idag!
 

Twilightmaraton

Nu är äntligen tjejerna här så nu fortsätter vårat twilightmaraton!


Nytt

Köpte nytt mobilskal i Ullared, love it!


13 juli 2012

Sitter och äter en väldigt god frukost just nu och om en liten stund ska jag och Louise ut och gå med hundarna. Får se vad jag hittar på sen idag, Johan ska lana så jag funderar på att baka lite till hans födelsedag och sen ikväll kommer Jossan och Johanna över för att se dom två sista twilightfilmerna, mys!


Lite nytt

Köpte lite nytt till köket i Ullared, spisskydd och två ugnsformar, tyckte det blev riktigt bra!


Present

Jossan fick en liten present eftersom hon var hundvakt åt Molly två dagar när vi var på semester, en fin ugnsform i en av hennes favoritfärger!


Vad fan är det som låter!!??

Idag när jag packade upp så vek jag in kläder i garderoben och precis när jag lagt in allt så hör jag hur det börjar låta jätte högt från väggen bakom, tänker att grannarna borrar och går där i från. Men efter typ en timma av konstant borrande börjar jag bli både irriterad och fundersam över vad dom egentligen håller på med.. Går in i sovrummet igen och funderar och funderar innan jag öppnar garderobsdörren och inser att det låter där inne! Får panik och tänker att nej nu jävlar borrar dom hål i väggen och in i min garderob!! Men sen ser jag den, min vibrerande massagegeting.. Tydligen hade jag kommit åt den så den stod och vibrerade så det lät i hela lägenheten, kan säga att jag stängde av den väldigt fort! Hahaha!


Regnjacka

Jag tycker att min svarta regnjacka är så himla tråkig så när vi var i Ullared så passade jag på att köpa mig en ny, köpte en lila som är så himla snygg! Synd bara att bilden inte riktigt gör färgen rättvis, det är starkare lila färg egentligen. Passade även på att visa min nya fina vattenflaska, Johan kastade min förra så kände att jag ville ha en ny som han skulle låta bli, rosa blir perfekt!


12 juli 2012

Hej på er!
Jag har haft en helt underbar semester och kom hem sent igår kväll, har inte haft en tanke på att skriva men ah tänkte berätta allt om semestern lite i efterhand ist. Idag tänkte jag ta mig en skön sovmorgon eftersom jag var så slut efter semestern men nej kl sju började en dryg ettrig jävla hund skälla utanför mitt sovrumsfönster och höll på till strax efter nio, då gav jag upp och gick upp, har precis varit ute på en promenad med Molly och nu blir det frukost och så ska jag läsa massa bloggar!
 
Idag har jag en del att stå i, men skönt att ha något att göra! Ska packa upp allt, storstäda lägenheten, gosa med Molly massor, boka tvättstugan eftersom tvättkorgen svämmar över, bädda rent, skriva inköpslista och handla. Ska även ut och jogga lite med Jossan, har varit förkyld länge men har inte haft ont i halsen på länge utan är bara snorig så ska mjukstarta lite idag tänkte jag!
 
Och sen ikväll skulle jag vilja hinna prova vårat nya wii spel som vi har köpt, Donkey kong det verkar så sjukt roligt så jag hoppas vi hinner, haha!

Live från bilen

Nu har vi åkt bil i ungefär en timme, jag har hunnit kolla Facebook tre gånger, spelat massa spel och klättrat runt i sätet, yes jag börjar bli lite uttråkad! Bara fyra timmar kvar! Haha!


Semester!!

Om allt har gått som det ska så är Molly nu lämnad till Jossan, hon ska vara där till måndag kväll och sen åker hon ut till sväronen och är där tills på onsdag, tror hon kommer ha det så bra!
 
