Bra tisdag!

Hej på er!
Jag fick en riktigt bra dag idag och inte är jag speciellt trött heller! Det tog slut på elever tidigt idag så redan halv fem var jag hemma, slog upp matteböckerna direkt och med dom har jag suttit tills nu. Älsklingen gjorde en kycklingpastasallad innan han drog och tränade så ska äta lite nu och sen gå ut och kissa Molly. Efter det blir det en lång, varm dusch och sen ska jag nog kika lite på sex and the city innan det är dags att sova, sköönt!

31 januari 2012

Hallå där!
Jobbade som vanligt igår och sen när jag kom hem så grejade jag här hemma med disk och sånt så hade inte så mycket att skriva om, ville mest umgås med Molly och Johan.

Idag är det jobb 7.45-17.30 så det är ungefär det jag hinner med idag, ska dessutom försöka somna riktigt tidigt ikväll eftersom jag var så trött igår och känner mig väldigt trött idag med, har sovit lite för lite.. Men hoppas på en bra dag på jobbet som rullar på fort!


Tänk att man kan sakna någon så mycket som man faktiskt bor med, men känner verkligen att vi inte
har umgåtts så mycket på sista tiden eftersom Johan har haft mycket med fotbollen och jag mycket
annat, men det blir nog bättre snart. Det måste det bli! Min fina älsling!


Molly älskar sin utkiksplats, hon får vara...

imag0263 (MMS)

Molly älskar sin utkiksplats, hon får vara nära husse och titta ut, perfekt!


Söndagsfix

Johans lag vann matchen så dom gick vidare till en senare match, roligt för dom, men roligare om jag hade fått se det! haha! Har iaf pluggat och varit iväg och handlat och nu ska jag äta två ägg till mellanmål eftersom maten nog blir sen ikväll. Ska ta mig en längre promenad med Molly sen och ah efter det blir det nog mys i soffan skulle jag tro!


Köpte den här när jag var och handlade också, skulle ha någon skrubb till
ansiktet och den här har jag hört ska vara bra så tänkte ge den en chans!


29 januari 2012

Godmorgon söndag!
Igår satt vi och tittade på fotbollscupen till typ halv tio, riktigt roligt! Sen åkte Jossan, jag och Louise hem hit och spelade kort till typ halv två, sjöng massa disneysången gjorde vi också, haha!

Idag ska jag ta och damsuga lägenheten och bädda rent, men kan inte börja än för Johan ligger fortfarande i sängen. Skulle behöva veckohandla också men vill inte åka själv, Jompas lag gick vidare i fotbollen så dom spelar idag med, skulle så gärna vilja gå och titta men än så länge har jag inte hittat någon att gå med.. Får se om jag kommer iväg annars så blir det mys med Molly här hemma och kanske lite matte plugg..


28 januari 2012

Åh vad skönt det var att sova i morse!
Igår kväll hade vi det riktigt mysigt, det var Peter, Johan, Måns, Johanna och jag som käkade och tittade på film, vi tittade på Just go with it och den är riktigt rolig! Johan väckte mig igår kväll och sa att jag hade skrattat i sömnen och då hade jag precis drömt om den filmen, hahaha!

Vaknade vid halv elva idag och då blev det en promenad med Molly direkt innan vi gick in och hade morgonmys i sängen igen sen. Har ätit frukost och suttit vid datorn ett tag men nu ska jag ta tag i disken och fundera ut vad vi ska äta för mat idag. Blir tidig mat för idag ska Johan iväg och spela cup och jag får besök av Jossan och Louise, vi ska spela kort och sen ska vi gå och titta när Johan spelar, ska bli riktigt roligt!


Typ den äckligaste sushin jag ätit! NOOT!...

imag0257 (MMS)

Typ den äckligaste sushin jag ätit! NOOT! Så sjukt jävla gott!


Hej där! Har varit i skolan och pluggar fr...

Hej där! Har varit i skolan och pluggar från nio till typ elva och nu har jag ätit lunch och tittar på Oth. Ska göra mig klar för jobbet sen och dra ner och jobba ett par timmar. Ikväll ska jag och lite fina vänner testa det nya sushi stället i stan, mums!


Dagens kvällsmat, laxsoppa och färska Fral...

imag0255 (MMS)

Dagens kvällsmat, laxsoppa och färska Frallor, otroligt gott!


Frallor ala Sara och L!

imag0252 (MMS)

Frallor ala Sara och L!


Överraskade min fina älskling med semlor, ...

imag0249 (MMS)

Överraskade min fina älskling med semlor, mums!


