24 juli 2011

Tjohoo!
Jag åkte ju till Jossan igår som ni vet, kom dit och så drog vi hem till henne och började grilla nästan direkt, kött, sallad och minibaguetter med ost blev det, så himla gott! Sen satte vi oss vid datorn och bölade loss till massa klipp på youtube, haha så störda! Efter det bestämde vi oss för att vi nog var lite sugna på party men jag hade ju bara med mjukiskläder typ så fick låna en klänning och smink av henne. Vid nio tog vi bussen bort till universitetet där vi mötte upp Ivarr och hänge med "hem" till honom, var inte alls mycket folk där dock men ah det var helt okej. När dom skulle dra till krogen så ville Jossan och jag inte riktigt åka än så vi bestämde att vi skulle gå ca 3km in till stan, ganska snart insåg vi dock att vi inte alls viste var vi var. Fick leta på en att fråga om vägen som bara pratade på engelska och sen fick vi chansa och bara gå vilket gjorde att vi var ganska vilse, haha!
       När vi väl kom in till stan så kom vi på att vi ville hälsa på S på hennes jobb (hon jobbar natt) så vi gick ditt och pratade lite sen vidare till donken för att käka cheeseburgare. Efter det pallade vi inte att stå i kö så vi skulle ta bussen hem till Jossan. Då ser hon plötsligt att bussen kommer så hon skrek att vi var tvugna att sprina till stationen, när vi väl är framme där så hade hon tydligen sett fel och det var inte vår buss. Då hade det lagom börjat regna lite också och våran buss skulle inte komma på en timme så vi gick hem till henne ist vilket är ett par km. Somnade ganska snart när vi väl kom hem efter vårat äventyr och sådär.

Idag vaknade vi vid tolv och käkade frukost till Hitta nemo, åkte hem vid tre och när Jompa mötte upp mig så gick vi till Netto och handlade lite. Nu ska jag baka lite till hans födelsedag och sen ska vi nog köpa pizza. Handling och städning tar vi i morgon ist, nu är båda för trötta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0