shopping till tårtor :)

imag0303 (MMS)

shopping till tårtor :)


HELG

HELG! Så himla skönt ska det bli! Fick gå hem från jobbet eftersom jag åkte som "bussvakt" idag, så gick hem och har suttit vid datorn ett tag nu. Anna och Johan är iväg på hemligt uppdrag men när dom kommer tillbaka så ska Anna och jag iväg och handla innan jag ska hem och äta tacos. Sen blir det nog vanligt fredagsmys med hjärtat, film och lite gott med andra ord. Tror Anna kanske kommer över också, mys! Skulle vilja göra massa i helgen som vanligt men än så länge har jag inte så mycket planer, måste baka lite i morgon och söndagen är det ju kalas och sånt, men ja lite dagen och kvällen i morgon är öppet fortfarande, får se vad det blir, hehe!


det måste vara jobbigt att vara hos sväron...

imag0301 (MMS)

det måste vara jobbigt att vara hos sväronen en dag, molly är helt slut! haha


30 september 2011

Hej på er! Har precis fixat mig nu så ska ut med Molly lite fort sen iväg till nyckel och jobba 8-13 och sen vidare till Klubben och jobba 13-16, awsome! Funderar på att dra och handla direkt efter det, måste ha massa saker till tårtan på söndag och lite sånt, men får se sen vad jag känner för!


29 september 2011

Blev väckt kvart i åtta idag av att dom behövde ha in mig på jobbet så kastade mig iväg och var där till kvart över, har jobbat till fyra och nu slappar jag lite här hemma. Ska snart göra mig klar för träning 18-19 och sen ska jag hem och äta pannkakor, mums!
    Bra dag, bra vecka, världens bästa jobb och världens bästa människor runt mig, en fin bränna på det här så vore allt toppen! Men får ta en tripp till solarieöarna så snart jag hinner!


29 september 2011

Blev väckt kvart i åtta idag av att dom behövde ha in mig på jobbet så kastade mig iväg och var där till kvart över, har jobbat till fyra och nu slappar jag lite här hemma. Ska snart göra mig klar för träning 18-19 och sen ska jag hem och äta pannkakor, mums!
    Bra dag, bra vecka, världens bästa jobb och världens bästa människor runt mig, en fin bränna på det här så vore allt toppen! Men får ta en tripp till solarieöarna så snart jag hinner!


Shoppingsugen!

ÅÅÅH ge mig dom här sakernaaaa!! Jag har nyss betalat räkningarna och hade mer pengar kvar än jag räknat med och det betyder shopping! Johan och jag funderar på att ta en shoppingdag typ fredagen innan min födelsedagsfest (nästa vecka) och då ska jag leta efter liknande saker som på bilden!
   Bland annat så måste jag hitta något snyggt att ha på min "Fyller 18 för tredje gången" fest, haha fiffigt namn va? Tycker det är tråkigt att fylla 21 men älskade att fylla 18 eftersom man då får ha en stor fest då så kör på det en gång till, haha!






En röd snygg jacka vill jag ha i vinter med en fin halsduk och mössa, snygga bots/
kängor är också ett av mina måsten! Sen vill jag ha lite fina vanliga tröjor också.
Jag funderar även på att köpa en byrå och byta ut Johans garderob, tror det skulle
vara jätte fint! Sen vill jag ha ett blått glas att ha tandborstarna i och fyra vita korgar
som jag kan ha på hatthyllan och lägga vantar och saker i.
Hoppas jag hittar massa fint att shoppa! Wiie!


gjorde omelett till lunch, hoppas det smak...

imag0300 (MMS)

gjorde omelett till lunch, hoppas det smakar bättre än det ser ut, haha!


Jag är såå trött, matten gick dåligt och n...

Jag är såå trött, matten gick dåligt och nu är jag på dåligt humör, tröstar mig med ett avsnitt prison break innan jag tar tag i dagen!


28 september 2011

God morgon på er!
Jag råkade stänga av klockan i sömnen i morse men vaknade bara några minuter senare och insåg det som tur var, så nu har jag ätit och sånt. Ska ut med Mollsan om några minuter och sen bege mig till skolan 8.15-9.45, efter det ska jag försöka komma ihåg att ringa a-kassan och lite sånna saker sen blir det jobb 14-17.30 och ikväll ska jag baravara hemma och fixa med lite ditten och datten, blir nog en skön dag det här!


27 september 2011

Hej fina underbara tisdag!
Gick upp vid åtta idag och slängde på en bulldeg direkt och efter det tog Molly och jag en skön pw. Nu ska jag äta frukost och se ett avsnitt av prison break och sen är det dags att baka massa bullar! Klockan ett är det dags att dra till skolan och plugga matte i några timmar innan jag ska hem och laga lite mat. Vid åtta ikväll är det äntligen dags för mma igen, lovely! Tror det här kommer bli en såå bra dag, ska till och med bli kul att göra lite matte och det säger ju det mesta, haha ;)


En bild jag tog för något år sedan, älskar den!


Duktig Sara!