26 januari 2012

Hej där!
Jag hade en dålig kväll ivåg, eller ja själva kvällen var inte dålig men det har hänt lite mycket dåligheter så det rann lixom över, som därför riktigt illa i natt och vaknade med huvudvärk och annat skit. Har tagit alvedon och ätit frukost nu nu börjar jag iaf må lite bättre, har en kort dag på jobbet idag så det ska nog gå bra! Efter jobbet så kommer L hit och vi ska baka frallor, ska bli roligt! Sen ikväll ska jag baaara slappa!





Puss på världens bästa mamma som fick lyssna på mina klagomål igår! ♥


25 januari 2012

Hejpåre!
Jag är sjuk trött, sitter här med ont i halsen och seg i skallen och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig och sova bort det här, men det går ju så klart inte! Ska göra mig klar strax sen är det jobb 7.30-19 som gäller, hoppas dagen rullar på bra och går fort!


24 januari 2012

Hej på er!
Jag sitter i soffan och är irreterad, men orkar inte skriva något här utan tar det med dom runt mig och sen får det väl vara bra, haha! Har haft en bra dag på jobbet men nu är jag helt slut, sitter och äter lite pasta carbonara som älsklingen gjorde innan han åkte och tränade, mums! Ska lägga mig i badet när jag ätit klart med min tidning Cosmopolitan och bara slappa ett bra tag innan jag tar plats i soffan ett tag till, haha! Blir en riktig slapparkväll så jag orkar med en sjukt lång jobbdag i morgon!


Inget pencilin här inte!

Hej på er!
Åkte till doktorn eller ja en sköterska idag efter jobbet och tog provet men nej det visar inget, så dom sa att jag ska vänta ännu lite till och se om det går över annars ska min doktor utreda det mer. Usch är så trött på att hela tiden vara sjuk och inte få träna eller göra något roligt!

Sitter iaf just nu och äter finnchrisp till mellanmål och väntar på att Anna ska dyka upp, vi ska åka till västerås och hämta min mobil och sen ska jag in och köpa lite frysta bär och frukt så jag kan göra lite smoothies till frukost och så, mums!


23 januari 2012

God morgon! Eller god och god, men morgon på er!
Har sovit som en kratta i natt, tror det var fullmåne eller om det ska bli det i natt och sen har Molly krånglat som fan, är väl varulven i henne som kommer fram, haha! Vaknade även mitt i natten med jätteont i ryggen men det har gett sig redan som tur är! Är dock ganska pigg, har nog sovit bra i helgen antar jag..

Har precis ätit frukost iaf, finnchrisp, ägg och nyponsoppa och nu ska jag ta och göra mig iordning innan jag tar mig en promenad till jobbet. Det är lite av "avtalet" jag skrev med mig själv igår, försöka äta mindre bröd, potatis osv och över lag mindre portioner, sen ska jag även öka på den vanliga mortionen som man gör varje dag, tex att gå till jobbet lite nu och då. Vill verkligen inte gå egentligen men det är nästan bättre än att bråka med bilen!

Ska även ringa doktorn idag och försöka få en tid så snart som möjligt och då hoppas jag verkligen att dom kan hitta något fel så jag blir av med min förkylning!

Slutar vid fyra idag iaf och sen ska Anna komma över hit och äta med oss, eller ja Jompa tränar så han får äta senare. Blir iaf pannbiff, stekt lök, kokt potatis, brunsås och svartvinbärsgele, mums!!

Ha en bra dag!


22 januari 2012

Hallå där!
Jag ska snart ner och tömma första maskinen med tvätt, sitter och skriver lite på en överenskommelse med mig själv just nu, får se om jag delar med mig av den någon dag eller inte. Idag ska vi tvätta som sagt sen ska vi till Johans mormor och fika, det var verkligen länge sen jag träffade henne så det ska bli roligt! Sen måste jag skriva en inköpslista så vi kan åka och handla, skulle behöva plugga och diska också men får se vad jag hinner med idag. Känner mig riktigt förkyld idag igen så ska försöka ta det lite lugnt också!


Kött, kyckling, sallad och potatissallad. ...

dsc04829 (MMS)

Kött, kyckling, sallad och potatissallad. Jag ska äta tills jag dör!


21 januari 2012

Hej fina lördag!
Idag blev det en skön sovmorgon till halv elva sen massa mys med mina hjärtan innan vi gick upp och åt frukost. Har tagit en dusch sen bara slappat i soffan typ. Ska väl snart börja göra mig klar för om typ en timme ska vi åka hem till Isak och Sandra där vi ska spendera kvällen! Först ska vi ta en promenad med hundarna hem till mamma där Stina och Benjamin är och sen ikväll ska vi laga mat tillsammans, det blir fläskfile, kyckling, potatisgratäng, en stooor salla och sen bea, ska bli så sjukt gott! Sen lär det bli filmkik och kanske spela lite spel och som vanligt kör vi klädkod onepiece där Sandra och jag brukar slänga in bulle på huvudet och glasögon också, väldigt skönt! haha!