Själva borde vi sitta i bilen typ nu, säkert inte dock eftersom vi alltid är så sena, haha! Men tanken är att vi iaf ska vara på väg nu till Falkenberg med Johanna och Måns, wiie!
   Johanna har en syster som bor på en gård med sin familj så vi ska få bo hos dom söndag till onsdag och så ska vi bara göra massa roligheter! Vi har inget direkt bestämt men massa ideér har vi så klart! Ullared ska få sig ett besök, vi vill spela minigolf, åka runt och titta massor, bada i havet, grilla massa gott, kanske äta färska räkor, mysiga kvällar med vin/öl och sällskapsspel! Ja vi får väl se vad vi hittar på, toppen kommer det garanterat att bli! Nu håller vi bara tummarna för att det inte ska bli allt för dåligt väder!
   Vi har också pratat om att dra förbi gränna, kanske på vägen hem eller så, men ah vi får se vad det blir! Ska iaf bli väldigt roligt att åka iväg med underbara vänner och min älskade Jompa!
 
Hoppas ni har det bra här hemma för det ska vi ha! Kommer dock sakna ihjäl mig efter Molly, så många dagar har vi aldrig varit ifrån henne tidigare!
 

Älskade släkt!

Vilken rolig dag/kväll vi har haft! Blev massa bus med ungarna hos mamma innan åkte över till Lena och Jonas, vi började ganska snart med en volleyboll match, dom vuxna mot "barnen" efter 3 sett vann dom vuxna med 2-1. Sen grillade vi och efter det körde vi igen, då vann vi barn med 2-1, wihooo haha! Efter det blev det lite efterrätt och sen körde vi två sett och då vann vi barn igen och sen körde vi 2 sett tjejerna mot killarna men killarna vann med något poäng, men så himla roligt var det! som vanligt skulle någon skada sig, i år blev det Johan som fick blöda lite näsblod, men så ska det vara, haha!
 
Kom hem helt slut och svart under fötterna efter allt sprinandes barfota och hoppade in i duschen, har slängt fram massa saker som ska packas ner i morgon och tagit en dusch. Nu ska älsklingen och jag äta upp det sista av tårtan sen igår och sen ska vi nog gå och lägga oss och mysa ordentligt med Molly innan vi ska sova så vi orkar upp i morgon!

Tvångstankar

Jag har så länge jag kan minnas räknat saker, typ bladen på blommor räknar jag om och om igen, räknar böcker i en hylla osv. Har jag räknat en gång måste jag göra det igen och igen för att vara säker på att jag inte räknat fel, haha! Sen drar jag i ögonfransarna och ögonbrynen, (skrev om det förut) dock har jag nästan slutat med det helt, vilket är toppen!
   Dessutom hatar jag ojämna antal på saker, att ha typ sju tallrikar ist för åtta i skåpet gör mig sjukt stressad, haha så stört egentligen! Vill även gärna ha typ volymen i bilen på jämna siffror.. Haha jag låter som en riktigt autistisk person men ah, alla är väl lite små autistiska kanske, haha!  
 
Hello knasboll!
 

7 juli 2012

Hej där!
Jag ska packa ihop lite saker och sen ska Jompa, jag och Molly åka ut till mamma, vi ska låna tvättmaskinen och umgås med familjen, vid fyra ska vi över till min moster och hennes man för då är det den årliga volleyboll matchen, "barnen" mot dom vuxna. Ska även grilla och Johan och jag har massa gott, fläskkotletter som ligger i marinad för andra dagen, champinjoner också marinerade, marinerat bacon som ska träs på spett, sen ska vi även grilla lite färskpotatis som jag nyss kokat upp och till det blir det tzatziki, ska bli så himla gott!
 
Nej nu ska jag göra mig klar så vi kommer iväg, ikväll måste vi hem och packa och ha oss eftersom vi drar iväg på semester i morgon bitti, yeeey!
 

Tjejkvällens mat

Herre Gud vad gott allt var igår! Vi satt på balkongen och åt förrätt och varmrätten sen gick vi in och startade första filmen och dukade upp efterrätt, chips, popcorn och melon. Var så galet mätt när jag skulle hem men det var då mysigt, roligt och gott! Världens bästa tjejer!