Jag har hållig igång hela dagen idag! Efter frukosten så ställde jag mig och diskade sen plockade jag in lite kläder i garderoben och kikade på en ny byrå på nätet, sen åt jag lunch. Kl ett kom L* och då bakade vi mockarutor fast med tosca-täcke, sjukt goda! Sen bokade jag tvättstugan och så tog vi en ordentlig promenad med Molly. När L* åkte hem så gick jag ut på balkongen och rensade upp vissna saker ur alla krukor och grejade lite och efter det satte jag mig med matten, har suttit i två timmar med den så nu ger jag upp! Känner mig väldigt nöjd faktiskt!
     Johan och Molly åkte ut till sväronen för ett tag sen, han skulle fixa något med bilen och så tog han med min önskelista, skapligt nyfiken blev jag haha! Ska slappa en stund och hoppas att dom kommer snart så vi kan laga mat och sen ska jag ta en varm dusch innan jag kryper upp i soffan och bara myser hela kvällen!


http://kryddburken.se/2011/09/15/chokladrutor-med-kokos-tosca/ 
Där är receptet och bilden är även taget från Krydburken,
en av dom bästa receptbloggarna jag vet!


bättre bild på storlekarna, haha!

imag0299 (MMS)

bättre bild på storlekarna, haha!


jag var nyss ute och rensade lite på balko...

imag0297 (MMS)

jag var nyss ute och rensade lite på balkongen och då hittade jag några små morötter och en mini mini vitlök som växte där ute, haha!


26 september 2011

God morgon måndag!
Jag vaknade vid nio idag och då blev det en pw direkt med Mollsan, så himla skönt var det! Har ätit frukost och sånt så nu ska jag ta och diska bort diskberget sen plocka upp lite kläder, försöka hinna boka tvättstugan, äta lunch och sen bortåt ett så kommer L* hit och då ska vi baka lite. Måste försöka hinna plugga också men det får nog bli ikväll, tror inte jag hinner innan, haha!


Full rulle

Tror ni jag fick arslet ur vagnen och gjorde vad jag skulle? Jajjamen! Klockan fyra ställde jag mig och bakade, gjorde drömmar, kolakakor och havreflarn, Jompa var duktig och städade hela lägenheten och så skrev jag en inköpslista och matlista. Åkte till Linda och hämtade mina saker och sen iväg och veckohandlade, nu står maten på spisen och strax så ska vi ta och äta. chivapcici, ris, tzatziki och en stor sallad ska det bli. Efter det ska jag ta och duscha och sen blir det filmmys med ostbågar, dock har jag varit väldigt onyttig med festande och ostbågar ikväll då den här helgen och inte har jag tränat i veckan eftersom jag varit sjuk. Så den här veckan ska jag verkligen skärpa till mig! Ska försöka pw'a på mornarna och sen vanliga träningen på kvällarna!

Haha och förresten, mitt bankomatkort är hittat! I Lindas handfat! Haha


25 september 2011

Hej på er!
Idag är jag mer död än levande, för fy fan vilken kväll! Så spårad men ändå sjukt kul! Drog ju till Linda och började dricka vin, sen kom Jonna, Sarah och Junior dit och då blev det shottar och grejer och på att bara ha ätit en happy meal på hela dagen så kom fyllan väldigt fort. När vi sen skulle in på krogen så hade Linda glömt sitt leg så hon drog hem och hämtade det medan vi andra gick in. Dansade och pratade med folk hela kvällen och lagom till stängning insåg jag att bankomatkortet var borta och Linda hade inte sin jacka, nycklar eller något. Ingen minns var vi kan ha gjort av det eller om vi ens hade med det ut, så stört! Efter mycket hit och dit så drog jag med Linda hem hit och tvingade henne att sova här. Kom väl i säng strax efter fyra och var full när jag vaknade idag, haha!
     Sitter just nu och väntar på att jag ska ringa och försöka väcka Linda och se om mitt kort är hemma hos henne eller om jag ska spärra det, sen hade jag tänkt baka, städa och handla men får se vad jag orkar göra idag, är ju ledig i morgon också så det är ju ingen panik som tur är!

P to the ARTY

Hur går det med min stanna hemma helg då? Jo det ska ni får veta! Linda och jag har varit iväg hela dagen och shoppat och hon har småpratat om fest hela tiden. Jag hann vara hemma i max 30 minuter innan hon hade övertalat mig, så nu blir det spontan utgång like in the old days, haha! Har nyss fixat mig så ska slänga på mig klackarna och åka över till Linda! Är så sjukt glad och det kommer bli så roligt! När vi lagom hade fyllt 18 så gjorde vi så här varje helg, bara vi två och det var såå kul!!

Kör på nya svarta jeansen, svart blommig tubtopp och röda läppar, så snyggt! Håret är ett frågetecken så det löser jag sen, wiie!!



Lindus och jag, 18år och redo för en av våra
vildaste förfester någonsin, hahahaha!!


24 september 2011

Hallå där!
Idag vaknade jag vid tio, eller ja då hade jag bara legat och slumrat något timme, så skönt! Har ätit frukost, duschat, fixat mig och tittat lite på prison break och snart kommer Linda och plockar upp mig för då ska vi iväg till Erikslund och gå i alla nyöppnade affärer. Lite  tråkigt bara att min lön kommer på tisdag men ah ska nog ändå inte handla något, men trevligt ska det bli!


Så typiskt mig själv!

Jag lovade mig själv, verkligen LOVADE mig själv att jag bara skulle vara hemma den här helgen och inte göra något alls. Har haft lite mycket i några veckor och det märks på hur jag beter mig, är verkligen inte mig själv så några lugna dagar skulle passa bra. Och hur det går? Jag sitter och gör allt just nu för att ha något att göra i morgon, känner att jag kommer dö annars! Jag vill gå i skogen och plocka svamp, åka till ikea och ja allt! Johan gör så mycket han kan för att motarbeta och få vara hemma, haha! Men vi får väl se i morgon, dom flesta andra har redan saker planerade så jag kanske blir tvingad att stanna hemma i helgen, bööh!! Söndagen ska jag iaf baka och sånt har jag tänkt, städa och handla och sånt, så den dagen är nog fixad. Men i morgon, jag kommer dö!

