Semester!!

Om allt har gått som det ska så är Molly nu lämnad till Jossan, hon ska vara där till måndag kväll och sen åker hon ut till sväronen och är där tills på onsdag, tror hon kommer ha det så bra!
 
Själva borde vi sitta i bilen typ nu, säkert inte dock eftersom vi alltid är så sena, haha! Men tanken är att vi iaf ska vara på väg nu till Falkenberg med Johanna och Måns, wiie!
   Johanna har en syster som bor på en gård med sin familj så vi ska få bo hos dom söndag till onsdag och så ska vi bara göra massa roligheter! Vi har inget direkt bestämt men massa ideér har vi så klart! Ullared ska få sig ett besök, vi vill spela minigolf, åka runt och titta massor, bada i havet, grilla massa gott, kanske äta färska räkor, mysiga kvällar med vin/öl och sällskapsspel! Ja vi får väl se vad vi hittar på, toppen kommer det garanterat att bli! Nu håller vi bara tummarna för att det inte ska bli allt för dåligt väder!
   Vi har också pratat om att dra förbi gränna, kanske på vägen hem eller så, men ah vi får se vad det blir! Ska iaf bli väldigt roligt att åka iväg med underbara vänner och min älskade Jompa!
 
Hoppas ni har det bra här hemma för det ska vi ha! Kommer dock sakna ihjäl mig efter Molly, så många dagar har vi aldrig varit ifrån henne tidigare!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0