Kvällens efterrätt!


6 juli 2012

Hej på er!
Idag har jag jobbat 7-11 men nu har jag SEMESTER, yeeey! Är ledig i 9 dagar, lovely! Ska ta och fixa lite lunch nu sen måste jag iväg och köpa lite hundmat och sen ska jag ta och göra klart tårtan till ikväll. Vid fem ska jag hem till Jossan där hon, jag, Johanna och Anna ska ha twilightmaraton, Johanna ska göra skagentoast till förrätt, Jossan korvstroganoff till varmätt och jag har ju gjort en tårta till efterrätt och så har jag köpt lite vattenmelon, ska bli så himla gott! Haha lite rolig blandning på maten kanske men det var allt som vi var sugna på!
 
Ha en bra fredag, för det ska verkligen jag ha!

5 juli 2012

God morgon!
Vilket väder det ser ut att bli idag! Och så klart jobbar jag min längsta dag på hela sommaren, 7-17, blöh! Får försöka vara ute så mycket som möjligt idag på jobbet så jag iaf får lite sol på mig!
   När jag kommer hem ska jag baka efterrätten tills i morgon och sen ska jag fundera på vad jag ska packa för nästa vecka åker vi på semester med några andra, vart berättar jag senare, men det ska bli så sjukt kul!!
 
Ha en bra dag!

Slagsta med underbara vänner

Köpte en daimsnäcka när vi var iväg till slagsta, tog utan grädde och då var dom så snälla och la på lite extra mjukglass istället, mums! Så otroligt gott! Synd bara att man inte orkar hela, haha i-lands problem verkligen!

Min onsdag

Dagen blev inte riktigt som det var tänkt men den blev väldigt bra ändå!
Efter mötet på jobben så drog jag och skrev på lite papper sen hem och åt lite lunch och efter det tog jag med mig Molly och kilade över till Jossan, eftersom det är så molnigt idag så struntade vi i att åka till Malmön och ist så käkade vi vattenmelon på hennes balkong och slappade. Gick hem och lämnade Molly efter ett tag och sen cyklade vi och handlade saker inför fredag. Nu har jag fixat lite saker till a-kassan och om ett tag ska jag börja med maten, ska göra en laxsoppa ikväll som är så himla god!
 
Vid sju kommer Måns och Jossan hit sen ska vi åka och hämta Johanna och efter det drar alla 5 till Slagsta i e-tuna och där ska vi äta glass och planera lite roligheter, perfekt avslut på dagen!
 
 
Sist jag åt glass där, får se vad det blir för gott idag, hehe!

Här hemma drömmer vi

Mina drömmar, eller ja mina och Johans drömmar är ett hus på landet, barn, jobb, en till hund som sällskap till Molly och ah typ sånt. Helt vanliga svenssondrömmar men det är precis det vi vill ha, jag älskar det liv vi har tillsammans nu men jag längtar tills vi har det där svenssonlivet, kommer bli så underbart!
   Ett hus på landet är något vi faktiskt börjat fundera väldigt mycket på, vi skulle vilja hyra något i närheten av Köping så vet ni något så hör gärna av er! Två lantisungar passar inte riktigt i stan, två år räcker så nu vill vi ut till landet igen!
 
 
 
Mina drömmar!
Ett jobb inom särskolan/träningsskolan, förlovning, Johan, barn,
resor, pengar, hus, teckenspråk och bara massa Lycka!

4 juni 2012

God morgon!
Hoppas ni sovit gott! Jag har precis ätit frukost så nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ta en promenad med Molly, idag har jag APT på jobbet 8-11, efter det ska jag iväg och skriva på lite papper och sen hoppas jag att solen har kikat fram för då ska Jossan och jag åka ut till Malmön och sola ett par timmar.
 