Men ikväll ska det gå, hade en mindre ångestatack tidigare över det men nu är jag tillfreds med tanken på att sitta hemma, efter maten ska jag krypa ner i min onepiece och sen blir det film och mys med mina hjärtan, lovely!

Är det inte sjukt ändå!? Jag får ångest och panik över att sitta hemma, om Johan också är hemma är det helt okej, ibland går det och ibland inte, men helt själv funkar inte, då får jag panik direkt! Det måste vara något fel i mitt huvud, eller så är jag bara jävligt social!?

Och förresten, idag så tog alla pengar slut i mobilen och jag struntade i att ladda på den (har fortfarande inte gjort det) bara för att inte kunna sitta och försöka planera saker med folk, det gick sådär. Slutade med att jag tog Johans mobil för en stund sen och skickade iväg ett sms, haha!


23 september 2011

Hej på er!
Blev inget bloggande igår direkt, hade sån sjuk huvudvärk ända tills jag somnade igår kväll, så under hela dagen så var jag bara ute och gick med Molly, vek lite tvätt och kollade på prison break. Älskar verkligen den serien! Kollade på typ första och halva andra säsongen för flera år sen så igår började jag om med allt så jag ska få se hur det slutar, spännande! Sen att dom är så snygga gör ju inte heller saken sämre!

Vaknade upp utan huvudvärk idag, men ah så fort jag satte mig upp kom trycket bakom ena ögat tillbaka, gick ut med Molly en sväng direkt och det var sådär höstkyligt och luktade såå gott ute!
    Ska sätta på ett avsnitt nu och sen göra mig klar för så länge huvudvärken inte blir värre så ska jag in till skolan 12.15-14.45 och göra lite matte, min lärare har sagt att jag kan få sitta med på hans andra lektioner så jag kan få hjälp om det behövs. Så ah matte idag då!

Helgen och kvällen är helt oplanerad! Ska skicka ut inbjudningar till när jag tänkte bli firad av släkten och sen kanske börja baka lite men det är allt jag har planerat, ska försöka att inte planera in massa saker, jag behöver bara vara hemma lite även om det är svårt och jag blir så uttråkad!


Så sanna ord!

"Människan offrar sin hälsa för att tjäna pengar, och sedan
offrar sina pengar för att få tillbaka hälsan." -Dalai Lama


22 september 2011

Vaknade upp i morse med huvudvärk, illamående och yrsel, så det var bara att ringa jobbet och sjukanmäla mig och sen krypa ner under täcket igen. Sov sammalagt 12 timmar i natt så nu är jag iaf skapligt pigg, gick ut och gick med Molly men då kom huvudvärken och halsonten tillbaka, värdelöst! Är så sjukt bitter just nu, hade velat jobba idag eftersom jag sen kommer vara ledig ett par dagar och jag ville så gärna träna ikväll men ah det gick som det gick! Ska snart äta lite lunch och sen fortsätta min dag i soffan, ska fundera ut mer saker som jag önskar mig och sen försöka hitta på en ny serie att kika på. Är sjukt sugen på godis också och vi har en stor påse hemma, får se om jag unnar mig lite eller om jag håller fast vid mitt godisförbud på veckodagarna, haha!


21 september 2011

Har ätit frukost precis, honungsvatten för min knasiga hals och nu ska jag ta och göra mig klar innan jag ska ut med vovven en sväng. Sen blir det jobb heeela dagen, 7.45-17.30 närmare bestämt, sjukt länge men det fixar jag! Ikväll ska jag nog plugga och sen har vi som vanligt tvättstugan.. Känner att jag går på autopilot just nu med jobb och allt annat som snurrar i mitt huvud, skulle bara behöva sova men det hinns inte riktigt med, får försöka ta en lugn helg ist!


Sara- jag går och badar..Johan- nej jag sk...

Sara- jag går och badar..Johan- nej jag ska på toa! Sara- meh nej jag ska ju bara bada i typ 20minuter! Tydligen kan man inte svara så säger Johan?


20 september 2011

Jaha och hur ser då dagens planer ut? Hade gärna gått och lagt mig igen men nej jag var tvungen att gå ut med Molly, nu sitter jag och äter frukost och ska snart göra mig klar för att jobba 8-14. Efter det ska jag direkt in till skolan och sitta där några timmar. Sen är det träning ikväll men den vet jag inte om jag ska gå på eftersom jag har ont i halsen, vägrar bli sjuk just nu! Så ah kanske blir en kväll i soffan ist och nya tag på torsdag, får se ikväll..


Jävla skitnatt!!

Nej men god morgon huvudvärk och halsont, verkligen askul att se er, ASKUL!!!!!!!
Usch vilken jävla skitnatt jag har haft! Försökte somna redan halv tio igår eftersom jag hade sovit så lite natten till igår och var helt slut, somnar till, vaknar med ett ryck efter typ trettio minuter utan att förstå varför. Somnar om en stund senare och drömmer massa mardrömmar, blir väckt bortåt tolv av en asfull granne som härjar så det ekar i hela sovrummet som gör att Molly blir orolig och börjar skälla. Efter det kommer Johan in och ska sova och då kan jag inte somna om på en lång stund. Resten av natten har Molly vaknat av massa ljud och skällt och försökt komma upp i sängen, grannarna har pratat högt i trappen på g till jobbet halv sex osv. Så när jag väl skulle upp kändes det som om jag inte ens hade somnat och lite ont i halsen på det gjorde verkligen inte saken bättre!!


