Våran Midsommarkväll

Vilken underbar kväll vi hade igår!
Johan, Jossan och jag blev hämtade av Peter och så åkte vi ut till Maddes föräldrar i medåker dit även hela gänget på ca 10st kom, vi började med att grilla och sen satte vi oss på altanen och åt, sjöng snapsvisor och shottade. Efter maten lyssnades det på massa musik sen var det dags för tipspromenad, först trodde vi det var seriöst då första frågan var "hur många slag slår hjärtat på en minut" men efter några frågor började det spåra ut och då var det typ "vem suger bäst", "vilka knullar hårdast" osv, alla var med på lite olika frågor. Efter att vi hade gått färdigt så var vi ju tvugna att kolla vem som vann, då fick man göra olika tävlingar för att kolla vad som var rätt, tex "vem sväljer" då skulle man dricka upp vatten med sugrör så fort som möjligt osv, så himla roligt! Det slutade med att Vippe spräckte sönder hela sina byxor dock, hahaha! Sen fortsatte festen i flera timmar!
      När alla började bli trötta så mosade vi ihop oss i en hörnsoffa, Jag och jossan låg bredvid barandra och Måns låg skavfötters med oss i ena änden, på andra sidan låg Tomi med Johan på sig och sen låg Madde skavfötters med Johan fast på hans rygg. Johanna la sig på golvet men med huvudet i soffan och sen somnade alla så ett tag, ahah! Efter det gick vi in till ett sovrum och så kröp några upp i sängen och några låg på en madrass och pratade lite tills taxin kom. Taxibussarna hade slutat gå så Johan, Jossan och jag tog en bil, när vi kom hem insåg vi dock att ingen hade nycklar hem så vi fick ringa och väcka en mindre glad Anna som skulle upp en timme senare typ vid sex, men hon kom iaf efter en stund så vi kunde gå in och sova, äntligen! hah!

Spårad kväll med mycket sång, dans, mat, prat och bara bra saker! Tack till Madde och dom andra som fixade det så himla bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0