Ska göra mig lite mer iordning nu iaf och sen börja göra mig klar inför att åka, ha en toppendag!


Haha härliga minnen med storebror! ♥


Movieeee

Myskväll coming up! Yep så är det, Johan och jag var och handlade lite gott till kvällen och nu har vi nyss ätit tacos fast med chickenkebab ist för köttfärs, helt okej! Strax ska vi plocka fram godis, chips och sånt gott och kika på film, fast först måste vi bestämma oss för en film, haha!

Senare har jag lovat att köra hem Elin till Arboga eftersom hon är på afterwork med jobbet men annars så ska jag inte lyft arslet från soffan på hela kvällen!







Och den här bilden lägger jag upp i storbild bara för att den gör mig så jävla glad!
HAHAHHAHAHA!!!!!


20 januari 2012

God morgon på er!
Idag vaknade jag vid halv nio, tog en promenad med Molly och har ätit lite frukost. Ska sätta mig och plugga lite nu innan jag ska äta lunch och göra mig klar inför jobbet, jobbar 12.30-16 idag och sen är det helg, skönt!


19 januari 2012

Hej på er!
Har jobbat som vanligt idag och sen kom L hit och då bestämde vi oss för att åka till pappa och hämta min bil och sen hälsa på Isak, Sandra och hundarna. Molly fick också åka med så hon fick leka massor medan vi fikade och pratade. På väg hem så stannade vi till på ö&b en sväng och jag passade på att köpa lite hundgodis och en ny leksak till Molly, sen när vi kom tillbaka till köping så körde jag hem L. Sitter och väntar på att maten ska bli klar just nu och har precis skickat iväg ett viktigt mejl, skulle behöva plugga lite men har huvudvärk så tar det i morgon ist!

Ikväll blir det bara slapp med mina fina, mys!


Alltså ibland undrar jag om man kan ha mer...

Alltså ibland undrar jag om man kan ha mer otur, Isak skulle beställa sakerna till min mobil idag och då får jag det här smset "Från och med idag är det tydligen kinesisk festival av något slag i kina. Så de flesta affärer levererar inte förens i slutet av månaden. :-\ finns de som skickar endå. Men det kostar flera hundra extra"


Röd currygryta

Jag tänkte att ni skulle få mitt recept på currygrytan som jag gjorde, är riktigt nöjd eftersom jag aldrig har gjort curry förrut, har inte ens smakat det så vet ju inte alls hur det ska smaka egentligen, men gott och enkelt var det!

Du behöver:
Kycklingfile
Röd currypasta (går bra med gul och grön också)
Kokosmjölk
Wookgrönsaker (Wook gold passar utmärkt, dom absolut bästa grönsakerna)
Socker eller ketschup
Salt
Chilipulver
Chili om man vill få det lite starkare

Gör så här:
Börja med att hacka kycklingen och sedan stek den i pannan, krydda gärna med salt, chilipulver och lite currypasta redan här så smaken sitter i kycklingen också. När kycklingen börjar bli klar kan du slänga i wookgrönsakerna så dom får lite stekyta. Efter några minuter så kan du hälla på kokosmjölken och sedan ha i mer currypasta, smaka av ofta så det inte blir för starkt bara!
    För att få lite mjukare smak så är det väldigt gott att ha i ketschup eller socker, bara lite dock! Om det inte är tillräckligt starkt så hacka i lite färsk chili.
När du smakat av och tycker det är lagom så kan det gärna få koka 20 minuter till.

Nästa gång ska jag testa att slänga i lite äppelbitar precis innan servering, tror det söta/syrliga/krispiga kan vara väldigt gott i om det är starkt!

Servera med ris, mums!


Har samma märke som den
 här på min currypasta!


Mobiljävel!!

Hallå där!
Har haft en bra dag på jobbet men var riktigt trött när jag äntligen kom hem! Har hunnit ringa lite viktiga samtal och fyllt i lite papper idag, men måste fortsätta i morgon, blöh! Hade fått hem kostnadsförslaget på mobilen idag också, dom ville ha 3000kr för att laga den och en helt ny kostar ungefär 3500, så värdelöst! Ska skita i att laga den och bara betala för att hämta ut den sen ska Isak beställa hem alla delar från kina och försöka laga den själv, håller alla tummar och tår jag har för att det ska bli bra nu!

Har förövrigt maten på lagning i köket för fullt just nu, blir falukorv i ugn med hemamgjort potatismos, ska bli gott! Resten av kvällen blir det nog bara slapp!


17 januari 2012

God morgon på er!
Igår var jag så trött så redan vid halv tio låg jag i sängen, hade fått sms kl tio men då sov jag visst, var riktigt skönt att sova inatt! Har precis ätit nu och ska strax göra mig klar för jobbet, slutar 17.30 idag så jobba och laga mat är nog det enda jag hinner med, men så kan det vara ibland!