Boktips!?

Jag fyller år om några veckor och då måste man ju komma på lite saker att önska sig, har kommit på att jag vill ha ett regnställ, en sprits, sällskapsressanboxen, pengar till träningssaker (har fått av pappa) och sen skulle jag såå gärna vilja gå på en föreställning med Glada hudiksteatern, så jag hoppas att Jompa på något vis skulle kunna få tag i ett par biljetter så man kan åka iväg. Sen har jag kommit på att jag vill ha någon bok att läsa, älskar att läsa men är så dålig på att hitta nya böcker så nu hoppas jag att ni kan ge mig lite tips!

Jag gillar självbiografier och typ twilightserien och ah det är typ det, tips anyone!?


19 september 2011

Hej där!
Efter verkligen för lite sömn i natt så blev jag väckt i morse och skyndade iväg och jobbade, blev 9 timmars jobb och efter det så åkte Jompa och jag och handlade direkt, hämtade ut paket efter det. Så fort vi kom hem så lagade jag mat och nu har jag hunnit sitta vid datorn i typ 40 minuter. Är så himla trött men måste in och duscha och fixa lite inför i morgon innan jag kan gå och lägga mig, ska bli skönt!

I paketet var det mina nya träningsgrejer, asbra saker! Gillade verkligen inte tandskyddet dock så får se om jag ska försöka köpa ett annat eller inte. Hade velat testa alla saker i morgon men Johanna hinner inte träna och jag vill nog inte gå själv på mma'n, så får se om jag kör på box och kick i morgon eller om jag kör mma, time will tell!


pakeet ;)

imag0279 (MMS)

pakeet ;)


Blev väckt halv åtta för att dom behövde a...

Blev väckt halv åtta för att dom behövde att jag kom in och jobbade, så jobb idag 8-17.30! Efter jobbet måste jag handla och sen hämta ut ett paket, men nu ska jag njuta i massage fotöljen på jobbet en stund till!


18 september 2011

Hej på er!
Jag hade en så himla bra kväll igår! Kom till Madde vid sex och så dukade vi upp all mat och satte oss för att äta och dricka massa vin. Lite senare spelade vi spel och åt ost och kex innan vi gjorde oss klara för att gå ut. Träffade killarna ute och vi dansade tills dom stängde, underbart roligt! Sen gick nästan alla hem till oss för efterfest, drack lite men när första gänget gick hem så somnade jag visst i soffan. Jompa tvingade in mig i sängen när han och någon drog till donken, haha! Vaknade i morse och kände mig fortfarande full men det var det verkligen värt, har haft såå roligt! Madde var snäll och lämnade av mina saker här så det har jag packat upp och så håller jag på att lagar porterstek, det står på spisen nu sen en timme tillbaka. Till det blir det kokt potatis, kokta morötter, svartvinbärsgele och massa sås, ska bli såå gott!

Haha jag såg precis en grej om baywatch på tv, blev så sugen på att titta på det så ska nog leta på något avsnitt och kolla om det är lika bra nu som det var när man var yngre, haha!


Haha Johan hade visst tagit kort när jag sov!


jag älskar mina sväron!

imag0278 (MMS)

jag älskar mina sväron!


Kräftskiva med brudarna

Åh vad jag är taggad tills ikväll! Det är vi sju tjejer som brukar träffas som har bestämt att vi ska ha en kräftskiva, så det blir massa kräftor, räkor, paj, sallad och viiiin ikväll!! Ah jag är såå taggad och det ska bli så mysigt att få umgås med alla tjejer! Blir troligtvis utgång också där vi möter upp grabbarna senare!

Har fixat sminket klar så nu ska jag bara hitta på något med håret, packa grejerna och sen dra iväg, lovely!


17 september 2011

Vaknade av att Molly kom upphoppandes i sängen vid tio idag, har nyss ätit frukost och sånt dära. Det är sol ute, riktigt höstväder och jag skulle mer än gärna hitta på allt och lite till ute idag, men både min kropp och mitt psyke är helt slut så jag har bestämt mig för att försöka slappna av med en film och lite naturgodis innan det är dags att duscha och åka och lämna Molly hos sväronen, sen är det dags för tjejkräftskivaaa! Som jag längtar tills klockan sex då jag får träffa mina favoritbrudar!


mums!

imag0256 (MMS)

mums!


Fredagsmys

Jag håller på och bakar pizza med mina två favorit Claessonare och senare blir det lite vin och naturgodis, lovely fredag!


16 september

Hej underbara fredag!
Jag vaknade pigg kl nio så gick ut på en pw med Molly direkt, har ätit frukost och suttit vid datorn nu. Johan är ledig idag så jag ska fixa mig sen ska vi iväg till affären och handla lite pålägg till pizzorna vi ska göra ikväll och så ska jag köpa räkor till kräftskivan i morgon! Ska försöka hinna med lite matte idag innan det är dag att dra till jobbet, jobbar 13-16 idag och sen är det heeelg!

Beställde förresten träningsgrejerna igår, spännande!


tuffa bruden, dock var vinterjackan lite l...

imag0251 (MMS)

tuffa bruden, dock var vinterjackan lite liten men det går ;)


Nya prylar

Nu när jag kom hem så låg det två avilappar innanför dörren, älskar sånt! haha! Ska hämta ut grejerna i morgon iaf för hinner inte nu, ska ta en frukt, gå ut med Molly och sånt innan det är dags att möta upp Johanna och trampa iväg till träningen, lovely! Och appropå lovely så hade vi väldigt få elever idag så jag och en kollega gick in till det nya personalrummet och städade, möblerade om och lite sånt. Dom har dessutom fått dit en monsterstor massagestol, satt i den ett tag och jag trodde jag skulle dö stundvis! Men riktigt skönt var det och den var verkligen jätte bra! Ska smyga dit innan jag börjar någon dag när jag har träningsvärk, haha!


