Tipspromenad

Jag tänkte förklara hur dom gjorde det med tipspromenaden som var så rolig, ni kanske behöver lite roligare frågor någon gång och då är dom här väldigt bra! Inled allt med några seriösa frågor som "hur stavas..." osv för att folk ska tro att det är på allvar, det gör det roligare när man inser hur fel det var, hahah!

Vem sväljer - Då ska man sätta två tamponger i munnen och sen dricka upp ett glas med vatten/alkohol. Den som dricker upp fortast är den som "sväljer"

Vem kämpar hårdast i sängen - Kör limbo tills alla utom en har fallit.

Seriöst, vem kämpar hårdast - Kör limbo igen fast nu med nya personer.

Vem är mest högljud i sängen - Stoppa i ett kex i munnen och den som visslar först vinner.

Vem tar mest i munnen / får in mest - Alla ska stoppa in en marsmallow åt gången samtidigt, man får inte tugga på dom. Den som lyckas stoppa in flest marsmallows vinner.

Vem slickar bäst - Den här var lite svår, antingen kan man äta en sockrad munk utan att slicka sig om läpparna, men vi körde med att den som åt upp en munk fortast vann.

Vem suger bäst - Då fyller man tre glas med vatten/alkohol och så ska man dricka upp så fort man kan med ett sugrör. Den som dricker upp fortast vinner.

Vilka juckar hårdast - Då är det lag om två och två och man ska ha sönder två ballonger var med hjälp av godkända sexställningar. Dom som har sönder sina ballonger först vinner.

Vem är mest hålvan - Man knyter ett snöre runt midjan med en penna i änden och den som lyckas få pennan i hålet på en flaska först vinner.

Vem får upp den fortast - Här ska man pumpa upp en ballong med en cykelpump, den som får sin ballong att smälla först vinner.

Sen ska så klart det finnas tre personer på varje som svarsallternativ, jag är smickrad över att så många av mina vänner gissade på mig, dock hade dom sjukt fel! hahaha! Men eftersom allt blev som en tävling sen där man hejade hela tiden på den man hade gissat på så blev det väldigt roligt och alla kämpar som tokar och hejar på för fullt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0