Måndag, en av fem den här månaden!

Det har varit en bra dag på jobbet idag, dock kunde inte L* komma hit och baka med mig som tänkt när jag slutade eftersom hennes lillebror hade fått magsjuka och jag inte vill bli smittad. Så vi får vänta några dagar och se.. Gick och klippte mig ist, toppade mest och tog en del på luggen, så himla skönt! Har även hunnit sitta en sväng med matten och nu har jag precis landat i soffan. Ska strax göra iordning lite mat, är så sugen på pommes så idag ska jag lyxa till det med pommes och lövbiff. Jompa ska strax dra och träna sen kolla på fotboll hos Måns och Johanna men jag är så trött så jag ska vara hemma och mysa med Molly ist!


16 januari 2012

God morgon trötta måndag!
Jobb i dag så klart, idag ska vi få handledning på planeringstiden, ska bli spännande! Har inte så mycket annat att säga, idag kanske L* kommer hit, beror lite på om hon är sjuk eller inte fortfarande dock..

Har drömt massor med knasiga och roliga saker i natt, drömde först om att en gammal kompis hade genomgått en ganska stor förändring och att vi blev jätte bra kompisar igen som klättrade i träd för att samla på mossa, haha! Sen drömde jag att ett gammalt ex ringde och sa att han hade tankat min bil eftersom den hade stått flera dagar utanför en affär och han trodde jag hade slut på bensin men inte hade råd att betala det. Det var dock inte ens min bil, haha!

Och appropå att sova men inte drömma, inatt har Jompa varit gosig, vaknade först av att han låg och strök mig på axeln, sen lite senare över huvudet och nu när jag vaknade på morgnen hade han lindat in sina fingrar i mitt hår. Mysigt, men tror dock att han sov hela tiden och gjorde det i sömnen, haha!


15 januari 2012

Hej söndag!
Har inte haft tid alls att sitta vid datorn idag, så skriver lite nu ist!
Idag vaknade jag vid tio och då blev det en lång promenad med Molly, var riktigt skönt! Sen hem och åt frukost och skrev en inköpslista och lite sånt så drog vi och veckohandlade sen. Vid halv två så åkte Johan, jag och Molly hem till Isak och Sandra för att träffa deras nya hund Torsten, fika och låta hundarna leka. Molly gillade Torsten direkt, säkert för att han nästan är så liten som henne och är lätt att sätta på platts, haha!

När vi var klara där så mötte jag en person som gav mig lite hundsaker hon ville bli av med, tre halsband och två koppel, så himla snällt! Sen åkte vi hem och jag gjorde iordning en jätte god currygryta, slänger nog upp receptet senare, väldigt enkelt och gott! Medans det stod och kokade ihop lite så passade vi på att klippa Mollys klor och klippa henne. Bara för att jag klagade idag på att hon är så bökig med det så låg hon helt stilla, perfekt!

Har ätit och sen damsugit av här hemma precis så nu ska jag ta mig ett bad och sen bara slappa på soffan resten av kvällen, mys!


Isak och ful-söta Torsten!
:)


Kladdkaka och glass, Mums!

dsc04818 (MMS)

Kladdkaka och glass, Mums!


Fyra små kladdkakor och en med smeten som ...

dsc04803 (MMS)

Fyra små kladdkakor och en med smeten som blev över där jag även hade i marshmallows, kan bli gott!


Kvällens planer

Johan, jag och Molly kom precis in efter lite mer än en timmes promenad och lek ute, vi sprang runt på gräsmattor och hade oss, riktigt skönt! Har precis pratat med Måns och Johanna också så ikväll ska vi köpa god mat (jag hoppas på chili nam nam) och sen ska vi spela tv spel och umgås, ska bli mysigt! Jag tänkte överraska dom med att fixa kladdkaka i portionsformar och till det får man lite vaniljglass med lite jordgubb i, kan nog bli väldigt gott! Tänkte göra kladdkakan nu så kan man bara värma på den när det är dags att äta, blir säkert lite espresso till också för dom andra!


Tog en bild på google, men lite så här
blir det nog, har dom här formarna i
grönt och sen glass på då ist för bär,
blir nog kanongott!


14 januari 2012

Det blev verkligen en toppenkväll igår!  Sara, Linda och Anna kom över och så satte vi på min sex and the city box och drack vin, vid tio drog Anna hem och sen fortsatte Linda, Sara och Jag att dricka till typ två, massa snack och konstiga samtal blev det, haha!

Inatt har det varit riktigt svårt att sova, folk har gått i trappen ut och in till typ sex i morse och det gör Molly väldigt orolig så hon har krånglat hela natten, såå drygt! Sov iaf till strax innan elva idag och sen har jag typ bara duschat och slappat i soffan. Sitter och färgar ögonfransarna nu och funderar på vad jag ska hitta på idag/ikväll, har lite ideér men får se vad det blir!