Asbra grej!


Duktigt Sara

Duktiga jag har hunnit med allt jag skulle! Eller okej jag gjorde ingen matte för jag filade naglarna och bytte en glödlampa ist, typ lika jobbigt! Haha! Ska ta och laga lite lunch nu sen gå ut med Molly en sväng innan jag ska cykla iväg till jobbet, ruligt!


15 september 2011

Släpade mig upp vid nio idag (Jag måste bli bättre på att komma upp tidigare!!) och gick ut på en pw med Molly och sen hem och åt frukost, har suttit och tittat på Grey's Anatomy nu ett tag och ska snart ta taf i dagens måsten. Har en hel del jag tänkt göra men får väl se vad jag hinner med, ska kolla upp lite om A-kassa, leta lite jobb, vika tvätt, försöka bära ner lite saker till förrådet, plugga matte och laga lunch. Börjar jobba kl 14-16 och sen har jag träning kl 18, så får se hur mycket jag hinner med innan jobbet, kommer säkert som vanligt råka prioritera bort matten, hah!


14 september 2011

Gick upp vid halv åtta idag sen var jag vid skolan kvart över, pluggade till kvart i tio och sen åkte jag hem till Mollsan. Ska ta en frukt nu och slappa lite sen funderar jag på att försöka en stund till med matten, kl två börjar jag jobba och sen vid halv sex ska jag träffa L* en stund innan det är dags att åka hem och köra onsdagstvätten!


MMA

Träningen var riktigt rolig idag! Vi fick sparras sista 20 minuterna 3*3min och det var väldigt roligt, längtar tills man lär sig grunderna ännu bättre så man blir lite mer säker. Sitter och tittar på utrustning just nu som jag ska beställa, väntar dock tills lönen kommer tror jag, eller om man beställer nästa vecka någon gång och får hem en räkning, men ska kolla så allt stämmer innan bara så jag inte får hem något fel, haha!



Funderar på det här paketet, är lite tråkigt att man måste få med en susp i alla paket, dom skulle ha
något som var anpassat för tjejer så att man vet att tjockleken på handskar och allt sånt stämmer..


Friends

Efter skolan drog jag hem och lagade lite mat, sen har jag diskat och färgat ögonfransarna. Sitter och tittar på vänner nu och väntar på att klockan ska bli närmare åtta så jag kan möta upp Johanna och dra till mma'n, ska bli väldigt skönt!



En av världens bästa serier!


Dagens

Dagens humör: Trött och i stort behov av energi!
Dagens mående: Helt okej, ska bli skönt att få lite plugg gjort och få träna ikväll.
Dagens borde: Ringa L* och få till ett möte, men ringer ikväll..
Dagens frisyr: Blir nog toffs, lätt och skönt!
Dagens smink: Puder och ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Vet inte än, troligtvis jeans och en slapp tröja.
Dagens planer: Plugg, lämna papper, handla kräftor, ringa samtal och träna
Dagens materiella vill ha: Pengar!!
Dagens fundering: Hur mycket orkar man?
Dagens beroende: Sömn
Dagens tråkigaste: Att jag har för mycket på gång för att jag verkligen ska njuta av det
Dagens längtan: Tills mina rutiner sitter..
Dagens superlängtan: Jultider, mys, snö och röda fina färger!
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: Har nog ingen!


13 september 2011

Hallå där!
Har inte gjort något vettigt alls nu på förmiddagen, ska väl snart äta lite lunch sen göra mig klar för strax efter tolv så ska jag ner på stan och lämna lite papper sen ska jag till skolan och plugga massor. Efter det ska jag nog köpa lite kräftor till kräftskivan med brudarna på lördag, mys! Måste komma ihåg att ringa L* senare också och ikväll är det dags för mma igen, ruuuligt!


Goda nyheter

Nu är jag hemma från jobbet och har tryckt i mig en god apelsin. Fick lite goda nyheter idag på jobbet, nämligen att jag nu kommer vara schemaskriven på fritte på eftermiddagarna, det är inte många timmar men det är alltid något! Kommer ha 9.5 timmar jämna veckor och 12.5 timmar ojämna veckor, sen hoppas jag så klart att jag kommer få jobba på förmiddagarna också på olika ställen! Som det är nu jobbar jag måndagar, onsdagar, torsdagar och varannan fredag, ska skynda på med matten så kanske jag kan börja ha tisdagarna med. Men det är väldigt skönt att iaf vara garanterad lite jobb varje vecka. Vet dock inte hur länge schemat ska hålla i sig, typ till jul kanske och sen kommer säkert tiderna ändras lite vid behov.

Har marinerat lite kyckling också så nu väntar jag på att Jompa och pluttan ska komma hem så ska jag börja med maten, idag blir det stekt kyckling, ris, tzatziki och sallad, mums!


12 september 2011

God morgon!
Molly mår fortfarande inte bra, kräks och är dålig i magen och verkligen hängig. Jag har nyss ätit lite så ska ställa mig och koka lite ris till Molly och sen får jag se, skulle behöva plugga lite matte men jag känner verkligen inte för det, men jag får nog sätta mig en stund iaf. Senare är det dags för jobb 14.30-17.30 och ah det är väl det!


