24 oktober 2010

Gud vad roligt och mysigt vi hade det igår! Vi började ju åka vid ett hemmifrån som sagt och sen mötte vi upp Mamma, Elisabeth och Sandra och så bar det av till sthlm. När vi kommit fram gick vi och kikade lite sen satte vi oss på en mysig restaurang/bar och åt, alla käkade nå kött med black and white sås som var så sjukt gott, det var verkligen renskrapade tallrikar eftersom alla åt varandras rester haha! Efter det åkte mamma och Elisabeth iväg på det dom skulle på och vi andra kilade runt lite här och där innan vi gick till globen och lyckades bli insläppta först. Och ja, showen var så sjukt bra! Det går verkligen inte att beskriva vilket ljud, vilka röster och vilken gåshud man konstant hade! Det var verkligen helt sjukt och alla där verkade vara så nöjda! Efter musikalen mötte vi upp dom andra igen och så började vi åka hem, blev en hel del trött humor i bilen, vilket inte var så konstigt kanske.. Vid ett taget kom Johan och jag hem igen och då blev det sängen nästan direkt.
       Tack mamma och Elisabeth för biljetten och tack Sandra för maten! Och ja tack allihoppa för att vi åkte och hade så roligt!

Idag vaknade vi här hemma vid halv tolv, klockan är ett nu och jag har inte orkat göra frukost än, haha! Men ja ska väl göra det snart och sen får vi se vad som händer idag, har lite olika allternativ men kan som vanligt inte bestämma mig.. Nej frukost var det, se ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0