Trevlig helg på er!


Vin, sex and the city och mys med anna, li...

dsc04802 (MMS)

Vin, sex and the city och mys med anna, linda och sara!


13 januari 2012

Hej på dig fredag!
Jag skulle ju somna tidigt igår och komma upp tidigt idag, men som vanligt blir det ju inte som man tänkt men kom iaf upp till halv tio. Gick direkt ut med Molly och nu har jag precis druckit lite honungsvatten så nu känns min onda hals lite bättre, ska sätta mig och göra lite matte en stund nu sen är det dags att göra sig klar för jobbet och äta lite lunch. Idag är det jobb 12.30-16 som gäller, ska in på vanliga fritte och det ska bli riktigt roligt! Har samlat ihop massa tidningar jag har här hemma som jag tänkte ta ner och låta personal och elever läsa, så slipper jag ha dom ligga här och skräpa..

Nej nu måste jag ta tag i matten!


12 januari 2012

Hej på er!
Idag har jag jobbat 7.30-14.45, väldigt skönt med en lite kortare dag! Efter jobbet så satte jag mig och tittade på One tree hill sen pluggade jag lite, det kom förbi en tjej och köpte mina Engelskaböcker, jag har vikt tvätt och nu har jag precis ätit lite mat. Ska strax följa med Johan ut och gå lite med Molly innan det blir en dusch och sen sveriges mästerkock, sen blir det nog sängen ganska tidigt, fast i morgon är det sovmorgoooon!!


Full fart

Ja, här är det full fart som vanligt! Kom hem från jobbet vid halv sex och strax efter det började jag med maten, fisk i äggsås och kokt potatis, mums! Medan maten lagade sig själv i ugnen och på spisen så tog jag reda på disken och nu har jag precis tagit mig en dusch. Ska kolla på lite filmer från när Jompa och Anna var små som vi har fått av sväronen och sen blir det Sveriges mästerkock, ska nog passa på att laga Mollys älskade räv under tiden också..

Idag börjar äntligen nionde säsongen av One Tree Hill att sändas i usa så det första avsnittet borde ligga uppe på nätet, så efter mästerkockarna så ska jag nog kika på det, wiie!


11 januari 2012

God morgon!
Jag är supertrött idag, ska nog försöka somna tidigare ikväll! Nu ska jag iaf ta och göra mig klar för jobb 7.30-17.30, alltså en lång dag idag med, men det blir nog bra!

Ha en bra dag!


Kvällen och mina + och -

Kom hem från jobbet strax innan halv sex och några minuter senare drog Johan iväg på träning och grejer så ikväll har det varit jag och Molly! Jag har skrivit lite papper, ringt pappa, lagat mat, varit ute med Molly och kastat soporna när jag ändå var ute och gick och så har jag hunnit tagit en dusch. Har haft tempot uppe men nu landar jag i soffan framför Sveriges mästerkock och myser med min mammiga vovve!
    Har varit ute och gått mycket idag på jobbet och det var skönt, är dock för förkyld fortfarande för att kunna träna ens lite men ah små promenader är ju alltid bra!


+ Det gick superbra på jobbet trots att det var första dagen tillbaka för eleverna och det brukar kunna vara lite stimmigt!

- Inte mycket alls, kanske att det är för lite timmar på ett dygn, har för mycket jag vill hinna med varje dag!


Dagen då vår fina Molly flyttade in hos oss ♥


10 januari 2012

God morgon!
Idag kommer alla elever tillbaka till skolan efter lovet, ska bli roligt att komma igång nu, dock är jag riktigt trött och hängig idag men skyller på att jag inte kommit in i att jobba än.. Jobbar 7.45-17.30 idag så det blir en lång dag, men ah det brukar kunna gå ganska fort ändå!

Ha en bra dag!


Dagens + och stora -

+
Det var en bra dag på jobbet, vi planerade från åtta till fyra, var riktigt trött till slut men det var trevligt! Dock var inte mitt schema klart och jag tycker dom bökar lite för mycket men det ska jag diskutera lite mer om i morgon!
Ett stort + på att Sveriges mästerkock börjar om ett tag och jag hinner se Sex and the city en stund innan, lovely!

STORT -
Började med öronvärk igår som är väldigt oskön nu, har haft såhär förut när jag hade vätska innanför trummhinnan och det är antagligen samma sak på g just nu, men hoppas det ger sig av sig självt..  Sen ringde jag samtalen om mobilen och det visade sig att jag inte alls har den där försäkringen som jag behövde, fast dom tidigare har sagt att jag har det så nu måste jag betala allt själv! Vilket för lagning kan bli mellan 1500 och att betala för en helt ny telefon och väljer jag att inte laga den får jag ändå betala minst 500 för att dom har kollat på den, perfekt! Verkligen skitkul!!