 


Mollsan mår inte så bra

Johan och jag har tittat på film och under den tiden har Molly spytt sex gånger, lilla vännen! Vi vet inte alls vad det beror på men antagligen har hon nog ätit något konstigt, får ha lite koll på henne bara, just nu sover hon helt utmattat så ska ta med henne in och sova nu så får vi se hur hon mår i morgon. Stackars Johan också som får torka hela tiden, jag har stått runt hörnet och hulkat i kapp med Mollsan, usch!

Stackars våran bebis, hon har det verkligen inte lätt just nu! Först kom hon in i första löpet, direkt efter det kom den så kallade spökåldern som hon har nu där hon blir som en valp igen, kissar inne, är rädd för allt, man får inte klippa klorna osv. Och till allt det så kommer det här nu, så tråkigt!


lite av sakerna från chokladmässan igår, e...

imag0246 (MMS)

lite av sakerna från chokladmässan igår, en chokladpinne som man ska ha i kaffet, en pinne äkta lakrits och en söt skål. köpte även lite godis och korv.


11 september 2011

God morgon!
Har sovit elva timmar i natt innan älsklingen väckte mig i morse, mår faktiskt helt okej idag.. Har ätit och haft mig så ska ta och greja med lite saker här hemma nu innan vi ska åka och handla och sådär, vid fyra ska vi till mamma och Elisabeth och äta mat, Johan, jag, Elin och ungarna, yey! Ska bli mysigt!


.....

från toppen till botten på två sekunder. från botten till toppen på två sekunder. det är inte så lätt som det låter.. nu ska jag sova, i morgon mår jag bra igen!

..

Jag önskar att det fanns någon som kunde förstå mina svängar, se det jag tänker och känna som jag känner..


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen! Är helt slut efter en lång dag på chokladmässan men vi har haft riktigt roligt! Först gick vi på en chokladprovning och sen efter det har vi gått runt och provat lite choklad och tittat på massa olika saker. Handlade lite allt möjligt men ingen choklad insåg jag när jag kom hem, men chokladen var riktigt dyr eftersom det var så bra kvalite och sen blev jag inte så sugen när jag små ätit hela dagen. Köpte dock en liiten chokladgrej åt Johan. Får se om jag visar senare vad jag handlat, om jag kommer ihåg!

Nu ska jag slappa lite vid datorn och sen ska jag nog hänga med Johan och titta på film med hans kompisar, dom skulle ha något maraton men jag lär nog ge upp ganska tidigt, är så trött!


10 september 2011

Om 15minuter ska jag kasta mig i bilen och möta upp mina syskon och Sandra sen bär det av mot Askersund för chokladprovning. Jag får det av Stina som förtidig födelsedagspresent, awsome! Hoppas jag hittar massa nya favoritsmaker!

Nej oj nu är jag som vanligt sen, har inte borstat tänderna eller fixat mig än och ska som sagt åka om en kvart... Höh


Kom hem halv åtta efter att ha varit hos E...

Kom hem halv åtta efter att ha varit hos Elisabeth ett tag och nu sitter vi, Johanna och måns på chili nam nam och väntar på mat, sen ska vi hem och titta på film, mys!


9 september 2011

Hej igen underbara soliga fredag!!
Jag är så glad och på topp idag, underbart! Har varit ute med Johanna och gått och sen duschat och ätit frukost. Ska slänga ihop lite picknicksaker nu sen åka och köpa hundmat och sen åker vi ut till mamma och går ut i skogen och plockar svamp, tränar med Molly och äter massa gott fika! Efter det så ska jag hämta lite saker hos mamma och sen ska vi nog åka hem till Elisabeth en stund och hälsa på. Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, har en idé men vi har inte bestämt oss än, vilket som så kommer det bli en toppendag tror jag!

Nu ska jag göra mig klar så vi kommer iväg, kärlek på er!


God morgon! står och väntar på Johanna nu ...

God morgon! står och väntar på Johanna nu för att dra iväg på en pw, tror det blir sex km idag, skön start på dagen!


Kryper ner i sängen och tänker "gud vad sk...

Kryper ner i sängen och tänker "gud vad skönt att få sova... Nej något blött hmm.." ja och då har hundfan har pissat ner mitt täcke! Johan var ute och sprang med henne i skogen för att hon skulle vara trött ogch nöjd, och så pissar hon i sängen! Hon måste ju ha gjort det fullt av hat, lixom om man älskar någon vill man ju inte kissa på dom.. dock var det ju på mitt täcke, det är mig hon hatar för att jag valde min träning ist för att följa med dom.. det är inte lätt.. haha!


Bakelibaka!

Slängde upp alla saker direkt när jag kom in med dom, roligt med paket! Sen kom mamma och Bettan förbi lite fort och lämnade ett papper och pratade lite, fick sms av Johanna att hon verkligen inte orkade träna så jag slängde på mig kläderna och cyklade dit själv ist. Är faktiskt sjukt stolt att jag inte sket i det och var hemma med Johan ist!
    Kom hem vid halv åtta och slängde ihop en bröddeg sen duschade jag och käkade lite mat. Har precis slängt in brödet i ugnen nu efter att det har jäst till och från i två timmar. Jag har testat att baka något som heter lantbrödstårta, man gör bröd och sen fyller man det med ost och bacon och så hade jag lite mögelost i, till sist gör man som en stor blomma av alla bitar. Ska lägga upp en länk till receptet senare när jag ser om det blir ätbart, haha! Men det ser verkligen gott ut!


grejerna från Kina har kommit! dock skulle...

imag0241 (MMS)

grejerna från Kina har kommit! dock skulle mollys täcke komma senare :)


pakeet

imag0238 (MMS)

pakeet


Iväg och jobba

Jag la på ett kol och nu har jag hunnit med att handla nytt puder och läppglans, handlade massa gott till brödet jag ska baka, har vikt tvätt och diskat diskberget, filat ner mina naglar och nu har jag nyss ätit lunch. Ska ta och gå ut med Molly nu och sen cykla iväg till jobbet, skulle vilja ha pluggat lite också men ah det får jag ta en annan dag!