Ha en bra dag!

Toppendag!

Åh vilken toppendag jag har haft idag! Åkte ju till Stina och Benjamin tidigare idag och sen har vi varit ute hela dagen och varit vid "plaskis", Benjamin har badat och Stina och jag har solat och pratat massor, underbart! Åkte hem vid fem och gick in och handlade lite saker tills i morgon och i helgen, var asnöjd när jag satte mig i bilen över att inte behöva handla något mer inför helgen eftersom jag fixade det idag. Sen kom jag på att jag ska ju bort på fredag och jag ska fixa efterrätten så måste åka och handla i morgon igen, blöh!
 
Nu ska jag ta och fikat med hjärtat innan jag ska fortsätta ligga här med mina röda axlar i soffan!

3 juli 2012

Hej där!
Idag blev jag väckt av ett samtal, fick veta att jag blivit LASad, så jag nu har förtur till alla vikariat i 9månader, ska skriva på papper i morgon, yey! Har ätit frukost och varit ute med Molly en sväng, idag åt jag havregrynsgröt med mjök för första gången, har inte fattat att man ska ha mjölk i innan men nu förstår jag verkligen det! Så mycket godare, haha!  Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen ska jag packa ihop lite grejer och åka till Örebro, ska hälsa på Stina och Benjamin och förhoppningsvis stannar solen kvar hela dagen så vi kan gå till "plaskis" så Benji får bada och vi kan sola lite, hehe!
 
Ha en bra dag, det ska verkligen jag ha!
 
 
Johan kom in med en fin blomma till mig i helgen efter en promenad, hjärtat!

Träningsabstinens

Åh jag har sån jävla träningsabstinens! Har inte kunnat träna ordentligt på typ två veckor och det känns verkligen i kroppen, är inte alls lika pigg och glad som jag annars är! Det började ju med att jag gjorde illa knäna och när det lagom hade gått över så testade jag att springa förra måndagen och ja då blev jag dunderförkyld, trodde att det hade börjat gå över igår men idag har jag lite ont i halsen igen och är väldigt snorig. Men ah, får väl ta och skölja näsan ett par gånger och hoppad på att det går över!
 
Nu vill jag bara ut i skogen och springa, springa och springa! Fixa min mål och ja bara få lite ny energi!

2 juli 2012

Hej där!
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon till tio, var helt slut efter igår! Jobbade ju till sex sen åkte jag hem till Johan och Anna som också var här och sen drog vi och handlade, lagade mat osv. Efter mat och sånt så kom Måns över för att se på fotbollen, var ju final och så. Gick väl och la mig typ tolv? Och då var jag helt slut, är ju förkyld och igår kände jag mig riktigt hängig. Men nu är jag ganska pigg igen!
    Ska bara slappa hela förmiddagen idag tills det är dags att jobba 14-20, orkar inte göra så mycket annat idag alls!
 
 
Tre år och två månader <3

1 juli 2012

Hej och God morgon!
Jag gick upp 8.20 idag, har gjort frukost, gjort en räksallad till lunch, ätit och lite sånt, ska snart ta och göra mig klar för jobb! Igår jobbade jag precis som idag 10-18 och efter det så cyklade jag till affären och köpte chips, dricka och kinderägg som tack för att jag hade fått tvinga Jossan att bjuda mig på mat, hehe. Så cyklade till henne efter det och käkade och sen hyrde vi film att titta på, riktigt skön kväll efter en dag med jobb! Kom hem vid tolv och då blev det en dusch innan jag gick och la mig.
   Idag efter jobbet så måste jag iväg och handla men annars så ska jag nog bara vara hemma och mysa med Johan, har nu knapt sett honom alls på en vecka, när jag har jobbar så har ju han varit ledig och tvärt om, men så kan det ju vara ibland..
 
Nej nu ska jag göra mig klar för jobbet, ha en bra söndag!
 

RSS 2.0