9 januari 2012

God morgon måndag!
Har ätit och gjort mig iordning och om några minuter ska jag ut och försöka få upp dörren till bilen, haha! Sen bär det av till jobbet för första dagen på vikariatet! Ska bli så himla roligt! Idag är det dock planering för eleverna börjar inte fören i morgon, vet dock inte om det kanske är några på fritids idag? Vet inte riktigt hur länge vi ska hålla på idag men det blir säkert till fyra eller något.. Sen måste jag hem och ringa viktiga samtal om mobilen!


Dagens + och -

Efter ett trevligt kalas idag så slängde jag mig i badkaret med min bok och låg där i över en timme, nu sitter jag i soffan med en skål yoghurt och tittar på sex and the city och det tänker jag fortsätta med hela kvällen så jag är riktigt taggad inför första jobbdagen på vikariatet i morgon!

+ På ostbågarna jag ska äta snart
- På att botten till lådan där allt julpynt låg i pajade idag, mycket trasigt julpynt med andra ord!


8 januari 2012

Oj vad svårt jag hade att vakna idag, somnade om hela tiden och kom inte upp fören vid elva. Då skrev jag en snabb inköpslista medan Jompa var ute med Molly och sen åkte vi iväg och veckohandlade och köpte massa gott till en sen frukost. Har ätit och tittat på tv nu ett tag, ska strax ta och städa undan julen och städa lite här hemma sen ska jag slå in lite paket, ska på kalas idag eftersom Elin fyller och morfar har fyllt. Har lite annat som jag med skulle behöva göra men får se vad jag hinner, strax efter tre ska vi iaf iväg till Arboga och fira Elin som fyller 30 idag, Grattis Elin!


Nu har vi ätit upp all sushi och det var s...

dsc04794 (MMS)

Nu har vi ätit upp all sushi och det var så galet gott! Nu ska vi kolla på gladiatorerna och mysa.


Mums!

dsc04796 (MMS)

Mums!


Just nu sitter jag i bilen på väg hem, vi ...

Just nu sitter jag i bilen på väg hem, vi har varit ute hos sväronen och fikat, mycket trevligt! Nu ska jag hem och hämta lite saker sen ska anna, jag och ida vill affären. Ikväll ska vi göra sushi och titta på film, bara vi tjejer, ska bli väldigt trevligt. Och riktigt roligt är det att träffa ida för det var verkligen länge sen!


7 januari 2011

Hej på er!
Det blev en sen kväll igår igen, men det var så himla roligt så ingen ville sluta spela, haha! Vaknade vid halv elva idag och det första jag gjorde var att ringa lite samtal om mobilen, men måste ringa på måndag igen för rätt personer var inte där, såg dessutom att dom har skrivit helt fel adress på mitt papper om mobilen så det måste jag också fixa, så drygt! Har bara legat i soffan fram tills nu, har ont i halsen och har inte orkat fixa någon frukost, men ska väl göra det strax och sen fundera lite på vad jag vill hitta på idag, känner inte för att sitta hemma hela dagen..


En bra fredag!

Det var riktigt rolig och skönt att komma ut på landet ett tag idag, Molly levde loppan och for runt som en galning, haha! Har precis ätit lite tacos och nu ska jag ta mig en snabb dusch, sen kommer Johanna och Måns över och då ska vi ha tvspelskväll. Vi ska köra super mario på fyra personer och så har jag köpt chips, ostbågar och lite annat gott, lite vin ska vi nog med dricka, ska bli supertrevligt!



Något som dock drar ner mitt humör rejält är att jag kan ha gjort något riktigt dumt med min mobil eftersom jag inte kollade upp allt innan jag lämnade in den så jag kanske åker på att betala massor helt plötsligt.. Får se om jag kan lösa det på något bra sätt, ska ringa lite samtal i morgon... Håll tummarna för att jag löser det!


6 januari 2012

Godmorgon på er, eller ja, godmiddag kanske passar bättre ;)
Det blev en låång och spännande hockeymatch igår men Sverige vann och gjorde ett sjukt bra jobb, så det var verkligen roligt att titta! Kom nog i säng bortåt fem och vaknade strax innan halv ett idag. Har precis tryckt i mig lite frukost så ska borsta tänderna nu sen kasta in Molly i bilen och sen ska vi åka hem till Isak och Sandra där hundarna ska få leka, ska bli skönt att vara lite på landet också!

Nej nu ska jag åka så jag hinner ut medan det fortfarande är sol, ha en toppendag!