8 september 2011

När jag vaknat idag så tog jag mig en pw med Molly och sen har jag ätit lite frukost, har suttit ett bra tag vid datorn och slöat nu med. Jobbar 14-17 idag sen har jag träning 18-19, har en hel del jag skulle behöva fixa hemma så det är nog dags att börja nu, får göra så mycket jag hinner! Skulle behöva vika tvätt, diska, dra och handla nytt brunpuder, handla ingredienser så jag kan baka picknickbröd ikväll tills i morgon och så måste jag så klart fixa mig, äta lunch och slänga fram träningskläderna också innan jag drar och tränar!

Men sen tar jag helg, äntligen, det ska bli en så bra helg!


Roliga saker på g

Det blev inget möte med L* efter jobbet för hon har fått feber, stackarn! Så åkte hem och lagade mat och har hjälpt Jompa lite med tvätten.Nnu sitter jag och längtar tills på fredag och lördag, fredag vet ni ju vad jag ska göra och på lördag ska jag åka iväg på chokladprovning, en förtidig födelsedagspresent från Stina, riktigt roligt ska det bli! Hoppas dom har massa olika sorter så man kan hitta lite nya favoriter! Har även hunnit med att planera in en kräftskiva med tjejgänget nästa helg, awsome!


Sara och Johandag

Johan har tagit ledigt på fredag och jag är med ledig så då har vi planerat att vi ska ha en Sara och Johandag. Planen just nu är att vi ska ta med Molly och åka till Arboga och plocka svamp och ha med matsäck och vara ute i skogen flera timmar, träna lite med Molly och sånt. Hoppas vädret tillåter det bara annars får vi fundera ut något annat att göra, vi ska inte sitta hemma bara iaf! Kanske får bli Ikea eller något isf, men skogen hoppas jag på!


Hemma i skogen för flera år sen!


7 september 2011

Hej på er!
Jag hade ju tänkt gå upp idag och åka till skolan till åtta, men jag orkade verkligen inte gå upp! Slumrade till och råkade sova ända till tio utan att ens vakna till, tror min kropp är tröttare än vad jag har förstått! Det har varit ganska mycket med jobb, plugg och träningen den senaste veckan, mycket som snurrar i huvudet och så lite förkylning på det så kanske det inte är konstigt om jag är trött! Får försöka plugga lite här hemma idag ist medans jag grejar med lite annat. Sen är det dags för jobb 14-17.30 och direkt efter det så ska jag träffa L* en stund, efter det ska jag hem och tvätta och sånt..


Färdigtränad

Nytränad, nyduschad och ska snart lägga mig i den nybäddade sängen i nystädade lägenheten, lite chili namnam så hade kvällen varit komplett! Men det var ju ganska nära med snabbmakaroner och färdigköttbullar..
    YES så är läget just nu! Träningen var kul, mycket markträning idag så det var riktigt klurigt men jag blev så klart svettig som en gris iaf, men tror det blir ännu roligare när man har lite mer kontroll och kan köra på mer!

Nu ska jag snart kila in och försöka sova, ska ju upp tidigt i morgon, ska in till skolan på morgonen och sen jobbar jag på eftermiddagen och lite sånt, full fart i morgon!


Mattegeek

Jag satt i skolan i tre timmar och jobbade, kom en bra bit så det känns skönt! Gjorde mat direkt vid fyra när jag kom hem och sen har jag suttit vid datorn lite, ska sätta mig med matten en stund nu också och titta om jag tror att jag fixar uppgifterna som kommer eller om jag måste gå upp och pallra mig iväg till skolan ett tag i morgon bitti med.

Sen ska jag nog släpa ner lite saker till förrådet och bädda rent innan det är dags för träning kl 20-21.30. Johanna och jag har bestämt oss för att testa på mma idag och jag är så sjukt nervös, förstår inte hur jag ska hinna med i tempot och hur jag ska stå ut i 1.5h, men det löser sig!


6 september 2011

Hej där!
Jag har sovit som en stock inatt, var verkligen helt slut! Sov till strax innan nio sen blev det en promenad med Molly och lite frukost. Ska ta tag i städningen här hemma nu innan det är dags för lunch för sen vid ett ska jag in till skolan och köpa en miniräknare och plugga ett par timmar. Vill bara att den här dagen ska blir klar så jag får dra och träna med Johanna. Vi ska testa på mma för första gången idag, spännande!


Usch och förresten, vad är det här för jävla förkylning!? Vet iaf fyra personer som har varit förkylda och så fort dom börjat bli friska så har dom fått blåsor i munnen eller på läpparna, fy fan! Och ja ni kanske förstår att jag är en av dom, hela min underläpp är helt svullen och spänner, hemskt är det!!


jag sitter och rensar bland mina smycken o...

imag0230 (MMS)

jag sitter och rensar bland mina smycken och då hittade jag min fina pendel, älskar att drömma mig bort med den...