Tapas på Mingla

Vilken mysig kväll det har varit! Vi åt ju som sagt tapas och herre gud vad mat! Vet inte om jag kommer ihåg allt men det var iaf oliver, kyckling, choritso (?), italienska köttbullar, ost, friterad ost med chili och paprika, friterade bläckfiskringar, typ klyftpotatis, vitlöksmarinerade jätteräkor, ägghalvor med avocado och räkor, parmaskinka, musslor, omelett och ah massa mer, kan säga att en hel del mat blev kvar, helt otroligt gott! Det mesta var det även liiite sting i och ah helt underbart! Till efterätt hade dom också massa gott att välja på och jag tog någon typ chreme brulé (?) med kolasmak, ganska gott!

Vi kom hem för ungefär en timme sen och om ett tag kommer Johans killkompisar över för att se på hockeyfinalen som börjar kl två, får se hur länge jag orkar vara vaken, börjar redan blir trött, haha!


5 januari 2012

Godmorgon!
Vaknade vid halv tio idag och har bara frusit i soffan men nu ska jag ta och äta lite frukost, sen ska jag ta och göra mig iordning. Idag måste jag iväg och köpa ett frimärke så jag kan posta lite papper sen ska jag nog ut till sväronen och låna en grej till matten och så ska jag fixa lite andra småsaker idag, funderar på att dra och köpa sån där currypasta och testa här hemma också..

Senare idag vid typ halv sex så ska vi åka till Arboga och möta upp mina syskon och sen vidare till örebro, vi ska ut och äta tapas på Mingla med Mamma och Elisabeth, ja alla respektive ska så klart också med. Vi ska fira mammas 50års dag en dag sen, ska bli så mysigt!


Grattis på födelsedagen morfar!


Kom precis hem från västerås, köpte inget ...

dsc04786 (MMS)

Kom precis hem från västerås, köpte inget där men louise och jag gick in på en ny thailändsk butik här i stan och då köpte jag lite smått och gott, bla currypasta som mamma ska få..


Mums!

dsc04784 (MMS)

Mums!


Grattis!!!

Grattis älskade mamma på 25års dagen!

Mamma och Benjamin -08


4 januari 2012

Det var en riktigt trevlig kväll hos Johanna och Måns igår, vi kollade på nyårskaramellerna på tv, fotboll, hockey, spelade super mario och åt glass. Kom hem vid två och blev det sängen direkt! Gick upp vid tio idag för en promenad med Molly och nu sitter jag bara och väntar på att Lousie ska höra av sig, vi ska åka och lämna in min mobil på lagning, displayen alltså och sen ska vi äta lite (läs massor) sushi till lunch, mums!!


Lugn dag..

Jag har haft en väldigt lugn dag, har läst i min bok, pluggat matte och lagat lite mat, thats it! Jag tycker dock det är jätte jobbigt att ha såna här dagar, känner att jag slösar bort min tid men jag vet att det behövs ibland.. Har nyss duschat och om ett tag ska vi kila över till Johanna och Måns för att se på nyårskaramellerna på tv, kolla fotboll och så ska vi ta med Johans nya spel ifall om dom vill spela lite med oss, ska bli riktigt roligt!


Årsresume

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började jobba inom skolorna (sär- och träningsskolorna) och det är verkligen mitt drömjobb! Blev även hundägare för första gången till vår underbara Molly! Blev även kontaktperson till en tjej som jag hittar på roligheter med.


Har du några nyårslöften
?
Samma som förra året, berättar mer om det senare tror jag!


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jennifer och Fredrik fick deras lilla flicka och så har jag fått veta att en väldigt nära väntar barn, yeey!


Vilka länder besökte du?
Inget nytt i år, vi ville åka till grekland men köpte Molly ist, så mycket bättre!


Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas
?
18/4 då vi hämtade hem Molly är det första datumet jag kommer på, det absolut viktigaste!


Vad var din största framgång 2011
?
Klarade en termins engelska på 1.5månad med mvg vilket jag är sjukt stolt över och började läsa matte b vilket jag dock inte är klar med. Men det bästa är väl att jag äntligen kom på vad jag vill bli när jag blir stor och har tagit tag i allt i mitt liv!


Största misstaget
?
Hmm.. Tror inte det finns något misstag, eller jo det är klart men inget viktigt iaf, haha!


Bästa
köpet?
Molly så klart! Den som sa att man inte kunde köpa kärlek har aldrig köpt en hund!
Och min tattuering på foten älskar jag!


Vad spenderade du mest pengar på?
Allt och inget skulle jag tro, hyra, mat, Molly, kläder, prylar och ja allt!


Gjorde någonting dig glad
?
Ett vikariat jag har fått nu till våren, jag har verkligen drömt och hoppats på det så länge och nu klaffar allt så perfekt! Får jobba på ett ställe där jag verkligen trivs och älskar att vara på!


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Jag är såå kass på sånt här, men Chris Medinas låt What are words är nog den jag gråtit mest till iaf! Haha!