5 september 2011

Hej på er! Ny vecka och nya tag nu då!
Har inte haft en speciellt bra helg, ni vet mobilen, har varit förkyld och lite annat privat, men allt är löst eller ja mobilen försöker vi kolla upp om försäkringen täcker och sådär. Har varit iväg och jobbat på förmiddagen och nu är jag hemma en stund innan jag ska iväg till fritte och jobba till fyra, träligt med så lång paus i mellan men så kan det vara. Är så sugen på en pw eller något till kvällen men tror jag ska låta bli så hinner jag kanske bli mer frisk tills i morgon då det är träning igen, skönt!

Nehej, kika runt lite mer på datorn sen trampa iväg till jobbet då!


Jag hatar mitt liv!!

Nej jag är inte på bättre humör idag!

så låg

Usch jag är så trött, arg och ledsen! Eller ja, är nog mest trött men allt annat kommer ju då också så klart, förstår inte ens själv varför riktigt. Men det har varit en lång och jobbig dag och det sista som händer är att min mobil åker i backen och hela displayen spricker, kul när jag knappt har haft den en månad.. Var hemskt att köra hem också, trodde jag skulle somna hela tiden! Jompa är iväg och festar så jag ska väcka Molly och släpa med henne in i sovrummet och beklaga mig lite tills vi somnar!

Har jag en bättre dag i morgon så ska jag berätta om dagen, och så ska jag väl kolla upp vad det kostar att laga mobilen, det har ju redan trillat loss massa glas, kul när mitt siliconskydd skickades från kina igår.......


3 september 2011

God morgon!
Jag har precis tryckt i mig lite frukost så nu ska jag ta och göra mig iordning, om 40minuter ska jag nämligen vara på väg till örebro och möta upp Stina och Jossan för att sen åka vidare till någonstans och där ska vi hjälpa till på ett bröllop. Kommer säkert hem sent ikväll eftersom det dessutom tar ett tag att åka, men ah hoppas det blir roligt! Nu ska jag skynda mig, har inte borstat tänderna, sminkat mig eller fixat håret än, tippat!


Filmtime

Jag fick välja film idag och då valde jag Sällskapsresan när dom är i fjällen. Det kanske ni inte vet men alla sällskapsresorfilmerna är faktiskt några av mina favoriter, brukar vilja se dom ganska ofta men Johan brukar inte gå med på det, men idag fick jag som jag ville, haha! Vet inte alls varför jag gillar dom så mycket men ah jag bara tycker dom är såå bra!


Host, snor och massa jobb

När jag kom hem från jobbet så slängde jag mig i soffan direkt med min snuggis, har varit helt slut hela dagen, hostat och snorat och massa sånt, att inte min förkylning kan förstå att jag inte har tid att vara sjuk nu!! Har nyss varit till affären med Anna en sväng och nu ska Jompa och jag snart äta, kycklingtacos står på schemat, ska bli såå gott! Sen ikväll blir det film, grönsaker och dipp, läsk och så har jag köpt tuc kex, mums! Måste dock fixa lite inför i morgon med men ah det tar jag efter maten, sen blir det bara slapp hela kvällen och hoppas att förkylningen ger upp snart!


2 september 2011

Jag är trött, min kropp är trött, mitt huvud är trött och Molly är trött! Det har varit full fart med skola, träning och jobb den här veckan och än är det inte slut, jobbar 8-13 och sen 13.30-17.30 idag, så nio timmars jobb och sen i morgon är det ungefär 9 timmars jobb på ett bröllop som jag ska hjälpa till på. Tar helg på söndag men sen på måndag är det dags för jobb igen, dock ser den kommande veckan liite lugnare ut än den som varit, än så länge.. Men jag klagar inte, är bara trött, när jag väl kommer till jobbet så har jag the time of my life så ja, det är ju kanon! Nej om jag skulle göra mig klar nu då kanske så jag hinner i tid och får rullning på dagen, längtar så sjukt mycket efter att få komma hem ikväll och bara slappa, även om det är jag som har tagit på mig att jobba så länge!

Nej men hörrni, ha en bra dag!


Puss på 2år och 4månader med Jompa ♥


Full fart

Efter jobbet så blev det lite "jobbsamtal" och sen har jag ätit en banan och slängt på mig träningskläderna, det har börjat regna massor så tänker ta bilen till träningen. Ska möta Johanna utanför kvart i så behöver inte dra riktigt än, usch känner att det kommer bli sjukt tungt att träna men kul ska det bli! Kommer dö på söndag dock efter allt jobb, träning och förkylning, kommer ha hållit igång hela veckan och söndag är första jobblediga dagen, sen på måndag är det dags igen! Love it!


1 september 2011

I morse blev jag väckt av ett samtal om lite jobb i morgon, så från att vara ledig så ska jag nu jobba 8-17.30, awsome! Ska iväg och bada ska jag också göra fick jag höra, hoppas det är på lasarettet eller något för på badhuset är det såå kallt! Haha! Slumrade iaf lite efter samtalet och vaknade vid nio, låg och greja lite med mobilen en stund innan jag och Molly tog oss en liten promenad. Är så trött och seg idag, beror nog lite på förkylning, träningsvärk och sånt men ah så länge jag inte blir sjuk så är det ingen fara!
   Har nyss ätit frukost och sånt nu så ska strax plocka fram matte böckerna och se om jag förstår något i det nya kapitlet, sen ska jag väl greja här hemma och sånt innan det är dags att jobba 14-17. Sen kl 18 ska jag träffa Johanna för då är det dags för träning, tror dock det blir ganska lugnt eftersom båda är lite krassliga, men ska bli roligt ändå!


RSS 2.0