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och, har haft mina upps and dows med mycket stress men för det mesta har jag nog varit gladare!


Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat!


Favoritprogram på TV?
Som alltid One Tree Hill, fast den säsongen jag är på har inte gått på svensk tv men på amerikansk..


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Mitt kalas hade jag lite innan har jag för mig så jag vet inte om jag gjorde något speciellt? Åt säkert gott och mös med Johan..


Hur skulle du beskriva din stil år 2011
?
Leggins, älskade leggins!


Den bästa nya personen du träffade
?
Har träffat massa nya personer, mest kollegor och jag gillar verkligen alla!

Blev du kär 2011?
Lika kär som innan och lite till i min fina Johan!

Bästa boken från 2010?
Har läst massa bra böcker så vet inte riktigt, men håller på med bokserien Elsas värld och dom just nu och dom gillar jag verkligen!

Vad hade gjort 2011 mer njutbart?
Lite snö på julafton!

Hur ska du fira in det nya året?
Jag, Johanna och Madde fixade en perfekt middag/fest där vi skålade in året med dom bästa vännerna!

vad hoppas du på inför 2012?
Att min hemska förkylning ska försvinna så jag kan börja träna ordentligt, att vikariatet ska gå bra, matten ska bli klar snart och att jag kommer in på den utbildningen jag vill och hamnar i en riktigt bra klass som jag ska trivas i! Och vinna lite pengar så jag slipper ta studielån vore inte heller helt fel!


3 januari 2012

Åh det är så jävla töntigt med förkylningar!!
Jag sa ju igår att jag skulle vända tillbaka mitt dygn så idag skulle jag gå upp typ nio, men vaknade vid sju av att Molly krånglade och sen vid nio och då hade jag jätte ont i halsen. Så jag bestämde mig för att sova ut idag och hoppas på att förkylningen äntligen ska bli bättre, vaknade för en stund sen och har jätteont i halsen, snorig och trött, så värdelöst! Ska nog ligga i soffan och ta det lugnt hela dagen och sen ikväll ska vi hem till Johanna och Måns och titta på årets nyårskarameller, trevligt!


Måndagsmys!

Peter har precis åkt hem, han kom över och åt lite glass och tittade på film med oss ikväll, jag valde film så det blev Hälsoresan, älskar Stig H Olsson! Var en bra dag idag, lungt och skönt!

Tänkte visa lite bilder från idag också, Molly och Ludde lekte för fullt i soffan!




Nyårsafton 2011-2012

Vid sex kom alla gäster till lokalen som vi hyrde, 17 st var vi som firade tillsammans i år, dom 17 bästa! När gästerna kom så fick dom en välkomstdrink och så minglade vi lite innan vi satte oss och åt förrätten, det var smördegsstjärnor fyllda med en laxröra, riktigt gott! När alla hade ätit upp så dukade vi av och ställde fram buffen med all mat, sååå gott! Kycklingfile, fläskfile, skinka, rostbiff, potatisgrattäng, sallad, bröd, exotiska frukter och allt man ville ha! 
   Efter maten så snackade vi mest en timme innan vi gjorde iordning nyårsbomben (glassbomb) dock blev det lite kaos då plåtarna smälte i ugnen och så men ah gott var det! Efter allt ätande så började festen på riktigt, alkoholen flödade och det dansades och shottades, riktigt roligt! Till tolvslaget gick vi ut och bjöd alla på skumpa och tittade på alla fyverkerier och jag fick så klart min nyårskyss av Jompa, och alla andra vänner! haha! efter lite mer dansande så drog vi hem hit och fortsatte festandet tills morgonen, roligt!

Känner att vi gjorde ett riktgit bra jobb med nyårsafton och jag tror att alla tyckte det var rikigt roligt!

2011 var ett riktigt bra år och jag känner på mig att 2012 kommer bli ett kanonår också!!


2 Januari 2012

Hej på er!
Jag orkade aldrig skriva något mer igår, städade från elva till tre sen låg jag mest i soffan här hemma, tog ett bad och lite sånt. På kvällen blev det pizza och filmmys med mina hjärtan och ah det var så första januari 2012 spenderades här hemma, väldigt skönt!

Sov till elva idag, men nu är det dags att vända tillbaka dygnet, börjar mitt vikariat om en vecka, åh så spännande! Blir lite pirrig bara av att tänka på det, har ju jobbat där massor men det känns ändå annorlunda nu! 
   Ska städa här hemma och sen måste jag handla idag, ska även träffa Sandra och ta en promenad med hundarna, ska bli trevligt!


Jag har städat från elva idag till typ tre...

Jag har städat från elva idag till typ tre, är helt slut! Ska ta ett bad strax sen krypa ner i min onepiece och mysa med mina hjärtan hela kvällen!


RSS 2.0